Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Venstrefløjens Hævner

Sider: [1]
1
Fri Debat / Hvor høj er Lars Løkke?
« Dato: Januar 01, 2018, 08:25:42 pm »
Hvad tror I? Jeg synes han ser så lille ud.

2
Fri Debat / Hvor mange muslimer er der i Danmark?
« Dato: December 06, 2017, 03:26:11 pm »
Andetsteds på debatten kloger den nationale debattør sig om, hvor mange muslimer der er her i Danmark.

Nu er det ulovligt at lave sådan en opgørelse, så det kan højst blive et gæt, med mindre den nationale altså har forbrudt sig mod loven. :big_grin:

3
Politik / Frygt som guddom
« Dato: September 15, 2017, 09:23:10 pm »
Nationalisterne herinde elsker gyset så meget, at de har ophøjet frygten til en slags guddom, som de ikke kan holde sig fra. Derfor kan de ikke få nok af død og ødelæggelse :happy:

Det må være nogle lange aftener derude i udkantsdanmark, så selvfølgelig skal man have lidt at gyse af. Så får man det straks bedre :big_grin:

At det kniber gevaldigt med at forholde sig til fakta glemmer vi bare. Så længe vi kan finde noget at gyse over, så løber det rundt - helst noget fra den anden side af kloden, som jo virkelig er relevant for os i Danmark. :happy:

Noget skal vi jo have den satans tid til at gå med...

4
Debat om debatten / Nigermanden styres af de nationale
« Dato: Juni 14, 2017, 11:44:11 pm »
Jegp, det er sådan, det forholder sig. Der er nok andre end mig der har gennemskuet det, men jeg vil gerne gøre de, der ikke selv har opdaget det, opmærksomme på det.

Og hvordan ser vi så det? Tjo, Nigermanden citerer såmænd "helt tilfældigt" på samme måde som de nationale. Det kan man eksempelvis se her, hvor først Nordboen citerer, og bagefter citerer Nigermanden:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6074.msg79367#msg79367

Der er ikke andre brugere end de nationale, der gør det der med at skrive navnet på den de citerer før citatet med fed skrift og efterfulgt at kolon. Så det gør de selvfølgelig også, når de skriver fra deres Nigermand-profil.

Gubbi har også skrevet, at Nigermanden ikke er skabt af samme person, som Tigermanden. Og hvem reagerede på det? Tjo, det gjorde såmænd Nordboen:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=5986.msg78290#msg78290

Altså: Nordboen skulle lige forhøre sig om, hvordan Gubbi kunne se det, og det er fordi Nordboen er en af de personer, der står bag Nigermanden-profilen.

De nationale har skabt Nigermanden, fordi de gerne vil have Tigermanden permenent bannet med henvisning til, at han ikke har holdt sig fra forummet. Det er elementært.

Sider: [1]