Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Desdicardo

Sider: [1] 2 3 ... 26
1
Forbyd økser i Danmark!!Forbyd muhammedanere i Danmark!!

Det virker lidt udemokratisk. Hvorfor går du ikke ind for religionsfrihed og demokrati?

Nok fordi disse 'muhammedanere' har en religion der er lige stik modsat og ikke levner nogen plads til Demokrati. Det vil være som at bede djævelen læse op af dagens tekst på prædikestolen i den Danske folkekirke. ;))

2
Samfund- & Kultur / Sv: Racehygiejne i dansk lovgivning
« Dato: Februar 14, 2018, 11:29:46 pm »
Anledningen til at jeg skriver dette oplæg er, at nu får Socialdemokratiet igen skylden for, at partiet indførte racehygiejne for små 90 år siden.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7576.msg102936#msg102936

I virkeligheden var det en meget bred gruppe af danskere, der havde den opfattelse, at befolkningskvaliteten var truet af degeneration - og alle partier i det daværende Folketing, Rigsdagen, støttede sterilisationsloven og den eugeniske idé.

Det gjorde de i hvert fald, hvis man skal tro Lene Koch, som er professor, og har skrevet en doktorafhandling om arvehygiejne i perioden 1929-1967.

https://www.etik.dk/prioritering-i-sundhedsv%C3%A6senet/etisk-gr%C3%A5zone-ny-lov-g%C3%B8r-det-nemmere-sterilisere-udviklingsh%C3%A6mmede

Hvad taler vi om i den virkelige verden?

Lene Koch har gennemgået 11.000 patientjournaler, og har ikke kunnet påvise, at man i noget tilfælde har brugt fysisk tvang i den forstand, at nogen blev slæbt til operationsbordet mod deres fysiske protest.

Man fik altid det tilbud, at man enten kunne lade sig sterilisere, eller også måtte man bo på en anstalt.

Nu håber jeg, at det er trængt ind, at samtlige partier var af den samme opfattelse som Socialdemokratiet - og at de ikke var nazister.

Ikke fordi jeg har tiltro til, at sandheden betyder ret meget for de værste kritikere af Socialdemokratiet - men nu er det sagt.


Muligt. Men NOGEN fik jo ideen, ikke? og det var faktisk dit gode hæderlige socialdemokrati som mente at det var for samfundets bedste at de ting blev gjort.

I virkeligheden var det jo bare et overgreb på en befolkningsgruppe.

3
Debat om debatten / Sv: Til de seriøse debattører
« Dato: Februar 14, 2018, 06:10:00 pm »
Du kunne sikkert ikke lide den tråd der omhandlede 'skattefinansieret' licens. Tager jeg fejl? ;))

4
Politik / Sv: Dansk Folkeparti
« Dato: Februar 14, 2018, 06:02:02 pm »
Til anklageren.

Jeg er ca 30 1/2 gang mere logisk og besiddelse af af en højere IQ, end jer socialdemokrater der kommer med et så dumt og håbløst forslag, at flygtninge skal samles i lejre i nordafrika, som ingen nordafrikanske lande går med til.

Det er et andet stjerneeksempel på manglende logik af en, som selv er fortaler for at lave lejre på øde øer i Nordatlanten.

Den eneste forskel er, at "dine lejre" ikke lever op til almindelig anstændighed.


Man må beundre din energi for at undgå det væsentlige.

De interneringer på øer jeg taler om, vil gælde kriminelle muhammedanere, som du sikkert er klar over. Rettelse, som du helst vil bruge til, at stille mig i et dårligt lys over, fordi du dybest set er helt
ligeglad med de plager muhammedanerne forårsager.
Du "glemmer" helt bevidst at omtale muhammedanerne frit kan vælge at rejse hvorhen de vil, eller bo på øen, efter mit forslag.


Iøvrigt er "opfindelsen" ikke min. Der var en interneringsanstalt på Sprogø, for kvinder der ikke havde mulighed for at vælge fra. Noget der trækker lange skygger til socialdemokratiets racehygiejne og tvangssterilisation.

Ja du bragte det selv på bane i dit fortvivlede forsøg på at snakke udenom.

Ja det var faktisk Stauning og hans socialdemokrati der indførte loven om at begrænse retarderedes mulighed for at formere sig. Man steriliserede dem simpelthen! både mænd og kvinder.

Men de er jo nok blevet lidt klogere nu! det er jo heller ikke det antirød vil (formoder jeg)

5
Almen / Manden der ville være konge.
« Dato: Februar 14, 2018, 05:51:45 pm »
Det er jo desværre nok det han bla. vil blive husket for og så for ønsket om IKKE at blive begravet ved siden af HM Margrete.

Selvfølgelig sørger det meste af Danmark for Danskerne havde jo taget ham til sig som sin 'næsten' egen. Franskmændene har jo også grund til sorg da han jo oprindelig stammer derfra.

Så lad os da bare skrive: R I P. Og så håbe HM Margrete holder lidt længere. ;))

6
Fri Debat / Sv: The rumours of my death have been greatly exaggerated
« Dato: Februar 12, 2018, 08:53:21 pm »
Med mig som ejer vil tåbelige og perverse indlæg blive slettet øjeblikkeligt.

Det er et plus, at du lover at stoppe med at skrive om anti-rød partiet som moderator - men det bliver du alligevel aldrig  :smile1:

Det ved man jo aldrig. ;))

7
Fri Debat / Sv: The rumours of my death have been greatly exaggerated
« Dato: Februar 12, 2018, 08:51:31 pm »
Hej alle,

Jeg har været lagt ned af arbejde og sygdom i godt en måned tid, og har ikke haft tid eller energi til at være på herinde. Og jeg kan se at det ikke er gået stille for sig. Jeg har nu en del oprydningsarbejde foran mig.

jeg har også en ordenlig bunke private beskeder, som jeg også lige skal igennem.

For at forhindre at forummet i fremtiden forfalder til anarki hvis jeg ikke har mulighed for at bruge tid herinde vil jeg i nærmeste fremtid finde en der kan fungere som moderator i mit fravær. (Jeg vil headhunte, så I behøver ikke skrive ansøgninger)

Til sidst synes jeg faktisk også at jeg skylder en undskyldning til jer, for at forummet i den seneste tid ikke har levet op til standard. Jeg burde før alt dette have udpeget en moderator så alting ikke afhænger af min tilstedeværelse. Det er jo nok ikke sidste gang i mit liv at jeg får en presset periode.

Mvh.
GuBBi

Velkommen tilbage. Så kan jeg vel også komme tilbage I guess, så vil jeg håbe det nu er slut med fyldte kummer og brune fløjlsbukser med tilhørende bodegamave. ;))

8
Debat om debatten / Sv: I er sq stride.... men hjælp mig lige.
« Dato: Februar 08, 2018, 11:21:57 am »
Beviser det noget? jeg holdt mig også væk. Jeg havde ikke lyst til at kigge på fyldte kummer og andet skrald her. ;))

9
Hun kalder sig dansk, men ikke så meget, for hun vil hellere bo i Monaco for at undgå skat til den danske stat.

Badwr.
Den Danske stat er simpelt hen også en slugehals. ;))

10
Debat om debatten / Fint velformuleret brev. FOR velformuleret. ;)
« Dato: Januar 29, 2018, 09:26:54 am »
Jeg undrer mig over at du bliver ved med at udgive dig for Poul Jørgensen. Jeg var på soldebatten dengang han optrådte på slap line. Du er langt fra det 'billede' jeg fik af ham på det tidspunkt.

PS. Du glemte vist alle dine stavefejl. ;))

11
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 20, 2018, 01:45:39 pm »
qoute: politisk ukorrekt=
Hvis du var ægte, ville du f.eks. aldrig sætte dit eget ansigt på din avatar. Så alene det, at du har dit eget (eller påståede) ansigt på din avatar, er mistænkeligt. Det ville ingen rigtig person ved sine fuld fem gøre på et troll- og stalkerinficeret forum som dette.

Tak for kaffe.       NEJ jeg er IKKE Carlo. Men at skrive= 'Det ville ingen rigtig person ved sine fuld fem gøre' er vist under lavmålet, synes du ikke? :ohmy:

Jeg ved ikke, om du er ægte.

Men Carlo er kendt som en provokatør og med den opførsel han udviser, virker det bare mærkeligt, at han ville udstille sit sande fjæs her.

Men det kan selvfølgelig godt give mening, hvis han bor flere tusinde km. væk (i Thailand).

Men hvis det er dig på billedet, er du så ikke nervøs for stalkers? Dem er der mange af på internettet.

Hvis du rager uklar med en stalker her på debatten, så vær vis på at en sådan kan finde på at misbruge alt, han ved om dig.

Og det er for længst blevet bevist, at GuBBi ikke kan/vil gøre noget ved det.

Og politiet heller ikke.

I praksis er det bevist, at en stalker godt må poste alle ens private billeder, både af en selv og af ens familie. Og han må skrive at folk er pædofile og en masse andre ting, han ikke kan dokumentere. Og der bliver IKKE skredet ind for det. Nok bliver brugeren banned, men han er tilbage dagen efter fra en ny ip-adresse. :yes:

Så min ærlige mening er, at det er meget ufornuftigt at vise sit sande fjæs herinde. Men jeg respekterer dog, at nogle vælger at gøre det. Men vi har jo set, hvordan stalker flere gange har postet billeder af Anklageren, fordi denne engang postede et par billeder af sig selv herinde. Så ja, det BLIVER misbrugt før eller siden.

Grunden til, at du har været heldig, er nok: 1. At du ikke skriver så ofte herinde og derfor ikke har nået at rage uklar med stalker endnu. 2. At du politisk ligger til højre. Stalkeren er også til højre, så havde du ligget til venstre, var han nok gået efter dig.

Jeg er faktisk upolitisk 'ukorrekt' haha! men skriver gerne mod nogle ting jeg er uenig i hvad enten det er røde eller blå der skriver. Thats´fakts

12
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 20, 2018, 12:47:24 pm »
qoute: politisk ukorrekt=
Hvis du var ægte, ville du f.eks. aldrig sætte dit eget ansigt på din avatar. Så alene det, at du har dit eget (eller påståede) ansigt på din avatar, er mistænkeligt. Det ville ingen rigtig person ved sine fuld fem gøre på et troll- og stalkerinficeret forum som dette.

Tak for kaffe.       NEJ jeg er IKKE Carlo. Men at skrive= 'Det ville ingen rigtig person ved sine fuld fem gøre' er vist under lavmålet, synes du ikke? :ohmy:

13
Debat om debatten / Sv: GUBBI
« Dato: Januar 20, 2018, 12:37:54 pm »
Tørresnoren

Citér
JEG er jo Carlo...! (altså på ulige datoer, ellers er det Debatsvinet der har vagten..!)

Jeg kan sagtens kende forskel på dig, og Debatsvinet - I er nogle muntre fyre begge 2, men på hver sin måde  :big_grin:

Det kan jeg også. Debatsvinet er ham med alle punktumerne .......... Dot-dot-dot-dot. Jeg tror sku manden har været telegrafist i sit tidligere liv og endt som grise farmer. ;)))

14
Fri Debat / Sv: Børnelokker i 50’erne
« Dato: Januar 20, 2018, 11:48:25 am »
Og iPhonen er aldrig langt væk. ;))

Jeg 'fik' også meget af mine forældre men jeg måtte fortjene det dvs jeg skulle lave opgaver hjemme eller hjælpe min onkel i hans virksomhed. Der tjente jeg mine penge.

15
Fri Debat / Sv: Lykke er ...
« Dato: Januar 18, 2018, 02:34:52 pm »
Så havde du ligesom et problem.  :big_grin:

Sider: [1] 2 3 ... 26