Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Daisy

Sider: [1] 2
1
Fri Debat / Sv: Kinesisk kønsbehåring på kussen
« Dato: August 30, 2017, 07:20:43 pm »
OK - tak PU - ja min personlige erfaring er jo som antydet ikke så stor. Så ethvert bidrag som dit er yderst relevant for mig. Vil du så mene at det er sådan 75% der har væg-til-væg mens de 25% han trimmet kussen? Det er forvirrende at både kvinder og mænd har så vold meget hår dernede når de er så dukkeagtige andre steder. Torsten siger omtrent det samme som du: HÅR.

2
Fri Debat / Kinesisk kønsbehåring på kussen [NSFW]
« Dato: August 30, 2017, 07:10:56 pm »
Hej allesammen,

Undskyld jeg har været borte så længe, men nu er jeg tilbage så vi kan få noget orni' debat.

Jeg er ved at læse om det interessante emne "dos chinese women have hairy pussys?" idet jeg netop har været i gang med en lille undersøgelse sammen med doktor Google om det. Det er lidt tvetydigt det man finder frem til for der fortælles om at de er nogle frække vildkatte i sengen og at man bør tage to med op på værelset så man har en i reserve og en hel masse om pussy generelt i den asiatiske del af verden. Jeg har engang bollet en koreaner efter vi havde været på den kreolske restaurant i indre by - dvs. Studiestræde. Hun var glat på fissen kan jeg huske. Men hvordan forholder det sig med kinøjsere mon? Altså i gennemsnit.

En rigtig god kilde til oplysning om dette emne er http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Asian_women
men det ville være interessant om nogle af de ærede scriptøser eller ærede skribenter havde yderligere gennemsnitlig viden. Så vi snakker best and worst case scenario.

På forhånd tak.

Litteratur henvisning:

Worst case scenario


Best case scenario


3
Fri Debat / Sv: Jeanette Ottesen nægter manden sex!
« Dato: August 30, 2017, 05:46:20 pm »
Ja stregen virker bekendt. Fru. Olsen har den også men ikke så tydelig mere. Jeg har den forresten også, men det er bagpå 🤔

4
Fri Debat / Sv: Drama mellem barnepige og brystbombe!
« Dato: August 30, 2017, 05:43:04 pm »
Altså helt ærlig kan jeg ikke se problemet. Katie har sprængfarlige babser og Kieran har sprængfarlige boller fordi han ikke får taget sit tryk ofte nok. Det er jo ellers Katies pligt at tømme dem og sker det ikke så bliver han jo nød til at lette sig i det nærmeste fruentimmer dvs. Nikki.
Det er en ren og skær sikkerhedsforanstaltning.
Jeg kender det fra mig selv: jeg skal tømmes hver dag og et hul er et hul.

5
Fra medierne / Sv: Endnu et stenkast fra motorvejsbro
« Dato: August 29, 2017, 09:30:52 pm »
Ja det er trist. Det eneste gode i sagen er ofrenes mulighed for at afstandbedømme gerningsmændene idet de jo med sikkerhed i stemmen til politiet kan sige at det kun var et stenkast derfra hvor de var da de blev ramt.

6
Sikke dog et morsomt profilbillede du har fået dig, Daisy. Det er et stort pikhoved du har, som stikker op af buksen. Du er da ret veludrustet. Du må være populær hos fruentimmerne.

Ja og hvis du er fræk så kommer der en ubåd op også  :hyper: :MG_216:

7
Jeg begynder også at tvivle på Raket. Alene det at han hedder Raket finder jeg betænkeligt. Altså jeg mener havde han heddet Rakel Rasdenni Madsen eller De Nattergale Madsen så havde man da kunne have forstået det. Men uden raket går det nok ikke for Madsen ... der skulle hældes 40 spande ral ned i den ubåd. Jeg har på fornemmelsen at Madsen er ved at drukne i benklæderne.

8
Fri Debat / Sv: Jeanette Ottesen nægter manden sex!
« Dato: August 28, 2017, 11:19:56 pm »
Glimrende indlæg - og ikke mindst et glimrende oplæg til en spændende debat..! :yes:

- uden at være fagmand, så vil jeg alligevel foreslå en let slibning med korn 150-200 for at fjerne ujævnheder i overfladen -  herefter en god grundmaling/hæftebund, og afslutningsvis en heldækkende træbeskyttelse, minimum glans 60..!

Good luck!  :smile1:


Daisy er et fint navn, faktisk bedre end Stikkeren eller Rik ,oÆ)))))
Mvh
Thorstelund 2 6740?
Jokke og Marie i aktivering for millionerne

Jeg mener hun skal slibes med korn 40 først og slutter man af med finpolering med korn 60. Derefter ruller man lortet i tjære og fjer.

9
Fri Debat / Sv: Jeg er politimand
« Dato: August 23, 2017, 08:04:07 pm »
Den der onkel kán teoretisk godt have været mig - hed han hr. Betjent Olsen?

10
Fri Debat / Jeg er politimand
« Dato: August 22, 2017, 09:36:55 pm »
Hvis der nogle kriminelle delinkventer med poser under øjnene her på debatten så vil jeg gerne tilbyde gratis anholdelse af lovovertræderen uanset etnisk herkomst. Jeg har også en knippel hvis der skal serveres knippelsuppe og hvis delinkventen eller -kventerne er urolig(e) så vil der blive kørt i futtog hjem til stationen.

Så jeg vil tilråde nulbonerne her på debatten at udvise agtpågivenhed og forholde sig i ro. Der vil blive slået hårdt ned på enhver urostiftelse.

vh.
Hr. Morten Hinnerup Henningensen

Vagthavende

11
Fig. 1. Kim Wall oder fräulein Wahlen?

Min politiefterforskning i nærmere detalje er som følger.

Raketten er gået på Madsen på det tidspunkt han har indset at hun havde andre spændende hemmeligheder og disse hemmeligheder er åbenbaret netop kommet for en dag ved tilberedning af en god omgang ubådsskipperlabskovs med pølser hvor der er faldet en bemærkning om at 'Jåg har ochså desse ulika uniformer hemma - ja jeg har skam ochså en med i min kuffert som jeg gerne vil klæde mig i for din skyld hr. Madsen". I det øjeblik har Madsen været SÅ opstemt at han har beordret Wahlen til at vise sig sit rigtige jeg og dermed hvad hun havde med i kufferten... I eet nu eksploderer labskovsen fordi opmærksomheden er væk fra ubådskomfuret ud i ubåden og en pandefuld pølser rammer en ballast tank som springer læk. Nu er Madsen både vred OG stærkt ophidset og vil have fräulein Wahlen NU! Det modsætter Kim sig og Madsen griber ud efter en køkkenkniv med skær! Han siger "Jeg dræber dig og skærer dig i mindre stykker så jeg kan bruge dig i en sammenkogt ret til næste togt". Madsen har ikke langt fra tanke til handling ... så han skærer hende som sagt i 6 dele og boller med torsoen fordi det også gerne må være lidt frækt af sejle ubåd. Derefter tager ubåden vand ind og synker med de 6 dele og de flyder så op gennem tårnet på ubåden da ligdele flyder og jern synker.

Resten er historie og liget er lige fundet ... eller rettere 1/6 af det.

Men var det fikst af Madsen? Umiddelbart var det en dårlig tradeoff: Én udløsning kontra at skulle ind og ruske i 12 år?

12
Legitimation: Jeg er rigtig politimand

Nu er jeg rigtig politimand og jeg har opklaret en hel masse ting. Jeg vil sige at det forholder sig sådan at Madsen har skåren først benene af og så armene. Så har han fundet ud af at hun blev ved med at pludre derudaf - på svensk oven i købet - og så har han simpelthen lige cuttet hovedet af til sidst. Og så til sidst så har han tømt sig i fissen fordi det er rimelig sjældent at man kan komme til at dyrke torsobolning.

Sådan er det.

13
Fri Debat / Bliver man slankere af at deaktivere cookies ?
« Dato: August 21, 2017, 08:27:57 pm »
Jeg har slettet ALLE kager nu og deaktiveret dem i bråwseren og bader kún med telephone-browser... hvorfor bliver man så ikke slankere enitalt?

14
Fritid / Sv: Nogen der roder med havefræsere...?
« Dato: August 21, 2017, 08:19:29 pm »
Hej, har købt mig en ældre fræser med Brigg&Stratton motor (5 HP).
Fræste 1/2 t. med den forleden, hvorefter den gik i stå, siden har gnisten været gået hjemmefra...
Købte nyt tændrør, og har poleret svinghjulet med sandpapir - Stadig ingen gnist...
Afmonterede svinghjulet, bagved sad ingen platiner eller andet, går derfor ud fra, det kun kan være tænd spolen der er gået?
Hvor handler i reservedele til Brigg/Stratton (tænd spoler)? Og hvis det er tænd spolen der er røget, kan det da skyldes andre ting, end alderdom?

God dag derude!
Og håber i har Ignition

Jeg er ked af at du har mistet gnisten, men måske det ville hjælpe at høre Dexter Gordon spille "The thrill is gone" https://m.youtube.com/watch?v=lfCNRdgLxjI

Ellers så sjæg om fortøjningen er gået løs fra fornosningen ved højre kondensator så gnisten ikke får ladning fra for så kommer den ikke i stødet. Min kone siger gerne at det gælder om at *den* er i stødet og det har hun jo ganske ret i. Så ruller hun rouladepatterne op af skoene og kyler dem om på ryggen og jeg hiver brandslangen ud af gylpen og bestiger hende. Det medfører straks-ignition her hos os.

Pøj pøj med hele molevitten.

15
Fritid / Sv: Nogen der roder med havefræsere...?
« Dato: August 21, 2017, 08:12:49 pm »
Ca. 42.200 resultater (0,55 sekunder) når man søger på Google på termen "reservedele til Brigg/Stratton "

Knyt sylten.

Sider: [1] 2