Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - ChattyGirl

Sider: [1]
1
Debat om debatten / Sv: AFSTEMNING: Tvungen login eller ej?
« Dato: Februar 04, 2018, 06:34:18 pm »
Jeg kan forstå på en vis person, at et af motiverne for oprettelse af mega- og multiprofiler er, at vedkommende protesterer over tvungen login. Jeg husker da også SOL fra i gamle dage, da man kunne skrive som gæst alt det, man lystede. Det havde den fordel, at man ikke behøvede bekymre sig om dobbelt- og multiprofiler. Og samtidig kunne folk bedre udtrykke præcist, hvad de havde på hjertet, uden at bekymre sig om, hvad andre mente om dem. Ulempen kunne så være, at det til tider blev for useriøst.

Men hvad er din holdning? Går du ind for tvungen login eller ønsker du et helt frit forum som SOL i gamle dage? Og hvis du går ind for tvungen login, hvor meget kontrol skal der så være af de enkelte profiler? Skal man stadig kunne oprette et hav af profiler som nu eller ville debatten blive mere seriøs, hvis man skulle skrive f.eks. med ens fulde navn som i læserbreve i aviserne?

Siden jeg for nogle år siden slettede min tidligere profil herinde (nåede alligevel ikke at få skrevet et eneste indlæg eller kommentar), har jeg bare læst med fra sidelinjen og set, hvordan det hele mere og mere er endt som en, ja sry 2 say, kaffeklub, hvor alle "kender" hinanden og mest hygger sig med at oute og være på nakken af hinanden. Det skal der self osse være plads til men det er nok en af grundenene til, at det kun er de samme 5 - 10 personer som er her og der ikke kommer nye til (ud over trolls der spammer med flere nye "profiler" hele tiden).

Så mon ikke det egentlig bare er way ligemeget i sidste ende, om man indføre et tvungent login eller ej? Det vil nok alligevel ikke betyde de store ændringer ift nye brugere med nye indput.
Det var måske vigtigere at fokusere på den manglende moderator - for der er seriøst gået totalt wacko i den her på det sidste og bunden er da for real ramt nu hvor Din-Debat er blevet beriget med dickshots og "reklame" for sexdukker til pædofile  :ohmy:

Sider: [1]