Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 59
1
Uwe Max Jensen beskriver meget godt hvorfor det er fake news hvad løgnepressen påstår at Stram Kurs gjorde. Hvem stoler seriøst på Det Islamiske Trossamfund?


Citér
Lige nu koger de sociale medier over med historier om disrespekt i forbindelse med en islamisk begravelse - og en lovlig anmeldt politisk demonstration i København

Hele sagen virker som en konstrueret virkelighed. Kig godt på den vedlagte illustration.

Det gule mærke viser, hvor den meget omtalte rustvogn holder inde på gårdspladsen hos Det Islamiske Trossamfund på Dortheavej i København, da terroristen Omar El-Hussein bliver begravet i februar 2015.

Det røde mærke viser, hvor samme rustvogn bliver parkeret i forbindelse med den påståede islamiske begravelse i februar 2020. Her holder rustvognen pludselig på en offentlig vej ved spisestedet Café Lakrids.

Den mærkværdige forskel ved de to begravelser bør vække stor undren. Meget tyder på, at det hele er et konstrueret ‘setup’ fra Det Islamiske Trossamfunds side.

Det er blandt andet Socialistisk Folkepartis partileder Pia Olsen Dyhr, Berlingskes nyhedschef Simon Andersen og debattøren Mikkel Andersson, der videregiver den tvivlsomme islamiske propaganda.

***

Hvad er op og ned i sagen?

Medlemmer fra Stram Kurs ankommer til Det Islamiske Trossamfund på hjørnet af Dortheavej og hovedfærdselsåren Tomsgårdsvej - i Københavns Nordvestkvarter.

Det Islamiske Trossamfund dækker over et ejendomskompleks, der blandt andet indeholder en boghandel, mødelokaler, muslimske foreninger og en moske.

På dette tidspunkt er der ingen rustvogn - eller forlydender om muslimske begravelser.

Tværtimod har den berygtede islamist Khalid Alsubeihi dagen før indkaldt til muslimsk demonstration mod Stram Kurs - ved netop Det Islamiske Trossamfund.

Hvorfor skulle Khalid Alsubeihi fra Det Islamiske Trossamfund arrangere en storstilet moddemonstration mod Stram Kurs, hvis der foregår en begravelse i Det Islamiske Trossamfunds lokaler på Dortheavej?

Islamisten Khalid Alsubeihi er blandt andet kendt for de kønsopdelte arrangementer i flere Cinemaxx biografer, hvor en hadprædikant erklærede, at det var slemmere at misse én islamisk bøn end at voldtage børn.

Politiet understreger, at demonstranterne fra Stram Kurs har lov til at stå på gadehjørnet overfor Det Islamiske Trossamfunds bygning. Det bliver også oplyst, at en gruppe muslimer har anmeldt en moddemonstration, der foregår på modsatte gadehjørne.

Efter ni minutter ankommer rustvognen. Hvide gardiner er trukket ned for bagrummets ruder, så det er ikke muligt at identificere om, der er en ligkiste.

Rustvognen ankommer fra Tomsgårdsvej og drejer ned ad Dortheavej. Først parkerer bilen i kørselsretningen - i vejsiden ved Det Islamiske Trossamfund.

Kort tid efter vælger chaufføren at køre over i modsatte vejbane - mod kørselsretningen (og halvt optrukne midterlinjer).

Her parkerer rustvognen nu ved spisestedet Café Lakrids og ud for demonstranterne fra Stram Kurs.

Chaufføren fra rustvognen stiger ud. Chaufføren er tydeligvis klar over, at han har parkeret foran en gruppe politiske demonstranter.

Den langskæggede chauffør henvender sig med et skældsord til demonstranterne. Selve skældsordet er utydeligt, men man kan høre, at ordet “svin” indgår.

Rustvognen bliver efterladt ved Café Lakrids, og den står ubevogtet hen i knap 23 minutter, inden chaufføren vender tilbage.

Her åbner chaufføren bagsmækken på rustvognen. Derved afsløres det, at der står en lille hvid ligkiste i det ellers tildækkede bagrum.

Den gråskæggede muslimske mand forlader nu rustvognen ved Café Lakrids - med den åbne bagdør ind til ligkisten.

Rustvognen er ubevogtet i cirka 15 minutter, indtil Københavns Politi siger, at en begravelse skal til at begynde. På dette tidspunkt holder rustvognen stadig på den offentlige vej med bagdøren åben.

Demonstranterne forlader gadehjørnet ved Café Lakrids på Dortheavej.

Det mærkværdige er, at ingen politikere eller pressefolk har undret sig over, at en rustvogn parkeres og efterlades ubevogtet på en offentlig vej - med en ligkiste i.

Samlet set er rustvognen ubevogtet i mindst 38 minutter.

Der er heller ingen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor rustvognen ikke bakker ind i gården ved Det Islamiske Trossamfund, da den ankommer til stedet. Det er ellers den fremgangsmåde, der bruges, da terroristen Omar El-Hussein begraves fra Det Islamiske Trossamfund i februar 2015.

Det er i øvrigt nøjagtig samme rustvogn - med samme nummerplade - der bruges både ved terror-begravelsen 20. februar 2015 og ‘begravelsen’, der foregår 14. februar 2020.

Hele denne teatralske opsætning, der foregår ved Det Islamiske Trossamfund, virker som et konstrueret ‘setup’, der skal bruges som kampagne mod de politiske demonstranter fra Stram Kurs.

De sociale medier flyder over med islamister, debattører og danske politikere, der bruger sagen mod Stram Kurs. Muslimernes teaterstykke har virket, når selv "højreorienterede" debattører som Mikkel Andersson plumper i med begge ben.

Det centrale spørgsmål er:

Hvorfor ankommer rustvognen og parkerer foran ‘Café Lakrids’ - på en offentlig vej - i stedet for at køre ind på moskeens område?

Her kunne rustvognen og barnekisten stå diskret og ubemærket. Ligesom muslimerne gjorde, da de begravede terroristen Omar El-Hussein.

Brugte man rustvognen som en ‘effekt’ i den islamiske demonstration?

***

Se selv de mærkværdige omstændigheder med rustvognen ved Det Islamiske Trossamfund:

https://youtu.be/PKxACa9s-Eo

Man skal spole 55 minutter og 20 sekunder ind i filmen for at se rustvognen ankomme.

Man skal spole en time, 18 minutter og 30 sekunder ind i filmen for at se bagdøren i rustvognen blive åbnet.
http://balletmagnifique.blogspot.com/2020/02/stram-kurs-ramt-af-fake-news-kampagne.html

2
Skatteyderne er altid til grin i Dummark  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

Citér

Uanset hvor mange gange du læser at en syrer har fået afslag på asyl eller er blevet udvist af Danmark ved dom, så er det løgn. De bliver ikke udvist, hvis de ikke frivilligt rejser.

Heller ikke selvom sikkerhedssituationen i Syrien er blevet vurderet til at være sikker nok. Det skyldes udelukkende stædighed i forhold til Syriens præsident Bashar al-Assad, skriver TV2.

Danmarks regering vil ganske enkelt ikke politisk og diplomatisk “nedværdige” sig til at samarbejde med Syriens regering om udvisningen. Når man læser om hvilke slags syrere der er kommet til Danmark, er det vist tørre tårer der bliver grædt i Damaskus. Assad er nok meget ked af det.

Flygtningenævnet har ellers godkendt sikkerhedssituationen i Syrien, så beslutningen er ren politisk. Man vælger at lade dem blive, selvom man ikke skal og ikke er forpligtiget på nogen måde.

58 procent er på fuld offentlig forsørgelse
Der var officielt 42.818 syrere i Danmark den 1. oktober 2019. 60% har fået eller søgt asyl. 37% er familiesammenført. 58% er på offentlig forsørgelse, heraf hele 80% af kvinderne. Under 25% er i beskæftigelse og her tæller selv et sprogkursus ellers med. 75% har ikke en kompetencegivende uddannelse. Kun sølle 6% har en erhvervsfaglig uddannelse. En syrisk mand i Danmark er i gennemsnit tre gange så kriminel som en dansk mand. I 2010 var der bare 4069.

Man kan sammenligne det med, hvis Lollands eller Randers indbyggere valgte at skride til Syrien, og Assad mod forventning skulle blive så glade for dem, at han nægtede at udvise dem, men i stedet betalte integrationsydelser, børnepenge og boligsikring til dem. Også efter dom.

Så dum er Assad selvfølgelig ikke, men det er Mette Frederiksen og Folketinget. Du betaler.

Assad har god grund til at grine: Kun 6 procent af syrerne i skraldespanden Danmark har erhvervskompetencer. Til gengæld er de tre gange så kriminelle som danskere.
https://syrienblog.net/2020/02/19/regeringen-vil-ikke-udvise-syrere-naegter-at-samarbejde-med-assad/

3
Når strafferammen for den slags økonomisk kriminalitet er op til 10 års fængsel, hvorfor får hun så ikke 10 år? Denne dom er endnu et eksempel på at dummerne giver latterlige lave straffe.

https://ekstrabladet.dk/112/britta-nielsen-doemt-seks-aar-og-seks-maaneders-faengsel/8008272

4
Citér
En 26-årig mand fra København skal i fængsel for at have voldtaget en 18-årig kvinde i en Hornbæk-restaurant sidste år. Det var hans anden voldtægtsdom inden for fem år, men han slap for udvisning.

HORNBÆK: I 2015 fik han to års fængsel for en angrebsvoldtægt i Århus. Det var Landsretten, der afsagde dommen, som var en skærpelse dommen fra byretten med et halvt år.

Mandag, blev han dømt igen, denne gang i Retten i Helsingør, hvor dommen lød på et år og fire måneders ubetinget fængsel for voldtægt af en 18-årig kvinde på deres arbejdsplads, den nu lukkede Hornbæk Bar & Restaurant på Øresundsvej.
Dette er hans ANDEN voldtægtsdom men han fik stadigvæk ingen udvisning  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
https://www.helsingordagblad.dk/2020/02/17/bartender-doemt-for-voldtaegt-igen/

5
Politik / Masser af aktivitet fra Stram Kurs i denne weekend
« Dato: Februar 14, 2020, 09:07:48 pm »
Citér
PLANER FOR STRAM KURS I WEEKENDEN

Fredag den 14. februar 2020
Demonstration til fejring af 5-årsdagen for aflivningen af det morderiske terroristsvin Omar El-Hussein
Start: Kl. 13.00 Svanevej 1 med pause
videre til Dortheavej 61 med pause
videre til Heimdalsvej moskeen med pause
videre til Rovsingsgade moskeen med pause
videre til Svanevej 1 med pause

Lørdag den 15. februar 2020
Danernes Soldater IF spiller kamp kl. 14.00 i Valby Idrætspark. Fest om aftenen.

Søndag den 16. februar 2020
Kl. 14.00 demonstration mod kriminelle samfundstabere i Værebroparken, Bagsværd. Rasmus Paludan holder tale.

Dejligt at se at SK stadigvæk er meget aktiv.
https://www.facebook.com/StramKurs/

6
Politik / Kroatien har en fornuftig indstilling til grænsekontrol
« Dato: Februar 13, 2020, 05:40:29 pm »
Hvor de fleste lande i vesten har en pivåben grænsekontrol eller en grænsekontrol der er meget dårlig (som den Dummark har hvor kriminelle gang på gang kan komme tilbage) så har Kroatien en fornuftig grænsekontrolpolitik.
https://www.theguardian.com/global-development/2019/dec/22/blood-on-the-ground-at-croatia-borders-as-brutal-policing-persists?CMP=share_btn_fb&fbclid=IwAR39QH4cFfu0XrPjSbBzaFDQFmcUr2FxOQwnLW48SsirGGFxAE0dcibg0K0
Som Stram Kurs skriver her på Facebook
Citér
En tårepersende artikel om en afghaner, som er blevet skudt og såret, da han ULOVLIGT og KRIMINELT forsøgte at trænge ind i Kroatien.

Hvis man ikke er villig til at forsvare sin grænse med dødelig magt, så har man ingen grænse.
Sådan skal det siges.

7
Dummark er altid til grin  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

Citér
Manden var tiltalt for drabet på den 19-årige Lorenz Matras samt drabsforsøg mod en anden person. Det skete natten til den 1.januar 2019 på Borgergade i det indre København.

Han var desuden tiltalt for grov vold mod to andre og våbenbesiddelse - det er han kendt skyldig i.

Den 19-årige er blevet idømt to år og tre måneders fængsel for de to tilfælde af grov vold og en advarsel om udvisning.

En advarsel for udvisning  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:
https://nyheder.tv2.dk/krimi/2020-02-07-19-arig-frikendt-for-drab-nytarsnat

8
Politik / SF vil have at de danske luksusfængsler bliver endnu mere luksus
« Dato: Februar 07, 2020, 08:00:36 pm »
Når man ikke overholder reglerne i fængslet så kommer man i strafcelle. Fordi at der er mange der ikke overholder reglerne i fængslet så kommer der mange i strafcelle. Det mener SF er et stort problem

Citér
Forslagsstillerne finder det bekymrende, at brugen af isolation som straf (strafcelle) er steget markant i de danske fængsler i de seneste år.
De mener sikkert at de skal give kage i stedet for at give dem en straf?

https://www.ft.dk/samling/20191/beslutningsforslag/B71/som_fremsat.htm

9
Nu skal Anklageren og Forsvaren rigtig GYSE. Der er nemlig masser af nye kamprapporter på Nordfront.dk

Citér
Uddeling af flyveblade i Rønne på Bornholm

En gruppe aktivister har uddelt flyveblade i postkasser på Bornholm.


https://www.nordfront.dk/uddeling-flyveblade-roenne-paa-bornholm/


Basisaktivisme i Horsens

Citér
En gruppe aktivister har opsat “Knus homolobbyen”-klistermærker op i Horsens i anledningen af uge sex, da der i denne uge bliver udbredt særligt meget propaganda til børn om dette emne.
https://www.nordfront.dk/basisaktivisme-i-horsens-9/

Citér
Kamprapport – 05/02 i Aalborg

Aktivister fra rede tre har opsat klistermærker i Aalborg midtbyhttps://www.nordfront.dk/kamprapport-05-02-aalborg/

Citér
Kamprapport/basis – 2/4 – Støvring

Aktivister fra Modstandsbevægelsen har opsat klistermærker i Støvringhttps://www.nordfront.dk/kamprapport-basis-2-4-stoevring/

Citér
Flyveblade og plakater i Taastrup

En gruppe aktivister har uddelt flyveblade og opsat klistermærker i Taastrup.
https://www.nordfront.dk/flyveblade-plakater-taastrup/
Jeg er sikker på at Anklageren og Forsvaren vil GYSE helt vildt hvis de så et klistermærke eller fik et flyveblad i postkassen.

10
Ikke overraskende at denne fremmede fjende er fra Aarhus V.
Citér
Fyrværker, hæleri og masseslagsmål

Først da den nu 22-årige vanvidsbilist i november sidste år blev dømt ved retten i Aarhus, blev han fjernet fra vejene.

Ahmed A. blev tiltalt for både sine 27 færdselsforseelser samt 67 andre forbrydelser – blandt andet hæleri, besiddelse af hash med henblik på videresalg, masseslagsmål og for at skyde fyrværkeri efter grupper af mennesker på et torv i Aarhus.

Han blev idømt ét års fængsel og ti års frakendelse af kørekortet.
https://www.tv2ostjylland.dk/tv2dk/vanvidsbilist-broed-loven-27-gange-men-politiet-maatte-lade-ham-koere-videre

1 års fængsel for næsten 100 forbrydelser. INGEN UDVISNING  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :dash2: :dash2: :dash2: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

11
Man kunne tro når man laver vold at man så kommer i fængsel i Dummark. Men selvom man laver vold flere gange så kommer man ikke i fængsel i Dummark  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :angry:

Citér
.Omkring klokken 23 begik de fem dømte vold om mod person i Skaterparken på Bytoften, da de i fællesskab tildelte personen flere slag i hovedet med knyttet hånd, et spark i hovedet samt flere skub.

Samme aften tre kvarter senere forsatte fire af de fem med at uddele øretæver. En person fik tildelt flere slag i hovedet og fik kastet en flaske på sig. Det udløste hævelser, en bule i hovedet, en hudafskrabning på underlæben samt en misfarvning på skulderen.

16. oktober 2018 var tre af de dømte i 'aktion' igen sammen med en fjerde ung mand. Ved svømmehallen i Skanderborg blev der råbt ukvemsord efter halbestyreren samt udvist 'truende og støjende adfærd' mod denne. Den ene af de dømt fremsatte desuden en trussel om hævn, hvis epiosden blev anmeldt til politiet.

Endelig blev to af de unge mænd dømt for vold begået 12. januar 2019 ved spillesteder Walther på Adelgade i Skanderborg. Her tildelte de en person adskillige slag i ansigtet og på kroppen med både flad og knyttet hånd og sparkede personen i ryggen og i hovedet, da han lå ned.

Alle fem fik BETINGET fængsel  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
https://skanderborg.lokalavisen.dk/112/2020-02-05/-S%C3%A5-faldt-hammeren-Unge-d%C3%B8mt-for-vold-i-Skaterparken-i-Galten-7150757.html

12
Videnskab / Cape Towns vandforsyning
« Dato: Februar 05, 2020, 11:24:34 am »
Klimarealisme.dk har altid fornuftige artikler om klimaet, tit også mange som løgnepressen ikke bringer. Her er endnu en god artikel.
Citér
Glemmer du så husker jeg…….
Husker du hvorledes en del danske medier, heriblandt TV2 og DR, bragte artikler og TV-indslag om tørken i Cape Town i begyndelsen af 2018?

”Millionby løber tør for vand den 12. april”. (TV2 24-01-2018. )(ref. 1)

” Cape Town oplever den værste tørke i 100 år… Byen risikerer at løbe tør for vand den 12. april”. (DR 02-02-2018. (ref. 2)

” Eksperter vil slæbe isbjerg fra Antarktis for at redde Cape Town fra tørke.” (Jyllands-Posten 01-05-2018)

” Sydafrika kalder tørke for en national katastrofe. Tørke har hærget store dele af Sydafrika og truer med at efterlade hovedstaden Cape Town uden drikkevand”. (Jyllands-Posten 13-02-2018. (ref. 3)

” Cape Town mangler vand – 12. april venter katastrofen”. Fyens.dk

Selveste NASA posterede en artikel, hvor der stod, at “Cape Towns seks største vandreservoirer kan samlet lagre 898.000.000 liter vand, men de indeholdt kun 26 procent af denne mængde pr. 29 januar 2018. Theewaterskloof dæmningen, det største vandreservoir og kilden til omtrent halvdelen af byens vand, er i den dårligste stand, med et vandstandsniveau på kun 13 procent af kapaciteten”. (ref. 4)

Og hvordan er det er gået siden? Som et første udgangspunkt er det nok ganske sikkert at sige, at det er gået rimeligt godt for ellers ville næsten alle medier have udsendt et sandt tæppebombardement af rapporter og artikler med overskrifter som ’Tørke: Stor national katastrofe har ramt Sydafrika’, ”Millionby er løbet tør for vand, folk på flugt”, ”Global opvarmning har tørlagt Cape Town”, ”Regeringen overvejer at sende en fregat til Antarktis, som skal sejle isbjerg til Cape Town” og lignende.

Hvordan står det til i dag?
En enkel Google søgning viste hurtigt frem til en artikel med følgende overskrift:
”Cape Towns dæmninger: Her er hvor meget vandstanden er steget i 2019.”
Hovedparten af Western Capes kvaler er blevet lempet. Her er den episke rejse, som vandstanden i Cape Towns dæmninger gik igennem i 2019.
‘The South African’ den 3. december 2019. (ref. 5)
Af artiklen fremgår det, at Cape Towns seks største vandreservoirer er 81,16% fyldte per 3. december, altså en voldsom fremgang fra de 26%, som NASA omtalte for knap to år siden. Tallene er troværdige for de stammer fra det ’Sydafrikanske departement for vand og sanitet’.
Allerede sidste år var der væsentlig fremgang i vandstands-niveauet.
Intet under, at man sjældent hører om den slags i mange medier! Man skulle jo nødig risikere at ødelægge den muntre stemning, som kommer med den vedvarende fascination af og spekulationer i katastrofe-scenarier og den fiktive ’klimakrise’.

p.s.
Det vides ikke, om den nuværende socialdemokratiske regering har nogen planer om at transportere isbjerge – med eller uden isbjørne – fra Antarktis til Cape Town med en dansk fregat.
p.p.s.
Vandgennemstrømningen i det majestætiske Victoria Falls er oppe på 282 kubikmeter i sekundet per 18. december. Sidste år på samme dato var tallet på 227 kubikmeter.

(Ref. 1) https://nyheder.tv2.dk/udland/2018-01-24-millionby-lober-tor-for-vand-den-12-april
(Ref. 2) https://www.dr.dk/ligetil/cape-town-oplever-den-vaerste-toerke-i-100-aar
(Ref. 3) https://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE10304934/sydafrika-kalder-toerke-for-en-national-katastrofe/
(Ref. 4) https://earthobservatory.nasa.gov/images/91649/cape-towns-water-is-running-out
(Ref. 5) https://www.thesouthafrican.com/news/cape-town-dam-levels-latest-december-2019/?fbclid=IwAR0y5EWRBg9OQwpCCGCvX1PVhltnHjlgUqrvBZfkQf_gUh86QgLA5oHQlVs
https://klimarealisme.dk/2019/12/19/cape-towns-vandforsynings-episke-rejse-i-2019/

13
Citér
Det mest dystre klimascenario er nu et utænkeligt udfald, og det skal både medier og forskere tage notits af. Det påpeger klimaforskere i tidsskriftet Nature.


Citér
Tilbage i 00’erne udviklede klimaforskere flere modeller, der ville vise konsekvenserne af forskellige udviklinger. Den mest pessimistiske af dem, kaldet RCP8.5, ville medføre en opvarmning på næsten fem grader ved næste århundredskifte.

Men det behøver vi ikke frygte, skriver Zeke Hausfather fra Breakthrough Institute, Californien og Glen P. Peters fra klimacenteret CICERO, Oslo, i det videnskabelige tidsskrift Nature.

”Hvad der oprindelig var en slags worst-case-scenario med mindre end 10 procents sandsynlighed er i dag ekstremt usandsynligt,” siger Zeke Hausfather til BBC.

Grunden er blandt andet, at priserne på clean tech er faldet, mens kulforbruget ikke er steget de senere år. Men, påpeger forskerne, det nu ikke-aktuelle scenario RCP8.5 bliver stadig brugt flittigt, og dette er problematisk:

”Vi argumenterer for, at vi har misbrugt det værste klimascenario,” tilføjet Zeke Hausfather.

De to forskere hæfter sig i Nature-artiklen ved, at en væsentlig del af klimalitteraturen betegner RCP8.5 som ”business as usual”, altså antyder det som et sandsynligt endepunkt i fraværet af en streng klimalovgivning. Medierne forstærker tendensen i offentligheden ved at undlade detaljerne.

Et særligt problem opstår, når worst case- og best case-scenarier stilles op ved siden af hinanden, siger forskerne, fordi det sætter fokus på ekstremerne frem for de mange nuancer – og udfald, som modsat RCP8.5 kunne tænkes at forekomme. Dette er blandt andet sket i IPCC’s studier, konstaterer de to forskere.

”Gad vide, om den gennemsnitlige videnskabsmand kender nuancerne ved RCP8.5? Det ville være interessant at vide,” siger Glen P. Peters til BBC.
https://indblik.net/2020/02/03/klimaforskere-afviser-worst-case-scenario/

14
Politik / GYYYYYYYYYYYSSS: Højre-radikalt parti STORMER frem i Slovakiet
« Dato: Februar 04, 2020, 06:12:58 pm »
Dejligt når et parti der har næsten alle de samme holdninger som jeg har STORMER frem. Partiet er meget anti NWO og anti indvandring. Det er også pro Rusland  :hyper: :hyper: :hyper:

Citér
Slovakiet: Det højre-radikale parti Kotlebas Folkeparti Vort Slovakiet (LSNS) er ved den seneste meningsmåling i Slovakiet landets næststørste parti. Ifølge meningsmålingen lavet af analysevirksomheden Focus får partiet 13,6 procent af stemmerne, skriver slovakiske medier.

Meningsmålingen viser også, at landets regerende parti Smer-SD går tilbage og vil kun få 18,7 procent af stemmerne. LSNS er især kendt på grund af sin kritiske holdning til landets roma befolkning, NATO og korruption.

Det næste parti i meningsmålingen er partiet PS/Spolu (Sammen) med 10,5 procent samt partiet For folket af tidligere præsident Andrej Kiska med 10,3 procent. ota

http://mreast.dk/hojre-radikalt-parti-stormer-frem-i-slovakiet/

Jeg er sikker på at Forsvaren GYSER nu  :big_grin:

15
Jeg har stor respekt for folk der kæmper imod NWO, især når de var så dygtig til at kæmpe imod NWO som Qassim Suleimani var. Det er jeg bestemt ikke alene om at mene, men jeg er bange for at NWO-vesten kæmper for NWO imod Iran/Rusland/Kina. Heldigvis så har Iran/Rusland/Kina en meget større hær end NWO, så dette kan betyde at NWO får endnu en kongeolfert (ligesom med Syrien hvor NWO også fik en kæmpe kongeolfert) I en krig hvor NWO er på den ene side og Iran på den anden, så holder jeg helt klart med den side der er anti-NWO

Fra Dagens Blæser

Citér
Efter destruktionen af ISIS, takket være Qassem Soleimanis heroiske lederskab, er der ikke længere objektivt brug for “hjælpen”, og grundet såvel at amerikanerne og Israel er arkitekterne bag ISIS, og at de har likvideret såvel Syriens som Iraks redningsmand, så er de under alle omstændigheder uvelkomne terrorister.

I den første golfkrig måtte hundredtusinder lade livet. I den anden var det millioner som blev lagt i graven. Alene for at skabe svage, kaotiske stater der ikke kunne true Israel. Iran var en af de sidste som manglede at blive kastet ud i et neokonservativt blodbad. Nu ruller bolden.
https://dagensblaeser.net/2020/01/06/pis-af-afstemning-i-irak-giver-flertal-for-at-vise-amerikanere-doeren/

Fra Daily Stormer

Citér
Qasem Soleimani was an Absolute Hero and His Death is Both a Travesty and a Tragedy


Let’s look at a few facts about Qasem Soleimani, the hero who Donald Trump just assassinated.

    Soleimani came from a peasant family, worked in construction in his youth to pay off his dad’s debts and lifted weights in his spare time.
    He joined the Revolutionary Guard briefly after the revolution, to serve his country.
    When his country was at war with Iraq, he rose up quickly through the ranks, took part in every major operation.
    He described Operation Fath ol-Mobin as the best battle of his life, due to the odds being against his people and yet triumphing despite that.
    When he was working close to opium fields in Afghanistan, he fought against the drug trade.
    In 1998, he was put in charge of the Quds Force, Iran’s extraterritorial intelligence and military body.
    During the 1999 student revolt, he signed a letter to the president saying that if he did not put down the revolution, the military would overthrow the government and do it themselves.
    After 9/11, he briefly worked with Americans and captured or killed high-ranking al-Qaeda members, but the collaboration ended when George Bush declared Iran “evil” in a 2002 speech.
    He is considered a principal figure in the development of Lebanon’s Hezbollah militia, and he was in Lebanon during Hezbollah’s war with Israel and oversaw the conflict.
    He was the leading figure behind the destruction of ISIS by Syria and friends.

He was the definition of a hero, and a kind of idealized form of the New Man.

He was probably the single most respected military man in the Shiite world, and was considered one of the most powerful. He has been universally recognized as one of the most influential military commanders in the region for decades.

Assassinating a man of such honor using a missile strike is about the most cowardly thing I’ve ever heard of in my entire life.

https://dailystormer.name/qasem-soleimani-was-an-absolute-hero-and-his-death-is-both-a-travesty-and-a-tragedy/

Og Nordfront.se kalder Suleimani for en morderne martyr imod globalismen. Simon Holmqvist skriver det samme som hvad jeg mener

Citér

Varför hyllar vi en ”MENA-man”?
Många av oss med koppling till Nordfront visar idag solidaritet med Iran och en hyllning av Qassem Soleimani genom att sätta en iransk flagga vid våra namn på Twitter. Det har ifrågasatts av vissa, som menar att en ”MENA-människa” inte kan vara en hjälte för Europa.

Men där har de helt fel. Vi har i dagsläget inga arméer som kan strida mot den globalist-sionistiska världsmakten. Det kan däremot länder som Iran och Syrien och i dessa krig, där män offrar allt för att försvara sina familjer och sitt folk mot den extremistsunni-västerländska och sionistiska globalistalliansen, föds förstås hjältar och martyrer.

Fienden fråntog hjälten Qassem Soleimani äran att dö i strid, som den soldat han trots allt var i grunden, genom att fegt bomba honom från luften. Men han är nu en martyr, inte bara för muslimer utan för som nämndes ovan alla som ser globalismen som det största hotet mot vår existens.
https://www.nordfront.se/qassem-soleimani-en-modern-martyr-i-undergangskriget-mot-globalismen.smr
Sider: [1] 2 3 ... 59