Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Forsvareren

Sider: [1] 2 3 ... 36
1
Sverige vil stoppe støtte til indvandringskritiske partier og kritik af svensk udlændingepolitik ved at uddanne et specialkorps af meningsdannere bevæbnet med betalt promovering af “rigtige” meninger på sociale medier. Kritiske medier skal desuden have ødelagt deres mulighed for at tjene penge på reklamer.

Sveriges regering er ude på et misforståelsens skråplan

https://24nyt.dk/den-ultimative-censur-sverige-vil-forfoelge-kritikere-i-udlandet/
Hvorfor linker du til dette nye højreekstreme medie, der er drevet af en særdeles kontroversiel person og allerede almindelig kendt for at levere også andre falske højreekstreme “nyheder”? (Se https://politiken.dk/kultur/medier/art5873011/Kontroversiel-journalist-står-bag-nyt-dansk-protestmedie )

2
Politik / Sv: Nordkorea
« Dato: Marts 16, 2019, 12:01:21 pm »
Hvis man installerer ZDF’s app til mobiltelefoner (og vist også Apple TV 4) og søger efter “Nordkorea”, så dukker der for tiden en masse dokumentarudsendelser op, som man kan se gratis, hvis man forstår tysk. Man kan også få dem over på sit TV via Chromecast.

3
Fri Debat / Sv: Nu kom hævnen
« Dato: Marts 16, 2019, 11:12:40 am »
Hævnen for New Zealand ramte Fillippinerne.

https://edition.cnn.com/2019/01/27/asia/philippines-church-explosion/index.html


To moskéer i New Zealand er blevet ramt af et terrorangreb.Nu må vi håbe den stakkels unge mand fra Australien bliver mødt med den rette pædagogisk forståelse og omsorg så han kan komme på ret køl igen efter sine traumatiske oplevelser i moskeerne.

Dette angreb vil efter al sandsynlighed generelt blive tilskrevet "den yderligtgående ekstremistiske højrefløj", som så selvfølgelig har al skylden.
Andre angreb, som bliver begået af muslimer derimod, har "intet at gøre med islam" men skyldes alene "ensomme marginaliserede unge mænd", som har "fejlfortolket" koranen - uagtet at imamen fra Grimhøj moskeen ikke vil tage afstand fra IS

Dagens angreb bekræfter at konflikten allerede har fået sit eget liv og sin egen dynamik af kræfter, som ligger langt, langt ude over "vores værdier".
At ISIS begår terror i muslimske lande, og at højreekstremister som Anders Breivik, Brenton Tarrant m. fl. begår terror i de vestlige lande, er der desværre intet nyt i. ISIS er dog ved at blive udryddet, hvilket desværre ikke kan siges om højreekstremisterne i Vesten, der i stedet får flere og flere tilhængere, hvilket jo gør, at de bare bliver farligere og farligere. Så højreekstremistisk terror er desværre i vækst og vil næsten med sikkerhed blive endnu værre i modsætning til terroren fra ISIS, der er i tilbagegang og næsten udelukkende sker i de muslimske lande, der er de lande, der næsten udelukkende interesserer ISIS. Fanatismen hos ISIS-medlemmerne bevirker jo heldigvis, at de normalt ikke drømmer om at komme til Vesten, hvor vi derfor normalt kun får moderate muslimer blandt indvandrerne. (Dette forhindrer dog desværre ikke, at islamofobien alligevel breder sig mere og mere blandt Vestens højreekstremister.)

4
Politik / Sv: Nordkorea
« Dato: Marts 14, 2019, 04:36:34 pm »
@homofaber Du bliver ved med at snakke om 90’erne. Men mine oplysninger stammer fra begyndelsen af 2018! Jeg ved godt, at dansk TV slet ikke har dækket Nordkorea på samme måde, som tysk TV jo har.

I Nordkorea kan man ikke engang rejse til andre dele af landet uden tilladelse, og der forsvinder stadig folk sporløst, fordi de har sagt noget eller opført sig mistænkeligt! At du så ikke tror på tysk TV må være dit eget problem.

Tyske journalister, der har været i Nordkorea, er ikke eksperter i landet. Jeg ved ikke, hvad det er for et program, men det virker til at det er det samme som så mange andre journalister, der kommer ind i landet. Nordkoreanere kan godt rejse til andre dele af landet. De gør det bare ulovligt eller bestikker sig til det. Det er blevet til en bundkorrupt samfund, hvor folk kan slippe afsted med det meste, hvis de betaler sig fra det. Der er slet ikke den samme grad af kontrol som der var engang. Det skyldes, at styret ikke længere forsørger selv højtstående partifolk, som så selv er afhængig af at modtage penge i form af bestikkelse eller at deres kone går ud og handler på markederne.
Det var et dokumentarprogram på ZDF, og det handlede som nævnt om de 8 unge (i 20’erne) vesteuropæere, der besøgte Nordkorea (vist omkring marts 2018) og hver blev vist rundt af en ca. 20-årig nordkoreansk skønhed. Udsendelsen var baseret på deres videoer og oplevelser og suppleret med andre oplysninger om Nordkorea. Hvor stammer dine egne oplysninger fra?

Der var vist endnu en tysk dokumentarudsendelse. Men den tilføjede ikke rigtigt noget nyt, så jeg husker den ikke rigtigt.

5
Politik / Sv: Nordkorea
« Dato: Marts 14, 2019, 12:04:59 pm »
@homofaber Du bliver ved med at snakke om 90’erne. Men mine oplysninger stammer fra begyndelsen af 2018! Jeg ved godt, at dansk TV slet ikke har dækket Nordkorea på samme måde, som tysk TV jo har.

I Nordkorea kan man ikke engang rejse til andre dele af landet uden tilladelse, og der forsvinder stadig folk sporløst, fordi de har sagt noget eller opført sig mistænkeligt! At du så ikke tror på tysk TV må være dit eget problem.

6
Politik / Sv: Nordkorea
« Dato: Marts 14, 2019, 10:06:09 am »
Befolkningen i Nordkorea er ikke i total uvidenhed mere. Det ved man fra afhoppere og en nødhjælpsorganisation lavede også deres egen lille rundspørge blandt 52 nordkoreanere for ikke så mange år siden. Det virker som om, at du fortæller situationen som den var i mindten af 90'erne, men der er altså sket helt ekstremt meget.
Det er ikke korrekt, hvilket fremgik tydeligt af en timelang udsendelse, der blev vist på tysk TV for ca. et halvt år siden. Udsendelsen handlede om 8 unge vesteuropæere fra 8 forskellige lande (bl. a. Norge), der havde fået lov til at besøge Nordkorea. De var meget overraskede over, at de havde fået lov til at bevæge sig frit rundt hver for sig kun hver ledsaget af en ca. 20 år gammel kvindelig skønhed. Samt over, at de måtte fotografere og optage video overalt. Men den unge skønhed havde et lille apparat med en knap, som hun helt sikkert ville have brugt til at tilkalde forstærkning, hvis de havde forsøgt det eneste, som de under ingen omstændigheder måtte: at diskutere politik eller lignende med lokalbefolkningen!

På et tidspunkt besøgte en af dem en ungdomsklub, og skønheden foreslog ham at spille en bordtenniskamp mig to unge. Dette var tydeligvis aftalt på forhånd, og hun gav blot et meget diskret vink med sin lillefinger, hvilket de omgående reagerede på ved at smile og komme hen til bordet. Også under kampen smilede de konstant, men på en disciplineret måde, der jo nok viste, at dette havde de fået besked om at gøre.

Vi så intet til politi e. l. Men det hele virkede arrangeret, og der blev da også nævnt, at det blev optaget, så det kunne vises på nordkoreansk TV.

Muligvis ved nogle af de priviligerede lidt om omverdenen. Men i Nordkorea kan man ikke se sydkoreansk TV eller høre sydkoreansk radio pga støjsendere, og deres “internet” har ingen forbindelse til omverdenen. Desuden kan de jo heller ikke købe udenlandske aviser e. l., og der er spioner overalt, der kan finde på at indrapportere det, hvis de begynder at kritisere noget politisk e. l.

Samfundet er meget tilbagestående, og der findes ingen kollektiv trafik overhovedet. Kun få har bil, og den almindelige befolkning rejser på stop, hvilket også gælder skolebørn helt ned til 8 år.

Hvis Nordkoreas befolkning fik adgang til at se sydkoreansk TV, så ville de helt sikkert blive meget misundelige på deres levestandard, og utilfredsheden ville brede sig. Derfor tillades dette ikke. Men Nordkorea var til gengæld totalt ligeglade med de videoer, som de unge mennesker optog under besøget og bragte med hjem til Vesteuropa, fordi Nordkorea jo alligevel ikke kan gøre sig håb om samhandel med Vesten.

7
Politik / Sv: Nordkorea
« Dato: Marts 13, 2019, 05:08:13 pm »
2. Kim Jong-Un forsøger stadig med alle tilgængelige midler at beholde magten. Derfor har han indført hård censur, så informationer udefra ikke kan nå ud til Nordkoreas befolkning, lavet et voldsomt propagandaapparat og et system af sikkerhedsfolk, der overvåger alt, hvad der sker, så potentielle oprørere kan arresteres og forsvinde.

En af de ting, som KJU gjorde da han blev leder, var at tillade og endda tilskynde den private handel. De har jo været lovlige siden 2003, men de er ofte blevet set som en trussel, fordi de er meget "liberale" og det er et sted, hvor der bliver udvekslet nyheder fra udlandet, fordi mange af dem er tæt på importører. Kim Jong-un tog faktisk en stor risiko ved at udvikle dem. Bestikkelse er en af de bedste indtægtskilder, så folk kan i dag slippe fra det meste. Du tror stadigvæk, at befolkningen planlægger oprør, men det seneste brok over regimet var i 2009 da folk mistede deres sparepenge under et forsøg på at begrænse markedet. 
Nej, jeg tror da heller ikke, at befolkningen ligefrem planlægger et oprør. For det har KJU jo netop gjort alt for at forhindre:
1. ved at holde befolkningen i total uvidenhed om, hvad der reelt sker i nabolandene - samt om hvordan befolkningerne der lever.
2. ved at skabe en illusion om, at nabolandene (med undtagelse af Kina og Rusland) bare er onde magter, der pønser på at ødelægge Nordkorea sammen med USA, og som Nordkorea derfor må opruste for at være klar til at forsvare sig imod.
3. ved at give privilegier til ansatte i militæret og politiet, så risikoen for, at disse grupper kunne finde på at støtte et oprør er blevet minimaliseret.

Men KJU kan stadig ikke tillade, at der kommer flere informationer udefra ud til Nordkoreas befolkning. Derfor er Nordkoreas “internet” bare et intranet uden forbindelse til omverdenen, og derfor er det strengt forbudt at diskutere forholdene i andre lande!

Den eneste ændring, der er sket, er derfor næsten med 100% sikkerhed, at Kina har bedt ham om at være mere diplomatisk og holde lavere profil vedrørende Nordkoreas atomvåben.

Citér
Kina har ikke monopol på handel med Nordkorea. Nordkorea handler med de lande som de vil. Hvorfor tror du, at Nordkorea har så mange diplomatiske kontakter i Europa? De gør det bare under radaren. Enhver der har været i Nordkorea ved, at man kan finde mange overraskelser fra steder i verden som man ikke skulle tro. Kina ligger dog strategisk godt og hjælper gerne som mellemled. Tænk også på Rusland. Det grænser lige op til Nordkorea og samtid til Europa som er fyldt med luxus. Og nordkoreanere vil faktisk heller ikke købe kinesisk, hvis de kan undgå det.
Jeg tror, at Nordkorea er i stand til at importere en del vestlige varer fra især Kina og måske også fra Rusland. Men jeg tvivler stærkt på, at andre lande end disse tør eksportere varer direkte til Nordkorea af frygt for USA’s vrede og eventuelle sanktioner efterfølgende.

Citér
Men nu har Trump jo sagt, at han vil presse Nordkorea til det maximale, men hvad nu hvis det ikke virker? Hvad vil den næste USA-reagering så gøre? Der sidder 25 mio mennesker i Nordkorea, men burde man ikke give dem de bedste betingelser, når man nu ikke kan komme af med regimet. For når det kommer til stykket, blæser alle på befolkningen.
Enig. Jeg tror dog ikke, at den næste USA-regering vil blive noget stort problem, medmindre vi da er så uheldige, at Trump bliver genvalgt. Skulle dette imidlertid ske, så frygter jeg for fremtiden. For hvad Trump kan finde på, hvis han får hele 4 år mere, hvor han ikke engang skal tænke på sin popularitet og chancer for genvalg, men kan gøre nøjagtigt, som det passer ham, - det giver mig godt nok kuldegysninger :(

8

Du fortsætter bare med din uvidenhed og islamofobi, fordi du jo nok ikke selv gider arbejde eller gøre noget for samfundet, og derfor frygter, at der skal komme flygtninge, der stjæler din bistandshjælp LOL. :)

Der er tydeligvis ikke mange muslimske flygtninge der behøver stjæle nogens bistandshjælp.

Vi kan jo se de fleste virkelig er højtuddannede læger, ingeniører m.v. - i hvert fald at dømme efter de BMW`er, Mercedeser, guldsmykker og dyre ure de alle har.
Det får man altså ikke på bistandshjælp, så de må jo logisk nok være højtuddannede og i gode faste stillinger.
Problemet i debatten er jo netop, at man blander alting sammen. De fleste højtuddannede, der trods et mellemøstligt eller kinesisk udseende arbejder som læger eller kirurger på hospitalerne, har formentlig aldrig været flygtninge, men er i stedet kommet hertil efter invitation fra universiteter eller hospitaler for at være med til at afdække manglen på kvalificeret arbejdskraft.

Desuden går vi alt for ofte ud fra som givet, at flygtninge kun består af uuddannede personer, der skal have bistandshjælp, når de kommer. Men det er jo en meget blandet skare, der kommer, og politisk forfulgte mennesker har oftest en uddannelse i forvejen.

Desuden går vi ud fra, at indvandrere fra muslimske lande altid er fanatiske tilhænge af islam. Men fanatikerne bliver oftest hjemme for at kæmpe, mens det i stedet er folk, der har et afslappet forhold til religion og måske endog har en anden religion (f. eks. kristne irakere), der flygter. De bliver bare udsat for vores fordomme alligevel!

9

Hetzen mod indfvandrere bevirker, at deres børn bliver mobbet i skolerne, og der sker også ofte hærværk mod deres biler og hjem. - og sygler.

Syglerne,...- du glemte syglerne.


Ja det samme lort, har forsvareren skrevet nok 15 gange i andre indlæg og den bedste er at indvandrerens børn bliver moppet LOL.

Du fortsætter bare med din uvidenhed og islamofobi, fordi du jo nok ikke selv gider arbejde eller gøre noget for samfundet, og derfor frygter, at der skal komme flygtninge, der stjæler din bistandshjælp LOL. :)

10
Politik / Sv: Nordkorea
« Dato: Marts 13, 2019, 02:07:37 pm »
Der er jo heller ikke tale om at Nordkorea er blevet mere moderat, eller har nærmet sig at leve op til internationale forpligtelser. Der er bare tale om en præsident der tror han kan det hele og gør hvad fanden der passer ham.

Er positivt overrasket over at han i det mindste sagde nej til at ophæve alle sanktioner mod vage løfter om at droppe atomprogrammet. Hvis alle sanktioner mod Nordkorea bliver ophævet, vil de anskaffe sig moderne militært isenkram, og det kan gå ud over Sydkorea.
Hverken USA eller Nordkorea spiller ærligt spil:
1. Trump forsøger ved at være venlig at overtale Kim Jong-Un til at opgive sit atomprogram, droppe censuren og søge frem mod et nært samarbejde med Sydkorea i håb om at dette vil føre til, at Nordkorea nedlægges og i stedet bliver en del af Sydkorea.
2. Kim Jong-Un forsøger stadig med alle tilgængelige midler at beholde magten. Derfor har han indført hård censur, så informationer udefra ikke kan nå ud til Nordkoreas befolkning, lavet et voldsomt propagandaapparat og et system af sikkerhedsfolk, der overvåger alt, hvad der sker, så potentielle oprørere kan arresteres og forsvinde. Den eneste ændring, der er sket, er derfor næsten med 100% sikkerhed, at Kina har bedt ham om at være mere diplomatisk og holde lavere profil vedrørende Nordkoreas atomvåben.

Skal der ske yderligere tilnærmelse til Sydkorea og USA, så kræver det et hårdt pres på Kim Jong-Un fra Kina. Men dette tror jeg ikke på, fordi Kina jo tjener masser af penge på at have monopol på handel med Nordkorea! Så Trump’s drømme om at få nedlagt Nordkorea, så de to Korea’er bliver genforenet, har næppe nogen gang på jorden!

11
Otto Gobbo:
Citér
Selv halalhippier har indset Sverige er tabt.
Der skal permanent grænsekontrol, broen skal lukkes permanent, det er alligevel en underskudsforretning.

Det har du nok ret i. Sverige er så 'arabiseret' nu, at det næppe står til at redde. Så, ja - vi skal passe på som smede mht., hvad der kommer over Øresund af 'radikaliseret' skidt.

Tænk, hvis de nordiske lande havde samarbejdet fra starten om at undgå en sådan skæbne. Men politikerne svigtede - også i Danmark.
Problemet er jo, at vores befolkninger falder i størrelse, hvis ikke vi kompenserer for dette via indvandring. Årsagen er, at vi i Europa kun får ca. 1,5 barn pr. 2 voksne forældre, og intet tyder på, at dette vil blive bedre i fremtiden. Tværtimod.

Så det er store årgange, der hvert år går på pension og kun små årgange, der til gengæld kommer ind på arbejdsmarkedet. Derfor er der allerede nu stor mangel på læger, sygeplejersker, sosu assistenter osv. Regeringen kan ikke løse dette problem via indvandring, fordi den bl. a. er afhængig af DF, der lever af at øge vores skepsis mod netop indvandring. Men hospitaler mm. overlever kun med nød og næppe, fordi de trods alt har en ret stor del af sit personale, der har bl. a. mellemøstlig baggrund.

Hetzen mod indfvandrere bevirker, at deres børn bliver mobbet i skolerne, og der sker også ofte hærværk mod deres biler og hjem. Så deres bekendte i hjemlandet bliver advaret mod at vælge Danmark ligesom en del af dem selv flytter til f. eks. Tyskland for at undgå hetzen. Dette øger vores mangel på læger, sygeplejersker, taxachauffører osv endnu mere. Resultatet er, at regeringen nu kraftigt overvejer at øge vores pensionsalder for at reducere manglen på arbejdskraft bare en smule. Så jeg frygter kraftigt, at vi i flere omgange vil få sat pensionsalderen op, så den ikke længere vil være 67 år, men derimod 75 år eller måske endog 80 år, før vi kan få folkepension. Altsammen bare fordi vi er blevet så islamofobiske, at vi ryster af skræk bare af at se indvandrere med fremmedartede navne eller et lidt fremmedartet udseende. Og på trods af, at det normalt er højreekstremister, der står bag vold og terror på vore breddegrader!

12
Politik / Sv: Stakkels, stakkels svenske folk
« Dato: Januar 13, 2019, 07:26:21 pm »
Ja, det er vel nok synd for svenskerne, at de er så rige, at de i modsætning til Danmark er på top 10 i Europa! De prioriterer ikke fattigdom og racisme nær så højt, som Danmark gør! Se https://www.worldatlas.com/articles/the-richest-countries-in-europe.html

13
Politik / Sv: Forsvarereen på gale vej
« Dato: Januar 13, 2019, 07:19:04 pm »
Så kunne det være den ældgamle lektor skulle orientere sig lidt om virkeligheden af i dag, og se på hvem det er der spreder racistiske uroligheder og "slagsmål og mere blod i gaderne...", både i DK og resten af europa.
Det ved jeg jo meget mere om end dig, stenaldermand. Du mangler uddannelse og kan derfor ikke forstå, at vi ikke bare kan undvære 99% af befolkningen og vende tilbage til stenalderen og igen have økser som vore mest avancerede redskaber og våben.

Citér
Selvfølgelig er der alternativer til muslimsk indvandring, - for der findes nemlig slet ingen gode grunde til muslimsk indvandring, - tværtimod. Det ville også klæde lektoren at lade være at give alle indvandrere skylden for de primitive racistiske muslimers kriminalitet, vold og voldtægter.
Og så beviste du jo lige, at du ikke engang kan læse indenad. Desuden er dit problem, at du intet aner om penge og økonomi. Derfor forstår du ingenting og kommer næppe heller til det.

Citér
Hvis der mangler arbejdskraft kan vi sagtens få polakker, kinesere, philippinere og alle mulige andre normale og civiliserede folkeslag fra kulturer der ikke opfører sig sådan her:
Eller vi kunne importere arbejdere fra månen, mars, venus eller andre solsystemer. Eller besætte Norge, Sverige eller England ligesom i gamle dage. Du lever i fortiden. For idag er sådanne muligheder ikke længere til stede, og vi kan heller ikke mere få indvandrere af betydning fra de lande, du nævner, uden at betale dem en formue for at flytte til Danmark.

Citér
To unge indvandrere perkere tiltalt for brutal voldtægt mod kvinde i Skive
https://denkorteavis.dk/2018/to-unge-indvandrere-tiltalt-for-brutal-voldtaegt-mod-kvinde-i-skive/
Ja, nogle få indvandrere kan undertiden være næsten lige så slemme som de danskere, vi har i forvejen. Desuden kan du også finde nøjagtigt de samme historier fra de europæiske og asiatiske lande, som du selv nævner. Forbrydere findes alle vegne. Din uvidenhed er stor!


14
Det er bl. a. den tidligere PET chef Hans Jørgen Bonnichsen, der ikke mener, at grænsekontrollen har en positiv effekt. Han vil dog gerne overbevises og har derfor stillet en række uddybende spørgsmål. Men disse spørgsmål evner grænsekontrollens tilhængere jo åbenbart ikke at svare på. Se https://www.berlingske.dk/samfund/tidligere-pet-chef-om-graensekontrollens-virkning-jeg-fatter-det

15
Politik / Sv: Forsvarereen på gale vej
« Dato: Januar 13, 2019, 12:08:12 pm »
Men jeg gider ikke kalde dig en muslimsk luder og bedrager ..............................

Men du nøjes med at antyde.
Nej, det var ikke en antydning. Men blot et passende svar til en, der bliver ved med at kalde en antireligiøs ældre lektor som mig, der ligger i midten politisk, for kommunistisk muslim og islamelsker! Bare fordi jeg ikke ønsker at hjælpe vedkommende med at fremprovokere racistiske uroligheder i Danmark!

Jeg er ikke engang tilhænger af muslimsk indvandring, hvis der er alternativer! Men at opfordre til hetz mod de muslimer, der allerede er her og kører taxa, ekspederer i butikkerne eller gør rent, for at få dem fyret, så de i stedet kan blive medlemmer af indvandrerbander, er bare ondskab og stupiditet fra hetzmagernes side! Men hetzmagerne er jo nok også bare arbejdsløse kujoner, der gerne vil have flere slagsmål og mere blod i gaderne...

 tigermand jeg elsker når du bliver så ophidset over alt det du ikke er.
Tag dog lige en slapper.
Men ellers er du fremragende, til at komme med svinske beskyldninger og løgn.  :dash2:
Du beskriver dig selv og ikke mig! Men jeg accepterer stadig ikke din logik om, at hvis man ikke ønsker dødslejre oprettet til at udrydde alle muslimer i verden, så må det være, fordi man selv er muslim. Verden er ikke sort/hvid sådan som I hadefulde antimuslimske racister jo ønsker i jeres små primitive hjerner!

Sider: [1] 2 3 ... 36