Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - anti-rød.

Sider: [1] 2
1
Politik / "Det perfekte samfund"
« Dato: November 12, 2017, 02:22:30 pm »
Det perfekte samfund og Carlo.
Carlo skrev i et svar til licensnægteren der gerne vil have hjemsendelser af kriminelle muhammedanere.

Citat
"Ja, drøm du bare. Eller sæt dig hen til Anti-rød og leg sjove tankelege om
Det Perfekte Samfund!"

[jeg håber det er citeret korrekt, så der ikke er noget fusk]
Jeg sætter lige lidt klammer, så kan Carlo selv fordele dem [[[}}}}}}((()))Det fik mig til at undre mig. Hvorfor skal jeg drages ind i det af Carlo?
Muligvis fordi han tror han rammer noget nedladende om mig og licensnægteren der giver sig på skrift.
Jeg kan ikke rigtigt se sammenhængen, men pyt nu med det.
Jeg har aldrig påstået jeg har en opskrift på "det perfekte samfund" men bud på noget der er bedre end det nuværende. Carlo har nok ikke haft "tænkehatten" på. Ihvertfald ikke den intelligente en af slagsen. Noget han har påfaldende svært ved.
Hvem skal man rette sig efter, de der kan tænke (sig om) eller de der ikke kan.
Carlo er socialist aka kommunist, og de mener med bestemthed deres system er det perfekte samfund. Så der er åbenbart delte meninger.
Nu kan jeg jo spørge Carlo, som nok mener han er foran mig, med perfekt samfund og sådan.

Men så svar på, om du synes socialister skal bestemme over andre mennesker, altså tvinge dem mod deres vilje, til at følge socialistiske paroler, eller de skal have deres frihed og ret til at bestemme over sig selv ?

En anden ting Hr. Carlo ikke har ladet sin visdom forklare er, hvorfor må man ikke lade tankerne flyde om det "perfekte samfund"
Hvad forkert er der ved det. Det skal måske være kæft tridt og retning, frihed lighed og broderskab.
Hvorfor er det nuværende med skyderier i gaderne øjensynligt bedre end et samfund hvor der ikke er skyderier i gaderne. Som vi er nogen der vil have.

Afslutningsvis vil jeg lægge op til man debatterer hvordan et perfekt samfund kan se ud.
Et anti-rødt vil gå ind for absolut håndhævelse af lov og orden. Forbyde gyldne håndtryk til offentlige pampere og veksle pengene til sosu assistenter osv.
Jeg kan forstå det er helt forkert.

Åh...... lige en ting. Er der nogen der tror Søren Papes talen med STORE BOGSTAVER hjælper, på bandekriminalitet, eller er det en illusion, der skal stikke blår i øjnene på folket.
Anti-rød metoden.
Hør her, kriminelle muhammedanerforbryder. Du får nu valget mellem frivilligt at forlade Danmark. Eller blive tvangsforflyttet evt. til en ø som vi bestemmer. For eks. på færøerne.så er ordet frit

2
Fri Debat / Skabe klarhed ?
« Dato: November 08, 2017, 07:42:19 pm »
Er der nogen der kan skabe klarhed over hvad der foregår.


Inger Støjberg var i tv, og det slog mig jeg ikke forstod hvad pokker der foregik. At hun er at sammenligne med en rød socialist er oplagt, men alligevel.
Journalisten viste nogle klip fra udrejsecentret hvor Inger Støjberg blev udsat for et par kvinder der hylede og skreg som sindssyge. Smed sig på bilens køler og en anden smed sig ned ved bilen, det fik på nippet  det hele til at eksplodere som benzin på et bål. Ministeren måtte under bodyguard beskyttelse flygte for sit liv og førlighed. En helt normal dag i muhammadland.

Her er noget jeg ikke helt forstå. Det er i Danmark og en minister må flygte fra en flok rasende muhammedanere. I Danmark. Hvordan er det kommet så vidt, hvordan kan man på nogen måde acceptere den slags, hvorfor griber man ikke ind øjeblikkeligt og rydder området, som anti-rød ville have gjort?

Inger Støjberg og journalisten talte om episoden som noget forfærdeligt og oprørende. Tjo.... det er rigtigt nok. På den anden side er det jo sådan muhammedanere altid opfører sig, så det er ganske normalt for dens slags. Jeg forstår ikke det kan overraske. Har man aldrig set videoer hvor muhammedanere er samlet. (altid i flok)
Skrigende voldelig optræden er standard.

Så talte de om ca 40% af muhammedanere dropper ud af skolen, og det ville Inger Støjberg gøre noget ved........Hvorfor ?
Med tanke på deres fætter/kusine indavl må man regne med en stadig større gruppe idioter og åndssvage. Så hvordan kan det overraske. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke forstår det.
Jeg tænker også på, hvorfor kan jeg ikke også som jer kan være som, et lallende fæ, der klapper i hænderne over kulturberigelsen  og tænke på, hvad vi kan lære af muslimerne, og lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.

Tænk at være som en der tænker det samme som alle andre. Hvor let det vil være.
3
Videnskab / Hvor irriterende dum har man lov at være på DD
« Dato: November 04, 2017, 12:25:21 pm »
Til Gubbi

Du bedes venligst give et logisk svar på hvorfor du tillader en så snotdum idiot som onlyme at komme med sine hovedpinefremkaldende indlæg.

At manden er dum som en dør og ikke forstår de mest simple ting er sin sag. (eller også gør han)
Men at han får lov at fylde debatten, genere og blokere alt og alle, med sit utålelige nonsens forstår jeg ikke. Det tjener ikke noget formål overhovedet. Det er ikke sjovt, det er ikke vedkommende, det tjener ikke DD. Manden er lige så interessant som kold havregrød.
Jeg er klar over han kun har en mission, og det er at genere andre, og få opmærksomhed. Han er syg i hovedet, og det er ikke interessant.


Så er der ingen tyngdekraft, så virker raktetter ikke i universet, så er jorden flad.

Se denne tegning som er så enkel selv en idiot burde kunne fatte det.4
Politik / Søren Pape - vatpik
« Dato: November 02, 2017, 06:07:38 pm »
Aprospos, så har der været nye skyderier på Nørrebro, på trods af Søren "vatpik" Papes stålsatte jernvilje bandepakker der er fremadrettede.
Det er ren tegneserie, og skyderierne vil fortsætte uanset hvor mange pakker man laver, flyver med flyvemaskiner, eller andet pjat.

Søren pape har vist sig som et skvat der siger vi ikke kan gøre noget ved bander der skyder.
Han har åbenbart fortrudt sin udtalelse, for nu skal LTF forbydes. Ja ja - ja ja.
Ligesom Levakovic skulle udvises. Er der nogen der for alvor tror på Søren Pape - vatpik, får gennemført noget som helst.Jeg ved hvad der hjælper. Indfang muhammedanerne og smid dem ud af landet, eller til et fængsel på discoøen eller eller færøerne, på livstid- muhammedanerne kan selv vælge.
De der sætter sig til modværge --- tja.


5
Politik / Anna Mee Allerslev
« Dato: Oktober 25, 2017, 03:14:57 pm »
Er der nogen der ved hvor meget Anna Mee Allerslev står til i gyldne håndtryk, fede pensioner og nepotistiske frynsegoder.

Den slags på venstrefløjen plejer jo ikke at holde sig tilbage i solidariteten med sig selv, og mindre med dem der skal betale gildet.

6
Fri Debat / Facisme
« Dato: Oktober 23, 2017, 11:20:46 pm »
Der er blevet skrevet en masse om facisme.
AFA = antifacistisk fraktion er blevet nævnt, og der er blevet skrevet en bunke sludder.

Ved I, i det hele taget hvad facisme er ?
Det ser ikke sådan ud.


Mussolini udtalte:
"Jeg er og vil for altid være en socialist, og mine overbevisninger vil aldrig ændres! De er i mine knogler."
Benito Mussolini
Italiensk diktator (1883-1945)


Der siges om facismens væsen og mål:
”Den fascistiske opfattelse af staten er altomfattendese uden for den kan ingen menneskelige eller åndelige værdier eksistere, endsige have værdi”.   
- ”Vi kontrollerer politiske kræfter, vi kontrollerer moralske kræfter, vi kontrollerer økonomiske kræfter, derfor er vi en fuldstændig korporativ stat“
- ”Alt inden for staten, intet uden for staten, intet imod staten.“
- ”I betragtning af, at privat produktion er et nationalt anliggende, refererer virksomheder til staten for produktionens retning.“


De typiske borgerlige slogans er "Mindre stat og mere privat", "Mindre stat, mere menneske"
Så på den front er fascisme det diametralt modsatte af borgerlighed, hvilket Mussolini faktisk også selv pointerede.
Fascismen er afgjort og absolut imod liberalismens politik, både på det politiske og økonomiske område.

Historiske kendsgerninger.
Mussolini meldte sig i hvert fald som 17-årig ind i socialistpartiet, og da han året efter tog til Schweiz, skrev han til en ven, at det eneste, der klingede i hans lomme, var et par mønter og en ”medaljon af Karl Marx“.
 I Schweiz blev han så skribent for bl.a. bladene Arbejdernes Fremtid, Socialisternes Avantgarde og Proletariatet.
Det lyder ret socialistisk. Og da han senere vendte tilbage til Italien, blev han partisekretær for … socialistpartiet, samt journalist for to socialistiske blade, nemlig Klassekampen og Socialisternes Avantgarde. Han skrev også bogen 'Trentino betragtet af en Socialist', og i 1912 til 1914 var han chefredaktør på det førende kommunistiske dagblad Fremad!


Facisme er blot en fraktion af den verdensomspændede socialisme. verdens mest menneske fjendske system.
Bizart nok vil dens tilhængere ikke vedgå sig arv og gæld.

Istedet for al jeres løgn og propaganda burde i nedrige usle socialister stå frem og indse hvad i er.
Diktatur, vold, magtmisbrug, løgn, hjernevask, er klassiske karaktertræk der hører jer til.

Desværre har i været til lige siden Kain myrdede Abel p.g.a misundelse. En dødssynd der er grundlagt i jeres gener.
Derfor kan man ikke appelere til jeres samvittighed, for der er ingen. Man kan ikke ræsonnere med  jer om rimelighed eller fornuft, for der er ingen.

I ønsker kun en ting, at forfølge jeres mål til fornedrelsen er total. Hadet er jeres drivkraft.
Tror i ikke vi ved det - er i virkeligt så stupide og uvidende.

7
Fri Debat / SvampeBob
« Dato: Oktober 20, 2017, 11:14:54 am »
11 congolesere er indlagt på Rigshospitalet, efter at have spist grønne flusvampe.
Det må være en far og en mor, samt deres 10 børn.

Hvad koster det at have dem indlagt på sygehuset, foruden 11 ambulancer der hentede dem, og læger der skal behandle. Dertil hele set-uppet, med politi osv. der går på tv.
Et forsigtigt skøn er 5000,-kr. pr dag per person. d.v.s. 9x5000kr = 45.000kr. + det løse.
Man taler ofte om hvad indvandrere koster. Mon en sådan udgift medregnes i de fine regnskaber akademikerne udregner (med kugleramme formodes) Sikkert ikke, for det pynter nemlig ikke propagandaen fra godhedsindustrien.

Hele historien er tragisk, klart nok. Alligevel kommer man ikke uden om at stille relevante spørgsmål, som jeg gør. Det er der en del usædvanligt gode grunde til.

Nå, men jeg træder udenform rammen et øjeblik, så vi må straks nedsætte en kommission der kan se på hvordan man forhindrer de nye danskere i at gøre det her engang til. Jeg foreslår så, for husk vi skylder indvandrere alt, at der omgående efter der er skrevet en betænkning oprettes et korps af naturpædagoger, der kan tage med negrene ud og plukke svampe, så de bliver sorteret.
Der må også straks opsættes skilte på fransk, der kan advare mod champignon de la mouche verte.

Der er ihvertfald debattører der vil tænke sådan, og nogen der vil skælde mig ud for mit indlæg.

8
Fri Debat / Vi går en mørk fremtid i møde
« Dato: Oktober 08, 2017, 01:29:10 pm »
Venstrepolitikere er delt om holdningen til Danmarks fremtid. Politikere man formoder skulle gå forrest for Danmark. Det er slet ikke tilfældet.
Den tankegang der har bredt sig hos venstre og alle andre partier er en sindsmæssig farveløs gift der dårligt bemærkes. Alligevel lammer den efterhånden den danske kultur og værdiarv. Modgiften er virkningsløs snak snak og atter snak fra politikere der som kutteklædte kultledere sender unge danske soldater i døden i et fjernt land, for at give ofre til afguden, og spilde dansk blod på ørkenjorden. En ti-årige pige voldtages af en modbydelig muhammedaner, er resultatet vi kan forholde os til.


En venstrepolitiker - Eva Kjær Hansen - tidligere minister og indflydelsesrig person på danskernes hverdag. Hun er akademiker. Jeg ville ikke have henvist til det, hvis ikke det var så nærliggende.
Nogen forsøger at gøre grin med mig, for min overdrevne brug og miskredit. Men...............tænk nu alligevel over det.
Hvis du er i det danske samfund, hvem laver så lovene du får bøder efter, og hvem idømmer dig dem. Hvem bestemmer over dine børn i den sidste ende, og præger dem til at elske det der ikke er dine værdier. Hvem tilrettelægger skolerne og dine børns første år. HVEM?

Eva Kjær Hansen
udtaler gennem Fyns.dk blandt andet:

http://www.fyens.dk/indland/Venstres-Eva-Kjer-Hansen-gaar-imod-burkaforbud/artikel/3191768

Mens Venstre støtter maskeringsforbud, stemmer Eva Kjer Hansen imod, siger hun efter folketingsgruppens møde.
vi angriber grundlæggende danske rettigheder og værdier for at bekæmpe et problem?
Hvordan det vil indvirke på det danske samfund? Jeg synes, at vores grundlæggende frihedsrettigheder er noget af det vigtigste at kæmpe for.


Man burde være lamslået over den langtrækkende betydning af dette. Men giften er langsom virkende og bemærkes kun af de færreste. Som kulilte er lugtfri og smagløs. Dog kan det erkendes hvis man kan tænke sig om.
Hun er imod et forbud mod muhammedansk skik med burka, fordi det er som hun siger:
grundlæggende danske rettigheder

Siden hvornår har det været det danske folks værdier at bruge undertrykkende symboler og gå med mærkelig uhyggelig klædedragt. Hvornår blev det dansk værdier, som Eva Kjær Hansen forsvarer.
I det hele taget, at vi danskere uden videre skal høre på fremmed middelalderlig retorik med ord som burka, hallal, sharia, koran, eid, allahhu akbar uafbrudt. Der går ikke en dag uden du påvirkes af muhammedansk overtro og sortsnak. Der foregår en forkyndelse af den muhammedanske tro der er langt større end søndagsprædiken i kirken.
Vi er syltet ind i fremmedfjendsk påvirkning, og snart kan vi ikke tænke dansk mere. Det er da forfærdene da vi er ved at begå selvmord, hvor danske værdier dræbes en efter en. Folket holder de facto kæft for den herskende klasse, hos Orwell beskrevet som storebror, tænker for os, og opdrager os gennem "uskyldig" hjernevask.

Jeg vil gerne høre hvad andre mener.
Selvom jeg er klar over der kun er en dyster fremtid der venter. Hvor de gode græder og hallalhippierne fryder sig.

Skriv dine kommentarer.
9
Fri Debat / Succes byggeri
« Dato: Oktober 07, 2017, 11:35:39 am »
https://www.bt.dk/danmark/avis-statsligt-byggeri-bliver-en-milliard-dyrere-end-ventet?referrer=RSS

Avis: Statsligt byggeri bliver en milliard dyrere end ventet


AR:
Kun 1 milliard kroner - 1.000.000.000,00kr
Det må være en succes efter vort debat akademiske geni Homofaber.
Kun en overskridelse på 1.000.000.000,00kr. Det må afkræve beundring.

Niels Bohr bygningen er et prestigebyggeri, projekteret af akademikere, står nu tom og ufærdig (fremadrettet?)
.
.
.
Homofaber mener blandt andet:
"DeMars en succes: kun 16 procent over budget"

10
Politik / Hvad nu hvis
« Dato: Oktober 03, 2017, 12:09:31 pm »
Hvis nu statsministeren havde fået sandhedsserum, ville åbningstalen begynde nogenlunde sådan.
Statsministeren har ordet:

Velkommen til deres majestæt og kongelige højheder.
Endnu et år er gået  - det er ihvertfald sandt, og det eneste der ikke ville være løgn og latin hvis ikke det var fordi jeg havde spist sandhedsserum.
Jeg konstaterer vi er en lorteregering, der vil kludre og begå nye fadæser. Vi har ikke og vil ikke gøre noget som helst mod alle de muhammedanere der begår kriminalitet, og forvandler områder i Danmark til shariastyrede "lille istanbul" kvarterer.

Vi vil dog sende nogen naive danske soldater til Afghanistan så de kan blive ofret på altret. Komme hjem i kister og forkrøblede uden arme og ben. Alle os akademiske magtmennesker får "jern" på over al den ulykke vi har magt til at hælde i hovedet på befolkningen, vore soldater og civile afghanere.

Vi har stadigvæk ikke gjort en dyt mod hjemløse eller ældre der misrygtes på plejehjem rundt omkring.
Vi har nu gennemført en aldeles asocial og komplet uduelig skattelovgivning der giver lettelser til de rigeste, og ikke gør op med bureaukrati eller skattesnyd. Det giver arbejde til en masse akademikere.


Sådan er vi jo, især de der rager til sig med arme og ben i godhedsindustrien, de værste finder vi på venstrefløjen, der som sædvanlig møder op i cowboybukser for at hilse på dronningen og i al almindelighed minder om det socialisterne er - plebejer. I den betydning vi kender det, en ukultiveret grov person, en proletar

..........En sand åbningstale vil fortsætte i samme stil, og sådan burde den vel også
Hvad mener andre.

Sådan vil den ikke være, men en opregning og selvros om alt det regeringen tager æren for. Vi har og bla bla bla. Det går godt, ingen ledige, vi er gået frem (adrettet)

Nye arbejdspladser og deslige skyldes ikke politikere, men kapitalister der tilbyder produktion og arbejde.


11
Fri Debat / Nyt stenkasteri
« Dato: September 27, 2017, 08:46:42 am »

https://www.tv2lorry.dk/artikel/drenge-kastede-sten-fra-bro-og-ramte-lastbil


Drenge kastede sten fra bro og ramte lastbil.
Da en 38-årig lastbilchauffør fra Fredensborg mandag middag kørte under en gangbro ved Centervænget i Kongens Vænge i Hillerød, fik han sig en ubehagelig overraskelse.

I samme øjeblik, han kører under broen, bliver hans forrude ramt af en sten, der er flere centimeter i diameter. Forinden har han set to drenge på broen – og han mener, at det er dem, der kastede stenen, som forårsagede et hul i forruden.
.
.
Det store spørgsmål er nu hvilke nationalitet drengene har ?
Pressen kommer ikke med oplysningerne, bortset fra TV Lorry. Det hele skal helst være så politisk korrekt, og kvalmende radikalt socialisme.

Hvad kan de mon være ?
Hvad er odds for det er danske små børn på 9 år der har kastet stenen.
Nok 1:100
Hvad er odds for det er muhammedaner møgunger, jeg tror ikke man gider spilde tid på at spille om det..
.
Hvad tror i ?TV Lorry:
Drengene beskrives som mellem 10 til 14 år, af anden etnisk oprindelse end dansk og iført mørke dunjakker og mørke bukser.


Igen et eksempel på volden ligger i de muhammedanske gener. Nogen tror man kan integrere og pædagokke bekymringssamtale problemet væk.
Hvor dum har man lov at være.

12
Politik / Socialdemokraterne bekender kulør
« Dato: September 17, 2017, 01:04:26 pm »
På socialdemokraternes kongres  skiltede man med en ny flygtningepolitik. Den gik dog ikke, da flertallet faldt tilbage til den velkendte betonsocialisme.
Flere kammerater gik på talerstolen sædvanen tro iført uniformen med skjorten udenfor bukserne, og en enkelt med et Thorvald Stauning gedebukkeskæg. Tonen og holdningen var slået an, om kvoteflygtninge.

Vi vil have flere muhammedanere var "det retfærdige krav"

eller som jeg betegner det, fuldkommen blæst i hovedet. Det vedtog kongressen så. Nu ser vi tydeligt den aktion man har forsøgt med at tage stemmer fra DF, var ikke andet en tyndbenet propaganda.
Disse socialister hader det danske samfund, med individualitet, virkelyst og innovativ skabertrang, med privat opfindsomhed og etablering af fabrikker og firmaer. De vil den konforme ensretning hvor de kæmper for samfundets opløsning.

En mand kommer gående ned ad gaden, så ser han et skilt "her vaskes og rulles" fint tænker manden, her kan jeg få ordnet mit tøj. Men da han kommer nærmere, ser han det er en marskandiser, og det er skiltet der er til salg.
Præcis som med socialdemokraterne: De har kun skiltet til salg.


Hvis du vil bevare din danske livsform - så stem aldrig på en socialist

13
Fri Debat / Akademikere - HA.
« Dato: September 15, 2017, 06:12:58 pm »


Om en uge skal et storstilet projekt over Kongeåen ved Jedsted Mølle indvies. Der er blot ét problem - den leverede bro er én meter for kort.

Designet og projekteret af akademikere. Hvor svært kan det være. Hvor dum har man lov at være.
Man skulle have spurgt en anti-rød, der vil kunne anvende et målebånd korrekt.  :hyper:

14
Politik / Socialisterne er ikke demokratiske
« Dato: September 12, 2017, 06:38:44 pm »
Hvor tit har vi ikke hørt diverse socialister køre løs med deres propaganda om hvor --- åh så demokratiske socialisterne er. Ikke mindst anklageren og andre.
Som jeg tidligere har påvist er deres demokrati kun en tynd lag fernis der dækker over deres sande væsen. Proletariatets diktatur

Bevis ! Se her.
I Frankrig har man demokratiske valg, hvor landets ledelse bliver valgt af folket. Som for eks. Macron. Et flertal af det franske folk har valgt ham til at lede landet, hvad han så gør.
Straks kommer den franske ærkesocialistiske fagbevægelse på banen og benytter gadens parlament. Primitive lavintelligente ballademagere.
Vi mangler bare guillotinen.

TV2 news:
Fagforeninger står bag demonstrationer i 180 byer i Frankrig i dag i protest mod de reformer af arbejdsmarkedet, præsident Macron vil indføre.

De vil med vold og magt modsætte sig nødvendige reformer, af gammel jernbeton socialisme.
Det må give Hr. anklageren et dilemma.


Socialister=vold

15
Politik / Motorbøsser
« Dato: September 02, 2017, 04:21:37 pm »
https://www.nrk.no/nyheter/finsk-politi-far-maskinpistoler-1.13667921

1. september 2017 kl. 06:48  Finsk politi får maskinpistoler Alle finske politipatruljer vil i fremtiden bli utstyrt maskinpistoler, i tillegg til pistolene de fortsatt vil bære. Politiinspektør Ari Alanen sier ifølge NTB at terrortrusselen innebærer at politiet må være bedre forberedt.Finske politibetjente skal nu foruden deres pistol bevæbnes med motorbøsser.

Carlo og Anklageren må se dumme ud ved denne nyhed. Eller er finnerne nogen rigtige
slemme pu-ha, anti-rød drenge.
.
.
.
Anti-rød parolen:
Hvis i satans muhammedanere ikke omgående stopper op og rækker poterne i vejret når i bliver råbt an, og ikke kommer med en masse "fuck, jeg ved hvor du bor" kan i deltage i en reklame film for schweitzerost.

.
.
Sidste nyt.
Igen er en Levakovic anholdt. Nu skal han vel have flere  millioner.

Jeg kan forsikre jeg om i anti-rødsamfundet ville han komme i spjældet,på vand og brød, og derefter blive fysisk smidt ud af landet. Ikke noget humant sødsuppe, med han skam skal have ophold med alt betalt.

Sider: [1] 2