Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Klondyke Carl

Sider: [1]
1
Fra medierne / Sv: Bedre du tænker en gang til
« Dato: Januar 15, 2018, 06:15:30 pm »

Hvad jeg interesserer mig for, aner du ikke en fis om. Det rager heller ikke dig, før hvis jeg eventuelt skriver om det herinde.

Vi er ikke interesserede i nogen, som skriver hundredvis af ens oplæg - som vi har været plaget af med de "svenske" oplæg.

Man må gerne skrive om islam - men forfatterne, der altid skriver det samme (eller noget der ligner til forveksling) og er helt igennem fanatiske, er en plage.

Du lyder ligesom Langgaard-Nielsen, der længe har terroriseret debatten, hvor han har kaldt de der tænker anderledes for iskolde psykopater og lignende.

Der er mange gæster som følger med her, og nogen af dem kan tænkes at deltage, og de skal helst ikke skræmmes væk af alt for ukultiverede debattører.

I skulle lave jeres eget forum. Det kunne hedde Fanatiske Islamkritikere - eller noget i den stil - så ved almindelige mennesker, at det ikke er noget for dem - og ingen ville forstyrre jeres debat.

"Vi"? er det ikke ligesom dig, der prøver at udtrykke, hvad du gerne vil være fri for at læse om?
Men - ærligt og redeligt, jeg tror det er ligegyldigt, hvor meget du vrider dig. En væsentlig kritik af splittergale forhold, hvad enten det er i Sverige eller Danmark, vil altid komme frem på rimeligt frie fora.

Nej, jeg lyder som mig, og jeg er ikke let at bringe fra koncepterne.

Lagde du mærke til, at mit svar til dig ovenfor blev 'liket' af adskillige brugere? Var de brugere "det ekstreme højre"?   :smile1:
I hvert fald hænger de 'likes' ikke sammen med, at jeg skriver om noget, ingen gider at læse.


2
Fra medierne / Sv: Hvorfor interesserer du dig ikke for andet?
« Dato: Januar 15, 2018, 05:39:25 pm »
Normale mennesker interesserer sig for lidt af hvert.

"Hvorfor interesserer du dig ikke for andet?"

Hvad jeg interesserer mig for, aner du ikke en fis om. Det rager heller ikke dig, før hvis jeg eventuelt skriver om det herinde.

Når man har set, hvordan du gebærder dig, må det anses for tvivlsomt, at du skulle kende en masse "normale mennesker." Det tror jeg ikke, du gør. Jeg tror faktisk næsten ikke, at du kender nogen mennesker efterhånden.

Men som far (til en skolesøgende) kan det selvfølgelig ikke undgås, at man gør sig sine tanker, når man læser om de svenske tilstande. Sådan en er jeg - jeg interesserer mig for, hvad der sker i samfundet. Blandt andet, hvis jeg ser min kultur blive angrebet. Lige i nærheden.

Der er meget langt til at blive debattør, hvis ens foreløbige bestræbelser går på at ville bestemme, hvad andre skriver om.

3
Fra medierne / Svensk lærer om svenske skoler
« Dato: Januar 15, 2018, 05:22:12 pm »
Det er ret sjældent, at for eksempel skolelærere i Sverige tager bladet fra munden og fortæller om de uhyrlige ting, der finder sted. Måske er der ikke noget at sige til det - de kan være bange.

Nu er der en, der fortæller. Han præsenteres kun som Mikael.

"Jeg er blevet skåret med en kniv, slået og harfået min bil vandaliseret. Jeg har haft elever, som er blevet bortgiftet, mishandlet og solgt til sex for en cigaret. Elever som er blevet røvet, endda helt ned til indskolingen. Jeg har været på skoler, hvor der var skudhuller i væggene."

https://newspeek.info/hverdag-i-sveriges-multikulturelle-skoler-trusler-vold-og-endda-voldtaegter/

Mikael mener, at mindst 10 skoler i Gøteborg-området burde lukkes pga. trusler og vold.

Jeg kan godt forstå, hvad det er, der er sket lige ovre på den anden side af sundet. På 20-30 år.
Det er jo tydeligt, hvad det er for en kultur, der nu dominerer en lang række byer og dermed skoler. (Det er jo ikke svenske skolebørn, der terroriserer svenske skolebørn.)

Men jeg kan ikke forstå, at svenske myndigheder ikke gør noget drastisk ved det.

Er de tilstande, læreren nævner, prisen for at kalde sig en "humanistisk stormagt"?

Jeg frygter meget, at der kommer lignende tilstande i København.

4
Det er vist desværre meget sigende for Din-debat, at efter J. Langgaard-Nielsens opsummerende kommentar fulgte otte - 8 - indlæg fra Anklageren & Co., alle gående ud på at tilsvine og håne Langgaard-Nielsen og Hjerter ES.

Det kan man da vist kalde udstilling af, at han ramte noget ømt! Tak til ham, selv om det nok er for sent at redde D.d.

5
Fri Debat / Billister angrebet ved Kærshovedgård
« Dato: Januar 06, 2018, 09:08:52 am »
'Kærshovedgård' rummer nogle af de værste udenlandske forbrydertyper herhjemme. Omkring 200 som har fået afslag på at blive i Danmark.
Det lader til, at det kan være direkte farligt at komme kørende fredeligt i dette udrejsecenters nærhed.

Én ("af anden herkomst") sprang forleden ud foran en 20-årig piges bil, så hun måtte foretage en brat opbremsning, to andre rev i bildørene, slog på ruden og sparkede på bilen i raseri over ikke at kunne komme ind til hende. Ingen tvivl om, at hun slap billigt - med forskrækkelsen.
Lignende er sket for andre, bl.a. et par, som heldigvis også havde sørget for at låse bildørene. 

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-01-05-politiet-efterforsker-angreb-paa-biler-naer-udrejsecenter

Sådan har næsten hver dag sine eksempler på, hvad en sindssyg indvandrerpolitik har gjort ved Danmark.
Nogle har ikke andet at sige der til, end at det er da ikke nødvendigt at skrive det herinde.
Jeg siger, at det er vigtigt at gøre opmærksom på alle de (vidt forskellige) angreb, som danskere bliver udsat for i disse år. Det er med til at sætte tanker igang hos dem, der ikke accepterer politikeres, journalisters og andres forsøg på at viske fakta ud.

Og jeg skriver det alligevel, når jeg har tid, selv om jeg godt kan se, det ikke er velkomment hos de dominerende skribenter. De kan nemlig heller ikke viske det ud.   :smile1:

6
Fri Debat / Sv: Forsøgte at voldtage hundelufter
« Dato: Januar 03, 2018, 12:12:09 pm »
Da haben Wir ja Der Rudi noch einmal... :blum:

??  Nej, jeg tror bestemt ikke, at gerningsmændene er tyskere!   :wacko:

7
Samfund- & Kultur / Indvandrerangeb omkring nytår
« Dato: Januar 03, 2018, 11:46:27 am »
Jeg synes, det er mærkeligt, at der er så mange mennesker, der fornægter, at indvandrere fra Mellemøsten og visse afrikanske lande, synes at have til hensigt at føre krig mod os indfødte i de vestlige lande.

Dem, der har travlt med at bagatellisere disse indvandreres handlinger, må da have kigget sig omkring ved nytårstid?
Hvad synes de mon om angrebene på politiet i Frankrig? En kvindelig betjent forsøgtes ligefrem lynchet. Imens filmede nogle indvandrere det.

I Tyskland havde myndighederne advaret mod sex-chikane, men det fratog ikke de mellemøstlige mænd lysten til at angribe. Der var masser af den slags i for eksempel Berlin og Köln.

Danmark? Ja, der så vi, at politi og brandvæsen blev angrebet.

I Rinkeby uden for Stockholm blev en ung mand myrdet i lørdags. Ifølge efterforskere skulle han tilhøre en såkaldt dødspatrulje, som ernærer sig ved bl.a. lejemord og narkosalg.
Her er muligt tale om noget internt. På den måde kan vi se, at udlændingekriminaliteten importeres, hvorefter det bliver et svensk problem. Og hvem ved, om det ikke bliver et dansk. Politiet har flere gange fastslået, at Øresundsbroen befordrer tæt kontakt mellem kriminelle fra begge sider af sundet.
Og der var meget, meget mere, der kunne nævnes.

Men nogen har det vist bedst med at kigge den anden vej. 

8
Fri Debat / Sv: Forsøgte at voldtage hundelufter
« Dato: Januar 03, 2018, 11:29:42 am »
Under voldtægtsforsøget gik kvindens hund til modangreb på manden, og bed ham angiveligt i ansigt eller på halsen.

Han var mørk i huden og af en anden etnisk oprindelse end dansk.

https://www.avisen.dk/forsoegte-at-voldtage-hundelufter-hund-angreb-gernin_478005.aspx?redir=eniro&utm_campaign=eniro&utm_medium=Eniro&utm_source=eniro

Ja, mørk i huden og af anden etnisk osv. Det slår sjældent fejl, når der er tale om voldtægter eller voldtægtsforsøg i Danmark af i dag.
Der har været offentliggjort to tilfælde her omkring nytår, et på Aalborg Havn og det her nævnte i Glostrup. Og sædvanen tro var gerningsmændene "af anden etnisk..."

Disse "niddinge", som en skriver - jeg vil hellere sige sataner - kan slet ikke styre sig. Det er vi danskere vidner til året igennem.
Jeg er enig med dem her på debatten, som ønsker dem smidt ud, men indtil da var det mindste man kunne gøre da at kastrere dem, der allerede har forbrudt sig, medicinsk. Jeg læste på et tidspunkt om en af "anden etnisk..." ovre i Sønderjylland. Han havde voldtaget fem ganske unge danske piger. Men udvist? Nej, ne-ej!
Jeg tænker, han sidder i dette "udrejsecenter" i Midtjylland. 

Sider: [1]