Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 34
1
Politik / Mette Frederiksen bliver Danmarks næste statsminister
« Dato: I dag ved 01:12:23 am »
Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og Radikale Venstre er blevet enige om at gøre Mette Frederiksen til statsminister.

Tillykke Danmark

Så er det vel slut med de blå (og brune) kommentarer, hvor det skinner igennem, at de til det sidste håber på, at de alligevel ikke fik smæk ved valget  :smile1:

Det er det mest røde folketing i mange år.
2
I et socialistisk samfund ejer staten produktionsmidlerne, så det ville være ret åndssvagt, hvis staten skulle betale skat til sig selv  :smile1:

Skat er noget kapitalistisk eller noget kristent.

Omkring år 1.100 indførtes det i Danmark, at man skulle betale tiende til kirken.


3
Fosfor og magnesium bomber

I Dresden var man sluppet nådigt gennem krigen, fordi de allierede bombemaskiner ikke kunne gennemføre angreb så dybt inde i Tyskland.

Derfor havde man modtaget evakuerede børn fra det øvrige Tyskland, som primært blev huset i forstæderne.

Det ændredes i efteråret 1944.

13. februar 1945 blev luftalarmen udløst i Dresden klokken 21.45. Menneskene skyndte sig at begive sig ned i deres fåtallige beskyttelseskældre ved deres huse og boligblokke.

Mellem 22.13 og 22.28 faldt de første bomber. 244 britiske Lancasterfly fra afdelingen No. 5 Bomber Group ødelagde det meste af området mellem havneområdet Ostra-Gehege og det meste i en 45 graders vinkel i vestlig retning mod hovedbanegården. Der blev her kastet 529 luftminer og 1800 spræng- og brandbomber med en samlet vægt på 900 tons.

Klokken 1.23 begyndte 2. angrebsbølge bestående af 529 Lancaster Bombefly overvejende fra britisk Royal Air Force, men også fra det canadiske luftforsvar. Disse fly kastede indtil klokken 1.54 i alt 650.000 elektronisk udløste brandbomber med en vægt på 1500 ton. De blev nedkastet over et område fra Löbtau til Blasewitz og fra Neustadt til Zschertnitz. Bomberne fra første angrebsbølge fungerede som sigteskive for 2. angrebsbølge, men ramte også engene ved Elben og Grosser Garten, hvor mange civile var søgt hen efter 1. angrebsbølge.

Det gjorde, at mange mindre brande fik lov til at bibringe til en effekt, hvor der blev skabt en orkanagtig ildstorm. Disse ildstorme ødelagde hele gadesystemer. I den ekstreme varme smeltede glas og metal.

I det stærke lufttryk hvirvlede genstande og mennesker rundt i luften og ind i ilden. Mange brændte ihjel, andre døde af varmechok og lufttryk, og andre blev kvalt i beskyttelseskældrene. De, der flygtede fra kældrene, var i det fri udsat for bomber og ild.


Herefter fulgte flere angreb indtil 17. april 1945Tusindvis af lig blev brændt efterfølgende

http://historiskerejser.dk/luftbombardementet-paa-dresden-13-15-februar-1945/

4


Her skulle billederne af skævøjer og perkere som kristne har brændt have været, hvis jeg havde været lige så hensynsløs som anti-rød.


De kristne stegte også tyskere under 2. verdenskrig

I sommeren 1943 blev Hamborg systematisk bombet af Royal Air Force, hvis fly medbragte 27.000 store fosforbomber og endnu flere magnesiumbomber. Resultatet blev frygtelige ildstorme, der ødelagde en stor del af byen og stegte 37.000 indbyggere.På billedet ses magnesium i brand - der var et af de kemikalier, som kristne stegte tyske civile med (dog kun vist i et fysikforsøg).


5
Religion-& Filosofi / Sv: Ejendomsret til jord.
« Dato: Juni 25, 2019, 05:15:28 pm »
Som det er nu kommer folkepensionen fra indkomstskatter, moms og afgifter.


Du vil afskaffe skat på jord - og i stedet for tage pengene fra gamle fru Jensen, som har slidt hele livet  :bad:

6
Fri Debat / Dude 11 støttede og affyrede 24 runder 120 mm hvid fosfor
« Dato: Juni 25, 2019, 04:55:10 pm »

Muhammedanere brænder en fange levende i et jernbur!

Det er sandheden om "fredens religion" mere bestialsk og modbydelig satanisk religion findes ikke.
Det er ondskaben selv,og det vil ramme danskerne en dag.


Ondskabens moderPå billedet brænder kristne muhamedanske børn med bomber af hvid fosfor


Hvid fosfor minder om napalm, som kristne brændte skævøjer med, da jeg var barn. Det selvantænder ved kontakt med huden, klistrer sig fast og bliver ved med at brænde så længe, der er ilt. Resultatet er alvorlige kemiske forbrændinger, som meget let medfører døden.

Det er en meget mere gudvelbehagelig måde at brænde børn på, end Islamisk Stats måde - og så kan et F-15 kampfly brænde mange på én gang.


* Det selvantændende stof brænder ved kontakt med huden og vedbliver at brænde, så længe der er ilt

* Stoffet er fedtopløsende og brænder derfor igennem til knoglerne og forårsager nogle uhyggelige sår, som breder sig og ikke vil læge

* Af samme grund kan selv en mindre fosforforbrænding medføre dødenhttps://www.information.dk/udland/2011/04/hvid-fosfor-uhyggeligt-vaaben

Fosfor har gjort hverdagen lettere for kristne, der vil brænde muhamedanere

- men jøderne er heller ikke for gode
Israel afviser hvid fosfor mod Gazacivile

http://nyheder.tv2.dk/nyheder.tv2.dk/nyheder/article.php/id-20006751.html?fbs=7
Religion-& Filosofi / Ingen kvaler - naboen betaler
« Dato: Juni 25, 2019, 02:54:51 pm »
I anti-rød samfundet respekterer man ejendomsretten videst muligt.
Derfor skal der ikke betales ejendomsskatter, eller værdiskatter eller andre tyverier.
En landmand kan jo ikke betale ejendomsskat med et par spande jord - vel.

Ligesom jeg ikke kan betale skat med mursten.
Da gamle fru Jensens mand døde var der kun fru Jensen til at betale ejendomsskat. Den blev ikke sat ned, selvom den ene indtægt forsvandt.

Sådan er det hele vejen igennem med de røde banditter, der praler af de svageste skal beskyttes, men det er bar løgn. En socialist lyver de facto altid. De kan bare ikke selv se det, og deres forbandede uretfærdigheder.
8
Mage til simplistisk verdensopfattelse skal man lede længe efter  :big_grin:

9
Politik / Sv: Kan de overhovedet danne en regering?
« Dato: Juni 25, 2019, 12:09:00 pm »
Det er svært at blive enige med de Radikale. De vil med i regeringen.

10
Politik / Det påvirkede alles "tryghed"
« Dato: Juni 25, 2019, 01:34:36 am »
Ja, mennesker har en fantastisk evne til at tilpasse sig.

Hvis Iran og Nordkorea er lortehuller, var Danmark så også et lortehul, da vi havde diktatur, kunne man passende spørge?
Og det var det givetvis for nogen, for mange endda måske, hvis ikke der var mad på bordet.Maren Splid var fra det bedre borgerskab i Ribe, og da en af hendes mands konkurrenter - Didrik Skrædder - blev syg, kastede han skylden på Maren Splid, som skulle have kastet en forbandelse på ham 12 år tidligere, da de var oppe og skændes.

Han påstod, at 3 kvinder var kommet ind til ham om natten. De to kendte han ikke, men den tredje var Maren. De havde holdt ham, og Maren havde lagt sig på ham, vristet hans mund op og blæst ham i halsen. Derefter var Didrik blevet syg og havde brækket en klump bræk op i et bækken. Denne brækklump så mærkelig ud og blev det vigtigste bevis mod Maren.

Maren Splids nægtede at have noget at gøre med trolddom, og sagen blev da også henlagt i Ribe Byret af mangel på vidner.

Men i 1639, gav Christian IV ordre til, at sagen mod Maren Splids blev genoptaget ved Kongens Rettergang i København.

Op til retssagen sad Maren Splids fængslet på Københavns Slot. Under rettergangen indrømmede Maren nu pludselig, at hun havde dyrket trolddom. Hun blev vel tortureret, men det ved man ikke noget om.

https://www.danhostel-ribe.dk/maren-spliid-heksen


11
Samfund- & Kultur / Kriminalitet
« Dato: Juni 25, 2019, 01:28:35 am »
Det er primitivt at beskæftige sig med muslimers kriminalitet.

Først og fremmest fordi kriminaliteten varierer meget, efter hvilket land muslimske indvandrere stammer fra. Ni ud af ti som beskæftiger sig med det - ved det ikke engang - for de er ikke seriøse  :smile1:

Vi siger jo heller ikke, at de kristne er voldelige, selvom verdens mest voldelige byer er kristne. Det ville også være primitivt at koble det sammen med religion.

http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-01-28-se-listen-her-er-verdens-50-mest-voldelige-byer

12
Samfund- & Kultur / Sv: Jeg skærer det ud i pap
« Dato: Juni 25, 2019, 12:04:23 am »
Nu har jeg ikke skrevet noget om, at man kun kan/må være for eller imod muslimer - jeg har vel dårligt nok skrevet noget, der kan tolkes, som om, jeg er for eller imod muslimer. Jeg skrev bare, at jeg ikke var enig i den primære præmis for dit oplæg, nemlig at muslimer er ved at tage vores vestlige værdier til sig, men bare er 50 år bagud.

Og derefter spurgte jeg bare, hvilken funktion oplysningen om kriminelle danskere uden uddannelse skulle tjene, når nu oplægget handlede om noget helt andet.

Det første du gjorde var - at du skrev - at der ikke er noget der tyder på, at de er i gang med et ungdomsoprør, fordi de oftere er kriminellle end danskerne.

Det er en afsporing, hvor du giver dig til at debattere indvandreres kriminalitet i stedet for at debattere kønsrollemønstre.

Det synes jeg da ikke, man kan sige. Jeg bemærkede, at de er mere kriminelle, fordi det er et væsentligt parameter, som man kan måle på, hvis man gerne vil se, hvor meget eller lidt indvandrere ligner os andre.

Hvis man adskiller sig væsentligt fra den øvrige befolkning ved at være mere religiøse og mere kriminelle, så er det et tegn på, at den pågældende gruppe ikke er ved at nærme sig de værdier, der er udbredt blandt resten af befolkningen.

Det er vigtigt at se på, hvis man gerne vil spore sig ind på, om de - eksempelvis på kønsrollerne - ligner os, er på vej til at ligne os eller slet ikke ligner os. Og det er fordi, jeg ser det i et bredere perspektiv med respekt for, at alle aspekter af menneskers liv og hverdag altså har betydning for hinanden.

Hvorfor er det kontroversielt?

Tråden handler om forældede kønsrollemønstre, som går ud på at kvindens plads er i hjemmet, og at kvinderne derfor har svært ved at komme ud på arbejdsmarkedet.

Det kan ikke lade sig gøre at debattere det  :yes:


13
Politik / Olie
« Dato: Juni 24, 2019, 11:36:40 pm »
Vi skulle aldrig have gået ind i Irak - eller Afghanistan for den sags skyld - så meget er sikkert. Vi burde have holdt os til handelsblokader og lignende og hjælpe med at bevæbne eventuelle modstandsgrupper - men krigen, den må befolkningen selv tage. Og det er samme historie i Iran, Nordkorea og hvad der ellers findes at lortehuller rundtomkring i verden. Og vælger de ikke at gøre det, ja så vælger de jo også, at de hellere vil leve under diktatoren.

Og så hører det da også med, at der er tale om en del af verden, som slet ikke har samme demokratiske tradition, som vi har. Er der egentlig nogen, der har spurgt dem, om de selv ønsker at indføre et vestligt inspireret demokrati? Hvis de ikke er interesseret i dét, er det torskedumt, at vi kommer buldrende og forsøger at bestemme over dem.

Nu var det jo også Bush og Cheney, der besluttede krigen - og de er begge "oliemænd", som bogstavelig talt fløj ind i det hvide hus - fordi Haliburton gratis stillede et jetfly til rådighed under valgkampen.

Dick Cheney kom jo direkte fra en topstilling i Haliburton - og Bush er ud af en af Texas' oliedynastier.

For dem handlede det om olie - men det var jo nødvendig at finde på noget, der kunne give en bedre kampmoral - og som befolkningerne kunne bifalde.
14
Samfund- & Kultur / Sv: Jeg skærer det ud i pap
« Dato: Juni 24, 2019, 11:28:46 pm »
Nu har jeg ikke skrevet noget om, at man kun kan/må være for eller imod muslimer - jeg har vel dårligt nok skrevet noget, der kan tolkes, som om, jeg er for eller imod muslimer. Jeg skrev bare, at jeg ikke var enig i den primære præmis for dit oplæg, nemlig at muslimer er ved at tage vores vestlige værdier til sig, men bare er 50 år bagud.

Og derefter spurgte jeg bare, hvilken funktion oplysningen om kriminelle danskere uden uddannelse skulle tjene, når nu oplægget handlede om noget helt andet.

Det første du gjorde var - at du skrev - at der ikke er noget der tyder på, at de er i gang med et ungdomsoprør, fordi de oftere er kriminellle end danskerne.

Det er en afsporing, hvor du giver dig til at debattere indvandreres kriminalitet i stedet for at debattere kønsrollemønstre.

De fleste efterkommere er jo ikke straffede - og de kan sagtens ændre kønsrollemønstre, hvis de vil.

osv. osv. Det kører i den samme skure, som det har kørt de sidste 50 år. Det er de samme ting, der bliver skrevet igen - og igen.

Jeg vil også gerne lige bemærke, at jeg ikke har påstået, at kønsrollemønstrene er blevet "gode". Jeg skriver, at det er et problem, og at det vil tage lang tid.

Jeg ved, at Naser Khader har ændret kønsrollemønster - fordi jeg har læst en bog, han har skrevet  :yes:
15
Fri Debat / Det er vist en værre røverhistorie
« Dato: Juni 24, 2019, 10:51:31 pm »
Det gør vi da også.  Hver gang muslimerne har banket et uskyldigt offer, er jeg sikker på, at kommer nogen forbi, vil de gøre, som den barmhjertige samaritaner, kristne eller ej.

Lukas 10

 »Hvem er så min næste?« 

Jesus svarede og sagde: »En mand var på vej fra Jerusalem ned til Jeriko og faldt i hænderne på røvere. De trak tøjet af ham og slog ham, så gik de og lod ham ligge halvdød.  Tilfældigvis kom en præst den samme vej; han så manden, men gik forbi.  Det samme gjorde en levit, der kom til stedet; også han så ham og gik forbi.
Men en samaritaner, som var på rejse, kom hen til ham, og han fik medynk med ham, da han så ham.  Han gik hen og hældte olie og vin i hans sår og forbandt dem, løftede ham op på sit ridedyr og bragte ham til et herberg og sørgede for ham.  Næste dag tog han to denarer frem, gav værten dem og sagde: Sørg for ham, og hvad mere du lægger ud, vil jeg betale dig, når jeg kommer tilbage.  Hvem af disse tre synes du var en næste for ham, der faldt i røvernes hænder?«  Den lovkyndige svarede: »Han, som viste ham barmhjertighed.« Og Jesus sagde: »Gå du hen og gør ligeså!«

Anti-rød er en af de erklærede kristne, og han spreder Islamisk Stats propaganda - og har aldrig skrevet om, at han har samlet en halvdød på gaden - som han har forbundet og kørt hen på et hotel, hvor han har betalt regningen.

Jeg mindes heller ikke, at du har samlet nogen halvdøde op - eller har reddet totalt fremmede i øvrigt.

Har du det?

Fortæl - fortæl  :smile1:
Sider: [1] 2 3 ... 34