Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - anti-rød.

Sider: [1] 2 3 ... 5
1
Politik / 2019
« Dato: Januar 01, 2019, 02:55:22 pm »
Året 2019 bliver et rædselsfuldt år.
Det startede meget sigende med et mord.

Debatten her, har bekræftet det jeg og andre fornuftige har forudsagt vil finde sted.
Volden og fremmedgørelsen vil øges, og ordentlige danskere vil blive mismodige over muhammedanernes øgede destruktion af vort sammenhold. Moralen vil opløses i stadigt stærkere grad. Og tåbeligheden vil øges.

Se bare på debatten her, som er ved at gå i opløsning, fordi mange forfalder til ligegyldighed, istedet for at debattere seriøst hvad man burde gøre. I min familie har vi taget stilling og undlader ikke at tale om muhammedanernes vold og grådighed, og deres hærgen i af det danske samfund som de kun ønsker at udnytte og tilsvine. Ligefra at få julehjælp - som kun er en metode til at rage til sig - til at bringe endnu flere af deres familie ind i samfundet. Nogen som brænder den danske folkesjæl til aske som tiden går. Danskerne sammenhold er smuldret, og enhver har nok i sit. Der er dog stadigt enklaver hvor vi ser hvordan det burde være, når folk står sammen om ulykker som stormflod og andet. Lær af det, og sig ikke "hvad rager det mig"


Dronningen må ikke være politisk, men er garanteret bekymret over hvordan hendes "arv" ødelægges efter kongerige i 1000 år.

Hun sagde:
Vores fælles styrke næres ved, at vi har respekt for vore medmennesker og viser tillid til hinanden, for vi har alle et ansvar for fællesskabet. Det er selve vort samfunds rødder.
Hvis rødderne er syge, kan træet ikke stå, og det vil tage mange år for et nyt træ at vokse sig stærkt.
Derfor er det alvorligt, hvis nogle, som er en vigtig del af vort samfund, tager for let på deres ansvar og svigter deres forpligtelser. Er det noget vi genkender fra den senere tid?

Som vi kan læse siger hun at landet er ved at visne i konflikt på konflikt og uduelige politikere gør intet.

Jeg har før holdt nytårstale der 100% bekræfter jeg har ret, og tumperne intet fatter.
(læs dem)Brandmænd mødes med forsøg på at brænde dem op nytårsaften, idet nytårsraketter bruges som våben  (i får et gæt på om det er muhammedanere)
Politiet i antirødsamfundet vil skyde direkte mod terroristerne. Indledningsvis med gummikugler dernæst med skarpt.
Så ophører den slags - hvem skulle have noget i mod det, hvis de vil bevare Danmark vort fædreland.


2
Fri Debat / Muhammedanerne holder fødselsdagsfest
« Dato: December 04, 2018, 12:29:39 pm »
I modsætning til danske, der deler negerboller eller kage ud, ser vi sortklædte unge med muhammedanske navne der meget professionelt udført giver tæsk til en fødselar.
Det var bare for sjov.

Sådan ser det ikke ud. det virker mere som noget man ser i gadekampe fra mellemøsten.
Hvordan det her kan være sjovt, må skyldes muhammedanernes sygelige adfærd, og voldelige tendenser. (vi ik stik med kniv, vi kun smadr ham)
Homomfaber, anklageren m.f. vil sikkert bagatellisere hændelsen.

https://www.bt.dk/krimi/10-elever-paa-roskilde-katedralskole-bortvist-efter-foedselsdagstaesk-blev-slaaet

Hvor er det sjove ?3
Politik / Apu
« Dato: Oktober 31, 2018, 11:55:37 am »
I relation til tvs evige strøm af venstreorienteret propaganda, sidst om det brasilanske valg.


apu

Hver gang vi hører noget der ikke lige passer socialisterne, vælter det med experter "genier" der straks skal belære os om hvad der er god tone, og hvad der ikke er politisk korrekt.
Nu kommer vi til at høre om den nye Brasilanske præsident et stykke tid, men i mangel af stof, havde man en dybdegående diskussion om Apu.

Hvem er så Apu.
Jo det er såmænd den indiske tegneseriefigur i "the Simpsons" hvor man havde en holdning om hvor racistisk og politisk ukorrrekt med en sådan figur. At Apu er inder var forfærdeligt. Også selvom Apu er selvstændig og har en convenience store (lille supermarked) som han ejer, måske er det fordi han er selvstændig, det er så ukorrekt.
(indere er alle ansat i callcentre)  :yes:  :bad:

https://www.youtube.com/watch?v=91EzjG5O6j4

Men man sidder i "prime time" og taler om tegneserier, hvor det værste faktisk ikke er, at høre på det afsindige nonsens de kommer med, men at "genierne" om sig selv tror de bidrager med dybsindig viden til folket, og deres bestemmen over hvad folket skal tænke, er intellekt korrekthed,
og værdifuld debat for tilskuerne. Jeg græmmes.

Seerne skal helst lappe vrøvlet i sig, med stor taknemmelighed og benovelse.
For lige at fastslå betydningen af Apus optræden i "the Simpsons" og og den nødvendige fjernelse  af samme, fik vi lige et storslået eksempel om, man havde fjernet "negerkongen" i Pippi Langstrømpe som man fremhævede som korrekt socialistisk adfærd. ----gider i lige-----

Det der aldrig diskuteres som er langt mere af betydning, er hvordan stopper vi hjernevasken og tåbeligheden i samfundet.
Med andre ord, hvordan slipper vi for socialisme og deres sygelige trang til at ville infiltrere, selv i det mest latterlige.


Tænk hvis man viste den slags i andre lande. Seerne der, ville skrige af grin, eller være måløse over de danske "trendsættere (socialister) opfører sig som retarderede.

4
Politik / 600 fyres
« Dato: Oktober 25, 2018, 05:14:18 pm »
Socialdemokraterne fyrer 600 ansatte i region Sjælland, med Heino Knudsen i spidsen.

Det er ham her. (ham se majet klåg ud)
Sådan går det når socialisterne er på de ledende poster. En ting er hvad de siger, noget andet hvad de gør.
For en socialist betyder propagandaen mere end realiteterne.I Anti-rød samfundet ville det aldrig være sket. Vi har brug for sygeplejerske fremfor muhammedanere og samfundsnassere. Måske skulle man have været solidarisk og ikke flottet sig med for høje lønninger ved anklagerens overenskomst, som jeg advarede imod.

Alt magt til folket - og fanden tager de sidste, ikke sandt socialister.


5
Politik / Ørsted og anti-rød
« Dato: Oktober 09, 2018, 12:07:09 pm »


Ørsted har købt amerikanske Deepwater Wind energiselskabet.
Ørsted ser ud til at blive USA’s førende udvikler af havvindmølleparker.
I en meddelelse til fondsbørsen oplyser Ørsted, at selskabet har gennemført en handel til 510 millioner dollars, 3,3 milliarder kroner.

Eftersom staten ejer 50% af Ørsted, er det altså også staten der køber udenlandske firmaer.
Angiveligt i den hensigt at tjene penge på amerikanerne.

Nu er det spændende at se Anklagerens, Homofaber, og Carlos forargelse over staten foretager sig noget der til forveksling ligner anti-rød politik.
De 3 herrer, Anklageren, Homofaber, og Carlo vil sikkert gøre grin med det, og tale om hoppegynger, og komme med hånende udtalelser, med deres sædvanlige "Klods Hans" måde.
For æde deres egne tåbelige ord i sig igen ved en total tilståelse, skal vi nok ikke forvente. De kommer til at vride sig.
 :hyper:

Hvad gør vi nu lille du.
 :blum:

6
Fri Debat / Dagens emner
« Dato: August 31, 2018, 05:59:24 pm »
Hurra for akademikere -

For 10 måneder siden besluttede akademikerne, at der skulle opsætte videoovervågning på broer, da en tysk kvinde var blevet dræbt af en betonklods der blev smidt ned.
Der er indtil idag opsat 3 kameraer. Den adspurgte akademiker forklarede til Tv news at man jo har brugt tiden på at diskutere hvad vej kameraet skulle vende og lignende, garanteret i en konference
rundt om et bord, hvor man skulle opstille mål og udarbejde rapporter om teknik og forestillinger om emperi, i det nye felt, med vurdering af trusselbilledet, og om naturligvis ikke at krænke EU regler om datasikkerhed.
Hvor man opstiller videovervågning fra broer, hvad man ikke har gjort før.
og bla bla bla.

Her er et eksempel til sammenligning.


En helt “sandfærdig” historie fra den offentlige sektor:

Sådan her går det når der går det offentlige i det: En offentlig og en privat virksomhed aftalte at dyste i kaproning i en otter.
Begge mandskaber trænede længe, og da dagen kom, var begge hold “fit for fight”. Alligevel vandt den private virksomhed med en hel kilometer. Moralen røg helt i bund hos den offentlige virksomhed, og den øverste ledelse besluttede at næste år skulle man vinde.

Der blev nu nedsat en projektgruppe til at undersøge problemet. Gruppen fandt efter mange undersøgelser ud af at de private, helt uhørt, havde otte mand til at ro og en til at styre, mens det offentlige havde en mand til at ro og otte til at styre.

I denne tilspidsede krisesituation viste ledelsen betydelig handlekraft. De fik straks fat i et konsulentfirma, som skulle undersøge det offentliges struktur, og eksperterne kom efter mange måneders arbejde til den konklusion, at der var for mange til at styre og for få til at ro.

På baggrund af konsulentrapporten blev der straks foretaget ændringer i holdopstillingen. Man havde nu fire styrmænd, tre overstyrmænd, en styreleder og en roer. Af motivationshensyn indførte man desuden et pointsystem for roeren: “Vi vil udvide hans ansvarsområde og give ham større indflydelse”.

Året efter vandt de private med to kilometers forspring.

Den offentlige virksomhed fyrede straks roeren på grund af det dårlige resultat, men udbetalte dog en bonus til ledelsen i erkendelse af det store arbejde der blev udført. Der blev udfærdiget en ny analyse fra konsulentfirmaet, som konkluderede at man havde valgt den rigtige taktik, og at motivationen også var i orden. Dermed måtte det være materialet der skulle rettes på.
 
Et andet punkt fra TV News, var spørgsmålet om at sælge SAS. Her vil man sikkert bruge modellen fra seruminstituttet og sælge til en muhammedaner. Eller guldmand sjask til adskillige milliarder under værdien, efter man naturligvis har brugt et par hunredmillioner til en projektgruppe af akademikere og bengravende politikere, til at udforme en betænkning.

7
Politik / Tibetsagen
« Dato: August 24, 2018, 12:33:07 pm »
Nu rippes der igen op i tibetsagen som i bund og grund er uendeligt ligegyldig.
At et enkelt tibetflag eller 2 fratages en anarkist, er ikke værd at spilde tid på. Alligevel blev der nedsat en kommission der arbejdede i årevis uden at få relevante oplysninger.
Hvad har det kostet i fede honorarer til pamperne ?

Nu viser det sig ikke alle oplysninger kom frem, da politiledelsen dækkede over dem. Selvfølgelig fordi der var personer oppe i systemet der dummede sig.
Man har desuden fra ledelsens side bestemt at for eks. lydfiler skal slettes efter kun 6 måneder. Man skulle nødigt have nye sager på halsen. Det viser hvor råddent systemet er.

Det man kan lære af sagen og som bør komme frem er ledelsen i politiet er uduligt og styres af en flok nepotister. Vi ved jo en leder i politiet helst skal være socialdemokrat for at blive forfremmet.
Det er så meget mere grinagtigt at socialisterne ønsker at undersøge sagen, men det er nok mest alternativet og enhedslisten.
Mon ikke den almindelige socialdemokrat græmmer sig over der kommer afsløringer frem i lyset.

Jeg kunne godt lide at vide, hvad de par flag der blev konfiskeret har kostet samfundet ?
Det alvorlige i sagen er, om man stadigvæk vil dække over inkompetente ledere i politiet.
Hele politiaftalen fra 2007 har vist vi trænger til at skrotte forliget og få et helt anderledes politi.
Aprospos, så viser det sig ordningen med politikadetter er lige så umulig som alt det andet.

Hvis anti-rød skulle bestemme, fik vi et gendarmeri med nogle barske børger udrustet med motorbøsser, der kunne hjælpe det almindelige politi med at rydde op.


Og det ville ikke være tibetflag man gik op i, men kriminelle muhammedanerbander - trust me.

8
Fri Debat / Aretha Franklin er død
« Dato: August 16, 2018, 05:46:02 pm »
Aretha Franlin er død.

En dame som jeg har været stor fan af.
Et betydende menneske og soulmama, er ikke mere. Jeg ville med glæde have budt hende velkommen  som dansk statsborger.https://www.youtube.com/watch?v=Vet6AHmq3_s


Specielt til Warlock og andre modbydelige.
Nej, jeg er ikke racist.
Og gider i så godt stoppe jeres perversiteter.

9
Fri Debat / Om rygning
« Dato: August 16, 2018, 05:16:15 pm »
Spørgsmål til Anklageren.

Jeg har lige hørt en socialistisk skolelærer tale om han morer sig når skoleelever ryger.
Han anser det for et sundt tegn når de på den måde gør oprør mod autoriteterne, og de kan jo være stressede.
Hvad mener Anklageren. Holder han med skolelæreren eller er han imod ?


For mit eget vedkommende vil jeg mene stress ikke skal bekæmpes med rygning, alkohol eller stoffer.


10
Politik / Burkaforbud
« Dato: August 01, 2018, 05:42:47 pm »
Nu kom der endeligt et forbud mod den had-beklædning i det danske samfund. Selvom det er den sædvanlige slatne lovgivning.
Muhammedanere demonstrerer med denne opførsel, har et ønske om der indføres shariatilstande.

Det er politibetjente der skal afgøre om beklædningen strider mod loven. Fint, det er ligesom det jeg har foreslået med et gendarmkorps bestående af resolute  hærdebrede betjente der beskytter folket mod alt det pak og afskum der flyder ind over grænsen. Vi behøver ingen kystbanesocialistiske dommere til det.

Det får straks de venstreorienterede til at gå på gaden, som altid benytter de enhver chance til at lave brok og optøjer.
Men det er jo i forvejen forbudt med visse beklædningsgenstande. Det er forbudt at iføre sig en politiuniform, når man ikke er betjent, og det der af forbudt at gå nøgen rundt i hovedgaden.
Som sædvanlig kan vi konstatere de venstreorienterede kun er ude på ballade, og ødelæggende tendens i samfundet.

Man påstår det er meget svært at afgøre om beklædningen. Gu` er det da ej. Så hold dog op med det vrøvl.
Det burde være sådan at arabertøj/tørklæde var forbudt. Om sommeren er det let at afgøre der ikke er nogen særlig grund til at rulle sig ind i muhammedanertørklæder, for man fryser jo ikke
Anklageren har selv flere gange oplyst flere gang det er næsten 30 grader varmt.

Men til de der undrer sig, kan jeg oplyse, at det vi udsættes for er den rene skære socialisme med dens trang til at ødelægge dansk kultur, og få folk til at gå i takt.
En venstremand. Martin Geertsen. Har på TV protesteret mod venstres egen politik og mod Inger Støjberg.

Det der er så oplagt man næsten ikke kan se skoven for bar træer, er Martin Geertsen forsøger at sælge sine holdninger som liberale. Det er de bestemt ikke, når man tænker sig om. Det er socialisme forklædt som liberalisme. Et anslag mod en lov om at værne danske værdier og kultur, er godt nok ikke liberalt. Det er betonsocialisme som vi ser fra flere debattørers side.

Jeg vil tro Danmarks-kærlige folk som jeg, er holdt af et jerngreb, fra måske op til 70-80 % af politikerne. Resten er endvidere kun sødsuppe og noget der ligner.

Næh, giv en arabertøjbøde på 10.000kr. første gang, og udvisning af landet næste gang. Det vil være anti-rødt.
Endvidere mener jeg politiet straks skal forhindre lovovertrædelser, og med magt fjerne kvindens burka tørklæde på stedet. Så ville det ligne noget.

Jeg gætter på alle socialisterne og andre hallal-hippier, og bløddyr vil være imod.11
Politik / Kattegatforbindelse
« Dato: Juni 26, 2018, 05:09:15 pm »
Kattegatforbindelsen er atter kommet på dagsordenen, siden Lars Larsen først forslog at bygge forbindelsen. Hvilket mødte stor modstand fra politikerne, da det ville gå ud over Storebælt, som - når det er offentligt - ikke kan konkurrere.

Jeg tror en kattegatforbindelse med højhastighedstog vil være en god ide.
Trafikministeren Ole Birk Olesen (LA) som flere gange har udstillet sin dumhed, mener noget andet.

En togforbindelse vil være for dyr, siger han.
Vil det så sige England og Frankrig var nogen fæhoveder da de lavede eurotunnelen ?
Der har været sagt meget idiotisk i sagen. At forbindelsen skulle gå over Røsnæs. Totalt umuligt da mange steder på Røsnæs er fredet i klasse A. Forbindelsen skulle naturligvis gå syd for Asnæs, og være en tunnel indtil Svanegrunden der er lavvandet og her laves en dæmning. Tog for fuld hammer vil bringe turen ned på korte rejsetider.


Ole Birk Olesen kan ikke finde ud af det med tog, næh det er såmænd rigtigt nok, alle ledningerne falder jo ned hele tiden. Nok fordi man gør ligesom med It systemer, køber det billigste møg.

Jeg foreslår man lader private stå for det hele. Er det offentlige akademikere, vil projektet blive dobbelt så dyrt, og halvt så godt.
Jeg er træt af den slags fra politikerne.

Hvad mener andre.


12
Fri Debat / Muhammedanerne kommer.....
« Dato: Juni 14, 2018, 05:59:01 pm »
For ikke længe siden i Roskildesagen, blev vi belært om der aldrig ville komme muslimsk bønnekald i byerne her i landet.
Igen var der tale om venstreorienteret løgn.

"Jeg kan heller ikke høre det, når jeg er i Danmark, for der er aldrig kaldt til bøn over højttalere."Prøv at se det her. (det bliver garanteret endnu værre -vent og se)

Videoen her viser angiveligt en større gruppe muslimer holde Iftar på Rådhuspladsen i København.
https://denkorteavis.dk/2018/ny-muslimer-i-boen-paa-raadhuspladsen/

13
Politik / ETA i Spanien er opløst
« Dato: Maj 04, 2018, 08:26:57 am »
ETA var en gruppe af nogle få tusinder Baskere.

Var det konservativ ungdom i Spanien ?
Eller var det socialister. ?


Bare et par linier om deres angreb og mord på civile.

I sommeren 2009 sprængte ETA flere bomber omkring turiststeder i Spanien, bl.a. 30. juli på Mallorca, hvor ti civilgardister døde og flere blev såret.
ETA sprængte sin første bilbombe i Madrid i september 1985. Den medførte et dødsfald og 16 sårede. I juli 1986 dræbte en anden bilbombe 12 medlemmer af Guardia Civil og sårede 50. I juli 1987 kom Hipercor-angrebet, et angreb i et storcenter i Barcelona, der resulterede i 21 døde og 45 sårede.


I de senere år, har både spansk og fransk politi bekæmpet ETA. 
Den almindelige befolkning vendte sig også mod den meningsløse vold, man skal være socialist for at forstå meningen med.

ETA ville danne et selvstændigt Baskerland med en socialistisk regering.
Her må man forstå, når de siger den slags, er det ikke et demokratisk land med frie valg.
NEJ - det er en socialistisk stat - capice.
Med mord på egen befolkning (som DDR)
Sådan er socialisme når de får frit løb. Noget befolkningen ønsker at slippe af med. DDR, Tjekkoslaviket, Polen, Ungarn osv.
Folket ønsker altså hellere et "kapitalistisk møgland", fremfor et "socialistisk møgland."
Selv socialisme light vil det være godt at slippe af med.


Spørgsmålet er om vore herværende socialister nu begræder tabet, medens anti-røde jubler.
De vil sikkert ikke bakke op om anti-rød.


14
Politik / Anti-røde principper vinder over socialisme
« Dato: April 26, 2018, 05:14:43 pm »
I den socialistisk ledede kommune Struer, kunne Ulla Astup ikke få førtidspension, selvom det er synligt for enhver det var særdeles påkrævet.

Den socialdemokratiske borgmester Niels Viggo Lynghøj påstod "man blot fulgte loven" Det modbevises af Ulla Astrup alligevel får sin førtidspension.
(nu der har været presse og tv på.)

Godt nogen lod anti-rød principper vinde over den lede socialistiske metode, hvor folket åbenbart er en modstander der skal trynes.
https://www.tvmidtvest.dk/artikel/ulla-astrup-faar-tilkendt-pensionDer er godt nyt på vej til 61-årige Ulla Astrup.

Ulla Astrups sag er blevet behandlet i pensionsnævnet i Struer Kommune, og at det er endt med, at Ulla Astrup får tilkendt pension.
Der er godt nyt på vej til 61-årige Ulla Astrup.
Ulla Astrups mand bekræfter over for TV MIDTVEST, at der er kommet en afgørelse i sagen, og at det peger i retning af, at Ulla Astrup får sin pension.
Ulla Astrup har skæv ryg som følge af knoglesygdommen skoliose. Hovedet kan ikke rettes op, og hendes hage hviler på brystet.

---

Hvilken kynisk og umenneskelig behandling af en hårdt plaget dansker.
Tænk hvordan det ville være hvis anti-rød ledede Danmark med menneskelighed, rimelighed, rettidig omhu og sund fornuft.

Ja socialister.
Der er ligesom ikke rigtigt nogen modargumenter mod anti-rød,  eller nogen argumenter for jeres system.


The good, the bad, and the socialisme.


http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7685.msg105383#msg10538315
Politik / Et bedrag af lønmodtagerne
« Dato: April 24, 2018, 01:13:01 pm »
Er tiden løbet fra "den danske model" med store overenskomster og arbejdskampe - læs. Råben skrigen og gadens parlament, der taktfast råber et slogan. sådan som man gør hver gang de går på gaden - det er et led i en bevidst tankekontrol. Hvilket forfører "svage" sjæle, der let opildnes.


Hvad er den røde fagbevægelse med deres "forhandlere" andet end en "teatertrup
Hvor deres personlige interesser varetages først og fremmest i magtsystemet.
Opium for folket.


Det minder en del om fladjords snakken.

For fladsjordstilhængerne er beviser på jorden er en globe løgn, noget man afviser og ikke vil diskutere. Den er flad. Beviser afvises, da man ikke kan argumentere sagligt.
For socialisterne er argumenter om civiliseret adfærd og forhandlingsmetoder,  noget man ikke vil diskutere.
"I vil have ministerierne dikterer lønnen". De modsatte beviser afvises, da man ikke kan argumentere sagligt.


Der er flere og flere som gennemskuer, at det ikke er kampen mellem arbejdsgivere, stat og lønmodtagere, men at det er en rituel stammedans blandt tre parter, som har delt magten imellem sig - og at der er rigtig mange som IKKE er med. Dem uden for fagforeningen og andre med legitime interesser. Borgerne for eks.
De kan heller ikke kan komme det - medmindre de underkaster sig en ganske bestemt verdensanskuelse og deltager i skuespillet og løjerne, gennem få udvalgte foreninger.


Gule fagforeninger opfylder mange menneskers behov bør vække til eftertanke i fagbevægelsen.
Medlemmerne er der fordi de kan se deres fordel - hvad ellers. En af de ting de røde ikke vil svare på.

Det stærkeste "argument" for fagbevægelsen er, hvis det ikke var for os, ville alle være bragt til tiggerstaven.
Man forsøger at trække fortidens skygger med sig ind i en ny og anderledes tidsalder.
"som en skrev - det har virket siden 1800 tallet"  - jada, slaget på fælleden 1872.
Skal vi stadigvæk løse problemer med køllebank.


At smykke sig med "arbejderklassens" paroler og andre floskler - er lånte fjer. Især hvis man er blind for, at der er en meget væsentlig del af befolkningen, især i det private erhvervsliv, som ikke tjener nær så meget som de faggrupper, der i øjeblikket forhandler løn og arbejdsvilkår i det offentlige.

At man forestiller sig, at 8-10% lønstigning ikke vil medføre nedskæringer i antaller af ansatte, større produktivitetskrav (løbe stærkere) og mere kontrol - er i bedste fald naivt.

Formodentlig er det simpelthen udtryk for, at forhandlerne er ude af trit med arbejdsmarkedet og de egentlige problemer, som rent faktisk finde i den offentlige sektor: som for eks. umyndiggørelsen af de ansatte, som ikke længere kan tage beslutninger på fagligt grundlag, men skal følge foreskrifter og skemaer, som er udarbejdet af konsulenter, ofte med en helt anden baggrund end den faglige.
Det er lykkedes at bilde befolkningen ind, at der er en stor penge-trykpresse, som man bare kan sætte i gang - og så kan man give de offentligt ansatte mere i løn, uden at det går ud over nogen.


Forhandlingerne om de offentlige overenskomster er et skuespil, som reelt er til for organisationernes egen skyld. Det er sekretariaterne med de mange ansatte, som har en interesse i, at opføre et teater, som skal legitimere deres egen eksistens overfor de medlemmer der betaler en ikke ubetydelig del af deres løn, og tårnhøje gager til fagbosserne.
Man bliver gjort til grin af en forældet organisationsstruktur og ideologi.

Lad nu dinosauren uddø i fred.

Sider: [1] 2 3 ... 5