Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 18
1
Politik / NWO-globalisten Peter Sutherland er død
« Dato: Januar 09, 2018, 05:34:31 pm »
Så mangler vi bare at Soros dør også.

Peter Sutherland, the notorious mass migration and multiculturalism campaigner dubbed the ‘father of globalisation’, has died.
Sutherland, 71, was a key player on a host of globalist bodies and multinational corporations, including the European Commission, the World Trade Organization (WTO), and Goldman Sachs International, throughout his life.

As the United Nations Special Representative for Migration and non-executive chairman of Goldman Sachs International in 2012, he infamously remarked that the European Union should “be doing its best to undermine” the sense of national “homogeneity” in Britain and Europe, in order to pave the way for multicultural societies.

“The United States, or Australia and New Zealand, are migrant societies and therefore they accommodate more readily those from other backgrounds than we do ourselves, who still nurse a sense of our homogeneity and difference from others,” he told the House of Lords.

“And that’s precisely what the European Union, in my view, should be doing its best to undermine.”


Dejligt at alle NWO-globalisterne begynder at dø nu. Desværre er der stadigvæk rigtig mange NWO-globalister der har mange år tilbage men dette er en god start

http://www.breitbart.com/london/2018/01/08/death-peter-sutherland-mass-migration-advocate-father-globalisation/

2
Samfund- & Kultur / Endnu et bevis for at de danske dommere er vatpikke
« Dato: Januar 06, 2018, 05:08:21 pm »
Otte måneders betinget fængsel. Det var dommen over den 20-årige kvinde fra Vestfyn, der var tiltalt for at sælge en 13-årig pige til en 21-årig mandlig bekendt, der efterfølgende havde sex med pigen i sit hjem.

https://www.fyens.dk/assens/Otte-maaneders-betinget-faengsel-Kvinde-doemt-for-at-saelge-13-aarig-til-sex/artikel/3219262Helt enig med Facebook kommentarerne om at det er en alt for lav straf. Det værste er at den er betinget. Så forstår jeg godt hvorfor folk laver selvtægt.
 

3
Politik / DANMARK SENDTE 53 MIO. TIL SHARIA-DOMSTOL I SYRIEN
« Dato: Januar 05, 2018, 06:01:10 pm »
Danmark er styret af landsforrædere. Nogle her der vil forsvare dette?

Imens skoler og sygehuse lukkes:

Danmark har sendt 53 millioner kroner i støtte til Det Frie Syriske Politi. En illegal, ikke-statslig, væbnet sharia-milits, der er blevet fremstillet som et moderat og demokratisk alternativ til den eneste FN-anerkendte syriske stats myndigheder.

Den danske støtte har således hele tiden været ulovlig folkeretsligt, men den slags har alligevel været ligemeget siden 2003. Folkeretten er de facto afskrevet af Danmark.

BBC har nu afsløret, at heller ikke Det Frie Syriske Politi var så moderate og demokratiske, som Syriens modstandere påstod. Der er konkret fundet eksempler på, at Det Frie Syriske Politi har samarbejdet med illegale mullah-domstole, der henretter tilfældige personer for et godt ord. Bl.a. to kvinder, der blev stenet til døde i 2014, og en 12-årig dreng, der blev halshugget, ifølge BBC.

På den baggrund er Anders Samuelsen begyndt at vaske hænder, og har nu “indstillet støtten”, skriver Jyllands-Posten. En støtte, der allerede for længst er sendt afsted.https://syrienblog.net/2017/12/04/danmark-suspenderer-stoette-sharia-domstol/
http://www.bbc.com/news/uk-42217132
https://jyllands-posten.dk/international/ECE10082129/danske-skattekroner-kan-vaere-havnet-hos-syriske-ekstremister/


I Anti-rød samfundet ville der ikke blive sendt så meget som en 25 øre til noget så idiotisk som dette.

4
Politik / Donald Trump vil lave et award show til løgnemedierne
« Dato: Januar 03, 2018, 09:32:38 am »
Det bliver surt for løgnemedierne

I will be announcing THE MOST DISHONEST & CORRUPT MEDIA AWARDS OF THE YEAR on Monday at 5:00 o’clock. Subjects will cover Dishonesty & Bad Reporting in various categories from the Fake News Media. Stay tuned!

Jeg glæder mig rigtig meget. Der er hård kamp mellem løgnemedierne men CNN kommer helt sikkert til at vinde nogle awards

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/948359545767841792
5
Politik / Trumps fede nytårstweet
« Dato: Januar 01, 2018, 01:18:29 am »
Et dejligt tweet fra Trump

As our Country rapidly grows stronger and smarter, I want to wish all of my friends, supporters, enemies, haters, and even the very dishonest Fake News Media, a Happy and Healthy New Year. 2018 will be a great year for America!
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/947592785519173637

Glæder mig til at se en YUGE mur i 2018 ved Mexico

6
Fri Debat / Jeg ønsker ikke et ekkokammer
« Dato: December 31, 2017, 07:25:28 pm »
En ting jeg godt kan lige med Din-Debat er ytringsfriheden og at der er debat mellem socialdemokrater, ''ultranationalister'' nationalister og andre ting på en relativ sober måde på dansk. Der er nogen på begge sider der ønsker et ekkokammer, men jeg ville syntes at det ville blive kedligt her hvis Anklageren stoppede med at skrive. Hvis man ønsker et ekkokammer så er der rigtig mange forums der er 1000 gange mere aktiv end din-debat. Men det er blandningen af ytringsfriheden og det at der er en god blanding af debattørerholdninger på Din-Debat der gør at jeg godt kan lige dette forum.

7
Youtube anbefalinger / Første video fra NMR i Danmark
« Dato: December 31, 2017, 04:07:24 pm »
Glæder mig til at se flere fede videoer fra NMR i Danmark. Fed banneraktivisme i Århus fra NMR

https://www.youtube.com/watch?v=JfZuah_fY1o

Mon der kommer lige så meget GYS som når en fremmed kaster brosten ud fra sådan en bro?

8

Mand udsat for gaderøveri i Brabrand

En 32-årig mand anmeldte tidligt i morges, at han var blevet røvet ved på Dortesvej i Brabrand. Den 32-årige forklarede, at han kl. 04.25 ville smide noget affald i affaldscontainerne, da tre unge mænd kom imod ham og spurgte, hvad klokken var. Da han skulle til at svare, hev den en af mændene pludselig en kniv frem og sagde, at det ikke var for sjov. Herefter truede de manden til at udlevere pung og telefon. Det samme gjorde de mod en cyklist, der tilfældigvis kom cyklende forbi. 

Da der kort tid efter kom en bil og parkerede i nærheden, blev de tre gerningsmænd skræmt væk. Inden flugten afleverede de pung og telefon tilbage til den 32-årige. De tre mænd beskrives som:

A:

Mand
Afrikansk udseende
Ca. 17-20 år
Ca. 170-180 cm.
Spinkel af bygning
Sort i huden
Talte dansk med accent
Iført hvid tynd trøje med sort hætte
B:

Mand
Afrikansk udseende
Ca. 17-20 år
Ca. 180-185 cm.
Spinkel af bygning
Sort i huden
Talte dansk
Iført mørkt tøj
C:

Mand
Afrikansk udseende
Ca. 17-20 år
Ca. 170-180 cm.
Spinkel af bygning
Sort i huden
Talte dansk
Iført mørkt tøj

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan havde været vidner til episoden eller set gerningsmændene i området, på 114.

http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/news/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-fredag-d-29-december-2017-287839

9
Politik / GADDAFIS SØN STORMER FREM I LIBYEN
« Dato: December 30, 2017, 12:53:24 pm »
God artikel hos Syrienblog


Feltmarskal Khalifa Haftar deltog i kuppet i 1969, der bragte Gaddafi til magten. Senere forsøgte han selv at kuppe Gaddafi, blev dødsdømt in absentia og fik asyl i USA. I 2011 vendte han tilbage, og er i dag den største magtfaktor i Libyen. I sommers gav han amnesti til Gaddafis søn.Det er ikke meget vi hører om Libyen i MSM, efter at NATO (herunder særligt Danmark) smadrede landet totalt i 2011. Før det hørte vi dagligt, hvordan Afrikas mest velstående land, ville blive et frit og demokratisk paradis, hvis bare lige, at man bombede det.

Det gjorde man så, og resultatet er ikke ligefrem så rosenrødt, som MSM lovede:

Et forgældet land i ruiner og økonomisk sammenbrud.
To rivaliserende regeringer, hære, hovedstæder og premierministre.
Utallige militser – den ene mere ekstrem end den anden.
En reduktion i olieproduktionen på 80%.
En suveræn stats guldreserver, ingen ved, hvor er.
Flygtningekrise: Libyen er hovedstation for strømmen til Europa.
Slavehandel: Afrikanere sælges på åbne markeder.
Libyen taler MSM ikke om længere. Deres mål var kapring og rovmord, intet andet. Det mål er opnået. Så hvorfor blive ved med at tale om Libyen, når man vil opnå det samme i Syrien?

Gaddafi-ånden genoplives af sine egne bødler: 
I 2011 blev Gaddafis søn Saif al-Islam taget til fange. Han blev delvist dømt flere gange af forskellige domstole, men pludselig i sommers blev han løsladt af en milits i Zintan, efter at den Tobruk-baserede regering ledet af General Khalifa Haftar havde deklereret ham fuld amnesti.

Det skal ses i lyset af, at både militserne i Zintan og General Khalifa Haftar var særdeles aktive i det såkaldte “oprør” i 2011. Det vidner om en ny bevidsthed i Libyens “oprør”, der for alvor har fået vind i sejlene de sidste par år: Fortrydelse.

I dag udtaler en talsmand i Libyen, at Saif al-Islam planlægger at opstille til Libyens valg i 2018. Han er nu en komplet fri mand i Libyen, hvor hans far blev lynchet på åben gade.

Libyen nægter at udlevere ham til Haag, der har begæreret ham udleveret. General Khalifa Haftar har desuden etableret nære forbindelser til Moskva – efter NATO’s katastrofe i landet.

Det er hverken første eller sidste gang, at Rusland må rydde op efter NATO i mellemøsten.


https://syrienblog.net/2017/12/29/gaddafis-soen-stormer-frem-libyen/

Rigtigt at løgnemedierne ikke nævner det med et ord.

10
Fra medierne / Dagens GYSEnyhed
« Dato: December 30, 2017, 11:45:25 am »
Løgnemedierne elsker GYSEkulturen. Her er GYSEkulturen der igen. Naturligvis bliver den fede demo i Charlottesville også nævnt. Demoen i Charlottesville er uden tvivl mere kendt end selve byen hvilket er en af grunden til at den kom på førstepladsen i min top 5 liste over GYSene i 2017. En anden grund er at medierne stadigvæk snakker om Charlottesville den dag i dagForældrene forsøgte forgæves at advare datteren mod hendes nye nazi-kæreste - nu er de begge blevet dræbt


Det amerikanske forældrepar Scott og Buckley Fricker fra staten Virginia havde advaret deres teenagerdatter. Hendes nye kæreste var livsfarlig nynazist. Nu er de blevet dræbt.

Tre dage før jul blev den 48-årige far og den 43-årige mor dræbt i deres eget hjem i byen Reston, Virginia. Flere familiemedlemmer har ifølge flere amerikanske medier - heriblandt NY Times - identificeret morderen som datterens 17-årige kæreste. Hans navn er endnu ikke blevet offentliggjort.

Op til sin død havde moderen efter sigende forsøgt at få datteren til at slå op med kæresten, hævder familiemedlemmer ifølge The Washington Post. Hun var angiveligt lykkedes i sit forehavende. Det skrev hun i en sms til en ven. Få timer efter fandt Scott Frickley og hans kone Buckley Kuhn-Frisker den 17-årige mand i datterens soveværelse, fortæller The Washington Post.

Familiemedlemmer hævder, at kæresten dræbte Scott og Buckley Fricker efter det uventede møde, der førte til et skænderi. Efter det skulle den uidentificerede 17-årige nynazist ifølge avisen have rettet pistolen imod sig selv og trykket på aftrækkeren. Alt sammen imens flere andre familiemedlemmer befandt sig i huset.

Læs også: Brutalt drab på par og deres børn ryster politiet i New York - 'det er det værste, vi har oplevet'

Den unge mand overlevede imidlertid skuddet, og blev efterfølgende indlagt i kritisk tilstand.

Allerede i oktober havde forældrene angiveligt mistanke til datterens nye kæreste. De videresendte derfor diverse email fra kæresten til dennes high school. Disse email indeholdt ifølge den lokale hjemmeside Wtop.com både nynazistiske og racistiske udtalelser. Men hverken skole eller politi, der også blev underrettet, reagerede tilsyneladende.

Da den nynazistiske teenager for tre måneder siden malede et kæmpehagekors i en lokal park, blev hans forældre desuden kontaktet. Men heller ikke dengang, blev der gjort noget ved sagen.

I løbet af det seneste år er flere nynazistiske bevægelser ifølge Washington Post blusset op i USA. Og USAs 45. præsident, Donald Trump ,fik massiv kritik, da han efter en stor nazi-demonstration i Charlottesville, Virginia, der førte til et dødsfald og 20 sårede, undlod at tage tilstrækkelig afstand fra den opblussende højreekstremistiske had-bevægelse.


GYSER i nu?

https://www.msn.com/da-dk/nyheder/udland/for%C3%A6ldrene-fors%C3%B8gte-forg%C3%A6ves-at-advare-datteren-mod-hendes-nye-nazi-k%C3%A6reste-nu-er-de-begge-blevet-dr%C3%A6bt/ar-BBHv791?li=BBr5MK0

11
Politik / Top 5 GYSEhændelser der skete i 2017
« Dato: December 29, 2017, 09:49:52 pm »
GYSEkulturen havde et rigtigt godt år i år med masser af hændelser og ting der gav et stort GYS i løgnemedierne. Her er min top 5 liste over de største GYSEhændelser

5. De rigtig mange mord på narkobanderne i Filipinerne. Duterte underkaster sig ikke blindt menneskerettighedskonventionen som Danmark gør men gør hvad der er bedst for Filipinerne. Det giver naturligvis lidt GYS i løgnemedierne


4. GYSEreklamer fra godhedsindustrien. Vi kender dem alle sammen, børn (da der jo er ekstra GYS når det er børn der er med) har det rigtigt dårligt i et sted i et lav-iq lorteland. Men giv nogle penge hver måned og så hjælper du rigtig meget. Hvis man virkelig ville hjælpe så skulle de blive koloriseret af hvide som i Afrika, da det skete der havde afrikanerne det meget bedre end i dag. Grunden til at den er så langt nede på min top 5 er fordi at man efterhånden har set disse reklamer så meget at man ikke rigtig GYSER mere.


3. NMR i Göteborg. En fed demonstration med masser af GYS, politi og nogle der kom til skade på begge sider. Den kostede 20 millioner svenske kroner hvilket siger noget om hvor meget politi der var. Med alt den medieomtale og GYS
så kommer den på en flot tredjeplads
https://www.google.dk/search?q=demonstrationer+g%C3%B6teborg&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9tMmrhrDYAhUCM5oKHfCnDmoQ_AUICygC&biw=1920&bih=949


2. Forfølgelsen af muslimer i Myanmar. Bare læs denne artikel og se om du ikke også GYSER

Politiken mener: Tragedie i Myanmar
Mindretal fordrives på Aung San Suu Kyis vagt.
Ganske rædselsvækkende er 150.000 mennesker fra det muslimske mindretal af rohingyaer de to seneste uger drevet ud af Myanmar.

Og ganske skammeligt sker det, mens landets politiske leder, Aung San Suu Kyi – modtager af Nobels Fredspris – ser den anden vej.

Landsbyer brændes ned til grunden. Flere end 1.000 rohingyaer er dræbt på få uger. Med koldt blod skydes de ned, tæves, får halsen skåret over.

https://politiken.dk/debat/art6099390/Tragedie-i-Myanmar

GYS? Hvis de ikke var fordi at der er så mange der er ligeglad med et land som mange ikke kan pege på et landkort og fordi at det er muslimer så ville der være mange flere der GYSER (og så ville den være på førstepladsen på listen)


1. Charlottesville
Det siger jo sig selv at Charlottesville ville komme på en førsteplads i GYS. Demonstrationen skabte masser af GYS og løgnemedierne skrev om demonstrationen mange uger efter demonstrationen fandt sted. Hele den vestlige verden GYSEDE efter Charlottesville og demonstrationen er uden tvivl mere kendt end selve byen.


Er i enig med min top 5 eller hvad er jeres top 5 GYSEhændelser?

12
Samfund- & Kultur / Hvorfor er gule fagforeninger dårlige?
« Dato: December 29, 2017, 05:27:55 pm »
Man hører tit hvordan de røde på din-debat sviner gule fagforeninger til og mener at det ikke er en rigtig fagforening. Hvorfor mener i det? Personligt kan jeg godt lige ideen med en gul fagforening fordi at de penge man betaler til fagforeningen ikke går til nogle partier eller til gyldene håndtryk som man ser med 3F (selvom der sikkert også findes gule fagforeninger der har det problem i mindre stil) men derimod går mest til at gøre ens arbejdsforhold bedre. De gule fagforeninger vokser i medlemmer imens de røde falder i medlemmer så de må vel gøre noget rigtigt siden der er flere der går fra en rød til en gul end omvendt. Jeg ved også at nogle social''demokrater'' vil have et fagforeningsdiktatur https://www.b.dk/politiko/socialdemokrater-vil-staekke-gule-fagforbund

 

13
Politik / Befolkningsudskiftningen i et foto
« Dato: December 29, 2017, 09:12:47 am »

Hvad mon Anklageren der ikke mener at muslimerne kommer i flertal i samfundet siger til det?

14
Youtube anbefalinger / Top 10 værste bommerter fra fake news CNN i år
« Dato: December 28, 2017, 08:17:26 pm »
CNN er uden tvivl en af de løgnemedier der er bedst til at lave FAKE NEWS. Heldigvis er mediernes troværdighed i USA meget lav og denne video om de 10 værste bommerter fra fake news CNN i år viser hvor meget af CNN der er ren FAKE NEWS

https://www.youtube.com/watch?v=s1zxuEwWEz4

15
En artikel som Politisk Ukorrekt vil elske at læse. Jeg har ikke sat mig 100% ind i teorien men hvad jeg ved så er jeg enig med ham i at chipsamfundet hvor alle skal tvinges til at chippes er noget NWO-globalisterne ønsker rigtig meget og er noget som skal bekæmpes. Dette er bare startenFørste land i verden: Få din togbillet skudt ind under huden i Sverige

De svenske statsbaner tilbyder en ny billettype i form af en mikrochip i hånden.

På Stockholms Centralstation står Christoffer Löfquist og venter på toget mod Malmø.
Billetten ligger inde under huden i hans hånd.
- På chippen i min hånd er mit loyalitetsnummer registreret, forklarer han og trykker højre pegefinger ned mod huden på venstre hånd.
Hvis man kigger godt efter, kan man se mikrochippen dukke op under huden i området mellem tommeltot og pegefinger.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/foerste-land-i-verden-faa-din-togbillet-skudt-ind-under-huden-i-sverige


NWO-globalisterne er super glade fordi svenskerne lader sig chippe frivilligt. Jeg er spændt på at høre hvad Politisk Ukorrekt har at sige til denne nyhed
 

Sider: [1] 2 3 ... 18