Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - lyjse

Sider: [1] 2 3 ... 132
1

Lunavecchia

Citér
som til gengæld blev sambeskattet med deres ægtefælle.

Det bliver ægtefolk -  jo den dag i dag, hvis den er blevet ledig, skal den anden forsørge ham / hende, det gælder åbenbart ikke, for muslimer  :bad:

2
Flere dage gammel nyhed, som vi alle har læst i alle medier. Og har været bragt her på debatten.

Og hvorfor oprette en ny tråd, når der er masser af eksisterende tråde om kulturberigelse?

Sidste nyhed, nu har ham med øksen, begået røveri i Ringsted

https://www.bt.dk/krimi/bankfolk-deler-dramatisk-foto-efter-roeveri-forfulgte-oeksemanden-ud-gaden-har-du


Bankfolk deler dramatisk foto efter røveri: Forfulgte øksemanden ud gaden - har du set denne bil?

3
Lunavecchia

Citér
Jeg er så gammel, at jeg var barn i 1950'erne og 1960'erne, og dengang var det helt normalt, at mødre var hjemmegående og passede hjem og børn, mens fædre gik på arbejde og tjente pengene til forsørgelse af sig selv samt hustru og børn.

Læs lige igen, hvad du selv skrev    :boast: er det de muslimske fædre der forsørger deres koner og børn - eller er det danskerne ?

Det er, som jeg skrev, hvis de vil gå hjemme, skal de IKKE HAVE KONTANTHJÆLP !!

Og så kan du ikke sammenligne - kvinders arbejde i 50`erne, med i dag - har de ikke varmt vand i hanerne og i radiatorerne ... og virker deres vaskemaskiner ikke ... de skal ikke ned fra 3.sal og hente brænde til komfuret, og koks til kakkelovnen. Og lokum i gården o.s.v.


P.S.

Der var heller ikke noget der hed Børnecheck i 50-60 `erne  - og hvis de fik mange børn, var det sikkert fordi P pillen ikke var opfundet - ikke fordi - det kunne betale sig økonomisk !

Fra Wikipedia

Børnechecken blev indført ved det såkaldte Rio Bravo-forlig i 1983, hvor Poul Schlüters firkløverregering indgik en politisk aftale med Fremskridtspartiet.


4
Debatsvinet

Citér
Det var som om, de var i Danmark for at trække så mange penge som muligt ud af danskerne ... :ermm:

Ja desværre, har vi mange af den slags muslimer i Danmark !

Det er ikke kun den kvindeforening i Vollsmose, der er mange flere, der aldrig har rørt en finger for Danmark, og aldrig har lært dansk.
I Danmark er syv ud af ti kvinder fra Somalia, Irak, Syrien og Libanon ikke i arbejde.

De er kommet for at blive forsørget - kontanthjælpen skulle aldrig have været udbetalt til dem, de er ikke til rådighed for arbejdsmarkedet og så kan danskere - ikke få udbetalt kontanthjælp, men den regel gælder selvfølgelig ikke, for de dovne muslimer  :bad:5

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-02-18-tv-2-paa-besoeg-i-somalisk-kvindeforening-i-vollsmose-ikke-en-er-i-arbejdeIman Hassan har boet i Vollsmose i 19 år. Hun har efter eget udsagn haft lønnet arbejde i alt i ét år og er lige nu på kontanthjælp.

***********

Jeg spørger forsamlingen, der på det tidspunkt består af 11 somaliske kvinder, hvor mange af dem, der kan tale dansk.

Ingen rækker hånden op. I stedet er der en af dem, der henter en tolk i et tilstødende lokale.

 :dash2: :dash2: :connie_22: :connie_13: :connie_nutzo:Hos kvindeforeningen Sahan i Vollsmose fortæller Iman Hassan, at hun har prøvet at få et job, og hun - særligt efter hendes syv børn er blevet større - er klar til at komme i arbejde.
:angry:

Citat slut

Danmark er til grin - vi smider de flittige mennesker ud, af landet, selv børn, der er født i Danmark, bliver skilt fra deres forældre, og sendt ud af landet - det har vi set mange gange.

Vi samler på muslimske forbrydere - vi samler på dovne muslimske kvinder, som vi gladeligt forsørger + deres 7-8 -9-10 børn  :bad:

Men syge danskere - skal slæbes på arbejde, om de så, skal have deres seng med - førtidspension, hvad er det... noget der eksisterede - før muslimerne indvandrede til landet med "mælk og honning"  her falder pengene ned fra himlen, det kan jo ikke blive bedre ..  næ.. de har det godt - men hvad med vores syge og gamle, de får lov tll, at sejle i deres eget lort.  :bad:

6
Debat om debatten / Sv: Folk der troller på internettet ...
« Dato: Februar 15, 2018, 11:30:01 am »
Nej, du skal ringe til psykiatrisk afd. i Maribo og bed om at blive indlagt.

Det er jeg enig med dig i, El Nino, det må ikke være sjovt, for Poul J. med sådan en nabo, og ikke at forglemme nabo-
konen... nu er Poul banned, og de kan ikke køre hetz mod ham, hvad skal de så finde på.. flere ulovligheder - de har et kæmpe behov for opmærksomhed : "Se mig, se hvor fræk jeg er" det er sygeligt !


https://www.mx.dk/viden/videnskab/story/18645352 


Resultaterne viste, at mænd var mere tilbøjelige til at trolle end kvinder, mens de også havde et højt niveau af psykopati og sadisme. Derudover havde trollene lavere empati.

Undersøgelsen fandt også ud af, at trollene strategisk kunne forudsige deres ofres følelsesmæssige lidelse, og derfor kan den typiske troller nemt manipulere andres følelser.

7
Debat om debatten / Sv: Folk der troller på internettet ...
« Dato: Februar 13, 2018, 03:48:17 pm »
Liderlige politisk ukorrekt - jeg håber du morer dig  :connie_3:

8
Debat om debatten / Sv: Folk der troller på internettet ...
« Dato: Februar 13, 2018, 11:54:24 am »
Pas du dit og lad andre passe deres.

Nåå.. Carlo, du følte dig "truffet" - det må du undskylde  :boast:

9
Debat om debatten / Folk der troller på internettet ...
« Dato: Februar 13, 2018, 11:35:17 am »
Forskning: Folk der troller på internettet har disse to uhyggelige karaktertræk

https://www.mx.dk/viden/videnskab/story/18645352

Som bekendt, går politisk ukorrekt meget op i, hvem der er hvem - på debatten... det er gået op for mig, at han måske er personen, med de fleste troll-profiler  :bee: :connie_1:

Jeg gider ikke, spilde min tid, på alt det vrøvl, der ligger herinde, på Din debat, men jeg så lige denne artikel, som er meget interessandt:

Ny undersøgelse fra Science Direct viser at ​​trollere sandsynligvis har en skræmmende personlighed.


En 'troll' er et fænomen, der huserer på internettet, hvor en person skriver et indlæg på eksempelvis Facebook, der er egnet til at provokere folk og fremkalde en hidsig diskussion.

Folk gør deres bedste for at ignorere dem, men det kan være ret svært. Du kan blokere uønskede profiler og deres ubehagelige kommentarer, men deres vedholdenhed er typisk ubarmhjertig.

En ny undersøgelse har forsøgt at finde årsagen til, at trolls opfører sig sådan. Og det kan have rødder i en skræmmende psykologisk personlighed hos gerningsmændene.

Undersøgelsen, der er udgivet af Science Direct, udforskede personlighedstrækkene af ​​online-trollere, hvor de undersøgte deres niveauer af psykopati, sadisme og empati.

415 personer, hvoraf 36 pct. var mænd, 63 pct. var kvinder og 1 pct. var i kategorien Andre, deltog i undersøgelsen. Gennemsnitsalderen på deltagerne var på 23,37 år.

Resultaterne viste, at mænd var mere tilbøjelige til at trolle end kvinder, mens de også havde et højt niveau af psykopati og sadisme. Derudover havde trollene lavere empati.

Undersøgelsen fandt også ud af, at trollene strategisk kunne forudsige deres ofres følelsesmæssige lidelse, og derfor kan den typiske troller nemt manipulere andres følelser.


Så er der jo de troll, der åbenlyst er nogle platugler - de keder sig sikkert, og tror selv, de er så sjove  :hyper: :bad:10
Debat om debatten / Sv: Til de seriøse debattører
« Dato: Februar 13, 2018, 08:17:36 am »
Politisk ukorrekt

Citér
Kan I virkelig ikke se, at det er den samme person, der sidder og skriver det samme fra forskellige profiler?

Jo f.eks. skriver du fra profilen Frederico -  i øjeblikket, med hensyn til Der Rudi, så løber din fantasi af med dig, men selvfølgelig "Tyv tror hver mand stjæler"   :bad:

jeg vil anbefale dig, at beskæftige dig, med noget mere fornuftigt..
11
Debat om debatten / Sv: Til de seriøse debattører
« Dato: Februar 11, 2018, 11:02:46 pm »
Jeg har læst lidt, i de gamle debatter herinde.. som tiden dog går - men intet har ændret sig  :angry:Sv: GuBBi
« Svar #18 Dato: Oktober 27, 2016, 12:27:28 pm »


lyjse:


Citér
Jeg er enig med Anti-rød.

Det er en gang SPAM !!
Personer som må ha' et kedeligt liv - eller én syg person i flere "navne"  :bad:

DerRudi

Citér
Rigtigt. Men I bør lægge mærke til, at hr. GuBBi var online på Din-debat så sent som i aftes kl. 20:30 dansk tid.
Forummet har i øjeblikket mindst tre tråde med samme klage over, at psyko-stuen fra SOL har sat sig på Din-debat de sidste dage, men reagerer den såkaldte administrator?

Det skal vi næppe regne med. Han holder nok af at gå og spille braldermand ude i byen, "JEG ejer skam et debatforum" - men hans ligeglade indstilling til f.eks. klager over grovheder, spam og stalking gør ham efter min mening ikke egnet til at administrere et forum, der ellers kunne være sundt.

Prøv om ikke du kan købe domænet, Anti-rød, det kan næsten kun blive bedre.   :wink:

Ja, jeg er enig !

12
Debat om debatten / Sv: Til de seriøse debattører
« Dato: Februar 11, 2018, 04:53:48 pm »
Henrijette


Citér
Hvad rager det os?

Jeg ved godt, du er i flertal -  men jeg kan se, der dog -  er noget du har fattet - nemlig at denne tråd, er til de seriøse debattører, og ikke en platugle som dig, du har ikke en chance - på det forum !

13
Debat om debatten / Sv: Til de seriøse debattører
« Dato: Februar 11, 2018, 04:24:47 pm »
Hvis I er lige så trætte af den skizofrene person herinde, så har jeg set lidt, på dette forum

http://www.debatten.net/forum/viewforum.php?f=32

Nu har jeg været derinde, jeg kan se, at Tigermanden er bortvist -  men Albert Johansen skam da er, derinde endnu   :big_grin:


14
Debat om debatten / Sv: Nu er der kommet mange gæster igen
« Dato: Februar 10, 2018, 10:01:35 pm »
Jørgen Rasmussen

Citér
du har vist ikke meget flair for at lege detektiv, så drop du hellere dét.

Det er muligt, personen har flere - end 3 profiler tilbage - jeg følger ikke, så meget med herinde.

Du er en munter fyr, men du skriver for godt, til at være en af dem  :big_grin:

Og jeg vil ikke overtage gætterierne - efter politisk ukorrekt - det var jo ham, jeg debatterede med.

P.S.

Langgaard-Nielsen var / er ikke en troll !


 

15
Debat om debatten / Sv: Nu er der kommet mange gæster igen
« Dato: Februar 10, 2018, 08:00:02 pm »
Jørgen Rasmussen

Jeg skrev:


Citér
Viggo Kurt og dig, er ikke samme person, men I lider - af den samme besættelse  :bad:

Det mener jeg stadig - Stina og måneskin er den samme person, men nu er Poul J. her jo ikke, så derfor er det ikke sjovt længere, hvorimod den anden person:

Hr. Olsen

Henrijette

Christian Madsen

Spammer herinde, jeg tvivler på, at GuBBi kommer før, han lukker denne bule, som det efterhånden er blevet  :bad:

Sider: [1] 2 3 ... 132