Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Hjerter ES

Sider: [1] 2
1
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 22, 2017, 08:07:26 pm »
http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10049182/et-pudseloejerligt-valg/

Det bliver mere og mere tydeligt, at manden har en skrue løs.

Ja, Alternativets formand.
Desværre er det langt fra gået op for alle. Det er det jeg vil sige med mit indlæg.   :ROFL:

2
Politik / Sv: Forfærdeligt, København!
« Dato: November 22, 2017, 07:43:02 pm »
Nej, hvor var det forfærdeligt at se, hvordan mange tusinde københavnere stemte på det perverse gøglerparti i går. Det gjorde mig ærligt talt lidt nedtrykt, da jeg kom på benene i dag, og så lidt morgen-news.

Jeg kan ikke lade være med at poste noget, som jeg synes Dansk Samlings formand, Morten Uhrskov Jensen skriver så fint dagen derpå:

Han undskylder først på sin hjemby Sorøs vegne, fordi "738 borgere demonstrerede, at de har et pseudoreligiøst gen."

Om København skriver han: "Partierne SF, RV, EL og Alternativet fik tilsammen 46,1 % af stemmerne! Alternativet alene 31.570, hvilket viser med al tydelighed, at et ganske stort segment af danskerne er pseudoreligiøse mennesker, der under normale omstændigheder ville søge mod Jehovas Vidner, Scientology eller andre, ja netop alternative fænomener."
(Jyllands-Posten i dag.)

3
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 22, 2017, 07:16:36 pm »
Der skrives og menes forskelligt. Prøv at se.

Carlo skriver (fuskfri):
Det eneste effektive ville være at slæbe dem langt til havs, så de kan krepere ynkeligt, ligesom de gør i Thailand. [skrevet for noget siden]
Du havde måske hellere set flygtningene drukne? [Skrevet nu]

Sådan mener en på hyklersiden.

Licensnægteren skriver:
Lukkede man grænsen helt og førte en ægte nationalisk politik så ville der ikke være nogen døde. Det er dem der går ind for at der kommer velfærdsjægere til europa der er skyld i det, IKKE de partier som vil stoppe indvandringen og starte med hjemsendelserne.

AR:
Her rammer vi sagens kerne. Godhedsindustrien og de venstreorienterede profiterer på død og ødelæggelse.
De viser billeder af døde drenge på strandbredden, samtidig med de får "mentalt jern" på over situationen, de jubler indvendig.
Hvis nogen siger mig imod, henviser jeg til de selvsamme personer og deres lorte partier går ind får der skal bombes byer i muhammedanien, og vore soldater skal dø en meningsløs død et ligegyldigt sted i Afghanistan.


Debatsvinet:
Dermed vil den stakkels lille drengs død formentlig føre til flere små drenges død.
Tænk lige over den, Anklager


AR:
Jeg tror anklageren inderst inde ikke er særligt berørt ligesom vi andre heller ikke er, men propaganda værdien er uovertruffen. Derfor hældes der milliarder afsted til ulandshjælp og krige, der aldrig kan vindes, da strømmen af muhammedanere er uendelig, den stopper ikke, med de svin vi har som ledere.

ren propaganda og socialistisk følelsesporno.


https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article4695041.ece
Minister erkender: Ulandsbistand for en halv milliard blev spildt
Udviklingsminister erkender, at den danske støtte blev misbrugt frem til militærkuppet i Mali i 2012.

Får det dem til at stoppe ?
Får det dem til at stoppe at tusindevis dør drunknedøden ?

Jeg giver jer ret, anti-rød og debatsvinet. Hyklerne fra "godhedsindustrien" skyr intet i forsøget på at fremstå som "gode humanister", samtidig med at de vil have kritikere til at skamme sig og føle sig onde.
De danske børn - også de endnu ufødte - der kommer til at leve med den store indvandrerbyrde og iblandt alt, alt for mange muslimske børn, er "humanisterne" revnende ligeglade med. De er ikke spændende men bare danske børn med far, mor og bedsteforældre, som gerne så, at de voksede op i et trygt og godt Danmark.

4
Politik / Sv: Det blev et fornuftigt valg
« Dato: November 22, 2017, 11:14:21 am »
Ingen tvivl om at socialdemokratiets nye racistiske profil har givet pote.

Forklar venligst, hvordan denne "nye racistiske profil" viser sig! Jeg har ikke fået øje på den.   :girl_werewolf:

(Og så: "Et fornuftigt valg"...ha ha!)

5
Fra medierne / Sv: Støt aldrig Red Barnet
« Dato: November 22, 2017, 10:32:07 am »
Hvis de har sejlet mennesker mellem Afrika og Italien uden de nødvendige tilladelser skal de naturligvis dømmes for menneskesmugling.

Det vil jeg håbe, men der er så mange fiksfakserier indenfor alt den slags. Tænk på, hvordan Dansk Flygtningehjælp har kørt rundt med danskerne i mange år.

Jo, NGO-skibe har da samlet illegale migranter op ved Libyens kyst og fragtet dem til Europa, især Italien.
Da der sidste år ankom ca. 180.000 illegale og andre migranter (kaldes "flygtninge") til Italien, blev omtrent 70 procent samlet op af NGO'ere.
Lederen af EUs grænseagentur Frontex har kritiseret dette for at være "menneskesmuglernes forlængede arm."

Der er al mulig grund til at lade være med at støtte organisationer som Red Barnet, som aktivt bidrager til at destabilisere Europa og gør det sværere end det er i forvejen for de vesteuropæiske børn - børnene af vesteuropæere altså. Men disse børn og deres fremtid interesserer normalt ikke "de særligt gode", som man også ser det her på siden.

Læs iøvrigt:   https://konservativreaktion.blog.berlingske.dk/2017/09/05/nej-ikke-en-krone-til-red-barnet/

6
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 20, 2017, 11:33:22 am »
Ville et sådant parti kunne tiltrække vælgere/medlemmer i hvad du ville kalde nogenlunde almindelige menneskers kreds? Nej vel?
Hvis du er på en arbejdsplads blandt ganske almindelige, voksne mennesker, ville du så sige åbenhjertigt ved frokostbordet: Jeg er medlem af Alternativet?  Nej vel?

Ville du anse dig selv for at være et almindeligt menneske? Også sådan holdningsmæssigt?

Og mener du det er en fordel at have et samfund der kun tolererer disse almindelige mennesker? Kunne man ikke lave argumentet at der nogen gange skal nogle ualmindelige mennesker til for at lave de største fremskridt? Var Churchill et almindeligt menneske? Var Newton? Var Tordenskjold? Var Alexander den store?

Gad nok vide, om du stemmer på Alt. !  :cool:

Måske lidt ude i det vilde at sammenligne f.eks. Winston Churchill og Tordenskjold med dem, der hænger tissemand-fotos op på en bar...?

Men jeg kan godt se pointen i, at folk der gik i spidsen for store begivenheder ikke var gennemsnitsmennesker, hvis man forstår "almindelige" sådan.

7
Politik / Sv: Et stort had til DF muslim
« Dato: November 20, 2017, 11:13:18 am »
Hvis du virkeligt er imod indvandringen, synes jeg da du burde overveje at finde et andet parti end DF. DF er jo i virkeligheden en flok svagpissere, som når det kommer til stykket har vist sig ikke at have ret meget kraft i bollerne. Stram Kurs, De Nye Borgerlige eller JFK21 synes jeg virker mere spændende.

Når dette så er sagt, ja, så er DF muligvis bedre end så mange af gammelpartierne. Så man kan selvfølgelig stemme på dem som det mindste onde...

Det var da et stygt garagesprog, men bortset fra det har DF også skuffet mig tit. Det gamle valgsprog "de har 'et vist kun i æ mund" har flere gang vist sig at passe for godt på dem. Af dem, du nævner, kender jeg kun Nye Borgerlige, og de virker ret gode. Kan det passe, at de har sagt, at Danmark skal stoppe al asylansøgning?

8
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 20, 2017, 10:44:26 am »
Nej, det ville være noget nær det sidste, jeg ville støtte.

Men ok, de skal da have lov at stille op, når de kunne indsamle de nødvendige underskrifter, og det kunne de - hvor skørt det end lyder.
Jeg håber, at mange snart vågner til fornuft og seriøs politisk handling i stedet for at lalle rundt på den måde, som Alternativet er typen på.

9
Fra medierne / Sv: 47.000 valgte blankt!?
« Dato: November 20, 2017, 10:40:04 am »
Ja, det lyder ikke dumt at finde en fra Nye Borgerlige til dette kommunalvalg. Ved byrådsvalg for eksempel, kunne vedkommende godt få noget indflydelse, hvis hun eller han blev en slags "tungen på vægtskålen."

Derimod til næste folketingsvalg, kan jeg godt komme i stor tvivlrådighed. Men den tid den sorg.  :Laie_23mini:

10
Politik / Sv: Angående at digte frit om "helten" Glistrup
« Dato: November 18, 2017, 07:01:10 pm »
Må jeg spørge:
Er der nogen her på Din-debat, der har nogle personlige erindringer om Mogens Glistrup?
Jeg har jo kun mindet fra en tv-udsendelse om en for mig at se fysisk svag, lidt senil gammel mand, der tussede rundt i sit hjem og skrev små papirlapper om noget han ville huske at skrive om (på skrivemaskine). Det virkede trist.

Men han må vel nok have været sej engang. Nogen der har hørt ham tale på møder? Der Rudi ? - man kunne godt tro, du har haft oplevelsen.   :rolleyes:

11
Hvad ialv har julemænd med lussinger og brændte hænder at gøre,? det er da ikke ligefrem det at julemænd står for,  :girl_sad:

Æresvold er religiøs. Vi har religionsfrihed. Derfor også frihed til at udøve religøs æresvold.

Skal vi forbyde den ene religionsudøvelse, skal vi også forbyde den anden.

Han tror i fuldt alvor, at der findes en nissereligion!

12
Kriminalforsorgen har lavet to videoer om hvordan forholdene er i et lukket og et åbent fængsel. Hvis du tror at det er super hårdt at være i et dansk fængsel så må du tro om. Selv et lukket fængsel ser ikke ret hårdt ud (og det er de hårde kriminelle der kommer i et lukket fængsel)

https://www.youtube.com/watch?v=KD0IMRU4NV0 åbent fængsel
https://www.youtube.com/watch?v=pJWrDczQd9k lukket fængsel

Hvad mener i om at man har det ret godt i et dansk fængsel? Burde det ikke være mere en straf at komme i fængsel?

Selvfølgelig burde det være en straf, ellers mister det helt mening. Alt det med hyggelige stuer, biografture, musikundervisning og styrketræning kunne godt droppes for hårde kriminelle i mine øjne.

Når "genuine Troll" spørger til vand & brød.
Det ville jeg godt gå ind for i en del tilfælde. Bare ikke til de muslimske voldtægtssvin. Der kunne man såmænd godt spare på brødet!
Jeg tænker på en type som ham, den flerdobbelte voldtægts-psyko (somalier, Gullestrup og Herning 2011). Tænk på, at vi er nogen, der slet ikke syntes, at han skulle have været i fængsel - kun arrest indtil køreturen til henrettelses-stedet.   :smile1:

13
Fri Debat / Sv: Legetøjsfirma hylder hijab
« Dato: November 14, 2017, 11:14:15 am »
Hvor er det fint at barbie lader sig inspirere af en kvinde med OL talenter. En hijab er ikke lige min smag, men jeg er godt træt af at kvinder kun mødes med tanken om at de skal være afklædte uden at kunne noget.
Hvis den bliver godkendt til at blive solgt i fundementalistiske islamistiske lande, vil den måske inspirere kvinder der til at udvikle deres talenter uanset deres egen hijab.

Jeg håber at se flere producenter som lader sig inspirere af selvstændige kvinder.

Selvstændige kvinder - i hijab, burka, niqab m.m.   :fear: :JC-hysterical: :JC_ghey:

14
Fri Debat / Sv: Legetøjsfirma hylder hijab
« Dato: November 14, 2017, 08:51:36 am »
Fy for f.....

Jeg håber absolut ingen danske forældre kan finde på at købe sådan en jihad-fægter til deres piger.

15
Samfund- & Kultur / Sv: Kan vi fortsat regne med, at hjemmehjælp kommer?
« Dato: November 09, 2017, 03:09:06 pm »
Hvad med at ansætte nogle "Dørmænd" som forklædes som hjemmehjælpere, sættes sammen to - tre ad gangen med radiokontakt, og når de så bliver angrebet af "disse" "elementer" så falder hjemmehjælper kludene, og boksehandsken, uden handske kommer frem..

"Boksehandsken uden handske"  :tommy:  :thumbsup:
Måske mener du nogle af de helt små uden postring, man kan bruge til at slå på "plethandsker" med - puha, men jo, det trænger de forbandede arabere til. Det er for langt ude, at de kan terrorisere bydele som de gør i øjeblikket.

Tænk, at der hver dag er nogen, der går på arbejde med det i tankerne - nu kommer de måske.

Sider: [1] 2