Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 680
1
Samfund- & Kultur / Sv: 'Den varme mavefornemmelse'
« Dato: I dag ved 03:10:08 am »
Flot banner, de har der på Limfjordsbroen, 'Generation Identitær.'

Må vi se hvem der er i bestyrelsen for Generation Identitær og se et referat fra den seneste generalforsamling?

Her er en fra Generation Identitær. Hun skulle først lige smutte forbi hendes doktormand og få ham til at se på noget vitaminmangel eller måske ligefrem fejlernæring. Mangler hun mon D-vitamin og jern?


2
Politik / Sv: Geopolitisk vendepunkt.
« Dato: I dag ved 02:56:09 am »
Brexit har ikke særlig stor indflydelse på resten af Europa.

Der ævles og kævles overalt. Selv oppe på Mars ævler og kævler de om brexit.


3
Politik / Sv: Tjah
« Dato: I dag ved 02:50:03 am »
Hvor ved du fra, hvilke droner, der er blevet anvendt?

Da Huthi rebellerne ar allierede med Iran, er det svært at forstille sig andet end at den er iransk.

Citér
Det er mange muligheder, hvis du ikke ved noget, som jeg ikke ved.

Jeg ved ikke ret meget. Kun at den drone kan fås for 400 bops hos Harald Skrot. Og at mere avancerede droner kan fås for få tusind bops hos Konrad Elektronik i Tyskland. Det er sådan en jeg bruger i mit narkohandel. Jeg starter den med mine kilo narko mange kilometer syd for grænsekontrollen i Tyskland. Programmer den til selv at flyve til Dk og lande på en mark, hvor jeg geotracker den og tager hen og henter den med mit narko i mørket. Ingen risiko trods DF's grænsekontrol. Og hvis myndighederne skulle få fat i den? Hvad så? De vil aldrig kunne få fat i mig og bevise det er mig.

Den på billedet er iransk. Men stadigt. Den kan have særdeles mærkbar effekt i forhold til prisen. Den koster kun brøkdele af prisen på et F-35 fly og i fremtidens krige kan den måske være lige så effektiv. Vi så lige hvordan den futtede verdens største olieraffinaderi af - muligvis med verdensøkonomiske følger. Den kan næsten pakkes ned en kuffert og transporteres og bygges på IKEA-måden. Dens styring er fra en Android Smartphone som kan fås for 400 bops på markedet i Iran. Hvis den skulle blive skudt ned, er der ikke det store tab og slet ikke menneskeligt.

Stealth-egenskaber tilføres den ved at putte noget savsmuld i malingen. Og her har amerikanerne brugt milliarder på milliarder på udvikle stealth fly. De skulle bare have spurgt mig i min hybel i Aabenraa og fået et billigt råd.

4
Videnskab / Dagens klimaforandringer
« Dato: I dag ved 01:36:23 am »
(Jeg vil ikke svare mere i tråde, der er blevet 6 - 7 sider lange. Derfor en ny. Og jeg ved godt at de fleste læsere forlængst er stået af fra alt det med klima.)

Men dagens klimanyt, som ikke er så meget i medierne fordi det er negre og skævøjer det går ud over. Og min "solidaritet" er mest hos de svage.

I Thailand er der nu rekordoversvømmelser. I Ubon Ratchasina i Nordøstthailand er titusindvis af mennesker blevet evakueret til højtliggende teltlejre.Det enestående er at det er en orkan fra stillehavet, der er nået helt ind over Thailand. Normalt forårsages oversvømmelser i Thailand af monsunen fra sydvest. Stillehavsorkaner når højst ind over Thailand med deres haler og vælter nogle hvide havestole og den slags. Men nu ............

For tre - fire måneder siden var der enestående tørke i området og vandmængden i Mekong var under det halve. Og lidt længere mod vest var der både naturlige op påsatte skovbrande der gav den verdens værste luftforurening. I Chiang Rai var solen helt dækket af grå røg.

Og i tyske medier oplyses der at "Oversvømmelser og cykloner gør stadigt flere mennesker til flygtninge i deres eget land. I det første halvår af 2019 var det, ifølge ekspertberetning syv millioner mennesker. Og tallet kan tredobles.

https://www.tagesschau.de/ausland/wetter-binnenfluechtlinge-101.html

5
Politik / Sv: 3F går stadigvæk ind for diktatur
« Dato: I dag ved 01:05:23 am »
Hvordan forklarer du så at KRIFA stormer frem i medlemmer?

De stormer ikke frem. Deres medlemmer er mest selvstændige, sæsonarbejdere i landbruget og den slags.

Og så er Kristelig Fagforening grundlagt af en præst der synes at arbejderne skal have mere Guds Ord og mindre i løn.

Jeg læste lidt i deres medlemsblad engang og det er mest flæb og kværulanteri. Og lidt pral fordi de fik feriepenge ud af en taxivognmand i Toftlund. At pynte med lånte fjer, fordi feriepenge har man ret til ifølge loven

6
Politik / Sv: Geopolitisk vendepunkt.
« Dato: I dag ved 01:00:19 am »
Er der en teknologiekspert tilstede?

En anden måde der måske er et geopolitisk vendepunkt på vej er anvendelsen af drone- o l teknologier.

Nu ser vi at Huthi-rebeller her tilføjet Saudi-arabien et nederlag, med simple droner til få tusind dollar. Saudi Arabien er ellers udstyret med det dyreste amerikanske isenkram bl a F-35 kampfly.

Tidligere har israelerne smadret et højt avanceret russisk luftforsvarsanlæg i Syrien med simple, biillige droner.

Af samme kategori: simple, men effektive våben, er de vejsidebomber som oprørere har brugt i Irak og i Afghanistan. De koster få hundrede dollar og kan smadre enhver kampvogn. Der findes dog teknologi til at opdage dem før de gør skade. Flyvende droner er det meget svært at stille noget op imod. De flyver så lavt at de er svære at opdage på radar. Droner kan laves så de sniger sig afsted tæt på jorden. Og så kan de tilføjes lidt stealth-egenskaber ved at blande savsmuld i deres bemaling. Og skulle et forsvar endelig lykkes med at uskadeliggøre en drone, så er det bare med at sende et par mere. De er billige og er ikke bemandede.

Måske sår vi også overfor et vendepunkt i krigsførelse, hvor de ressourcesvage ikke er så forsvarsløse mere. Og dyre avancerede våbensystemer viser sig at være lige til skraldespanden.

Iøvrigt har narkohandlerne forlængst taget droner i brug og politiet er magtesløse.

7
Samfund- & Kultur / Sv: 'Den varme mavefornemmelse'
« Dato: September 14, 2019, 07:23:36 pm »
Fat dog snart at jeres højrenationale program er en syg moster.

8
Politik / Sv: Enorm Anklager-træthed må brede sig
« Dato: September 14, 2019, 07:11:46 pm »
Jeg har en fornemmelse af, at der er ved at brede sig en enorm træthed på D.-d. over dig og dine metoder.

Hvis I er så utilfredse med at han kører med klatten, hvorfor lader I ham så gøre det. I må selv komme på banen. Gerne med noget nyt og originalt. Ikke bare røre rundt i jeres opkogte suppe.

9
Politik / Sv: REGERINGEN GIVER YDERLIGERE 180 MILLIONER TIL SYRIENS FJENDER
« Dato: September 14, 2019, 06:45:58 pm »
Men selvfølgelig kan det være problematisk at sende våben til oprørere, man aner ikke, hvor
våbnene ender.

Ja, men man skal heller ikke være paranoid og der var IS-paranoia i forbindelse med oprøret i Syrien. Og på grund af paranoiaen er Assad nu ved at have nedkæmpet oprøret og syrernes frihedstrang..

10
Politik / Sv: Du vil bare have det arbejdende folk ned på dit niveau
« Dato: September 14, 2019, 05:41:06 pm »
Du er misundelig, fordi du ikke har råd til at købe de goder, som 3F medlemmerne har - man du må vænne dig til, at det kan betale sig at arbejde  :smile1:

En manuel 'Like' for den bemærkning.

11
Det er ikke mig der går amok over den påståede globale opvarming når jorden bliver koldere.

Forslag til en bedre og sundere interesse for dig:
12
Jeg har ikke læst det, men jeg spørger mig selv: giver du aldrig op?

13
Fri Debat / Sv: Molbohistorie
« Dato: September 14, 2019, 05:21:23 pm »
Om en uge skal et storstilet projekt over Kongeåen ved Jedsted Mølle indvies. Der er blot ét problem - den leverede bro er én meter for kort.

En bedre sag ville du have i Fiskebækbroens kollaps 8.februar 1972. Her HAVDE en arbejdsmand advaret om at funderingen var for dårlig.

Eller i 1983 da den danske el-bil "Hope" skulle præsenteres for verdenspressen i Forum. Men straks ved starten drønede ind i barrieren, mens verdenspressen måtte springe for livet.

Engang i 60'erne da brandstationen i Odder brændte ned til grunden, mens brandfolkene sad i nærheden og nød deres julefrokost.

Eller dengang TV2 skulle indvies. Debuten indledtes med at lægge filmspolerne til en film på i forkert række følge.

Og nu kommer den akademiske dumheds triumf. Hans Hækkerup og stænklapperne fra 1963. Kors hvor de hidsede sig op i de små arbejderhjem.

Der var lige en ny sag her i Aabenraa, omtalt i Jyske-Vestkysten. En kloak skulle udbedres nede på Kystvejen og  akademikerne have planlagt flere måneder til arbejdet, med store gener for trafikken. Men så kom der en arbejdsmand og sagde at han havde en ide til hvordan arbejdet kunne gøres på få dage. Det blev det til. Og trafikken på Kystvejen trille lystigt.

14
Debat om debatten / Sv: En iagttagelse lige før afgang til Norge
« Dato: September 14, 2019, 04:58:07 pm »
Jeg er godt og grundigt træt af de evindelige debatter om muhamedanere.

Er der ikke snart nogle flere der vil være med til at debattere sådan noget som matematikkens sejr eller fysikkens nederlag. Klimaforandringer eller træflis. Putins kaput eller dyr. Klimaforandringer er i alle overskrifter i medierne. Men nogle sølle muhamedanere der ikke kan stort andet end at sidde på en vandpibekafe og sige "Fuck" som hvert andet ord, kan hidse op.

Dog godt vi holdt op med at debattere Paludan for det var da virkeligt et for sølle debatemne.

15
Politik / Sv: socialdemokraternes kongres
« Dato: September 14, 2019, 01:43:04 pm »
Det eneste jeg gider høre fra den uduelige kost er hun udskriver valg.
4 år med den radikale lakaj er for meget.

Håber Tulle går ud og fastholder han ikke giver hende sine mandater.
Ellers kan han kræve væsentlig strammere udlændingepolitik fra hende til gengæld.

Du er den sjældne fugle Samfundskværulanten. Der er i tilbagegang og der for truet f uddøen. Nu må Skov- Og Naturstyrelsen gøre en bevaringsindsats for I er så sjove. Dog ganske plagsomme i stort tal.

Sider: [1] 2 3 ... 680