Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Olejensen

Sider: [1] 2 3 ... 9
1
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 06, 2018, 06:59:02 pm »
Dommeren/falske profil igen.

Jeg har en profil, de syge individer der jagter mig har 100-falske profiler, de har brugt over 5.000-Kr på taletidskort for at genere mig, hvem betaler dem for det?, nogen gør det, det kan alle regne ud, hvem er det der vil lukke kæften på mig, hvem har noget ud af at svine mig til på denne måde??????????????????????????????????????????, vi lader lige spørgsmålet stå et øjeblik?,    ?, det var så det, kunne du selv regne ud hvem der har en økonomisk interesse i at genere/lukke kæften på mig, kom nu!.

Flixtor er den gamle profil "Gitte 1111", det ved alle vel, "Gitte 1111" havde en anden profil inden hun blev til "Gitte 1111", hendes gamle profil på SOLèn var som alle ved det "Gitte Petersen" og hun reklamerede med at hun kom fra Glostrup, det har hun selv lagt ud på SOLèn i gamle dage, og skrevet til mig på Mail:, hvad har "Vi" i Glostrup ?, som har med mig at gøre ??, ud over Byretten i Glostrup, så ligger tryg jo også i Glostrup`s kommune, sååååååååååååååååååååååååååååååååå?.

Det kan være forklaringen på Gitte`s/flixtor`s jagt på mig, der er ikke andre fornuftige forklaringer.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

2
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 06, 2018, 05:57:30 pm »
Torsten B.

Har du lagt mærke til den ting, at alle indlæg kommer til at handle om mig :) ,  og det giver "klik" til GuBBi, så GuBBi sidder nok et eller andet sted og skral-griner, han tjener jo gode penge på hvert eneste "klik" der kommer på Dd.

GuBBi er nok på ferie i Sverige for at se på en nu bil, betalt at alle "flixtor/Stina/ Osv." underlige ubegavet indlæg, jeg tror GuBBi er overe og kigge på denne bil, " https://www.youtube.com/watch?v=02K1CaUpAJA ", i mine øjne har han fortjent den.

Og på en måde griner jeg også, der kommer (hvad fanden hedder det?), ???? opmærksomhed?? på min sag imod tryg, måske negativt, men stadigt opmærksomhed, og som Simon Spis engang sagde, "Alt omtale er gratis reklame, uanset hvad.", så flixtor hjælper mig på en måde, der er sgu-da ingen der tror på så meget som et ord af hvad den idiot skriver, alle kan jo se personen er falsk og en tyv/løgner og alt muligt andet.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

3
Ja ja ja!.

Tyven (flixtor) har atter været på tyveri, denne gang er det en ID han har stjålet, "Stina", sølle lille pjok, kan du slet ikke finde ud af hvem du er, nu har den rigtige "Stina" så anmeldt det tyveri til politiet, og hvis de ikke tager lige så let på tyverier som SSJ-politi gør, så er der en chance for at du får et lille "værelse" hvor du kan "hygge" dig med alle dine (stjålne) ID, helt uden at du genere andre :) .

Poul Jørgensen

4
Samfund- & Kultur / Sv: Den første sexvideo-dom
« Dato: Februar 05, 2018, 07:36:36 pm »
I mine øjne burde straffen havde været ubetinget, han er 20-år/altså "voksen" så han burde vide hvad han gjorde, så de burde havde gjort straffen ubetinget.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

5
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 06:28:36 pm »
Me !.

Kan jeg tillade mig at stole på dig?, kan jeg sende dig en besked, en som DU aldrig vil offentliggøre, en som du kun må bekræfte ægtheden af, kan jeg stole på dig Me?, jeg ved jeg er "dum", jeg ser altid det bedste i alle mennesker, men kan jeg stole på dig ?.

Lidt for mange gange er der "debattører" der har vist sig at være slangen i paradiset, du ved falske som slanger, men kan jeg stole på dig?, det vil jeg så gerne.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

6
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 05:23:12 pm »
Me.

På en måde tak, jeg blev bannet Via. min IP-adresse, og jeg kunne ikke engang se hvad der blev skrevet her på Dd, til at starte med troede jeg der var tale om en fejl, så jeg kontaktede "GuBBi" på hans Mail: adresse, og vi blev enige om nogle regler, (som jeg 100% lever op til.), og at jeg oprettede profilen "Olejensen" og jeg brugte min gamle Mail: adresse "Poul.joergensen@chicks.dk" som Mail: adresse, jeg forklarede GuBBi alt om den Mail: adresse og hvem jeg havde skrevet til fra Via. den Mail: adresse, også gav jeg GuBBi min anden Mail: adresse, den jeg bruger nu.

Også kom TROLDEN :(, pludseligt var der en der påstod hun havde min Mail: adresse), sig mig lige engang, helt ærligt, hvad er chancerne for at præcist "Måneskin" pludseligt skulle havde min Mail: adresse, Måneskin jagter mig, det ved alle, hvordan kan hun pludseligt overfor GuBBi påstå at min Mail: adresse er hendes, jeg har 1.000-kopier af Mail: fra den adresse, også med politikker og andre promente personer.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

7
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 04:46:24 pm »
Charlie.

Du har selvfølgeligt 100% ret, jeg får fjender, men sjovt-nok så er de alle anonyme, lige som du er, ingen tør stå frem med deres beskyldninger, hvis du ikke er så dum som jeg tror, så vil du også kunne se at de ting der bliver skrevet er ulovligt, og du kan umuligt være dummere end at du godt ved at politiet meget gerne vil "tale" lidt med dig.

Så er spørgsmålet bare lige, gør du det gratis, eller er der nogen der betaler dig for den hetz imod mig, og får du nok for det, jeg vil uden at overdrive, så vil jeg skyde på at du står til mindst 3-måneder bag tremmer, OK!, du har jo så dig selv at tale med, men alligevel er 100-dage lang tid med dig selv, uanset hvad :) .

Poul Jørgensen 

8
Debat om debatten / Sv: AFSTEMNING: Tvungen login eller ej?
« Dato: Februar 05, 2018, 04:18:22 pm »
Charlie.

Jeg loggede på D:18/12-2017 under navnet Olejensen.

Profilen "Charlie" er oprettet D:30/1-2018, og alligevel ved du mere end alle andre, altså er "Charlie" igen en falsk profil, ynkelige lille fjols.

Poul Jørgensen 


9
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 04:14:59 pm »
Charlie.

Nu skal du holde din kæft, selvfølgeligt ved GuBBi jeg er her, vi skrev sammen over min Mail: adresse inden jeg oprettede profilen "Olejensen", og NEJ!, jeg vil ikke lægge de Mail: ud offentligt, de er imellem mig og GuBBi.

Du er et ynkeligt lille pjok.

Poul Jørgensen

10
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 03:56:46 pm »
GuBBi har sikkert opgivet alle jeres falske profiler, sjovt nok så bruges der KUN falske profiler til at jagte mig fra, IKKE en eneste står frem ved deres navn, kun falske profiler, se sådanne noget er pjokkeri under lavmål, barnligt, og alt muligt andet.

Mit bedste bur er, at GuBBi er på ski-ferie et eller andet sted, i fred for alle de falske profiler.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

11
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 03:20:06 pm »
Charlie.

Du kan tro hvad pokker du vil, men virker det ikke lidt underligt at jeg er her nu, og at jeg underskriver mig med "Poul Jørgensen", og der er sikkert mindst 2 der har klaget over mig, det svare vist til 50-profiler, så mon ikke GuBBi ved jeg er her, plus jeg selv har gjort GuBBi opmærksom på det, både før og efter jeg oprettede denne profil.

Men du vil måske helere tro på et spøgelse ?, du ved en falsk profil :) .

Poul Jørgensen

12
Debat om debatten / Sv: AFSTEMNING: Tvungen login eller ej?
« Dato: Februar 05, 2018, 03:12:24 pm »
Charlie.

Tror du jeg er sindssyg ?, (øhe dumt spørgsmål, selvfølgeligt gør du det, men.), brug nu din hjerne, hvis GuBBi ikke måtte vide jeg var her på debatten, tror du jeg så var så dum at underskrive mig med "Poul Jørgensen", jeg ventede i over 14-dage med at oprette profilen "Olejensen" efter min banning var slut, jeg ville sikre mig jeg ikke overtrådte GuBBi`s regler, så jeg har intet gjort forkert her.

Hvad pokker for du/I ud af den jagt på mig, flere har skrevet beskeder til mig og stillet spørgsmål om, om I er betalt af tryg forsikring, tryg har købt sig ind på SOLèn, så intet er umuligt, men OK!, måske er du bare en medløber der ikke selv har noget liv, jeg er forbavset over al den tid og energi i bruger, nogen er nød til at betale jeg for den tid og alle de penge I bruger på jeres jagt på mig, det siger sig selv, du er vel ikke så dum at du gør det gratis?, eller hvad ?.

Poul Jørgensen

13
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 03:00:57 pm »
Charlie.

GuBBi har altså ophævet min baning, det bliver I altså nød til at acceptere, præcist på samme måde som jeg accepterede selve baningen.

Tro mig, jeg udnytter ingen, og slet ikke GuBBi, det er sjovt at I er så pokkers meget efter mig, Vedr. den baning, jeg "begik" en fejl og der skete noget som ikke måtte ske, jeg har siddet mit ½-år i "banning" for det, jeg har udstået min straf, kan I slet ikke acceptere det, jeg har 100-gange sagt/skrevet undskyld til Tørresnoren, og jeg vil ikke gøre sådanne noget mere.

Men hvorfor skal det være næsten "lovligt" at true mig på livet, kom nu, det er der da noget helt galt i, at true med at ville skyde mig, at ville køre mig ned, de profiler der gjorde det er her stadigt, burde de ikke også være bannet.

Poul Jørgensen

14
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 02:52:51 pm »
Måneskid.
Et spørgsmål, som du godt må svare på.

Er det OK, at true med at ville skyde mig.
Er det OK, at true med at ville køre mig ned.
Er det Ok, at true med at ville brænde en lade ned hos mig.
Er det OK, at udgive sig for at være en anden for på ulovligs at få oplysninger om mig.
Er det OK, at lave personforfølgelse.
Er det OK, at udstille ens søn på nettet.
Er det OK, at havde truet med at kontakte ens søns arbejde og udstille ham på hans arbejde.

Måneskid!, der er kun 2 svarmuligheder på de spørgsmål, et ja, eller et nej, i teorien ret simpelt, selv du må kunne svare.
Poul.

15
Fri Debat / Sv: Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 05, 2018, 01:29:25 pm »
Det er lidt "sjovt" at dem der jagter mig, hele tiden, uanset hvad, så vender de emnet til noget andet end det emnet startede med at handle om, Måneskin tager i følge hende selv, de udsatte i forsvar, det påstår hun da, men hvor var hun da nogle truede med at skyde mig, køre mig ned, og hvor er hun hver gang der bliver lagt manipuleret billeder ud af mig og min søn.

Måneskin vil havde jeg skal banes ?, fordi jeg blev banet, ja men hov!, måneskin har jo selv engang været banet, hvad gør måneskin overfor "Viggo kurt"?, intet, hvad gør Måneskin overfor "Hr Olsen"?, intet, hvad gør MÅNESKIN ved sig selv, når hun jagter mig?, intet.

Hvorfor må jeg ikke kæmpe min kamp imod tryg Måneskin, har tryg noget imod det, så syntes jeg de skulle henvende sig til mig, jeg kan ikke rigtigt se, hvad i helvedet min sag raver dig, tryg har købt sig indflydelse på hvad man åbenbart må skrive på SOLèn, og hvad er det så lige det hedder ?, nåhe ja!, der er tale om censur og det er da vist ulovligt i følge vores grundlov, men måneskin, det kan aldrig rave dig hvad jeg skriver, du vil havde mig væk fra Dd, hvad med at du prøvede at holde dig fra de indlæg der omhandler mig.

Poul Jørgensen


Sider: [1] 2 3 ... 9