Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Mak

Sider: [1] 2 3 4
1
Fri Debat / Når fortiden kommer tæt på
« Dato: Februar 05, 2019, 10:17:09 pm »
Som I ved, var jeg desværre med i en bande, der holdt til i området omkring Istedgade og Hovedbanegården. Min opgave var at holde vagt og give tegn, mere kunne jeg ikke.

Jeg er blevet kontaktet af politiet, de vil gerne afhøre mig, så de har givet mig besked på at møde på politigården på fredag. Jeg møder selvfølgelige op og høre, hvad de vil. Jeg vil også fortælle, hvad jeg ved. Det er da det mindste, jeg kan gøre.

Det kan da godt være, jeg bliver straffet med fængselsstraf, men det er jeg ikke bange for. Der er ikke noget på jord, der kan gøre mig bange længere. Jeg vil få masser af tid til at meditere og komme Gud Herren nærmere, hvis det er det, der bliver resultatet. Og måske kan jeg sprede det gode budskab til nogen, der har brug for det inde i fængslet.

Forstå mig ret, jeg vil helst ikke i fængsel, men bliver det så, så tager jeg det med. Jeg ved, at jeg nok skal klare det, for nu er jeg ikke alene længere.

2
Fri Debat / Livet
« Dato: November 27, 2018, 11:00:18 pm »
Livet - det er hvad jeg har fået igen. Jeg mødte Menigheden da jeg var ved at dø i Københavns gader. Jeg boede på stationerne og sov i opgange. Jeg havde været afhængig af alkohol i ti år og jeg var lige blevet afhængig af heroin. Jeg ved nu, at det var djævlen der tog bolig i mig.

Jeg mødte to disciple fra Menigheden, og de rakte ud til mig på et tidspunkt, hvor kun Djævlen ville kendes ved mig. De tog mig med sig på et tidspunkt, hvor jeg bare ville dø - jeg ville ikke Livet længere, og dog var det Livet der blev mig givet, da jeg lærte Gud Herren at kende.

Det er så enkelt og så herligt nu, hvor jeg bor og lever med Menigheden. Patriarken er god ved os og vejleder os i vor forhold til Gud Herren. Mine dage går med stille bøn, meditation og arbejde i marken og med håndsysler som vi sælger til torvedage og lignende. Jeg fik ved min indtræden et nyt navn, så nu hedder jeg Daniel, og jeg blev salvet.

Det er så mærkeligt for mig at tænke tilbage på mit tidligere liv, men jeg ved, at det er Djævlen, der har boet i mig. SÅdan må det aldrig gå igen.

3
Politik / kan det lbive godt igen
« Dato: August 25, 2018, 07:16:05 am »
jeg kom væk fra vesterbro og er måske ved at komme ud af mistruget af heoin? det vbatr så ugyggeligt det jeg skulle hjælpe dem med, de lod mig strå vagt når de skulle lave noget så jeg fik heoin for det? en mand skylte dem penge så de bandt ham og smurte rust-fjerner på hans ben

jeg ville ikke ære med mere men keh kunne ikke betale dem pengene? så nu var det mig de var efter? jeg kan jo næsten ikke gå længere så selvfølgelig fangede de mig de holft mig fast og en dame de kalder Kulsoen skulle klippe min ene lille-finger af? hun kravlede rundt på mig mens de holdt mig nede jeg forestillede mig hende som en giftig edderkop det var en boltsaks og så tog hun fingeren så nui mangler jeg lille-.fingeren på venstre hånd

jeg prøvede dat gå til politiet jeg ville gerne fortælle og indrømme alt det jeg havde været med til og også at de hgavde klippet min finger af men politiet grinte bare af mig? de bille ikke tage mig alvorligt?

Jeg savner mor og far sådan jeg kan huslke da jeg var barn og vi sag om fredagen og så Disney Skæg det savner jeg sådan der er bare en ting jeg gerne ville og det er at være glad i gen

så nu møete keg ngen inde på hovedbane gårdeb som sagde de ville hjælpe mig sp jeg tog med dem, de er kristen og beder for mig ogg gav mig et værelse med en seng og et bord?  måske er det godt for mig jeg ved det ikke nen abstinenserne er ved at være boget bedre hold da og hvor har jeg vlret syg rysteruet var helt forfærdeligt

jeg håber aldrig i kommer til at prøve sådan nogfet

4
Fri Debat / klippe en finger afr?
« Dato: Juli 13, 2018, 08:28:48 pm »
de hav mig heorin så nu er jeg afhængig af heorin? føst fik keh det gratios så jeg blev afhængig så nu kan de bruige mig som en slags tjener fordi de bed jeg vil gøre alt for at få det igen?

de slog en mand ned for di de ville have pengene og jeg skulle holde øje med der ikke kom nogen? I ved jo at jeg næsten ikke kan gå så jeg kan ikke fgøre så meget andet end stå vagt. føj hvor bvar det uhyggelig da de havbde slået ham ned og han lå der og rystede

jeg ville ikke være med mere? så nui vi lde habve penge for at give mig stofgfet det kan jeg ikke betale? så nu vil de klipp e en finger af? så bliver vel bare nædt til at stå vagt for dem igen for jeg kan jo ikke gå til politeiet når jeg sel har været med til de ting

Der er kun en tin g jeg ville og det er at være glad. hvis bare jeg kunne snakke med mor og far igen og de kunne hjkælpe mig ligesom da jeg var et lille barn, jkeg svner dem sådan men de gider mig ikke mere

farvel verden!

5
Politik / carlo?
« Dato: Juni 24, 2018, 01:50:48 pm »
carlo du må hjælpe mig? jeg kebnder ikke andre hrtinde der sdelv gar haft mis-brugs problemer? viol  du ikke nok hjælpe mig? jeg er ved at b.live asfhængiof af heorin så det overlever jeg næppe? carlo vil du ikke nok hjælper migØ?Å

6
Politik / cdet er helt forfærdeligt?
« Dato: Juni 23, 2018, 11:08:31 pm »
det går leti ikke med mig lænere der er ikke længe tilnage nu det ved jeg ved sikkerhed. Jeg har det simpelthen så dårligt er der eslet ikke nogen der gerne vil hjælpe mifg? Hvorfor vil i ike hjælpe mig?

jeg har inden stder at bo så nu har jeg vlevewt bædt til at bo på mændends hjem på isted gade i? det er så forfærdeligt her de er alle asammen påvirkede så nu har jeg prøvet heorin? der var en helt fantastisk følelse men jeg vil gerne væk herfra så jeg ikke skal prøve det for mange gange for så bliver jeg jo nok afhænhuig af det lort?`

Det er niok med min alkohol jeg er helt nede nu eg drikker hver dag for ellers kan jeg ikke holkde det ud?

jeg skulle ned og købe enm burger og så knækkede benenen dammren under mig det blev sort og så vågnede jeg forst op på hospitalet men jeg ville helst ikke bliver der alt for længe for jeg har det iie så godt med læger.

De tilbæd mig et behandlingfroløb men jeg sagde nej? Så nu bor jeg på dobbelt-værelse på mændendes hjem med en der tæskede nmig første dag? DEt er ikke så fedt.

Jeg hr det så dårligt jeg ville bare gerne være glæad men jeg kan mærke at min krop snart ikke kan meder jeg ved slet ikke hvotdan jeg stadig kan være i live?

7
Kære venner? debatten er gået fra at handle om hvordan jeg kah blivbe hjulpet til at heg skulle have tøjettøjet af og låst dø'ren sammen med to små børn med vilje? sig mig er i helt syge iven i hovederne?

hvordan i alderden skulle det dog kunne hjælpe mig sag hvis jeg havde gjort det med vilje? tror i jeg er helt væk oven i hætten?

I kan da for helvede sige jer selv aty jeg aldriv ville have gjort det med vilje når nu jeg forsøger at vinde min familie tilbage?

I skulle hellere prøve at hkælpe mig lidt i stedet for at fordømme mig om noget i tuiæsuyneladene slet ikke har nogen indsigt i?

jeg blev simpelthen så forskærkket da de begyndte at skrige så jegh mistede balancen så selvfølhelig kunne jeg ikke forsøge at låse døren op med det samme: Jeg tror altså ikiek det er mig der er særlig mærkelig der, jeg tror nu heller ikke i andre kunne låse døren op, hvis i lå og rodede rundt nede på gulvet.

Mig der for op og begyndte at flå og hive i dør-håndtaget alt i mens jeg ikke havde tøj på og min søstyer der råbte og skreg fra den anden side? De fik døren op? Og mig der vraltede ud og måtte klæde mig på i værelset ved siden af? Sig mig tror i viekelig nogen bringer sdig i den situation med vilje? I skulle hellere hjælpe mig?

Hvad blev der af solidariteten?

8
Samfund- & Kultur / helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:05:33 pm »
det er  helt slit nu? jeg begyndte at drikke i gen jeg starteed i fredags? så jeg kan slet ikke huske weekenden der er bare et stort hul som er sort? Carlo? Jeg sagde det jo jeg har ikke mere at leve for det var som der falt en sten fra mit hjerte da heg startede med at drikke i gen men jeg har haft det då dårligte hele dagen i dag

mine forøældre og søster vil ikke mer med mig nu på  grund af det med mine små niecer, tror i virkelig jeg ville have taget t'jet af og låst døren hvis jeg havde vist de  var der? i må være sindssyge?

Lyse? Jeg prøvede med en vitamin pille fra livol men jeg ved ikke om jeg synes jeg har råd til dem?

Jeg harvde det helt forfærdeligt i morges jeg ved jeg var på klovnens bodega i går jeg snakkede med en mand der fortalte han havde tre sten i pungen, men det gad jeg ikke rigtigt  høtre mere om så jeg gik? Kender i klovnens bodega

jeg fik at vide at jeg har taget meget skade af al alkoholen så nu ved jeg at det skal være det der tager mig af dage, jeg vil ikke kæmpe mod det længere for jeg er for træt til at kømne tingene må gå som de vil

jeg har bedt om hjlækp på mine grædene knæ så mange gange nu og ingen ville hjælpe mig? Jeg vewd at det ville frelse mig hvis jeg havde fået en asiatiusk kone til landet men ingen ville forklare mig reglerne?

mine forældre skulle have hjulpet mig med penge for længe siden så havde jeg ikke hafty det så dprligt nu

farvel!

9
Samfund- & Kultur / Slut
« Dato: April 26, 2018, 02:37:21 pm »
Det er bed ay være helt slut nu for mig  jeg er stoppet med antibus fordi jeg måske gerne vil have muligheden fpor at komm i gang med at drikke igen-

mine forøældre har gjort det klart at de aldrig vil snakke med mig i gen min søster det samme. de begrunder at sidste gang jeg var ved min søster skulle jeg have"gjort noget" med mine to små niecer - jeg skiftede bare bukser og så var de der det var de t eneste jeg ville addrig gøre dem noget men det vil de ikke tro op?

hvad skal jeg nu gøre ? Vil de virkelig aldrig se mig mere på grund af den misforståelse?

10
Samfund- & Kultur / til carlo ?
« Dato: Marts 05, 2018, 01:38:59 pm »
carlo kommunen vi likke hjælpe mig med at få en asdiat kone til Danmark? Jeg har brug for at blive glad igen jeg var så gald nogen dage sammen med Bitten nu er hun væk / sammen med anden mand der drikker så nu drikker hun også.
nme
jeg vil gerne have nærhed og tryg hed, de danske mænd lider i ensomhed, hvorfor må vi ikke være glade? Jeg spurgte på kommunen, hun lignede et spøgelse i hovedet? Jeg spurgte om ikke de kunne forklare mig reglerne? Det ville de iokke, jeg spurrgte om ikke det er i samfundet interesse at eg er glad og har det godt?

carlo vil du ikke skrivfe til mig vil du ikke vise mit billede til nogen flotte søde kvinder i thailand? Jeg vil gerne i kontakt med dem, skrive mned dem lære dem at kende og have besøg? Måske kan jeg ofså finde en kone? så ville det nok være lidt lettetre at være glad og at finde mening med livet igen hele min familie er jo væk? Mine forældre vil ikek tale med mig stadigvækl min søster vil ikke lade mig se hendes to døtre? 

carlo kan du ikke hjælpe jeg ved en asiatisk kone kan frelse mig

11
Fri Debat / musbruger tv2
« Dato: Februar 23, 2018, 02:43:46 pm »
har i set musbruger på tv2? http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-02-22-den-stille-dreng-i-det-forkerte-toej-blev-misbruger-nu-er-han-taet-paa-at-doe det er vigtigt at der bliver sat fokus på os taberm,nd jeg var selv som philip før jeg stoppede ema at drikke i starten af januar

jeg lider stadig under mit lange mis brug jeg har fået at vide at jeg har brgyndende tehn på alkohol demens jeg havde det man kalder en våd hjerne. det er vitgigt med fokus på problæemet og at vi kan snakke om det, tør snakke o mdet

jeg har det stadig a helverds til min mor of far gider mig staduig ikke så jeg ved ikke om jeg kommetr tyil at tale med dem iden? Bitten skal føde mit barn men jeg ser hende ikke, huin har fået en ny kæreste der også drikker så det bliver et helvede det barn skal vokse op i

jeg ved ikke vad vej mit liv skal for der er ingen hjælp at hente. hvorfor vil i ikke hjælpe mig? Hvad skal jeg gøre nu?

12
Fri Debat / som barn
« Dato: Januar 29, 2018, 07:52:30 am »
jeg ved ikke hvrdor det blev så sindsygt med mit drikkeri, men jeg har tænkt på att det var min barndom. en mand r kunne ikke holde fingferne for sig selv så der var mange uhegahelige oplevelser der, jeg tror det kan ødelægge det for alle jeg blev i hvertfald aldrig glad. nu hvor jeg hasr været ædru noget tid sidder jeg bare og tænker på alt det h´jeg har ødelægt og på hvordan mit liv er blevet så dårligt keg har det virkelig dårligt og kunne ligeså godt være død

der er aligevel ingen der bville savne mig. jeg har bedt om hjælp så mange gange men der kommer aldrig noget nu må vi se med min nye læge der om hun også bvare vil fortælle mig hvor meget jeg koster for samfundet eller om hun vil hjælope mig med at få min mini crosser i ved sådan en som man altid ser indervandre damerne køre rundt på. jeg har så svært ved at gå nu jeg kan næsten ikke noget længere så jeg taner også hurtigt krops vægtr nu men det ville nok hjælpe hvis jeg kunne få lidt at spise men jeg ahr slet ikke få et apetiten tilbage endnumen jeg håber da det kommer snart

13
Fri Debat / 20 dage?
« Dato: Januar 22, 2018, 10:45:15 pm »
jeg har uikke drukket nu i 20 dage det har været jelt forfærfrlgt men jeg er langsomt ed at få det beder.rysteriet og abstinenserne har været ved at slå mig i hjel så det er ikke så sjovt mere. jeg ved godt at jeg aldrig kommer til at blive glad igen der er alt for meget der er gået i stykker men i det minste overlever jeg måske. jeg ved at jeg villle dø inden for få år hvis jeg havde drukket videre, det havde min læge fortalt mig.

Jeg ser ikke Bitten længere du hun drikker så jeg kan ikke se hende hvis jeg vil holde mig ædru? Hun har fået en kæreste der også drukker, så jeg regbner ikke med jeg nogen sinde får mit barn at se, det bliver en frygtelig opvækst for det barn.

jeg fiik hjælp fra kommunen til at få en ny læge på gruynd af min gamle læge ikke gad mig mere så nu kan jegh måske endelig få en mini crosser ligesp,m dem man altid ser indervandrerdamerne køre på, jeg kan næsten ikke gå længer. det er nigen meget lange dage nu hvor jeg er ædru hele tiden så nu tælnker jeg vbare på alt det jeg har ødelagt så det er ikke så sjovt mere

jeg ville bare gerne være glad, kan jeg slet ikke lbive glad igen? Hvorfor er sa,mfundet ikke inmdrettet til at hjælpe de mænd der ikke passer ind? Der er masser af hjælp til kvinderne, er vi mindre værd? Hvorfor?

jeg prøvede at kontakte mor og far for jeg ville gerne forsones med dem men det gider mig ikke længer så de reagerede ikke på kontakt, det gør meget ondt når ikke ingang ens mor og far vil vide af en længer, så er der jo stort set ikke noget tilbage af noget?

14
Fri Debat / en brug er har afsløret mig?
« Dato: December 02, 2017, 09:52:53 pm »
en bruger her inde fra ved nofgetg om niogle læser breve jeg har skrevet? altså han ved hvem jeg er - hvordan har jkan fundet ud af det? jeg jeg blevet hacket?

15
Politik / hjælp lige?
« Dato: December 01, 2017, 10:19:50 pm »
hvad læser i med fpor i vil ikke hjælpe mif alligevel, hvordsan kan man være så lige glad med sin medmennesker som i er?

Sider: [1] 2 3 4