Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Frederico

Sider: [1]
1
Fra medierne / Sv: "De respektløse Danskere" ... ?????
« Dato: November 30, 2017, 10:07:10 pm »
Jeg har undret mig over at der ikke har været et eneste indlæg om TV2 pogrammet: De respektløse Danskere ... Pogrammet der handler om billettøres og parkeringsvagters vanskeligheder (mildt sagt) med respektløse "Danskere" der gerne vil snyde ... :ermm:

Anden del kommer i aften på TV2 Kl. 20:50 ...

De respektløse Danskere ... Er de personer hvis ansigter som er sløret på optagelserne nu også Danskere ?? ja, det er svært at se, Det har TV2 sørget for,  meen ... Hvis man er opmærksom på det sprog de benytter kan man tydeligt høre hvilken etnicitet de stammer fra, Dansk/arabisk kjøwnhavner slang ... Jeg kunne godt komme med eksempler men jeg kan ikke få mig selv til at skrive det rendestens sprog ...  :pinch:

TV2 er desværre også med på vognen Mht. at kalde vores "gæster" for Danskere ... :ermm:


SådanDanmark, er forholdene.
Man kan ikke forvente andet når samfundet er gennemsyret af socialistiske venligboer, hallalhippier.

Malene Staal som lagde en video af en pædofil der var efter hendes 4 årige datter, var den der blev straffet for sin handling. Hun skulle have haft en medalje, men det viser noget om hvor sygt smafundet er med alle de røde hallal-hippier.

I anti-rød samfundet ville hun naturligvis ikke blive straffet, og i de klip du henviser til hvor muhammedanerne er sløret (man kan høre deres muhammedanske accent) ville de ikke blive sløret.
I det hele taget ville forbrydere blive registreret i et åbent register med billede navn og adresse, når de havde fået en dom. Læg mærke til hvordan venligboere m.v. vil hyle op over det, da de hellere vil beskytte forbrydere fremfor ofret.

Daws hr. anti-rød, du er da vist blevet lidt knotten her til aften?

Hvis du synes det er så vigtigt at kunne hænge uskyldige danskere ud bare på grund af en mistanker, hvordan vil du så sørge for, at uskyldige ikke bliver hængt ud?

Forstå mig ret, jeg ville ikke selv have noget imod at pædofile forbrydere som man var 100 % sikre på blev hængt ud. For deres forbrydelser er alligevel for grove og ulækre.  :yes: Men det skal være når man er helt, helt sikker.

Med din fremgangsmåde kan man jo bare angive en man ikke kan lide, det ville da være vildt farligt. Så kan enhver jo bare se sig sur på en eller anden og så angive ham. Hvordan ville du forhindre det?

Ok, det ville selvfølgelig have en præventiv effekt på for eksempel de pædofile for nu at bruge dem som eksempel igen. Der ville de nok lige tænke sig om en ekstra gang, før de gjorde noget. Men i det store hele er der lige så mange ulemper som der er fordele, hvis ikke flere.

Så skulle der en eller anden slags kontrol til, men det er jo det jeg spørger dig om. Så det ikke blev sådan et eller andet pøbelvælde, hvor alle mulige bare brugte det til at dunke hinanden oven i hovedet med :smile1: :smile1:.

2
Samfund- & Kultur / Sv: Hvad synes I om urbaniseringen?
« Dato: November 30, 2017, 09:59:43 pm »
I de senere årtier har vi set en flugt fra landet og de mindre byer ind mod de større byer. Så Danmarks 10-15 største byer er alle vokset en del (minus måske Esbjerg, der sjovt nok er gået i stampe) de senere årtier. København nærmer sig 1,3 millioner indbyggere. Aarhus har nu ca. 269.000 indbyggere, Odense ca. 176.000 og Aalborg ca. 136.000. Og tendensen er, at de alle bliver større og større. Så forvent at i 2030 vil Kbh. måske have 1,5 mio indbyggere, Aarhus 290.000, Odense 195.000 og Aalborg måske 150.000. Sådan går udviklingen jo.

Men er det en ønskværdig udvikling? Problemet, som jeg ser det, er at udviklingen sker på bekostning af de små samfund og udkants-Danmark. Vi danskere bliver jo IKKE flere og flere, tværtimod. Grunden til at indbyggertallet i Danmark stiger er indvandringen. Så væksten er betinget af, at vi får flere og flere indvandrere og at folk flytter fra de små byer og mindre samfund. Er det prisen værd?

Samtidig er der dog også noget fedt ved storbyer, indrømmet. Det er jo derfor jeg selv har bosat mig i én af landets største byer. Fordi jeg jo egentlig helst ikke vil undvære alle de tilbud af alskens slags, der er i de større byer...

Jeg er dog også bevidst om ulemperne ved storbyerne. Larmen, forureningen, et øget stressniveau, man kommer hinanden mindre ved o.s.v. F.eks. snakker jeg aldrig med mine naboer (men de er altså også nogle unge festaber alle sammen!). Mens min bror, der bor i en mindre by, snakker med sine naboer. Det er vel forskellen på at bo i en mindre by og i en storby. F.eks. udviklede jeg astma i de år, jeg boede midt i Kbh. Og da jeg flyttede til Jylland igen, aftog astmasymptomerne sjovt nok. Selvom jeg nu stadig bor i en større by. Men dog er der betydeligt mindre forurening her end midt i Kbh, hvor jeg boede i en del år. Dertil kommer mobilstrålningen fra de farlige trådløse teknologier. Den er meget skummel og årsagen til, at så mange får kræft og Alzheimers i disse år. Og især i de større byer er det et helvede med mobilstrålningen fra mobiltelefoner og mobilmaster, da du ikke kan undgå mobilstrålningen, for den er OVERALT.

Spændende emne, især det med mobilstrålingen, men det vender jeg tilbage til senere med nogle betragtninger :yes:

Urbaniseringen, tja, det er jo en del af en langvarig historisk udvikling, som startede, da vi blev bønder helt tilbage i stenalderen. Dengang besluttede vi mennesker os for at blive på samme sted, så man kunne dyrke jorden der. Så kunne man jo ikke blive ved med at flytte rundt hele tiden, som man havde gjort tidligere, hvor man fulgte dyreflokke  som man jagede. Så på den måde så er vores moderne bysamfund jo rødder langt tilbage i historien.

Men hvis jeg skal forholde mig til mig selv og den tid, jeg kender og lever i, altså nutiden, så vil jeg sige, at jeg egentlig kan se det charmerende i begge dele - både livet på landet og i byen. Der er så mange der har så travlt i dag, så jeg tror nu at de fleste ville have godt af en lille tur ud på landet fra tid til anden. :yes: Er der noget mere afslappende end de åbne vidder og fugles kvidren. Ja ok, nu skal det ikke lyde som om jeg er sådan en gammel gubbe, der bare ønsker at sidde og kigge ud over en sø og ryge pipbe  :hyper: For det mener jeg da bestemt ikke, jeg er blevet endnu. Men det er jo noik meget naturligt at man med alderen kommer til at geare lidt ned.

Der er jeg nu ikke nået til endnu, jeg nyder storbylivet, for det passer meget bedre til mig med den enspænderlivsstil, jeg altid har haft. Her i byen kan jeg møde mange forskellige mennesker og også mange der ikke ligner mig, og det synes jeg er spændende. Hvorfor skulle jeg kun omgive mig med nogen, der ligner mig selv, for det kender jeg jo allerede.

Noget andet er så det med, at vi borgere er meget nemmere at styre, når vi bor klumpet sammen i byerne, og det er her mobiltelefonstråling kommer ind i billedet. Jeg tror ikke vi i virkeligheden ved, hvordan den slags stråling kan bruges. Eller det vil sige, jeg tror ikke vi såkaldt almindelige mennesker ved det. For I kan godt være sikker på at magteliten for længe siden har fundet ud af, hvordan de kan påvirke os gennem stråling og manipulere med os. Den slags arbejdede russerne med, og når de har gjort det så har vi andre jo nok også. Men det får vi aldrig noget at høre om.

Så måske er det mere sikkert at bo på landet, men så må man gå på kompromis med alle de sjove og spændende oplevelser, der er ved ar bo i en stor by. Så egentlig ved jeg ikke, hvilket senarie, der er bedst. Det bedste ville vel være, at vi fik klarhed over, om myndighederne forsøger at manipulere os gennem mobilstråling, hvilket der er meget, der taler for.

3
Alt det andet / Sv: Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 28, 2017, 10:05:40 pm »
Er denne tråd ikke snart exausted - for he....., I fylder sq hele skærmsider - klaphatte med jeres "Ville du lade dit barn passe af en homo mand" - ævl , bræk , og savl - nej hvis man (jeg) vidste det, men I har sq bruge flere dage på dette emne herinde - Det må for he..... da nu være uddebatteret - eller ????

Jamen goddaws med dig hr. Nino - du er da rigtigt blevet lidt aftensur her til aften, hvad? Jeg synes da ikke, man kan feje det væk med at det skulle være bræk og alt det andet, du skriver om, og hvis det bare skulle være bræk - hvorfor svarer du så selv på, hvad du synes? Det må da være fordi du mener, at det er en debat der er værd at deltage i :yes: Hvorfor skulle du ellers skrive.

Men Nino nu er det ikke for at provokere dig, men man siger jo, at dem der skjuler deres homoseksualitet også er dem, der udad til har mest mod andre homoseksuelle. Nino? Er der noget, du vil fortælle os andre?  :hyper:

Ej, nu begynder jeg snart at lyde som herr Albert, når han sender slibrige tilbud til andre her på debatten om da skam og skam da at mødes i en parkeringskælder  :hyper: Men det er bare fis og ballade det hele. Du er sikkert ikke bøsse, og hvis du er så rager det ikke mig  :blum:

Jeg ville bare stikke lidt til dig, når du skulle skælde ud på os andre, fordi vi har skrevet her i tråden. For man kan jo bare lade være med at skrive i en tråd, hvis man ikke synes den er så spændende igen. Jeg selv ville da heller ikke læse i en tråd om romanske stumfilm fra perioden 1925-30, fordi det ikke er noget, der interesserer mig.

Så ville jeg hellere finde en debat, som jeg alligevel syntes var relevant og så bruge noget af min tid der. Men vi har selvfølgelig demokrati her i landet, så Nino selvfølgelig godt skrive, at han synes min tråd er ligegyldig. Men så vil jeg også benytte mig af demokratiet og så sige, hvad jeg synes om, at Nino synes dårligt om min tråd.

Ej ok, nu bliver det nok lige lovligt langhåret, men det er fint nok, at du ikke synes om emnet, Nino. Det må du godt synes.  :blum:

4
Alt det andet / Sv: Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 28, 2017, 09:53:44 pm »
Jeg er helt enig med dig i at vi to ikke er den sammen person, og det er noget jeg ved med sikkerhed. :yes: Det er også derfor jeg hurtigt gik ud og skrev det, så der ikke var nogen der skulle bygge videre på den idé af vi skulle være den samme.

Alligevel så siger man jo, at alle har en tvilling gående et sted i verden. Altså ikke en fysisk tvilling, som man deler mor og far med, men en fremmed, som man ligner på en prik. Det kan for mit vedkommende være i England eller Argentina - jeg ved det ikke. Eller det kan være her i Danmark, hvor vi to måske ligner hinanden fysisk  :yes: Og måske er det det, nogen kan fornemme, og så tror de, at vi er den samme. Det kunne da være lidt sjovt, hvis man lige rendte på hinanden og så var det som at gå imod sit eget spejlbillede.

Ja, ok, det virker nok usandsynligt, men vi kan da aldrig vide, og sådan er det jo i virkeligheden med alting. Det er også derfor det er så åndssvagt med alt det profilgætteri herinde, som bliver dyrket både på højrefløjen og på venstrefløjen, for der er jo ingen, der kan vide det alligevel. Selvfølgelig kan jeg godt se, det er påfaldende, når Anklageren, Dommeren, Tigermanden og Venstrefløjens Hævner alle forsvarer islams rolle i Danmark, og logger ind efter hinanden og liker hinandens indlæg.

Omvendt så ser vi også at Rudi, Helle, Åse, Dane, Langgaard, Sturmbannfører og solkorset og alle de andre, der måske ikke er aktive i flere dage, og så når en af dem først har skrevet et indlæg, så kommer alle de andre heeeelt tilfældigt på lige efter og skal give den første ret og like det, han/hun har skrevet.

Så jeg tror i virkeligheden alle på begge fløje er lige gode om det. For det virker alligevel for påfaldende, når alle logger på samtidig selvom de ikke har været der i en uge eller sådan noget. Så skulle det være noget med at de skrev mails til hinanden om at "nu skriver jeg et indlæg på din-debat, kom og bak mig op". Ja, ok, det kan da ikke udelukkes, men lyder det ikke lidt skørt, hvis der skulle være nogen, der går så meget op i debatten. Så skulle det da vist kun være sådan nogle pensionister, der ikke havde noget at lave i hverdagen, men Anklageren gik jo også på pension for noget tid siden, så det kan vel i teorien ikke udelukkes.  :hyper:

Faktisk kan jeg afsløre, at jeg er født som tvilling. Men min tvillingebror døde tre dage efter fødslen. Nu tror jeg jo på reinkarnation, så jeg tror han lever igen et eller andet sted. Men for at det skal kunne være dig, kræver det jo at du er yngre end mig for at pengene passer. :yes:

Bortset fra det, så synes jeg nu der er en del tvillingesjæle herinde. Anklageren og Venstrefløjens Hævner. Rudi og Langgaard-Nielsen samt et par andre fra højrefløjen. Krønge-banden, som alle har samme pudsige besættelse af en vis hr. Pøllemand. Trådløse og hende drilletrollen genuine Troll o.s.v. Så er det jeg tænker, om det mon nu kan passe, at vi alle har en dobbeltgænger/tvillingesjæl herinde, eller om der bare er en spøgefugl, der laver sjov med os alle og laver en parodi på hver af os?! Det kunne f.eks. være spøgefuglen Trollsen/Trollerik. Eller en af de andre spøgefugle, der med garanti også er herinde.

Men parodier kan nu også være meget sjove. Som ung lavede jeg selv ofte parodier på de kendte og underholdt et par gange nogle børn på skolen med at efterligne de kendte. Dronningen, Prins Henrik, Glistrup o.s.v. var nogle af dem, jeg efterlignede. Desværre har jeg ikke øvet mig siden dengang, så det er stadig de samme, jeg kan efterligne.

Der kan du bare se, der er virkelig noget om det der med tvillinger - så måske er der bare mere mellem himmel og jord. Vi kan i hvert fald ikke vide det. Men nu har jeg kigget på din profil - og vi er faktisk lige gamle  :hyper: Det er da lidt skørt, synes jeg, når der nu har været de dersens skriverier om, at vi skulle være den samme.

Det er så sjovt med sådan nogle tilfælde, som vi jo aldrig kan planlægge eller styre - så kan man rigtig se, hvor meget tilfældet egenlig betyder for vores liv og hverdag. Men jeg tror nu ikke at vi er sådan en slags kosmiske tvillinger - men igen: Man kan da ikke udelukke det :yes:

Nej, spøg til side, det er jo bare fis og ballade det hele - med undtagelse at det der med at vi er lige gamle, for det er vi, hvis du har oplyst korrekt på din profil, så det er nu meget sjovt synes jeg. Men jeg har nu alligevel ikke noget imod at blive lidt ældre, for der er egentlig ikke noget, der er blevet dårligere ved at blive ældre - ENDNU!  :blum:

Jeg kan da i hvert fald de samme ting som altid, og så har jeg brugt meget tid på at fordybe mig i forskellige emner om blandt andet moderne arkitektur og om oldtidens civilisationer, så der kan man da lære meget forskellige - ved at åbne en bog, noget som de yngste i dag måske slet ikke ved hvad er.  :yes: Ja, ok nu lyder jeg måske så lige lidt ældre end jeg er, for jeg er nu ikke sådan en sur gammel mand. Det er fint at de unge gør det anderledes, end vi gjorde - der var jo også forskel på os og vores forældre, så det er nok bare naturens gang.

Men ja, nu det der med tvillinger og din-debat, så er det rigtigt at man ser mange "tvillingepar" eller hvad vi nu skal kalde dem, for er det i virkeligheden én eller flere personer?`Nu Anklageren, der skriver præcis som et par af de andre debattører - og det samme med Rudi - hvordan mon de ville forklare, at der er fire-fem andre profiler på debatten, der lyder præcis som dem?  :hyper:

Altså, enten er det dem selv, der opretter en masse ekstra profiler fordi de vil virke som om, de repræsenterer den mest almindelige holdning. Eller også så er det hr. Trollerik, der har gjort sig til en mester i af efterligne ikke bare en, men mange forskellige fra debatten. Eller der er flere om det, og i så fald er det hele jo et kæmpe svindelnummer  :yes:. Så hvem ved, måske havde Poul Jørgensen virkelig ret, når han nævnte et helt kobbel af stalkere, der lå og jagede ham  :hyper:

Ej, det er altså lige til at blive helt skør af at tænke på, for måske er din-debat slet ikke det, vi tror, men det er også det der er så spændende. Jeg elsker den slags mysterier, hvor man først til aller sidst ved, hvad det er, der er foregået.

Det lyder da sjovt det med, at du efterligner de kongelige. Jeg har selv spillet mange forskellige roller i teaterstykker gennem tiden. Det synes jeg nu er sjovt, og det har været både i min skoletid og studietid. Så der var lige et punkt mere, hvor vi måske ligner hinanden lidt - så hvem ved, måske er vi virkelig sådan et par kosmiske tvillinger - hvad det så end skal betyde.  :hyper:

5
Alt det andet / Sv: Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 26, 2017, 10:12:04 pm »
Jeg er helt enig med dig i at vi to ikke er den sammen person, og det er noget jeg ved med sikkerhed. :yes: Det er også derfor jeg hurtigt gik ud og skrev det, så der ikke var nogen der skulle bygge videre på den idé af vi skulle være den samme.

Alligevel så siger man jo, at alle har en tvilling gående et sted i verden. Altså ikke en fysisk tvilling, som man deler mor og far med, men en fremmed, som man ligner på en prik. Det kan for mit vedkommende være i England eller Argentina - jeg ved det ikke. Eller det kan være her i Danmark, hvor vi to måske ligner hinanden fysisk  :yes: Og måske er det det, nogen kan fornemme, og så tror de, at vi er den samme. Det kunne da være lidt sjovt, hvis man lige rendte på hinanden og så var det som at gå imod sit eget spejlbillede.

Ja, ok, det virker nok usandsynligt, men vi kan da aldrig vide, og sådan er det jo i virkeligheden med alting. Det er også derfor det er så åndssvagt med alt det profilgætteri herinde, som bliver dyrket både på højrefløjen og på venstrefløjen, for der er jo ingen, der kan vide det alligevel. Selvfølgelig kan jeg godt se, det er påfaldende, når Anklageren, Dommeren, Tigermanden og Venstrefløjens Hævner alle forsvarer islams rolle i Danmark, og logger ind efter hinanden og liker hinandens indlæg.

Omvendt så ser vi også at Rudi, Helle, Åse, Dane, Langgaard, Sturmbannfører og solkorset og alle de andre, der måske ikke er aktive i flere dage, og så når en af dem først har skrevet et indlæg, så kommer alle de andre heeeelt tilfældigt på lige efter og skal give den første ret og like det, han/hun har skrevet.

Så jeg tror i virkeligheden alle på begge fløje er lige gode om det. For det virker alligevel for påfaldende, når alle logger på samtidig selvom de ikke har været der i en uge eller sådan noget. Så skulle det være noget med at de skrev mails til hinanden om at "nu skriver jeg et indlæg på din-debat, kom og bak mig op". Ja, ok, det kan da ikke udelukkes, men lyder det ikke lidt skørt, hvis der skulle være nogen, der går så meget op i debatten. Så skulle det da vist kun være sådan nogle pensionister, der ikke havde noget at lave i hverdagen, men Anklageren gik jo også på pension for noget tid siden, så det kan vel i teorien ikke udelukkes.  :hyper:


6
Alt det andet / Sv: Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 23, 2017, 09:35:22 pm »
Nicket Frederico er tydeligvis også et forsøg på at lyde italiensk (da jeg også er Italien-venlig). Blot vil jeg gøre opmærksom på, at han med sin stavefejl afslører, at han ikke selv er italiensk-kyndig. Frederik staves FEDERICO på italiensk og ikke FREDERICO! Det minder mig om dengang, PJ udgav sig for en italiener og kaldte sig nossuno. Det hedder nemlig nessuno (det betyder ingen) og ikke nossuno på italiensk, så også dengang afslørede han sine begrænsede italiensk-kundskaber. :blum:

Hej med dig Politisk Ukorrekt. Jeg ved ikke, om du allerede har læst det, men jeg har allerede skrevet og uddybet til frk. Trådløse Anna, at jeg ikke er dig, så det skulle da gerne stå fuldstændig klart nu. For jeg er sikker på, at der er plads til alle herinde så længe de bare opfører sig ordentligt.  :yes: Og der synes jeg egentlig også Gubbi har været god til at administrere med fast hånd men alligevel med plads til de originaler, som sådan en side nu tiltrækker.

Der er nok mange herinde, der ville være blevet udelukket fra andre sider, men der mener Gubbi at der er mere rummeligt her, og det er jeg sådan set enig i. Fordi hvad er det sjove ved at vi alle sammen går rundt og ligner hinanden? Der er jeg en meget rummelig person, der gerne går over og taler med nogen, der er helt anderledes end mig selv, bare for at se hvad de har at fortælle, og hvad de er for nogle.

Frederico er forresten et almindeligt navn i Portugal, hvor jeg har været glad for at rejse en del. Det bliver jeg selv kaldt, når jeg er dernede, og så kan du selv gætte dig til, hvad jeg hedder til fornavn. :blum:

Jeg har læst med i Poul Jørgensen-sagaen, dengang den kørte, og jeg synes alligevel det gik lidt for langt med Trollerik dengang. Ikke fordi der ikke er nogen, der må sige Poul Jørgensen imod eller må anfægte hans sag, for den synes jeg alligevel virkede lidt tynd, men det blev en personlig hetz, som jeg ikke brød mig om.

Så synes jeg det er meget sjovere med de andre uskyldige trolls herinde, som ikke gør en flue fortræd.  :yes:

7
Alt det andet / Sv: Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 23, 2017, 09:24:21 pm »
Det er politisk ukorrekt him self - meget tyder på det, bare se det altseende øje der er brugt som avatar, der er ingen tvivl, endnu en troll,  :girl_blum2:

Ja, goddag med dig, frk. Trådløse Anna, du har selvfølgelig helt ret i, at jeg ville kopierer mig selv hvis jeg prøvede at lave en troll-profil, som jeg ikke ville have genkendt. Ja, naturligvis ville jeg det, for det er den bedste måde at skjule sig på. :yes:

Nej, det er bare noget pjat, det jeg skriver. Selvfølgelig er jeg ikke ham dersens Politisk Ukorrekt, og jeg synes da egentlig heller ikke, vi minder særlig meget om hinanden. Eller nu kender jeg ham jo ikke i virkeligheden, men det indtryk jeg har af ham fra at læse med herinde - der synes jeg nu, vi ikke sådan lige er til at forveksle.

Jeg vil nu ikke lave nogen troll-profil nu, selvom jeg synes de nogen gange kan være sjove. Men hvis jeg skulle så det være en rigtig ekstrem en, sådan en der ville få Rudi til at ligne en lille skoledreng, med hagekors som avatarfoto og citater fra Mein Kampf efter hvert indlæg  :hyper:

Eller en ekstrem muslim ala Tigermanden, sådan en, der rigtig kan køre de nationale op i det røde felt. Det ville jeg synes var sjovt. Men det skulle alligevel være så ekstremt, at I andre ikke ville være i tvivl om, at det bare var fis og ballade det hele.

For jeg forstår alligevel ikke dem der, der bruger helt vildt lang tid på at trolle andre, som nu Trollerik, der har ligget og jagtet Poul Jørgensen med Flixtor, MarieS, Måneskin og hvad de ellers hedder. Der synes jeg det bliver lidt for meget, og det virker også direkte sygt, at de bruger hele deres liv på det. Enten det, eller de er reptilians  :hyper:

Men hvad er overhovedet en troll, det kan man også overveje, for grænserne er alligevel flydende. For eksempel er jeg sikker på, at Rudi mener, at Anklageren er en troll  :blum: Men det samme gør sig nok også gældende den anden vej rundt.

Et andet eksempel, hvor jeg selv er kommet i tvivl er med HuHU/JoJO og hvad han ellers hedder. Der synes jeg det virker lidt trollet det der med at åbne og lukke sine profiler så mange gange som han gør. Fordi det virker ikke helt seriøst alligevel, for det er der da ingen andre der gør. Også det der dengang da han skrev, at han gik med ble, det virkede lidt trollet. Men hvem ved, måske er han bare en voksenbaby, der da skam og skam da nyder at gå med ble, for nu at bruge Alberts ord.

Noget andet jeg alligevel synes er for meget er når Trollerik har opsnuset en eller andens navn og adresse, der skal man virkelig være påpasselig med hvad man oplyser. Jeg kan se, at der er flere, der har oplyst deres postnummer. Det ville jeg selv aldrig gøre. Jeg vil gerne give lidt oplysninger om mig selv, men jeg kunne aldrig finde på at give oplysninger ud om mig selv her på nettet, der kunne lede direkte frem til min identitet. Det gør dem, der har prøvet det herinde nok heller ikke igen.  :hyper:

Nå men Anna, det blev en længere sludder for en sladder - men for at svare helt kort: Nej, jeg er ikke Politisk Ukorrekt  :blum:

8
Alt det andet / Ville du lade dit barn passe af en homoseksuel mand?
« Dato: November 22, 2017, 10:31:59 pm »
Ja, det var altså bare noget jeg kom til at sidde og snakke med en ven om. Om det egentlig er normalt, at man helst ikke vil lade sine børn passe af en homoseksuel mand? Altså, hvis man nu fandt ud af, at en af pædagogerne i vuggestuen var bøsse, hvad ville man så gøre? Eller ville det betyde noget?

Nu er jeg selv sådan en rigtig enspændertype, der aldrig fik børn eller blev gift, så det er ikke noget personligt fra min side. Det er mere det teoretiske i det, fordi vi her i Danmark bryster os af at være åh-så frisindede og tolerante, men jeg har på fornemmelsen, at det bare er noget vi siger for manges vedkommende.

Nu min ven der, han siger han ville stemme på Alternativet, og det er da et parti, der nok har mange homoseksuelle vælgere, men han ville alligevel ikke være så glad for at hans lille dreng skulle have noget at gøre med en homse i skolen eller institution, men jeg sagde også til ham, at det ville han få svært ved at regulere, for man kan for det første ikke se det på dem. Jo ok, så dan nogle som Gustav, der er man nok ikke så meget i tvivl, men der er også mange flere bøsser der er mere almindelige.

Selv er jeg ret frisindet, og jeg har ikke noget imod, hvis de skal lave deres pride og alt det der, det er da bare festligt, og sjovt synes jeg. Og så er der typer som Albert herindefra, der nok overtræder manges grænser, når han hele tiden sender tilbud om at mødes i en parkeringskælder til alle. Jeg har ikke selv noget imod at få sådan nogle tilbud, for det er jo bare fis og ballade, og han ved ikke, hvor jeg bor alligevel  :blum: Men der er da aldre der ikke synes det er så sjovt, så det er igen det der med, hvor frisindede vi egentlig er?

Jeg tror mest de fleste er frisindede på den måde med, "de må gøre hvad de vil, bare de ikke har noget med mig at gøre". Men hvordan ville I selv stemme?

Sider: [1]