Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Peter Børsting

Sider: [1]
1
Hej forum - jeg er har hørt fra flere venner at vores national bank ikke er styret af staten, og vil spørge forumet hvorfor hulen den egentlig har monopol på kronen når hvis den er et privatselskab - ville det ikke være et demokratisk problem?Tak for en sober tone i debatten og saglig argumentation  :JC_goodpost:

2
Hej jeg har for nylig læst en artikel af ingeniøren Frank Rasmussen, "Jetfly forurener atmosfæren" i et nyt blad der godt nok har en lidet troværdige titel "Konspiration" (www.konspiration.nu), men som rummer nogle interessante betragtninger vedrørende såkaldt geo-ingeniør kunst eller på engelsk geo-engineering. Rasmussen foreslår en række beviser for at jordkloden undergår en "formørkelse" forårsaget af aerosoler fra flys kondenserede udstødning der bortreflekterer solens lys og har ifølge hans kilder medført en 22 % reduktion i mængden af sollys på jorden siden 1950'erne. Rasmussen udtaler bl.a. i artiklen at ...DMI og Miljøstyrelsen anerkender ikke fænomenet chemtrails (flyskabte kondensstriber på himlen og deres kemikalie sammensætning), og betegner det som en useriøs konspiration, som ikke skal tages alvorligt Deres holdning er tankevækkende, da man ved simpel research kan konstatere at chemtrails blot er et andet ord for geo-engineering. Ydermere skriver han at dette får DMI til at fremstå utroværdige idet de ikke anerkender officielt at flystribe kondenseringer skulle være andet eller mere end et almindeligt trafikrelateret luftforurenings fænomen.

Han underbygger sin mistro til Danmarks primære videnskabelige institution ved at påpege at de har tilsyneladende selv udgivet et temanummer om geo-engineering i deres interne blad, og haft dmi medarbejder Bo Christensen med som deltager i det engelske Royal Societys konference om geo-engineering.

Jeg tænker at det er usandsynligt at DMI fordrejer sandhed og udtrykker holdninger om noget så vigtigt som vores luftkvalitet og hæmmende effekter for sollyset på jorden. Rasmussen siger endvidere "Den store mængde nanopartikler der dagligt tilføres atmosfæren fra militære og kommercielle jetfly påvirker klimaet og vejret." Hen imod slutningen af artiklen agiterer han for at chemtrails, flyforurening og geo-engineering påvirker vores atmosfære på en måde der også påvirker vores vejr imod mere skydannelse og ekstreme regnskyl. Mest kontroversiel er nok hans sammenkædning af flystriber og kondenseret flyudstødning med den globale reduktion af blomsterbestøvende bi-kolonier, og udbredelsen af neuro-degenerende sygdomme som f.eks. Alzheimers. Jeg er stadig lidt "grøn" indenfor klima debatten om flyudstødning, men finder alligevel artiklen interessant på trods af artiklens udgivelse på et sammensværgelsesteoretisk blad. Hvad mener klimadebat-folket om begreber som chemtrails, geo-engineering, og flyforurening og hvilken rolle det spiller for klimaet og jordens temperaturer?

Kilder:

Frank Rasmussens artikel "Jetfly forurener atmosfæren", http://www.konspiration.nu/2017/01/10/jetfly-forurener-atmosfaeren-med-nanopartikler/

http://videnskab.dk/sporg-videnskaben/er-flystriber-pa-himlen-farlige-mennesker

http://www.dmi.dk/laer-om/temaer/klima/geoengineering

https://www.newscientist.com/article/mg22930553-400-we-cant-treat-global-browning-as-a-standalone-issue/

Sider: [1]