Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Klondyke Carl

Sider: [1] 2 3 4
1
Fra medierne / Sv: Problemer med Lindholm-Lösung
« Dato: December 13, 2018, 04:29:50 pm »
Der er ikke noget at sige til, at Borgere frygter økuller, fangeoprør og færgekapringer

Det kan kun gå galt  :dash2:

Her er jeg ikke eng, med DF

Du har ikke forstået det, for de kan bare tage færgen over om morgenen, og det tager kun 20 minutter - omtrent som at køre med bybus.

Der får man ikke ø-kuller af,

Det gør man sikkert ikke, og der må jo eeendelig passes godt på disse kommende ø-boere, hvoraf mange er mordere, voldtægtsforbrydere og grove voldsmænd!
Jeg så lige i forbifarten i løbet af min travle dag, at der nu har meldt sig en såkaldt 'venligbo', som vil nusse om dem og få dem transporteret til Sjælland.
Det er så kvalmende.  :bad:

2
Samfund- & Kultur / Sv: Hvad med forbryderne på tålt ophold?
« Dato: December 12, 2018, 11:19:07 am »
Det er sikkert med til at skabe en tryggere følelse i sindet, når man kan hage sig fast i en 'Big Brother' (FN), der holder øje.
Det er selvfølgelig værd at have med sig, når man repræsenterer det udsøgt 'gode' i kampen for forbrydernes forbliven i Danmark, så de frit kan hærge her.

Og nej, du aner ikke, om de er i livsfare i deres hjemlande.
Det er ikke mig, men eksperterne, der har vurderet, at de ville være i livsfare eller i fare for at blive tortureret, hvis de blev sendt tilbage til deres hjemlande. Hvis ikke dette var tilfældet, ville Danmark jo bare have udvist dem!

Vores regering påstår så oftest, at hjemlandene bare nægter at modtage dem. Men sandheden er jo, at hjemlandene bare nægter at have dem til at gå frit omkring. Samt at give garantier for, at de ikke bare bliver tortureret og fængslet med henblik på evt senere henrettelse.

Men som fjende af vores retssamfund kan du selvfølgelig ikke se problemet. For hvis du engang er blevet straffet for at have stjålet en cykel som barn, så burde politiet da 30 år senere bare kunne smide dig i fængsel på livstid uden dom, hvis de ikke kunne lide dig eller din påklædning - ikke sandt? 😉

BOIIING!!
Kan kun anbefale at konsultere egen læge. Hallucinationer er ikke noget, man skal spøge med.

3
Samfund- & Kultur / Sv: Hvad med forbryderne på tålt ophold?
« Dato: December 12, 2018, 10:56:35 am »
Tidligere chef på Kærshovedgård, Peter Sneftrup udtaler, at de kriminelle på tålt ophold ikke er frihedsberøvet. Størstedelen er også fløjtende ligeglade, de kommer og går, som det passer dem. De beslutter selv, om de vil overholde deres opholds- og mødepligt.
"Og", siger han, "det vil også gælde på Lindholm."

Dertil siger DF, at hvis man ikke overholder opholds- og meldepligten, kan man komme i fængsel.

... så er det, det er ved at blive grinagtigt.

Ved Peter Skaarup & Co. ikke, at en del af forbryderne gerne bytter et udrejsecenter med et fængsel i Løkke-land?
(Gæt selv, hvorfor de gerne ville det.)

https://24nyt.dk/hvorfor-anbringes-banditterne-ikke-i-total-isolation/

4
Samfund- & Kultur / Sv: Hvad med forbryderne på tålt ophold?
« Dato: December 12, 2018, 10:16:52 am »
Det er sikkert med til at skabe en tryggere følelse i sindet, når man kan hage sig fast i en 'Big Brother' (FN), der holder øje.
Det er selvfølgelig værd at have med sig, når man repræsenterer det udsøgt 'gode' i kampen for forbrydernes forbliven i Danmark, så de frit kan hærge her.

Og nej, du aner ikke, om de er i livsfare i deres hjemlande.

5
Samfund- & Kultur / Sv: Terror i Strasbourg i aftes
« Dato: December 12, 2018, 10:13:09 am »
Nu har jeg fået købt min salami, men nogle gange kan jeg godt lide at peppe den lidt op. Tænkte på en stribe remoulade. Og så et par gode skiver agurk.

Men jeg gør det kun engang imellem, for det er ikke top-sundt. Men så står jeg med noget remoulade som kan blive for gammelt. Og jeg har et etisk princip om ikke at smide fødevarer ud.

Hvad gør I?

De vakse vil selvfølgelig sige at jeg kunne købe noget andet som passer til remoulade. Ja, men til torskerogn hører der citronsaft. Også står jeg med noget citronsaft som bliver for gammelt.

Det er svært det puslespil.

Til spegepølse kan man også komme peberrodssalat på. Man kan også komme det under spegepølsen på brødet.
Men remoulade kan jo sagtens holde sig i flere måneder og det bliver ikke sådan lige for gammelt.

Det må være hårdt at se virkeligheden i øjnene, siden det eneste man kan finde på fra brovternes side er en gang pølsesnak.
Man skal dog være klar over, at ligesom en spegepølse kan blive for gammel og mugne, således vil det også gå med al jeres afsporingspladder, som reelt er en måde at udtrykke foragt for ofrene i Strasbourg på. Og ofrene forrige år ved Berlins julemarked. Og de smadrede døde i Nice, Paris, London, Stockholm ...

I er virkelig det laveste, man kan se på nogen debatside.    :bad:

[Om lidt skriver homo-taber, at jeg virker "ophidset". Det viser, at han fejlagtigt tror, han er betydningsfuld "kampen" mod os "onde nazister"!   :big_grin:]

6
Samfund- & Kultur / Sv: Terror i Strasbourg i aftes
« Dato: December 12, 2018, 08:29:02 am »
Statsminister Lars Løkke har været ude på sociale medier og erklæret, at hans tanker er hos det franske folk og politikerkollegerne dernede i EU-byen.

Situationen er jo desværre ved at være rutine. Mærkeligt nok sagde han ikke noget om, at det er 'mørkemænd', der har været på spil! Men det er det jo sikkert ....

7
Samfund- & Kultur / Hvad med forbryderne på tålt ophold?
« Dato: December 12, 2018, 08:19:39 am »
Ingen myndigheder i aner hvor 28 ud af de 75 fra Danmark udviste kriminelle opholder sig. Der er otte krigsforbrydere og nogle mordere iblandt.

https://denkorteavis.dk/2018/stort-antal-kriminelle-paa-taalt-ophold-er-forsvundet-paa-lindholm-vil-vi-faa-bedre-styr-paa-dem-understreger-peter-skaarup/

Nu siger Peter Skaarup (DF) så, at der vil være meget mere styr på dem, når de bliver placeret på Lindholm.
Kan han være sikker på det? Er der ikke noget med, at der skal afgå færger til og fra Lindholm?
Hvis en person, der i forvejen er morder eller krigsforbryder gerne vil over til fastlandet med en af de færger, hvem er der så til at forhindre ham i det?

Jeg synes, at de 'tungt' kriminelle på tålt ophold skulle holdes indespærret lige til den dag muligheden for at hjem-/udsende dem er der.

Hvad mener du?

8
Samfund- & Kultur / Terror i Strasbourg i aftes
« Dato: December 12, 2018, 06:27:08 am »
Godmorgen.
Så banker virkeligheden på, og vi kan atter konstatere et terrorangreb på et fredeligt julemarked. Denne gang i Strasbourg.

https://bt.dk/udland/mindst-tre-personer-er-draebt-i-skyderi-midt-i-strasbourg-bliver-efterforsket-som

Det foreløbige facit er 3 dræbte og 12 sårede, heraf flere ret kritisk.
Og forbrydelsen efterforskes som terror.

Den person det franske politi og indsatte soldater eftersøger som gerningsmand skal være 29 år, og flere danske medier kalder ham traditionen tro 'ekstrem' og fortæller, at 'motivet er ukendt.'

Mens islams medløbere på DD søvndrukne leder efter kassen med røgslør og bortforklaringer, mindes vi andre lignende terror - også på julemarkeder. 

9
Politik / Sv: Det går ikke godt med revolutionen
« Dato: December 11, 2018, 09:57:47 pm »
Jeg vidste slet ikke, at en højreekstremist som dig, Klondyke, også interesserede sig for afkom af rovdyr. Gjorde Hitler eller Mussolini mon også det??

Nej, jeg tror det var Gøring, der havde en tam løve.

Af os to, er jeg i hvert fald ikke ekstremisten.

10
Politik / Sv: Det går ikke godt med revolutionen
« Dato: December 11, 2018, 08:19:50 pm »
Man kan næppe få lønforhøjelse ved at brænde biler af.
Hvor mange afbrændte biler går der på ekstra 3-4% lønforhøjelse til 10 millioner franskmænd.
 :hyper:
Det var jo formentlig de højreekstremister, der forgæves forsøgte at kapre demonstrationen, der stod for bilafbrændingerne. De, der protesterede mod skatteforhøjelserne og de lave lønninger, ville næppe gøre den slags.

Men højreekstremisterne ønskede jo bare ballade og så voldsomt som overhovedet muligt i håb om at få startet en revolution, der kunne få hele det franske parlamentariske system til at bryde sammen, så de kunne få banet vejen for et højreekstremt diktatur.

 :big_grin:  :ROFL:    https://midhobby.dk/produkter/2143-vilde-dyr-schleich/470685-schleich-tigerunge/

11
Fri Debat / Sv: Hvordan kan man få Marokko til at modtage "Sam" Mansour?
« Dato: December 11, 2018, 08:08:38 pm »
Citér
Vi har også højrenationale her, der glæder sig over terror mod uskyldige...

Det kan jeg da ikke tro. Hvem skulle det dog være?


12
Fri Debat / Sv: Hvordan kan man få Marokko til at modtage "Sam" Mansour?
« Dato: December 11, 2018, 07:51:07 pm »
Lars Løkke Rasmussen er sikkert ikke dum nok til at vise Marokko et billede på sin mobil af Muhammedtegningerne, så han har da en chance.

Jeg tror heller ikke Lars Løkke Rasmussen er ligefrem dum. Men han er bange for at støde muslimer.
Det blev man om ikke andet klar over, da der var en partilederrunde på tv aftenen efter den islamiske terror mod satirebladet Charlie Hebdo i begyndelsen af 2015. Han talte da om disse 'mørke kræfter', vi siden har hørt om igen og igen siden. Samtidig underdrev han - det må have været bevidst - antallet af muslimer i Danmark.

Den kujonagtige manér med ikke at ville nævne hverken islam eller muslimer ved navns nævnelse har gentaget sig mange gange siden, atter engang under en debat i Folketinget i sidste uge, hvor Marie Krarup (DF) harcelerede over det.

Et mandfolk på statsministerposten ville måske have en chance, burde have det. Men næppe Lars Løkke.

Vil det sige, at du tror Danmarks statsminister kan true Marokko til at makke ret i stedet for at være diplomatisk?

Nej, det vil det ikke sige - udsagnet er et af tusinder af vilde produkter fra din fantasi.
Der er stater, som modtager bistand fra Danmark, hvor det vil være oplagt at 'trykke dem' i forbindelse med at tage imod deres egne forbrydere. Men Marokko er vist ikke en sådan stat?

Diplomatisk?
Gad vide, om det er stilen fra dengang Ellemann-Jensen den Ældre og Tøger Seidenfaden lå og kravlede på deres knæ og sagde undskyld til araberne!

Summa summarum foreløbig: Personen Mansour skal UD af Danmark. Right now! Hvordan og hvor han lander, interesserer mig mindre.  :tommy:

Hvorfor er du så ophidset, når ingen af os ved, hvad det ender med?
Det er da godt, at vi ikke har værre problemer at bruge så meget tid på.

Ved jo ikke, hvad der virker "ophidset" på en sart sjæl som dig.

Jeg ved derimod, at jeg har hadet terror-ophidseren Said Mansour, siden jeg hørte om ham første gang for snart mange år siden. Et land, der lader en person, der har tilskyndet til terror og i det hele taget optrådt som en fjende af det land, der - fejlagtigt - lukkede ham ind i 1983, er et land i forfald. Er et land, der, som meget andet viser, ikke har fortidens naturlige kraft i sig til at ville bevare landet for sit folk og til at rense sig for kryb, der vil ødelægge det indefra.

Han skulle have været sparket ud herfra for en årrække siden (senest efter 2007-dommen), og hvis han ville have haft sine konvertitkoner og ungerne med, så for mig gerne.13
Fri Debat / Sv: Hvordan kan man få Marokko til at modtage "Sam" Mansour?
« Dato: December 11, 2018, 07:35:07 pm »
Lars Løkke Rasmussen er sikkert ikke dum nok til at vise Marokko et billede på sin mobil af Muhammedtegningerne, så han har da en chance.

Jeg tror heller ikke Lars Løkke Rasmussen er ligefrem dum. Men han er bange for at støde muslimer.
Det blev man om ikke andet klar over, da der var en partilederrunde på tv aftenen efter den islamiske terror mod satirebladet Charlie Hebdo i begyndelsen af 2015. Han talte da om disse 'mørke kræfter', vi siden har hørt om igen og igen siden. Samtidig underdrev han - det må have været bevidst - antallet af muslimer i Danmark.

Den kujonagtige manér med ikke at ville nævne hverken islam eller muslimer ved navns nævnelse har gentaget sig mange gange siden, atter engang under en debat i Folketinget i sidste uge, hvor Marie Krarup (DF) harcelerede over det.

Et mandfolk på statsministerposten ville måske have en chance, burde have det. Men næppe Lars Løkke.

Vil det sige, at du tror Danmarks statsminister kan true Marokko til at makke ret i stedet for at være diplomatisk?

Nej, det vil det ikke sige - udsagnet er et af tusinder af vilde produkter fra din fantasi.
Der er stater, som modtager bistand fra Danmark, hvor det vil være oplagt at 'trykke dem' i forbindelse med at tage imod deres egne forbrydere. Men Marokko er vist ikke en sådan stat?

Diplomatisk?
Gad vide, om det er stilen fra dengang Ellemann-Jensen den Ældre og Tøger Seidenfaden lå og kravlede på deres knæ og sagde undskyld til araberne!

Summa summarum foreløbig: Personen Mansour skal UD af Danmark. Right now! Hvordan og hvor han lander, interesserer mig mindre.  :tommy:

14
Fri Debat / Sv: Hvordan kan man få Marokko til at modtage "Sam" Mansour?
« Dato: December 11, 2018, 02:31:21 pm »
Lars Løkke Rasmussen er sikkert ikke dum nok til at vise Marokko et billede på sin mobil af Muhammedtegningerne, så han har da en chance.

Jeg tror heller ikke Lars Løkke Rasmussen er ligefrem dum. Men han er bange for at støde muslimer.
Det blev man om ikke andet klar over, da der var en partilederrunde på tv aftenen efter den islamiske terror mod satirebladet Charlie Hebdo i begyndelsen af 2015. Han talte da om disse 'mørke kræfter', vi siden har hørt om igen og igen siden. Samtidig underdrev han - det må have været bevidst - antallet af muslimer i Danmark.

Den kujonagtige manér med ikke at ville nævne hverken islam eller muslimer ved navns nævnelse har gentaget sig mange gange siden, atter engang under en debat i Folketinget i sidste uge, hvor Marie Krarup (DF) harcelerede over det.

Et mandfolk på statsministerposten ville måske have en chance, burde have det. Men næppe Lars Løkke.

15
Fri Debat / Hvordan kan man få Marokko til at modtage "Sam" Mansour?
« Dato: December 11, 2018, 02:00:46 pm »
Der skrives i nogle medier om, at statsminister Løkke under sit Marokko-besøg i disse dage vil lufte idéen om, at landet modtager den islamistiske forbryder Said Mansour, som er født i Marokko (1960.) Det får han sikkert ikke en skid ud af - selv om Mansour ved domme for terroropfordringer er udvist fra Danmark for bestandig.

Lidt om Mansour, kalder sig "Sam" til fornavn nu, (formentlig i et forsøg på at hyggeliggøre sig selv i uvidende ikke-muslimers øjne.)

Han kom til Danmark i 1983 ved at blive familiesammenført med sin søster, og fik snart - tro mod arabisk skik - besvangret en dansk pige, som han blev gift med og fik yderligere tre børn med. Senere skilt. Langt senere er han forlovet med en ny dansk kvinde, der ligesom den første er konverteret til islam.

Tildelt dansk statsborgerskab i 1988 - efter fem år i Danmark.
Slutningen på en retssag 2003-2007 blev, at SM blev idømt flere års fængsel for tilskyndelse til terror. Var på det tidspunkt allerede for længst straffet for bl.a. ulovlig våbenbesiddelse. Løsladt allerede 5. marts 2009 (!), og det var ikke for 'god opførsel', som man engang sagde, når folk kom relativt hurtigt på fri fod.

12. februar 2014 varetægtsfængslet for nye opforddringer til terrorforbrydelser, bl.a. på facebook og hyldest på nettet af hellige krigere, herunder Osama bin- Laden. Han er dømt efter straffelovens § 114 om tilskyndelse til terror. Han har mistet sit danske statsborgerskab - men er stadig ikke blevet udvist, selv om dommene i 2007 og 2014 vitterlig indeholdt udvisning for bestandig.


I årene efter 1986, hvor han åbnede en boghandel i Istedgade i København, fik han tilnavnet "Boghandleren fra Brønshøj"; da butikken ikke lå i Brønshøj, formoder jeg, at han havde bopæl der på tidspunktet.

Og nu det stadigt aktuelle spørgsmål:

Hvordan kan Danmark komme af med den modbydelige forbryder? Hvordan få Marokko til at modtage Mansour, én af landets sønner?
Det burde være så lige til. Men....

Sider: [1] 2 3 4