Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Forn Siðr

Sider: [1] 2 3 ... 14
1
Samfund- & Kultur / Ingen grund til at blive melodramatisk
« Dato: November 14, 2019, 10:04:16 am »
For Føtex er en forretning og ikke en institution, der har forsøgt at vælge side i en eller anden krig, der kun eksisterer inden i islamofobernes hoveder.

Det er der da heller ingen, der har påstået  :big_grin: Og jeg er i øvrigt ikke islamofob, hvis det er mig, du sigter til.

Vi andre vælger jo heller ikke side i ikke-eksisterende krige. Altså hverken i ikke-eksisterende krige mellem vore familiemedlemmer eller i den ikke-eksisterende krig mellem Danmark og resten af verden, selvom islamofoberne jo gerne vil bilde os ind, at der eksisterer en sådan krig.

Krig er nok så meget sagt, jeg tror nærmere, at de personer, du kalder islamofober, forsøger at gøre opmærksom på, at der er så store forskelle på islam og vestlig kultur, at der uomtvisteligt vil opstå konflikter. Det siger sig selv, at den slags konflikter ikke er givtigt for samfundet.

Årsagen til, at mange butikker nu kommer med reklamer om en kommende vinterfest i stedet for en kommende julefest er en ganske anden. Nemlig at butikkerne gerne vil udvide længden af denne periode, fordi de jo har forøget salg i perioden.

Den køber jeg ikke. Butikkerne har de sidste mange år forsøgt at forlænge julesalget og starte allerede i slutningen af oktober i grelle tilfælde - altsammen uden at bruge ord som "vinterfest" i stedet for jul. Så butikkernes forsøg på at udvide længden af perioden hænger altså ikke sammen med forsøget på at undgå julen.

2
Samfund- & Kultur / Sv: Stammer ikke fra muslimer
« Dato: November 14, 2019, 07:56:47 am »
Vi har aldrig set nogen former for dokumentation - der stammer fra muslimer - som har været vrede over julen.

Der er nogen højresnoede, der fortæller os, hvad Føtex og muslimerne mener - andet har vi ikke hørt til.

De mest fanatiske islammodstandere mangler vel noget propaganda materiale, fordi terrorismen og flygtningestrømmene er på retur.

Det er også svært, hvis man skal finde på noget propagandamateriale hver dag i så mange år  :smile1:

Der skal nu nok kunne graves en eller anden form for "dokumentation" frem om muslimer, der er blevet stødt over julen i en eller anden sammenhæng. Men jeg er sådan set enig i, at problemet ligger et andet sted, nemlig hos de øllebrødsbarmhjertige, der gør alt for ikke at komme til at fornærme nogen.

I 1983 blev vedtaget en endog særdeles lempelig flygtningelov, som betød, at der startede en regulær indvandring i Danmark. Det klantrer jeg heller ikke indvandrerne, men de uansvarlige politikere, der stod bag loven. Parallellen er åbenlys, og det er et symptom på, at problemerne med indvandringen er vores eget ansvar.

Selvfølgelig er det ikke muslimernes ansvar, at Føtex vrider og snor sig for ikke at nævne noget med jul, det er Føtex, der er problemet. Det er heller ikke muslimerne, der som sådan skal klantres for at komme i hobetal og nasse; de gøre bare, hvad mennesket altid har gjort, og søger hen, hvor der er bedre levevilkår. Nej, det er den uansvarligt førte politik, der er problemet her. Og det falder i sidste ende tilbage på alle danskere, der har stemt på indvandrevenlige partier (i praksis alt til venstre for Dansk Folkeparti).

3
Samfund- & Kultur / Sv: Nyt Føtex-knæfald for islam
« Dato: November 14, 2019, 12:30:20 am »
'Jul' er blevet et fy-ord hos politisk korrekte erhvervsdrivende, der frygter muslimernes vrede.

Nu skal det heller ikke længere hedde en 'julebolle' men en 'vinterbolle' i det islamofile Føtex.
Nej, vi kender jo deres islamkurs; det er allerede længe siden, forretningskæden udstyrede muslimsk kvindeligt personale med tørklæder, og vi husker, da en ældre dansk mand blev udvist fra Føtex-Randers, fordi han bad om at blive betjent af en anden end den sharia-uniformerede person, der stod foran ham.

https://www.document.dk/2019/11/10/foetex-paa-knae-for-muslimerne/

Hvor meget skal der til, før du boykotter Føtex?
Ja, historien gentager sig. Nu vil højreekstremister igen forbyde alle andre religioner end deres egen fortolkning af kristendommen.

Hvem vil det? DerRudi? Som jeg læser ham er han utilfreds med, at visse erhvervsdrivende så småt begynder at få berøringsangst over for det traditionelt danske - for ikke at træde de der, som så let bliver krænket, over tæerne. Og det er da noget andet.  :smile1:

4
Samfund- & Kultur / Sv: Jeg skærer det ud i pap
« Dato: Juni 24, 2019, 11:38:29 pm »
Nu har jeg ikke skrevet noget om, at man kun kan/må være for eller imod muslimer - jeg har vel dårligt nok skrevet noget, der kan tolkes, som om, jeg er for eller imod muslimer. Jeg skrev bare, at jeg ikke var enig i den primære præmis for dit oplæg, nemlig at muslimer er ved at tage vores vestlige værdier til sig, men bare er 50 år bagud.

Og derefter spurgte jeg bare, hvilken funktion oplysningen om kriminelle danskere uden uddannelse skulle tjene, når nu oplægget handlede om noget helt andet.

Det første du gjorde var - at du skrev - at der ikke er noget der tyder på, at de er i gang med et ungdomsoprør, fordi de oftere er kriminellle end danskerne.

Det er en afsporing, hvor du giver dig til at debattere indvandreres kriminalitet i stedet for at debattere kønsrollemønstre.

Det synes jeg da ikke, man kan sige. Jeg bemærkede, at de er mere kriminelle, fordi det er et væsentligt parameter, som man kan måle på, hvis man gerne vil se, hvor meget eller lidt indvandrere ligner os andre.

Hvis man adskiller sig væsentligt fra den øvrige befolkning ved at være mere religiøse og mere kriminelle, så er det et tegn på, at den pågældende gruppe ikke er ved at nærme sig de værdier, der er udbredt blandt resten af befolkningen.

Det er vigtigt at se på, hvis man gerne vil spore sig ind på, om de - eksempelvis på kønsrollerne - ligner os, er på vej til at ligne os eller slet ikke ligner os. Og det er fordi, jeg ser det i et bredere perspektiv med respekt for, at alle aspekter af menneskers liv og hverdag altså har betydning for hinanden.

Hvorfor er det kontroversielt?

5
Fri Debat / Sv: Man kan roligt deltage i Mosbjerg Folkefest
« Dato: Juni 24, 2019, 11:08:44 pm »

Se Kim Møllers billedserie på:
http://www.uriasposten.net/archives/102244/


Hva' faen? Homofaber var med til moddemonstrationen. :hyper:Jeg læste engang en kommentar på Uriasposten, hvor der blev fremsat den tese, at der går 50 AFA'er for hver national - når det gælder kraft og evne. Og det tror man godt, når man ser sådan et foto.  :big_grin:

6
Vi skulle aldrig have gået ind i Irak - eller Afghanistan for den sags skyld - så meget er sikkert. Vi burde have holdt os til handelsblokader og lignende og hjælpe med at bevæbne eventuelle modstandsgrupper - men krigen, den må befolkningen selv tage. Og det er samme historie i Iran, Nordkorea og hvad der ellers findes at lortehuller rundtomkring i verden. Og vælger de ikke at gøre det, ja så vælger de jo også, at de hellere vil leve under diktatoren.

Og så hører det da også med, at der er tale om en del af verden, som slet ikke har samme demokratiske tradition, som vi har. Er der egentlig nogen, der har spurgt dem, om de selv ønsker at indføre et vestligt inspireret demokrati? Hvis de ikke er interesseret i dét, er det torskedumt, at vi kommer buldrende og forsøger at bestemme over dem.

7
Fri Debat / Sv: Er sag om den "danske" dreng bare begyndelsen?
« Dato: Juni 24, 2019, 10:59:45 pm »
Man må da ved gud håbe, at nogen et eller andet sted i systemet vil vægte sikkerhedshensynet tungere.

8
Samfund- & Kultur / Sv: Jeg skærer det ud i pap
« Dato: Juni 24, 2019, 10:57:13 pm »
Jeg kan nemlig ikke forstå, at du lader som om de ustraffede efterkommere ikke eksisterer - selvom de er de fleste.

God humor - har du overhovedet læst, hvad jeg skrev?

Ja, heldigvis er det kun en lille del, der er kriminelle, men så længe niveauet ligger så meget højere end gennemsnittet for hele befolkningen, har man en opgave at løse. Og det burde være i alles interesse.

Men det jeg spurgte om var, hvorfor du bragte info om, at de dårligst uddannede danskere skulle være ligeså kriminelle som ikkevestlige indvandrere - hvis det ikke var for at undskylde at ikkevestlige indvandrere er mere kriminelle. Det har du ikke svaret på.

Men nevermind.

Jeg synes, at en debat - hvor man kun har mulighed for at gå ind for - eller være imod muslimer - hurtig bliver kedelig.

Nu har jeg ikke skrevet noget om, at man kun kan/må være for eller imod muslimer - jeg har vel dårligt nok skrevet noget, der kan tolkes, som om, jeg er for eller imod muslimer. Jeg skrev bare, at jeg ikke var enig i den primære præmis for dit oplæg, nemlig at muslimer er ved at tage vores vestlige værdier til sig, men bare er 50 år bagud.

Og derefter spurgte jeg bare, hvilken funktion oplysningen om kriminelle danskere uden uddannelse skulle tjene, når nu oplægget handlede om noget helt andet.

9
Fri Debat / Sv: Husk Allah
« Dato: Juni 22, 2019, 12:15:10 am »
Hovedstadsområdet er hårdt plaget af skyderier, og alene siden midten af marts har der været mindst 29 skudepisoder i København og omegn.

Det er måske også lige at stramme den. Jeg har boet i København i 20 år, og det vildeste, jeg nogensinde har oplevet, er, at nogen engang har set irriteret på mig på et værtshus.

Klart, én skudepisode er da en for meget, men hårdt plaget - det passer ikke. Tror du ikke, både gerningsmænd og ofre i forvejen er en del af det kriminelle miljø?

10
Religion-& Filosofi / Sv: Islam og Kristendom - Muhammed og Jesus
« Dato: Juni 22, 2019, 12:12:26 am »
Ligesom helvede ikke er i København, i disse dage - de er måske nok satanister - men de er jo ikke Satan selv.

https://www.copenhell.dk/nyhedsblog/2018/10/18/copenhell-fejrer-ti-r-i-helvede-2019-billetsalget-starter-i-nste-uge

Hehe, beklager at måtte skuffe dig, men musikfestivalen Copenhell har ikke noget med satanisme at gøre. Jeg kender flere, der er med til at arrangere den, og de er altså helt almindelige familiefædre med fuldtidsjobs.  :big_grin:

Faktisk var det det, jeg forsøgte at forklare kirstenelisabeth, enten folk er kristne eller satanister, så skal der jo brød på bordet, og vi er mennesker allesammen.

Men der er blevet sagt på TV og  P4 radio, at de dyrker Satan og helvede.

Jeg ved ikke, hvad der er sagt på TV og i radio, men det er måske noget, du kan linke til? At beskylde Copenhell for at dyrke satanisme virker temmelig paranoidt.

11
Samfund- & Kultur / Sv: Jeg skærer det ud i pap
« Dato: Juni 21, 2019, 09:17:15 pm »
Jeg kan nemlig ikke forstå, at du lader som om de ustraffede efterkommere ikke eksisterer - selvom de er de fleste.

God humor - har du overhovedet læst, hvad jeg skrev?

Ja, heldigvis er det kun en lille del, der er kriminelle, men så længe niveauet ligger så meget højere end gennemsnittet for hele befolkningen, har man en opgave at løse. Og det burde være i alles interesse.

Men det jeg spurgte om var, hvorfor du bragte info om, at de dårligst uddannede danskere skulle være ligeså kriminelle som ikkevestlige indvandrere - hvis det ikke var for at undskylde at ikkevestlige indvandrere er mere kriminelle. Det har du ikke svaret på.

Men nevermind.

12
Fri Debat / Sv: Snart længe siden.
« Dato: Juni 21, 2019, 08:59:12 pm »
Det er snart længe siden vi har haft et godt gedigent muslimsk terrorangreb i Europa. Måske en eller anden der har svunget med en økse i en bus og råbt noget om halal.

Er der ikke nogen her der længes efter noget ordentligt.

Ligeledes er det gået tilbage med bandeskydeierne. Ærgrer I jer ikke?

Nej da.  :smile1:

13
Religion-& Filosofi / Sv: Islam og Kristendom - Muhammed og Jesus
« Dato: Juni 21, 2019, 08:55:24 pm »
Ligesom helvede ikke er i København, i disse dage - de er måske nok satanister - men de er jo ikke Satan selv.

https://www.copenhell.dk/nyhedsblog/2018/10/18/copenhell-fejrer-ti-r-i-helvede-2019-billetsalget-starter-i-nste-uge

Hehe, beklager at måtte skuffe dig, men musikfestivalen Copenhell har ikke noget med satanisme at gøre. Jeg kender flere, der er med til at arrangere den, og de er altså helt almindelige familiefædre med fuldtidsjobs.  :big_grin:

14
Hvis du går ind og ser på SK, så mener de, at det kun er danskere, der skal bo i Danmark. Det er ikke kun muslimer, der skal væk- det er også personer som Manu Sareen, kinesere, diverse importerede thai-damer, latinamerikanere osv.

Det lyder mere som noget fra Danskernes Parti, og det er snart længe siden, de blev nedlagt.

Stram kurs opererer med begrebet "værdsatte fremmede", og det kan man læse mere om på deres hjemmeside:

"Værdsatte fremmede

Der er også plads til en mindre mænge af folk, som er fremmede. Disse skal være værdsatte fremmede.

En værdsat fremmede er defineret ved, at vedkommende har:

1. Vilje til at elske Danmark, danske værdier, danskerne, danske kultur, danske historie, danske normere, grundloven, demokratiet og dansk frisind.
2. Evne til at bidrage til samfundet ved at have et arbejde, betale skat og ikke modtage offentlig understøttelse.
3. Grund til, at personen allerede er i Danmark.

https://stramkurs.dk/vores-politik/udlaendinge/

I må ikke hænge mig op på det, for jeg kan have hørt forkert eller husker forkert, men mener, at Paludan i en af sine videoer anslog, at omkring 20% af herboende muslimer ville kunne regnes som værdsatte fremmede. Men jeg kan som sagt huske forkert.

Det står faktisk i dit eget link.
Definitionen af en dansker, der som udgangspunkt er de eneste, der skal bo i Danmark

Det er ærlig talt en omgang værre rod, der står. En af kandidaterne vidst jo ikke engang om han skulle skilles fra konen, hvis hun skulle smides ud.

Men der er ingen forskel på SK og Danskernes Parti. Men det er ligegyldigt. Danskernes Parti var et flop og der går ikke længe så vil Stram Kurs også blive et flop og så håber jeg, at vi snart kan begynde at diskutere noget andet end manden med hjerneskaden.
Højrenationale partier i Danmark er døgnfluer.

Ok, jeg læser det vist lidt mere nuanceret.  :smile1: I hvert fald forstår jeg det sådan, at der er undtagelser fra udgangspunktet; nemlig den at værdsatte fremmede kan bo i landet, såfremt de opfylder de tre fremsatte krav.

Som jeg lige husker Danskernes Parti, så var de langt mere konsekvente og ville bare have alle ud, ingen slinger i valsen. En anden forskel på de to partier er, at Carlsen gjorde meget ud af at fremstå pæn og glat; mens Paludan gerne vil provokere så meget som muligt, og derfor er han ligeglad med at fremstå som en pæn dreng. 

15
Samfund- & Kultur / Sv: Simpel matematik
« Dato: Juni 20, 2019, 09:19:11 pm »
Jeg kunne ikke drømme om at undskylde, at ikke vestlige indvandrere har en højere kriminalitetshyppighed.

Hvorfor skulle jeg dog gøre det???


Aner det ikke, folk gør så meget mærkeligt.

Men hvad var så pointen med dit indlæg? Jeg er jo ikke så klog, så du må gerne skære det ud i pap for mig.  :smile1:

Sider: [1] 2 3 ... 14