Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Jezeus

Sider: [1]
1
Fra medierne / Sv: Tabere, voldsmænd, misbrugere og deres udseende.
« Dato: Juli 18, 2012, 02:36:13 am »
Jeg er nu glad for at dine intellektuelle forgængeres forsøg på at genoplive frenologien blev kortvarigt. Min alpinoide hovedform havde sandsynligvis ikke levnet mig store chancer i deres kraniometrisk hierarkiserede samfund.

2
Fri Debat / Sv: Her har i mig tilbage
« Dato: Juli 18, 2012, 02:30:22 am »
Ikke så meget dem og os  eller rød eller blå. Det bliver vi jo aldrig enige om alligevel.
Nej, netop. Og uden uenighed er der vel ingen debat? Det er da fint nok med en side, hvor man kan udveksle livserfaringer og lutter positive, anerkendende bemærkninger, men den burde nok ikke markedsføres med navnet Din-Debat.

3
Fra medierne / Sv: Tabere, voldsmænd, misbrugere og deres udseende.
« Dato: Juli 15, 2012, 09:42:53 pm »
Well, frenologi, læren om at indre, mentale træk, kan aflæses af de ydre, fysiske træk, blev miskrediteret helt tilbage i 1800-tallet, hvor de videnskabelige standarder endda var noget lavere end i dag. Jeg kan nu også godt tage mig selv i at spekulere i folks intelligens, personlighed, moral osv. med udgangspunkt i deres udseende, men ved nærmere eftertanke er det typisk noget jeg efterrationaliserende gør efter at være blevet gjort bekendt med deres adfærd, og hvis der opstår en idé om hvordan eksempelvis voldskriminelle ser ud, skyldes det nok mestendels en slags "confirmation bias", hvor de indtryk, der bekræfter fordommen, forstærkes og huskes bedre, mens modstridende indtryk negligeres eller bortforklares.

Sider: [1]