Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lorenz

Sider: [1] 2 3 ... 16
1
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: September 22, 2018, 06:17:24 am »
Det er jo bare en uendelig ring. Kan du virkelig ikke se det? Og vi på bunden står som tabere, der bliver overvåget af alt og alle. Mega ufedt!!

Poul Jørgensen bliver overvåget hele tiden, og nu er han efterhånden blevet sær i hovedet af det, så han ikke kan finde ud af, hvem der overvåger ham.

Man skal passe på ikke at blive paranoid  :yes:

Sikkerhedskopieret!!

Poul Jørgensen er det manden der kaldte sig Ole Jensen? Han sendte mig navne og adresser på en masse af brugerne herinde, så han har nok overvåget jer?

2
Fri Debat / Sv: I kan alle skrive hvad i vil
« Dato: September 22, 2018, 06:14:56 am »
Jeg er bare lidt trist at Esbjerg tabte til Vejle i dag i soccer.
God weekend til dem som er parat til en.

Mit indlæg vil nok bringe sindene i kog, få nogen til at ignorere posten, og bevise andre at udlændinge er idioter.

Om ikke andet fik jeg tiden til at gå ,o)

Godnat

Sikkerhedskopieret!!!

3
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: September 21, 2018, 11:18:35 pm »
Det er jo bare en uendelig ring. Kan du virkelig ikke se det? Og vi på bunden står som tabere, der bliver overvåget af alt og alle. Mega ufedt!!

4
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: September 21, 2018, 11:05:04 pm »
I laver nær ikke andet end overvåge hinanden. Det er såååå nedtur.

5
Youtube anbefalinger / Sv: [slettet]
« Dato: September 21, 2018, 11:02:50 pm »

6
Samfund- & Kultur / Sv: Overvåget?
« Dato: September 21, 2018, 11:01:25 pm »
Ja, han ser noget ud i den stil? Men nu er jeg i Greve, jeg går rundt neden for vinduerne af en af dem, jeg ved har forsøgt at få mig indlagt.

7
Youtube anbefalinger / Sv: [slettet]
« Dato: September 21, 2018, 09:58:28 pm »

8
Politik / Sv: DNM går også ind for ytringsfrihed modsat NWO
« Dato: September 21, 2018, 09:58:05 pm »
Har vi ikke snakket om dem før og hvorfor de IKKE er demokratiske?

Det er IKKE demokratisk at DNM udpeger et IKKE folkevalgt Senat som udpeger en IKKE folkevalgt Stats-leder.https://www.nordfront.dk/s34vores-politiske-maal-punkt-4-s34/
Helt konkret vil vores styreform fungere sådan, at Den Nordiske Modstandsbevægelses ledelse, efter magtovertagelsen, udpeger et Nordisk senat bestående af kompetente mennesker, håndplukket ud fra deres positioner inden for den civile administration, fra selskaber, videnskabelige institutioner og fra nordiske militære styrker. Senatorerne skal altså bestå af mennesker, som gennem deres liv har udmærket sig gennem deres tjeneste i samfundet for folkets vel. Der vil under ingen omstændigheder sidde karrierepolitikere med partiloyalitet som i dag.

Senatets opgave bliver at vælge lederen for staten gennem en lukket afstemning. Senatorerne vil individuelt lede efter en person som har udmærket sig i livet, som har gennemgået modgang og vist stor handlekraft og god dømmekraft i pressede situationer. Personen skal desuden være karakterfast og ubestikkelig. Senatorernes opgave bliver også at fungere som ministre, samt rådgivere for lederen. Senatet vil have magt til at afsætte lederen, eller andre senatorer, hvis situationen skulle kræve det. Hvis en person fra senatet fratræder sin stilling, vil de øvrige senatorer vælge en afløser ud fra samme kriterier og vilkår, som de selv blev valgt under.
Dette er også fra deres punkt 4

Sikkerhedskopieret"""

9
Samfund- & Kultur / Sv: Politiet efterlyser palæstinensisk voldtægtsforbryder
« Dato: September 21, 2018, 09:57:30 pm »
Det er lidt en "stråmand" når det antydes at nogen mener han ikke skal UD af landet.

Der er formentlig ingen som mener at en dømt voldtægtsforbryder [eller anden personfarlig kriminalitet] som ikke er dansk statsborger skal blive i landet. De fleste vil tilmed være ligeglade med om personen udvises til tortur.


Men for at svare på spørgemålene;Hvorfor er han ikke blevet dømt og smidt ud efter den første voldtægt?

Udvisningsreglerne er blevet indført og skærpet kraftigt igennem de sidste 10 år. Eftersom Libaneseren er 35, har han haft 17 år hvor han har skullet straffes som en person over 18. Var den tidligere dom fra før 2007 var han sandsynligvist ikke blevet udvist samtidig.


Citér
Hvad er det for et system, som bare ikke kan finde forbryderne, når de skal ud af vagten?

Det er et system som kun varetægsfængsler "ikke dømte" når de forventes at forsøge at unddrage sig straf, lave ny kriminalitet eller påvirke efterforskningen.
Han var derfor "Fri" og ikke fængslet indtil Domsafsigelsen. Derfor blev han ikke tilbageholdt i pausen inden domsafsigelsen.

Risikoen hvis dette system ændres vil være at flere kommer i fængsel (eller tilbageholdes) selvom de bliver Frifundet, og dermed erklæres uskyldige - og skal have erstatning for ubrettiget fængsling.


Sikkerhedskopieret!

10
Fri Debat / Sv: NASA indrømmer Månelandings svindel!?
« Dato: September 21, 2018, 09:56:40 pm »
Apollo missionerne til månen var kun i Van Allan strålings-beltet i Timer. Atronauterne fik lige så meget stråling som en medarbejder på et atom-kræftvæk får på et år.

Orion modulet skal kunne være der i 21 dage - derfor er det en ny udfordring som skal løses.

Yderligere havde Apollo-måne landingerne ikke nær så meget strålings-følsom elektronik, da teknologierne omkring 70'erne var mere "mekanisk". Der er simpelthen "mere elektronik" der kan påvirkes af stråling i Orion-modulerne.

Måne-landings modulet som vises i videoen var indkapslet i raketten igennem Van-Allan beltet på vej op og ikke en del af landings-modulet på vej ned.

Dette er modulet som blev brugt på vej ned til Jorden."NASA ADMITS WE NEVER WENT TO THE MOON"

SIkkerhedskopieret!!!

11
Samfund- & Kultur / Overvåget?
« Dato: September 21, 2018, 09:55:58 pm »
Manden med sort tøj og hat som jeg har skrevet om før? Han har stået nede på gaden og kigget op mod mit vindue hele dagen, så jeg må fortrække fra mit eget hjem for ikke at blive overvåget. Det er såååå langt ude!

Jeg har taget S-toget til Greve for at komme lidt væk fra det, men jeg har taget et farligt våben med, så de ikke skal få mig.

12
Fri Debat / Sv: Partiet ISLAM?
« Dato: September 20, 2018, 02:09:51 pm »
Tigermanden:
Citér
Hvad skulle en stakkels, ensom, gammel Tigermand dog svare til dette vrøvl og profilgætteri. :aww: :Cherna_29:

"En stakkels, ensom..."
Mon konen og børnene (med deres ofte omtalte cykler) har forladt ham?   :big_grin:

Du kan måske få tørt grinet af, når jeg nu fortæller dig, at jeg tidligere på året fik endnu en kone - helt i overensstemmelse med Sharia. Officielt kalder vi hende noget andet, for det er ikke noget, der kommer andre ved.  :big_grin:

Ulovlighed sikkerhedskopieret til myndighederne.

13
Fra medierne / Sv: "Aftenshowet" - DRs mest politisk korrekte program
« Dato: September 20, 2018, 11:44:03 am »
Har I nogensinde set DR1's "Aftenshowet" (man.-tors. 19:05)?
Jeg ser sommetider starten, fordi jeg vil se, hvilke politisk korrekte emner, de vil diske op med. Når så de har præsenteret deres gæster, skifter jeg som regel til en anden kanal.

Den forhv. konservative formand Hans Engell sagde i "News & Co." (TV2) forleden, at DR har fået en ordentlig en på go'daen. Da jeg hørte det, kom jeg til at tænke på "Aftenshowet", især de to ualmindelig klistret-korrekte studieværter Lise Rønne og Mikkel Fønsskov. Gad vide hvor mange musikere og andre kunstnere, de har interviewet, hvor vedkommende altid lige får sig placeret som migrant-ven og Dansk Folkeparti-hader? Det kunne faktisk have været sjovt at se et tal på det.
Og alle de homoseksuelle (Fønsskov er selv en af dem). Christiania-elskerne. Transkønnede.... ja, alle "de rigtige", "de gode". Ingen kan som Lise Rønne give ordet til f.eks. én, der har smuglet illegale velfærdsjægere over sundet til Sverige, fordi "han bare måtte" - af "næstekærlighed". Oh, altså, når fru Rønne lægger hovedet lidt på skrå og nikker og nikker længe med de der næsten grædende øjne. Ikke sandt, ohhh at tjene en fed hyre på at invitere godhedsvennerne i studiet til "en snak".
TV2s "Go'morgen Danmark" er slem i den retning, men DRs aftenflagskib er værre.

Bare den sidste uges tid har der været fyldt af rigtige venner i "Aftenshowet"s studie. Özlem Cekic (fordi hun skal medvirke i et stort amerikansk tv-show!), Sofie Carsten-Nielsen (radikalerne havde jo landsmøde), Abdel Aziz Mahmoud, som er holdt op med at skamme sig og derfor har udsendt en bog sammen med sin mor (!) osv. osv.

Så dette er, hvad man kan kalde en modanmeldelse. Det er et afskyeligt tv-program. Der gives ingen anden grund for et nationalsindet menneske til at lukke op for det klister end hvis man absolut vil brække sig.

Du overvåger andre mennesker i fjernsynet og husker på, hvad de siger og gør? Det er sååå sygt med dem der altid skal overvåge andre.

SIKKERHEDSKOPIERET!!!

14
Fri Debat / Sv: Partiet ISLAM?
« Dato: September 18, 2018, 09:47:48 pm »
Så vi sikkerhedskopierer indlæggene for at indsamle bevismateriale til PET´s 100000000000000000000000000000000000000 sider lange arkiver over samtlige danskere.

For spas og løjer har jeg valgt at tage dette tal seriøst og regne på hvor meget data vi her taler om.

Tallet 100000000000000000000000000000000000000 = 10^38 er også kendt som 100 sekstillioner. Hvis hver side indeholder 700 anslag og hvert anslag fylder 8 bit (ASCII), så betyder det at PET har 70 sekstilliarder byte data, eller 7 * 10^40.

Størrelsen af al data på internettet er anslået til at være ~14 petabyte. En petabyte er 10^15 byte. Dvs. at PET's arkiv er 5 * 10^24 gange større end hele internettet. Eller 5 kvadrillioner gange større end hele internettet.

Dvs. at PET nok vil have svært ved at lagre al denne information. Men måske har de printet den ud. Det vil jeg lige regne på:

Et A4 ark vejer ca. 4,5 gram. Hvis de printer alle disse sider ud vil mængden af papir have en masse på 4,5 *10^35 kg, eller 450 kvintilliarder kg. Jordens masse er på 6*10^24 kg. Så mængden af papir ville være 7,5 * 10^10 gange tungere end vores planet, eller 75 milliarder gange tungere. Massen af vores sol er ~2 * 10^30. Så mængden af papir ville svare til 225.000 gange massen af vores sol.

Det kan dog ikke måle sig med det sorte hul i vores galakses centrum, for det vejer ca 18 gange mere, 4,1 millioner gange solens masse. Pfff, prøver i overhovedet PET?

...spas og løjer...???

SIKKERHEDSKOPIERET!!!!!!!!!!!!!

15
Fri Debat / Sv: Partiet ISLAM?
« Dato: September 18, 2018, 06:58:44 am »
Nu bliver jeg nødt til at spørge; hvad er meningen med at skrive sikkerhedskopieret?

SIKKERHEDSKOPIERET!!


Du får tre valgmuligheder:

1. Jeg, Lorenz og GuBBi arbejder alle for PET og overvåger forum for yderligtgående højre- og venstreradikale. Så vi sikkerhedskopierer indlæggene for at indsamle bevismateriale til PET´s 100000000000000000000000000000000000000 sider lange arkiver over samtlige danskere. :hyper:

2. En del brugere har det med enten at ændre i deres indlæg eller endda at slette dem helt. Så for at fastholde folk på deres ord, sikkerhedskopierer man deres indlæg, så de ikke kan løbe fra, hvad de har skrevet.  Især Ieet har det med at slette samtlige sine indlæg løbende. :blum:

3. Lorenz startede med at skrive sikkerhedskopieret, fordi han mener, at forum bliver overvåget. Og så må han jo overvåge tilbage for at tage kampen op. Og jeg aber bare efter for sjovt. :yes:

2 er det rigtige, der er så mange der ændre og fjerner deres indlæg, og når de samtidig overvåger mig, så vil jeg overvåge dem tilbage.

Sider: [1] 2 3 ... 16