Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - J. Langgaard-Nielsen

Sider: [1] 2
1
Fra medierne / Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 21, 2017, 03:50:15 pm »
Organisationen RED BARNET INTERNATIONAL (leder: Helle Thorning-Schmidt) efterforskes for menneskesmugling.
Meget tyder på, at Red Barnet International har sejlet færgeservice for illegale migranter med skibet 'Vos Hestra', som i oktober blev ransaget af det italienske politi som led i en efterforskning af NGO'eres menneskesmugling.

https://newspeek.info/italiensk-politi-ransager-helle-thorning-schmidts-baad-efter-anklager-om-menneskesmugling/

https://newspeek.info/helle-thornings-organisation-efterforskes-for-menneskesmugling-af-politiet/

En video kan hentes i det øverste link; den er fra Marinetraffic.com og har vist NGO-skibe i fast rutefart mellem Afrika og Italien.

Det er bare så ulækkert at læse om disse landsforrædere, som i "humanismens" klæbrige navn underminerer de vesteuropæiske lande med deres taxi-sejlads for afrikanske indtrængere. Hvis bare det vigtige af det, jeg har læst i Newspeek, holder - så tøver jeg ikke med at kalde Red Barnet International for storforbrydere, som burdes stilles for en domstol.

Og skulle det ske, hvem ryger så med? Det gør den "pæne dame", som for bare 2½ år siden endnu var Danmarks statsminister.
Det har nok også noget med det at gøre - og at "Danmark er et socialdemokratisk land" - at MSM i Danmark er helt stille i øjeblikket. Emnet har ikke disse mediers interesse!

2
Politik / Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 20, 2017, 10:24:53 am »
Ja, nu sætter jeg dette under politik - men altså....er Alternativet egentlig et politisk parti?
Vel næsten mindre end Jakob Haugaard var politiker i sin tid.

Jeg opfatter "partiet" som en paraply for alt det rablende gale, det at være anderledes næsten for enhver pris (som regel på en syg måde, jævnfør homo-parader etc.), et gøglerparti, som ingen seriøse politikere burde røre med en ildtang.

Et "morsomt" påfund for nylig - som den homoseksuelle partiformand Uffe Elbæk da også bifaldt - er, at der skulle indsamles billeder af Alternativet-ansattes kønsorganer, hvorefter billederne skulle hænges op som collage på partiets stamværtshus, homo-baren "Centralhjørnet", Kattesundet 18 i København!

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE10041275/uffe-elbaek-stoettede-indsamling-af-intimfotos-fra-alternativets-ansatte/

Ville et sådant parti kunne tiltrække vælgere/medlemmer i hvad du ville kalde nogenlunde almindelige menneskers kreds? Nej vel?
Hvis du er på en arbejdsplads blandt ganske almindelige, voksne mennesker, ville du så sige åbenhjertigt ved frokostbordet: Jeg er medlem af Alternativet?  Nej vel?

De ryger såmænd nok ud igen, (nemlig når der kommer en anden skør døgnflue). Det mest forfærdelige er, at der er så mange skupskøre, perverse, barnlige dummernikker i Danmark. Det hed sig engang, at vi havde haft "oplysningstid"...jeg ved snart ikke rigtigt!

3
Samfund- & Kultur / I Tjekkiet må lovlydige borgere bære våben
« Dato: Oktober 24, 2017, 08:56:16 pm »
"Tjekkiet gav fornylig lovlydige borgere lov til at bære skydevåben til selvforsvar. Det sker både som reaktion på den stigende terrortrussel og som følge af den tjekkiske regerings liberale syn på folks ret til generelt at kunne forsvare sig selv."

https://newspeek.info/europaeisk-praesident-eu-borgere-boer-kunne-baere-skydevaaben-til-selvforsvar/

Man skal naturligvis inden man køber et våben bestå nogle teoretiske og praktiske prøver.
Det lyder fornuftigt. På den måde vil man nok kunne si nogle skøre kugler fra.

Tjekkiets indenrigsminister Milan Chovanec:
"Vi skal ikke afvæbne vores befolkning i en tid, hvor sikkerhedssituationen konstant bliver værre."

Skal vi virkelig lære af et forhenværende østblok-land, at man altså bør kunne forsvare sig, både som person og som stat mod den islamiske trussel?

4
Politik / Tocifret millionbeløb til "forskønnelse" af Mjølnerparken
« Dato: Oktober 03, 2017, 02:49:05 pm »
Københavns Kommune har i samarbejde med boligforeningen Lejerbo og Landsbyggefonden offentliggjort deres planer for, hvordan de vil komme bandekriminaliteten i et af Danmarks mest belastede områder, Mjølnerparken, til livs.

Ak, hør en gang:

Et tocifret millionbeløb, hvoraf en stor andel kommer fra skatteydere, skal gå til et aktivitetshus og forskønnelse af de kriminelle familiers boliger.

Kan I genkende "stilen" fra andre kostbare tiltag?
Alle de andre nytteløse projekter. "Opnormering af fritidstilbud", "kvarterløft" ....

Hjalp det? Hjalp det danskerne?

Lige på den anden side af vejen over for Mjølnerparken på Rovsingsgade, ligger Københavns stormoské.
Men der er nok ingen der overvejer, om der kunne tænkes en sammenhæng mellem udbredelsen af radikal islam (og foragt for dansk levevis) på den ene side og aggression, vold og manglende respekt for dansk lovgivning på den anden.

Naahj, for "småproblemerne" er jo so-ci-ale!   :bad:
Der skal selvfølgelig - ud over et komme-hinanden-ved hus og gratis boligrenovering - mere dialogkaffe, bekymringssnak og so-ci-alt samvær til! 

5
Fra mig til dig / En strømning den anden vej
« Dato: Juli 28, 2017, 09:26:08 pm »
Uha-uha, så grimt mindes i hvert fald ikke jeg, at der har set ud her på Din-debat. Næsten alle dem, der gør et debatforum til en uappetitlig sump, har rigtigt meldt sig herinde - nu "politisk ukorrekt" har vist vejen!
Hr. GuBBi. Har måske lidt ondt af dig - og så alligevel ikke.

Men intet er så galt, at det ikke er godt for noget:
GLÆDELIGT at se velkendte profiler her fra oprette og skrive sagligt-fornuftigt på et andet forum; jeg har set en lille håndfuld af dem i aften.   :smile1:

Der gik en strømning her til i november-december 2014. Nu går strømmen måske den modsatte vej - siden dette forum er kommet til at ligne ... jeg skal spare politisk ukorrekt for de ord, jeg havde i tankerne. "Skyggeadministratoren" er så sart!

Hvis man vil støtte seriøse debattører, der tager Danmarks eksistens alvorligt, er det selvsagt ikke herinde det foregår.
Find selv ud af hvor.   :big_grin:   :JC_ghey:


6
Fri Debat / Offer for politidrab har forkert farve
« Dato: Juli 20, 2017, 04:32:08 pm »
Sent i lørdags ringer den australsk fødte, lyshårede kvinde Justin Damond efter politiet.
I hendes kvarter i Minneapolis synes hun, at hun hører noget, der tyder på et seksuelt overgreb. Hun, der er ubevæbnet, er altså i sin fulde ret til at søge politiets hjælp.
Da der ankommer en politimand til stedet, står Justin D. iklædt pyjamas udenfor sit hus og regner med, at hun skal vise ordensmagten vej.

Men han står ikke ud af bilen. Han skyder hende - ikke kun én men flere gange. Og hun dør af skudsårene i maven.
. . . . . .

Nu kommer der noget frem, som kan have betydning.
Politibetjenten - den 40-årige Mohamed Noor- er staten Minnesotas første somalisk fødte politimand.

Da jeg læste det, tænkte jeg uvilkårligt: Nå SÅ-dan!
Og det er generaliserende, ja. Sikkert lige så generaliserende som det pis, vi plejer at skulle lægge øre til, når US-politi har skudt en af de neger-hvalpe, som tumler rundt i nattelivet i de amerikanske byer, og de er jo faktisk altid uskyldige. Ifølge deres demonstrerende racefæller og dansk msm-tv.
Og så kører kampagnerne.

Jeg synes, der er blevet så stille efter nedskydningen af Justin Damond. Hvordan mon det kan være?
Tja, det er nok kætteri, at gætte på, at offeret i denne sag har den forkerte farve.

By the way: Forud for mordet på Justin D. var der indgivet hele tre klager over betjent Mohamed Noor.

 

 

7
Fri Debat / "En verden i krig"
« Dato: April 04, 2017, 10:22:11 am »
"En verden i krig" -
sådan hed en britisk tv-dokumentarserie, sendt på DR i 1976, senere genudsendt.

Den tid - 2. verdenskrig - som serien handlede om var dramatisk, barsk. Selv i Danmark blev det på et tidspunkt næsten dagligdags, at der skete voldsomme begivenheder. Sprængninger, drab og drabsforsøg, henrettelser.

Er verden ved at vænne sig til at være i krig?

Næh, der er ikke ligefrem verdenskrig, men den psykopatisk betonede pest, der kaldes islam har forlængst erklæret den vestlige verden krig. Hvad enten vi nu kan lide det eller ej!
Især de vesteuropæiske politiske ledelser aner ikke, hvordan de skal agere. Kan ikke finde ud af, hvilket ben, de vil stå på.

~~~~~~~~~~~~~~~

Vi har i de senere år haft mange islam-terroraktioner i Europa. London og Paris flere gange, Nice, Berlin og mindre tyske lokaliteter, Bruxelles og en enkelt i København.

Og Sankt Petersborg i går.
Der er vist ingen på denne debat, der har haft lyst til overhovedet at nævne bomberne i den næststørste russiske by. Det varede også længe før DR1 fandt det påkrævet at nævne det - så længe, at det lignede en tanke.

I dag får vi at vide, at den mistænkte var en selvmordsbomber, den cirka 22-årige kirgiser (hvis det hedder sådan?) Akbarjon Djalilov.

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE9481072/mistaenkt-i-sankt-petersborg-er-fodt-i-kirgistan/

Den mistænkte skal have haft forbindelser til radikale islamister.

Vi venter nu på opklaringen. Den russiske efterretningstjeneste går for at være dygtig.

Først derefter kommer vel herinde det sædvanlige kampråb fra Brovtebanden:
"Men det har ingenting at gøre med islam!!"

En verden i krig?
Næh .... men europæiske lande med befolkninger indbyrdes i splid. Og det er noget skidt.

8
Samfund- & Kultur / "Flygtninge" springer over danskere i boligkøen
« Dato: Marts 03, 2017, 11:02:42 am »
Flere hundrede indtrængere i Danmark har opnået et retskrav (!) på en bolig for næsen af de mange danskere i boligkøen. Danskere, der i mange tilfælde har været skatteydere i en årrække, men som kommunerne bare ikke har kunnet anvise så meget som en lille to-vær.

Ifølge Udlændinge- og Integrationsministeriet har der over de sidste år været 388 sager, hvor personer har søgt om ændret asylstatus.
Dette er nemlig nøglebegrebet. Det virker, når de dumme danskere skal tages ved næsen; kommunerne er nemlig kun forpligtet til at skaffe boliger til folk med flygtningestatus.

Indtrængerne ved ikke altid, at de kan springe boligkøen over, men det kan håndlangerne indenfor socialrådgiver- og juristfagene så fortælle dem. De giver nemlig til tider gratis rådgivning!
Læs om eksemplerne:

http://www.bt.dk/politik/flygtninges-smarte-trick-faar-stoejberg-til-at-lange-ud-jeg-bliver-saa-harm

Synes du, at dette er rimeligt overfor danskere - nogle gange mangeårige skatteydere?


9
Fri Debat / Politiet skjulte sandheden om anmeldte voldtægter
« Dato: Februar 23, 2017, 01:28:50 pm »
Politiet har holdt et stort antal anmeldelser om voldtægter skjult for offentligheden!

Så er det, man sidder og spørger sig selv...ikke hvorfor, det kan jeg sgu godt regne ud. Nej, på ordre fra hvem??

Det man gjorde var, at man gav nogle af voldtægtsanmeldelserne  et undersøgelsesnummer, ikke andet.
De blev så registreret som sager, der stadig var under efterforskning, men ikke at det var voldtægtssager! Voila!!  :ohmy: :no:

Dermed kunne man skjule, hvad sagerne drejede sig om, og på den måde blev det tal for anmeldte voldtægter, som kom ud til offentligheden, holdt kunstigt lavt.

Hvor lumpent, løgnagtigt - og "svensk"!

Vi bør kræve sandheden om antallet af voldtægter, og hvem der begår dem, lagt frem i stedet for hemmelighedskræmmeri, som synes at have hentet inspiration fra den anden side af Øresund.

http://denkorteavis.dk/2017/der-har-i-en-arraekke-vaeret-langt-flere-anmeldelser-af-voldtaegter-end-vi-har-faet-at-vide-nu-vil-vi-gerne-have-sandheden/

10
Samfund- & Kultur / Libanoniseringen af Sverige!
« Dato: Februar 21, 2017, 09:49:04 am »
Rinkeby, en forstad nord for Stockholm. Indvandrertæt.

Stenkast mod politiet, som var ude for at passe deres arbejde.
Mindst to butikker plyndret og mange biler stukket i brand.

http://www.expressen.se/nyheter/polis-skot-varningsskott-mot-stenkastare/

Det er dagligdagen - eller natten.

I Malmø har der været 13 deciderede drab på samme antal måneder.
Foruden "alt det andet" - hjemmelavede bomber, håndgranater, stenkast mod politi- og brandfolk, masser af illegale våben....

http://www.b.dk/nationalt/voldsboelge-plager-malmoe-13-drab-paa-13-maaneder

Libanoniseringen af Sverige!

Det, jeg aldrig kommer til at fatte, er at der herinde - også for nylig - er nogle, der forsøger at dysse det ned.
Hvorfor de gør det, ville jeg gerne vide. Er det for at sløve vores vagtsomhed, bilde os ind, at "det nok ikke er så galt"?

Det er jo pip. Enhver kan da bare læse svenske nyheder i en uges tid.

11
Fri Debat / Sandheden om indvandrer-kriminaliteten skal frem
« Dato: Februar 17, 2017, 02:07:29 pm »
Efter at en svensk politibetjent har påpeget, at der er store problemer pga. indvandrernes kæmpe-overrepræsentation i kriminalitet, har en dansk kriminalassistent, Lars Skar nu også taget bladet fra munden.

"Vi har nøjagtigt de samme problemer i Danmark. Der er stort set ingen danske navne på politiets døgnrapporter, og en meget stor del af politiets ressourcer bliver brugt på uopdragne, uintegrerbare fremmede."

https://www.facebook.com/groups/279528999133185/permalink/284302011989217/

Det er velgørende at se én, der "står midt i skidtet" på sit arbejde tale rent ud af posen. Tak til Lars Skar.
Og: Det er jo lidt svært for væmmelig-boerne at stemple ham som en af disse "højreradikale racister", der nok ikke ved noget alligevel!

HUSK også i samme forbindelse, hvad fhv. chef for Afdeling for Personfarlig Kriminalitet, Ove Dahl skrev i sin erindringsbog, og tillige afslørede i TV2s "Station2" for et par år siden.
"95 % af afdelingens sager - og de omhandler røveri, vold, mord, voldtægt og mishandling - havde en gerningsmand med et ikke-dansk-klingende navn."

Relateret til dette:

"Den grove vold er steget, og udlændinges kriminalitetsniveau  er tårnhøjt" af Kasper Støvring, Berlingske Tidende 11.06.2015

Og det fortsætter jo:

http://denkorteavis.dk/2017/nu-er-der-tal-pa-bordet-indvandrernes-kriminalitet-er-eksploderet-gennem-de-sidste-fem-ar-og-de-star-for-en-tredjedel-af-samtlige-voldtaegter/

12
Samfund- & Kultur / Vi aner, hvad der venter...
« Dato: Februar 09, 2017, 10:14:42 am »
De venstreekstreme omtaler ofte sig selv som tilhængere af "en militant linje" i "kampen".
(Behøver jeg at nævne, at DR2, P1, DRs tekst-tv m.fl. også omtaler fx islamiske terrorgrupper som "militante"!)

Ild, vold og hærværk ses af mange af disse ondartede galninge, som ofte har hærget københavnske gader som "seriøs politisk kamp!"
Men de fleste danskere ser naturligvis ikke disse syge individer som en politisk aktør. Vi benævner dem, som det de er: kriminelle.

Er ild og vold nok i længden for disse Danmarks-hadere?
Jungletrommer siger, at det er det nok ikke. Deres større og større forbrødring med islamismen peger vel også på det. Husk hvem Blekingegadebanden samarbejdede med og overgav rigtigt mange penge til. Penge som stammede fra røverier og kup i Danmark.

Mange af de venstreekstreme vil gerne inddrage muslimer i "kampen" ... Fy for s....

http://newspeek.info/voldelige-venstreradikale-foreninger-trykker-paa-turboen-vil-inddrage-muslimer-i-militante-aktioner/

13
Fra medierne / "Den stærke kansler" - ha ha ha!
« Dato: Februar 03, 2017, 11:42:51 am »
Det er mere end nogensinde klogt at læse de medier, som ikke tilhører mainstream - de plaprer jo bare det samme efter hinanden eller Ritzau-papirer.

Nu så jeg for eksempel fra i forgårs aftes, msm-overskrifterne om frau Merkels besøg hos Erdogan i Ankara.
"Merkel giver Erdogan en lektion i pressefrihed", var ikke en enlig "skævert" - det var den almindelige tone. Vi skulle få det indtryk, at den stærke kansler rigtigt havde haft fat i ørerne af den tyrkiske præsident og givet ham en overhaling... :big_grin: :JC-hysterical:

Hold op, hvor jeg lo, da jeg så havde lejlighed til at se/høre hende i en udenlandsk nyhedsudsendelse!
Sammenkrykket sad hun og talte med en lille stemme. Udglattende, spag.

Læs her om, hvordan mødet tog sig ud:

http://denkorteavis.dk/2017/europas-politiske-leder-angela-merkel-bliver-ydmyget-af-tyrkiets-islamistiske-praesident-erdogan

"Han kostede rundt med hende". Ja, han har da gerne villet vise, at han er en stærk leder - der er jo folkeafstemning i Tyrkiet i april.

Og så undlod han endda denne gang at gå hårdt til hende vedrørende den komiker, som sidste år skal have lavet skæg med ham.

14
Politik / Donald T. peger på det naturlige: Eget land først
« Dato: Januar 28, 2017, 03:26:05 pm »
Det er en spændende tid, denne her.   :smile1:

Donald Trump og hans nye regering vil bl.a. sætte foreløbigt stop for, at der gives visum til personer fra Syrien, Iran, Irak, Sudan, Somalia, Libyen og Yemen.
Stop for flygtninge fra Syrien på ubestemt tid.

Trump siger, at formålet først og fremmest er at holde radikale, islamistiske terrorister ude af USA.

Wonderful!

Og man iagttager, hvordan disse fornuftige politiske tiltag modtages rundt om.

Lyt til alle de kulturradikale, fædrelandsfjendske barnerumper på avisredaktionerne (ikke mindst de elektroniske), som har været så vant til, at dominere og bestemme, hvad der "smager godt" og hvad der "smager puuh-ba". Trads'erne,  Lidegaard'erne og Andreas Kamm'erne. De har fandeme mavebøvl i disse tider.

Bare hør Røde Kors-kejserens klage, (Ladekarlens sang), nu hvor den amerikanske regering vil gøre dét vedrørende indvandring fra muslimske lande, der ligner det vi andre har skrevet i mange år.

Eller se hvordan tråd efter tråd oprettes her på debatten af frådende Trump-hadere....og det er ganske vist. Jorden går vist under på tirsdag!

Donald Trump peger bare på noget naturligt og selvfølgeligt. Dét alle spradebasserne i EUs kunst-verden har glemt:
At sætte egne interesser først.
Det er ellers normalen. Det naturlige.

Det var vel egentlig det, vore forfædre gjorde, de byggede Dannevirke.
De ville beskytte landet og folket mod 'saxerne'.
Ikke?


15
Politik / "Flygtninge" i arbejde? Ha ha!
« Dato: Januar 25, 2017, 11:50:57 am »
I 2010 havde 6 pct. af migranterne ("flygtningene") et job efter et halvt års ophold i Danmark.
I 2014 var det værre endnu: Under 1 % pct. Og efter et helt år blot steget til 2 pct.

I marts 2016 blev der indgået en ny stor aftale med 'arbejdsmarkedets parter', som det vist hedder, for at bringe migranter i arbejde.

Store ord og fedt flæsk. Efter et halvt år var 157 personer bragt i arbejde. Ud af tusinder af migranter.

Mainstreammedierne skriver op og ned ad stolper, når de fra tid til anden hører om 1 stk. "flygtning" i arbejde.
Én person! Dét er falske nyheder, fordi man forsøger at bilde os ind, at hu-hej hvor det går nu!

http://denkorteavis.dk/2017/endnu-en-ordning-der-skulle-bringe-migranter-i-job-er-en-fiasko-langt-de-fleste-migranter-forsorges-af-danskere/

Sider: [1] 2