Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Forsvareren

Sider: [1] 2 3 ... 190
1
Hvad siger Paludan, der får nogle mennesker til at ville lukke munden på ham og angribe ham fysisk? Siger han ikke bare sin mening?
”I 2015 blev Paludan i Østre Landsret idømt ti dagbøder a 400 kroner for fornærmelig tiltale mod en politiassistent fra Københavns Politi.[93] I forbindelse med en tilholdssag skrev Paludan tre e-mails til politiassistenten; i mailene kaldte Paluden blandt andet politiassistenten for en "kriminel snothvalp" og "fascistisk stormsoldat".”

Må han også kalde dig for en “kriminel snothvalp” og for en “fascistisk stormsoldat”?

Begge hans søskende har taget afstand fra ham, og han er blevet smidt ud af flere politiske partier. Desuden har en journalist ved Berlingske beskrevet ham således:

Paludan opererer med to forskellige standarder for ytringsfrihed: En, der gælder ham selv, og som er nærmest ubegrænset, og så en, der gælder hans modstandere, og som er nærmest ikkeeksisterende, når det gælder kritik af ham selv. Det forhold, at han har anlagt og tabt en række åbenlyst grundløse injuriesager, understreger dette. Det samme gør truslerne med fængselsstraf for »landsforræderi« mod politiske modstandere.   “
    
— Jacob Mchangama, Berlingske”2
Videnskab / Sv: Perspektiv.
« Dato: I dag ved 02:45:17 pm »
Ifølge https://www.dailymail.co.uk/health/article-8124327/Two-million-die-coronavirus-did-social-distancing-cut-that.html ville 81% af befolkningerne blive smittet, og i UK og USA ville omkring 2,2 mio mennesker dø, hvis disse lande intet gjorde for at stoppe epidemien.

3
Videnskab / Sv: Perspektiv.
« Dato: I dag ved 08:51:19 am »
Japan er lukket nogenlunde på samme måde som andre lande. Se https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Japan

4
Politik / Sv: Molbo-socialdemokraterne
« Dato: April 05, 2020, 06:45:26 pm »
1)  Jeg har været aktiv i politik, men er det ikke længere. Højreorienteret.
2)  Hvorfor skriver du hele tiden jeg har været inaktiv, når jeg har været lige det modsatte med en del ansatte. SVAR UDBEDES.
Fordi jeg jo kun kender dig her fra forummet, som du desuden ser ud til at bruge næsten al din tid på. Mit indtryk af dig her er, at du er typen, der elsker at kværulere og kritisere, men som ikke selv gider gøre en indsats.
Citér
5) Jeg er enig med dig i man skulle samarbejde, men det er typisk for politikere/akademikere at de har en "vi alene vide" attitude.
Det er bestemt ikke typisk for de akademikere, som jeg kender. Tværtimod havde alle forskerne og lærerne på universitetet en særdeles international indstilling. Derfor havde vi jo også mange udenlandske gæstelærere og gæsteforelæsere.

Derimod er jeg enig i, at det ser ud til at være den holdning, der idag præger de forskellige landes politikere og såvel i socialdemokratiske lande son i konservative lande, de højreorienterede diktaturstater er endnu værre.
Citér
Det er mest gamle der dør, så man skulle have sat alle sejl til for at beskytte dem bedre.
Jeg er enig, men ikke direkte, fordi de er ældre. Problemet er nok snarere, at folk, der har andre sygdomme, jo oftest befinder sig på plejehjem og hospitaler. Samt at folk med andre sygdomme har mindre chance for at overleve Corona.

Desuden har de langt større risiko for at blive smittede, hvis de ligger på sygehus eller bor på et plejehjem, når personalet ikke beskytter dem ved at bære masker og andre værnemidler. For på sygehuse kan sygeplejerskerne jo ikke holde afstand, når de tager blodprøver, giver indsprøjtninger osv. På plejehjemmene er de fleste handicappede og skal have hjælp til forskellige ting, der kræver nærkontakt med SOSU assistenterne, der skal hjælpe dem. F. eks. til at komme i tøjet, blive vasket, spise eller komme over i en kørestol.

Så hvis bare en enkelt sygeplejerske på et hospital eller en enkelt SOSU assistent går på arbejde på et plejehjem uden at vide, at hun er smittet, så vil hun typisk smitte flere af patienterne eller plejehjemsbeboerne. De vil så smitte hendes kolleger, når de kommer for at hjælpe de samme syge eller ældre. Og smitten spredes derfor med lynets hast.

Almindelige mennesker, der ikke behøver hjælp, der kræver nærkontakt på samme måde, har langt mindre chance for at blive smittet, og hvis de bliver det alligevel, har de også langt mindre risiko for at bringe smitten videre. Altså hvis de da ikke lige arbejder på et hospital eller plejehjem.

Derfor er det efter min opfattelse en katastrofe, at sygeplejersker og SOSU assistenter bliver bedt om at arbejde uden værnemidler, når de er på arbejde. For det er da nærmest at bede om, at de skal smitte et hav af mennesker, hvis de selv bliver smittet.

Citér
7) At lukke ned som man har gjort, synes ikke at være det bedste man kunne gøre. Man har aflyst tusinder af operationer uden grund. Jeg gætter på nogen dør af den grund. Der er kun indlagt et par hundrede med covid 19.
De har været nødt til at aflyse operationerne, fordi de ikke kan være to steder samtidigt. Så når deres intensivafdelinger bliver fyldt op med Corona smittede, der skal i respirator, så har de intet andet valg end at skære ned andre steder og udsætte alle de operationer, der kan udsættes.

5
Politik / Sv: Molbo-socialdemokraterne
« Dato: April 05, 2020, 04:30:29 pm »
Hele coronasituationen er varetaget amatøragtigt og til stor skade for folket.
På Holstebro sygehus er 30 medarbejdere blevet smittet fordi sundhedstyrelsen har kvajet sig.
Formanden for sygeplejerskerne var godt nok sur.
Jeg er ikke uenig med dig i, at Danmark ligesom alle andre lande (muligvis dog med undtagelse af nogle få lande i Asien) har varetaget coronasituationen amatøragtigt. Dette ser ud til at være sket, fordi landene ikke har været ret villige til at samarbejde og lære af hinandens fejl i stedet for bare at prøve at opfinde den dybe tallerken igen fra bunden af og hver for sig.

Men din anbefaling ser for mig ud til at være, at de ligesom dig bare skal lade være med at gøre noget som helst og i stedet bare lade stå til, ligesom du jo også gør med dit Anti-rød parti, som du ikke gider at opstille til valgene. Er din pointe bare, at når man ingenting gør, så begår man heller ikke fejl? Samt, at dette måske hele dit liv har været din begrundelse for at være doven og passiv?

6
Samfund- & Kultur / Sv: Profetier om krisen.
« Dato: April 04, 2020, 08:03:11 am »
Hvor fanden har jeg skrevet, at det kun er Kina, der bliver hårdt ramt? Jeg nævner jo også helt konkret europæisk industri, fordi de ikke kan importere. Hvorfor svarer du så?
Undskyld, jeg vidste ikke, at du havde taget monopol på, hvad vi må diskutere her, og ikke tillader andre kommentarer.

7
Samfund- & Kultur / Sv: Profetier om krisen.
« Dato: April 03, 2020, 02:52:45 pm »
Det er stort set umuligt at importere noget fra Asien lige nu. Meget af det, der bliver brugt til at producere alkoholgele til håndsprit bliver for eksempel produceret i Kina og Indien. Derfor ser man så meget håndsprit, der er flydende. Det er faktisk ikke selv spritten/ethanol, der er så svært at skaffe fremstille, men fortykningsmidlet der bruges. Det er stort set umuligt at opdrive hos de europæiske leverandører. De gange jeg har importeret fra Kina, har det taget ca. 3 uger, men leveringstiden er i dag på ubestemt tid, skriver de. Det berører også resten af kosmetikindustrien i Europa. Meget er simpelthen i restordre i Europa, men ikke i Asien.
Det er klart, at industrierne i Asien bliver voldsomt påvirket, når de mister en så stor kunden som Europa er.
Det er ikke kun Kina, der lider økonomisk under krisen. Især Tyskland bliver ramt hårdt, fordi Kina er Tysklands vigtigste eksportland. (Især for biler.)

Kina var i 2018-2019 verdens største eksportør og verdens tredje største importør.

I EU var Holland den største importør af varer fra Kina, og Tyskland var EU’s største eksportør af varer til Kina.

8
Samfund- & Kultur / Sv: Profetier om krisen.
« Dato: April 03, 2020, 11:45:05 am »
Carlo tror stadig, at det kun drejer sig om penge, hvad det jo netop ikke gør. For havde det gjort det, så havde man jo forlængst beordret alle på arbejde igen og åbnet skolerne og restauranterne. Men som de fleste udtrykker det: Vi er i krig! Og i krig overgiver man sig jo ikke bare. Derfor forudser jeg skærpelser af restriktionerne i stedet for lettelser.

WHO er ved at ændre holdning angående masker, hvilket ses på https://www.theguardian.com/world/2020/apr/01/all-uk-hospital-staff-and-patients-should-wear-masks-says-doctors-group Østrig, Tjekkiet og Bosnien har allerede indført maskerne, og flere lande ser ud til at være på vej.

9
Videnskab / Corona fordoblingstid
« Dato: April 02, 2020, 08:57:32 pm »
I de tyske medier tales der meget om epidemiens fordoblingstid, der for Tyskland er 10 dage. Væksten i antal tilfælde er altså eksponentiel og med denne fordoblingstid. Fordoblingstiden varierer fra land til land, som man kan se på https://de.statista.com/statistik/daten/studie/1104844/umfrage/verdoppelungszeit-der-corona-fallzahlen-nach-laendern-maerz/

Tyskland går meget  op i at få forlænget fordoblingstiden. Men i de danske medier har jeg ikke hørt om fordoblingstid overhovedet. Så hvad mon den har været i Danmark?

10
Videnskab / Sv: Det spurgte jeg ikke om
« Dato: April 02, 2020, 08:24:36 pm »
Det må du da selvom. Du gør jo alligevel bare, som det passer dig. :yes:


Her er dine argumenter for, at man bør bruge maske:

Kan grønlandspsykopaten mon presse diskussionerne ned på et endnu lavere niveau? :bad:
Nej, det er en gendrivelse af dit vås om, at Mette Frederiksen er den klogeste i verden samt af, at alle udenlandske forskeres konklusioner bare er opfundet af mig!

Konklusionen er i stedet:
1. Er man egoist og ligeglad med andres helbred, så behøver man ikke at bære maske, da dens beskyttelsesværdi for raske er ringe.
2. Ønsker man derimod at tage hensyn til andres helbred, så bør man altid bære maske, hvis man da ikke er blevet testet og fundet rask inden for det sidste par timer, så man er nogenlunde sikker på ikke at kunne smitte. Men ellers aner man jo ikke om man er smittet, da sygdommen kan være symptomfri i ugevis selv, hvis man er smittet og i stand til at smitte andre.

Og nej, ovenstående er ikke opfundet af mig, men er derimod resultatet af den internationale forskning!

Asiaterne har ønsket at følge punkt 2, hvorimod europæerne og amerikanerne har ønsket at følge punkt 1 til stor undring for især de asiatiske eksperter og forskere. Østrig har dog nu sadlet om, og flere andre lande i Europa overvejer at gøre det samme, fordi epidemien ellers ser ud til bare at resultere i stigende tal dag for dag.

11
Videnskab / Sv: Der er ikke noget fornuftigt formål ved at blive enige
« Dato: April 02, 2020, 05:44:31 pm »
Skal vi så gentage alt det?
Det må du da selvom. Du gør jo alligevel bare, som det passer dig. :yes:

12
Fri Debat / Sv: Den NYE tråd om indvandrerkriminalitet i vores land
« Dato: April 02, 2020, 03:01:21 pm »
Fra https://www.nst.com.my/world/world/2020/02/567892/bizarre-views-germany-shooter-tobias-rathjen :

”Former colleagues told Spiegel it was no secret that Rathjen held extremely racist views, saying “for him, (far-right party) AfD was not radical enough.”

In the document posted online, Rathjen listed races and nations he believed “must be completely destroyed“, in North Africa, the Middle East and Central Asia, including Turkey and Israel.

“If there was a button I could press to make this happen, I would press it immediately,” he claimed.

Meanwhile, he approved of US President Donald Trump and urged “the West” to prevent China’s rise to superpower status.

The document “shows a very deeply racist attitude,” chief federal prosecutor Peter Frank told reporters in a press conference.”


Så, at andre højreekstreme nu vil påstå, at Rathjen ikke var højreekstrem, ligesom de jo selv er, - er virkelighedsflugt og søforklaringer, som ingen naturligvis bør tro på! :smile1:

Højreekstreme bliver desværre bare hele tiden farligere og farligere, og hvis der ikke sker en anden udvikling, så vil vi uundgåeligt få mere og mere højreekstrem terror. Derfor advarer alle efterretningstjenesterne jo også netop mod de højreekstreme.

13
Videnskab / Sv: Covid og masker.
« Dato: April 02, 2020, 02:50:14 pm »

14
Videnskab / Sv: Covid og masker.
« Dato: April 02, 2020, 12:18:08 pm »
Hvad du mener om Anklageren, interesserer mig ikke. Derfor kan du godt spare på bogstaverne.
Ja, men det må du da selv om! :smile1:
Jeg interesserer mig for virkeligheden. Det gør du jo åbenbart ikke, og vil hellere leve på en illusion om evig harmoni og lukke øjnene, hvilket jo da er dit problem og ikke mit.  :smile1:

15
Videnskab / Sv: Covid og masker.
« Dato: April 02, 2020, 09:45:26 am »
Jeg har masser af meninger. Jeg hader rygning. Jeg kan bedst lide rugbrød. Jeg hader alt, hvad der har med politik at gøre. Jeg gider ikke cykle, men jeg elsker at løbe. Jeg synes, at konspirationstosser burde fanges som gadehunde og interneres i arbejdslejre og bankes med en pind. Jeg foretrak engang FreeBSD, men er godt tilfreds med Win 10 i dag.
Det forklarer jo, hvorfor selv Anklageren ikke kan finde noget, der kan bruges til at kritisere og nedgøre dig i sine politiske magtkampe! :smile1:
Citér
Men hvad kan du bruge det til? Tilfældige personers meninger er ligegyldige, når det er anonyme brugere på en debatside. Meninger er ikke ret meget værd, når de ikke bliver begrundet.
Men det gør de jo også! Tydeligst hos det yderste højre, der bruger al deres tid her i forummet på at “bevise”, at alle Danmarks problemer skyldes indvandrere, der formodes at være tilhængere af den religion, der kaldes islam.
Citér
Det gavner stadig ikke debatten, at du kommer med personangreb uanset, om du mener dig berettiget til det. Vi er alle anonyme for hinanden, fordi vi ikke kender hinanden og det virker helt skørt at gå så meget op i andre brugere som du gør. Det virker som at stå og råbe til en papfigur, når vi er anonyme.
Ja, vi er anonyme i den forstand, at vi ikke kender hinandens rigtige navne. Men vi kender hinandens holdninger og meninger, hvilket især Anklageren udnytter til at starte krige og magtkampe, hvor han gerne vil jorde alle andre. Han forsøger også at blive personlig, selvom han næsten hele tiden rammer ved siden af. Men man klarer sig ikke i diskussionerne, hvis man ikke begynder også at give ham igen med hans egne midler. Det værste man kan gøre er at tage hans personangreb alvorligt og blive fornærmet. For det er jo netop dette, som han er ude på.

Sider: [1] 2 3 ... 190