Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - lyjse

Sider: [1] 2 3 ... 173
1
Fra mig til dig / Sv: God fødselsdag, El_Nino
« Dato: August 15, 2019, 10:47:09 am »
Også tillykke på fødselsdagen    :l_sunny: fra mig  :smile1:2
Politik / Sv: Om koranens bud
« Dato: August 15, 2019, 07:56:35 am »
Der er vilde myrderier i Cape Town i Sydafrika for tiden. Og der er de kristne lutheranere.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/47-drab-i-weekenden-blodig-bandekonflikt-haerger-cape-town
,

Danmark kaldes også et kristent land, men får vi ikke bekæmpet bandekriminaliteten, ender vi også med de tilstande.

Citér
Kampene, som foregår i området, opstår, fordi banderne kæmper om retten til at sælge metamfetamin, siger Søren Bendixen.København ramt af ni eksplosioner siden februar


https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11544603/OVERBLIK-K%C3%B8benhavn-ramt-af-ni-eksplosioner-siden-februar/


https://nyheder.tv2.dk/krimi/2019-08-14-22-aarig-anholdt-for-eksplosion-ved-skattestyrelsen-23-aarig-efterlyses


Den fængslede 22-årige er ikke tidligere straffet. Ifølge TV 2s oplysninger læste han til VVS’er – en uddannelse, han ikke blev færdig med. I stedet har han arbejdet i sin families pizzeria.

- Jeg kender ham ikke som sådan, men når vi ses, hilser vi på hinanden. At han er indblandet i den eksplosion, er meget mærkeligt. Hans familie er vældig sød, siger Farzad Bigdeli, der er nabo til familien, til TV 2.
:fear: :ph34r:3
Fra medierne / Sv: Hvorfor er folk så naive ... ?
« Dato: August 14, 2019, 09:41:44 pm »
Minder om denne her-: https://newsbreak.dk/ny-sag-faar-mccann-familien-til-at-genopleve-raedslen/

og den er aldrig løst.

Ja, men den 13 årige blev fundet, hun var noget ældre, evnessvag, eller lign.

Men jeg forstår ikke, nogen søger spåkoner / åndemagere, shamaner  og den slags... :connie_nutzo:

4
Politik / Sv: Trump baby ballonen er landet i Danmark
« Dato: August 13, 2019, 09:30:34 pm »
Anklager

Citér
Desuden har Karsten Hønge ikke noget at gøre med at arrangere ballonen - han vil bare være tilskuer.

Nå ??

Jeg citerer Karsten Hønge igen :

Jeg vil deltage i de aktiviteter, hvor vi får mulighed for at råbe: "Du er helt til skrot som præsident, og dine holdninger splitter USA internt og skaber international ustabilitet", siger Karsten Hønge.

5
Fra medierne / Hvorfor er folk så naive ... ?
« Dato: August 13, 2019, 11:32:17 am »


Stadig intet spor af 15-årige Nora: Nu kommer shaman med opsigtsvækkende meldingDe sidder midt i junglen. Rækker hænderne frem for sig, mens de med lukkede øjne beder en bøn. Pludselig bryder én af dem sammen i gråd.

»Hun er blevet lokket af en ånd,« siger han.


»I nat vil jeg bede ånden om at bringe hende tilbage i god behold, men de vil bede om noget til gengæld,« siger Shaman Mohamad ifølge avisen.


https://www.bt.dk/udland/stadig-intet-spor-af-15-aarige-nora-nu-kommer-shaman-med-opsigtsvaekkende-melding

15-årig Nora forsvundet i Malaysia: Nu er der fundet et lig i junglen

https://www.bt.dk/udland/15-aarig-nora-forsvundet-i-malaysia-nu-er-der-fundet-et-lig-i-junglen


6
Politik / Sv: Trump baby ballonen er landet i Danmark
« Dato: August 13, 2019, 07:50:48 am »
Anklager, er SF's Karsten Hønge ikke med i regeringen ?

Nej, SF er regeringens støtteparti.

Jeg ville også selv gerne til den demonstration, hvis det ikke var fordi jeg bor for langt væk. Og af nogenlunde de samme grunde som Karsten Hønge.

Det tvivler jeg ikke på Carlo, men det er en barnlig opførsel !


Det bedste ville være, at ignorerer ham, ikke give ham opmærksomhed, hvad tror du I vil opnå, med den ballon  :hyper: det er flovt !

7
Politik / Sv: Trump baby ballonen er landet i Danmark
« Dato: August 13, 2019, 07:17:22 am »
Anklager, er SF's Karsten Hønge ikke med i regeringen ?

Citér
Jeg vil deltage i de aktiviteter, hvor vi får mulighed for at råbe: "Du er helt til skrot som præsident, og dine holdninger splitter USA internt og skaber international ustabilitet", siger Karsten Hønge.

Han frygter ikke, at en sådan modtagelse af præsidenten vil påvirke forholdet mellem Danmark og USA i negativ retning
.

https://www.fyens.dk/danmark/SFs-Karsten-Hoenge-om-Trump-besoeg-Jeg-kommer-til-at-staa-i-forreste-raekke-i-demonstrationerne/artikel/3370030

Jeg bryder mig ikke om Trump, men jeg skammer mig, på Danmarks vegne, at vores regering opfører sig, som uartige børn  :bad:

8
Politik / Sv: Vi elsker at hade islam - fordi vi kan sole os selv i det
« Dato: August 11, 2019, 11:24:16 pm »
Carlo

Citér
Det vil sige at I strikker jeres trosforestillinger samme efter hvad der behager jer. Biwlen er Guds ord, og det har i bare at holde jer efterretteligt.

Det gør "vi" der tror, skam også.

Den gamle og den nye pagts tjeneste

2.Kor.B. 3

v4  En sådan tillid har vi til Gud ved Kristus. v5  Ikke at vi af os selv duer til at udtænke noget, som kom det fra os selv; at vi duer til noget, skyldes Gud, v6  som også har gjort os duelige til at være tjenere for en ny pagt, ikke bogstavens, men Åndens; for bogstaven slår ihjel, men Ånden gør levende.

v7  Men når dødens tjeneste, indhugget i sten med bogstaver, havde sin herlighed, så at Israels børn ikke kunne se på Moses' ansigt på grund af hans ansigts stråleglans, der dog forsvandt, v8  hvor meget mere vil så ikke Åndens tjeneste have sin herlighed. v9  Når den tjeneste, der fører til fordømmelse, havde sin herlighed, så er den tjeneste, der fører til retfærdighed, langt mere rig på herlighed. v10  Det, der var herligt, har jo i dette tilfælde ingen herlighed sammenlignet med den alt overvældende herlighed. v11  For når det, der forsvandt, havde sin herlighed, så skal det, der bliver ved med at bestå, have endnu større herlighed.
v12  Et sådant håb har vi og går derfor åbent til værks v13  og gør ikke som Moses, der lagde et slør over sit ansigt, for at Israels børn ikke skulle se, at det, der forsvandt, hørte op. v14  Dog forhærdedes deres tanker, for indtil den dag i dag bliver det samme slør ved med at ligge over oplæsningen af den gamle pagt uden at tages bort, for det fjernes først i Kristus. v15  Ja, lige til i dag ligger der et slør over deres hjerte, når Moses læses op. v16  »Men hver gang én vender om til Herren, tages sløret bort« v17  – »Herren« er Ånden, og hvor Herrens ånd er, dér er der frihed. v18  Og alle vi, som med utilsløret ansigt i et spejl skuer Herrens herlighed, forvandles efter det billede, vi skuer, fra herlighed til herlighed, sådan som det sker ved den Herre, som Ånden er.

9
Politik / Sv: Vi elsker at hade islam - fordi vi kan sole os selv i det
« Dato: August 11, 2019, 04:25:52 pm »
Anklager

Du elsker at hade Jesus - fordi du kan sole dig selv i dit had.

10
Fri Debat / Sv: 102.931 kroner om måneden uden sygemelding!
« Dato: August 10, 2019, 04:23:50 pm »
Tænk, jeg blev da også taget på brysterne, og andre steder.. til en julefrokost for 4-5 år siden, jeg stod og vaskede op, sammen med hans kone.  Jeg vidste da ikke, at man kunne få penge ud af det  :big_grin:

Jeg kæmpede imod, så godt jeg kunne, men jeg gik ikke i stykker, nogen steder.

Efter den tid, skulle den person - altid noget andet, når vi skulle holde julefrokost, så konen kom alene.
Jeg forstår hende, det var en svinsk opførelse !  :bad:

11
Fri Debat / Sv: 102.931 kroner om måneden uden sygemelding!
« Dato: August 09, 2019, 03:31:17 pm »
DerRudi

Citér
Hvordan er det nu - Enhedslisten, det er dem, der altid vil værne de svage og som synger om, at "sultens slavehær" skal rejse sig, ikke?  :big_grin:

Den kælling, skulle grave sig ned, i et hul i jorden, hun har meget på samvittigheden !

https://www.bt.dk/politik/borgmester-efter-moegsager-alle-gebyrer-skal-gennemgaas

Kulegravningen af gebyrer kommer efter politisk pres fra flere partier i Borgerrepræsentationen, og det har i det hele taget været en hed sommer for Ninna Hedager Olsen.B.T. har siden juni 2018 kunnet fortælle flere kritiske historier om Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune:

6. juni 2018: Sagen om Søren Sørensens kamp for at få naboens ulovlige støttemur fjernet får eksperter til at bruge ord som magtfordrejning og chikane om kommunen. Efter at han havde klaget over naboens støttemur, gik kommunen nemlig aktivt ind i nabostrid og tvang blandt andet Søren Sørensen til at rive et legehus ned.

9. juni 2018: Enhedschefen i byggeafdelingen på Københavns Rådhus, Mirza Hadzibegovic, misbrugte sin chefstilling i skandalesag, som endte med at koste skatteyderne i Hvidovre Kommune 9,5 millioner kroner.

10. juni 2018: Fem chefer i Teknik- og Miljøforvaltningen på Københavns Rådhus bad analyseinstituttet Epinion slette kritiske afsnit i en undersøgelse af borgernes tilfredshed med kommunens byggesagsbehandling.

24. juni 2018: Fortrolig rapport fra Intern Revision i Københavns Kommune afslører, at boligejere har betalt op til 10 gange for meget for renhold af fortove. Boligejerne har nu udsigt til erstatning.

9. juli 2018: B.T. kan fortælle om forskelsbehandling i byggesagsbehandlingen. Nogle københavnere opkræves for en enkelt sagsbehandlers tid, mens andre betaler for to, når medarbejdere skal oplæres.

6. august 2018: Antallet af gebyrklager eksploderer, afslører tal fra Københavns Kommune. I 2014 var der 50 klager. Det tal var i 2017 steget til 277.

12
Fri Debat / Sv: Når veganisme udarter til dødstrusler
« Dato: August 08, 2019, 10:36:53 am »
Carlo, eń ting er sikkert, Satan er kun ude på, at gøre livet surt for os.

Og det må da være surt, at skulle æde det veganermad - det er derfor, de bliver så aggressive  :bad:

13
Anklager

Citér
Hvis det betyder, at jeg bør læse løgne i fordummende populistiske medier som Den korte Avis - så har helt du ret i, at det gider jeg ikke  :smile1:


Jeg har aldrig set Den korte Avis på Facebook ?

Ser du heller ikke nyheder på TV ?

14
Anklager

Citér
I den moderne verden køber man de nyheder, som man bedst kan lide.

Det tror jeg på, du gør - og så tager du bind for øjnene, når aviserne skriver om muslimer-forbrydelser  :fear:

15
Og der er ingen, der behøver at lede efter muslimske forbrydelser, de kommer helt automatisk på skærmen - dagligt, når man logger ind på Facebook.

Det værsdte pis der kommer på Facebook. I dag var der et opslag om en i Harboøre som var begyndt at lave vegansk is. Sensation? Det kan enhver lave med noget frosset soyamælk og noget saft.

Nå du får de opslag om muhamedanervold på FB, er det fordi du selv har gået og 'liked' dem. Så får du mere af samme slags.

Veganeropskrifter dukker også op, jeg liker ikke, men fortæller dem, nogle sandheder.

"muhamedanervold "  ... jamen det skriver Tv2 og Dr. - Lokalavisen med flere, da om, hvorfor skulle de ikke det ?

Sider: [1] 2 3 ... 173