Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Dommeren

Sider: [1]
1
Debat om debatten / Er Rudi inde og ruske tremmer?
« Dato: April 07, 2018, 03:56:04 pm »
Hvor bliver Rudi-drengen af? Jeg vil debattere med ham!

Mon han røg ind for de trusler han fremsatte mod Politisk Ukorrekt fra sin Langgaard-profil? I så fald har det jo nok lidt længere udsigter, før vi beæres med hans bidrag til debatten igen.

2
Politik / Island overmandet af fremmede?
« Dato: August 21, 2017, 07:13:20 pm »
Jeg spekulerer igen på den mærkelige idé, at indvandring kan gøre at danskerne vil være et mindretal i deres eget land.
Grundlaget for frygten for at blive en minoritet i deres eget land handler om en uvilje mod at acceptere andre mennesker som en del af et kollektiv, du tror, ​​du er nødt til at tilhøre. Eller en frygt for, at andre mennesker ikke sætter pris på selve samfundet og ikke ønsker at være en del af det. Og så videre.

Der er faktisk en advarsel, et nordisk land, hvor borgere er blevet en minoritet i deres eget land. Island.

Med sine 329.000 indbyggere, 1,8 millioner turister, er Islændinge en minoritet i deres eget land. Island er fyldt med mennesker med begrænset interesse i at deltage i samfundet og med en kun midlertidig interesse for at integrere sig.
God ting så mange af dem, der kommer til Danmark faktisk ønsker at blive her og deltage i samfundet, tror jeg. Og så tror jeg, at højreekstremisterne kunne stoppe udbredelsen af ​​alternative fakta om Sverige og i stedet koncentrere sig om at skræmme os med det islandske eksempel. Det kan ske i København også, vi kan heller ikke sikre os mod turisterne her.

Sider: [1]