Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - puffin

Sider: [1]
1
Fra medierne / Hvad der ikke tales om i svenske medier
« Dato: Maj 27, 2018, 06:28:54 am »
I øjeblikket er indvandring og problemer for velfærdssystemet det der tales om i svenske medier. Det er næsten blevet en universel sandhed at Sverige er på vej i afgrunden. Sverigedemokraterne har formået at svinge debatten på samme måde som vi har set i Danmark.

En lille artikkel som viser at det egentlig ikke er så slemt som de indvandringskritiske vil få det til at se ud som: https://www.dn.se/ledare/kolumner/rekordsiffrorna-vi-inte-far-prata-om-i-sverige/

2
Politik / Pinlig oplevelse
« Dato: November 12, 2014, 09:41:18 pm »
Jeg har netop været på mit første møde i den nye kommunalbestyrelse efter at have blevet genvalgt for Miljöpartiet i en lille svensk kommune. Da vi sad og begyndte forhandlingerne mærkede jeg en ubehagelig stank. Jeg begyndte at se mig om til siderne for finde ud af hvor lugten kom fra. Jeg var lige ved at for mig selv beskylde sverigedemokraten ved siden af mig da jeg begyndte at mistænke at det kom fra mig selv  :blush: :blush: 
Efter en pinlig stund fandt jeg ud af at en af mine katte havde tisset på tasken til min bærbare dator   :cat:

mvh
puffin

Sider: [1]