Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 57
1
Politik / Christian "Huxi" Bach ville udstille mindreårig på tv (13.12.2019)
« Dato: December 14, 2019, 03:17:37 pm »
Godt interview hvor Danernes Lys gør det meget godt
https://www.youtube.com/watch?v=__y055uLXoo&feature=emb_title

2
Videnskab / Fakta og fornuft er glemt i klimadebatten
« Dato: December 14, 2019, 12:27:07 pm »
Klimarealisme.dk bliver ved og ved med at komme med gode indlæg. Her er endnu et meget godt indlæg

Fra https://klimarealisme.dk/2019/12/12/fakta-og-fornuft-er-glemt-i-klimadebatten/
Citér
    Af Martin Kryhl Jensen, historiker, Kgs. Lyngby

Min geografibog i folkeskolens afgangsklasser var skrevet i 1970’erne.
I den var der et helt kapitel om risikoen for en ny istid, og om hvilke konsekvenser en sådan klimaforandring ville medføre.
Baggrunden var, at man siden 1940’erne havde observeret, at temperaturen på jorden var faldet, og nu var forskerne bekymrede. I 1972 sendte 42 amerikanske og europæiske topforskere således et brev til daværende præsident Nixon, hvor de udtalte deres dybe bekymring for verdens kolde fremtid.[1] Ifølge DMI ansås risikoen for en ny istid for at være reel langt op i 1980’erne.[2]

I 2017 viste et norsk studie, at temperaturen i Svalbard for 10.000 år siden var 6 grader varmere end i dag.[3] Uden menneskelig påvirkning og uden at indlandsisen smeltede bort. Tilbage i 1922 skrev The Washington Post om klimaforandringer i netop Svalbard: »Det Arktiske Ocean er ved at varme op, isbjerge bliver sjældnere, og nogle steder finder sælerne vandet for varmt.
Rapporter fra fiskere, sælfangere og opdagelsesrejsende peger alle på en radikal ændring i klimaforholdene og hidtil uhørte temperaturer i Arktis. Forskningsekspeditioner rapporterer, at der næppe er is så langt nordpå som 81 grader og 29 minutter. Målinger ned til en dybde på 3.100 meter viser, at Golfstrømmen stadig er meget varm. Store ismasser er blevet erstattet af moræner af jord og sten, og mange velkendte gletsjere er helt forsvundet.«[4]

En international forskergruppe dokumenterede i 2013, at for 3000-5000 år siden var indlandsisen i Grønland væsentlig mindre end i dag.[5] Uden menneskelig påvirkning. Da Erik den Røde levede i Sydgrønland omkring år 1000, var klimaet over to grader varmere end i dag, hvorfor man kunne dyrke korn.
Få hundrede år senere blev klimaet væsentligt koldere, og nordboerne forsvandt igen.[6] Helt uden hjælp fra CO2-udledning fra afbrænding af olie, kul eller gas.

Under den lille istid, det såkaldte Maunder-minimum, fra midt i 1600-tallet til starten af 1700-tallet var der så koldt i Nordeuropa, at svenskerne i 1658 kunne gå over isen på de danske bælter, mens man i London hvert år holdt vintermarked på en tilfrossen Themsen.[7]

Klimaet har altid forandret sig og flere gange ganske voldsomt på relativt kort tid. Hvorfor er der ingen, der helt forstår.
Ingen kender derfor heller forholdet mellem naturlige klimavariationer og menneskeskabte klimaforandringer.

Alligevel kan man i dag læse om børn med klimangst, fordi de er blevet bildt ind, at der kun er 12 år til at redde verden fra apokalypsen.
Børnene ved selvfølgelig ikke bedre, for de kan ikke huske, at samme dommedagsprofeti er udstedt mange gange før.

I 1989 erklærede FN, at år 2000 var sidste chance for at redde verden. Al Gore, der blev hædret med en Nobelpris for sin klima-aktivisme, hævdede i 2006, at der var 10 år til at redde verden, og ved COP15 i København i 2009 hævdede han, at Nordpolen ville være isfri om sommeren indenfor 5-7 år. Samme år hævdede NASA’s ledende klimaforsker James Hansen, at man kun havde fire år til at redde jorden.[8]

På trods af de utallige fejlagtige profetier og åbenlyst fejlbehæftede klimamodeller taler politikere og mediehungrede klimaforskere i stadig mere pseudo-religiøse termer om ’klimakrisen’ eller ’klimakatastrofen’.
En 16-årig diagnosticeret svenske pige, der hævder at kunne se CO2-molekyler med det blotte øje, og hvis budskab er, at vi skal gå i panik, er opløftet til ypperstepræstinde i den nye klimareligion.

Varme somre og kolde somre, tørke og skybrud, kolde vintre og grå vintre – alt ses nu som bevis på menneskeskabt global opvarmning. Seneste ’bevis’ har været nedbørsmængden i november.[9] Går vi blot et par og tyve år tilbage, så tingene helt anderledes ud.
Midt i 1990’erne forklare DMI således, at seks milde vintre i træk ikke kunne ses som noget bevis for menneskeskabte klimaforandringer, da klimaet pr. definition er kaotisk og uforudsigeligt. Samtidig mindede man om, at alle vintrene i 1930’erne var varmere end gennemsnittet, mens man i 1940’erne oplevede en række hårde isvintre.[10]

I dag er teorien om menneskeskabt global opvarmning blevet en teori, der ikke kan falsificeres.
Det var den østrigske filosof Karl Popper, der definerede princippet om falsifikationisme, hvilket indebærer, at universelle teorier, der ikke lader sig falsificere, må anses som uvidenskabelige.

Det er situationen i dag. Klimakrisen ligner mere og mere en klimapsykose.

[1] https://fabiusmaximus.com/2009/10/21/letter/
[2] Ingeniøren 24/4 1994
[3] http://forskning.no/klima-geofag/2017/08/10-000-ar-siden-var-det-seks-grader-varmere-pa-svalbard-enn-det-er-i-dag
[4] Weekendavisen 1/8 2014
[5] https://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/3000-ar-siden-var-der-mindre-pa-gronland-end-i-dag
[6] https://videnskab.dk/kultur-samfund/vikingerne-dyrkede-korn-pa-gronland
[7] https://www.historic-uk.com/HistoryUK/HistoryofEngland/The-Thames-Frost-Fairs/
[8] https://www.youtube.com/watch?v=VPGK6pNO0Qw
[9] Se f.eks. https://vejr.tv2.dk/2019-11-22-rekordvaadt-efteraar-er-et-klimasignal
[10] Ingeniøren 24/4 1994


3
Politik / Conservative står til at få en STORMENDE SEJR
« Dato: December 12, 2019, 11:24:24 pm »
Surt for brovterne der håbede på at Labour vandt  :blum: :blum: :blum: :blum: :blum:


CON: 368
LAB: 191
LIB DEM: 13
BREX: 0
SNP: 55
GREEN: 1
OTHER: 22
https://twitter.com/SkyNews/status/1205245992272089089

4
Politik / Svendborg Kommune kræver medarbejdere taler arabisk
« Dato: December 11, 2019, 07:12:27 pm »
Altid rart med nye indlæg fra Syrienblog.

Citér
Vil du ansættes som vikar i hjemmepleje øst i Svendborg Kommune på Fyn?
Krav: Du skal kunne tale arabisk!

Sådan lyder et opslag den 2. december 2019 på Svendborg Kommunes hjemmeside, hvor kommunen søger en privat skatteyderfinansieret tjener 15 timer om måneden til en syrisk velfærdsmigrant, der ingenting kan – andet end at rejse til Danmark og kræve sin ret.

Taler du ikke arabisk? Eller underforstået; Er du dansker? Intet job til dig. I Svendborg Kommunes hjemmepleje foregår servicen til velfærdsmigranter naturligvis på deres præmisser og sprog.

Om kravet til kørekort skyldes, at tjeneren også skal køre den syriske velfærdsmigrant rundt i kommunen som privatchauffør 15 timer om ugen, melder opslaget intet om.

Forestil dig, hvis du kom til Syrien og Assad stod klar med pension og dansktalende tjenere!

Skatteyderne i Danmark er fuldstændig til grin. Man bør ganske enkelt rulle sig sammen i en krampeagtig latter, hver gang man ser en person i arbejdstøj på gaden.

Citér
En multihandikappet syrisk velfærdsmigrant i kørestol med egen arabisktalende hjemmehjælper er ikke gratis. Lad skidtet flyde, turisterne drukne og børnene sejle.https://syrienblog.net/2019/12/10/svendborg-kommune-kraever-medarbejder-kan-arabisk/

5
Videnskab / CO2-udledninger og økonomisk frihed
« Dato: December 11, 2019, 05:01:56 pm »
Altid fornuftige indlæg man får når man går ind på klimarealisme.dk

Citér

Christian Bjørnskov har skrevet dette indlæg på Punditokraterne.

Den danske regering har forpligtet sig på et mål om en 70 % reduktion af Danmarks CO2-udledninger de næste år. Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen har på næsten komisk vis blankt indrømmet, at regeringen ingen anelse har om, hvordan man skal nå målet, men at den er meget fokuseret på at nå det. Den eneste ting, man kan være sikker på med den nuværende regering, er at planen er at lade staten styre transitionen mod en lavemissionsøkonomi. Spørgsmålet er derfor, hvor effektiv den type løsning er?

Vi har tidligere skrevet kort om det overordnede emne (læs her og her), men uden et baggrundspapir. Forskellen i dag er, at jeg skal præsentere et papir ved næste års konference i the Public Choice Society, der løber af stablen 12. marts i Newport Beach, CA. Den foreløbige version af det nye papir, der har titlen “Economic Freedom and the CO2 Kuznets Curve”, kan downloades ved at gå til Current Research på min hjemmeside.

Pointen i papiret er, at rent politisk-økonomisk teori ikke kan hjælpe os med spørgsmålet. Man behøver ikke engang acceptere mærkværdige marxistiske idéer og Mariana Mazzucatos gakkede påstande om innovation for at nå en situation, hvor teori ikke hjælper. Man kan dog sige, at jo mere vægt man lægger på de politiske incitamentproblemer, som public choice-litteraturen har dokumenteret så overdådigt de sidste 60 år, eller jo mere man lægger vægt på de epistemiske problemer, som den østrigske tradition fokuserer på, jo mere kommer man til at hælde mod en klar teoretisk konklusion: En fri markedsøkonomi vil skabe en ’økologisk transition’ hurtigere og mere effektivt end et mere politisk kontrolleret samfund. Jo mindre vægt man lægger på disse elementer, og jo mere vægt man lægger på klassiske eksternalitetsproblemer og problemer med høj diskontering, jo mere havner man teoretisk i den modsatte konklusion hvor større økonomisk frihed er forbundet med værre performance.

https://klimarealisme.dk/2019/12/11/co2-udledninger-og-oekonomisk-frihed/
http://punditokraterne.dk/2018/12/29/forurening-og-frihed/
http://punditokraterne.dk/2019/06/27/befolkning-klima-og-vaekst-3-partikelforurening/

6
Politik / De Sande Finner STORMER frem i Finland
« Dato: December 09, 2019, 09:54:41 pm »
I den seneste meningsmåling som YLE har lavet fik de rekordhøj 24,3% af stemmerne https://www.helsinkitimes.fi/finland/finland-news/politics/17065-support-for-finns-party-continues-to-soar-shows-new-poll-by-yle.html

Så de STORMER rigtig frem nu :blum: :blum: :blum: :blum:

7
Videnskab / Husk sagligheden i klimadebatten
« Dato: December 08, 2019, 07:39:15 am »
Meget god artikel hos Klimarealisme.dk   

Citér
    Af Svend Heiselberg & Ole Friis i Nordjyske.
    Artiklen afspejler skribenternes holdning

I forbindelse med klimatopmødet i Madrid så er der gang i klimaaktivismen igen. Gryden skal holdes i kog.

Som sædvanlig fremfører medierne en ensidig vinkel på klimaet. I enkelte tilfælde lykkes det dog for klimarealister at trænge igennem den totalt ubalancerede journalistik, men i langt de fleste tilfælde ignoreres henvendelser til aviser med fremføring af synspunkter fra de mange eksperter og forskere, der ikke ser nogen grund til dommedagsprofetierne og den alarmistiske tilgang. Selv klimaministeren har ignoreret en henvendelse om nuance i debatten fra et klimamøde i Aalborg for nylig.

Det er tydeligt, at der blandt en stor del af befolkningen ikke er opbakning til alarmismen Vi har skrevet og udtalt os om problemet ved flere lejligheder, og der har været stor opbakning til det synspunkt, at der ikke er nogen grund til at gå i panik. Mange giver udtryk for, at vi siger og skriver det, som de i virkeligheden mener – og det er ikke kun ”sure gamle mænd”. Det er aldersmæssigt et bredt udvalg af befolkningen.

Som politikere, der skal tage beslutning om udgifter for milliarder af kroner til CO2 reducerende forslag, er det farligt at ignorere, hvad en stor del af befolkningen mener. Det er ikke en demokratisk holdning at ”vende det døve øre” til, ikke at deltage i en grundig debat med inddragelse af alle synspunkter.

FN’s klimapanel fører an i alarmismen. Deres forudsigelser om klimaet bygger på klimamodeller, hvor man fodrer en computer med en hel masse tal, og så ”forudsiger” den fremtidens klima. Indtil nu har der ikke været ret meget hold i disse teoretiske forudsigelser, så det er tvivlsomt, om vi overhovedet kan stole på klimamodellernes scenarier. Det store problem er, at klimapanelets forudsigelser af fremtidens klima af mange opfattes som en given sandhed og danner grundlag for vidtrækkende politiske beslutninger. Et eksempel på misinformation og alarmisme fik vi i 2009, hvor et af klimatopmødets scenarier var, at Maldiverne ville være væk og forsvinde i havet om 7 år. I dag viser målinger, at havniveauet ikke er steget, men faldet en smule. Maldiverne eksisterer i bedste velgående.

Er FN’s udmeldinger seriøse, eller er det bare mere uimodsagt Greta T. propaganda.

Vi er ikke videnskabsmænd, men vi mener, at det dog må være betydeligt mere relevant at kigge på, hvad klimahistorien viser. Her er der ingen tydelig signifikans af sammenhængen mellem temperaturer og CO2 udledning.

I det hele taget oplever vi, at klima og vejr opfører sig kaotisk. Tit oplever vi, at selv forudsigelser om vejret nogle dage frem fra DMI viser sig at være forkerte. Johannes Krüger skriver i bogen Klimamyten: ”Selv om klimamodellerne bliver mere og mere sofistikerede, må man ikke glemme, at så længe forskerne ikke har styr på klimasystemets mange processer, er det stadig kun modeller med mange begrænsninger, og det gør det bestemt ikke lettere at simulere fremtidens klima”.

Det kunne være interessant at spørge, foruden Johannes Krüger, også Ole Humlum, Jens Morten Hansen, Bjørn Lomborg fra vores eget land samt mange hundrede, andre forskere i verden, der har en anden mening en FN’s klimafolk.

Sidste uge blev Eu Parlamentet gjort bekendt med en klimadeklaration underskrevet af flere end 700 videnskabsfolk og eksperter, der klargjorde, at selv om der sker en global opvarmning, er den langt mindre skadevoldende for befolkning og samfund end påstået af klimaalarmisterne.

En afstemning i EU Parlamentet sidste torsdag om ”Nødsituation for klimaet” blev vedtaget med 429 for og 225 imod. Det positive er, at så mange stemte imod. Hvad definitionen af en nødsituation er vides ikke, men ifølge The European Climate Realist Network har den intet med virkeligheden at gøre, men alligevel er der ingen tvivl om, at selve ordet er farligt, da det kan få politikerne til at smide alt, hvad de har i hænderne og med det samme gøre en hel masse uanset, hvad det koster og med tilsidesættelse af demokratiske spilleregler.

Det er klart, at hvis vandstanden stiger er vi nød til at bygge diger med relativt små omkostninger. Det vil være fuldstændig utopisk at kommandere udfasning af de fossile brændstoffer, der har gjort verdens lande enestående rige.

Fakta er, at de sidste 30 år er den globale temperatur steget langt mindre end FN’s klimapanel IPPC har spået. I samme periode er velstand og velfærd for verdens mennesker fordoblet.

Selv om det til tider synes håbløst at have en anden mening om klimaet end mediernes alarmistiske tilgang til emnet, vil vi opfordre politikerne til at spørge og lytte til de mange forskere og eksperter, der har en anden opfattelse af menneskets indflydelse på klimaet.

Det er ikke helt ufarligt og ikke i overensstemmelse med god, demokratisk skik at sætte sagligheden over styr. Der er altså en stor del af befolkningen, der har en realistisk tilgang til klimadebatten.

8
Politik / Luksus: Greta Thunberg 's hjem er spækket med designermøbler
« Dato: December 07, 2019, 12:33:44 pm »
Citér
For få måneder siden rasede klimaaktivisten Greta Thunberg foran FN’s verdensledere:

"Det eneste, I gør, er at tale om penge og eventyrlige fortællinger om evig økonomisk vækst. Skam jer!"

Det er altid nemt at fortælle andre, at de skal skrue ned for de økonomiske forventninger i livet, når man selv kan slange sig i lænestole for over 130.000 kroner hjemme i privaten hos familien Thunberg.

Hvem burde skamme sig?
https://balletmagnifique.blogspot.com/2019/12/luksus-greta-thunberg-s-hjem-er-spkket.html

9
Videnskab / Klimaændringer giver ikke flere orkaner
« Dato: December 05, 2019, 06:53:04 pm »
Endnu en god klimaartikel

Citér

De sidste 100 år er der hverken kommet flere eller kraftigere orkaner, viser amerikansk forskning.
Professor Roger Pielke Jr. fra University of Boulder i Colorado begynder en artikel i det amerikanske erhvervstidsskrift Forbes med følgende erklæring:

”Alt, hvad der bringes i den følgende artikel, er i fuld overensstemmelse med de videnskabelige fakta fra (FN’s) Intergovernmental Panel on Climate Change, (IPCC), US National Climate Association, og World Meteorological Organization. Faktisk kommer informationerne direkte fra disse organisationers rapporter.”

Professor Pielke har nemlig sat sig for at undersøge påstandene om, at klimaændringerne har forårsaget, at de orkaner, som rammer USA fra Atlanten i sensommer og efterår, er flere, stærkere og voldsommere, end de var, inden man begyndte at tale om klimaændringer.

Han understreger, at han ikke ønsker at nedtone de voldsomme konsekvenser af de orkaner, der rammer USA. De kan forårsage, at tusinder omkommer, og at der sker materielle ødelæggelser for milliarder.

”Men da jeg begyndte at studere orkaner som postdoc-student i 1994 på U.S. National Center for Atmospheric Research, kunne jeg ikke drømme om, at disse kraftfulde storme ville blive voldsomt politiseret 25 år senere.”

Og han ved, at hans resultater går imod den politiske konsensus, når han svarer på spørgsmålet: Er orkaner over land (styrke-kategori 3 eller stærkere) blevet mere almindelige siden år 1900? Svaret er nej.

Tallene viser, at man i de seneste 14 år har registreret det laveste antal orkaner (mindst styrke 3) end i en tilsvarende periode siden år 1900.

Næste spørgsmål, professor Roger Pielke Jr. søger besvaret, er: Er orkaner i Nordatlanten blevet flere eller kraftigere?

”Der er stærk videnskabelig konsensus om, at data ikke understøtter påstanden om, er der er stigende orkan-aktivitet i Nordatlanten,” skriver professor Pielke, og han citerer Geophysical Fluid Dynamics Laboratory of NOAA:

”Ser man på hyppighed af atlantiske orkaner over historisk tid, er der ingen beviser for, at der sker en stigningen af hyppigheden af orkaner på grund af en betydelig drivhuseffekt.”

WMO har blandt sine mange eksperter også et panel af eksperter i tropiske orkaner:

Kun 1 af 11 eksperter erklærede sig enig i følgende udtalelse:

”Balancen i fakta antyder, at der er sket en klar stigning i antallet af orkaner i Nordatlanten siden 1970.”

De sidste 10 erklærede sig uenige i udsagnet.

https://indblik.net/2019/11/27/klimaaendringer-giver-ikke-flere-orkaner/

10
Brovtebanden mener at det idiotiske gravstenshærværk har noget med mig at gøre, selvom selv på Dagens Blæser (og mig selv) syntes de at det var dumt https://dagensblaeser.net/2019/11/13/rettelse-af-tidligere-artikel-eller-jeg-foeler-mig-som-en-idiot/

Men i forhold til hvad de ræverøde gør så er det hærværk næsten ingen ting i sammenligning.


http://www.uriasposten.net/archives/106455
https://skoleliv.dk/debat/art6741473/K%C3%A6re-leder.-Hvor-blev-tilliden-af
Samme person blev dømt for flere voldtægter af 13 årig elev samt vidnetrusler til selv samme elev  :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
https://skoleliv.dk/nyheder/art7529753/L%C3%A6rer-f%C3%A5r-seks-%C3%A5rs-f%C3%A6ngsel-for-voldt%C3%A6gter-af-13-%C3%A5rig-elev

Hvad mener i om ræverøde lærere der snakker om trivsel i folkeskolen imens at de brutalt voldtager en 13 årig elev flere gange?


11
Politik / YUGE: Nu er muren rigtig i gang med at blive bygget
« Dato: December 05, 2019, 07:41:06 am »
Og den er super flot. Det var ret sent at der virkelig er bygget noget mur, men bedre sent end aldrig. Heldigvis er Trump storfavorit til at vinde valget næste år, så han har fire år ekstra til at få bygget muren færdig   :hyper: :hyper: :hyper:
https://www.oddschecker.com/politics/us-politics her kan man se de super gode odds der er på at Trump får fire dejlige år til, selvom brovtebanden tror noget andet  :blum: :blum: :blum:

Citér
Trump's wall begins to take shape: CBS News tours construction at the southern border


Donna, Texas — Nearly three years after President Trump took office, work is finally underway on one of his key campaign promises. CBS News was able to get access to the locations where new border wall is being constructed along the 2,000-mile-long southern border.

In rural south Texas, construction crews are pushing to finish an 8-mile stretch of border wall in the town of Donna. The total cost is about $167 million.
 
West of Donna, CBS News saw a second 3-mile stretch of wall that is also being built. Nearly $10 billion has been diverted from government agencies for wall funding. That's a bill U.S. taxpayers, not Mexico, are footing.
 
Border Patrol Sector Chief Rodolfo Karisch said it's just a start. "We're looking at about 80 to 90 miles over the next year to year and a half," he said. But it won't all be connected.
https://www.cbsnews.com/news/trump-border-wall-construction-underway-for-the-first-stretch-built-under-president-trump-2019-12-04/

12
Politik / Grovt hærværk mod kirker hver dag i Europa
« Dato: November 13, 2019, 08:46:38 pm »
Sjovt nok nævner brovtebanden ikke det med så meget som et ord  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:  :dash2: :dash2: :hyper: :hyper: :hyper:

Citér
In Germany, four separate churches were vandalized and/or torched in March alone. "In this country," PI-News, a German news site, explained, "there is a creeping war against everything that symbolizes Christianity: attacks on mountain-summit crosses, on sacred statues by the wayside, on churches... and recently also on cemeteries."

In virtually every instance of church attacks, authorities and media obfuscate the identity of the vandals. In those rare instances when the Muslim (or "migrant") identity of the destroyers is leaked, the desecraters are then presented as suffering from mental health issues.

"Hardly anyone writes and speaks about the increasing attacks on Christian symbols. There is an eloquent silence in both France and Germany about the scandal of the desecrations and the origin of the perpetrators.... Not a word, not even the slightest hint that could in anyway lead to the suspicion of migrants... It is not the perpetrators who are in danger of being ostracized, but those who dare to associate the desecration of Christian symbols with immigrant imports. They are accused of hatred, hate speech and racism." -- PI News, March 24, 2019

Countless churches throughout Western Europe are being vandalized, defecated on, and torched.

In France, two churches are desecrated every day on average. According to PI-News, a German news site, 1,063 attacks on Christian churches or symbols (crucifixes, icons, statues) were registered in France in 2018. This represents a 17% increase compared to the previous year (2017), when 878 attacks were registered — meaning that such attacks are only going from bad to worse.

Among some of the recent desecrations in France, the following took place in just February and March:

Vandals plundered Notre-Dame des Enfants Church in Nîmes and used human excrement to draw a cross there; consecrated bread was found thrown outside among garbage.
The Saint-Nicolas Church in Houilles was vandalized on three separate occasions in February; a 19th century statue of the Virgin Mary, regarded as "irreparable," was "completely pulverized," said a clergyman; and a hanging cross was thrown to the floor.
Vandals desecrated and smashed crosses and statues at Saint-Alain Cathedral in Lavaur, and mangled the arms of a statue of a crucified Christ in a mocking manner. In addition, an altar cloth was burned.
Arsonists torched the Church of St. Sulpice in Paris soon after midday mass on Sunday, March 17.
Similar reports are coming out of Germany. Four separate churches were vandalized and/or torched in March alone. "In this country," PI-News explained, "there is a creeping war against everything that symbolizes Christianity: attacks on mountain-summit crosses, on sacred statues by the wayside, on churches... and recently also on cemeteries."

Who is primarily behind these ongoing and increasing attacks on churches in Europe? The same German report offers a hint: "Crosses are broken, altars smashed, Bibles set on fire, baptismal fonts overturned, and the church doors smeared with Islamic expressions like 'Allahu Akbar.'"

Another German report from November 11, 2017 noted that in the Alps and Bavaria alone, around 200 churches were attacked and many crosses broken: "Police are currently dealing with church desecrations again and again. The perpetrators are often youthful rioters with a migration background." Elsewhere they are described as "young Islamists."

Læs resten her https://www.gatestoneinstitute.org/14044/europe-churches-vandalized

13
Giv Forræderne i Forrædertinget en lige højre med at give Stram Kurs en vælgererklæring eller gør det igen, så der kan komme et fornuftigt parti på stemmeseddelen

Citér
Støt Stram Kurs gratis med en vælgererklæring, så vi kan stille op til Folketinget. Det er anonymt, fordi vi ikke får at vide, hvem du er. Vi får kun oplyst din e-mail-adresse, som vi sender til Indenrigsministeriet. 7 dage senere kan du bekræfte med dit NemID.

Stram Kurs indsamler underskrifter igen, fordi vores nuværende ret til at stille op til Folketinget udløber i oktober 2020.

Vælgererklæring
Felter markeret med en * skal udfyldes
https://stramkurs.dk/vaelgererklaering/

14
Videnskab / Diskussionen om Censur på Ingeniøren
« Dato: November 08, 2019, 12:55:27 pm »
Karl Iver Dahl-Madsen skriver rigtig mange fornuftige artikler om klima. Artiklerne er så fornuftige at der er nogen steder hvor han oplever censur, da klimareligionen ikke tåler kritik


Citér
Der er en livlig diskussion på Ingeniøren om man skal censurere “Klimaskeptikere”

Villi John Petersen har udgivet dette indlæg i diskussionen på FB og på Ingeniørens debatside:

Der er jo en meget lang række af indlæg i denne tråd – og det er beklageligt, at debatniveauet er så lavt. Især de mange “konsensustilhængere” strør om sig med påstande, beskyldninger og personangreb på “klimafornægterne”, “flat-eartherne”, “videnskabsbenægtere”, uden nogen sinde selv at komme ind på data og fakta. Man påstår en videnskabelig konsensus, der ikke findes.

Hvis den gjorde, kunne man ikke høre topvidenskabsmænd som professorerne Richard Linzen, Niels-Axel Mörner, Timothy Ball, Judith Curry, Peter Ridd, Lennart Bengtsson, Johannes Krüger, Ole Humlum, Don Easterbrook, William Happer, Roy Spencer, Willie Soon, Henrik Svensmark, Jens Morten Hansen, Fred Singer, Tom Segelstad og mange, mange flere udtale sig som “klimafornægtere”. Men det gør de, og de hører til på øverste hylde i klimaforskningen! Så meget om den falske konsensus på 97%, som Cook et al påstod i 2013. Den er for længst falsificeret.

Det er et videnskabelige faktum, at CO2´s drivhusvirkning i atmosfæren er logaritmisk, hvilket betyder, at temperaturen stiger med X grader (IPCC siger mellem 1,5 – 4,5, min egen vurdering er 1 grad) for hver fordobling af CO2 koncentrationen. 280 ppm – 560 ppm = 1 grad. 560 ppm til 1120 ppm = 1 grad. Med den nuværende årlige stigning på 2 ppm vil vi nå 1120 ppm og +2 C om 355 år – og en sådan koncentration er ganske ufarlig for mennesker; men meget gavnlig for planterne.

Men klimaaktivisterne – og lederskribenten – er ikke interesserede i data og fakta. De henviser blot til, at “videnskaben har afgjort den sag”. (punktum) Et sådan standpunkt er i sig selv ganske uvidenskabeligt, for ingen videnskab er nået frem til den endelige sandhed.

Men den “videnskab”, som IPCC´s hviler på, kan ikke være videnskab, for den kan ikke falsificeres. Eller også er den blevet det gang på gang, fordi computermodellerne har taget ganske fejl. Det er hævdet, at halvdelen af Manhatten og hele Tuvalu ville stå under vand før 2016. Men vandet i New York er steget få millimeter og Tuvalu er blevet større. Havet stiger i det hele taget med 1,5 – 3 mm årligt. Det har det gjort i 500 år.


Vandstand ved New York, PSML


Der er statistisk belæg for at der ikke er mere ekstremt vejr. Tabet af menneskeliv som følge af voldsomt vejr er faldet med 93% siden 1900.

Michael Mann hockeystick-graf (som startede hele klimahysteriet) er blevet underkendt af højesteret i British Columbia, Canada, fordi han ikke ville fremlægge sine data, hvad enhver hæderlig videnskabsmand gladeligt gør. Mann tryllede både “Den lille Istid” og “Middelaldervarmen” væk, så man fik det indtryk, at temperaturen har været ens i 1000 år, og så steg den dramatisk efter industrialiseringen. Snyd og bedrag!

Der er langt færre skovbrande end for 50 år siden.

Isen ved polerne kan ikke have noget med CO2 at gøre, for så skulle situationen være ens i syd og nord. Det er den ikke: i Antarktis har der været nettotilvækst og i Arktis har der været tilsvarende afsmelting fra 1920-40. Og i øvrigt skulle ishavet være isfrit senest 2010. I 2019 var ca. 5 mio km2 is (det dobbelte af hele Grønlands areal), da afsmeltningen havde nået sit højdepunkt i september.

Men helt afgørende er det selvfølgelig at forstå, at klimaet er utroligt kompleks, ingen (som i INGEN) har en forståelse af det samlede klima. Men én ting er sikker: CO2 er ikke den eneste betydende faktor, som klimaaktivisterne hævder. Jeg vil slutte med følgende citat: “…we should recognise that we are dealing with a coupled nonlinear chaotic system, and therefore that the long-term prediction of future climate states is not possible.” IPCC AR4 WG1.15
God artikel fra Nordfront

Citér
Kort tid efter antifascisternes mobilisering mod “nazister” afprøvede aktivister fra Modstandsbevægelsen de nye forhold i Aarhus, da en gruppe modstandsmænd i flere timer befandt sig i centrum for at dele flyveblade ud. Den venstreekstreme mobilisering havde på tidspunktet åbenbart mobiliseringsvanskeligheder og den nationalsocialistiske flyvebladsuddeling fandt sted uden forstyrrelser.


GYSEvideoen kan ses her https://vk.com/video-182236672_456239029

https://www.nordfront.dk/loegnepressen-agerer-taleroer-ekstreme-venstrefloej/

Det siger noget om hvordan Antifa er store i munden, men når det kommer til rigtig modstand så er de nogle tøsedrenge  :big_grin: :big_grin: :big_grin:

Sider: [1] 2 3 ... 57