Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - homofaber

Sider: [1] 2 3 4
1
Tant og fjas / Hjulbolte
« Dato: Oktober 17, 2019, 11:41:54 am »
Jeg har tænkt mig at løsne en masse hjulbolte her i weekenden, men jeg er lidt i tvivl om, hvilken størrelse nøgle jeg skal købe i Jem & Fix. Jeg tænker også, om det er de samme nøgler man bruger til lastbiler og ambulancer og sår'n. Og hva' med rust og den slags.

De seriøse debattører her på siden må kunne give et seriøst svar, når jeg nu skal ud og have det lidt skægt.

PS. Hvilken kniv skal man bruge til at sprætte bildæk op med? (Skulle spørge fra en ven)

2
Fra medierne / Mette Frederiksen roses af oppositionen
« Dato: August 25, 2019, 12:22:15 pm »
Både V og DF roser vores socialdemokratiske statsminister til skyerne efter den flotte diplomatiske dans med USA. Selv Søren Espersen har været fremme med roserne. Og Lars "jeg vil tage hvad som helst i munden for at være statsminister" Rasmussen har rost Mette for det diplomatiske arbejde.
Det står i skræmmende kontrast til de mange danskerhader og Trump-fans her på siden, der altid rakker ned på alt, hvad der er dansk, at selv den politiske opposition tager hatten af for deres modstander. Det er stort.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/oppositionen-roser-mette-frederiksen-trump-haandtering-det-er-en-diplomatisk-triumf?fbclid=IwAR0jyqGV9KXTf_71cO-VqVXC5hJ5FoneTwmbX2cbH7u3yPR7eSQyyFSf8C4

Det må jo undre en lidt, for de sædvanlige nationalister har sjældent noget positivt at sige om Danmark her på debatten. Faktisk er de konstant negative og virker til at være i dårligt humør det meste af tiden. Jovist de har tabt "kampen" og pusten, men burde de ikke være voksne nok til at kunne rose vinderne?

3
Fri Debat / Angående Trumps måske/måske ikke besøg i Danmark.
« Dato: August 19, 2019, 08:32:06 pm »
Det er jo dronningen, der har inviteret Trump, fordi det er et statsbesøg, men nu melder Trump ud, at han kun måske kommer, hvilket har fået folk til at kritisere ham endnu en gang for manglende omtanke. Men hvad nu, hvis Danmark vælger at trække den officielle invitation tilbage for at sende et signal (det ville nok ikke ske, for det kræver nosser at afvise USA). Det må vel i så fald være kongehuset, der skal gør det, men hvordan vil det blive håndteret, for det vil jo blive set som at blande sig i politik og endda international politik med en allieret. Jeg er dog lidt i tvivl, for jeg ved ikke, om kongehuset har bemyndigelse til det eller om beslutningen alene ligger hos politikerne/embedsmænd. Det er bare en sjov tanke at tænke, synes jeg.  :smile1:

4
Fri Debat / Jeg så en muslim -
« Dato: August 12, 2019, 07:48:07 pm »
- stjæle luft på en tankstation. Han punpede alle fire dæk og kørte sin vej uden at betale.  :angry: Heldigvis har jeg nummerplade og signalement af muhammedaneren.

De skal bare ud de kriminelle muhanzedanere!

5
Fra medierne / Jeppe Kofod: Irans aftalebrud er en trussel
« Dato: Juli 15, 2019, 03:17:52 pm »
- Iran skal holde deres del af aftalen. Det er dem, der tilsyneladende er løbet fra dele af aftalen, og derfor er det vigtigt at fastholde presset og sende et stærkt signal til dem.

Det var Trumpregeringen, der trak sig fra aftalen med Iran på trods af, at IAEA har udtalt, at Iran har overholdt den aftale, der forhindrede sanktioner mod Iran. Trump har ikke bare undergravet den atomaftale, men også Irans vilkår. Nu har Iran så beriget uran i et omfang, der overskrider grænserne, men Iran er jo netop beskyttet af ikke-spredningsaftalen. De kan også vælge at melde sig ud, som de har truet med tidligere. Hvis de gør det, ville det destabilisere regionen endnu mere. Så har Trump sat gang i en lavine med sin totale mangel på diplomatisk sans.

En ting er, at USA har valgt en klovn som præsident, men vi er i Danmark heller ikke gået fri for tosserne. Det er helt til grin af Danmarks udenrigsminister at komme med sådan en faktuel forkert udtaelse. Danmark ender med at blive gjort til grin, hvis han kommer med den udmeling i rådsmådet med de andre udenrigsministre i EU. Det er naturligvis USA, man skal lægge pres på for at genoptage den aftale, som de trak sig ud af.
Jesus christ...

https://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/384564/jeppe_kofod_irans_aftalebrud_er_en_trussel.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=rss_feed&fbclid=IwAR1EpPI-Ych2qK3HTZp3eL8rnE-D2_cGduTXHH3povQJzmqJeNoQOGDW-fw

6
Fri Debat / Fire ambassadørers blik på Syrien
« Dato: Juli 14, 2019, 11:59:49 am »
DIIS (Dansk Institut for Internationale Studier) afholder tirsdag den 20. august et seminar, hvor 4 ambassadører vil give deres syn på de forskellige akørers forhold og indflydelse på situationen i Syrien. Hvis det har interesse - det er gratis, men man skal tilmelde sig og det bliver streamet.

https://www.diis.dk/node/14925?fbclid=IwAR3Cq70gi6h3CU5Aa9zFd6X0I07dMnorLEUJJ3vckUD_FkcsoaBpEXhg_-o

7
Politik / Trump har skudt valgkampen i gang.
« Dato: Juni 30, 2019, 09:05:33 am »

8
Fri Debat / Når man kommer tilbage ...
« Dato: Maj 05, 2019, 04:06:54 pm »
efter at have været væk fra Danmark i et par uger handler 17 af 19 nyeste indlæg om islam og muslimer. Alt er som det plejer - samme gentagelser.

Hvordan går det med bekæmpelsen af bjørnekloen i Danmark, synes I? Gør kommunerne nok? Får fiskerne i Esbjerg nok håndcreme. Det er hårdt for hænderne.

9
Fri Debat / Nu må det være nok!
« Dato: Marts 11, 2019, 08:36:20 pm »
Der skrives kun om muslimer, men ingen af jer gør noget ved det. Det er ved at være pinligt for jer, så her kommer et seriøst forslag.

Fase 1:

I kan bruge dette emne til at komme med forskellige input, tænker jeg, men husk, det skal ikke bare være ord. I skal ud og gøre noget aktivt. Jeg lægger ud. En af jer kan tage til Tyskland og købe nogle knojern og kanonslag måske. Jeg tænker også, at I skal have noget tøj. Praktisk fodtøj, måske sikkerhedssko. Men jeg ved ikke med resten af uniformen. Forslag? Hvis en af jer er smed kan I lave nogle plader, som I kan have på maven. Måske endda stik- og skudsikker vest. Hvis der er nogen af jer, der ved noget om det, kan I jo give besked, men en af jer kan også undersøge det. I skal også komme i form. Jeg tænker nogle store sække med sand i. Vi kan lave lidt træning i skoven. Måske en melder sig til at finde nogle tutorials på youtube om, hvordan man udfører et cirkelspark og sådan. Måske en af jer engang har gået til karate. Kom gerne med flere relevante forslag.

Fase 2:

Her går I mere direkte i aktion mod muslimerne (med undtagelse af mig). Jeg forslår, at I opretter grupper, der overvåger steder, hvor der er mange muslimer. Ghettoer, moskeer, vandpibecafeer, asylcentre. I observerer, overvåger og dokumenterer muslimerne. Hvis en af jer er rigtig modig, kan I måske udgive jer for at ville konvertere. Skriv til nogle moskeer og spørg dem, om I må komme forbi.
Nu kommer det svære og grunden til, at I aldrig har fået succes. I skal ud og hverve medlemmer. IKKE noget med internettet, klistermærker, bannere eller det som I plejer. Det er for dovne krigere. Det nytter simepthen ikke, at I bare stikker en lap papir med teksten, at I vil sende muslimer hjem. Nej, I skal ud og fortælle folk, at I rent faktisk gør noget som beskrevet her i fase 2. Gør det gerne lidt spændende ved at spille temaet til Jason Bourne. Det gør, at folk kommer lidt i humør.

Det er bare at komme i omdrejninger, venner. Nu har jeg startet det for jer, så regner jeg med, at I følger op. I kan også bare spørge, hvis I vil have flere råd.

10
Fra medierne / Per Brændgaard dømt for VOLDTÆGT.
« Dato: Februar 10, 2019, 11:35:45 am »
https://www.bt.dk/krimi/krammeterapeut-per-braendgaard-skal-i-faengsel-for-voldtaegt-jeg-kan-ikke-se-jeg-har

Han er godt nok dansk, men ligner lidt en talibaner med det busket skæg og uplejet hår. Det er nok derfor, han ikke kunne styre pikken.

11
Politik / Stram Kurs kommer i modgang.
« Dato: Februar 05, 2019, 11:14:24 am »
Stram Kurs har kun fået 3.687. Men Klaus Riskær Pedersen har fået 15.156. Nu begynder det at gøre ondt på Stram Kurs, fordi vælgererklæringerne bliver forældet efter 18 måneder, og det begynder at ske i udgangen af marts.

Det må gøre lidt ondt på de "nationale" her på siden, at de-ska-sendes-hjem-partier ikke er velsete i befolkningen og kun har et par få tusinde tilhængere. Føler I jer ikke som dem, der blev valgt til sidst i idræt?  :big_grin:

12
- og det er, at det er stort set alle de højrenationale, der lader sig provokere og hidse sig op. Det er kun sjovt at provokere, hvis modtageren reagerer på det. Lader man sig irritere, når man bliver provokeret, giver man reelt andre mulighed for at kontrollere en, hvis man ikke kan ignorere det. Det er lidt det samme, når folk lader sig provokere i trafikken. Egentlig troede jeg, det var fordi folk levede deres liv på nettet, men den er stensikker hver gang. Højrenationale islamkritikere kan ikke sige pyt og komme videre. Hvem gider hidste sig op over folk, man ikke engang kender.

13
Fri Debat / GYS!
« Dato: Januar 23, 2019, 06:50:58 pm »
Jeg har lige set en neger hoste da jeg var i Netto? Tror I, han kan have haft noget tuberkulose? Måske han har smittet mig med noget pest eller ebola. Han så nemmelig lidt bleg ud.

14
Samfund- & Kultur / Nå, hvad bliver det til?
« Dato: Januar 23, 2019, 06:33:15 pm »
Lad mig høre fra alle antimuslimerne; hvordan står det til med at få smidt islam ud af Danmark? Er I kommet videre end sidste år, eller året før eller fra før 2000? Eller bruger I mest tid på at poste debatter på internettet om, hvor slemme muslimerne er? Eller sidder I mest og sluger alt, hvad der står på Den Korte Avis? Har I overhovedet en plan?

Hvornår regner I med, at I får smidt muslimerne og negerne ud? Altså bare sådan ca?


15
Fri Debat / Danskere bliver til regnmorme.
« Dato: Januar 04, 2019, 01:24:41 pm »
Nu har jeg oplevet flere steder, hvor de i Brugsen har indført mekanismer ved kassen, hvor kunderne slipper for at bukke sig ned og samle varer op fra indkøbskurven. Kurven bliver simpelthen hejst op! Det er simpelthen det mest absurde. Folk tager ikke skade af at bruge ryggen eller bukke sig ned. Tværtimod giver lidt motion, når slikposen eller frostpizzaen skal op på båndet.
Først var det indkøbskurven på hjul, og nu slipper man helt for at få sved på panden.
Det mest irriterende er, at man faktisk ikke rigtig kan komme til mere, fordi de fylder så meget.

Sider: [1] 2 3 4