Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 329
1
Fri Debat / Sv: Hvor tåbeligt
« Dato: I dag ved 07:53:04 pm »
Dejligt at du indrømmer at jeg har ret i det som jeg sagde før. Hvis alle bar våben i Utøya, så ville der være langt færre døde. Stramme våbenlove gavner KUN kriminelle.

Hvorfor er der så næsten kun forbrydere, der skyder nogen i USA?


2
Fri Debat / Hvor tåbeligt
« Dato: I dag ved 07:24:44 pm »
Document.dk tiltrækker ikke mere Breivik end Din-Debat.dk gør. Løgnepressen tiltrækker landsforrædere og NWOtilhængere. Tænk at du stadigvæk GYSER over Breivik, men jeg kan fortælle dig at han har fået fint besøg i sin luksuscelle  :almirena_04:
https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11876246/breivik-har-haft-besoeg/

Breivik har skrevet mange kommentarer på document*no - så det er direkte dumt at skrive, at Breivik ikke er blevet mere tiltrukket af document*no.

Jeg ville rigtig gerne have været på Utøya med min .222'er - så jeg gyser ikke  :blum:


3
Hvad er din pointe. Alle kan skrive på et forum og lave terror bagefter, det kan man i teorien også på Din-Debat. Hvad er din pointe?

Breivik har angiveligt også forsøgt at starte en norsk version af Tea Party-bevægelsen i samarbejde med ejerne af document.no.

https://en.wikipedia.org/wiki/Document.no#Anders_Behring_Breivik


4
Fri Debat / Redox og min bare røv
« Dato: I dag ved 06:39:16 pm »
Pubertetsagtigt og mislykket forsøg på at mistænkeliggøre eller "brunere" en god side som www.document.dk
"Jeg har læst noget...", øh-wødde- bødde!"   :no:  Var det ikke bedre at smutte over på 'Redox', måske mangler de en til at lave kaffe.  :JC_ghey:

På Aftenposten.no kan man læse:

Anders Behring Breivik har vært aktiv på ulike nettfora, deriblant har han lagt inn rundt 75 innlegg på det islamkritiske nettstedet Document.no.

Ifølge kilder nær nettstedet finner de foreløpig ikke kommentarer postet av Breivik etter 29. oktober 2010, men det er en sjanse for at innlegg er postet i tiden etter med et annet «nick».

https://www.aftenposten.no/norge/i/RRkrW/dette-mener-anders-behring-breivik


5
Fri Debat / Paludan vil give sig selv 56.000 kroner om måneden
« Dato: I dag ved 06:04:50 pm »
Hvor ved du fra hvad Paludan bruger pengene på. Der er strenge regler for hvad man må bruge partistøtten til. Paludan er langt fra glemt, bare kik på Stram Kurs Facebook hvor der er masser af kommentarer. Der kommer stadigvæk en del mennesker til Paludans demoer. Det er bare at vente på det næste muslimske terrorangreb i Danmark, så kommer SK til at STORME frem igen. Det er kun et spørgsmål om tid før det sker, da forrædertinget ikke vil smide muslimerne og andre fremmede ud.

Paludan har sagt til TV2, at han vil udbetale løn til sig selv - hvad der svarer til folketingsmedlemmers løn - og at han ikke vil drive sin advokatvirksomhed i den periode.


https://nyheder.tv2.dk/politik/2019-06-08-partier-under-spaerregraensen-faar-25-millioner-det-vil-paludan-og-riskaer-bruge


6
Fri Debat / Paludan udbetaler løn til sig selv
« Dato: I dag ved 05:44:46 pm »

1,79% og millionpartistøtte er meget godt når man tænker på hvordan det gik med DP og hvor mange stemmer AfS fik. Paludan selv fik et rigtig godt valg som jeg har nævnt før


Paludan bruger pengene på sig selv, og når der bliver valg igen, så har han ingen ting.

Han er ved at blive glemt, for medierne har mistet interessen, og hans YouTube konto er spærret.


7
Fri Debat / Hvis man kan kalde det en succes?
« Dato: I dag ved 05:06:20 pm »
Hans taktik med koranafbrændinger har været en success. Danskernes Parti var meget mere stille og fredelig i den måde de førte politik på. Det gik ikke særlig godt og samme taktik som DP førte AfS i Sverige også uden succes.

Paludan er mere berygtet end berømt, så hvis han ikke kommer i Folketinget, så ender han bare som et nul.


8
Citat: "I alt 68 unge kvinder i 18-19 års alderen, der bor på kollegie ved et universitet i byen Bhuj i delstaten Gujarat i Indien, blev tirsdag tvunget til at tage tøjet af og smide trusserne på et toilet.

De skulle bevise over for deres kvindelige lærere, at de ikke havde menstruation."

https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-02-16-68-kvinder-tvunget-til-smide-trusser-paa-toilet-laerere-ville-tjekke-om-de-havde

Kollegiet drives af en rig, konservativ hindu-gruppe - og det er bare endnu et eksempel på, hvordan religion kan fordreje hovedet på folk.

Ateistisk Selskab er en dansk forening for ikke-troende, og det er et alternativ til dem der ikke tror på Gud, og som gerne vil være med i et fællesskab.

MELD DIG UD AF FOLKEKIRKEN GRATIS & ENKELT

https://udmeldelsefolkekirken.dk/udmeldelse-dk/

Der er mange penge at spare  :smile1:


9
Vi vil gerne have nogen seriøse deltagere  :yes:

10
Alt det andet / De mindst seriøse debattører
« Dato: I dag ved 04:38:34 pm »
Hvis man ikke vidste bedre, ville man tro, det var børn, der debatterer her  :smile1:


11
Alt det andet / Jeg har ikke pædofile lyster
« Dato: I dag ved 04:30:09 pm »
Jeg kan godt lide kønsbehåring - og jeg synes ikke kvinder skal stræbe efter et ligne små piger, som endnu ikke er kommet i pubertetsalderen.12
Fri Debat / Paludan chikanerer alle
« Dato: I dag ved 04:25:45 pm »
Jeg skal gerne være den første til at sige at Paludan er en højst usympatisk person, og at hans koranafbrændinger og provokerende retorik burde være unødvendige. Han er imidlertid den eneste på stemmesedlen som vil sende muhamzerne ud, så han får min stemme.
Jeg ville ønske at man behøver en anden taktik end den Paludan gør, men det er tydeligt at Paludans taktik er rigtig. I Sverige fik Alternativ for Sverige 0,3% (hvis jeg husker rigtigt) De havde en meget klassisk valgkampagne som alle andre partier har udøvet og selvom Sverige er langt mere fucked end Danmark, så fik de langt færre stemmer end SK i Danmark. Derfor er Paludans taktik den rigtige at udøve.

Man kan da ikke kalde det en taktik at være et dumt svin.

Politiet bruger store ressourcer på at beskytte Paludan, der på den anden side bruger lige så meget tid på at chikanere politiet som på at chikanere muslimer.

Paludan har søgt om aktindsigt i mindst 81 betjentes personaleforhold.

Han har også opsøgt nogen af betjentene privat og har chikaneret dem - og vi ved jo i forvejen, at hans personlighed er sådan, fordi han fik polititilholdet for at chikanere en medstuderende (og også hans forældre - som Paludan ikke havde mødt før chikanen).

Han er ikke mentalt sund.


13
Politik / Det er at plukke kirsebær
« Dato: I dag ved 04:16:12 pm »
Både i Berlingske Barometer og i RITZAU INDEX - der beskriver mange meningsmålinger - står Nye Borgerlige til at få 2,1% af stemmerne.

Man siger jo også, at en enlig svale gør ingen sommer - så man skal ikke overfortolke enkelte meningsmålinger.

De meget små partier har jo også den største statistiske usikkerhed, fordi ganske få stemmer - helt tilfældigt - kan rykke billedet.

14
Fri Debat / Er document*dk ikke Breiviks platform?
« Dato: I dag ved 04:06:53 pm »
Jeg har læst noget om, at document*no var Breiviks forum.


15
Alt det andet / Får Debat Dullen snart en ny profil?
« Dato: I dag ved 04:02:39 pm »
Debat Dullen og Øgle Bob har været mest aktive i Din-debats triste skæbne - der har lidt en del under endeløse gætterier på, hvem der mon har andre profiler.

Ikke sandt?

Emnet som har præget debatten så meget de sidste tre år - og hvor Debat Dullen og Øgle Bob er gået forrest.

Debat Dullen og DerRudi var ikke tilfredse med at gætte profiler, men øjnene chancen for at bruge det til personangreb som erstatning for de argumenter, som de så gerne ville have kunnet klare sig med, hvis de kunne   :smile1:

Nogen kan sikkert huske hvor god debatten var, før de gik over til endeløse personangreb.

Debat Dullens lidt billige - men sexede - facon tiltrækker ellers mænd, så det er lidt synd, at det er gået sådan  :yes:


Sider: [1] 2 3 ... 329