Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: [1] 2 3 ... 124
1
Politik / Sv: Løgnen om Libyen og Gheddafi
« Dato: November 17, 2017, 08:43:23 pm »
Hellere leve i et godt diktatur end i et dårligt demokrati.

Seriøst? Er det noget du rent faktisk mener? Uddyb endelig.

2
Hvad ialv har julemænd med lussinger og brændte hænder at gøre,? det er da ikke ligefrem det at julemænd står for,  :girl_sad:

Æresvold er religiøs. Vi har religionsfrihed. Derfor også frihed til at udøve religøs æresvold.

Skal vi forbyde den ene religionsudøvelse, skal vi også forbyde den anden.

Nej det følger ikke... Du har frihed til at tro hvad du vil, ikke til at gøre hvad du vil mod andre.

3
Fra medierne / Sv: Videnskabsmænd: Universet eksisterer slet ikke!?
« Dato: November 17, 2017, 01:43:20 pm »
Hvis du har et billede af dig selv som avatar her på siden, har du selv offentliggjort det på siden. Dermed kan du ikke forhindre folk i at henvise til det samme billede. Det svarer i praksis til at kommentere på et billede du selv har offentliggjort og som du selv kan tage ned. Der er mig bekendt ingen paragraffer i hverken dansk lov, eller international handelsret der ulovliggør hvad jeg beskriver her.

Der er blevet talt om ophavsretten til billederne, men til det har jeg to kommentarer: 1) Det er fotografen og ikke subjektet på et billede der har ophavsretten, medmindre andet er aftalt. 2) Hvis du har offentliggjort det her på hjemmesiden anses det som brugt her indtil der er skiftet avatar. Det er kun hvis folk tager dit billede for at bruge det i en anden sammenhæng at de bryder med din ophavsret.

Der hvor jeg trækker grænsen er hvor man graver et gammelt avatar frem der kunne være et personligt billede, for der er muligvis en grund til at man fjernede det i sin tid, og man har muligvis ikke lyst til at kunne blive genkendt på gaden fra noget man har skrevet på et debatforum. Det kan også meget nemt misbruges til chikane, og muligvis også misbrug af ophavsretten. Så i de tilfælde falder modereringshammeren.

Chikane er i det hele taget ikke tilladt så hvis et personligt billede bliver brugt (Avatar eller ej) i forbindelse med chikane falder modereringshammeren også.

Så hvis man ikke vil have folk til at kunne bruge et personligt billede af en selv i forbindelse med et indlæg (I en ellers sober tone), skal man ikke have det billede som avatar.

4
Skal vi forbyde æresvold, skal vi også forbyde julemænd.
5
Fra medierne / Sv: Har du et godt password?
« Dato: November 16, 2017, 07:07:23 pm »
Eksempel på et tæt-på-optimalt password: Gum_miged Batteri Firkant
og brug ikke det samme to steder.

6
Fri Debat / Sv: Fie Laursen tilbage i Paradise Hotel?
« Dato: November 14, 2017, 04:16:15 pm »
Trådstarter er blevet bannet for at have presset citronen tør mht. reklame for forum, avatar-misbrug (lyder nok mere klamt end det er) og generelt ikke at følge mine henvisninger. Han var allerede blevet advaret, så at reklamere allerede igen idag er for provokerende. Jeg har stor tålmodighed, men den er ikke uendelig.

7
Fri Debat / Sv: Legetøjsfirma hylder hijab
« Dato: November 14, 2017, 12:50:32 pm »
Der er tale om et legetøjsprodukt der har været falmende længe, og nu tyr til små stunts som dette for at få noget omtale. Som jeg ser det bør alle være ligeglade, for det er absolut intet af konsekvens. Politisk korrekte forældre køber alligevel ikke deres børn Barbie dukker, og det ændrer sig ikke af dette. Mattel kæmper bare for stadig at være relevant.

8
Fri Debat / Sv: Invitation til forum
« Dato: November 12, 2017, 07:02:01 pm »
Låst. Alle har set dine reklamer for dit forum før. Gider ikke have en ny tråd om det hver uge. Dem der måtte være interesserede har allerede haft rig mulighed til at tage stilling.

9
Religion-& Filosofi / Sv: Vi muslimer har en service til jer vantroende
« Dato: November 12, 2017, 01:19:03 pm »
ikke sikker på hvad du vil have jeg skal føle her...

10
Fra medierne / Sv: Er der en rumport i det ny opdagede kammer?
« Dato: November 12, 2017, 01:15:07 pm »
Citér
Ja, selvfølgelig er det aliens, der har bygget både Sfinksen og pyramiderne. Hvem ellers? Det undrer mig, at nogen overhovedet er i tvivl om det.

Ægypterne?

Givet at de selv sagde at de lavede dem, vi har stenbrudende, de byer arbejderne boede i, og de grave arbejderne fik?

Hvilke beviser er der FOR at aliens skulle have bygget dem?

11
Tant og fjas / Sv: Kandidat fra Ry fik uheldigt efternavn :)
« Dato: November 08, 2017, 08:46:46 pm »
Fniste også da jeg læste det, men hun tager det da i stiv arm, og tror ærligt talt heller ikke at det vil skade hende. Nu mangler vi bare at en fra liberal alliance kommer til at hedde "Marx" ved en fejl.

12
Fra medierne / Sv: Månelandings svindel?
« Dato: November 08, 2017, 07:46:32 pm »
Et par ting:

1) Månen har langt mindre tyngdekraft, så det ville slet ikke kræve nær så meget kraft på en raketmotor at lande sikkert der, som det ville på jorden.

2) Der er ingen atmosfærer på månen, hvilket betyder dels at støv ikke bliver "hvirvlet" op, og dels at der ikke er nogle trykbølger til at skubbe støv rundt. Kun det støv der er direkte ramt rakettens "udstødning" flytter sig, og lander relativt hurtigt igen. På jorden vil det ene luftmolekyle ramme det andet, og sørge for at effekten af en raket, eller bare en vifte, bliver større en bare de molekyler der er bliver flyttet direkte i første omgang.

13
Fra medierne / Sv: Svage kodeord og ingen backup?
« Dato: November 08, 2017, 04:08:07 pm »
Hvis man har svært ved at huske sine koder kan man installere en password manager der generer næsten ubrydelige passwords for alle de sider du bruger (ét unikt for hver), men så skal du bare generer et enkelt virkelig godt password til din password manager.

14
Fra medierne / Sv: Svage kodeord og ingen backup?
« Dato: November 08, 2017, 12:42:47 pm »
Det bliver heller ikke meget lettere af at vi i lang tid fik at vide at det vigtigste var at skabe et komplekst kodeord, fremfor et langt et (som er anbefalet idag). f.eks. er "P4$$W0RD" et meget mere usikkert kodeord end "Kaninen gik tur på Jupiter"
Sidstnævnte er ikke bare længere, den indeholder også ord som ikke er så normalt brugt (Jupiter) og de fleste hackere vil nok ikke have det i den ordbog de bruger når de forsøger at hacke. Hvis du vil lave den endnu sikrere kan du smide et tegn ind midt i det hele:
"Kani_nen gik tur på Jupiter"

Ovenstående er, som det er idag, praktisk taget ubrydeligt. Medmindre du bruger det samme password alle steder, og et af de steder bare lagrer kodeordene i en database, for så er det ligegyldigt hvor godt et password du har. Så det er anbefalet at du bruger forskellige kodeord til forskellige sider, og hvis de har karakter af det ovenstående er du helt klart på den sikre side.

Edit: Lad nu være med at bruge "Kani_nen gik tur på Jupiter" ordret, for da det nu er skrevet på et forum kan det hurtigt havne i en hackers ordbog.

15
Fra medierne / Sv: Nasa´s rumfærger var bare jetfly?
« Dato: November 07, 2017, 12:48:59 pm »
Der er nogen der mener at de sidder her:Så tager "nogen" fejl, for der er ingen luftindtag der. Hvilket man også tydeligt kan se når billederne ikke forsætligt er skalleret ned i opløsning.


Der sidder raketmotorer der. En jetmotor skal bruge et stort luftindtag og det eksisterer der ikke. En raketmotor skal ikke bruge et luftindtag. Observationerne stemmer overens med raketmotorer og ikke jetmotorer.

Sider: [1] 2 3 ... 124