Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 60
1
Syrienblog har skrevet en god lang artikel her som jeg vil dele, da den er meget god.


Citér
Når man er lillebror til den terrordømte kurder Umut Olgun og IS-søstrene Hazel Olgun og Leyla Olgun fra Islamisk Stat (ISIL), skal man forberede sig på Syrienblogs evige opmærksomhed.

Det er et virkelig ynkeligt familieportræt efterhånden. Den kurdiske familien Olgun er ubetinget en af de største taberfamilier/whoreklaner, der nogensinde har levet i Danmark. Rent affald.

Lillebror Dede Olgun (født 29. december 1999) er kommet i selskab med de kriminelle venner Hamed Khaled Hamed Al-Zuwaydee (født 22. juli 2002), Sahel Bayankhail (født 11. august 2003), Hussain F Laftaa (født 11. januar 2001) og Ali Yildirim (født 18. januar 2001) fra vestegnen.

Under dronesagen i København mod storebroderen Umut Olgun, truede Dede Olgun vidnet Halil Kacar med sætningen “han kan få en kugle for panden, når han kommer ned“. Under nedenstående sag beskyttede Halil Kacar som vidne Dede Olgun ved at spille dum og lyve ved at påstå, at han slet ikke kunne huske noget fra dronesagen, hvorfor Dede Olgun blev frifundet for vidnetrusler, selvom to betjente havde hørt det. Det var dog bare et af de mindste forhold i sagen.

Den 10. marts 2020 blev Dede, Hamed, Sahel, Hussain og Ali dømt for nedenstående forhold ved Retten i Glostrup (CL-16908/2019) i en sag, der har politiets j.nr.: 0700-76313-00023-19.

Sagen drejer sig om et meget groft overfald og røveri på Brøndby Strand Station. Politiet fandt en video fra overfaldet på Dede Olguns mobiltelefon. I retten forklarede han, at han havde fået videoen tilsendt, og kaldte videoen “sjov”, fordi den “viste en person afklædt i hans kvarter”.

Overfaldet var komplet tilfældigt og umotiveret. Eller “for sjov”, som det hedder.

Sent om aftenen den 26. oktober 2019 tog en italiensk mand bosiddende i Danmark toget fra Nørreport Station. Han havde lige fået fri fra arbejde og var på vej hjem til sit hjem i Ishøj. Normalt får han fri kl. 23, men denne gang havde han taget 2 timers overarbejde. I togvognen i linje A møder han 6-7 unge indvandere, der retter henvendelse til ham. De bad ham om at tale dansk, men det var han ikke så god til, så han spurgte om de kunne engelsk. De insisterede på at tale dansk, formentlig fordi de ikke er i stand til at tale engelsk.

De spurgte ham hvad han lavede og hvor han boede, samt om han havde en datter, og specifikt om hun var lyshåret. En af fyrene greb hårdt fat i manden og sagde, at han skulle fortælle om sin datter, da han gerne ville kneppe hende. Derefter trådte en anden fra gruppen til og sagde, at det var “bossen” han lige havde talt med, og at man skal “lytte til bossen”.

Læs resten af den langt artikel her https://syrienblog.net/2020/03/19/terrordoemts-lillebror-dede-olgun-doemt-for-groft-roeveri-ikke-udvist/

2
Uwe Max Jensen er god til at skrive om løgnerpressen. Her lyver Danmarx Radio igen igen  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:


Citér
Danskernes licens går til at sprede falske informationer om grand prix-deltageren Isam Bachiri.

Danmarks Radio gør alt for, at DR’s muslimske deltager fremstår ren og uplettet. Derfor spreder DR’s kulturafdeling nu falske nyheder på Facebook.

Lad os tage det punkt for punkt.

***

1.
Danmarks Radio hævder, at Isam Bachiri IKKE nægter at optræde sammen med den norske sangerinde Herborg Kråkevik under DR’s store juleshow i 2006. Islamisten Isam Bachiri vil ikke optræde med den norske sangerinde, fordi hun er for “afklædt”. Herborg Kråkeviks “afklædthed” består i, at hun har bare skuldre.

Journalisten, der skrev historien for BT, har en helt anden opfattelse end DR:

»Herborg Kråkevik sagde dengang: »Ja, det var noget med mine skuldre. Men vi ordnede det. Jeg tror ikke, det er så godt, jeg siger noget om det. Jeg har jo mange fans i Danmark.« Min historie blev bekræftet af både SONY/BMG og en kilde på Danmarks Radio. Historien er aldrig blevet betvivlet siden,« siger journalisten Jacob Heinel Jensen.

Alt tyder på, at DR lyver, når de modsiger den norske sangerinde, der blev udsat for negativ social kontrol af Isam Bachiri.

2.
Danmark Radio hævder, at det IKKE var en “ekstremistisk” konference, som Isam Bachiri optrådte ved i 2006. Hvad er fakta?

Isam Bachiri deltager i 2006 i en kontroversiel islamkonference i Toronto – »Reviving the Islamic Spirit«.

Ifølge BT blev der på konferencen i 2006 »angiveligt talt varmt for sharia-lov og død over jøder og homoseksuelle«, og på programmet var også den canadiske imam Sheik Bilal Philips, der går ind for dødsstraf for homoseksuelle.

Desuden kunne muslimerne opleve den kuwaitiske retslærde Tariq al-Suwaidan, som har indrejseforbud i flere lande, blandt andet for at have udtalt: »The Jews will meet their end at our hands.«

Den islamiske konference har haft besøg af repræsentanter fra ‘Det Muslimske Broderskab’ herunder teologen Tariq Ramadan, som er varm fortaler for sharia og desuden er dømt for voldtægt. Der har også været besøg af den muslimske prædikant Jamal Badawi, som mener, at vesten bør regeres af Koranen.

Det er denne islamiske konference, som Danmarks Radio afviser skulle være ‘ekstremistisk’.

3.
DR hævder, at det IKKE er betænkeligt, at sangeren Isam Bachiri i 2008 støttede en terrormistænkt muslim. Hvad er fakta i sagen?

Isam Bachiri sender breve, dyrt mærkevaresportstøj og gaver til en terrorsigtet muslim, og Bachiri skriver blandt andet »hold ud« og »typisk dansk racisme«.

Det er korrekt, at Isam Bachiri dengang var i familie med den terrormistænkte mand.

Journalisten Jacob Heinel Jensen dækkede den omfattende terrorsag, der blev kaldt ‘Glostrup-sagen’:

»Jeg fulgte hele terrorsagen fra Glostrup. Og de tiltaltes korrespondance var måske ikke nok til at få ham dømt for planlægning af terror, men var meget yderliggående,« fortæller Jacob Heinel Jensen.

Isam Bachiris terrorsigtede ven blev frikendt. Det ændrer ikke på, at Isam Bachiri valgte at støtte en terrormistænkt, der var anklaget for terrorvirksomhed af Politiets Efterretningstjeneste og Anklagemyndigheden.

Isam Bachiri nægter i dag at kommentere sin støtte til den terrormistænkte muslim, og han vil ikke uddybe, hvad han mener med »typisk dansk racisme«.

4.

Slutteligt hævder Danmarks Radio, at Isam Bachiri IKKE er islamist. Det er ellers en ren tilståelsessag.

Da Isam Bachiri medvirker i en udsendelse hos Danmarks Radio i efteråret 2005, bliver han spurgt om, den salafistiske burka skal forbydes:

“Nej,” svarer Isam Bachiri

Danmarks Radios studievært spørger om, burkaen ikke er “kvindeundertrykkende, udansk og middelalderligt?”

“Overhovedet ikke,” svarer Isam Bachiri.

Kun ægte islamister forsvarer burkaen og dens kvindeundertrykkende formål.

***

Danmarks Radio vælger at lyve om sin muslimske grand prix-sanger. Danskerne kan ikke stole på oplysningerne, der spredes af licensmediet.

“Søren” fra DR er identisk med redaktionschef Søren Bygbjerg fra DR kultur, der har det overordnede ansvar for melodi grand prix’et på de sociale medier.

Søren Bygbjerg tør dog ikke underskrive sig med sit eget efternavn, når han spreder fake news for at forsvare islamisten Isam Bachiri.
http://tv.frihedensstemme.dk/2020/03/10/faktatjek-dr-spreder-fake-news-om-muslimsk-grand-prix-sanger/

3
Når Gubbi kommer tilbage vil jeg godt se hvad han mener om dette. Det er totalt gak gak  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
Citér
Lørdag klokken 12 lukker de danske grænser. Fly og færgetrafik indstilles gradvist indtil midt i april. Der kan stadig fragtes madvarer og medicin.

Men som altid bygger det hele på en politisk løgn. Grænsen er stadig pivåben for de mange velfærdsmigranter, der kommer fra primært muslimske lande i Mellemøsten og Afrika. Det afslører Det Radikale Venstre på Facebook:

“Fragt og gods kan stadig komme igennem. Det kan asylansøgere også,” fortæller Det Radikale Venstre.

Sikkerhedsrisikoen er enorm, men en selvtilfreds Morten Østergaard ser til, mens potentielle vælgere strømmer over grænsen. Det er alment kendt, at Det Radikale Venstre går målrettet efter specielt stemmer fra velfærdsmigranter fra muslimske lande.

Lige nu spredes coronavirus med lynets hast i de underudviklede muslimske diktaturer i specielt Mellemøsten. Iran er værst ramt. Her afslører satellitfotos, at præstestyret angiveligt har gravet massegrave til de mange døde borgere.

Coronavirus spreder sig i disse timer til de omkringliggende lande via flygtningestrømme ud af Iran.

I Afrika regner man med et stort mørketal af smittede, fordi de tilbagestående samfund ikke tester befolkningen i det mangelfulde sundhedsvæsen.

Alligevel opfatter Det Radikale Venstre det IKKE som et problem, at de danske grænser holdes åbne for migranter, der kan sætte kursen mod gratis hospitalshjælp og forhøjet økonomiske tilskud.

Morten Østergaards parti går endda ud med en kynisk anklage mod danskerne. De Radikale fastslår, at det er danskerne, der selv har bragt coronasmitten til landet.

Det er svært at sætte ord på den menneskelige foragt, som Det Radikale Venstre og Morten Østergaard besidder overfor borgerne.

I multikulturens navn ønsker De Radikale at udsætte danskerne for virusfare.
http://tv.frihedensstemme.dk/2020/03/14/lukkede-graenser-de-radikale-byder-migranter-fra-corona-lande-velkommen/

4
Politik / Sundhedstyrelsen i coronakrise: Pressechef driver politisk hetz
« Dato: Marts 22, 2020, 06:16:41 pm »
Citér
Danskerne er lige nu ramt af en sundhedskrise af uhørte dimensioner.

Det er Sundhedsstyrelsen, der er den øverste lægefaglige myndighed, og Sundhedsstyrelsen skal dermed føre landet gennem krisen.

Afsløringer viser, at en topchef i Sundhedsstyrelsen driver en indædt kamp mod højrefløjen i dansk politik.

Dermed er der tvivl om Sundhedsstyrelsens evne til at hjælpe alle danskerne. Kan man stole på sundhedsmyndighederne, når de driver politisk hetz?

Sundhedsstyrelsens øverste pressechef hedder Tina Guldmann Gustavsen. Den kvindelig topchef nærer et politisk had, der kan få indflydelse på den livsvigtige kommunikation, der rammer danskerne i disse timer.

“Jeg kan ikke beskrive, hvor fantastisk det føles, at han (Rasmus Paludan, red.) ikke kom ind 😍😍😍,” skriver Tina Gustavsen i sommeren 2019.

Ordene bliver skrevet grundlovsdag, da danskerne tidligere på dagen har stemt ved folketingsvalget. Den politiske analyse er målrettet partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Stram Kurs fik 63.537 stemmer ved folketingsvalget. Det svarer til indbyggertallet i Randers.

Det kan ikke udelukkes, at flere danskere sympatiserer med målsætningerne fra Stram Kurs. Derfor kan den reelle opbakning i befolkningen være større.

Pressechefen Tina Guldmann Gustavsen går dog endnu længere i sine politiske bestræbelser.

29. maj 2019 er der kun få dage til, at danskerne skal til stemmeurnerne. Sundhedsstyrelsens pressechef går på de sociale medier og advarer direkte imod at stemme på Stram Kurs.

“Stem på nogle andre,” er titlen på den kampagnevideo, som Tina Guldmann Gustavsen deler i offentligheden.

Der er tale om decideret politisk indblanding fra Sundhedsstyrelsens pressechef. Danskerne må forstå, at islam- og indvandringskritik skal forstumme, og koranen respekteres.

Tina Guldmann Gustavsens politiske smædekampagne er ikke overraskende. Den kvindelige journalist har arbejdet i en årrække i Danmarks Radios nyhedsafdeling. Tina Guldmann Gustavsens licenskarriere har strukket sig over 25 år. På DR arbejder Tina Guldmann Gustavsen blandt andet på TV Avisen, hvor hun bestrider jobbet som redaktør.

En medarbejder fra sundhedsstyrelsens øverste ledelse kæmper en åbenlys politisk kamp mod de danskere, der ikke omfavner masseindvandringen fra de primært muslimske lande i Afrika og Mellemøsten.

Visse dele af befolkningen kan med rette tvivle på Sundhedsstyrelsens optræden under den igangværende coronakrise.

Sundhedsstyrelsen har udviklet sig til en politisk myndighed, der omfavner velfærdsmigranterne og de åbne grænser. Et idegrundlag, der ikke deles af alle danskere.

Kan Sundhedsstyrelsen leve med en politisk aktiv pressechef midt i coronakrisen?

http://tv.frihedensstemme.dk/2020/03/15/sundhedstyrelsen-i-coronakrise-pressechef-driver-politisk-hetz/?fbclid=IwAR0hH4ydNFxlSDpbPlsZQCcdT32BFZpWTyDzZ31nDS6vFCesZVc1tchd0sc

5
Politik / Sundhedsstyrelsen udsender corona-info på somalisk og tyrkisk
« Dato: Marts 22, 2020, 06:15:00 pm »
Frihedens Stemme er et rigtig godt medie som endda har pressekort (modsat DKA, så kan brovtere som Anklageren ikke brokke sig over Frihedens Stemme) Uwe Max Jensen har skrevet rigtig mange gode artikler på Frihedens Stemme og denne her er endnu en til samlingen.

Citér
De danske sundhedsmyndigheder bruger nu skattekroner på en kampagne om coronavirus, der er målrettet velfærdsmigranter fra islamiske lande.

Mens corona-frygten breder sig i Danmark, udgiver Sundhedsstyrelsen informationsmateriale på somalisk og tyrkisk. Myndighedernes virus-info er tilpasset utilpassede migranter, der har bosat sig i Danmark, men ikke har lært at læse og tale dansk.

Der er også materiale på sprogene farsi og arabisk på vej fra myndighederne. En stor del af de muslimske lande er derfor dækket ind af Sundhedsstyrelsens kampagne.

Det muslimske informationsmateriale kommer samtidig med, at Sundhedsstyrelsens magtfulde pressechef – Tina Guldmann Gustavsen – er blevet afsløret som stærkt kritisk overfor dele af højrefløjen i Danmark.

Pressechefen Tina Guldmann Gustavsen kører en politisk kampagne mod Stram Kurs op til folketingsvalget i sommeren 2019.

“Stem på nogle andre,” er titlen på den politiske kampagnevideo, som pressechefen deler få dage før folketingsvalget. Målsætningen er, at danskerne ikke skal stemme på islam- og indvandringskritiske politikere.

“Jeg kan ikke beskrive, hvor fantastisk det føles, at han ikke kom ind 😍😍😍,” skriver Tina Gustavsen på valgaftenen med henvisning til Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Islamiske lande og kultur har angiveligt en høj prioritering i Sundhedsstyrelsen.

63.537 danskere vælger at ignorere Sundhedsstyrelsens pressechef Tina Guldmann Gustavsen og sætter kryds ved Stram Kurs i stemmeboksen.

Der er en god grund til, at Sundhedsstyrelsen og Tina Guldmann Gustavsen vælger at informere om coronavirus på hovedsprogene fra de muslimske lande.

I efteråret 2012 kommer det frem, at halvdelen af alle indvandrerdrenge i København forlader folkeskolen som funktionelle analfabeter. Samtidig har migranterne ikke en højere uddannelse end niende klasse.

I 2018 besøger TV 2 Nyhederne en somalisk forening i ghettoen Vollsmose på Fyn. Journalisten spørger ud i forsamlingen, hvor mange af de tilstedeværende somaliske kvinder, der kan dansk?

Ingen af somalierne rækker hånden i vejret. Ved samme lejlighed kommer det frem, at ikke én af de afrikanske migranter er i arbejde.

Derfor lancerer den danske regering og sundhedsmyndighederne corona-info, der er målrettet muslimske migranter i Danmark.

http://tv.frihedensstemme.dk/2020/03/16/866/

6
Samfund- & Kultur / Hvorfor er der 1000 dumskere i Marokko?
« Dato: Marts 22, 2020, 05:26:21 pm »
Man kunne tro at efter at to mennesker blev myrdet i Marokko, så ville der ikke være nogen så dumme at de tog til Marokko. Men jeg tog fejl og der er åbenbart hele 1000 idioter i Dummark  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

“Rejs aldrig til marocco. De har slagtet min datter Louisa Vesterager Jespersen og hendes veninde der med skrappe genstande. Så julen står på sorgens tegn.“
– Helle Jespersen, mor til halshuggede Louisa til B.T.
https://ekstrabladet.dk/112/maren-og-louisa-brutalt-draebt-paa-ferie/7443924

Det budskab var der 1000 dumskere der ikke fattede. De vil gerne tage på ferie og støtte et muslimsk lorteland hvor man dræber vantro  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

En oplevelse som 1000 dumskere er ligeglad med om de får  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

https://www.avisen.dk/1000-danskere-sidder-fast-i-marokko_590903.aspx


7
Uwe Max Jensen har skrevet rigtig mange gode artikler om kistesagen. Her er et lille stykke af en lang artikel


Citér
Den gråskæggede bedemand fra Islamisk Trossamfund og hans tomme barnekiste er berygtet i offentligheden efter, at bedemanden iscenesatte en falsk begravelse foran trossamfundets lokaler på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter.

Nu kan samme muslimske bedemand placeres i et stærkt terrorplaget område i Syrien. Et område, hvor al-Qaeda terrorister fra ‘al-Nusra-Fronten’ spreder død og ødelæggelse.

Alligevel kan den gråskæggede bedemand fra Det Islamiske Trossamfund uden problemer lade sig fotografere i 2012, mens han poserer midt på slagmarken i Nordsyrien.

Dette er historien om muslimsk terrorisme og de spor, denne terrorisme trækker til Det Islamiske Trossamfund i København.
*
Den gråskæggede bedemand træder ud af sin ramponerede sorte rustvogn og udbryder: “Du er et svin!” Det hele foreviges på Youtube.

Den for en bedemand uhørte opførsel finder sted 14. februar 2020, hvor bedemanden udfører en falsk begravelse. Islamisk Trossamfund og bedemandens bedrageri bliver efterfølgende afsløret i medierne.

Islamisternes mål er, at fupbegravelsen skal ødelægge en lovlig anmeldt demonstration af Stram Kurs, der er rettet mod Det Islamiske Trossamfunds forbindelser til terror.

Den svovlende bedemands mission lykkes. Selv Danmarks statsminister Mette Frederiksen og oppositionslederen Jakob Ellemann-Jensen hopper på det islamiske bedrag.

Den gråskæggede bedemand arbejder for ‘Dansk Islamisk Begravelsesfond’, der blandt andet drives af Det Islamiske Trossamfund i København. Islamisk Trossamfund står bag Muhammedkrisen og kan forbindes direkte til Islamisk Stat-terroristen Vedat Sariboga.

Alarmlamperne bør derfor blinke, da den gråskæggede bedemand sætter sig bag rattet i november 2012 og kører forsyninger til et terrorområde i Mellemøsten.

Det Islamiske Trossamfund står bag konvojen, der skal fragte forsyninger og køretøjer til et område i Syrien, hvor islamiske jihadister kæmper mod landets regering med alle midler.
http://tv.frihedensstemme.dk/2020/03/06/afsloering-islamisk-bedemand-bag-fup-begravelse-har-forbindelser-til-al-qaeda-i-syrien/

8
Fra medierne / Fagbladet Journalisten spreder falske nyheder
« Dato: Marts 15, 2020, 06:35:56 pm »
Løgnepressen lyver næsten hele tiden. Her er endnu et eksempel på at løgnepressen bliver ved med at lyve

Citér
Lokaljournalisten Chili Djurhuus spreder ‘fake news’ endnu engang. Denne gang er det fagbladet ‘Journalisten’, der lægger spalter til Chili Djurhuus’ usandheder.

“Nogen står og råber over en kiste, hvor der formentlig ligger et barnelig,” udtaler Chili Djurhuus.

I dag er det offentligt kendt, at der IKKE lå et barnelig i den omtalte kiste. Der var tale om et usmageligt fupnummer – iscenesat af Det Islamiske Trossamfund. Det er slået fast af blandt andet Berlingske og Weekendavisen.

Men sandheden er ikke en grundpille i magasinet ‘Journalisten’, der udgives af fagforeningen Dansk Journalistforbund.

Det kritisable er, at fagbladet ‘Journalisten’ IKKE belyser eller påpeger, at Chili Djurhuus spredte falske nyheder i sin oprindelige artikel i lokalavisen MinBy.

I stedet får Chili Djurhuus lov til at smide ‘offerkortet og fortælle om de hadbeskeder, som hun har modtaget. Fagbladet lægger skylden på Stram Kurs, hvilket er en grov usandhed.

Undertegnede har beskrevet, at journalisten Chili Djurhuus har et politisk udgangspunkt, der giver hende et motiv for at skrive negativt om Stram Kurs.

Chili Djurhuus advarer på Facebook i maj 2019 mod at stemme på Stram Kurs, hvilket er en uortodoks handlemåde for en ‘objektiv’ journalist, der skriver om dansk politik.

Chili Djurhuus har modtaget hadske personlige beskeder i forbindelse med en usand artikel. Det er alment kendt, at debattører i den offentlige debat på både højre- og venstrefløjen modtager den slags beskeder.

Fagbladet ‘Journalisten’ prøver at skabe en falsk virkelighed, når fagbladet beskriver som Chili Djurhuus som særlig udsat. Det er et falsum. Det er virkeligheden for de fleste mennesker, der blander sig i debatten på de sociale medier, at de modtager kritiske beskeder og kommentarer.

Stram Kurs’ leder Rasmus Paludan er for eksempel blevet truet på livet i kommentarfeltet på statsministeren Mette Frederiksens Facebookprofil. Vil fagbladet ‘Journalisten’ nu holde Socialdemokratiet og Mette Frederiksen ansvarlig for dødstruslerne?

Sandheden er, at Chili Djurhuus og lokalavisen MinBy spredte fake news om Stram Kurs. Og fagbladet ‘Journalisten’ gider end ikke at beskrive de journalistiske løgne.

Men der er en god grund til, at fagbladet ‘Journalisten’ handler, som det gør.

Det er den iranske journalistpraktikant Shideh Morovati, der har skrevet artiklen for fagforeningsbladet.

Shideh Morovati tilhører den yderste ventrefløj ligesom sin kollega Chili Djurhuus fra lokalavisen MinBy.

Journalistpraktikanten Shideh Morovati sender et ‘hjerte’, da forfatteren Jonas Eika råber ‘racist’ fra scenekanten og udskammer den danske indvandringspolitik.

Kæden hopper helt af, da iraneren Shideh Morovati skriver “fuck u Inger Støjberg” på Facebook.

Et kort kig på Shideh Morovatis Facebookprofil efterlader ingen tvivl. Den mellemøstlige migrant Shideh Morovati kæmper en intens kamp for mere masseindvandring og drager omsorg for afviste migranter – ligesom sin kilde Chili Djurhuus.

Sandheden er ydmygende. De to journalister Chili Djurhuus og Shideh Morovati, der åbenlyst tilhører den yderste venstrefløj, holder hånden over hinanden.

Skandalen er komplet. Den pædagoguddannede Chili Djurhuus får lov at gentage sine usandheder i danske journalisters fagblad.

Dansk Journalistforbund har et KÆMPE problem, når de spreder falske nyheder for medlemmernes penge.
http://tv.frihedensstemme.dk/2020/03/11/fagbladet-journalisten-spreder-falske-nyheder/

9
Anklageren har snakket meget om meningsmålinger. Mon han har læst den her?  :big_grin: :big_grin: :big_grin:


Citér
Alternativet er under spærregrænsen i ny meningsmåling fra YouGov, der opsigtsvækkende giver blåt flertal.

I kølvandet på magtkampe og ballade, efter at den ny leder Josephine Fock blev valgt 1. februar, står Alternativet til 1,4 pct. af stemmerne og ville dermed ryge ud af Folketinget, hvis der var valg i dag.

Samtidig går Socialdemokratiet og Radikale tilbage, mens der er fremgang til Konservative, DF og Nye Borgerlige. Det åbner for, at Jakob Ellemann-Jensen kunne blive statsminister, hvis der var valg i dag.

Blå blok står til 50,9 pct. af stemmerne og 88 mandater mod rød bloks 49,1 pct. og 87 mandater, viser meningsmålingen.

Socialdemokratiet har mistet fire mandater i forhold til valget, mens Radikale mister to. Samtidig har Nye Borgerlige vundet fem mandater og står til ni, Konservative fortsætter fremgangen og vinder tre, mens DF retter lidt op med to mandater.
https://www.bt.dk/politik/alternativet-under-spaerregraensen-blaat-flertal-0

Mon Anklageren forsætter med at henvise til meningsmålinger?

10
Politik / Berlingske: Barnekisten var tom
« Dato: Februar 28, 2020, 11:35:37 pm »
Hvem husker ikke da løgnepressen og forrædertinget gik amok over at SK lavede en demo foran det som løgnepressen og Forrædertinget påstod var en barnebegravelse. Nu viser det sig at det IKKE var en børnebegravelse.

http://tv.frihedensstemme.dk/2020/02/28/berlingske-barnekisten-var-tom/
http://tv.frihedensstemme.dk/2020/02/28/sagen-opklaret-der-var-ingen-begravelse-da-stram-kurs-demonstrerede-ved-moske/

Mon kæmpeløgneren Porno-Mette kommer med en undskyldning nu?

11
Citér
Visitationszoner i Fredericia efter drab på Abdulhafid: “.. risiko for yderligere alvorlige voldelige opgør”

Mandag blev 24-årige Qasim Abdulhafid myrdet i Fredericia-ghettoen Korskærparken, og projektchef for områdets Medborgerhus fortæller til Ekstra Bladet, at afdøde har arbejdet ‘frivilligt og bidraget til lokalområdet’. Der nævnes konkret, at han eksempelvis har ‘været julemand for os’. I virkeligheden var han i aktivering, som man kan læse i en ældre artikel på Fyens.dk.

Som en konsekvens af drabet er der nu indført visitationszoner i garnisonsbyen. Fra JV.dk – Politiet frygter opgør efter skuddrab: Indfører visitationszone i Korskærparken og midtbyen.

    “I kølvandet på skuddrabet i Korskærparken mandag eftermiddag bliver der nu oprettet visitationszoner både omkring Korskærparken og den sydlige bydel.

    … Beslutningen om at indføre visitationszonen skyldes, at Sydøstjyllands Politi vurderer, at der i den kommende periode er en forøget risiko for, at der besiddes eller bæres våben i de anførte områder med henblik på at foretage strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd, som politiets kommunikationsafdeling formulerer det. Vurderingen bygger bl.a. på, at der i går skete et drab på en 24-årig mand i Korskærparken i Fredericia.

    Den afdøde er en del af en gruppe af unge mænd med anden etnisk oprindelse, der er bosiddende i Korskærparken. Denne hændelse i Korskærparken og igangværende konflikter betyder, at politiet vurderer, at der er risiko for yderligere alvorlige voldelige opgør i områderne.”
http://www.uriasposten.net/archives/108440

Det andet skuddrab var i Aarhus V og når politiet siger at der er indikationer på, at der kan være tale om et opgør i det kriminelle miljø og så det at det forgik i Aarhus V. Så kan det da næsten kun være fremmede der har udøvet skuddrabet
Citér
Østjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget konkret om, hvad der ligger til grund for skyderiet, men der er indikationer på, at der kan være tale om et opgør i det kriminelle miljø. Politiet har dog ikke lagt sig fast på et motiv, og drabet efterforskes derfor fortsat bredt.

https://politi.dk/oestjyllands-politi/nyhedsliste/25aarig-mand-draebt-af-skud-i-tilst--har-du-set-noget/2020/02/28


Hvordan har i det med at skuddrab mellem fremmede mennesker som slet ikke hører til i Danmark er blevet en del af hverdagen i Danmark?


PS. Med disse to skuddrab viser det atter at den stramme våbenlov ikke har nogen effekt.

12
Syrienblog skriver præsis det samme som hvad jeg ville skrive, så jeg behøver ikke skrive så meget. Hvordan har i det med at Forrædertinget ikke vil smide disse mennesker ud af Danmark, fordi at Forrædertinget ikke vil samarbejde med Assad?
Citér
Omkring klokken 3 natten til søndag den 16. februar 2020 myrdede Hussein Abdo Abbas angiveligt sin kone Huda Ahmad Al-Ali og sønnen Azad Abbas i Ayn al-Arab i Syrien.

Få dage inden var de angiveligt blevet repatrieret fra Danmark, hvor de har været asylansøgere. Da Danmarks regering ikke udviser syrere med tvang, kan danskerne kun takke børnemorderen Hussein Abdo Abbas for, at han rejste frivilligt mod dansk betaling forud for drabet.

Hussein Abdo Abbas blev angiveligt født i 1969 i Derbazin.

Den unge kone Hoda Ahmad Al-Ali blev angiveligt født i 1993 i Al-Shadadi vest for al-Hasakeh.

Sønnen Azad Abbas blev angiveligt 10 år gammel. Andre kilder siger 8 år og 9 år. I bedste fald var hustruen 19 år og børnemorderen 43 år, da de sammen fik ham.

Ægteskabet var angiveligt ikke lykkeligt og næppe frivilligt, hvilket kan have været en udløsende faktor for drabet. I Danmark arbejdede Hoda angiveligt som frisør.

Ifølge oplysningerne, blev de stenet ihjel og efterladt, hvorefter faderen angiveligt skulle have meldt sig selv til påståede “myndigheder”, der dog ikke er anerkendte myndigheder.

Syrienblogs bitre rolle er at bringe det, de andre ikke gør. Ellers kunne vi lukke.


Citér
Billederne viser angiveligt de dræbte. Det er dog ikke bekræftet. Bemærk at drengen tilsyneladende har tisset i bukserne under det vanvittige drab af sin far, formentlig imens han så sin mor blive slået ihjel først. Vanvittigt at Folketinget importerer og finansierer et sådan uhyre.Citér
Et billede der angiveligt viser den dræbte dreng til venstre sammen med sine søskende.


Citér
Børnemorderen skulle ikke være tvangsudvist, hvis han var blevet i Danmark, jf. regeringen.
https://syrienblog.net/2020/02/26/kurdisk-asylansoeger-draeber-kone-og-soen-faa-dage-efter-repatriering-fra-danmark/

13
Fri Debat / Tråden om højreekstremisk kriminalitet i vores land
« Dato: Februar 23, 2020, 02:58:37 pm »
Her kan brovterne skrive om alt den højreekstremistiske kriminalitet som der forgår i Danmark. Så kan vi se om vi GYSER eller ej  :big_grin:

14
Politik / Venstrefløjens terrorisme imod højrefløjen
« Dato: Februar 22, 2020, 12:22:14 pm »
En nyhed som brovterne ikke nævner https://www.news4jax.com/news/local/2020/02/11/man-driven-by-dislike-of-president-trump-in-gop-tent-attack-report-shows/

Et citat fra artiklen
Citér
Attorney intends to file lawsuit after Jacksonville child involuntarily committed
Man driven by dislike of President Trump in GOP tent attack, report shows
Gregory Timm, 27, was arrested hours after a van he was driving plowed into GOP voter registration tent

JACKSONVILLE, Fla. – The man who is accused of deliberately driving his van into a tent where voters were being registered by local Republicans told the Jacksonville Sheriff’s Office his disapproval of President Donald Trump was a motivating factor, according to an unredacted arrest report obtained by News4Jax.

Gregory Timm, 27, was arrested hours after police said his van plowed through the tent, narrowly missing volunteers who were set up the parking lot of a Walmart Superstore at the corner of Atlantic and Kernan boulevards about 3:50 p.m. on Saturday. He’s accused of two counts of aggravated assault on a person over 65 years old, criminal mischief and driving without a license.

15
Politik / Læs GYSEmanifestet fra Tysklands masseskyderi her
« Dato: Februar 20, 2020, 10:40:44 pm »
Anklageren skal forsætte med at GYSE, derfor får i et link til manifestet her
https://pastebin.com/raw/LfNZqjex

Og en engelsk oversættelse her https://dailystormer.su/complete-text-of-alleged-german-shisha-shooters-alleged-manifesto/

Så har i noget læsestof som i kan læse inden i går i seng, det er en god GYSER som gør at i slet ikke kan sove i nat  :big_grin: :almirena_04:

Sider: [1] 2 3 ... 60