Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - nobody

Sider: [1] 2 3 4
1
Fri Debat / Har I set.
« Dato: Juli 08, 2017, 06:13:08 pm »
tryg-fontens "reklame" i TV, "Det sker ikke for mig", også kommer der en bølge og fjerner "ikke for mig", også står der kun i sandet "Det sker", også er spørgsmålet bare om de så vil betale erstatning til dig når først skaden er sket ?.

http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article5264340.ece

Og det vil de så nok ikke :( .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen 

2
Fri Debat / Hvor finder man recevedele .
« Dato: Juli 05, 2017, 04:46:52 pm »
Jeg skal lave 3- knallerter (PUCH) og det er så også fint-nok alt det, det er en 2-gear og en 3-gear plus en PUCH-trilet , men hvor pokker finder jeg reservedele, jeg har været på nettet Osv. men jeg kan ikke finde nogle forhandler.

Kan nogen af jer hjælpe mig <3 .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen   

3
Videnskab / Den globaleopvarmning.
« Dato: Juli 03, 2017, 09:26:39 am »
Kunne man ikke give jorden en "sol-brille" på som skyggede lidt for solen, en som man kunne pille ned og sætte op efter behov.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

4
Tant og fjas / Bare for sjov.
« Dato: Juni 30, 2017, 02:44:56 pm »
Justitsministeriet kan desuden oplyse, at klager over politiets manglende iværksættelse af efterforskning eller sagsbehandling i straffesager i første omgang skal indgives til politidirektøren i den pågældende politikreds.
 
Justitsministeriet har derfor i dag videresendt Deres henvendelse til politidirektøren i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til videre foranstaltning.
 
En eventuel klage over politidirektørens afgørelse skal i medfør af retsplejelovens § 101, stk. 2, indgives til den regionale statsadvokat, som i det konkrete tilfælde vil være Statsadvokaten i København. Statsadvokatens afgørelse kan ikke påklages til Rigsadvokaten eller Justitsministeriet.
Justitsministeriet skal afslutningsvis beklage den sene besvarelse af Deres meddelelse.
Med venlig hilsen
Nathalie Bidstrup Nielsen
Politi

5
Fri Debat / Stålvalseværket !.
« Dato: Juni 29, 2017, 07:05:18 am »
Er der nogen der ved hvad der skete med alle de invalide på stålvalseværket i Frederiksværk da det lukkede, de var jo selv-forsikret, så alle der kunne noget uanset hvor meget de var kommet tilskade fik et arbejde, men hvad skete der da det lukkede med alle de mennesker.

De fik jo ikke rigtigt nogen erstatning for deres skader, de fik bare et job de kunne passe, men da værket lukkede forsvandt de job, men ikke deres invaliditet, fik de så en erstatning der svarede til deres tab, eller blev de bare sluset ind i systemet som invalidepensionister på statens regning ? .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

6
Fri Debat / Mærsk !.
« Dato: Juni 28, 2017, 11:46:57 am »
Hvordan kan den civiliseret verden tillade, at verdens største virksomheder bliver taget som gidsler af en hacker, om nogen så burde der være dødsstraf for sådanne noget, hackeren gør det jo kun for at tjene penge på det, i teorien har hackeren taget 6-miliarder mennesker som gidsler, og det koster samfundet milliarder af Kr hver eneste dag.

Det er så ikke "kun" Mærsk men næsten alle multinationale virksomheder der er taget som gidsler, olieselskaber, flyselskaber, elværker, skibsfarten og kommuner og alt muligt andet.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

7
Fri Debat / Trumpen.
« Dato: Juni 22, 2017, 11:00:57 am »
Manden er jo gal i hovedet :hyper:, ham og hans mur, nu vil han havde at det skal være et stort solcelleanlæg ! ?, hvorfor vil manden lave et solcelleanlæg, i følge ham selv så forurener det jo ikke at brænde olie og andre fossile brandstoffer af, men han siger han har fået en Ide :hyper:, og nu skal muren så bygges som et solcelleanlæg, OK!, sejt-nok, så kan forbrugerne af strøm betale for den mur, men det er den almindelige amerikaner nok for dum til at se komme, de har jo valgt trumpen, så dumme er de.

Det undre mig bare ret meget, at en "folkevalgt" kan tage røven på den måde på de "folk" der har valgt ham ind!!!!??.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

8
Fri Debat / Kørselsfradraget .
« Dato: Juni 11, 2017, 06:11:46 am »
Er kørselsfradraget ikke i virkeligheden bare et skjult statstilskud til virksomhederne ?.

Virksomhederne har klumpet sig sammen i København, hvor de slipper billigere i skatter og afgifter, vel vidne at der ikke er nogen arbejdskraft at få i København.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

9
Fritid / Aftensmad ?.
« Dato: Juni 03, 2017, 11:44:54 am »
Jeg er død træt af kølediskene i forretningerne, jeg syntes det er ens det hele, bare skåret ud på en anden måde, SÅ !.

Har I nogle ideer til noget "sjovt" anderledes aftensmad, vi kan måske give hinanden nogle gode ideer :) .

Jeg laver mad hver eneste dag, og jeg er rendt tør for gode/sjove ideer.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

10
Fra medierne / Trumpen.
« Dato: Maj 31, 2017, 04:12:20 pm »
Trumpen er farlig for verdensfreden, nu sælger han våben til et muslimsk land for mange milliard-$, trumpen vil ikke acceptere klimaaftalen og han vil ikke støtte Europa i gennem NATO aftalen.

Så kan man tænke hvad man vil, men mon ikke Putskin  har haft noget at gøre med at Trumpen  vandt valget i usa.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

11
Fri Debat / 3-tandhjul :) .
« Dato: Maj 31, 2017, 10:46:48 am »
Jeg mangler 3 tandhjul :) , til knallertkæde, men den må gerne være store, helst op omkring 22-tand med et Ca. 22-Mm hul. jeg har haft fat i T-hansen og andre, men er der nogen der ved om/og hvor stort et træk-tandhjul man kan få til en knallert, jeg skal bruge 3-ens tandhjul og Ca. 2½-3-meter kæde.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

12
Fri Debat / CBB-mobil.
« Dato: Maj 30, 2017, 03:20:54 pm »
Har opdaget, at jeg ikke bruger min Tlf: så meget, så jeg betalte for mere end jeg har brugt, nu har CBB så sat mit abonnement ned :), er det ikke bare FEDT, så nu skal jeg KUN betale det halve hver måned.

Der er ikke noget at sige til at CBB er kåret til Danmarks beste Tlf:-netværk af BT, de får 10-stjerner af mig :).

Det er sjældent jeg roser nogen, men CBB har taget pusten helt fra mig, jeg har aldrig prøvet at nogen selv gør opmærksom på at de får for mange penge for noget, og at de automatisk sætter prisen ned <3 >:) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

PS:. jeg fandt en gammel "klap-Tlf" som virker, den anden havde fået lidt for meget vand :( .
 

13
Fri Debat / Jeg fik tandhjulet.
« Dato: Maj 27, 2017, 09:26:48 am »
Jeg eftersøgte hjælp til at få et tandhjul og en indsugningsmanifold til min autocamper, en var så venlig at hjælpe mig, og jeg fik tandhjulet til 1`ste gear, han kom og hentede sin betaling og han fik mere end rigeligt for tandhjulet og indsugningsmanifolden, men han havde ikke manifolden med da han kom og hentede sin betaling for begge ting, og nu høre jeg ikke fra ham, jeg har tilbudt ham at han bare skal sætte en seddel på manifolden og lade postvæsnet klare resten, og at jeg vil betale fragten.

Men intet er der sket!, tager han mig ved røven, eller skal jeg køre til Odense og selv hente den manifold, jeg ved han har den, helt ærligt så kan han ikke være det bekendt.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

14
Fri Debat / NOKIA.
« Dato: Maj 25, 2017, 07:00:57 pm »
Er der nogen der ved hvor man kan købe en "gammel/Ny" NOKIA Tlf: med tastatur, skærm og kamara ?.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

15
Fri Debat / Hvor langt vil du gå, for at holde dit ord.
« Dato: Maj 17, 2017, 08:22:13 pm »
Hvor langt vil du gå, for at holde dit ord overfor en der er ved at dø, vil du ødelægge andres liv for at holde dit ord, eller vil du finde en "udvej" for ikke at skulle holde dit ord.

Hvor langt vil du gå, for at holde dit ord, hvis du ved at dit ord vil gøre andre ondt, vil du ikke prøve at undgå at skulle holde dit ord, for at skåne nogle som skal leve videre.

I fatter ikke en skid af det, vel?, forestil dig, at du lover en person et eller andet, personen er ved at dø, og du ved at du gør andre ondt ved at opfylde personens ønske, andre som du holder af, så hvad gør man ? .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Sider: [1] 2 3 4