Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Albert Johansen.

Sider: [1]
1
Mandehørmen / GUBBI
« Dato: September 03, 2017, 06:25:04 pm »
Beklager, det var ej min mening at støde nogen. Det var bare uskyldig gas, og jeg havde skam da sørget for at poste i Mandehørmeren.

Beklager, Gubbi.

Kærlig hilsen Albert Johansen

2
Mandehørmen / Hvor stor er den?
« Dato: September 03, 2017, 06:16:55 pm »
Så skal vi da skam lade benklæderne falde, d'herrer - ligesom dengang inde i omklædningsrummet, da man gik med korte bukser, husker I nok. :cat:

Jeg kunne da skam aldrig lade være med at kigge, det erkender jeg skam da gerne, man er vel bare et menneske. :drool:

Engang var jeg i sauna under en forretningsrejse til Tyskland - det var forresten i Heidelberg. Deres nøgen- og saunakultur er meget anderledes - vi var en flok mænner, der ej kendte hinanden, og vi endte med at sammenligne og måle.

Det var en anden og mere afslappet tid.

Jeg lægger da selv ud: Min er over 20 centimeter - måske en 22-23 cm - lang og TYK! Hovedet ligner en violet hjelm, og der løber et flot fletværk af blodårer op og ned ad skaftet.

Hvor stor er din?

:drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

3
Fri Debat / august affe
« Dato: August 25, 2017, 11:03:54 pm »
blev opå et nyt sted ide flyvojord så drak vi to kasser bjørnebryg, må man godt det og vi havde værede på en af de små brune hvor vi sad højt og længe, og også så gik i dørken, må man også det. Så det  er snart alutniongen af sommeren,. så det skulle fejres men måske blev det for meget  her i mit elskede brønshøj. Vi ældre mænner ved bedst selv og ude med Stærkodder, Drengen og Øl-Ib, vi har det så skønt og godt sammen da skam, så hved så de forbandede aber, på den måde kan man se det. hold nu op, et par flasker med god Amarone så kan man lidt iugen, må man også det? og med en hund løbende efter en

4
https://www.document.no/2017/08/17/15-gutter-gjengvoldtok-et-esel-fikk-rabies/

"Allah er stor" tænkte de 15 unge muslim-unger, da de på skift knæppede et æsel. Dog med det resultat, at de skam da blev smittet med rabies :drool: :drool: :drool:

Ifølge Anklageren er episoden aldrig sket, og hvis den er, er det bedst slet ej at nævne det, da det stiller hans trosfæller i et dårligt lys. :cat:

De radigale arbejder i øjeblikket på højtryk for at udfærdige en officiel sympatierklæring - ikke med æslet - men med de 15 muslim-unger.

De rædselsfulde væmmeligboere er allerede gået i gang med at gøre plads i deres private hjem til de 15 knejter - så de skam da kan blive behandlet på danske sygehuse og på de danske skatteyderes regning. :drool:

 :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

5
Youtube anbefalinger / Se her, Carlo - russiske skinheads !!
« Dato: August 16, 2017, 11:20:21 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=j59BiLwdNO8

I Rusland er de da ej så blødsødne over for de ækle fremmedarbejdere og sorte negre fra Afrika :cat: Nej, der går de da skam anderledes direkte til problemet.

Ih, det kan da skam nok jage en skræk i livet på fejlfarverne, når der kommer sådanne en flok gode, russiske karle, som da skam nok ved, hvordanne næverne skal bruges :drool: Det er meget voldsomt, men da skam også tiltrængt, og også her i Danmark kunne vi snart have brug for sådanne en flok, der kunne jage en skræk i livet på "De Unævnelige".

Hvad siger du til det, Carlo? Er det ikke lige sådanne noget, vi kunne have brug for lidt af? Det er jo fa'me da ej snart til at være her længere :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

6
Youtube anbefalinger / Fut-munk
« Dato: Juli 01, 2017, 05:58:35 pm »
:drool: :drool: :drool:

https://www.youtube.com/watch?v=O9WgTZbDK1U

De utålmodige bedes spole frem til  07:10 :cat:

Kærlig hilsen Albert Johansen

Sider: [1]