Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Warlock

Sider: [1] 2
1
Politik / Sv: Det er ved at begynde
« Dato: April 17, 2019, 01:09:08 pm »
Det var da noget af en stråmand at tilskrive nogen en sådan holdning.

I øvrigt; Når samfundet vælger at straffe temmelig alvorligt, for at beskytte Rasmus P - så hænger det ikke helt sammen med at du anklager eliten for et knæfald for islam?

Faktisk skriver avisernes ledere, vidt og bredt, om at Rasmus P skal have sin ytringsfrihed til at demonstrere, selvom han er en kvajpande der spilder vores skattekroner. Og at det er Muhamz, som ikke respekterer hans ytringsfrihed, der er problemet der skulle løses.
Så Elitens "knæfald for islam" har jeg svært ved at se...

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9379
Han er varetægtsfængslet i 27 dage. Det er vel nok synd, ikke - herregud, han er nok bare en lidt utilpasset ung. Ellers noget af det fredeligste, man kan møde på hele Nørrebro. Hvis det ikke var for Rasmus Paludan; han er farlig! (Ironi forekommer.)

2
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 17, 2019, 01:01:55 pm »
Andre debatter, hvor du har påstået at et skatte-finansieret sundhedsvæsen er Kapitalisme og ikke Socialisme taler for at en afklaring af begreberne kunne være gavnligt.
Jaja, jeg har hort foredraget om hvordan ideen er fra Middelalderen og indført af Venstre i Danmark. Men det gør det ikke mindre til Socialisme at alle betaler, til en "Sundhedsvirksomhed" som alle borgere herefter kan benytte efter behov.

Faktisk siger Socialisme ikke at det skal være "Arbejderne" som ejer produktionsmidlerne og fordeler arbejdet. Et Stats-ejet og styrret Energi-selskab vi for eksempels skyld kan kalde FJONG ville eksempelvis være fælles-eje.
Eller stats/kommune vandværker, eller en stats ejet og styrret vaccine produktion.

Fagforenings-eje kan være et eksempel socialistisk tiltag, men det er kun een mulighed. Der er dog meget få der virkelig ønsker rendyrket Socialisme eller Kapitalisme, og set på Stats-nieavu er "Fagforenings-eje" ikke nødvendigvis det bedste. Der er så mange andre muligheder for fælles-eje som ville være bedre.
Nåja; Og en Fagforenings-styrret Pølse-fabrik der konkurerer med Tullip, på markedet om at maximere indtjeningen til Fagforeningen der ejer den... der er vi ikke over i ren Socialisme alligevel.

Men hver gang du snakker om at staten bør ejer og styre en virksomhed, eller sørge for noget for borgerne - bevæger du dig over i retning af Socialisme og Socialistiske tiltag.

Indtil du har forstået det er der brug for at få det gentaget.i praksis fagforeningspampere der bestemmer over samfundet, som ejer af alle produktionsmidler.
Fagbevægelsen kunne jo blot lave deres egne virksomheder. For eks. et dagblad som de kunne kalde Aktuelt.
Jeg ved en hel del om socialisme, så du behøver ikke belære mig.

3
Fri Debat / Sv: Farisæernes hyklertale om Notre Dame-branden
« Dato: April 17, 2019, 11:58:38 am »
Det er en Historisk vigtig bygning. Derfor er det trist at se - og den har speciel betydning for folk fra Frankrig.

"Knæfaldet for islam" er vidst bare dig der over-tolker på ting.


Det bliver jo også kaldt en "Underkastelse" af Islam når kvinder med tørklæde er med i et madlavningsprogram og ikke tvinges til at spise gris.
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9374
Hvorfor himler de op? Det må have at gøre med arkitektoniske overvejelser: At de synes, det er en smuk bygning. Eller kunstinteresse: De gamle malerier, udsmykningerne osv.
For Europas elite har jo for længst valgt knæfaldet for is-laaaam:sad:

4
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 17, 2019, 11:46:46 am »
Det var da morsomt at Carlo ikke ved hvad Liberal betyder, men tillægger det hans egne fortolkninger og tror at alt hvad politikere der kalder sig Liberale mener er Liberalisme...

... Anti-Rød gør præcis det samme med Socialisme. Tror at alt hvad nogen der kalder sig Socialist siger er socialistisk politik, lægger sin egen tolkning over og forstår ikke at selv Liberale politikere kan sige, mene og indføre Socialistis politik.

Liberalisme er et spørgsmål om noget beskytter den personlige frihed (og en stats-kontrol af markedet er ikke Liberalisme selvom liberalistiske politikere mener det er en god ide).

Socialisme er omfordelinger fra individer til "samfundseje" (også når skatte-betalte hospitaler er indført og opfundet af kapitalister).
Det er tydeligt du ikke ved hvad liberal betyder. På samme måde er meget af det du kommer med, rent ævl.

5
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 12, 2019, 04:02:16 pm »
Selvom samtlige Liberalister går ind får et skatte-finansieret sygehus-væsen, er det stadig en Socialistisk omfordering og ikke  Liberalistisk.

Så du kan ikke bare tage det some Liberalistiske politikere siger og kalde det for Liberalisme...


Den næste ting; Skattesænkning. En del af Liberalismen er at lade folk beholde mest muligt af det de selv tjener og dermed lavest mulige skat. Nogen SUPER ULTRA RENDYRKEDE Liberalister kan sige at ren Liberalisme ikke ville have en Stat og Ingen skat...

... men du tolker og du lægger selv konkusionen at Liberalismen så går ind for sociale forringelser. Det gør den ikke. Det er udelukkende dig der tolker og konkluderer.
De fleste liberalister går ind for et socialt sikkerhedsnet, da det muliggør at folk kan sige op og finde nyt job. Og det tillader at der er en "reserve af arbejdskraft" så løninger ikke løber løbsk.

Og derfor er din beskrivelse af liberalisme vrøvl.
Men f eks når liberalister bestandigt harper løs med skattesænkninger. Tjaeee..... så slutter jeg at at skattesænkninger er liberal politik. Og med skattesænkninger følger nødvendigvis sociale forringelser. Hvor skal skattesænkninger ellers komme fra?

Og så ser jeg på liberalismen som den udøves i den store verden. Med Thatchers valgsejr i UK, Reagans i USA og Schlütters i DK omkring 1980. Efterfulgt af andre valgsejre rundt omkring.

6
Musik, film, TV og bøger / Sv: Vil du se "Danmarks sønner" ?
« Dato: April 11, 2019, 11:39:45 am »
Det ser ellers ud til at anmelderne kalder dte noget ensidigt makværk som forsøger at lægge skylden på "tonen i debatten". Som du skrev.

https://filmz.dk/film/danmarks-soenner

Og nej jeg skal ikke se filmen. Jeg ser rigeligt af rodløse unge med problemer, som lægger problemet til samfundet hver gang jeg begynder at træne et nyt hold.

Det er med stolthed jeg kan se, at "mine" unge efter den diciplinerede træning og personligheds-vækst de får i en dojo, fremefter tilgår samfundet med brede skuldre der påtager og kan bære, byrden og ansvaret. At de tager ansvaret for deres handlinger og liv, og ikke mener det er samfundets skyld...
... selvom der render racistiske fjolser rundt i samfundet og det er dem der råber højt - skal man ikke leve op til deres frygt og fordomme.
Anmeldelserne er som ventet rosende, og vi små almindelige biografgængere kan nu spørge os selv: Har jeg lyst til at se den film?

7
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 11, 2019, 10:21:33 am »
Og derved rammer du fuldstændig forbi.
Du rammer både forbi definitionen af hvad Liberalisme er, ved at du tager nogle konkrete politikeres holdninger og fordi de kalder sig liberale, kalder du alt de siger liberalisme.

Du rammer forbi det de liberale politikere siger, fordi du lægger dine egne konklusioner og "slutninger" oveni det de siger, så du opsumerer ikke engang deres holdninger korrekt.


Det er utroligt morsomt, for den person du debaterer mest med her "Anti-Rød" gør noget tilsvarende om Socialisme. Han mener ikke at Liberale Kapitalister kan få og indføre Socialistiske ideer, og misser dermed fuldstændig hvad definitionen af Socialisme er.
Jeg iagttager bare hvad liberalister siger og skriver. Og slutter derfra til hvordan de mener at økonomien bør være.

8
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 10, 2019, 10:40:48 am »
Det virker som om det tydeligvis er ganske svært. Og du har ramt helt ved siden af.

https://faktalink.dk/liberalisme

Alene i første sætning fejler du i at ramme hvad liberalisme er; Liberalisme er ligeglad med om et lands økonomi er konkurrencedygtig, du tolker Vores lands politikeres holdninger til at være liberalisme, fordi de kalder sig liberale/liberalister.

Det at vores politikere der kalder sig liberale, mener at vores lands økonomi skal være konkurrencedygtig, er ikke det samme som at det er "liberalisme" at vores land (eller andre lande) skal være konkurrencedygtige.
Og sådan fortsætter du igennem indlæget.

Så vi tager den lige igen. Bare fordi politikere der kalder sig liberalister eller liberale har en holdning, bliver deres holdninger ikke til "liberalisme".


Har jeg glemt noget?

9
Samfund- & Kultur / Sv: Som ræven og gæssene
« Dato: April 08, 2019, 01:50:26 pm »
Så når HA-etnisk danske rockere skyder i et roligt kvater i Næstved er "etnisk danskere en fordærvet umenneskelig  dødskultur, der altid udøver vold og blodsudgydelser, nogen som vi burde gøre alt for at smide ud af landet" ?

https://www.tv2east.dk/artikel/politi-tiltalte-bag-skudepisode-har-relation-til-hells-angels

Langt flertallet af muslimer er lovlydige borgere osm aldig bliver dømt for noget som helst efter straffeloven.Hvordan skal tigerforræderen da også bortforklare, muhammedanere er en fordærvet umenneskelig  dødskultur, der altid udøver vold og blodsudgydelser, nogen som vi burde gøre alt for at smide ud af landet.

10
Religion-& Filosofi / Sv: Det liberale verdensbillede
« Dato: April 04, 2019, 01:51:19 pm »
Liberalisme og Socialisme defineres ikke ud fra tilhørsforholdet af personen der har opfundet en ide eller indført den.
Socialisme er et udtryk for en omfordeling til fælles-eje. Uagtet om det er en Liberal Kapitalist som har indført tiltaget.

Sådan er ordenes betydning.


"socialt system, sundhedsvæsen, undervisningssystem eller kollektiv trafik" er indført af borgerlige, som du udmærket ved, hvis du ikke var så hjernevasket.

11
Jeg er overrasket over at i alle mener Betjenten er så gal på den...

Nu er der her på forum skrevet sider op og ned om hvor agressive og voldelige Muslimer er. Om hvordan de er primitive volds psykopater. I har gentagende gange peget på at Rasmus Paludan og Stram Kurs demonstrationer ofte udvikler sig til volds-orgier hvor muslimerne slet ikke kan styre sig...

... og nu giver i jer til at sidde og forsvare at en sådan demonstration, som i selv mener var høj risiko for at blive volds-orgie, er et helt ok sted for en 9-årig knægt?
Og at Far-mand var en god forælder når han tog sønnike med til et sted der var stor risiko for at ske vold.

Sådan er en god far - Han snupper sønnen med til en demonstration der bliver vist landssækkende på ExtraBladet deltagende aktivt med nogen som er kendt som racister.

Vi er enige i, at verden ikke *burde* være sådan at sønnen ikke kan deltage i en fredelig mod-demonstration.
Men vi ved jo alle at der var stor risiko for Volds-Orgie og at Knægten nu er lands-kendt for sin Anti-Islam deltagelse. Er det at ville barnets bedste?


Lidt spændende læsning om sagen:
https://frihedsaktivisten.net/2019/03/30/interview-med-politiassistent-jeppe-nyboe-jensen-om-indberetning-af-far-til-stram-kurs-demo/Omtalte far havde taget sit 8-9 årige barn med til den anti-islamiske moddemonstration på Christiansborg Slotsplads sidste fredag den 22. marts - ligesom der var adskillige muslimer, der havde taget børn med til Hizb ut-Tahrirs fællesbøn samme sted.

12
Samfund- & Kultur / Sv: Ørestad Gymnasiums lærere
« Dato: April 03, 2019, 12:40:50 pm »
Jeg syns at Gymnasieeleverne har håndteret den efterfølgende mediestorm super.
Det kan og bør de få en ros for.

Ingen roser de under 10% af eleverne for at lave problemer under ministerbesøget.
Det er noget af en stråmand og løgn når det bliver påstået at eleverne bliver rost for at buh'e og og komme med grimme tilråb under et ministerbesøg.

Jeg kan forstå at du også mener at Stram Kurs burde have en kraftig irettesættelse når de Buh'er og kommer med grimme tilråb under en muslimsk bøn og mindehøjtidelighed for de myrdede i NewZealand?"Jeres lærere har i dag klappet jer ud fra 1. sal ned i stuen. Det har vi gjort for at vise, hvor stolte vi er af jer. I har siden det afbrudte ministerbesøg 7. marts oplevet en sand mediestorm, og I har holdt jer oprejst. [...]
Det skal I have en kæmpe TAK for."

13
Politik / Demonstrations - Optøjer i København
« Dato: Marts 22, 2019, 02:59:52 pm »
Nu er der kommet gang i den i København.
Et par hundrede muslimer fra His-Butt-Tosse-ria vælger at bede for fædre, mødre og børn som en fanatisk racist i New Zealand valgte at myrde i mens de fredeligt var til gudstjeneste. For rigtigt at motivere medierne til opmærksomhed, kombinerer de His-Butt-erne det selvfølgelig med op opfordring til at danske politikere skal stoppe deres muslim-had.

Vores ven, Rasmus Paludan - som er blevet et ungdoms symbol på grinagtig adfærd og som rundt om i landet har samlet 2500 racister til støtte erklærer som den første, at han vil mod-demonstrære.
"Danskerne vil ikke finde sig i det! Der er ikke plads til den slags udemokratiske elementer."

Til demokratisk flertal, dukker 5 op til demonstationen på dagen for at støtte vores allesammens Rasmus P.

Nåja, der var vidst også en lidt mere almindelig mod-demonstration med noget DF? Eller var det Venstre eller Socialdemokraterne? De har i hvert fald samlet de fredelige normale danskere der mener at vores Rasmus P liiiiiggggeee er lidt for racistisk til deres smag. Ingen forventer at den gruppe er spændende.

Igennem Fredagsbønnen af de godt 200 muslimer, kommer vores Rasmus og hans 4 med-demonstranter først med provokerende tilråb.
"Allah-ballah-Buuuuuuhhh!" og "Allah er klam!" er mine favoritter. Vi ved jo godt alle, at hvis man råber noget grimt, så viser Muhamzerne at de stadig kun er primitive barbarer.
Ligesom Orkerne i dungeons og dragons... det er bare så svært at have en brutal økse i Danmark uden at blive anholdt. Og et lændeklæde af pæls er for koldt i Danmark. "Skrub hjem til det varme lande, hvor Orkerne hører til!" Det nye tilråb til Muhamz fænger ikke rigtigt og en ny provokation må på banen.

Haha! Boldtkast med Koranen. Alle 4 og Ras-mus-en reducerer deres hellige skrifter til en bold som bliver kastet imellem dem. Jævntligt tabes den.

Muhamzz giver ingen reaktion...
Og fredagsbønnen er slut og folk begynder så småt at falde fra og gå hjem...

Ok, nu må vores Rasmus P-å banen med en ny-gammel ide. "Vi brænder den sku!!"
Ild til skrifterne og lidt pegen og råben. De fleste muslimer ryster lidt på hovedet af tossen, som trygler om opmærksomhed.

En ung kvinde i tætsiddende tørklæde, med heldækkende tætsidende dragt som er populær iblandt unge kvindtlige muslimer der gerne vil vise deres former og stadig være dækkede, mumler noget om "... han fortjener et kram, så ville han ikke være så vred længere..." i det hun går forbi ekstrabladets rapporter. Jeg tager et billede af hende med mobilen, for at vise hætte-mågen - ikke for at vise hendes former!

En af de muslimske mænd fra His-Butt-erne indser hvad de er igang med... alle folk går bare hjem! Hvordan skal vi så få vist verden hvor undertrygte vi er og hvor meget racehad der er i Danmark?!
Han maser sig igennem de 2 Jyske betjente der for tiden er udstationeret i Danmark. De prøver at anholde ham.

Han kommer hen til kanalen - 6½ meter fra vores Rasmus P!
"Du skal ikke brænde vores hellige bog, din racist!" brøler muhamzen. Ha! Muhamz er en religion ikke en race. Idiotiske Muhamz!!

De 2 betjente bevæger sig dovent fra resten af demonstrationen og med en tydelig langsommelig jysk udtale "Nu ska' do lige komme med en tur på stationen."
Kun een udvej! Muhamz kaster sig i vildskab imod Rasmus P!

Plask. Nåja, han kom næsten 2 meter ud inden han ramte vandet.

4 betjente står på kajen. Ingen har lyst til at klatre ned i det kolde vand - altså det er et par + grader, men stadig koldt og ubehageligt.
En stige bliver sænket ned til ham... og hvem har ikke drømt om at åbne en af de der Trekanter med en redningskrans. Den bliver smidt ned - og ingen tænker på den automatiske brandalam der går når man åbner en sådan.

De næste 10 minutter står Mikkel på kajen, med hans 3 kollegaer som prøver hårdt ikke at småfnise.
"Kom nu op, Ali. Dine venner venter på dig, og Fatima syns' det er koldt og vil gerne hjem snart"
"Jaja, jeg ved godt Rasmus P driller og provoker' dig. Men det er koldt og du risiker' en lungebetendelse..." Mikkel udviser en næsten umådelig tålmodighed.

10 minutter efter ligger Ali stadig i vandet, og holder fast i stigen han kunen kravle op af. 3 brandbiler er ankommet og 2 dykkere er ved at iføre sig grønne våd-dragter, før de vil hoppe i og hente ham op. Der er ingen som gider, at det offentlige skal betale en hospitals-regning hvis han får lungebetændelse. Ali er sikkert også på kontanthjælp!

I et desperart forsøg på en våd-trussel brøler han heroisk fra Kanalen "Raaaasssssmuuuuuuussss!!!" en sidste kærlighedserklæring af en slags. Herefter kravler han op og politiet kører ham væk.
Ingen ville tage sig af hverken Rasmus eller His-Butt længere, hvis det ikke var for den sidste kamp-gejst de udviste.

Den danske forårs-grå kulde har dog i mellemtiden fået opløst langt de fleste tilbageværende. Det er nu blevet klart for de sidste at der ikke kommer et masse-slagsmål man kan heppe på, som var det en dårlig film og ikke virkelige mennesker der kom til skade...
og ikke virkelige følelser om tro på noget helligt og rent i en kamp imod frygten for en muslimsk invasion af Danmark.

Vores helt Rasmus P har ikke helt givet op og får gang i en engangs-grill og en koran mere.
3 hjemløse fra nytorv der lige er smidt ud fra Magasin kommer over med Tuborg og varmer deres fingre i fingerløse-vanter over grillen.

Min sidste tanke imens vi ser de sidste journalister forlade stedet er; Hvorfor pokker går hjemløse altid med vanter uden fingre?

 

14
Fri Debat / Sv: Skal man tie for at være accepteret som plejemor?
« Dato: Marts 15, 2019, 11:53:10 am »
Vi er vidst ude i paranoid konspirations-teori der.
Havde det været en Muslim som havde delt videoen ville du have haft en helt anden holdning.

Men i har fået det i ønskede. En debat hvor i kan erklære alle muslimer for kriminelle terrorister og ingen udover forum ejer gider længere deltage.

Skammer du dig slet ikke over så tydeligt at fordreje det Gubbi siger? Tilmed om en person der kvit-og-frit betaler for og lægger et forum og websted til rådighed for dig. Eller er det virkelig det som du læste og tror han skrev? For så er vi ovre i det paranoide verdensbillede igen...

Og så kan i lige betegne enhver som modsiger jer for rasende ultra kilturliberale eller lands-forredere.Jeg spoler lige tilbage til december. På det tidspunkt var vi mange, der fornemmede, at både MSM og PET var ude i et ærinde, der gik ud på at mørklægge.
"Mærker på halsen", "Fundet døde med tegn på vold", hed det 19. og 21. december.

15
Samfund- & Kultur / Er det det som i Ønsker?
« Dato: Marts 15, 2019, 11:51:28 am »
Er det det som i ønsker? At muslimske borgere skal fjernes med alle midler?
At folk skal være bange for deres dansk-fødte muslimske naboer, og se enhver muslim som en fjende der indtager landet og skal bekæmpes?

https://www.dr.dk/nyheder/udland/terrorangreb-mod-moskeer-i-new-zealand-mindst-49-draebte

Hvis det ikke er hvad du mener, hvorfor skriver du det så?

Tænk dig nu om inden du kalder en stor del uskyldige folk for kriminelle indvaderende fjender.Ps. Jeg siger selvfølgelig ikke at i bifalder vold og bord, men måden i er med til at fremstille et Fjendebillede af at der ikke er uskyldige civile Muslimer er iblandt årsagerne til at nogen finder på den slags.

Sider: [1] 2