Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 320
1
Musik, film, TV og bøger / Sv: Rasmus Paludan er en helt
« Dato: April 18, 2019, 09:44:08 am »
I ved jo ikke engang, hvad der står på trøjen. I er simpelthen så bange uden grund!  :angry:


2
Musik, film, TV og bøger / Sv: Rasmus Paludan er en helt
« Dato: April 18, 2019, 08:16:11 am »
Islam samler alle befolkninger. I et Kalifat vil der også være plads til jer andre. Tænk på det tolerante og multikulturelle Andalusien, hvor mange befolkningsgrupper og religioner var forenet under Islam i fred og ro. Det skal vi da tilbage til! Jeg ser den udvikling som værende i lige linje med ungdomsoprøret, som vi ældre 68'ere var med til at stable på benene, dengang.

3
Musik, film, TV og bøger / Sv: Rasmus Paludan er en helt
« Dato: April 18, 2019, 08:13:48 am »
Showet med Rasmus Paludan viser endnu engang at islam skaber splittelse i de befolkninger de bosætter sig iblandt. Så skal vi forbyde julemænd. Så skal der serveres frikadeller i daginstitutioner. Ævl og kævl fra tidlig morgen til sen aften, hvor der er islam.

Der er KUN muslimer der giver anledning til den slags evig ballade. Ingen andre af de befolkningsgrupper der bosætter sig iblandt os, giver konflikter.

Normalt er jeg glad for at læse dine gode, gæve, kommunistiske indlæg, men her er du da galt på den, Carlo. Rasmus Paludan er (heldigvis) ikke Muslim, så det er da ikke os, der kan tilskrives de konflikter og ballade.

4
Musik, film, TV og bøger / Sv: Rasmus Paludan er en helt
« Dato: April 17, 2019, 10:29:22 pm »
Biblen derimod taler direkte om det modsatte.
"vær mod andre som du vil have de skal være mod dig"


Det lyder som et dårligt vers fra en poesibog fra 1950'erne  :big_grin: Men det er ikke noget, der står i biblen. Det er jo en bog fuld af død og ødelæggelse - ja, en nærmest satanisk bog!  :angry:

5
Musik, film, TV og bøger / Sv: Rasmus Paludan er en helt
« Dato: April 17, 2019, 08:07:02 pm »
Hvilken undskyldning mon tiger landsforrædermanden har til episoden, især at muhammedaneren brænder bydelen af.

Går ud fra, det er mig, du mener - selvom jeg er mere dansk, end du er.

En rigtig mand forsvarer naturligvis sin religion, og så er den bare ikke længere. Vi havde jo beboerne med os: https://www.facebook.com/24syv/videos/792793801103529/

6
Fri Debat / Rasmus Paludan er jaget vildt
« Dato: April 17, 2019, 08:02:34 pm »
Fra Berlingske tidende:

Både såkaldt utilpassede unge og folk fra bandemiljøet på den københavnske vestegn er tilsyneladende meget opsatte på at gå i konfrontation med Rasmus Paludan.

Dette er en del af baggrunden for Københavns Vestegns Politis beslutning tirsdag om at forbyde en demonstration af Paludan, der har stiftet partiet Stram Kurs.

Oplysningen kommer fra politiinspektør Mogens Lauridsen tirsdag aften.

- Vi modtog adskillige informationer fra forskellig side om, at rigtigt mange af vores utilpassede og nogle fra vores bandemiljøer ville prøve at have fat i ham, siger han.

Og det uanset, hvor Rasmus Paludan ville gennemføre sin demonstration.

Dertil kom de alarmerende informationer fra Københavns Politi om blandt andet fundet af en skarp håndgranat.

- Hvis det er den slags midler, man overvejer at bringe i anvendelse, så er både Rasmus Paludan og alle andre i nærheden af ham i farezonen, siger Mogens Lauridsen.

Han bekræfter, at der dermed er en potentiel risiko for nogens liv.

- Truslen mod ham som person og Stram Kurs' arrangementer var større, end da vi gav tilladelse til en demonstration, konkluderer politiinspektøren.

Indgrebet løber frem til klokken 15 onsdag, og Paludan har svaret igen ved at sige, at han agter at demonstrere i politikredsen igen klokken 15.01.

Dette har Københavns Vestegns Politi imidlertid ikke fået nogen skriftlig anmeldelse om tirsdag aften, lyder det fra Mogens Lauridsen.

- Når vi modtager den, vil vi vurdere situationen på ny, siger politiinspektøren.

https://www.berlingske.dk/samfund/folk-fra-bandemiljoeet-er-ude-efter-stram-kurs-stifter?fbclid=IwAR1GyMb_7Pr5nAKO9ARdGXDOhjcYCID1SpljsoQSYdCAxRUMMoolnGK-eXY

:dance3: :JC_you_rock: :JC-hysterical: :JC-LOL:

7
Fri Debat / Sv: Brugen af tørklædet
« Dato: April 15, 2019, 06:11:12 pm »
I flere vesteuropæiske lande har islamstyrede stater eller islamiske organisationer direkte udbetalt 'slørpenge' til rettroende kvinder for at bære sløret på gaden og alle vegne i samfundet, bl.a. i Frankrig og Tyskland

Du er og bliver en hystade - som om der skulle være noget særligt ved det du skriver. Jeg er da selv ansvarlig for udbetaling af slørpenge, som du kalder det, i det distrikt, jeg har ansvaret for. Ja, jeg medgiver da gerne, at vi ikke har så mange på "lønningslisten" endnu, men der er potentiale for udvidelse - og her tænker jeg blandt andet på vantro, fattige danske kvinder, der godt kunne bruge en ekstra skilling ved at være klædt anstændigt.
 :aww: :Cherna_29:

8
Musik, film, TV og bøger / Sv: Vil du se "Danmarks sønner" ?
« Dato: April 15, 2019, 06:07:56 pm »
Jeg vil gerne se filmen, og jeg planlægger at tage min store klasse med ind og se den. Det er efter planen mit sidste år, så det må gerne ende med lidt gang i den.  :smile1:

9
Fra medierne / Sv: Når muslimerne bekender kulør
« Dato: April 05, 2019, 07:29:23 am »
Reptil Formskifter:
Citér
Når en skoledreng kommer med en sådan udtalelse, burde han omgående retsforfølges for trusler og dernæst udvises. Man bliver nødt til at sætte hårdt imod hårdt i sådanne situationer.

Hvor mon skoledrengene har det fra? Det kan jo ikke være lærer Boot. Mon så ikke det er fra deres hjem - og måske koranskolen?

De har det jo nok fra deres forældre.

Jeg har også en lille historie om emnet jeg ved bare ikke om jeg tør skrive den her, men vi prøver.

Fænomenet som de trusler med snarlig payback Rudi beskriver, stiftede jeg allerede bekendskab med i i 1999 hvor jeg med min daværende kone boede i KBH i et boligselskab der IKKE var en getto på det tidspunkt.

Der boede dog en del indvandrere og vi havde et meget godt forhold til de fleste, vores genboere som var Indere var fantastisk flinke og hjælpsomme dem var der ingen som helst problemer med.

Indtil en dag min kone gik i vaskekælderen og kort efter kom op i lejligheden opløst i gråd.

Jeg fik så hele historien. Hun var kommet op at toppes med en tørklædedame om hvem der havde vasketur den dag. Min kone VIDSTE at det var hendes tur og det ene ord tog det andet så pludselig hvæsede tørklædedamen: Nu kan i bare vente til vi bliver mange nok så skal vi nok vise jer hvem der kommer til at bestemme vaskedage.

Om hun så mente det var der i boligblokken eller Danmark i det hele taget skal jeg være usagt men det var en slem oplevelse for hende.


Denne lille beretning er IKKE pastet men skrevet ud fra egne oplevelser.

Det er et kulturspørgsmål. Muslimerne har et meget højt æreskodeks, som de fleste ikke-Nydanskere ikke forstår. Hun havde forventet at blive respekteret, og da det ikke skete, røg der en finke af panden. Jeg synes man som ikke-Nydansker har en pligt til at undersøge og sætte sig ind i de religiøse og kulturelle forskelle og respektere dem/disse.

 :aww: :Cherna_29:

10
Politik / Sv: MOSBJERG FOLKEFEST den 22. juni
« Dato: April 04, 2019, 11:37:54 pm »
Tigermanden:
Citér
"Din fløj" skal for alt i verden forhindres i at foretage sig noget, der "styrker".  :bad:

GA-AAB, du har fortalt os flere tusind gange, at ytringsfrihed, forsamlingsfrihed osv. kun gælder for dig og dine. Vi andre skal bekæmpes - "og midlerne er underordnede." Vi husker skam ...

Jeg går skam ind for de demokratiske rettigheder - MEN nazismen skal knuses, hvor end den viser sig.  :angry:

11
Samfund- & Kultur / Sv: Ørestad Gymnasiums lærere
« Dato: April 04, 2019, 11:37:03 pm »
Pladder! Du er misundelig ...

12
Politik / Sv: MOSBJERG FOLKEFEST den 22. juni
« Dato: April 04, 2019, 05:12:08 pm »
Du må gerne kalde Mosbjerg Folkefest et 'ekkokammer', men der er altså et behov for, at vi nationalsindede har det at rykke sammen om. Det styrker.

"Din fløj" skal for alt i verden forhindres i at foretage sig noget, der "styrker".  :bad:

Hvor holdes den "folkefest"??!  :angry:

13
Samfund- & Kultur / Sv: Ørestad Gymnasiums lærere
« Dato: April 04, 2019, 05:07:24 pm »
Muslimske lande sutter røv og kan ikke finde ud af noget som helst.

Du er galt på den, makker.Her er lidt Islamisk luksus.

14
Samfund- & Kultur / Sv: Når muslimerne ikke kan/vil svare....
« Dato: April 04, 2019, 05:05:16 pm »

15
Politik / Sv: MOSBJERG FOLKEFEST den 22. juni
« Dato: April 04, 2019, 04:59:34 pm »
"I mellemtiden har en stor, midaldrende mand med langt hvidt hår, der er samlet i en pisk i nakken, stillet sig meget tæt op ad mig. Jeg spørger, om han ved, hvem den første taler er?

»Må jeg godt sparke ham ned?«, svarer manden med et spørgende blik på Uwe Max.

»Nej«, svarer bartenderen (Uwe Max). »Hvorfor vil du sparke ham?«.

»Fordi han er en kæmpe idiot!«, siger hårpisken, som ikke er 100 procent ædru."

Så det er altså den slags, der foregår, når de højreorienterede mødes og udveksler ideer - der skal drikkes igennem, til man ikke længere er ved sine fulde fem, og man begynder at true de udefrakommende med rå vold. Det giver stof til eftertanke.  :aww: :Cherna_29:

http://politiken.dk/magasinet/feature/ECE2748278/hoejrefloejen-splitter-paradiset-ved-mossoe/


Sider: [1] 2 3 ... 320