Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 44
1
Anklageren har påstået at folk er trætte af debatten om islam og indvandring. Selvom der er nogle få brovtere som er trætte af det emme (som er meget stort) så er jeg 99% sikker på at de tråde som folk er mest trætte af er fladjordstråde. Er der nogen på debatten som IKKE er træt af fladjordstråde?

2
Jeg kan kun se fordele med det. Prøv at komme med modargumenter for hvorfor lav-iq ikke-vestlige skal BLIVE i Danmark. Der er mange debattråde på Din-Debat om hvorfor massehjemsendelser er en god ide, nu vil jeg have en med argumenter for hvorfor det er en dårlig ide.

3
Man ser tit på Din-Debat ting som ''ingen/vi gider at se dine Youtube videoer'' også selvom tråden er i Youtube anbefalinger. Er jeg den eneste som er træt af disse meningsløse indlæg? Hvis du er træt af at se videoer så lad vær med at kommentere. Det gør jeg med fladjordstråde.

4
Samfund- & Kultur / Udvisning i sag om grov vold
« Dato: September 19, 2018, 05:52:23 pm »
Her er nogle flere mennesker som aldrig burde få tildelt et statsborgerskab


Dom afsagt den 19. september 2018

 

Rigsadvokaten
mod
T

 

Grov vold straffet med fængsel i 6 måneder og udvisning med indrejseforbud i 6 år ikke i strid med Danmarks internationale forpligtelser

T, en nu 23-årig irakisk statsborger, der havde opholdt sig i Danmark, siden han var 4 år, var ved byrettens og landsrettens dom fundet skyldig i vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter i gentagelsestilfælde. Landsretten havde idømt en ubetinget straf af fængsel i 6 måneder og han var endvidere udvist af Danmark. T, der var tidligere straffet, var betinget udvist to gange. Den grove vold var begået i prøvetiden for den seneste betingede udvisning. Sagen for Højesteret angik straffastsættelsen og spørgsmålet om udvisning.

Højesteret tiltrådte, at straffen var fastsat til fængsel i 6 måneder. For så vidt angik udvisningen af T udtalte Højesteret bl.a., at T skulle udvises ubetinget med indrejseforbud i 6 år, medmindre dette ville være i strid med Danmarks internatio­nale forpligtelser. Efter arten og grovheden af såvel hans nuværende som hans tidligere kriminalitet fandt Højesteret efter en samlet vurdering, at ubetinget udvisning med indrejseforbud i 6 år ikke var et uproportionalt indgreb i strid med artikel 8 i Den Europæiske Menneskerettighedskonvention.

Landsretten var nået til samme resultat.

http://www.hoejesteret.dk/hoejesteret/nyheder/Afgorelser/Pages/Udvisningisagomgrovvold.aspx


I det mindste er svinet udvist nu.

5
Kulturberigelse på 20 sekunder.


Politiet i Birmingham i England har frigivet denne video, hvor en gruppe med udenlandsk baggrund på groveste vis gennemtæsker en motorcyklist.

Videoen er på få dage gået viralt, og internettet koger over med rasende kommentarer. Vi skal advare mod særdeles ubehagelige billeder.

https://24nyt.dk/ekstrem-voldsom-video-indvandrergruppe-gennemtaesker-trafikant/
https://www.youtube.com/watch?v=L-QcugLXfR4

6
Fra medierne / GYYYYYYS: YouTube-nationalist hitter hos børn
« Dato: September 17, 2018, 05:46:02 pm »
Det er så fedt at Paludan er super populær blandt den danske ungdom. Jeg forudser at Stram Kurs kommer til at STORME frem om 3-5 år når disse børn bliver 18 år og kan stemme. Der skal kun et eller to valg til så STORMER Rasmus Paludan i Forrædertinget. De unge skal bare finde deres Nem-id frem og blive stiller for hans parti, men desværre ved mange unge ikke hvordan man gør hvilket er grunden til at de ikke har så mange stillere endnu. Men med den popularitet som Paludan har så kommer han helt sikkert til at STORME ind i Forrædertinget selvom brovtebanden på Din-Debat påstår noget andet  :blum: :blum: :blum: :blum: :blum:


Fra BT artiklen:

Hans videoer fra disse besøg er blevet et kæmpe hit på YouTube.

En video fra Vollsmose er blevet vist mere end 600.000 gange. Det er flere seere end de nye afsnit af tv-serien 'Klovn'. Andre videoer er blevet vist over 300.000 og 400.000 gange.


Nu til en der GYSER


Skoleleder Marianne Risager-Hansen fra Gasværkvejens Skole skriver i en e-mail til B.T:

'Elevernes møde med Rasmus Paludan skete uden for skoletiden, men vi er utrolig kede af, hvis elever fra skolen mere eller mindre ufrivilligt er havnet i en video, hvor de kan tages til indtægt for synspunkter, som de måske slet ikke er enige i. Derfor har vi også haft en grundig debat om, hvordan man kan agere i et demokrati, at lytte til sin fornuft og at bruge sin kritiske sans. Vi har også talt selve hændelsen igennem med eleverne. Skolens ledelse har nu indskærpet over for alle medarbejdere, at det er vigtigt altid at reagere, hvis man hører om arrangementer, som kan have konsekvenser for eleverne, som de måske ikke selv kan gennemskue,' lyder det i skrivelsen.


Hvis der er noget der har konsekvenser for eleverne så er det muslimer der påvirker skolen negativt. Jo flere muslimer eller andre ikke-vestlige en skole har, jo dårligere klarer skolen sig
https://www.b.dk/nationalt/enormt-antal-tosprogede-elever-udfordrer-fagligheden

Resten af artiklen kan læses her
https://www.bt.dk/politik/youtube-nationalist-hitter-hos-boern


Jeg syntes at Paludans videoer er rigtig gode til samfundsfag. Modsat de politisk korrekte kulturmarxistiske skoler så forklarer Paludans videoer at multikultur slet ikke dur.

7
Politik / Nu kommer der helt sikkert massivt rødt flertal efter et valg
« Dato: September 17, 2018, 05:07:49 pm »
DF er nemlig så træt af LA at de siger de godt kan finde på at pege på Mette F.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article7308238.ece


Det vigtige er at S,V,O kun laver mindre symbolpolitik og at det derfor handler om at få folk til at støtte Stram Kurs. Det bedste måde at gøre det på er at vise at der med endnu en DF-støttet regering kommer flere og ikke færre ikke-vestlige til Danmark. Dette vil ske lige meget hvilken farve regering der er i Forrædertinget.

8
Politik / Italien vil fjerne tvangsmediestøtten til løgnepressen
« Dato: September 16, 2018, 07:37:26 pm »
Italien er rigtig begyndt at sparke røv nu. De giver også NWO hård modstand  :blum:


The Italian anti-establishment Five Star Movement have set their sights on the mainstream media, proposing to cut public funding to various outlets and create a new Netflix-like subscription service to give Italians access to all newspapers.
The proposal is being championed by Five Star Movement politician Vito Crimi, who specifically targetted former Italian prime minister and media baron Silvio Berlusconi, leader of the Forza Italia party, declaring that “for Silvio Berlusconi, the easy ride is over,” Il Giornale reports.

“We are not against the newspapers,” Crimi said, adding: “we only want to remove public funds for publishing, not to eliminate the fund for pluralism.”

According to Crimi, Italian publishers have received as much as three billion euros from the taxpayer since 2003, and he claims they have done little in return for it.

While removing public funding may cost newspapers across the country, Crimi said he was also interested in putting a cap on television advertising, in the hope that advertising money would be redistributed among television and print media.

Italian Minister of Economic Development and M5S leader Luigi Di Maio also attacked the mainstream media this week, saying he gets all of his news online through social media and adding that comments on his Facebook and Instagram pages “are worth much more than all the editorials of the day.”


Dette er en rigtig god ide. Så man som borger ikke er tvunget til at give løgnepressen penge er noget som jeg er stor tilhænger af. Løgnepressen er nemlig en fjende af folket og det gælder i hele vesten (og sikkert også andre steder) Naturligvis gør NWO-ForræderSverige det modsatte  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :angry: :angry: :angry:


https://www.breitbart.com/london/2017/10/30/sweden-media-million-fight-fake-news-election/  de vil nemlig giver løgnepressen flere penge til at bekæmpe falske nyheder. Sjovt at det er løgnepressen som kommer med mest fake news som får pengene til at bekæmpe fake news. Vil de da bekæmpe dem selv  :hyper: :hyper:


9
Politik / Polen og Ungarn er i en hård kamp imod EUssr
« Dato: September 16, 2018, 07:32:43 pm »
Desværre har ForræderDanmark stemt for at bekæmpe Ungarn. I det mindste har Polen stemt imod


https://www.breitbart.com/london/2018/09/13/poland-veto-eu-sanctions-solidarity-hungarian-people/

Fra artiklen.


The vote followed a report by Green MEP Judith Sargentini which accused the Hungarian government, led by Prime Minister Viktor Orbán’s Fidesz party, of interference in academic freedoms and abuse of migrants, amongst other accusations, as a result of the conservative government introducing laws that seek to minimise the influence of foreign-funded NGOs — directly affecting the interests of open borders financier-philanthropist George Soros.


Kun NWO-eliten kan mene at det er en dårlig ting. Naturligvis er det grunden til at EUssr er så sure på Polen og Ungarn.

10
Samfund- & Kultur / Angrebet med kanonslag i Æblehaven
« Dato: September 14, 2018, 08:41:34 pm »
Imens Brovtebanden påstår at der ikke er no-go zoner i Danmark så bliver Rasmus Paludan angrebet med kanonslag selvom der er masser af politi tilstede  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

https://www.youtube.com/watch?v=E2EsaHw0Zcg

11
Overraskende så kommer en Socialdemokrat med en fornuftig udtale  :hyper: :hyper: :hyper:Tal som bekymrer retsordfører for Socialdemokratiet, Trine Bramsen.

"Der er jo en risiko for, at der blandt denne gruppe af mennesker, gemmer sig nogen, der vil vores samfund ondt. Det så vi i Sverige med terroristen, der kørte gennem gågaden i Stockholm og dræbte et ikke ubetydeligt antal mennesker. Han var faktisk en forsvunden afvist asylansøger," siger Trine Bramsen, som også er bekymret for, at personerne underminerer det danske arbejdsmarked ved at arbejde illegalt i landet.

http://www.lokalavisen.dk/nyheder/2018-09-14/-2.835-afviste-asylans%C3%B8gere-er-forsvundet-og-efterlyses-af-politiet-3115137.html

Jeg må give hende ret  :hyper: :hyper: :hyper:

12
Samfund- & Kultur / 24-årig kørte galt og stak af fra bil fuld af hælervarer
« Dato: September 14, 2018, 01:46:36 pm »
Selv med alle de trafikforseelser og hæleri som den 24-årige blev dømt for, så gav de danske dumstole ham en betinget dom  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:- Han (den 21-årige, red.) siger, det er tyvekoster, da vi ser de blå blink. Så jeg beder ham om at smide tingene ud, mens vi kører, og det gør han. Jeg blev grebet af panik, da vi kørte fra politiet. Det hele er sløret, men jeg valgte at stikke af, efter vi kørte galt, sagde den 24-årige.

Den 24-årige blev idømt tre måneders betinget fængsel, mens den 21-årige ud over en betinget dom på fire måneder også kan se frem til samfundstjeneste.


https://www.jv.dk/kolding/24-aarig-koerte-galt-og-stak-af-fra-bil-fuld-af-haelervarer/artikel/2643576


De burde have mindst et års fængsel for det. Eller i det mindste så skulle fængselsstraffen på de tre og fire måneder være ubetinget.

13
Eller på dansk. Nationalsocialisme NU NU NU

Un dimanche soir dans les rues d’une petite ville de province allemande, en 2018 #köthen

Eller på dansk. Søndag aften på gaderne i en lille tysk provinsby, i 2018 # köthen

https://twitter.com/ThomasWieder/status/1038863374606581761
Byen er en naboby til Chemnitz.

Nu ryster brovtebanden i bukserne imens de GYYYYYYYYYYSER helt vildt.

Mere info på tysk her https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2018/09/10/bundesregierung-empoert-ueber-nazi-video-aus-koethen/ hvor man kan læse at en af Tysklands folkeforrædere der er i forræderregeringen er rasende over disse slagord. Mon han også GYSER?

14
Ligesom Anklageren så går Huffington Compost helt amok med udtryk som NAZIST og ''white supremacist'' (hvad end det er) Nu er Steve King også en ''white supremacist'' ifølge Washington Compost. Heldigvis så er troværdigheden rekordlav hos Washington Compost


For the second time in three months, Rep. Steve King (R-Iowa) has promoted the views of a prominent white nationalist on Twitter.

In a tweet posted early Wednesday afternoon, King quote-tweeted Lana Lokteff, a host for the white nationalist media outfit Red Ice, which the Southern Poverty Law Center has designated a hate group.


At de bruger (((SPLC))) som kilde viser alt om hvor utroværdig Huffington Compost er.

https://www.huffingtonpost.com/entry/steve-king-tweets-white-nationalist-lana-lokteff_us_5b995994e4b0511db3e8a0fc?1j

15
Nu får han vel N-ordet af brovtebanden nu  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Han kræver at velfærdsjægerne tager hjem og bygger deres hjemland op. Han mener også at lande i Europa ikke skal blive til et araberland. Nu kommer brovtebanden helt sikkert med N-ordet til ham nuDalai Lama besöker Sverige
Kräver återvandring Dalai Lama besökte igår Malmö och hävdade då att de migranter som kommit till landet borde återvända för att bygga upp sina hemländer.

Nobelpristagaren i fredspolitik Dalai Lama besökte igår Sverige på inbjudan av biståndsorganisationen Individuell människohjälp (IM). Besöket skedde i Malmö och Dalai Lama uttryckte där stöd för återvandring av de många migranter som kommit till Sverige.

-Ta emot dem, hjälp dem, utbilda dem ... men i slutändan borde de utveckla sitt eget land, sade Dalai Lama.

Enligt Dalai Lama "tillhör Europa européerna" och det är inte bra att globalisterna tillåts förinta folkgrupper genom att blanda bort dem. Det mest moraliska är att migranterna återvänder och berikar sina hemländer.

Tidigare har Dalai Lama kritiserat EU för att ha tagit emot för många flyktingar och hävdat att Tyskland inte får bli ett arabland.

-Europa, till exempel Tyskland, får inte bli ett arabland. Tyskland är Tyskland ... De [migranterna] är så många att det blir ett problem.

http://www.xn--fjllsj-cua2m.nu/media/20180913-dalai-lama-besoker-sverige.php

Han har også sagt at der var for mange velfærdsjægere i Europa i 2016 https://www.youtube.com/watch?v=eaEfaeN5e3I

Sider: [1] 2 3 ... 44