Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 54
1
Hvor går det godt i Danmark  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

Citér
En 45-årig indsat i Ringe Fængsel stak mandag af fra Kriminalforsorgen, da han var på Bispebjerg Hospital.
En indsat i Ringe Fængsel er flygtet, mens han var på Bispebjerg Hospital i København. Den 45-årige mand blev bevogtet, da det klokken 17.23 mandag lykkedes ham at stikke af.

Det fortæller Jesper Frandsen, vagtchef ved Københavns Politi.

- Arrestanten var af personlige årsager på besøg på Bispebjerg Hospital under bevogtning af Kriminalforsorgen. I forbindelse med besøget undviger han.

- Vi er ved at undersøge, hvilke omstændigheder der lå til grund, siger vagtchefen.https://www.fyens.dk/indland/Fange-fra-fynsk-faengsel-flygtet-under-besoeg-paa-hospital-i-Koebenhavn/artikel/3380798

2
Samfund- & Kultur / Voldsom video florerer efter skuddrab
« Dato: September 16, 2019, 12:42:08 pm »
Den video må man godt se og dele. Hvorfor er den video ok og ikke den anden video fra Marokko?


https://ekstrabladet.dk/112/voldsom-video-florerer-efter-skuddrab/7792633

Og så skal det siges at der var hele to skyderier i våbenfrie Danmark i går. Hvordan mon brovtebanden forklarer det?  :JC_doubledown:

https://localeyes.dk/a131156-1234-mand-er-uden-for-livsfare-efter-skud-i-brystet/

3
Klimarealisme.dk er en rigtig god side. Her er endnu en super god artikel som jeg ikke forventer kommer i løgnepressen

Citér
Morten Greve, cand.scient.pol. har fået bragt denne kronik med titlen: Alle har ret til deres egen holdning, ikke til deres egne fakta i Berlingske den 5. sept. I kronikken kritiseres Johannes Krüger (JK), Jens Morten Hansen (JMH) & Henrik Svensmark. Hr. Greve vil indskrænke ytringsfriheden så holdninger om klima, han er uenig i, ikke bliver publiceret i landets medier. JK & JMH har forfattet svar, som der nu forhandles med Berlingske om at få optaget. Her er JK’s foreløbige svar:

Johannes Krüger, Professor emeritus, dr. scient.

I en kronik i Berlingske den 5. september 2019 med titlen:
Alle har ret til egen holdning, ikke til deres egne fakta mener Morten Greve (MG), at dansk presse ikke bør lægge spalteplads til den lille minoritet af personer med en videnskabelig baggrund, som modsiger klimaforskningen – og nævner i den sammenhæng Jens Morten Hansen, Henrik Svensmark og undertegnede.

MG ønsker åbenbart at suspendere grundlovens § 77 om ytringsfrihed og censur, og dermed give medier, politikere og magtfulde politiske interesseorganisationer som IPCC frit spillerum til at styre klimadebatten i en bestemt politisk retning.

De eksempler, som MG fremhæver som ”vores egne fakta”, baserer sig på veldokumenterede fakta i fagfællebedømte videnskabelige artikler.
(se henvisninger i bl.a. NIPCC´s seneste 2019-rapport og henvisninger til målte rå-data på net-siden www.climate4you).

MG nævner, at det er helt hen i skoven, når jeg påstår, at den globale middeltemperatur ikke er steget de seneste år.

Fakta er, at den globale opvarmning standsede for snart to årtier siden, selv om atmosfærens indhold af CO2 fortsat er steget. Det viser både temperaturserier fra Remote Sensing System (RSS) og University of Alabama – Huntsville (UAH), der er baseret på satellitmålinger og giver den bedste globale dækning.

Ser man bort fra de tre EL Nino-skabte varmetoppe 1997/98, 2010 og 2015/16, viser disse dataserier, at der ikke har været nogen statistisk signifikant global temperaturstigning i dette århundrede.
Og følger man DMI´s temperaturdata måned for måned, har der heller ikke været nogen temperaturstigning i Danmark i dette århundrede.

Når MG har en afvigende opfattelse af den globale temperaturudvikling i dette århundrede, kan det skyldes, at NASA ifølge GISS-databasen har justeret den globale middeltemperatur måned for måned således, at den varme periode 1920-1940 er justeret ned, mens temperaturen efter 1975 og frem til i dag er justeret op – justeringer, der bidrager med ca. 0,3oC til den postulerede globale opvarmning på 0,7-0,8oC i løbet af 1900-tallet.

MG er åbenbart ukendt med de tusindevis af videnskabelige artikler, som er ubekvemme for IPCC og som derfor ikke figurerer i klimapanelets rapporter.

MG er blevet et offer for den selvcensur og indoktrinering, som udøves af IPCC og mange medier, og kræver nu, at alle andre skal lide samme skæbne.
MG henholder sig i stedet til den letkøbte påstand om, at forskerne er enige om, at størstedelen af den globale opvarmning er menneskeskabt. Men påstanden er 100 % forkert, se f.eks.:

Brandon Shollenberger (2016): The Climate Wars – how the consensus is enforced.


Læs resten her https://klimarealisme.dk/2019/09/11/svar-paa-tiltale/

4
Politik / REGERINGEN GIVER YDERLIGERE 180 MILLIONER TIL SYRIENS FJENDER
« Dato: September 13, 2019, 07:00:18 pm »
Så kender man ForræderDanmark igen. Skoler og sygehuse skal der spares på, men at give 180 millioner til NGOer som har begået landsforræderi i både Dummark med at importere velfærdsjægere og landsforræderi i Syrien med at støtte terrorister  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:


Citér
Vi vandt krigen – de vandt millionerne. Det er virkeligheden i Syrien lige nu. Du betaler.

Regeringen har besluttet, at forgylde Syriens fjender med yderligere 180 millioner skattekroner “til indsats i Syrien”. Det fremgår, at beløbet blandt andet fordeles til Red Barnet, hvis generalsekretær er millionvillaejer Johanne Schmidt-Nielsen fra Enhedslisten, der sidder som en parasit i Red Barnet med en årsløn på 1.031.416 kroner før kørselstillæg. Et parti der har foreslået at give Stinger-missiler til al-Qaeda.

Også Mellemfolkeligt Samvirke kommer til at mærke millionregnen. En terrorbevægelse, der er kritiseret for at arrangere demonstrationer imod Syriens regering og i øvrigt for aktivt at have støttet “oprørs”-grupper i Øst-Aleppo og Øst-Ghouta og Idlib, der er tilknyttet al-Qaeda.

Ritzau skriver endvidere, at der i Finansloven i 2019 er afsat 2.600.000.000, altså en million kroner 2600 gange til såkaldt “humanitær bistand”. Der må være penge nok.

Lige lidt ændrer det virkeligheden i Syrien, imens skoler og sygehuse lukker – du betaler. Villaejer og millionær Johanne Schmidt-Nielsen bor i en pragtvilla i Valby blot et stenkast fra København til over 6,4 millioner kroner sammen med sin (nye) kæreste, direktør Casper Hyldekvist.

I det mindste knepper hun ikke fire i en seng, hvoraf en ender i håndjern og skueproces, helt efter principperne om demokratisk centralisme i partiet og dertilhørende embedssenge.

Lad os ikke håbe for en sådan ussel revisionist, at proletarerne en skønne dag måtte forene sig og konfiskere deres ejendom og kapital med revolutionære komiteer og også gerne rifler.

https://syrienblog.net/2019/09/11/regeringen-giver-yderligere-180-mio-til-syriens-fjender/

5
Politik / Der bliver anmeldt 6 voldtægter om dagen i Stockholm
« Dato: September 13, 2019, 05:13:55 pm »
Imens at der i hele Danmark bliver anmeldt 3 voldtægter om dagen, så bliver der anmeldt hele 6 voldtægter om dagen i Stockholm  :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

https://24nyt.dk/grotesk-seks-voldtaegter-om-dagen-i-denne-by/
https://mitti.se/nyheter/alarmerande-valdtakter-stockholm-jarva

6
Politik / 3F går stadigvæk ind for diktatur
« Dato: September 11, 2019, 10:19:46 am »
Jeg har nævnt en del gange af 3F er en mafia som går ind for diktatur. Nu er det meget tydeligt at de er meget desperate med at få medlemmer, da de forsætter med at miste medlemmer til de gule. Desværre en plusartikel men starten af artiklen siger meget.

Citér
3Fere truer ansat i lufthavnen: »Prøv at hør’ her. Du retter dig efter vores lov herude«
En medarbejder i lufthavnen er blevet kraftigt truet til at melde sig ind i 3F, viser en hemmelig optagelse, som Berlingske er kommet i besiddelse af. Fagforeningen tager afstand fra metoden, og ekspert understreger, at medarbejderen selv kan vælge fagforening. Alligevel kan sagen eskalere til en ny strejke, som inden for kort tid kan ramme tusindvis af passagerer i Københavns Lufthavn.
Citér
Truslerne væltede ned over en vikar i SAS Ground Handling. Han ville være medlem af en anden fagforening end 3F, da han i sommer tog jobbet i selskabet, der sikrer, at passagererne får deres bagage i Københavns Lufthavn. Det fik hans kolleger til at tage fat i ham og kraftigt understrege, at han skulle melde sig ind i 3F, viser en lydoptagelse.

I optagelsen, som Berlingske er i besiddelse af, forsøger vikaren flere gange at forklare, at han selv vil bestemme, hvilken fagforening han vil være medlem af. Men to af hans kolleger – hvoraf den ene er næstformand for bagagemedarbejderne i SAS  – går hårdt til ham, fordi de vil have ham ind i 3F. Det sker, selv om en afgørelse fra Menneskerettighedsdomstolen fra 2006 medførte, at medarbejdere frit kan vælge, hvor de vil være organiseret.

»Hvis du skal være herude, skal du selvfølgelig være medlem som alle andre,« siger et medlem af 3F, som Berlingske kender navnet på.
https://www.berlingske.dk/business/3fere-truer-ansat-i-lufthavnen-proev-at-hoer-her.-du-retter-dig-efter7
Samfund- & Kultur / Så er der gang i Voldensmose igen
« Dato: September 10, 2019, 10:24:58 pm »
7 personer er nemlig anholdt efter en skudepisode i Voldensmose. Så kender man Voldensmose igen  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

Citér
Politiet massivt til stede i bydelen efter anmeldelse om skud mod en sort bil
Politiet har anholdt syv personer i Vollsmose efter at have fået en anmeldelse om en formodet skudepisode i bydelen tirsdag ved 18-tiden. Der er ingen meldinger om sårede.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Anmeldelsen indløb klokken 18.10 og lød på, at der var blevet skudt i krydset Vollsmose Allé/Åsumvej. To biler blev umiddelbart efter set køre i høj fart derfra - i hver sin retning. Ifølge et vidne blev der skudt fra bagsædet af en sort mindre bil mod en anden bil, og umiddelbart efter blev den mindste bil og endnu en anden mørk bil set køre fra krydset, ligeledes i hver sin retning.

Skudepisoden betyder, at politiet er talstærkt til stede både i Vollsmose og i området omkring Korsløkkeparken og ligeledes i krydset Nyborgvej/Ørbækvej/Ejbygade, hvor politiet er i gang med at lave tekniske undersøgelser. Imens undersøgelserne laves, er relevante veje afspærret, og politiet beder alle om at respektere afspærringerne.

https://www.fyens.dk/fyn/Formodet-skudepisode-Syv-personer-anholdt-i-Vollsmose/artikel/3379304

Viser også hvor nemt det er for kriminelle at få skydevåben.

8
Politik / Velfærdsjægerbørn koster Frankrig 2 milliarder euro hvert år
« Dato: September 10, 2019, 08:38:03 pm »
Disse velfærdsjægerbørn er der 41000 af i Frankrig. Tænk på hvor mange der er når de velfærdsjægerbørn laver mere indavl og får 3 børn hver  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Citér
Figures released by the Assembly of French Departments (ADF) have revealed that underage migrants cost French taxpayers two billion euros per year.
Around 41,000 migrants under the age of 18 currently reside in France, 95 per cent of them being male, and cost the French state around 50,000 euros a year each, a report from Agence France-Presse states.

Most of the underage migrants are from Sub-Saharan Africa according to the ADF which says they represent around 15 to 20 per cent of all minors who receive social assistance in France.

The ADF notes that since the height of the migrant crisis in 2015, the number of minor migrants in care of the state has dramatically increased, with the figure going up by 74 per cent from 2016 to 2017 alone.

When a migrant claiming to be a minor arrives in a French department, the government has five days to speak with the migrant and find out details of their background.

Since January, departments are also able to request biometric data such as fingerprints to determine the origin and, through a court order, are able to perform tests to determine the age of the migrants.


https://www.breitbart.com/europe/2019/09/08/underage-migrants-cost-france-two-billion-euros-per-year/

9
Der var ingen modkandidat så Stefan Jagsch fik alle stemmerne. De landsskadlige forræderiske NWOpartier som hader det tyske folk fordømmer det. CDU har sagt at
CDU's ledelse ønsker samtidig valget annulleret, fordi NPD af de fleste øvrige tyske partier betragtes som udemokratisk og forfatningsstridigt. Men da de går ind for censurlove og demokratur (valget gik ikke som forræderne i CDU ønskede, derfor vil deres ledelse have valget annulleret) så viser det tydeligt hvem der er antidemokrater. Jeg er bare glad for at en NPD politikker er borgmester

Citér
Det er ikke ofte, at et borgmestervalg i en lille by får landets toppolitikere til at reagere.

Men i byen Waldsiedlung i kommunen Altenstadt nær Frankfurt er det netop, hvad der er sket. I sidste uge valgte et enigt byråd Stefan Jagsch fra partiet NPD - Nationaldemokratische Partei Deutschlands - til borgmester, fordi der ikke var nogen modkandidat. Og nu har sagen skabt politisk røre.

I et interview med ARD siger regeringspartiet CDU's partileder Annegret Kramp-Karrenbauer, som sidste år overtog posten fra Angela Merkel, at hun til fulde forstår, at folk er »stødte og forargede« over valget af NPD-politikeren.

CDU's ledelse ønsker samtidig valget annulleret, fordi NPD af de fleste øvrige tyske partier betragtes som udemokratisk og forfatningsstridigt.

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11605259/politisk-roere-hoejreekstremist-er-blevet-borgmester-i-tysk-landsby/

10
I det mindste fik han en udvisning og forvaring. Desværre er der navneforbud i sagen, så man må ikke høre navnet på denne fremmede fjende  :angry: :angry:


Citér
En 34-årig mand er mandag blevet kendt skyldig i at have begået to voldtægter under en flugt fra en retspsykiatrisk afdeling sidste år.

Afgørelsen faldt i Retten på Frederiksberg, der idømte ham forvaring og dermed besluttede at spærre ham inde på ubestemt tid for sine forbrydelser.

Det oplyser Karoline Døssing Normann, der er forsvarer i sagen. Sammen med sin klient ankede hun dommen på stedet med påstand om frifindelse.

I 2016 blev manden i Østre Landsret dømt for flere hjemmerøverier. På grund af sindssyge blev han dog ikke idømt fængsel, men anbringelse på en retspsykiatrisk afdeling.

Efter to år stak den 34-årige af fra anbringelsen. Det var under den flugt, at voldtægterne fandt sted først i Brønshøj og siden i Odense N.

Ved den første voldtægt 29. september truede han en kvinde med, at han ville dræbe hende eller skade hendes familie.

Knap to uger senere - 10. oktober - voldtog han en anden kvinde i Odense. Her var han bevæbnet med knive.

I spørgsmålet om, hvorvidt manden var skyldig i voldtægterne eller ej, var det særligt kvindernes forklaringer, der blev lagt vægt på.

Forvaring kan komme på tale i sager om grov personfarlig kriminalitet og i sager om sædelighedsforbrydelser.

Sanktionen er formelt set ikke en straf, men en særlig foranstaltning, der kan pålægges i stedet for en straf, når den dømte anses for at være særlig farlig.

Manden har tidligere været sindssyg. Men sindssygdom var ikke i spil i den aktuelle sag. Selv om forvaring forudsætter en vis farlighed, så bliver det kun givet til personer, der anses for at være tilregnelige.

Manden stammer fra Uganda og kom til Danmark som barn. Ud over forvaring blev han udvist fra Danmark for bestandig. Det blev han også i landsretten.

Da der er nedlagt navneforbud i sagen, er det ikke muligt for Ritzau at beskrive den 34-åriges identitet nærmere eller bringe hans navn.https://folketidende.dk/112/Roever-idoemmes-forvaring-for-voldtaegter-under-flugt/artikel/52168011
Politik / Så fik 1000 nye fremmede fjender statsborgerskab
« Dato: September 08, 2019, 10:03:08 pm »
1000 nye fremmede fjender fik statsborgerskab af Forrædertinget. Som om der ikke var nok fremmede i Danmark, så får vi lige 1000 til  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :angry: :angry: :angry: :angry:


https://www.ft.dk/ripdf/samling/20181/lovforslag/l232/20181_l232_som_fremsat.pdf


Hvad med du om at Forrædertinget bliver ved med at lukke fremmede fjender ind i Danmark?

12
Politik / Dramatisk video fra farlige Syrien
« Dato: September 08, 2019, 12:20:11 pm »
https://www.bitchute.com/video/mWpCck3lcQJP/ hvor er Syrien bare slemt under Assad. Så er det trods alt bedre at bo i Kabulhavn eller Aarhus? Det er til grin at folk er mere hvide i Syrien end i Nørrebro eller Voldensmose, men det kan man takke Forrædertinget for  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:

13
Hvor er der bare masser af kulturberigelse for tiden. Er jeg den eneste der er træt af den?  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:

Citér
Høj mand efterlyses for umotiveret gadevold ved højlys dag

Østjyllands Politi leder efter en mand, som efter middag lørdag helt umotiveret brugte vold mod en tilfældig ung mand Telefonsmøgen i Aarhus C.

En 24-årig mand var kommet gående af Telefonsmøgen, hvor den nu efterlyste person helt umotiveret havde givet den 24-årig en skulder i brystet, der var så hård, at den 24-årig mand faldt til jorden.


Gerningsmanden beskrives således: Mand, afrikansk af udseende, 20-30 år, cirka 190-195 cm. høj, muskuløs, brun i huden og sort mellemlangt opsat krøllet hår. Iført en Montclair dunjakke.

Kontakt Østjyllands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger i sagen.

http://www.lokalavisen.dk/2019-09-08/-H%C3%B8j-mand-efterlyses-for-umotiveret-gadevold-ved-h%C3%B8jlys-dag-5716925.html


14
En god artikel på Uriasposten. I kommentarfeltet finder man ud af at ekskærsten er kristen og siger at religioner ikke kan passe sammen

Citér
Jeg er en lukket kvinde. Det lyder negativt, men det er nok en smags sag. Har været i nogle uheldige forhold med nogle andre religioner, og jeg har inset, at det kan ikke blandes sammen
https://www.kristendatingdanmark.com/view-profile,11540,kristus-i-hjertet.html

Citér
Jeg har tidligere blogget om mandagens ‘altanpige’-episode i Kolding. En 26-årig kvinde blev stukket i ‘mave, hals, ryg og nakke’, og styrtede herefter til jorden fra førstesalslejligheden. Tre mænd er sigtet i sagen. Kvindens 37-årige tidligere samlever, hans 29-årige bror og en 26-årig mand. Kvinden er udenfor livsfare, og mændene er derfor kun sigtet for drabsforsøg.

Som jeg fortalte i Radio24syv, så har jeg har i en årrække arbejdet hos Coop Logistik i Århus, og haft en del muslimske kollegaer, uden at det har givet anledning til problemer af nogen art. Nu hører jeg så på vandrørene, at den sigtede eksmand i altanpige-sagen er en tidligere kollega – afghansk herkomst. Det er en stor arbejdsplads, og jeg kendte ham ikke særligt godt, men han virkede relativ dansk på overfladen. Han har flere nære danske venner, og så vidt jeg husker var han en del af selskabet under en bytur for år tilbage. Mine kilder har flere detaljer om sagen, som ikke helt korrelerer med JyskeVestkystens udlægning. Dem holder jeg for mig selv indtil videre.

http://www.uriasposten.net/archives/104144


Så den dejlige multikultur dur ikke når det kommer til stykket. Selv dem der virker velintegreret laver sådanne ting, hvilket vil sige at det igen bekræfter at de fremmede fjender ikke skal integreres men derimod smides ud af Danmark.

15
Samfund- & Kultur / 36-årig kræves udvist for voldtægter
« Dato: September 08, 2019, 09:07:40 am »
Det er endnu en dejlig kulturberigelse til samlingen  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

Citér
Anmeldt af sin eks-kone for voldtægter begået i Pakistan og København. Både hustruen og parrets lille barn blev udsat for vold, lyder tiltalen

Citér
En 36-årig mand kræves udvist for bestandigt af Danmark, hvis han bliver dømt for voldtægter i Pakistan og i København mod sin tidligere kone.

Han er også tiltalt for vold og trusler mod hende samt for vold mod parrets baby, som dengang kun var tre måneder gammel.

Manden stilles for Københavns Byret mandag. Han nægter sig skyldig.

Under en rejse i Pakistan i 2014 begik den 36-årige, ifølge anklageskriftet, voldtægt mod konen, som ikke ønskede sex, sagde han skulle stoppe og som forsøgte at skubbe ham væk.

To år senere blev kvinden, ifølge tiltalen udsat for en ny voldtægt i parrets lejlighed i København.

Det skete umiddelbart efter en voldsepisode, hvor den 36-årige først vristede parrets barn ud af armene på moderen og kastede den tre måneder gamle baby ned i en seng, som barnet faldt ned fra og slog baghovedet mod gulvet. Det medførte en bule i barnets baghoved.

Derefter trak den 36-årige, ifølge tiltalen, konen ned på gulvet i håret og gav hende flere knytnæveslag i ansigtet, så hun mistede bevidstheden og fik en skade på kæbepartiet.

Truede med 'skandale'
Umiddelbart efter blev kvinden voldtaget, lyder tiltalen. Manden lagde sig ovenpå hende og gennemførte et samleje, selvom hun bad ham om at stoppe og forsøgte at skubbe ham væk.

Den 36-årige er tiltalt for endnu en voldsepisode mod konen, som blev revet i håret og fik flere slag i ansigtet med flad hånd.

Da hun anmeldte manden til politiet for voldtægt og vold, forsøgte han at få hende til at trække anmeldelsen tilbage ved at skandalisere hende, siger tiltalen.

Hvis hun ikke trak sin forklaring til politiet, så ville den 36-årige åbenbare for hendes nye mand og venner, at de to 'havde boet sammen, inden de blev gift'.

Det er ulovlig tvang, når nogen truer med at 'åbenbare privatlivet tilhørende forhold', og samtidig er der tale om vidne-trusler, siger anklageskriftet.

https://ekstrabladet.dk/112/36-aarig-kraeves-udvist-for-voldtaegter/7780876

Sider: [1] 2 3 ... 54