Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Warlock

Sider: [1]
1
SAmmenligner du seriøst for Flygtninge som flygter fra et krigshærget land hvor de risikerer tortur-fængsling... med en væbnet hær som indtager landet?

De fleste kan nok se hvor ude af propotioner det forslag er;
[Flygtningen] "Jeg har det forfærdeligt og er bange for at ryge i tortur fængsel i mit hjemland"
[Skal siges med Jysk accent] "Do blir bar ud i det vand der. Do ska ik' invader mit land. Ser jeg en fod på stranden sky'r jeg for at dræbe."@Warlock Det er en invasion så vi har lov til at bruge alle midler.

2
Fri Debat / Sv: Facebook udelukker endnu en nationalsindet skribent
« Dato: Oktober 24, 2018, 11:26:15 am »
Det er utroligt racistisk at tilskrive alle muslimer at ønske at myrde "ikke muslimer".

Racisme er imod Facebooks retningslinjer. Facebook er et privat website, og de bestemmer selv hvem der må poste hvad. Det kan ikke komme som en overraskelse at det bliver slettet, da Facebook regelmæssigt har slettet den slags udtalelser.

Den form for racistiske ytringer er ulovlige i Danmark. Facebook er foligtet til at fjerne ting de bliver gjort opmærksomme på som ikke overholder loven.
Lars Hedegaard:
"Det er jo en kendt sag, at de muhammedanske helligskrifter, Koranen, haditherne, sihaen og den islamiske lov, der bygger på dem, bugner med opfordringer til de troende om at dræbe enhver, der ser skævt til dem. Derfor bør det ikke overraske nogen, at en del rettroende muslimer følger profetens anvisninger. At dræbe en vantro er faktisk den sikreste vej til at komme i paradiset."

3
Øh! Så når en person kommer ind på ens område, ubevæbnet og hjælpeløs og beder om hjælp...
... vil du skyde dem i benene?!

Jeg tror at de fleste har en etik og moral som siger at man ikke bare skal skyde folk.
Og de fleste kan nok se hvor ude af propotioner det forslag er;
"Jeg har det forfærdeligt og er bange for at ryge i tortur fængsel i mit hjemland"
[Skal siges med Jysk accent] "Do blir bar ud i det vand der. Ser jeg en fod på stranden sky'r jeg i den!"Det mandskab, som skulle bevogte Europas grænser, skulle have ordre til at skyde efter benene mod aggressive, indtrængende personer, der går i land på Middelhavskysten. Man har da ret til at forsvare et fælles hjem, har man ikke?

4
Youtube anbefalinger / [slettet]
« Dato: Juli 27, 2018, 12:11:44 pm »
[slettet]

5
Politik / [slettet]
« Dato: November 30, 2017, 12:58:36 pm »
[slettet]

6
Historie / [slettet]
« Dato: Oktober 27, 2017, 10:19:22 am »
[slettet]

Sider: [1]