Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: [1] 2 3 ... 162
1
Altså, hvorfor er du så negativ når der nu også er gode historier at tage af:
https://www.dr.dk/nyheder/indland/dansk-mand-mister-pas-og-udvises-tilslutning

2
Fri Debat / Sv: Etniske danskere er ved at blive udskiftet!?
« Dato: November 18, 2018, 09:20:33 pm »
Må indrømme at jeg ikke kender nogen der er blevet udskiftet. Gør I da det?

3
Fri Debat / Sv: Hvorfor forummet har været nede.
« Dato: November 18, 2018, 03:50:23 pm »
Det er lidt tilfældigt lige nu om noget virker eller ej, men tror det er noget der gradvist bliver forbedret i takt med at forskellige servere finder ud af at siden er oppe igen. Håber det hele virker som det skal i løbet af en lille time. I mellemtiden har jeg kørt et par opdateringer af forummet der forhåbenligt ikke har ændret noget kritisk for brugerne (krydser fingre).

4
Fri Debat / Hvorfor forummet har været nede.
« Dato: November 18, 2018, 03:27:27 pm »
Hej alle,

En hurtig opdatering.

Fordi server hosten har valgt ikke længere at understøtte den php version som forummet kører på, har det været nede i et par uger. Jeg har fået lavet en midlertidig opdatering som gør forummet kørende indtil d. 3. december, og vil så opdatere forummet så det bliver kombatibelt med den nyere php version.


5
Videnskab / Sv: Jødisk genetiker skriver lidt om "race".
« Dato: November 07, 2018, 02:36:16 pm »
Læg mærke til hvad han skriver, dog: "substantial biological differences among human populations".

Det er der ingen fornuftige mennesker der vil benægte, og han har ret i at dem der forsøger, graver deres egen grav. Men det er IKKE det samme som at forsvare vores konstruerede racer. For vores racer ER konstruerede, i høj grad ud fra hudfarve, hvilket blot er én blandt mange biologiske variabler. Folk på den yderste højrefløj, der ynder at tanke i race-baner, kategoriserer f.eks. ofte sorte som én race. Hvilket ignorerer det faktum at Afrika er det kontinent med størst genetisk variation blandt mennesker.

Så problemet for racisten er hvordan racerne bliver defineret. Hvis vi bruger genetisk variation som målestok er der enten én menneskerace eller ca. 350 menneskeracer, hvoraf størstedelen er i Afrika.

Et andet problem for racisten er at det bestemt ikke er klart hvilken betydning disse mange racer har for folks opførsel. Baseret på antropologi virker det som om at langt størstedelen af menneskelig adfærd kan forklares udfra kultur og samfundsforhold. Men lad os sige at det lykkedes os at finde en genetisk komponent der gjorde en race i gennemsnit 2 IQ point lavere end en anden race når alle andre faktorer var taget højde for (Det er hypotetisk, er til dato ikke fundet). Hvad ville du bruge den information til? Hvis du står overfor en person fra den race, ville det være idioti at antage at den person så var dum, fordi spredningen indenfor IQ er alt for stor til at gøre sådan en forskel signifikant på individniveau, og kulturelle, kost, og sociologiske forskelle ville have en langt større indflydelse på vedkommenets IQ end race nogensinde ville kunne have.


6
Debat om debatten / Sv: Hvorfor blev Rudi bannet men ikke homofaber?
« Dato: November 06, 2018, 10:38:00 am »
Fordi der var en klar gradsforskel i hvad der blev skrevet. Det ene var småprovokerende drilleri, som jeg iøvrigt slettede, det andet var en desideret tilsvining. Det udløste et midlertidigt ban.

Det er ikke til diskussion.

7
Tøsehjørnet / Sv: Hvad er der med kvinder?
« Dato: November 06, 2018, 10:29:41 am »
Men pointen er, at kvinder netop hele tiden beskylder mænd for at være overfladiske. Men de er det jo lige så meget selv. Så det er mere hykleriet, der italesættes her.

Jeg ved ikke om kvinder kommer oftere med den anklage end mænd gør. I denne tråd er det i hvert fald mænd der anklager kvinder for at være overfladiske, men hvios vi kan blive enige om at både mænd og kvinder kan være overfladiske, så er begge køn jo også lige slemme om hykleriet.

Citér
Jeg siger så, at det er dobbeltmoralsk/tvetydigt, når kvinder generelt tit taler om, at de vil have ligestilling og de er trætte af påtrængende, anmassende, konstant flirtende, seksualiserende mænd. Når de samtidig insisterer på at forblive i den tilbagelænede passive rolle, hvor de netop insisterer på at manden altid skal tage initiativet. For kvinder tænder jo generelt ikke på tilbageholdende, passive, stille og introverte mænd. De fleste kvinder tænder på maskuline, udadvendte, udfarende og - som du selv siger - handlekraftige mænd. Men det hænger bare ikke sammen med, at kvinder taler om ligestilling. For så længe de fortsat insisterer på at forblive i den tilbagelænede passive rolle, kan de ikke brokke sig over, at manden er udfarende, dominerende, aggressiv og seksualiserende overfor kvinde

Nu er kvinder, ligesom mænd, jo ikke en samlet blok af mennesker der er enige om alting. Det kan jo godt tænkes at det ikke er de samme mennesker der brokker sig over at visse mænd er anmassende, og samtidig selv er komplet passive. I så fald er der ingen dobbeltmoral til stede.

Det største problem i den sammenhæng er nok snarere at der er enkelte der tror at de har autoriteten til at tale på vegne af alle kvinder, og udfra det perspektiv mener at kunne diktere hvordan mænd skal opføre sig for at være attraktive. De mennesker kalder hedder feminister.

Men jeg synes til gengæld at det er vigtigt også lige at påpege at man godt kan udvise handlekraft på andre måder end ved klart at bryde andres grænser.

Citér
Det er da netop logisk at tænde mere på en lækker 22 årig end på en 58 årig kvinde med hængepatter og appelsinhud. :yes:

Mennesket er jo ikke skabt til monogami. Det er ikke naturligt at skulle begære samme person hele livet, når en person typisk er ti gang grimmere som 60 årig end som 20-30 årig. Det eneste biologisk naturlige er at begære unge lækre mennesker. Det er ikke naturligt at begære en 60 årig. Der er en grund til, at alle modeller i bladene er unge. Og ikke gamle bedste- og oldemødre/-fædre.

Nu taler jeg om erotik og fysisk tiltrækning. Jeg er jo udmærket klar over, at kærlighed (ægte kærlighed) handler om meget mere end det. :yes:

Jeg synes du understøtter min pointe. Mænd finder yngre kvinder mere attraktive på trods af at der netop ikke er tale om kærlighed, og at de i visse tilfælde ofrer et forhold med en person der forstår dem godt og har været sammen med dem i årtier, simpelthen fordi de finder en anden person mere seksuelt attraktivt. Det er jo hverken værre eller bedre end når en kvinde finder en mand de tror de kan "redde" seksuelt attraktiv. Men der er intet logisk over nogle af delene, for i begge tilfælde er det usundt og skadeligt for personen selv.

Citér
Du indrømmer altså alligevel, at der er visse tendenser hér. :yes:

Nemlig at kvinder går mindre efter ungdom end mænd - men mere efter om manden kan forsøge kvinden og evt. børn. Og udøve omsorg for disse. Derfor er manden i de fleste forhold ældre end kvinden. De fleste kvinder vil hellere have en rig og ressourcestærk Klaus Riskær-type på 50 end en ung lækker, men fattigrøv af en fyr på 25. Ergo er det sandt, at de fleste kvinder går efter penge og status. :hyper:

Jeg ville aldrig benægte tendensen, men tror ikke jeg ville være villig til at skrive under på at de fleste kvinder bare går efter det. Jeg mener bare at det for mange kvinder er én faktor blandt mange der afgør hvor attraktiv en mand er. For mænd er det, generelt, mere fysisk udseende den går på. Men igen: Det ene er ikke mere logisk end det andet!

Citér
Igen indrømmer du altså, at der er visse generelle forskelle på mænd og kvinder. :yes:

De fleste mænd vil hellere have en kvinde på 20-30 end én på 50-60. Dem, der siger noget andet, lyver enten eller også er det bare fordi, de kun går efter det indre og ikke det fysiske. Men hvis man går efter det fysiske, er der ingen, som objektivt vil foretrække en 58 årig kvinde fremfor en 22 årig af slagsen (når alt andet er lige).

Der ER overordnede statistiske forskelle på mænd og kvinder. Jeg er ikke feminist, så det vil jeg ikke benægte. Men det at de fleste mænd, uanset egen alder, ville foretrække en kvinde i 20'erne frem for en på deres egen alder ER ulogisk hvis vi tænker i forhold til at man vil have en man kan føre en samtale med. Og jeg tror bestemt også at når først lolita-trippet har lagt sig for en ældre mand der har fundet sig en yngre model, så vil han nok også indse hvor lidt de har tilfælles med med hinanden.

Men det vi finder seksuelt attraktivt er ikke baseret på logik. Det er baseret på hvad der evolutionært var den smarteste strategi for os.

En del kvinder (ikke alle) finder handlekraft attraktivt, og derfor er der en del af dem der falder for voldelige typer.

Her er du inde på, at handlekraftige mænd oftere skulle være voldelige.

Har du også den fordom, at der er mindre vold i akademiske hjem end der er i håndværkerhjem?

Ikke alle handlekraftige mænd er voldelige (En meget lille minoritet er). Men du kan ikke være voldelig uden at have handlekraft. Men måske skulle jeg have brugt udtrykket "dominerende" istedet for, men der er samme problem for ikke alle dominerende mænd er voldelige. Det ene er dog en forudsætning for det andet.

Men har du den fordom at akademikere er mindre handlekraftige end håndværkere?


8
Tøsehjørnet / Sv: Hvad er der med kvinder?
« Dato: November 05, 2018, 11:56:49 pm »
Jeg har haft sex med flest kvinder, som ikke er sådan - og næsten altid siger ja.

Ehh, anklager, de skal sgu sige ja hver gang...

9
Tøsehjørnet / Sv: Hvad er der med kvinder?
« Dato: November 05, 2018, 10:59:13 pm »
Kvinder er hverken værre eller bedre end mænd. Der er statistiske forskelle mellem mænd og kvinder, men der er ikke noget køn der er bedre end det andet. Der findes overfladiske kvinder og overfladiske mænd. Så hvis en kvinde er overfladisk kan det ikke undskyldes med køn.

Der er også forskel på hvad mænd og kvinder finder attraktivt. En del kvinder (ikke alle) finder handlekraft attraktivt, og derfor er der en del af dem der falder for voldelige typer. Der er også nogen der tror de kan "redde" en voldelig person fra sig selv, og kaster deres omsorg over en person der ikke nødvendigvis fortjener det. MEN mænd finder også ulogiske ting attraktivt. Der findes mænd der går fra deres koner gennem mange år til fordel for en yngre model, hvor forholdet så ikke holder særlig længe.

Det vi finder attraktivt er betinget af evolutionen. Kvinder går efter dem de mener er stærke, kan beskytte dem, og sørge for føde. For det maksimerer deres chancer for at føre deres gener videre. Mænd går efter dem der kan føde dem børn. for det maksimerer deres chancer for at føre deres gener videre. Det er naturligvis stærkt generaliseret. Det har i hvert fald ikke noget med intelligens at gøre.

10
Stråmand.

Postmoderne eller liberal. Vælg én. Postmodernistisk filosofi er generelt uforlignelig med liberalisme.

Du roder igen. Kan jeg sige, uden at være specielt inde i sagerne. De postmoderne teorier er rent deskriptive. Ikke ideer om hvordan det bør være. De liberale ideer er stik modsatte. De handler om hvordan samfundet burde indrettes. Altså rene drømme.

Gammel buschaffør Carlo

Nej, mit postulat er helt korrekt. Og din beskrivelse af postmodernisme er for snæver.
Postmodernistisk filosofi indeholder grundantagelser der er uforlignelige med en liberalistisk overbevisning. Postmodernistisk filosofi sætter sig kritisk overfor oplysningstidens idealer (hvoraf liberalismen er udsprunget) fordi de stiller sig i opposition til enhver form for objektivitet (jeg forsimpler lidt her). Postmodernister vil derfor, per definition, være relativister.
Det er i modsætning til liberalismen der hviler på en bund af grundlæggende moralske principper der har at gøre med individdets ukrænkelighed. Du kan ikke holde de principper som værende gode og sande i nogen objektiv form, og samtidig være tilhænger af postmodernistisk filosofi. Så er man i hvert fald skizofren.

En liberalist vil holde på at liberalismens principper, som minimum, er en approksimation til at være gode for mennesker og samfund generelt. For postmodernisten vil en sådan påstand altid være komplet subjektiv, og der er ingen objektiv etik som sådan.


11
Fri Debat / Sv: Profiler?
« Dato: November 01, 2018, 11:09:09 am »
Jeg har ikke tænkt mig at fortælle hvem systemet har registreret på samme IP, og det er heller ikke information jeg normalt selv bruger eller tilgår.

Jeg kan bekræfte at jeg har en anden profil på siden, men den har aldrig lavet et indlæg. Jeg har brugt den til at teste hvordan siden ser ud og fungerer for andre brugertyper end min administrator-profil.

Men hvad med dig Convex? Hvor mange brugere har du haft herinde?

12
Samfund- & Kultur / Sv: Millioner fra satspulje til ikke-vestlige kvinder
« Dato: November 01, 2018, 09:36:38 am »
Det er spøjst som folk på den yderste højrefløj himler op om undertrykkelse af kvinder blandt muslimer, men det øjeblik nogen så løfter en finger for at hjælpe disse kvinder, brokker de sig endnu mere højlydt. Det er nærmest som om jeres sympati i første omgang var påtaget.

13
Politik / Sv: Apu
« Dato: November 01, 2018, 01:43:54 am »
Du svarer nemlig, hvad vi godt ved var østeuropæiske socialisters metode i DDR m.v.

Hvilke metoder var det? Folkesundhed? Frit og gratis uddannelsessystem? Bygning af boliger?Ham der har skrevet den liste har ikke læst Orwell...

14
Hvem er Heval Yildirim og hvorfor skal han væk? Er det bare fordi han er medlem af alternativet?

Det er jeg naturligvis imod. Men hvis vi absolut SKULLE smide medlemmer af alternativet ud af landet (Hvilket jeg ikke mener), skulle vi så ikke starte med ærke-danske Henrik Marstal? Han lyder allerede som om han ikke rigtig har lyst til at være her, og så kunne vi slippe for hans udgydelser af neo-marxistisk bullshit i politiken og andre medier.
Ja, Henrik Marstal er rædsom!
Men vi kan jo ikke smide folk ud af landet, blot fordi de er rædsomme.

Helt enig. Men hvis man nu absolut SKULLE starte et sted...

15
Præcis hvor tit lige præcis google indekserer siden, og om de har en metode til at undgå at overføre allerede indekseret data ved jeg ikke noget om. Det er meget muligt. Men vi kommer fortsat ikke uden om at det er en mere tidskrævende process end du åbenbart har antaget.

Jeg har ikke sat nogen tid på, men jeg er gået ud fra som en selvfølge, at søgerobotter opdaterer de data, de allerede har om Din-Debat - fordi deres daglige "arbejde" derved bliver meget mindre omfattende.

Hvor mange kilobytes simpel tekst uden formattering, vil du anslå, der er kommer til i dag? Søgerobotter henter jo ikke andet (som billeder eller hvad der ellers ligger på Din-Debats server).

På en normal dag kan de nye indhold nok holdes til indenfor et par MB (Unicode fylder lidt mere end f.eks. ASCII). Men for at finde ud af om der er noget nyt skal man jo sammenligne det gamle med det nye. Ellers skal du bruge en checksum af en eller anden art der kan holde øje med ændringer på siden. Der ligger ikke noget der laver den checksum der er tilgængeligt for mig, men det er da teknisk set muligt at serverhosten har en algoritme der laver en som google så kan bruge når de leder efter ændringer. Men jeg tvivler ærligt talt. Jeg har heller ikke kunnet finde information om det. Der er lidt information om spiders her dog: https://computer.howstuffworks.com/search-engine-spider.htm

Tror ikke der er nogen vej udenom at søgemaskiner fra tid til anden skal gå igennem hele indholdet på siden. Jeg kunne dog forestille mig at de havde algoritmer der sørgede for at det kun var de mest besøgte (linkede til fra egen søgemaskine) dele af siden der blev opdateret ofte, og at de ældre dele blev gennemgået mindre ofte.

Sider: [1] 2 3 ... 162