Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 29
1
Kulturberigelse endnu en gang


Hornsyld: En 30-årig kvinde blev udsat for blufærdighedskrænkelse, da hun søndag luftede sin hund ved Engparken i Hornsyld.

En afrikansk udseende mand, som hun passerede på turen, trak pludselig sine shorts ned foran hende. Kvinden løb væk, og der skete ikke mere, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Manden beskrives som 25-30 år med kort, sort hår. Han var iført røde shorts og en hvid fodbold-T-shirt med et blåt mærke på.

https://vafo.dk/112/Kvindelig-hundelufter-moedte-en-mand-der-luftede-noget-helt-andet/artikel/536204


2
Tænk der er så mange foreninger i Danmark der er tilhænger af islam. Der er flere foreninger end der er partier i Forrædertinget

Folketinget står til at indføre et diskriminerende niqab- og burkaforbud, der målrettet skal kriminalisere muslimske kvinder. Vi tager på det stærkeste afstand fra lovforslaget, og giver et opråb til regeringen og andre medspillere i dette.

Regeringen er på vej mod en farlig udvikling, hvor muslimske meninger mødes med sanktioner og forbud. Lovforslaget er, i alle sine former, et direkte angreb mod det muslimske fællesskab i landet. Uagtet antallet af muslimske kvinder, der bærer niqab, så handler lovforslaget om os alle, da det er et angreb mod den muslimske identitet og en muslimsk borgers ret til at udfolde sig religiøst.

Ved at fratage muslimske kvinder retten til at klæde sig efter islamisk overbevisning undergraver politikere egne liberale kerneværdier, samtidig med at de viser mistillid til egen grundlov.

Dette lovforslag er kun med til at sprede negativitet og anspændt atmosfære iblandt befolkningen. Man inkluderer ikke muslimske borgere ved at ekskludere, diskriminere og kriminalisere dem. Derfor appellerer vi til, at alle politikere og magthavende aktører forkaster dette lovforslag og vælger dialog frem for forbud, tvang, bøder og fængsel.
Denne erklæring er bakket op af følgende organisationer:

 

Aisha-moskeen
Dansk Muslimsk Ungdom
Dawah Vestsjælland
Den Bosniske Kulturforening – Vejle
Det Islamiske Trossamfund – København
Det Islamiske Trossamfund – Fyn
Fredens Moske – Århus
Furkan Kultur & Uddannelsescenter
Islamguide
Islams Klare Budskab
Kvinder I Dialog
Masjid Imaan – Amager Kulturforening
Masjid Imaan – Det Somaliske Forbund I København Masjid Nour
Masjid Salsabiil
Masjid Taiba
Masjid Taufiq (Slagelse)
Masjid Tawheed
Muslimsk Ungdom i Danmark – København Muslimsk Ungdom i Danmark – Odense
Oplev Islam
Offorlag
Somalisk-Dansk forening i Holbæk & omegn
SUUN – Somalisk Ungdoms & Udviklingsnetværk Udforsk Islam
Vejle Arabisk Forening
Vejles Muslimer i Sammenslutning
Viomis på Gadeplan

Alle henvendelser vedrørende erklæringen bedes rettet til:
stopburkaforbud@gmail.com
Ønsker din forening at støtte denne erklæring og være blandt underskriverne så kontakt ovenstående mail.
http://munida.dk/faelleserklaering-angreb-niqab-angreb-muslimer/
Med dem som er for niqab så er det et godt argument at være imod selvom det er symbolpolitik for det meste.3

En 24-årig mand kørte i Pirattaxa og blev udsat for røveri.

Søndag morgen gik en 24-årige mand på M.P. Bruuns Gade i Århus og stoppede, hvad han troede var en taxi.
Det viste sig at være en almindelig bil med tre mænd af anden etnisk baggrund.
Da den 24-årig mand var steget ind i bilen truede de tre mænd ham til at udlevere dankort og pinkode. De kørte til Brabrand, hvor de hævede et beløb på den 24-åriges Visa kort og hans Mastercard.
Herefter lod de den 24-årige stå tilbage, mens de kørte fra stedet.


To unge mænd udsat for røveri på Silkeborgvej/Tinesvej

To unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år var lige steget af bussen, da de blev antastet af to unge mænd A og B.
A og B truede de to mænd til at udlevere deres mobiltelefoner

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 15-20 år, 165-175 cm høj, almindelig af kropsbygning, kort sort krøllet hår, iført mørk Peak Performance dunjakke, knælange cowboyshorts, røde Yeezy Adidas sko og grønne arbejdshandsker.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 15-20 år, 175-185 cm høj, almindelig af kropsbygning, kort brun hår, iført mørkeblå Moncler dunjakke, cowboy jeans og mørke Niko sko.
 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/news/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-soendag-d-22-skraastreg-4-18-303833

4
Endnu en daglig kulturberigelseshistorie
En 19-årig mand fra Odense blev sent fredag aften stukket med en kniv og truet til at udlevere både dankort og kontanter bag Granparken i Vollsmose.

Odense: Fyns Politi vil gerne høre fra vidner, der måtte have set noget i forbindelse med et røveri ved Granparken fredag omkring klokken 23.55. En 19-årig mand fra Odense havde parkeret sin bil ved en vendeplads på bagsiden af Granparken og var derefter gået ad en sti bag om Granparken ind i Vollsmose.

- Han går cirka 250 meter ind i Vollsmose, og der bliver han passet op af tre mænd, som truer ham til at udlevere kontanter og et dankort samt pinkoden til kortet. Han bliver stukket i maven med en kniv, men han har kun fået overfladiske sår, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Den 19-årige har kun kunnet give politiet et begrænset signalement af de tre mænd: De beskrives alle som cirka 20 år gamle, 170-180 centimeter høje og arabisk udseende. De talte formentlig arabisk sammen, oplyser vagtchefen.

Den ene overfaldsmand var iført en rød jakke, den anden var i sort jakke, mens den tredje var klædt helt i sort og gik med en kasket.

Politiet har ledt efter spor i området, men vil gerne høre fra vidner, der måtte have set nogen af de tre eller bemærket noget på tidspunktet omkring overfaldet. Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.


https://www.fyens.dk/odense/Overfaldet-i-Vollsmose-Unge-stak-mand-med-kniv-og-stjal-dankort-og-penge/artikel/3249485


 :angry:


5
Den daglige kulturberigelse forsætter  :dash2:

 

En 19-årig mand fra Odense havde netop parkeret sin bil ved en vendeplads på bagsiden af Granparken, hvorefter han var gået via en sti ind i Vollsmose. Men det kom han til at fortryde, skriver fyens.dk.

"Han går cirka 250 meter ind i Vollsmose, og der bliver han passet op af tre mænd, som truer ham til at udlevere kontanter og et dankort samt pinkoden til kortet. Han bliver stukket i maven med en kniv, men han har kun fået overfladiske sår," fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen til avisen.

De tre gerningsmænd beskrives som:

Cirka 20 år gamle, 170-180 centimeter høje og arabiske af udseende. De talte formentligt arabisk sammen, oplyser vagtchefen til fyens.dk.

Den ene overfaldsmand var iført en rød jakke, den anden var i sort jakke, mens den tredje var klædt helt i sort og gik med en kasket.

Politiet har ledt efter spor i området, men vil gerne høre fra vidner, der måtte have set nogen af de tre eller bemærket noget på tidspunktet omkring overfaldet. Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.


http://www.lokalavisen.dk/brutalt-gaderoeveri-gerningsmaend-stak-offer-i-maven---og-tog-benene-paa-nakken-/20180421/artikler/180429951/1265

6
Politik / Danmark undergraver demokratiet
« Dato: April 20, 2018, 12:57:32 pm »
Regeringen hjælper Tyskland med at indføre spærregrænse til Europaparlamentsvalg.

Min kommentar: Grunden til at Tyskland vil indføre en spærregrænse til Europaparlamentsvalg er at NWO-eliten i EU er rigtig sure over at NPD-politikkeren Udo Voigt sidder i EU-palamentet. Ham kan EU-eliten ikke lide så derfor vil Tyskland have en spærregrænse. Jeg er ikke ligefrem altid enig med Anders Vistisen (han ligesom de andre i DF underkaster sig Israel alt for meget) men dette indlæg syntes jeg er godt

Langt fra mediernes søgelys er den danske regering med udenrigsminister Anders Samuelsen i spidsen i fuld gang med at gøre det sværere at blive valgt til næste års valg til EU-Parlamentet.

EU med Tyskland som bannerfører barsler nemlig med en plan, der skal gøre en spærregrænse på 2-5 pct. obligatorisk for de lande, der har mere end 20 medlemmer af EU-Parlamentet. I praksis vil det reelt kun gælde i Tyskland og Spanien, da andre større lande enten allerede har en spærregrænse eller har inddelt landet i flere mindre dele, der de facto giver en spærregrænse til Europaparlamentsvalg.

Og den plan vil den danske regering hjælpe Tyskland til at kunne indføre en spærregrænse på op til fem pct. Sagen er nemlig dén, at den tyske regering i flere år har ønsket at indføre en spærregrænse på fem pct., som det også har til valg til Forbundsdagen, til Europaparlamentsvalg. Men den tyske forfatningsdomstol har to gange underkendt den beslutning med bl.a. den begrundelse, at en spærregrænse var en begrænsning af partiernes lige muligheder.

Men hvad gør den tyske regering og Angela Merkel, der længe har set sig sure på de mindre, tyske partier, der er blevet valgt til EU-Parlamentet, og som ofte står for en helt anden EU-kurs end Angela Merkel og de tyske socialdemokrater, så? Jo, man forsøger da bare i stedet at få EU til at gennemtrumfe en spærregrænse, så man ad bagvejen ikke behøver at tage hensyn til den tyske forfatning, og Angela Merkel og hendes støtter kan sættes sig endnu mere på flæsket i EU-Parlamentet.Læs resten her https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/andersvistisen/ECE10533167/danmark-undergraver-demokratiet/

7
Politik / De Hvide Hjelme ville hverve Roger Water med saudi milliardær
« Dato: April 20, 2018, 11:49:48 am »
Godt at der er flere der forstår sandheden bag AQ gruppen ''De Hvide Hjelme''I oktober 2016 blev den tidligere Pink Floyd-stjerne Roger Waters inviteret til en fundraiser-event for The White Helmets på det fem-stjernede luksushotel Bulgari i London.
Invitationen kom personligt fra den saudiske milliardær Hani Farsi, der har tætte forbindelser til den saudiske diktatorfamilie, der myrder tusindvis af børn dagligt og spreder kolera i Yemen.

Kort tid før en koncert i Barcelona, blev Roger Waters igen kontaktet af headhuntere fra The Syria Campaign, der står bag White Helmets. Det skete den 12. april, hvor de ville have et øjeblik på scenen, til at “levere et budskab fra Syriens børn”.

Det fik i stedet Roger Waters til at sige fra over for The White Helmets.

https://syrienblog.net/2018/04/19/white-helmets-forsoegte-at-koebe-roger-waters-med-saudiske-penge/
https://www.youtube.com/watch?v=6FFReCibdMM

8
Så er der kulturberigelse igen


En kvinde oplevede et forfærdelig mareridt i sit hjem i Skive midtby.


Hun var i august sidste år offer for en brutal voldtægt begået af to unge indvandrere, ifølge anklageren ved Retten i Viborg. De to tiltalte er 22 og 20 år.

 

De er anklagede for, at de ved vold og trusler om vold har tvunget kvinden til seksuelt samvær og forsøgt at begå en egentlig voldtægt mod hende. Det skriver Skive Folkeblad.

 

Overgrebet var så alvorligt, at kvindens navn, alder og nøjagtige bopæl er slettet i anklageskriftet. Hun skal forblive anonym i forbindelse med retssagen.

 

De to mænd er del af et miljø af unge indvandrere, der huserer i Skive.

 

Personer fra dette miljø var i marts sidste år involveret i en meget omtalt sag, hvor de overfaldt en soldat og hans kæreste ved McDonald’s i Skive.

https://denkorteavis.dk/2018/to-unge-indvandrere-tiltalt-for-brutal-voldtaegt-mod-kvinde-i-skive/
https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/barsk-sag-skal-retten-unge-tiltalt-voldtaegtsforsog-i-skive

9
Youtube anbefalinger / De hvide hjelme - Al Qaeda med et ansigtsløft
« Dato: April 19, 2018, 10:00:46 pm »
En video der aldrig kommer i løgnepressen men som jeg varmt kan ambefale at se. Fire minutter og du bliver klogere på Syrien end at se og læse løgnepressen i en måned


https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=8aAaReVn2I4


Hvis læseren har mere tid se også denne video om
https://www.youtube.com/watch?v=Jq4LEIO740A

10
4 måneders fængsel er alt for lidt men i det mindste bliver de allesammen udvist.
Onsdag faldt der dom i Retten i Randers mod ni rumænske mænd, der i marts stjal 5000 kilo messingspåner til en værdi af næsten 150.000 kroner fra en virksomhed i Randers

Tyveriet endte med at koste mændene fire måneder i et dansk fængsel, hvorefter de bliver udvist til Rumænien med indrejseforbud til Danmark i seks år.

Mændene slog til den 17. marts mod en virksomhed, der genbruger skrot på Kulholmsvej i Randers NØ. Fra en container læssede rumænerne de mange messingspåner op i en varebil midt om natten.

To dage efter fik politiet et tip om, at en gruppe rumænske mænd forsøgte at sælge et større parti messingspåner til en virksomhed i Aalborg. Det blev aftalt, at virksomheden skulle lave en aftale med mændene, og flere betjente stillede sig næste dag klar til en hemmelig modtagelse af sælgerne.

Da de ni mænd dukkede op på stedet for at gøre handlen færdig, blev de i stedet anholdt af politiet. Onsdag blev de så idømt fire måneders fængsel for tyveri og udvisning med indrejseforbud.

Anklager Toni Schorpen kalder dommen tilfredsstillende.

- Retten vurderede ligesom mig, at det var særligt skærpende, at tyveriet blev begået af en større gruppe, og at værdien af messingspånerne var så høj, siger anklageren.

Ingen af de ni mænd ankede dommen.


http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/pressreleases/ni-rumaenske-maend-faengslet-og-udvist-efter-stort-messingtyveri-2482659

11
Fra medierne / DR-selfies: Ansatte interviewer hinanden
« Dato: April 19, 2018, 04:19:07 pm »
Betaler man licens til DR som nationalist så må man helt sikker til SM. Her er endnu en idiotisk artikel hos DR


Rendyrket smagsdommeri pakket ind som journalistik


DR-journalist interviewer DR-journalist.

Danmarks Radio er en dyr omgang for danskerne.

Og DR er en indspist verden hvor man giver hinanden vellønnede stillinger på kryds og tværs internt uden at slå stillingerne op.

Men også på en anden måde er DR indspist.

I dag ser vi på et eksempel hvor en DR-journalist interviewer en DR-vært.

Artiklen handler alene om DR-journalisternes egen personlige musiksmag og deres følelses af af de selv - og ikke festival-ledelserne - bør bestemme hvordan musikfestivalerne skal sammensætte line up'et af musikere til netop festivalerne.

Vi starte med overskriften:

"Ups, der mangler noget: Her er 5 kvinder de danske festivaler burde have på plakaten"

Allerede i ordet bør afsløres det at artiklen er smagsdommeri - eller mere teknisk udtrykt: Der er tale om en normativ tekst og ikke journalistik, som afdækker tingene som de er i stedet for at udtale sig bastant om hvordan du burde være.

Resten af artiklen er en sludder for en sladder hvor DR-værten bringer sine kæpheste på banen.

På den måde, med uholdbare interne reference, kan DR gøre sine egne folk til både forsvarere anklagere og dommere i den offentlige smag.

Det er smagsdommeri for fuld hammer.


https://www.folkets.dk/node/2660


Licensbetalerne må godt nok føle sig dumme  :JC_doubledown:


12
Politik / Stop de frække grønlændere!
« Dato: April 19, 2018, 03:34:31 pm »
En rigtig god artikel på Dagens Blæser som mindst et brovtebandemedlem nok ikke er enig i.
Jeg har tidligere skrevet, at vi sagtens kan sameksistere med de indvandrede inuitter på den danske ø Grønland, når først vi har sat dem uden for indflydelse og fået den fulde kontrol. De har været deroppe længe og kan således godt være en del af faunaen. Det var min tanke.

Men nu er jeg da ved at blive i tvivl. Skal vi sende dem mod Nordpolens iskappe i stedet? For deres frækhed er komplet utålelig og der bør falde brænde ned. Eller istapper. Nok er Nok!

''Med bare fem dage til valget i Grønland på tirsdag, blev statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i aftes trukket ind i debatten om grønlandsk selvstændighed.''Enhver debat om selvstændighed (tyveri af dansk territorium) bør udløse en hård straf. Sæt dem til at bygge ishoteller, som turister  og danskere kan glædes over. De skal sætte på plads så de forstår det.


''Under et valgmøde i Nuuk arrangeret af KNR, der er Grønlands pendant til DR, langede såvel det fire år gamle Partii Naleraq som det helt nystiftede Nunatta Qitornai (NQ) ud efter Lars Løkke Rasmussen.

– Det klæder ikke statsministeren at true Grønland i processen mod selvstændighed. Hverken Lars Løkke Rasmussen eller regeringen skal blande sig i, om vi vil selvstændighed, sagde stifteren af NQ, Vittus Qujaukitsoq. Baggrunden for kritikken er, at Lars Løkke Rasmussen så sent som under en forespørgselsdebat i Folketinget i januar i år gjorde det klart, at Grønland ikke skal regne med fortsat dansk økonomisk støtte, hvis grønlænderne vælger at rive sig løs af rigsfællesskabet med Danmark.''Vi skal blande os rigtig meget, din skævøjede slambert. Du og dit taberparti skal til gengæld holde helt og aldeles kæft omkring hvorledes Grønland, Danmarks juvel mod Nord, skal styres. Du betræder vores jord på vores nåde og i mine blå øjne er nådekrukken ved at være tømt, Quiskonikabongobongo.

Læs resten her
https://dagensblaeser.net/2018/04/19/stop-de-fraekke-groenlaendere/


Til Anklageren. Hvad stemmer du til det Grønlandske valg og hvorfor?

13
Mere nyt fra ForræderSverigeDet svenske Migrationsverket har åpnet et nytt nasjonalt «kundesenter» i Kalmar. Senteret skal hjelpe hjelpe flere innvandrere å komme til Sverige.

De som jobber i kundesenteret skal besvare henvendelser fra mennesker som bor utenfor Sveriges grenser og ønsker å flytte til landet, melder P4 Kalmar.

Senteret har blitt en suksess, i den betydning at det er så overveldende mange henvendelser at man allerede må ansette flere.


Ukentlig mottar man 2.000 henvendelser; 1.500 telefonsamtaler og 500 eposter fra folk som vil til Sverige.

– Vi har fått beslut om att vara 22-23 personer, i dag är vi 16 personer på plats så vi kommer behöva anställa fler, sier Cecilia Karlsson, enhetssjef for Migrationsverket i Kalmar.

– Det er hyggelig at vi blir flere, legger hun til.

Enheten i Kalmar var tidligere mottaksenhet for nyankomne.


https://www.document.no/2018/04/17/migrationsverket-apner-kundesenter-skal-hjelpe-flere-innvandrere-til-sverige/

 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

14
Kulturberigelse igen. ForræderDanmark har kun givet ham 2 års fængsel og en betinget udvisning
En 39-årig mand er dømt for en bizar stribe af lovovertrædelser


En 39-årig mand fra Hundested er blevet dømt for at have begået en grotesk stribe af lovovertrædelser på bare ét år.

Det oplyser anklagemyndigheden under Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Således er manden blevet idømt to års fængsel for at have overtrådt loven intet mindre end 101 gange.

Ud over dommen er han blevet frakendt førerretten i 10 år, mens han også er idømt betinget udvisning af Danmark.

Manden var tiltalt for i alt 129 lovovertrædelser, hvoraf han altså er blevet dømt for 101 af dem.

Forsøgt fængslet tidligere
Ifølge anklagemyndigheden havde han erkendt de fleste forhold, men han nægtede sig helt eller delvis skyldig i omkring en tredjedel.

Den 39-årige var ikke selv mødt op til domsafsigelsen, og han har ikke siddet varetægtsfængslet op til. Han blev dog fængslet i forbindelse med dommen, hvorfor han forventes fremstillet ved Retten i Hillerød onsdag eftermiddag, hvorefter han vil blive fængslet.

Den 39-årige er ellers to gange tidligere, i henholdsvis marts og juli sidste år, forsøgt varetægtsfængslet, men begge gange valgte en dommer at løslade ham.

Men nu er der altså ikke længere nogen vej udenom for manden, der kan se frem til længere tid bag tremmer.

- Jeg er meget tilfreds med, at retten var enig i, at der skulle udmåles en længere fængselsstraf. Der var tale et stort antal forhold begået over en periode på et år. Jeg er også tilfreds med, at retten fulgte min begæring om at varetægtsfængsle den 39-årige in absentia, siger anklager Anne-Mette Wedell Seerup.

Manden var tiltalt for følgende forhold. Bemærk at et enkelt forhold kan indeholde flere lovovertrædelser.

Besiddelse af euforiserende stoffer: 9 forhold
Brugstyveri: 7 forhold
Forsøg på databedrageri: 2 forhold
Hærværk: 4 forhold
Kørsel i frakendelsestid: 17 forhold
Narkokørsel: 13 forhold
Overtrædelse af tilhold: 10 forhold
Overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen: 7 forhold
Trusler: 3 forhold
Tyveri: 39 forhold
Ulovlig omgang med hittegods: 6 forhold
Vold: 2 forhold (efter §244)
Ulovlig indtrængen: 2 forhold
Overtrædelse af våbenbekendtgørelsen: 1 forhold
Ugrundet alarmopkald: 1 forhold
Øvrige overtrædelser af færdselsloven: 3 forhold
Kilde: Anklagemyndigheden under Nordsjællands Politi
https://ekstrabladet.dk/112/begaaet-paa-kun-et-aar-mand-doemt-for-mere-end-100-forbrydelser/7121486Hvad mener du om den straf ForræderDanmark har givet ham?

15
Politik / ForræderDanmark overvejer nye skridt for at straffe Rusland
« Dato: April 18, 2018, 01:02:09 pm »
Vasalstaten Danmark underkaster sig NWO-globalisterne i NATO og EU. Det danske liberale demokratur er til grin

Anders Samuelsen siger, at EU holder sammen om sanktioner, der er indført mod Rusland, og overvejer nye


Danmark overvejer at tage nye skridt for at straffe Ruslands politik over for omverdenen.

Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) erklærer sig åben over for at se på, om en af vejene frem kan være en dansk lov, der går mere direkte efter russiske rigmænd.

Det kan ske ved at forbyde navngivne russiske rigmænd indrejse og indefryse deres værdier.

USA, Canada og de baltiske lande har blandt andet indført den slags tiltag. Det kaldes populært en Magnitskij-lov.

- Jeg synes, at det er en overvejelse værd, helt sikkert, om Danmark også skal gå den vej, siger Anders Samuelsen mandag efter EU's udenrigsministermøde i Luxembourg.

Magnitskij-loven er opkaldt efter den russiske advokat Sergej Magnitskij.

Han afslørede milliardsvindel i Rusland. Men han endte med selv at blive smidt i fængsel. Her døde han i 2009.


Men den frygt synes forduftet efter den seneste tids mange konflikter med Rusland.

- Min klare fornemmelse er, at der ikke er nogen vaklen i geledderne. Der skal stadig være er hårdt pres på Rusland, konkluderer Samuelsen efter EU-mødet.

- Vi holder fast i sanktionerne og er åbne over for at se, om nye sanktioner kan komme på tale, siger han.

Læs hele artiklen her https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danmark-overvejer-nye-skridt-for-at-straffe-rusland/7119481#fnLFComments

Hvad med at lade danskerne bestemme om Danmark skal indføre sanktioner imod Rusland i stedet for at lade NATO bestemme det hele. Men det kommer nok ikke til at ske i vasalstaten Danmark  :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:

Sider: [1] 2 3 ... 29