Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - GuBBi

Sider: [1] 2 3 ... 169
1
Dyr / Sv: Vidunderlige skabninger.
« Dato: Januar 19, 2019, 01:40:18 pm »
Citér
På Læsø gør de et stort nummer ud af at bestemme hvem de brune bier må formere sig med.

Det er mit filosofiske udgangspunkt at mennesker har rettigheder bier ikke har. Er du uenig i dette? Eller mener du menneskelig forplantning skal styres oppefra som en biavler styrer sin bestand? Er det den verden du vil bo i?

Citér
Jeg vil gerne have lov til at parre mig med en køn muslimsk kvinde. Må jeg det?
Hvis du kan finde en der er villig, så ja. Og så har ingen rettigheden til at blande sig i det.

2
Dyr / Sv: Vidunderlige skabninger.
« Dato: Januar 19, 2019, 10:44:54 am »
Det er jo det der er ved at ske med vores egen race.

1) Stop med at fortælle folk hvem de må formere sig med.

2) Den brune bi splittede sig fra sine daværende artsfæller for flere millioner år siden. De mest genetisk fjerne mennesker har fælles genetisk ophav for 70.000 år siden. Læg til det at mennesker lever væsentligt længere end bier og der dermed at langt færre generationer imellem mennesker i forhold til bier i et givet tidsrum. Mennesker idag er samme art. Det samme er ikke sandt for bier.

Den brune bi er for andre bier hvad en chimpanse er for et menneske. Så snakker vi i hvert fald samme tidsrum imellem det genetiske split.

3
Religion-& Filosofi / Sv: Hvad blev der af Je suis Charlie?
« Dato: Januar 19, 2019, 10:38:02 am »
Jeg har den totalt modsatte opfattelse. Jeg synes det er blevet etableret at vi kan tegne hvad vi vil. "Je suis Charlie" cementerede at folk ikke accepterede at nogle få islamister skulle sætte tonen. Derudover favnede bevægelsen begge de politiske fløje, hvilket er unikt i de her dage. Der er ingen etablerede partier der idag ville finde på at sige at man selv er ude om terror hvis man tegner Muhammed. Der er INDIVIDER der kan finde på at sige det, hvilket artiklen misledende forsøger at gøre til en trend. Verden er stor, og der vil altid være enkelte mennesker udenfor pædagogisk rækkevidde, så vi kan desværre aldrig undgå enkelte mennesker med mærkelige holdninger, eller at nogen klan finde på at sende trusler.

Hvad jeg finder forstyrende er artiklens forsøg på tilsyneladende at omdefinere ordet "terror". Alle totalitære politiske bevægelser vil altid forsøge at kontrollere og omdefinere sproget så det passer ned i deres politiske ideologi. På venstrefløjen prøver man typisk at omdefinerer ordet "vold" til at omfatte når folk troller på internettet, og lignende manøvrer laver man på højrefløjen for at omfatte retorik der går imod deres politiske ideologi. Hvad hverken ventre eller højrefløjen tilsyneladende forstår er at man derved udvander de to udtryk. Hvis det er "vold" når nogen skriver "du er dum" til en fra enhedslisten, eller "terror" når nogen skriver "muslimerne skal også have lov til at være her", så betyder udtrykkende pludseligt meget lidt. Grunden til at "terror" som udtryk har så meget bid er fordi det beskriver noget ret specifikt og meget brutalt.
4
Samfund- & Kultur / Sv: Alternativet tiltrækker specielle typer
« Dato: Januar 15, 2019, 08:05:19 pm »
Hvor har du fra at Kashef Ahmed skulle være islamist?

Er det bare den typiske muslim/islamist forvirring? Ved at udvande begrebet islamist, gør du det også en hel del mindre potent...

5
Hvor vil du have dine politibetjente: På gaden hvor de skaber tryghed? Ellers på patrulje ved en ret så begivenhedsfri grænse?

Dette er IKKE en falsk dikotomi. Antallet af timer dansk politi har kunnet tilbringe på patruljer i danske byer er blevet stærkt reduceret som en direkte følge af antallet af timer de har skullet ligge ved grænsekontrol. Det er IKKE effektivt politiarbejde, og den magre fangst de gør vewd grænsen står IKKE til mål med mængden af ressourcer brugt.

6
Politik / Sv: Stakkels, stakkels svenske folk
« Dato: Januar 15, 2019, 08:00:12 pm »
Ja, det er vel nok synd for svenskerne, at de er så rige, at de i modsætning til Danmark er på top 10 i Europa! De prioriterer ikke fattigdom og racisme nær så højt, som Danmark gør! Se https://www.worldatlas.com/articles/the-richest-countries-in-europe.html

På de fleste opgørelser har Danmark faktisk et højere BNP per capita end Sverige, mens Sveriges bliver højere per capita, hvis det bliver købekraftskorrigeret. Altså, danskere er på papiret lidt rigere (som regel), men den lille forskel bliver mere end gjort op for hvis man kigger på priserne i de to lande.

Jeg synes iøvrigt det er en stråmand at påstå at Danmark prioriterer "racisme og fattigdom" højt. Jeg synes også Danmarks politik er blevet en tand xenofobisk, men det du skriver er en miskarakterisering af højrefløjen. Fattigdom bliver slet ikke prioriteret. Idéen bag den økonomiske tankegang på højrefløjen er at det vil løfte hele samfundet hvis man skærer så meget som muligt i den offentlige sektor og offentlige ydelser. Det kan man så være uenig i, men igen vinder man intet ved at miskarakteriserer sine politiske modstandere.

Eksempler på økonomiske opgørelser hvor Danmark ligger højere på BNP per capita, men lavere hvor det er købekraftskorigeret:
http://statisticstimes.com/economy/countries-by-projected-gdp-capita.php
http://zambiamf.opendataforafrica.org/sijweyg/world-gdp-per-capita-ranking-2017-data-and-charts-forecast
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)_per_capita  <- Nominel
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita  <- Købekraftskorigeret


7
Fra medierne / Sv: Nej, det er ikke 1. april i dag.
« Dato: Januar 15, 2019, 07:46:11 pm »
Identitetspolitik er hvor tids svøbe.
Moderne kønspolitik er teater i absurditeter, hvor man helt fornægter åbenlyse biologiske sandheder. Det gode er at alle fornuftige mennesker kan se hvor langt ude de er, så deres magt er i den grad midlertidig, hvis bare vi tør demonstrere hvor lige glade vi er med deres ømskindethed. Hvis man er SÅ sårbar hører man ikke til på et sted for læring, og hvis man forsøger at bruge sin egen svaghed til at lukke munden på andre, bør man smides ud. Det her er mennesker for hvem målet aldrig er nået. De kan ikke tilfredsstilles. For i sidste ende gør de det fordi det føles godt for dem at have magt over andre mennesker, og de bruger deres egen påtagede svaghed som en måde til at udøve magt. Det er intet mindre end en fucking skændsel at de får lov. Jeg har intet tilovers for dem.

8
Debat om debatten / Sv: DD i Firefox
« Dato: Januar 10, 2019, 02:57:26 pm »
Hej, jeg har lige testet med firefox og kan ikke umiddelbart se noget katastrofalt. Kan du være mere specifik? Og hvilken version af firefox kører du?

9
Fri Debat / Sv: NEGERRØV
« Dato: Januar 09, 2019, 03:58:54 pm »
Er sådanset også modstander af påtvungen politisk korrekthed, da jeg mener kontekst er konge: Det er mindre relevant HVAD der blev sagt end hvad der MENES med hvad der blev sagt. Du kan sagtens bruge politisk korrekt sprog og være hadefuld, ligesom du kan bruge politisk ukorrekt sprog uden at være hadefuld. Så at have en liste af fy-ord og en liste af godkendte ord er meningsløst udover at være autoritært.

10
Høflig påmindelse om at tale pænt til hinanden. Der er få der er større tilhængere af ytringsfriheden end mig, men brug den nu til at fremsætte holdninger og argumenter og ikke til at give mig overarbejde.

11
Så nogle nazister synes igen de skal blande sig i hvordan andre mennesker lever deres liv. Og de er villige til at bryde loven. Derfor synes jeg det kunne være en smuk poetisk retfærdighed hvis de blev smidt i fængsel og selv kom til at ligge under for andres idéer om "ægteskab" ved at blive en eller andens fængsels-bitch.

Det er mig en kæmpe gåde at der er folk på det her forum der ikke kan se at de her nazister er PRÆCIS ligeså slemme som islamistiske salafister. De har ovenikøbet de fleste af deres overbevisninger tilfælles. Største forskel jeg lige kan komme på, er at islamisterne ikke går hjem og skriver en tåkrummende "kamprapport" når de i nattens mulm og mørke, som de krystere de er, har udøvet vandalisme på nogle ubevogtede bygninger.

De her mennesker er monumentalt sørgelige tabere.

Næ, de overfalder folk fem mod en, optager det direkte på mobil og lægger det på nettet bagefter.

Derudover har du ret, vi kan godt undvære begge parter, - det var ærgerligt der ikke var nogen med spraymaling i alle regnbuens farver i nærheden der kunne pynte nazisterne lidt og male dem i deres egen farve.

Det kunne selv et par bøsser have gjort,  - og så måske rullet dem lidt i nogle lyserøde fjer og pailetter bagefter.

Det må i huske at have klar næste gang.

Desuden er sådan en "kamprapport" jo ikke andet end en skriftlig tilståelse af en forbrydelse.

Redaktionen må vide hvem de er.

Vi kan sagtens blive enige om at både islamister og nazister i regelen er kujoner. Der hvor vi muligvis er uenige er i skellet med hvornår man er islamist og hvornår man bare er almindelige muslim, men lad det nu ligge for nu.

Jeg ville også gerne sponsorere at sende både nazisterne og islamisterne et par glimmerbomber i alle regnbuens farver.

12
Fri Debat / Sv: Den positive Islam-tråd
« Dato: December 21, 2018, 06:46:57 pm »
Og vi fortsætter de gode Islam-vibes - denne gang med en video, der dokumenterer, at vi Muslimer naturligvis er kulturelt nysgerrige og tolerante individer, som trives godt i et spraglet, multikulturelt samfund med plads til alle.  :aww: :Cherna_29:

http://nyheder.tv2.dk/video/d3k4WWdScjU4TE1kNWlINThjN1JmSmFXT0JXdHNfUkY

Er du nu sikker på at salmer og luciaoptog der tilbeder andet end Allah ikke er haram tiger? Jeg troede du var mere rettroende end som så?
Jeg havde gættet på at du ville gå ind for at man istedet, for at være så inklusive som muligt, lavede nogle optog hvor man istedet for lys gik rundt med koranvers eller noget i den dur.

13
Så nogle nazister synes igen de skal blande sig i hvordan andre mennesker lever deres liv. Og de er villige til at bryde loven. Derfor synes jeg det kunne være en smuk poetisk retfærdighed hvis de blev smidt i fængsel og selv kom til at ligge under for andres idéer om "ægteskab" ved at blive en eller andens fængsels-bitch.

Det er mig en kæmpe gåde at der er folk på det her forum der ikke kan se at de her nazister er PRÆCIS ligeså slemme som islamistiske salafister. De har ovenikøbet de fleste af deres overbevisninger tilfælles. Største forskel jeg lige kan komme på, er at islamisterne ikke går hjem og skriver en tåkrummende "kamprapport" når de i nattens mulm og mørke, som de krystere de er, har udøvet vandalisme på nogle ubevogtede bygninger.

De her mennesker er monumentalt sørgelige tabere.

14
Debat om debatten / Sv: Hvad betyder "-"?
« Dato: December 21, 2018, 01:35:19 am »
-

15
Fri Debat / Sv: Den positive Islam-tråd
« Dato: December 18, 2018, 10:18:17 pm »
Ok, men det er så heller ikke det man normalt kalder akupunktur! ved akupunkter forsøger man ikke at dræne nogle væsker fra kroppen. At dræne betændelse ud kan være reelt nok, men ingen akupunktur er nødvendig for det. Faktisk skal du nok bruge en lidt større nål, gerne med gennemløb, for at klare det succesfuldt.

Akupunktur går ud på at man sætter meget tynde nåle ved bestemte (ikke-eksisterende) energizoner i kroppen for at få din chi energi til at flyde bedre. Moderne behandlere ved godt at denne forklaring nok skratter lidt i vores ører idag, så de har istedet tyet til en ad hoc forklaring om at det virker fordi det ikke er invasivt nok til at gøre os syge, men invasivt nok til at aktivere vores immunforsvar og blodgennemstrømning. Det lyder jo næsten videnskabeligt, men jeg har endnu ikke set nogle konkrete beviser for den påstand dog, og jeg mistænker at akupunktur ikke ville være "alternativ" behandling hvis det kunne bevises at virke ud over placebo.

Men HVIS det virker kan samme effekt tilsyneladende opnås med en tandstik, så helle få en kone/mand/kæreste eller lignende til at prikke dig lidt på rykken med en tandstik, end at betale i dyre domme for akupunktur der trods alt har en (om end meget lille) chance for infektion eller irritation.

Akupunktur kan på ingen måder erstatte en antibiotikabehandling.


Sider: [1] 2 3 ... 169