Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - National Stolthed

Sider: [1] 2
1
Debat om debatten / Sv: 'Fortids svundne dage....'
« Dato: August 10, 2017, 11:30:18 pm »
Ja, desværre har din-debat efterhånden til al beklagelse udviklet sig til et site for trolls, forsmåede øglemennesker, venstreorienterede åndsamøber og nu også seksuelle afvigere med hang til afføringssex og klammu transseksuelle freaks. Jeg må sige at jeg er ved at brække mig og fortsætter hr. GuBBi sin vattede modereringsstil, er jeg den der er skredet. Men jeg giver det lige en kort tid mere. Men der skal saftsuseme og denondelyneme ske en klar forandring, hvis jeg ikke, som vor stolte nationale forkæmper Rudi allerede HAR gjort, skal forlade den synkende skude.

2
Fri Debat / Sv: Pølle's IP adresse og port
« Dato: August 10, 2017, 11:14:26 pm »
Men du blander dig i noget der ikke angår dig din højrebandit. Pølle er en pølsesteger fra Krønge her som ordentlig skal kanøfles efter alle de småpiger han har befamlet udenpå deres uskyldige pigetrusser!

Det tør dog nok konkluderes at det bestemt er et paradoks at du sidder og beskylder andre for at være seksuelle afvigere, når du selv beviseligt sidder og krænker alle vi andres grænser ved at poste det ene grænseoverskridende og usigeligt klamme billede efter det andet her på siden, det være sig hundelorte, menneskelorte eller erigerede mandslem på hæslige klammu transafvigende personager.

Mon ikke det dog i virkeligheden handler om at du selv er seksuelt afsporet og projicerer dine egne syge lyster over på andre? Folk som dig burde interneres og have skåret pikken af! Og sådan kommer det også til at blive, når vi patriotiske nationale overtager herredømmet! Man på den anden side fornemmer jeg KLART at du nok allerede sidder nede på Kofoedsminde og stener. :JC_ghey:

3
Politik / Sv: Indvandringens pris
« Dato: August 09, 2017, 02:49:24 pm »
Det turde være tydeligt for enhver, at Tigermanden bevidst opretter falske højrenationale profiler for at splitte højrefløjen af. Vi ser jo med al ønskelig tydelighed, hvordan alle højrefløjspersonerne bliver spillet ud imod hinanden og ender med at skændes indbyrdes om, hvem der er ægte eller falske. Én ting er når "Politisk Ukorrekt" gør det. Fordi han har vel sagtens en agenda med at gøre det (udstille vi nationale som landsbytosser). Men når vi, kære nationale brødre og søstre, selv falder i samme fælde, så er det for tosset.

Kære stolte nationale brødre og søstre: Lad os ikke falde i Tigerklagerens luskede fælde. Hans formål er ene og alene at så splid mellem vi sammentømrede nationale disciple, så vi ender med at sidde og skændes om, hvem der er hvem. I stedet for at kæmpe i samlet flok imod pislamapologeterne og brovtebanden.


4
Debat om debatten / Sv: Din-debat er efterhånden kun en skygge af sig selv
« Dato: August 07, 2017, 10:59:11 pm »
Jeg kunne i sagens natur ikke være mere enig. Godt brølt, Sturmbannführer!

Din-debat er efterhånden en parodi af en debat. Vi har på den ene side brovterne, der sidder som i en autofellatio-seance og giver hinanden imaginære blowjobs, helt uden noget som helst validt og konstruktivt modspil. Som kun vi nationale jo er i stand til at give. Og på den anden side har vi voksenbabyen fra Lolland, der sidder og poster det ene kvalmende og komplet barnagtige billede efter det andet af klamme damer med pik, mænd i ble, tilstoppede toiletter fyldt med lort og hvad han ellers åbenbart tænder kraftigt på. Han må jo være en seksuel afviger og sidder sikkert nede i Kofoedsminde og skriver!

Jeg overvejer personligt selv meget kraftigt at give sol chancen, men det jeg hører derfra er jo ikke specielt opløftende. Der er vel efterhånden kun Uriasposten tilbage?!

5
Fra medierne / Sv: Mand af mellemøstlig udseende angriber med motorsav
« Dato: Juli 25, 2017, 11:23:15 pm »
Ja, hvor er det trist at se, hvordan disse invasive arter ødelægger vort kære Europa indefra, inviteret af Frau Mærkelig og hendes slæng. Og alt sammen sker med de radigales, venligboernes og islamapologeternes velsignelse. I det mindste har man da et lille velbegrundet håb om at retfærdigheden en dag vil ske fyldest og at disse landsforrædere vil blive dømt, når flertallet vågner op og indser omfanget af deres store forbrydelse imod deres fædrelande og deres egen kulturarv.

6
Det er forfærdeligt at se på hvordan Europa bliver ødelagt skridt for skridt af denne horde af muslimske samfundsnassere og snyltere. Alt imens at tigerklageren og lumre Carlo fortsætter med at fordreje og tale udenom, som om ingenting var hændt. Heldigvis er vi stadig nogle ægte stolte danskere tilbage, der agter at kæmpe for at bevare vor danskhed og vort kære fædreland. Danmark.

7
Fri Debat / Sv: AFSTEMNING: Hvad synes I om Islam?
« Dato: Juli 25, 2017, 03:47:25 pm »
Islam er fandens værk og burde forbydes ved lov. Og alle muslimer bør hjemsendes med første fly. Menneskerettigheder my bare ass.

8
Debat om debatten / Sv: Din-debat er spammet i bund!
« Dato: Juli 25, 2017, 03:45:12 pm »
Det er sørgeligt at betragte hvorledes Tigerklageren og Carlo-klam helt har overtaget debatten. Nu fik Nordboen også nok og slettede sin profil, hvilket er meget beklageligt. Og vor kære stolte nationale frontkæmper Rudi har taget sig en velfortjent pause. Efterhånden er vi vel kun en håndfuld stolte nationale tilbage? Men vi holder stadig fanen højt imod brovtebanden, tigerklageren og deres slæng.

9
Fri Debat / Sv: Hvem er den mest saglige debattør på din-debat?
« Dato: Juli 22, 2017, 07:26:57 pm »
Hvor er Rudi???

I mangel af bedre stod valget mellem anti-rød og dansknationalist. Valget faldt på dansknationalist, da han har givet ankagleren tørt på de senere dage.

10
Fri Debat / Sv: måneds debattør
« Dato: Juli 22, 2017, 07:20:00 pm »
Det ses med al ønskelig tydelighed at det nager lumre Carlo at have mistet sit store forspring i denne afstemning. Men bare gå hjem og læg dig, Carlo. Erkend dog dit nederlag. Vi hilser vor stolte danske kæmpe og patriot Rudi og ønsker ham hjerteligt tillykke med titlen Måneds debattør på din-debat.


11
Fri Debat / Sv: måneds debattør
« Dato: Juli 22, 2017, 12:21:11 pm »
Ja, "karl" havde travlt. :smile:

Hvor var det dog morsomt at se at "kjeld" OVERHOVEDET ikke kunne følge med Karl. Carlo må oppe sig lidt en anden gang, hvis han skal følge med vi nationale. :crigon_01: :dance3: :LaieA_007: :JC-ROFL:

Men nu ER vi nationale jo også efterhånden i betydeligt flertal her til lands. Og vi bliver flere og flere. Og snart vil vi overtage Danmark og sende alle vældfærdsjægerne hjem hvor de hører til. :JC_finger:

12
Fri Debat / Sv: Den almindelige dansker bliver sjældent hørt
« Dato: Juli 22, 2017, 11:02:52 am »
Ankagleren taler som altid imod bedre vidende. De fleste jævne danske JENS´er er imod denne forræderiske invasion af horder fra de varme lande. Men DE bliver ikke hørt da vor nation er styret af en flok sammenspiste og forræderiske socialakrobater og radigale.

13
Fri Debat / Sv: måneds debattør
« Dato: Juli 22, 2017, 10:54:39 am »
Hvor er det dejligt at se vor allesammens nationale Rudi på toppen af hierarkiet. Det er så FULDT fortjent. Tillykke til Rudi med titlen som måneds debattør. Man må dog sige, at når vi nationale står sammen, så kan selv et sammenrend af socialakrobater og kommunister ikke hamle op med os. Selvom de tydeligvis rottede sig sammen for at stemme kommunisten til tops. Men vi er flere end ham så han kunne ikke følge med os i aftes, da vi rottede os sammen og med en kraftanstrengelse fik nedstemt Carlo, der forgæves og helt desperat forsøgte at følge med. Men for hver gang han stemte på sig selv én gang, nåede vi nationale jo at stemme på vor kære Rudi tre gange. Så Carlo, kampen er tabt. Rudi er den retmæssige vinder af denne titel.

14
Fri Debat / Sv: Terrorplaner mod København blev styret fra Sverige
« Dato: Juli 22, 2017, 10:45:06 am »
Sverige er efterhånden at regne som et muslimsk kalifat, hvor sharialoven de facto ER trådt i kraft. R.I.P. Sverige.

15
Fri Debat / Sv: Jeres ABSOLUTTE favoritdebattør på din-debat?
« Dato: Juli 22, 2017, 10:43:37 am »
Min stemme går naturligvis til vor store forkæmper fra det nordjyske. Nemlig Rudi. En stolt dansker der ikke lader sig underkue af de fremmede og er parat til at smide dem alle hjem.


Sider: [1] 2