Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 178
1
Fra mig til dig / Jeg har fået en personlig besked
« Dato: I dag ved 11:27:52 pm »
Der er vist ingen tvivl om, at Albert havde glemt, at han var logget ind som DerRudi.

Den lyder sådan her:


Citér
<<Sendt til: Anklageren   Dato 22 Oktober 2019, 22:13:34 >>

Anklageren, Lad os mødes og få talt vore problemer igennem. Det er de eneste rigtige, der er at gøre.

Kærlig hilsen Albert Johansen  :drool: :drool: :drool:
Jeg vil hellere have en levende hummer i mine underbukser, end tale noget igennem på "den måde"  :hyper:

2
Politik / Sv: Trump
« Dato: I dag ved 09:22:33 pm »
sin lyst[/b]
Desuden kan din plan ende i etnisk udrensning - og det synes jeg, er det værste.
Dette fortjener en kommentar mere:

Tænk på USA, der jo allerede er et multietnisk samfund. Oprindeligt blev indianerne udslettet, fordi de strittede imod og forsøgte at bekæmpe de hvide farmere, der jo omdannede indianernes jagtmarker til marker og byer. Havde de i stedet erkendt, at de hvide var en overmagt med bedre våben, som de derfor blev nødt til at samarbejde med i stedet for at bekrige, så var det jo helt sikkert gået indianerne meget bedre.

De sorte kom til USA som slaver, men blev senere frigivet. De er der stadig. Men de har aldrig været dumme nok til at forsøge at bekæmpe de hvide. Derfor har de jo også overlevet på en helt anden måde, end indianerne gjorde.

Nu frygter de hvide derimod latinoerne fra Syd- og Mellemamerika. Men kun fordi de er ved at komme i flertal i USA. Ellers har USA jo fungeret fortrinligt som multietnisk samfund uden etniske udrensninger.

Europa var oprindeligt domineret af Romerriget mod syd og også af vikingernes rige mod nord. Ingen af disse riger eksisterer mere. Forsøgte vi at genoprette et rige på størrelse med vikingernes, så ville vi tabe og måske næsten blive udslettet. Det samme ville ske for Rom eller Italien, hvis de forsøgte at genetablere et rige, der var lige så stort som Romerriget.

For 100 år siden dominerede de hvide næsten hele verden som især kolonimagter. Denne dominans kan mange ikke glemme, ligesom indianerne jo heller ikke kunne glemme, at de havde domineret både Syd- og Nordamerika, hvilket førte til indianernes udslettelse. Kommer de hvide ikke på bedre tanker, så kan det gå dem på samme måde. For resten af verden har indhentet de hvides teknologiske overlegenhed og har mange gange større befolkninger. De hvide er derfor på vej til at blive en underlegen race, ligesom det jo også skete for blandt andet indianerne, vikingerne og romerne. Forsøger de hvide ligesom forgængerne alligevel at dominere verden uden mere at have styrken til det, så vil det næsten uundgåeligt gå galt endnu engang. Derfor gør de hvide særdeles klogt i at forsøge at indstille sig på virkeligheden og den ændrede verden i stedet for. For hvis de hvide i stedet for at få lavet multietniske samfund ligesom i USA forsøger at genetablere kolonitidens dominans, så taber vi og kan nemt ende med at blive udslettet.

Så for mig er der intet valg. Vi kan overleve, hvis vi accepterer, at verden er blevet global og i fremtiden kommer til at bestå af multietniske samfund. Lader vi derimod nationalisterne vinde, så kommer vi i krig mod resten af verden, og de vil knuse os. Den hvide races dominans er en saga blot, og den kommer ikke igen.

Vi i den vestlige verden er totalt overlegne militært, videnskabelig, teknologisk og industrielt - og vi styrer verdens økonomi gennem Verdensbanken og den Internationale valutafond.

Så det er ikke helt rigtigt.

Desuden har du nok også selv en overgrænse for, hvor mange indvandrere, du vil acceptere.

Hvad ville du sige til 17 millioner indvandrere i Danmark?


3
Fra mig til dig / Hun har jo gjort sig sådan en umage
« Dato: I dag ved 09:16:46 pm »
Oj, oj, ooojj. Et-to-tre ...SYV Brovtebande-indlæg i rap for at få tilsvinet Helga. Det må fandme have gjort ondt, hvad hun har skrevet på det sidste ...  :sarcastic_hand:

- men alle andre er ligeglade  :smile1:

4
Politik / Anti-rød og skattesystemet
« Dato: I dag ved 06:57:56 pm »
Anti-rød går ind for at trylle varene væk fra skattevæsenet ved at nusse med papirer i skuffeselskaber, så kapitalister kan slippe for at betale skat.

Det er kun de fattige som gamle fru Jensen, der skal betale skat - og akademikere skal betale mere.

Hvis du som forretningsdrivende har tusind par sko, som står foran dig på gulvet, så kan du bare fortælle SKAT, at der står tusind par sko, at det er dine sko og hvad de er værd.

Hvis du var Glistrup, så ville du producere en kasse fuld af papirer, som ændrer den kendsgerning - og det viser bare, hvilken surdej anti-rød og Glistrup er gjort af - for det forsvarer anti-rød.

5
Politik / Sikke da en taber
« Dato: I dag ved 06:40:59 pm »
Anti-rød skrev en lang svada om at Gamle Fru Jensen hvis mand er død, skal ikke belastes med den byrde en ejendomsskat er når manden ikke mere bidrager med sin indtægt.

Men det er en løgn, han fortæller  :smile1:

Alle pensionister kan både få ubegrænset henstand med at betale ejendomsværdiskat og ejendomskatten.

Endda også på deres sommerhus  :smile1:

6
Politik / Hvis der kommer en etnisk udrensning
« Dato: I dag ved 06:13:25 pm »
Jeg tror ikke, at der kommer det - men hvis der gør, så er det et problem som man selv har skabt ved at importere for mange indvandrere.

Alle mennesker har en grænse for, hvor mange indvandrere, de vil acceptere - den grænse er bare forskellig.


7
Politik / Sv: Du har så ondt af arvingerne
« Dato: I dag ved 06:01:31 pm »
Næh.... hvorfor tror du det. Gamle Fru Jensen hvis mand er død, skal ikke belastes med den byrde en ejendomsskat er når manden ikke mere bidrager med sin indtægt. Men socialisterne har ikke noget imod at tvinge hende fra sit hjem. Hun boede ellers der med sin handicappede datter, som nu må flytte på institution. Som jeg skriver Socialisme verdens mest menneskefjendske system.
Gamle Fru Jensen skal bestemt ikke fratages sin folkepension, som du håner, at hun får.
Hvorfor kalder du det "en masse penge" er du ved at gå til af misundelse.


Skal du arve?

Det er jo sådan i dansk lovgivning, at gamle fru Jensen kan få ubegrænset henstand med ejendomskatten imod at kommunen får pant i huset.

Derfor er det kun arvingernes sag - du taler.Og gælder det også ejendomsværdiskat.

Du bedes svar ja eller nej, og ikke komme med dine lange indviklede forklaringer. Også selvom det er pinligt for dig.

Jeg er godt nok spændt !!!

Det kan gamle fru Jensen nemt få henstand med

Kravene er et af følgende:

1. Man har nået folkepensionsalderen

2. Man er modtager af social pension (bl.a. folkepension og førtidspension) modtager af efterløn eller delpension.

3. Herudover skal ejendommen benyttes til beboelse eller fritidsbeboelse af ejeren eller dennes ægtefælle. Det kræves ikke, at ægtefællen er med på ejendommens skøde og indtægts- og formueforhold har ikke betydning for retten til lånet.


Derfor kan alle pensionister og modtagere af efterløn få ubegrænset henstand med at betale ejendomsværdiskat

https://www.aeldresagen.dk/viden-og-raadgivning/vaerd-at-vide/s/skat/ejendomsskat/grundvaerdi


8
Politik / Gælds-kaoset bare vokser
« Dato: I dag ved 05:56:31 pm »
Skatteministeren udskyder nyt inddrivelsessystem

Det er særligt skattevæsenets egne systemer, som bøvler med at blive koblet sammen med det nye it-system, som ellers er bestilt af Skatteministeriet.

Der går mindst to år, og måske længere, før systemet er klar til at inddrive gæld.

Opkrævningen af politibøder er også et stort problem, hvis man glemmer at betale dem.

Rigsrevisionen vurderer, at Justitsministeriets indsats for at opkræve politibøder og -krav og oversende disse til inddrivelse ikke er tilfredsstillende.

Rigsrevisionen vurderer også, at Skatteministeriets indsats for at inddrive politibøder og -krav er utilfredsstillende.

Det er videre Rigsrevisionens vurdering, at de 2 ministeriers samarbejde for at sikre, at politibøder og -krav bliver betalt, ikke har været tilstrækkeligt.

Står der i Rigsrevisionens beretning.

http://www.rigsrevisionen.dk/publikationer/2019/192018/

https://www.dr.dk/nyheder/penge/mens-gaeldskaos-bare-vokser-skatteminister-udskyder-nyt-inddrivelsessystem
9
Politik / Du har så ondt af arvingerne
« Dato: I dag ved 05:17:11 pm »
Næh.... hvorfor tror du det. Gamle Fru Jensen hvis mand er død, skal ikke belastes med den byrde en ejendomsskat er når manden ikke mere bidrager med sin indtægt. Men socialisterne har ikke noget imod at tvinge hende fra sit hjem. Hun boede ellers der med sin handicappede datter, som nu må flytte på institution. Som jeg skriver Socialisme verdens mest menneskefjendske system.
Gamle Fru Jensen skal bestemt ikke fratages sin folkepension, som du håner, at hun får.
Hvorfor kalder du det "en masse penge" er du ved at gå til af misundelse.


Skal du arve?

Det er jo sådan i dansk lovgivning, at gamle fru Jensen kan få ubegrænset henstand med ejendomskatten imod at kommunen får pant i huset.

Derfor er det kun arvingernes sag - du taler.


10
Debat om debatten / Helt besat af mig :-)
« Dato: I dag ved 05:05:13 pm »
OBS! Tag og KOPIÉR mit oplæg, så det findes flere steder foruden hos mig. Sikkerhed, I ved ....  :heart2: :girl_sigh:

Ja - det er også det vigtigste, der er sket i Danmark siden bondeoprøret i 1534 - men jeg har dog ikke gidet at læse det hele  :smile1:


11
Politik / Sv: Trump
« Dato: I dag ved 04:54:14 pm »

Danmark er jo ikke det eneste land i verden. Jeg går ud fra, at du ønsker, at alle de store lande ligesom Danmark så bare skal lade flygtningene hensygne i lejre, indtil flygtningene dør af alderdom?Jeg har ikke sådan en stor forkromet fantasi plan inde i hjernen over en idéel verden.

Jeg koncentrerer mig om små mulige forbedringer.


12
Politik / Sv: Anti-rød og andre
« Dato: I dag ved 04:29:38 pm »

Anti-rød partiet er ikke et skattenægterparti.
Vi ønsker en omlægning af skatterne til en statsskat, med en progressiv skala, så de der tjener mest også betaler mest, også forholdsmæssigt.


Det lyder godt nok  :smile1:

13
Politik / Sv: Trump
« Dato: I dag ved 04:26:55 pm »
Ja, egentlig. For prisen har formentlig været alt for høj for flygtningene, der ofte enten er druknet i Middelhavet eller blevet myrdet i deres hjemlande. Den slags har jeg svært ved at glæde mig over.

Hver sin lyst

Så havde du det altså bedre, da der var over en million i 2015.
Jeg har det ikke bedre, fordi flere må flygte. Jeg er bare ikke enig med dig i, at vi bare skal være egoister og ligeglade med flygtninge, hvis bare vi kan holde dem væk fra Danmark.

Du er fuld af løgn om, hvad jeg har skrevet.

Jeg har skrevet, at vi skal hjælpe med at lave ordentlige flygtningelejre i nærområderne ligesom FN har gjort.

Det er at hjælpe.

Det er meget begrænset, hvor mange et lille land som Danmark kan rumme af flygtninge - så det er meget få, du vil hjælpe.

Desuden kan din plan ende i etnisk udrensning - og det synes jeg, er det værste.
14
Ja, hun efterlyste også om jeg kunne skaffe en flok virile araberdrenge. Af hensyn til børn og folk med dårligt hjerete er det vist bedst, at jeg ikke skriver, hvad det præcist var de skulle gøre med hende.

Så har Carlo Klam nok også en chance  :smile1:

15
Politik / Sv: - og så sandheden
« Dato: I dag ved 04:10:17 pm »
Antallet af migranter, der ankommer til Europa over Middelhavet, er faldet drastisk.

Det ved jeg godt!

Jeg skrev ikke andet end at der var en stigning i det tidlige efterår 2019.

- til en enkelt ø  :smile1:

Sider: [1] 2 3 ... 178