Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Albert Johansen.

Sider: [1]
1
Mandehørmen / De kommer til mig
« Dato: Januar 25, 2018, 11:36:27 pm »
De kommer til mig af sig selv, disse unge drenge med ild i øjnene og en mærkelig tung vejrtrækning, med ønsket om at lære mere om disse spændende, nye lyster, de kan mærke inden i, som måske nok har træng sig på en stund, og som de nu må have udløsning for.

Det er de unge drenge, der – som jeg skam da selv gjorde i den alder – har en fornemmelse for alt det dejlige, to mænner kan gøre med hverandre.  :cat:

Jeg er jo en kendt og mægtig personlighed i miljøet,  :JC_PapaBear: så de finder hurtigt ud af at komme til mig. For mig er det da skam nærmest blevet en slags hemmelig livsstil at have de unge drenge til oplæring. Det er meget pikant. Min kære kone ved naturligvis intet, men jeg blander mig jo heller ej i hendes havearbejde og huslige pligter, vel.

Knejterne accepteres fra 15 til 20 år – er de skam da derover, så tager jeg dem ej uerfarne. Skal de være uerfarne, så skal de skam da også være helt unge. De 15 – 16-årige kalder jeg for mine juniorer, og de 17-20-årige kalder jeg for mine seniorer. :drool: Typisk har jeg et par stykker igennem programmet om ugen, så det samlede antal ligger temmelig højt, forstår I skam da rigtignok.

Jeg vil da skam holde på, at jeg er meget ærlig i min oplæring. Jeg forsøger ej at foregøgle dem noget, så jeg viser dem, hvordanne det fungerer – uden dikkedarer. Selvfølgelig passer jeg godt på dem, men de skal også vide, at det gør ondt, for ellers er de ej ordentligt forberedt, når de kommer ud og skal prøve det af med andre mænner.

Der er skam da andre detaljer, jeg kunne komme med, men I må da skam skrive mig en privat besked, om I måtte ønske at høre mere, ja det må I skam da.  :pooh_door:

De fleste er glade for den oplevelse, jeg underkaster dem, og det sker da, at jeg møder en dreng, som jeg bliver ved med at se i mange år derefter. De, der måske ej er så glade, finder jo nok ud af, at det alligeveller ej var noget for dem, og så har jeg alligeveller hjulpet dem på vej, sådanne at de er klogere bagefter.

Som I nok forstår, er det et  skønt liv med plads til lyst og leg, og sådanne skal det skam da i tilgift også være – til stor ærgrelse for Anklager-segmentet herinde!! :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

2
Fri Debat / Børnelokker i 50’erne
« Dato: Januar 20, 2018, 01:16:08 am »
Vi var små børn i slutningen af 1940’erne og starten af 50’erne, hva’ fa’en, der var skam da ej så megen opmærksomhed på os børn dengang, som der er på de små guldklumper nu om stunder. Akke-ja, vi kunne bruge hele eftermiddage alene uden opsyn af voksne. Den slags tænkte man da ej så meget på dengang. :cat:

Til gengæld blev vi fra en tidlig alder advaret mod børnelokkerne. Nå vi unger rendte og legede med hverandre da skam ude på gader og stræder, da stod fra tid til anden mænd, vi ej kendte og betragtede os. Vi vidste, hvad de gerne ville, det havde vores fru moder skam da fortalt os, så vi vidste med sikkerhed, at vi da skam skulle holde afstand.  :drool:

Jens var småt begavet, jeg husker, at han alle tider havde bremsespor i underbukserne, når vi skulle til svømning, og der hang altid et 11-tal under snudeskaftet på ham.

Han blev engang tilbudt en sodavand af en fremmed mand, vi andre så til, mens han fulgte med ham, vi burde have hentet en voksen, men hva’ fa’en vi var kun 8-9 år. Han kom tilbage til sine forældre om aftenen den dag, men der var skaden sket.  :JC_OMG_sign:

Han blev aldrig sig selv igen efter den omgang. Forældrene prøvede at få ham til at begynde i skole igen bagefter, men det var ikke så lige til.  :JC_PapaBear: Så vidt jeg skam da husker, kom han på et hjem, og hvad der skete derefter, ved jeg ej.

Han var ødelagt for livet, det er sikkert. Jeg så ham kun et par gange derefter, og der var et mærkeligt slør over hans øjne. Det må have været fuldbyrdet samleje, den slags slipper man ej fra med sindet i behold i den alder.

Når jeg tænker på, hvordan de små guldklumper er pakket ind i vat i dag, så er der skam da sket så meget siden dengang, hvor vi andre gik i korte bukser.  :pooh: Ej alt var bedre før i tiden. Det er mit indtryk, at der ej står voksne mænner og lurer ved legepladserne den dag i dag, og gudskelov og tak for det.

Kærlig hilsen Albert Johansen

3
Mandehørmen / GUBBI
« Dato: September 03, 2017, 06:25:04 pm »
Beklager, det var ej min mening at støde nogen. Det var bare uskyldig gas, og jeg havde skam da sørget for at poste i Mandehørmeren.

Beklager, Gubbi.

Kærlig hilsen Albert Johansen

4
Mandehørmen / Hvor stor er den?
« Dato: September 03, 2017, 06:16:55 pm »
Så skal vi da skam lade benklæderne falde, d'herrer - ligesom dengang inde i omklædningsrummet, da man gik med korte bukser, husker I nok. :cat:

Jeg kunne da skam aldrig lade være med at kigge, det erkender jeg skam da gerne, man er vel bare et menneske. :drool:

Engang var jeg i sauna under en forretningsrejse til Tyskland - det var forresten i Heidelberg. Deres nøgen- og saunakultur er meget anderledes - vi var en flok mænner, der ej kendte hinanden, og vi endte med at sammenligne og måle.

Det var en anden og mere afslappet tid.

Jeg lægger da selv ud: Min er over 20 centimeter - måske en 22-23 cm - lang og TYK! Hovedet ligner en violet hjelm, og der løber et flot fletværk af blodårer op og ned ad skaftet.

Hvor stor er din?

:drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

5
Fri Debat / august affe
« Dato: August 25, 2017, 11:03:54 pm »
blev opå et nyt sted ide flyvojord så drak vi to kasser bjørnebryg, må man godt det og vi havde værede på en af de små brune hvor vi sad højt og længe, og også så gik i dørken, må man også det. Så det  er snart alutniongen af sommeren,. så det skulle fejres men måske blev det for meget  her i mit elskede brønshøj. Vi ældre mænner ved bedst selv og ude med Stærkodder, Drengen og Øl-Ib, vi har det så skønt og godt sammen da skam, så hved så de forbandede aber, på den måde kan man se det. hold nu op, et par flasker med god Amarone så kan man lidt iugen, må man også det? og med en hund løbende efter en

6
https://www.document.no/2017/08/17/15-gutter-gjengvoldtok-et-esel-fikk-rabies/

"Allah er stor" tænkte de 15 unge muslim-unger, da de på skift knæppede et æsel. Dog med det resultat, at de skam da blev smittet med rabies :drool: :drool: :drool:

Ifølge Anklageren er episoden aldrig sket, og hvis den er, er det bedst slet ej at nævne det, da det stiller hans trosfæller i et dårligt lys. :cat:

De radigale arbejder i øjeblikket på højtryk for at udfærdige en officiel sympatierklæring - ikke med æslet - men med de 15 muslim-unger.

De rædselsfulde væmmeligboere er allerede gået i gang med at gøre plads i deres private hjem til de 15 knejter - så de skam da kan blive behandlet på danske sygehuse og på de danske skatteyderes regning. :drool:

 :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

7
Youtube anbefalinger / Se her, Carlo - russiske skinheads !!
« Dato: August 16, 2017, 11:20:21 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=j59BiLwdNO8

I Rusland er de da ej så blødsødne over for de ækle fremmedarbejdere og sorte negre fra Afrika :cat: Nej, der går de da skam anderledes direkte til problemet.

Ih, det kan da skam nok jage en skræk i livet på fejlfarverne, når der kommer sådanne en flok gode, russiske karle, som da skam nok ved, hvordanne næverne skal bruges :drool: Det er meget voldsomt, men da skam også tiltrængt, og også her i Danmark kunne vi snart have brug for sådanne en flok, der kunne jage en skræk i livet på "De Unævnelige".

Hvad siger du til det, Carlo? Er det ikke lige sådanne noget, vi kunne have brug for lidt af? Det er jo fa'me da ej snart til at være her længere :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

8
Youtube anbefalinger / Fut-munk
« Dato: Juli 01, 2017, 05:58:35 pm »
:drool: :drool: :drool:

https://www.youtube.com/watch?v=O9WgTZbDK1U

De utålmodige bedes spole frem til  07:10 :cat:

Kærlig hilsen Albert Johansen

Sider: [1]