Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 1295
1
Samfund- & Kultur / Sv: Tag dig nu sammen
« Dato: I dag ved 01:00:01 am »
Det undrer mig ikke, men derfor kan der jo sagtens findes folk uden universitetsuddannelse med en høj IQ
IQ handler vel også om evnen til at tilegne sig viden.
En væsentlig forudsætning for at tilegne sig viden er, at man har mulighederne.
Jeg tror ikke på, at IQ er afhængig af hverken religion eller race, men for at udnytte sin begavelse, kræver det at man har mulighederne for at bruge den.

Her i landet i 1700-1800 tallet regnede man den almindelige (gode danske) befolkning for at være dumme. Men var de nu også det?

De var ikke dumme, men uvidende på mange områder, og det er ikke det samme.

Jeg mener ikke personligt, at IQ er et godt mål for intelligens, for man måler også den måde, man er socialiseret på.

Jeg var slagteriarbejder en del år, og nogen af mine arbejdskammerater var intelligente, selvom de lavede idiotarbejde - og det er der nok alle steder. Der var da også nogen af dem, der var dumme  :smile1:2
Politik / Du er fuld af fup og gamle aviser
« Dato: September 22, 2018, 11:39:06 pm »
Anklageren: "Der står i partiprogemmet, at det "Nordiske Senat" skal bestå af "kompetente personer som gennem deres liv har udmærket sig gennem tjeneste i samfundet for folkets vel".

Det udelukker fuldstændig, at det er et senat, som alle borgere frit kan opstille til valget af.

Licensnægteren: Senatet er mest symbolsk som kongehuset er det i dag. Der er stadigvæk direkte demokrati hvor folket har den fulde indfyldelse, så senatet er mest symbolsk og til internationale kontakter/samtaler.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7850.msg117818#msg117818Og så sandheden, at der står i partiprogrammet: Lederens opgave bliver, med senatets hjælp, at træffe afgørelser i store og vigtige spørgsmål som berører hele folkets, landets og statens fremtid.


Sådan er du hele vejen igennem fyldt med ukompetent fup - for at sige det lige ud.

3
Politik / Sv: Er Den Nordiske Modstandsbevægelse udemokratisk?
« Dato: September 22, 2018, 11:24:51 pm »
Stop lige dig selv! Det begynder at blive trivielt.
Så kan Anklageren bare læse punkt 4 så han forstår at det er demokrati de går ind for og ikke et diktatur :hyper: :hyper:

Det er ikke min skyld at han ikke har læst punkt 4 helt eller forstået alt hvad der står.

Et "demokrati" hvor borgerne ikke kan stille op til valg til "folketinget"4
Politik / Sv: DNM satser på, at interesserede er for dumme til at forstå det
« Dato: September 22, 2018, 11:21:37 pm »


 Men almindelige borgere kan stille mistillidsvotum mod lederen og resten af senatet ...

Du er fuld af løgn.


5
Politik / Det er kun dét - du skal forholde dig til
« Dato: September 22, 2018, 10:59:35 pm »
For det er lige dét punkt, der er udemokratisk, så lad venligst være med at vrøvle om dronning Margrethe og andet.

6
Politik / Modsvaret til dine evindelige gentagelser uden argumenter
« Dato: September 22, 2018, 10:53:51 pm »
Det er åbenlyst diktatorisk, at hvad der svarer til det danske folketing i DNMs partiprogram (senatet) ikke skal bestå af folkevalgte - og det kan man ikke snakke sig ud af.

7
Politik / Modsvaret til dine evindelige gentagelser uden argumenter
« Dato: September 22, 2018, 10:53:30 pm »
Det er åbenlyst diktatorisk, at hvad der svarer til det danske folketing i DNMs partiprogram (senatet) ikke skal bestå af folkevalgte - og det kan man ikke snakke sig ud af.

8
Politik / Modsvaret til dine evindelige gentagelser uden argumenter
« Dato: September 22, 2018, 10:53:08 pm »
Det er åbenlyst diktatorisk, at hvad der svarer til det danske folketing i DNMs partiprogram (senatet) ikke skal bestå af folkevalgte - og det kan man ikke snakke sig ud af.

9
Politik / DNM satser på, at interesserede er for dumme til at forstå det
« Dato: September 22, 2018, 10:45:49 pm »
Det er åbenlyst diktatorisk, at hvad der svarer til det danske folketing (senatet) ikke skal bestå af folkevalgte - og det kan man ikke snakke sig ud af.

Det minder om Sovjetunionen, hvor almindelige borgere heller ikke kunne stille op til valg.
''Et system lignende det Schweiziske direkte-demokrati vil blive indført, hvilket gennem folkeafstemninger, yderligere kan balancere senatets og lederens magtudøvelse. Hvis medborgere samler et vist antal underskrifter, har de ret til at få afholdt en folkeafstemning om både store og små forslag. Et mistillidsvotum mod lederen skal også kunne ske gennem folkeafstemning.''


Dette skete ALDRIG i Stalins diktaturstyre. Derfor er DNMsamfundet et demokrati fordi hele disse to sætninger modbeviser din påstand om at DNMstyret er et diktatur.

10
Politik / Under Stalin
« Dato: September 22, 2018, 10:20:00 pm »
Under Stalin kunne folket kun stemme på personer, som kommunistpartiet anså for at være kompetente personer som gennem deres liv havde udmærket sig gennem tjeneste i samfundet for folkets vel.

Andre måtte ikke stille op.


11
Politik / I Indien forstår de at lave festivaler
« Dato: September 22, 2018, 10:14:14 pm »

12
Politik / Det har ikke noget at gøre med kongehuset
« Dato: September 22, 2018, 10:03:03 pm »Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:

• Danne et Nordisk senat bestående af kompetente personer som gennem deres liv har udmærket sig gennem tjeneste i samfundet for folkets vel.


Det er ikke demokratisk, fordi ledelsen bliver udvalgt blandt kompetente personer som har udmærket sig - og ikke valgt.


• Danne et Nordisk senat bestående af kompetente personer som gennem deres liv har udmærket sig gennem tjeneste i samfundet for folkets vel.
Det kan man ikke ligefrem sige om alle i kongehuset. Så skal man også huske den anden forskel og det er at ledelsen/senatet kommer til at stå til ansvar for deres politik, det gør forræderpolitikkerne ikke i dag.


Hold da helt kæft

Når de "kompetente personer som gennem deres liv har udmærket sig gennem tjeneste i samfundet for folkets vel" ikke bliver valgt af folket - så kommer de heller ikke til at stå til ansvar for deres politik over for folket.

Det er D I K T A T U R - når man ikke har folkevalgte ledere


13
Politik / Sv: Er Den Nordiske Modstandsbevægelse udemokratisk?
« Dato: September 22, 2018, 09:49:02 pm »
AfD er tøsedrenge. DNM er ikke bange for at forsætte selv hvis NWO-har stoppet deres demonstration eller sagt at de ikke skal gå så langt, så tager de nemlig kampen op mod forræderpanserne i Sverige og går videre (som Anklageren har set) De har nemlig nosser.

- men de har en meget lav IQ  :smile1:

14
Politik / Er du meget dum?
« Dato: September 22, 2018, 09:47:06 pm »Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:

• Danne et Nordisk senat bestående af kompetente personer som gennem deres liv har udmærket sig gennem tjeneste i samfundet for folkets vel.


Det er ikke demokratisk, fordi landsledelsen bliver udvalgt blandt kompetente personer som har udmærket sig - og ikke valgt.
15
Politik / Alle kalder sig selv demokratisk
« Dato: September 22, 2018, 09:40:48 pm »

Bacon ipsum dolor amet tongue spare ribs burgdoggen pork loin jowl kielbasa. Bresaola jerky turducken, ball tip alcatra pork pancetta porchetta shank. T-bone venison pork doner burgdoggen, kielbasa tri-tip salami brisket leberkas ground round turkey tenderloin flank ham hock. Ball tip drumstick swine brisket bresaola picanha shank chuck filet mignon kevin jowl hamburger salami.

Buffalo sirloin chuck tongue, sausage jerky fatback. Buffalo tail bacon, t-bone leberkas jerky rump beef ribs pastrami hamburger tenderloin corned beef pork. Salami pork chop doner sirloin. Bresaola beef buffalo sirloin. Tenderloin t-bone picanha filet mignon prosciutto tri-tip, cupim tongue meatball turducken. Ribeye flank chicken cow jerky shankle.

Drumstick bresaola leberkas ham. Shank ground round kielbasa porchetta, spare ribs tri-tip boudin pork chop leberkas shankle. Pancetta pastrami fatback, tri-tip chuck spare ribs buffalo pork chop venison filet mignon porchetta salami turducken tenderloin. Andouille cow brisket pork loin burgdoggen. T-bone swine drumstick meatloaf picanha sirloin beef ribs beef tenderloin. Venison rump shoulder bresaola ham. Rump tongue tail bresaola alcatra fatback ball tip cupim buffalo biltong turkey frankfurter.

Sausage bacon frankfurter tenderloin picanha pastrami pork chop leberkas alcatra boudin tri-tip flank venison doner. Brisket filet mignon tri-tip doner burgdoggen bacon buffalo drumstick biltong alcatra bresaola ham hock. Kevin beef ribs tongue, pork pork belly jowl ham. Tongue short loin kielbasa turducken hamburger sirloin pork belly ball tip sausage ham tri-tip beef ribs burgdoggen.

Ground round pork belly bacon burgdoggen jowl. Sausage buffalo pork loin rump jerky, corned beef frankfurter ham hock drumstick strip steak porchetta sirloin. Chuck brisket pastrami cow, capicola sirloin corned beef frankfurter turkey. Ham rump shankle, sausage salami bacon pork chop landjaeger filet mignon fatback tri-tip ball tip venison sirloin.


Dette er hvad du efterlyser. Der står noget med direkte demokrati også og hvad senatets rolle er i samfundet

Fremtidens styreform
Vores mål er at skabe en stærk stat med et stærkt og kompetent lederskab efter leder- og ansvarsprincippet, som sikrer hele folkets vel og bevarelse. Der vil blive udøvet demokrati, i ordets sande betydning, og folkets medbestemmelse vil være omfattende.Anklageren og resten får den lige en gang til


Fremtidens styreform
Vores mål er at skabe en stærk stat med et stærkt og kompetent lederskab efter leder- og ansvarsprincippet, som sikrer hele folkets vel og bevarelse. Der vil blive udøvet demokrati, i ordets sande betydning, og folkets medbestemmelse vil være omfattende.


Og en gang til


Fremtidens styreform
Vores mål er at skabe en stærk stat med et stærkt og kompetent lederskab efter leder- og ansvarsprincippet, som sikrer hele folkets vel og bevarelse. Der vil blive udøvet demokrati, i ordets sande betydning, og folkets medbestemmelse vil være omfattende.

Og endnu en gang hvor der kun er en sætningDer vil blive udøvet demokrati, i ordets sande betydning, og folkets medbestemmelse vil være omfattende.


Og en sidste gang


Der vil blive udøvet demokrati, i ordets sande betydning, og folkets medbestemmelse vil være omfattende.Nu håber jeg at Anklageren og resten af brovterne indrømmer at de tog fejl over at DNM ikke er et demokratisk parti.
Her er resten af den del af punkt 4 som jeg også håber at Anklageren læser
Helt konkret vil vores styreform fungere sådan, at Den Nordiske Modstandsbevægelses ledelse, efter magtovertagelsen, udpeger et Nordisk senat bestående af kompetente mennesker, håndplukket ud fra deres positioner inden for den civile administration, fra selskaber, videnskabelige institutioner og fra nordiske militære styrker. Senatorerne skal altså bestå af mennesker, som gennem deres liv har udmærket sig gennem deres tjeneste i samfundet for folkets vel. Der vil under ingen omstændigheder sidde karrierepolitikere med partiloyalitet som i dag.

Senatets opgave bliver at vælge lederen for staten gennem en lukket afstemning. Senatorerne vil individuelt lede efter en person som har udmærket sig i livet, som har gennemgået modgang og vist stor handlekraft og god dømmekraft i pressede situationer. Personen skal desuden være karakterfast og ubestikkelig. Senatorernes opgave bliver også at fungere som ministre, samt rådgivere for lederen. Senatet vil have magt til at afsætte lederen, eller andre senatorer, hvis situationen skulle kræve det. Hvis en person fra senatet fratræder sin stilling, vil de øvrige senatorer vælge en afløser ud fra samme kriterier og vilkår, som de selv blev valgt under.

Lederens opgave bliver, med senatets hjælp, at træffe afgørelser i store og vigtige spørgsmål som berører hele folkets, landets og statens fremtid. Dette skal kunne gøres hurtigt og effektivt uden unødvendig bureaukrati, og for hele folkets vel. Med denne magt kommer der også et stort og tungt ansvar. Personen som træffer afgørelserne, må også stå til ansvar for dem. Uanset om det er gode eller dårlige afgørelser. Sammenlignet med dagens politiske system, hvor ansvarsløsheden er sat i system, vil det blive som nat og dag.

I det frie, forenede Norden vil også et parlament blive dannet. Medlemmerne af parlamentet vil være fra hele Norden og vælges direkte fra folket gennem lokale personvalg. Der vil ikke være behov for partier. Parlamentet vil være den lovgivende forsamling, behandle politiske forslag, og på denne måde fungere som folkets stemme i senatet. Senatets valg af lederen for Norden skal godkendes af parlamentet.

Et system lignende det Schweiziske direkte-demokrati vil blive indført, hvilket gennem folkeafstemninger, yderligere kan balancere senatets og lederens magtudøvelse. Hvis medborgere samler et vist antal underskrifter, har de ret til at få afholdt en folkeafstemning om både store og små forslag. Et mistillidsvotum mod lederen skal også kunne ske gennem folkeafstemning.

Man kan således konstatere, at hvad vi i dag kalder for grundlæggende demokratiske rettigheder vil være gældende i den nye Norden, til trods for at de politiske partier bliver afskaffet. Som alternativ til dagens partier vil enkeltpersoner, foreninger og folkebevægelser have mulighed for at sætte vigtige politiske spørgsmål på dagsordenen.

På et kommunalt niveau kommer samme leder- og ansvarsprincip til at gælde. Borgmesteren i kommunen vælges ud af kommunens befolkning. Udover at have muligheden for selv at træffe afgørelser i akutte spørgsmål, vil størstedelen af hans beslutninger tages med opbakningen af kommunens indbyggere via deres stemmer i folkeafstemninger, hvorved kommunens indbyggere selv vil kunne påvirke kommunens politik.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
• Danne et Nordisk senat bestående af kompetente personer som gennem deres liv har udmærket sig gennem tjeneste i samfundet for folkets vel.
• Lade senatet vælge en leder for den nordiske stat, som effektivt og uden bureaukrati, men med senatets rådgivning, kan træffe vigtige afgørelser som berører hele folket.
• Politikere skal have normale lønninger og rimelige fratrædelsesordninger. Deres motivation skal ikke være økonomisk begær.
• Indføre et system i stil med det Schweiziske direkte-demokrati.
• Lade enkeltpersoner i parlamentet, foreninger og folkebevægelser få mulighed for at fremlægge vigtige politiske forslag. Dette, som et alternativ til dagens politiske partier.
• Indføre en lignende styreform på både lokalt og regionalt niveau, med en folkevalgt borgmester og lokale folkeafstemninger.

Sider: [1] 2 3 ... 1295