Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Vandkantsdansker

Sider: [1]
1
Politik / Sv: Du skulle måske holde dig til sandheden.
« Dato: November 30, 2017, 02:20:22 pm »
Ligegyldigt om Helle Thorning tog initiativ til det i forhandlingerne. Socialdemokraterne valgte at gemmeføre disse dagpenge og kontanthjælps forringelser. Jeg retter det gerne til;
Vi kan stadig huske Helle Thorning-regeringen og kontanthjælps forringelserne Socialdemokraterne genneførte da Thorning var statsminister.

Yderligere! Den smørre er IKKE den eneste forringelse på områderne Socialdemokratiet genneførte i deres regering.Du kan tilføje
fra 52 til 22 ugers sygedagpenge, førtidspensionsreform, fleksjobreform, gensidig forsørgelse, overførselsindkomsternes stignings grad fra lønregulering til pristalsregulering og forringelse af den grønne check, samtidig med 2 bundskatstninger., femdobling af PSO som rammer fattige der stadig skal bruge strøm.

Mage til velfærdmassakre skal man lede længe efter, men pressen dækkede over dem.

2
Politik / Sv: Vandkantsdansker
« Dato: November 30, 2017, 02:11:15 pm »
Jeg savner din kommentar til at VK(O) afskaffede grænsekontrollen den 31. december 2003 - og hvordan det kan virke forebyggende på indvandringen.

Schengen og de åbne grænser var en realitet 1996, trods mange advarelser som blev ignoreret, heldigvis er de nu igang med at prøve og rette Nyrups eksperiment om åbne grænser. selv om det først blev indført 2003.

Indvandringen faldt da starthjælp blev en realitet,og steg lige så snart Vestager / Thorning  fjernede den igen.
VKO varfor skvattede, de skulle have fjernet reformeret konventionerne, og fjernet muligheden for indvandre kan komme ind uden de er i stand til at forsørge sig.

3
Politik / Sv: Dansk Folkeparti - skattelettelser til de rigeste
« Dato: November 30, 2017, 01:52:56 pm »
Eventuelle besparelser for færre flygtninge dækker ikke de skattelettelser.
Finansieringen for skattelettelserne kommer fra dagpenge- og kontanthjælps- besparelser.Det er vel logisk nok, at når man bliver befriet for en udgift så er der penge til andet.

Nu ville alle de besparelser ikke være nødvendige, hvis vi ikke forsørger alverdens sociale tilfælde.
Nå først de er sendt hjem til deres respektive lande, er det ikke nødvendigt at spare sådan.
Det er logik at når der bruges 100 mia på indvandrer industrien så må der spares andre steder.

4
Politik / Sv: Dansk Folkeparti - skattelettelser til de rigeste
« Dato: November 30, 2017, 01:34:22 pm »
Det er vel logisk nok, at når man bliver befriet for en udgift så er der penge til andet.

- og indvandrerne er kommet til landet under VK(O) styre - samtidig med at DF har sparket til den lille mand sammen med VK (men har dog snakket anderledes).

Rigtig mange af de kriminelle er født her i 90'erne.
Desværre formåede VKO ikke at få stoppet helt op.

Lekakowich helt tilbage tilbage til Femøren.

5
Politik / Sv: Dansk Folkeparti - skattelettelser til de rigeste
« Dato: November 30, 2017, 01:12:10 pm »
Det er vel logisk nok, at når man bliver befriet for en udgift så er der penge til andet.

6
Politik / Sv: Nødder
« Dato: November 13, 2017, 01:52:08 pm »
Engang for længe siden var der er større debat om nødder og især afgiften på nødder, som varierede alt efter om det var hele eller halve (eller kvarte) nødder.

Men der er lys forude - især for Anti-rød - for nu bliver afgiften på nødder afskaffet, helt afskaffet tilsyneladende, hvis man kan stole på medierne:

"Regeringen foreslår, at afgiften på nødder afskaffes fra 2018. Nøddeafgiften har ikke sundhedsmæssig begrundelse og giver udfordringer for danske virksomheder, der importerer og sælger nødder.

Afskaffelsen af nøddeafgiften skønnes at indebære et mindreprovenu på ca. 180 mio. kr. årligt efter tilbageløb og adfærd"

https://www.regeringen.dk/nyheder/erhvervs-og-ivaerksaetterudspil/

Og der er flere godter i posen: Billigere øl og sodavand og ikke mindst regnfrakker.
http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-11-12-ny-erhvervs-og-vaekstpakke-paa-plads-flere-varer-i-danmark-bliver-billigere

Nu er problemet så: Skal man udskyde juleaften med tilbehør som nødder og ris á la mande til januar, hvor det hele er blevet billigere (måske)?

Mon ikke du finder pengene til mandler og nødder til jul.

Det var på tide den tåbelige afgift bliver fjernet, hvad ligner det man skal betale 99 pr kg i Lidl, mens man kan hente 2 kg fro 149 lige over grænsen, og så tage alt det andet man kan spare på med samtidig.

7
Politik / Sv: Danske stemmer
« Dato: November 09, 2017, 02:09:39 pm »

Ifølge borger.dk er der kun følgende 3 krav for at være stemmeberettiget til region- og kommunalvalg:

Man skal være fyldt 18 (Uden at være umyndiggjort)
Man skal have fast bopæl i kommunen/regionen
Man skal have Dansk, Norsk, Islandsk eller EU statsborgerskab eller have boet i Rigsfællesskabet uafbrudt i 3 år
Du behøver altså hverken at være dansk, påstå at et stykke papir på magisk vis har gjort dig dansk, eller i det mindste bare tale dansk for at kunne stemme! Dansk Folkeparti har opdaget denne uhyrlighed, og er forarget over at fremmede kan stemme til vores lokalvalg. DF kræver handling! DF kræver ændringer! DF kræver fremmede skal kunne tale det danske sprog hvis de ønsker at være med til at bestemme over danskere!

https://xn--dagensblser-h9a.net/2017/11/09/danske-stemmer/

Wow har DF opdaget denne uhyrlighed?
Det har DF været længe om, for det har været gældende lov siden 1981. Længe før partiet overhovedet blev stiftet.

Men nu var der heldigvis ikke de mængder i 81, sikkert derfor det ikke var nødvendigt at gøre noget ved problemet dengang.

8
Politik / Sv: Geggo og Cengiz er blevet gift?
« Dato: November 09, 2017, 12:05:03 pm »
Geggo og Cengiz er blevet hemmeligt gift i Las Vegas

Reality-parret tog via Manchester til Las Vegas for at holde deres bryllupsplaner skjult.

Geggo og Cengiz ville have afsløret for hele Danmark at de var blevet gift, i aftenens afsnit af tv-programmet Familien fra Bryggen, men nu afslører Ekstra Bladet at parret er blevet gift for nyligt.

Brylluppet fandt sted ved en ceremoni i Las Vegas, som var Cengizs store drøm. For at gøre begge parter glade er planen, at man senere også skal giftes ved et stort bryllup med familien, som det er Stephanies store ønske, skriver Ekstra Bladet.

Geggo og Cengizs plan om at blive gift var så hemmelig, at ikke engang Linse kendte til planerne.

Linse skulle ifølge Ekstra Bladets oplysninger være blevet både rasende og skuffet, da hun blev ringet op, og fik fortalt at hendes datter skulle til at giftes. Det skete nemlig først kort inden, at Geggo og Cengiz sagde 'ja' til hinanden.

Linse Kessler ønsker ikke at bekræfte, at datteren er blevet gift.

”Ingen kommentar. Jeg ved ikke, hvad du snakker om. Man må se med i programmet og se, hvad der sker”, siger hun da Ekstra Bladet ringer til hende.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, vil man kunne se vielsen i aftenens udgave af Familie fra Bryggen.

De oplysninger har TV3 ikke ønsket at svare på.

” Ingen kommentar”, lyder det fra Linse.Hvad mener du????????????????????????????????????????????
At hun har dårlig smag og lige så ubegavet som hendes gabehoved af en mor.
Ufattelig nogen gider spilde tid på at glo på sådan en udseendelse.

9
Fri Debat / Sv: Skabe klarhed ?
« Dato: November 09, 2017, 12:01:13 pm »
Er der nogen der kan skabe klarhed over hvad der foregår.


Inger Støjberg var i tv, og det slog mig jeg ikke forstod hvad pokker der foregik. At hun er at sammenligne med en rød socialist er oplagt, men alligevel.
Journalisten viste nogle klip fra udrejsecentret hvor Inger Støjberg blev udsat for et par kvinder der hylede og skreg som sindssyge. Smed sig på bilens køler og en anden smed sig ned ved bilen, det fik på nippet  det hele til at eksplodere som benzin på et bål. Ministeren måtte under bodyguard beskyttelse flygte for sit liv og førlighed. En helt normal dag i muhammadland.

Her er noget jeg ikke helt forstå. Det er i Danmark og en minister må flygte fra en flok rasende muhammedanere. I Danmark. Hvordan er det kommet så vidt, hvordan kan man på nogen måde acceptere den slags, hvorfor griber man ikke ind øjeblikkeligt og rydder området, som anti-rød ville have gjort?

Inger Støjberg og journalisten talte om episoden som noget forfærdeligt og oprørende. Tjo.... det er rigtigt nok. På den anden side er det jo sådan muhammedanere altid opfører sig, så det er ganske normalt for dens slags. Jeg forstår ikke det kan overraske. Har man aldrig set videoer hvor muhammedanere er samlet. (altid i flok)
Skrigende voldelig optræden er standard.

Så talte de om ca 40% af muhammedanere dropper ud af skolen, og det ville Inger Støjberg gøre noget ved........Hvorfor ?
Med tanke på deres fætter/kusine indavl må man regne med en stadig større gruppe idioter og åndssvage. Så hvordan kan det overraske. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke forstår det.
Jeg tænker også på, hvorfor kan jeg ikke også som jer kan være som, et lallende fæ, der klapper i hænderne over kulturberigelsen  og tænke på, hvad vi kan lære af muslimerne, og lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.

Tænk at være som en der tænker det samme som alle andre. Hvor let det vil være.
Ikke nogen ny problematik
https://www.bt.dk/nyheder/indvandreres-indavl-koster-millioner
https://www.avisen.dk/faetter-kusine-aegteskaber-fylder-specialskoler_155735.aspx

10
Fra medierne / Sv: Kunne du nøjes med ét bad om ugen?
« Dato: November 07, 2017, 07:13:00 pm »
Da jeg var barn, var det almindeligt, at man kun kom i bad én gang om ugen, og så en gang klatvask de øvrige dage - og det gjaldt både unge og gamle.
Der er ingen naturlov, som siger, at man SKAL i bad hver dag.

Min erfaring fra dengang jeg arbejdede på plejehjem er, at nogle af beboerne nærmest skulle lokkes til at få deres ugentlige brusebad.

Men "klatvasken" ... hvad med den ?

Det er ikke alle, der selv kan vaske sig !

Da jeg var hjemmehjælper,havde jeg en lam kvinde, der blev senge vasket og smurt / pudret i diverse folder, hver morgen !
En gang om ugen, blev hun kørt ud på badeværelset og fik bad og vasket hår.

Så havde jeg et par ældre borgere, jeg kun skulle vaske på ryggen.

Hvis ældre ikke kan selv, enten ligger de, eller sidder meget, huden får ikke luft, og der kan komme eksem eller rødme, ikke at forglemme dem, der bruger ble !


Det får de hjælp til når de ikke selv kan.
De bliver stadig vasket og smurt, det er ikke så forskelligt fra det du beskriver.

Der er en del der afslår badet, hvis det er en af de få udlændinge der er ansat.
Ihvertfald her i kommunen. D e gamle er ikke så vilde med en de ikke kan forstå hvad siger.

Det er da godt der uddannelse færre af dem, så der kun er nogen der kan komme alle steder.
Selv om det er karakterkravet på 2 i dansk og matematik der stopper dem.


11
Fra medierne / Sv: Kunne du nøjes med ét bad om ugen?
« Dato: November 06, 2017, 02:54:27 pm »
Kunne du nøjes med ét bad om ugen?

http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-11-05-de-aeldre-faar-kun-et-bad-om-ugen-tv-2-udfordrede-
politikere-til-at-gaa-syv-dage

”TV 2 har udfordret to lokalpolitikere til at undvære brusebadet i en uge - nøjagtig ligesom hjemmehjælpsmodtagere i halvdelen af landets kommuner.”

Jeg mener:

At kun ét bad om ugen ikke er værdigt for vores ældre medborgere, som ikke kan bade selv!

Nu er det kun 3% af kommunerne, der tilbyder et bad hver dag.

Godt nok går jeg ikke i bad hver dag, men dog hver anden dag, og dette finder jeg rimeligt.

Hvad siger du til ét bad om ugen?


Desværre virker dit link ikke.
På Lolland får de fleste kun bad en gang om ugen, med mindre de har snakketøjet i orden, så kan de godt få op til 3 gange.
Men nu skal der selvfølgelig bruges penge på andre kommuners sociale tilfælde, så det er måske ikke så sært.

Sider: [1]