Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Fynbokvinde

Sider: [1] 2 3 ... 34
1
Fritid / Sv: Har i lagt mærke til vejret
« Dato: August 05, 2017, 10:00:55 pm »
Jeg tænker der er istid på vej... og det er vist ikke første gang i historien. Bortset fra det så var vejret skønt de to uger jeg befandt mig i Grækenland, men jeg vil have mere sol og varme så vil afsted igen sidst i September.

2
Politik / Sv: Borgerløn til danskere
« Dato: August 05, 2017, 08:58:34 pm »
Jeg kan ikke gennemskue om borgerløn er en god ide. Jeg kan godt se nogle fordele, men jeg tænker også der vil være nogle nødvendige opgaver i samfundet som ikke vil blive udført.

Men jeg tror samfundet ville spare mange penge på stress-relateret sygdomme, da en af fordelene ved dette må være, at hver enkelt kan passe bedre på sig selv.

3
Alt det andet / Sv: Hvem er du?
« Dato: Maj 22, 2017, 08:34:33 pm »
Jeg blev testet til at være Nina Bang, kvindeforkæmper :-)

4
Religion-& Filosofi / Sv: Ramadanen: der tager man fasten alvorligt
« Dato: Maj 22, 2017, 08:30:44 pm »
Det er sundt at faste, det burde vi alle gøre en til to gange om året.
Kroppen har ikke godt af at forbrænde føde konstant. Vi kan snildt gå et par uger uden at spise. (man skal lige have styr på salt og mineral balancer m.v. og ikke være svækket.)

Sådan som muslimer under ramadanen starter en mindre fest hver aften efter solnedgang, har det jo ikke noget med en udrensningskur at gøre.

Og det med at det er for at vise de fattige sympati, har da heller ingen værdi. De fattige bliver da ikke bedre stillet af det. Jeg har forslået de muslimer jeg kender, at de istedet skulle give de fattige penge via et godt projekt for at komme ud af fattigdom.

5
Toiletrullen skal hænge med papiret ud fra væggen. Det giver ikke  mening at se mønstret på papiret fra bagsiden.

6
Fri Debat / Sv: Er du altid HELT dig selv?
« Dato: Januar 21, 2017, 09:11:25 pm »
citat af Landboen: "Nej, det er jeg ikke.
Hvis jeg var, kunne jeg ikke have det job jeg har.
Man er nødt til at bide vise ting i sig, og opføre sig pænt - også når en latterlig kunde opfører sig uforskammet." citat slut

Det er da også at være dig, når du bruger din situationsfornemmelse. Det er muligt du mest har lyst til at sige noget andet, men det er du ret bevidst om, og er da netop dig selv så.

7
Fri Debat / Sv: Er du altid HELT dig selv?
« Dato: Januar 21, 2017, 08:42:11 pm »
citat af politisk ukorrekt: "Min konklusion er, at jeg tror behovet opstår, fordi vi har en alt for stram og firkantet samfundsstruktur samt samfundsnormer, der også er alt for firkantede og stramme. Og derfor kan folk ikke altid tillade sig at være 100% dem selv. Og så er det at mange finder et frirum f.eks. foran pc´en, hvor de kan komme af med deres skjulte tanker og tilbøjeligheder uden at det har konsekvenser, fordi de kan være anonyme bag skærmen." citat slut

Så firkanten er vores samfund altså heller ikke. Ihvertfald ikke i Danmark/Vesten. Her er plads til "skæve" personligheder og ytringsfrihed uden at man behøver at gemme sig.

Hvis man har nogle "skjulte tanker og tilbøjeligheder" man vil af med anonymt, er man et menneske der ikke står ved sig selv. Og nogle (fx trolls) begynder på ufine spil.

8
Fri Debat / Sv: Er du altid HELT dig selv?
« Dato: Januar 21, 2017, 08:27:23 pm »
Jeg håber og tror  at de fleste mennesker er sig selv. Rigtig nok man har (ikke spiller!) forskellige roller i forskellige sammenhænge.  Fx på job viser jeg ikke nødvendigvis mine helt personlige følelser eller siger min helt personlige mening om en sag, men det der vil være korrekt i den situation.

Dit eks. om tante Ernas kjole... vil jeg kalde situationsfornemmelse og almindelig pli, som jeg betragter som ret gode egenskaber at besidde.

Nej.. de fleste mennesker er langt fra en slags trolls. Trolls er en bevidst form for fake-rolle. At indpasse sig og agere forskelligt i forskellige konstellationer, er ganske naturligt for et menneske. Og man kan sagtens være tro mod sin overbevisning og sig selv alligevel.

9
Fritid / Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Dato: December 24, 2016, 01:34:11 pm »
Jeg har så anden i oven og tilbehøret så klar som det nu kan være. Jeg har netop lige lavet æbleskive-dej klar, så de kan laves til eftermiddagskaffen hvor gæsterne kommer. Derefter skal vi have et glas Cava at hygge med til julemaden er klar..

Glædelig jul alle herinde..

10
Fritid / Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Dato: December 23, 2016, 04:35:06 pm »
Landboen: Det lyder da lækkert og tillykke med husbonden i morgen.


11
Fritid / Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Dato: December 23, 2016, 03:29:36 pm »
Hvad har I tradition for at spise lillejuleaften?

Jeg har som voksne altid lavet en stor gryde tomatsuppe. Så er der til 1. juledag også og måske mere. Det bekommer maven så godt ovenpå julemaden både juleaften og den store frokost 2. juledag.

12
Samfund- & Kultur / Sv: Julemærket 1945 - uden skam
« Dato: December 22, 2016, 10:17:43 pm »
citat af homofaber: "Og igen; god jul til dig, gamle jas. Har du for resten et godt tip til, hvordan jeg får sprøde svær på flæskestegen? Hader bare, når det bliver til nogle slatne snørebånd."

Det slår aldrig fejl med sprøde svær. Du skal bare komme rigeligt med groft salt mellem sværerne under tilberedelsen. Når stegen er færdigstegt ( jeg anbefaler stegt over 6 timer), giver du den lige lidt grill, men hold godt øje med den imens!
Næste dag kan du skærer sværerne af stegen og ligge i en meget varm ovn kort tid, så bliver de helt sprøde og lækkere igen.

13
Religion-& Filosofi / Sv: Glædelig Jul og godt Nytår
« Dato: December 21, 2016, 04:28:18 pm »
Sharia: Du bor i et land hvor der har tradition for at fejre jul både som en kristen fest samt en lysfest.
Take it or leave it..

14
Fri Debat / Sv: Krigstid
« Dato: December 21, 2016, 03:45:33 pm »
homofaber: Nu er vi vist ude i ordkløveri..

15
Fri Debat / Sv: Krigstid
« Dato: December 21, 2016, 02:50:38 pm »
Jeg har aldrig helt rigtig forstået, hvordan en religion kan være i krig med et land. At Asger Aamund siger det, gør det ikke mere korrekt

Mod hele vesten... (læs de vantro)

Sider: [1] 2 3 ... 34