Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - lyjse

Sider: [1] 2 3 ... 135
1
Anklager

Citér
Er Steve Ligthle en profet?

Jeg kendte ham ikke, jeg søgte efter sider, jeg før har læst, at jøderne vender tilbage til Israel, men du kan læse om ham her:

https://udfordringen.dk/2017/11/steve-hjalp-175-000-joeder-israel/

Steve hjalp 175.000 jøder til Israel2
Anklager

Citér
Selv om man tror på profetierne, og tager bibelen bogstavelig, så kan man ikke vide, om Gud finder, at tiden er inde i dag.

Indtil videre, er profetierne i Bibelen gået i opfyldelse.

Og profetierne om jøderne, der vil vende hjem, til deres land, er ved at blive opfyldt :

https://udfordringen.dk/2008/03/joderne-vender-hjem-til-israel/

I 1988 begyndte Gorbatjov at ændre forfatningen og fik den ændret i 1989. I løbet af 1990 rejste et uhørt antal sovjetjøder til Israel, og i 1991 var aliyah, udvandringen, i fuld gang. Millioner af bibler blev distribueret i Rusland, og en stor evangelisering begyndte. Nu er 900.000 jøder fra Sovjet/Rusland kommet til Israel – og flere vil følge.

Citat slut


Israels frelse fra landflygtigheden Ezekiels Bog 28

v24  Israel skal ikke længere stikkes af torn og rives af tjørn fra alle de omboende, som foragter dem. Så skal de forstå, at jeg er Gud Herren.
v25  Dette siger Gud Herren: Når jeg samler Israel fra de folk, de er spredt iblandt, vil jeg vise min hellighed på dem for øjnene af folkene. De skal bo på deres jord, som jeg gav min tjener Jakob. v26  Dér skal de bo trygt. De skal bygge huse og plante vingårde og bo trygt. Når jeg bringer straf over alle de omboende, som foragter dem, skal de forstå, at jeg er Herren deres Gud.
3
Jeg synes aldrig Israel skulle have været oprettet - men nu er israelerne født i Israel - og de kan ikke drages til forsvar for deres forfædres gerninger - så i dag er det deres land.

https://www.ordetogisrael.dk/bibelske-profetier-7/hvad-siger-bibelen-om-landet-israel

Hvad siger Bibelen om landet Israel?

Forholdet mellem det land og det folk møder vi første gang i 1 Mos 12,1-3, hvor Gud lover Abraham, at han skal blive stamfar til et nyt folk, og at de skal bo i et land, som Gud selv vil vise ham. Abraham kommer dog i tvivl om, hvorvidt Guds løfter til ham nu også holder.
Først bliver Abraham nemlig nødt til at lave en »land for fred-aftale« med sin nevø, Lot (1 Mos 13). Da trøster Gud Abraham og gentager sit løfte om et land: »Se ud over landet, derfra hvor du står, mod nord og syd, mod øst og vest. Hele det land, du ser, vil jeg give dig og dine efterkommere for evigt« (1 Mos 13,14-15).


________

Ejendomsretten er en gave fra Gud givet af nåde og af kærlighed. Derfor kan dette løfte heller aldrig i evighed omstødes, da det alene beror på en beslutning hos den Gud, der er den samme i evighed (5 Mos 9,5-6).
For den andet: Israel kunne miste opholdstilladelsen i landet på grund af deres ulydighed. Og sådan forudsiger Gud selv, at det vil komme til at gå (5 Mos 29,23-28). Fordi Israel svigtede deres pagt med Gud, så skulle de rykkes op fra landet.
For det tredje: Gud vil igen vende folkets skæbne og lade dem vende hjem fra hele
verden til det land, som han havde givet dem i eje. De skulle tage landet i besiddelse igen. Stadigvæk ikke fordi de havde fortjent det for deres åndelige kvaliteter, men fordi Gud ønskede det sådan (5 Mos 30,3-5).


Citat slut


4
Licensnægteren
Citér
De dræbte ved grænsen skyldes Hamas kyniske brug af mennesker som kanonføde.

Ja, du har ret, jeg begriber ikke, at visse personer / og lande... ikke kan se det  :dash2:5
Samfund- & Kultur / Sv: Om at sætte ræven til at vogte høns
« Dato: Maj 14, 2018, 11:41:43 am »
Anklager


Citér
Dem med de lave numre var alle danskere.


Ja, hvem ellers ... vi havde jo ikke, alle de muslimer - vi skulle føde på -  dengang..

Nu har jeg aldrig boet til leje, men jeg ved da, at min kusine, fik skrevet hendes børn op, vel næsten da de blev født.

Jeg kender ikke noget til det nummersystem, det er snart 50 år siden, den ældste af hendes børn, blev født.
De 2 af dem, har boet  / bor i samme boligselskab, den ældste bor i egen bolig.

6
Samfund- & Kultur / Sv: Om at sætte ræven til at vogte høns
« Dato: Maj 14, 2018, 07:04:54 am »
Anklager

Citér
Før hen i tiden styrede boligselskaberne selv udlejningen, og det var typisk sådan, at ansøgerne med det laveste medlemsnummer fik lejligheden. Folk der boede i boligforeningen meldte tit deres børn ind i boligforeningen, og når de flyttede hjemmefra, så var deres nummer gammelt nok til, at de kunne få en bolig.

Sådan er det mange steder, i byerne på sjælland, folk skal være meldt ind i boligforeningerne, og står så på venteliste, både i de mindre byer, og de større  - som f.eks. Ringsted.

Det er "hul i hovedet" at rive bygningerne ned, de skulle hellere bruge penge på hospitalernes alarmerende dårlig tilstand
Næsten en fjerdel af Hovedstadens hospitalsbygninger er i kritisk tilstand. Det vil koste 13,4 milliarder kroner over 10 år at forbedre hospitalernes patientsikkerhed og kvalitet.


https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art6508458/Hovedstadens-hospitaler-er-i-alarmerende-d%C3%A5rlig-tilstand
7
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 10, 2018, 11:35:12 am »
det er  helt slit nu? jeg begyndte at drikke i gen jeg starteed i fredags? så jeg kan slet ikke huske weekenden der er bare et stort hul som er sort? Carlo? Jeg sagde det jo jeg har ikke mere at leve for det var som der falt en sten fra mit hjerte da heg startede med at drikke i gen men jeg har haft det då dårligte hele dagen i dag

mine forøældre og søster vil ikke mer med mig nu på  grund af det med mine små niecer, tror i virkelig jeg ville have taget t'jet af og låst døren hvis jeg havde vist de  var der? i må være sindssyge?

Lyse? Jeg prøvede med en vitamin pille fra livol men jeg ved ikke om jeg synes jeg har råd til dem?

Jeg harvde det helt forfærdeligt i morges jeg ved jeg var på klovnens bodega i går jeg snakkede med en mand der fortalte han havde tre sten i pungen, men det gad jeg ikke rigtigt  høtre mere om så jeg gik? Kender i klovnens bodega

jeg fik at vide at jeg har taget meget skade af al alkoholen så nu ved jeg at det skal være det der tager mig af dage, jeg vil ikke kæmpe mod det længere for jeg er for træt til at kømne tingene må gå som de vil

jeg har bedt om hjlækp på mine grædene knæ så mange gange nu og ingen ville hjælpe mig? Jeg vewd at det ville frelse mig hvis jeg havde fået en asiatiusk kone til landet men ingen ville forklare mig reglerne?

mine forældre skulle have hjulpet mig med penge for længe siden så havde jeg ikke hafty det så dprligt nu

farvel!

Jeg ved ikke, om det kan betale sig, at svare dig Mak... du har ikke råd til, at købe vitaminer / mineraler... og tager kun en enkelt pille, du vælger i stedet, at bruge dine penge på 10 flasker Whisky  :dash2:

Du skrev, på et tidspunkt, at du havde nogle kontakt-personer, så må de hjælpe dig, vis dem, hvad jeg skrev til dig :

Mak du skal have alle vitaminer og mineraler, langvarigt alkoholmisbrug giver ofte anledning til B1-vitamin mangel.

Thiamin (Super B1-vitamin)

http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=6010/sprog=1/grp=8/menu=2/

Thiamin var det første B-vitamin, man fandt frem til - deraf betegnelsen B1-vitamin. Alvorlig man­gel på thiamin giver et syndrom, der går under navnet beriberi. Symptomerne omfatter mental for­virring, muskelsvækkelse (tør beriberi), væskeophobning (våd beriberi), forhøjet blodtryk, gangbe­svær og forstyrrelser i hjerterytmen.

Citat slut

Men du mangler sikkert også Kalium - og i det hele taget, mangler du alle vitaminer / mineraler, med det liv du har levet.
Hvis du er i live endnu, så få dine kontaktpersoner til, at skaffe dem til dig.

Vil du leve, eller vil du dø - valget er dit.


8
Samfund- & Kultur / Sv: Slut
« Dato: April 28, 2018, 09:10:03 pm »
Mak

Citér
en læge fortalte mig at jeg allerede har en hjerne skade? samt en våd hjerne - men ville ikke fortælle mig hvad en våd hjerne er? jeg syne sikke det lyder særlig rart det med en våd hjerne

Men det har jeg fortalt dig Mak, og du ved, hvad du skal gøre ved det - ikke ?

9
Samfund- & Kultur / Sv: Slut
« Dato: April 27, 2018, 09:32:29 pm »
kan su ikke gpdt forstå jeg mpåsker gerne vil drikke igen, carlo?

Nu får du et svar fra mig Mak.

Jeg kan forstå, din familie ikke vil se dig, men hvis du begynder at drikke igen, bliver det ikke bedre.... derimod, hvis du viser, du kan holde dig ædru, og gøre en indsats med hensyn til dit helbred, kan du også finde en sød pige, du kan få det liv, du har ønsket dig.

Jeg håber du har læst, mine råd til dig, at du skal tage vitaminer og mineraler, du skal have have Thiamin (Super B1-vitamin)

http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=6010/sprog=1/grp=8/menu=2/

Thiamin var det første B-vitamin, man fandt frem til - deraf betegnelsen B1-vitamin. Alvorlig man­gel på thiamin giver et syndrom, der går under navnet beriberi. Symptomerne omfatter mental for­virring, muskelsvækkelse (tør beriberi), væskeophobning (våd beriberi), forhøjet blodtryk, gangbe­svær og forstyrrelser i hjerterytmen.

Det er mit råd til dig  :smile1: men det er dit valg...

10
Religion-& Filosofi / Sv: Her bliver Lyjse glad.
« Dato: April 25, 2018, 10:20:28 pm »
Anklager

Citér
(hvis det kan sikre dem opholdstilladelse, at lyve sig til at være kristen).

For det første, slipper vi da for - Burkaen og niqabben  :blum: men det alene, vil være et problem, hvor de kan risikere at miste livet !

Udstødelse, isolation og forfølgelse kan være den skæbnesvangre konsekvens, når muslimer i Danmark lader sig døbe til kristendommen. Og det får en forsker til at foreslå ændret behandling af flere sager med kristne asylsøgere

https://www.kristendom.dk/danmark/kristne-konvertitter-risikerer-forf%C3%B8lgelse

Det kan være risikofyldt at konvertere fra islam til kristendom. Flere danske kirker tager derfor sikkerhedsmæssige forholdsregler, når en muslim vælger at lade sig døbe til den kristne tro. Massoud Fouroozandeh, der er præst i den multikulturelle kirke Church of Love i Odense fortæller, at det i deres kirke blandt andet er forbudt at medbringe kameraer ved dåb.

11
Religion-& Filosofi / Sv: Her bliver Lyjse glad.
« Dato: April 25, 2018, 08:01:01 am »
Alle kristne flygtninge, bør få asyl, og de skal ikke opholde sig, i et center sammen med muslimer - det er til fare, for deres liv.

12
Religion-& Filosofi / Sv: Her bliver Lyjse glad.
« Dato: April 24, 2018, 10:44:23 pm »
Carlo

Citér
..... vil jeg alligevel ønske dem velkommen til den frie tankes religion. Og for kvindernes vedkommende, tillykke til en tilværelse uden social kontrol og fætrenes næver. Og tillykke til en tilværelse, hvor man ser normal ud.

Ja, kristne er frie i Danmark, men ikke i de muslimske lande, derfor tror jeg så mange, bliver døbt i Danmark - det er døden hvor de kommer fra. Det samme sker i Finland og andre steder, hvor de tør ...

Siger farvel til Allah: Mindst 500 asylansøgere er blevet kristne i år


http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-10-08-siger-farvel-til-allah-mindst-500-asylansogere-er-blevet-kristne-i-ar


13
Fri Debat / Sv: Ugeaviser / Søndagsavisen / reklamer ...
« Dato: April 23, 2018, 10:15:39 pm »
De har sikkert også postkasser i Thailand. ;))

Det har de da sikkert, men jeg tvivler på, der gælder de samme regler  :blum:

14
Fri Debat / Sv: Ugeaviser / Søndagsavisen / reklamer ...
« Dato: April 23, 2018, 09:07:55 pm »
Carlo
Citér
Jeg lægger pizzareklamer alle postkasser uanset hvad de er broderet med. Hvem skulle forhindre mig i det?

Bor du ikke i Thailand ?

15
Fri Debat / Sv: Ugeaviser / Søndagsavisen / reklamer ...
« Dato: April 23, 2018, 09:06:00 pm »
PostNord stoppede med lokalaviserne - og vist også reklamer - sidste år. Eller rettere sagt PostNord ville ikke længere forpligte sig til at dele ud på bestemte ugedage, og så kunne det jo være lige meget, for mange lokalaviser annoncerer netop med varer, som sælges i et begrænset tidsrum. Så private selskaber har overtaget uddelingen mange steder - og det kan man sandelig mærke, også her i hovedstaden.
Man kan selvfølgelig klage til selskabet over, at man ikke får sine aviser, men så skal man lige finde ud af, hvem der står for leveringen, hvor man bor.

Ja, det er blevet private, der omdeler de fleste reklamer / aviser.. men jeg mener, der var en enkelt ugeavis, posten stadig delte ud.

Man bør jo klage, for omdelerne, smider dem måske bare i en skraldespand - eller ude i skoven... jeg husker for mange år siden, vi fandt et bundt i en skov  :angry:

I de tilfælde jeg kender til, hvor de ikke har fået aviser / reklamer, er det forskellige der har ruten.

Man kan ringe eller skrive til dem, men jeg venter lige ..  :smile1:

Jeg er som skrevet, tilmeldt "Reklamer nej tak"  - men har udvalgt nogle enkelte, og aviserne vil jeg da gerne have, der er da nyheder m.m. man gerne vil se, f.eks. læser jeg alle dødsannoncerne  :boast:

Sider: [1] 2 3 ... 135