Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - politisk ukorrekt

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Mandehørmen / Årh, så stop da lige den sexforskrækkelse!
« Dato: November 06, 2017, 04:37:17 pm »
Det er til grin så sexforskrækkede mange mennesker efterhånden er blevet. Mest i USA, selvom vi også ser tendenser her i Europa (især i Sverige, landet hvor alt sjovt jo er forbudt!).

Den såkaldte Kevin Spacey-skandale virker umiddelbart til at være en storm i et glas vand. Noget hysteri. Okay, jeg kender ikke alle detaljer og måske kommer der mere frem med tiden. Men umiddelbart synes jeg, at det er en hysterisk overreaktion, at man skal stoppe produktionen af en ellers succesfuld serie som House of Cards på baggrund af nogle rygter om mulige lettere grænseoverskridende seksuelle berøringer eller formuleringer, der ligger flere år tilbage! Det er ikke fordi, at jeg vil forsvare sexovergreb. Men der ér også en bagatelgrænse! Især når episoderne ligger flere år tilbage i tiden. Jeg har det sådan, at hvis der er foregået noget grænseoverskridende og forkert, så undrer det mig, at folk pludselig kommer frem nu, når de har haft årevis til det. Det virker lidt som om, at de bare er ude på at score kassen og få noget erstatning (som i USA kan nå astronomiske højder!). Jeg har bestemt respekt for folk, der tør stå frem med intime hemmeligheder, men respekten daler en del, når timingen er, som den er. Så virker det mest af alt som et desperat forsøg på at score kassen på den påståede skandale. Ligesom for nogle år siden, hvor flere forældre i USA pludselig stod frem og påstod, at deres små poder var blevet krænket af Michael Jackson (han blev jo aldrig dømt for det, så man må formode at det var det pure opspind). Sjovt nok lige på samme tid stod de frem, selvom de havde haft årevis til det. Og også for et-to år siden, da en masse kvinder pludseligt kom i tanker om, at de var blevet krænket af Bill Cosby. For mange år siden!

Det er blevet for nemt at ødelægge folks karriere og at begå karaktermord på baggrund af sladder og rygter. Jeg siger ikke, at rygter ikke skal undersøges. For jeg har selv et par gange gengivet rygter om grovheder begået af kendisser. Men som udgangspunkt er man jo stadig uskyldig indtil det modsatte er bevist. Når jeg af og til skriver om sådanne ting, er det fordi eliten synes at ville lægge låg på skandalerne og det finder jeg jo også forkert. Hvis noget forkert et foregået, skal det da frem i lyset. Men problemet opstår, når folk dømmes inden, at det er bevist at de har gjort noget forkert. Derfor bør House of Cards-serien selvfølgelig fortsætte, for tvivlen bør komme Kevin Spacey til gode.

Men selv hvis folk dømmes, skal de så resten af deres liv hænges ud og sættes ud på et sidespor? Det mener jeg også er etisk diskutabelt. Når folk har udstået deres straf, så starter vi forfra. Så selv hvis Kevin Spacey virkelig har været for meget i sine seksuelle tilnærmelser, mener jeg stadig at det er forkert at blande hans karriere sammen med hans privatliv. Det er jo det, man kalder Berufsverbot og det er jeg meget imod.

I Sverige forsøger man jo også at forbyde Bille August- og Peter Aalbæk Jensen-film, fordi svenske feminister mener, at disse danske filmmænd er nogle macho-svin. Igen Berufsverbot. Jeg synes det er for meget, at folk er blevet så sippede.

En hel anden ting er, at folk også er alt for nemme at krænke nu om stunder. Folk føler sig snart krænket over selv bagateller. Husk på at det er umuligt at indlede et seksuelt forhold til et andet menneske, uden at der er en potentiel risiko for, at modparten kan føle sig krænket! Hver gang en person lægger an på en anden person i nattelivet (og det sker sikkert 10.000 gange hver weekend over hele landet!), så er der en potentiel risiko for en krænkelse eller at man får et afslag, fordi modparten ikke kan lide det. Jeg synes, at det er ren idioti at føle sig krænket over et lille rap i røven. Helt ærligt, hvor sarte er folk egentlig blevet?? Tag det dog som en kompliment i stedet for at blive så hysterisk! :yes:

Da jeg var yngre fik jeg da også af og til uønskede seksuelle tilnærmelser. Men selv når de var uønskede, valgte jeg at se positivt på det og anse det som komplimenter. Havde jeg nu været en typisk hysterisk feminist, havde jeg sikkert himlet op og krævet 10 års fængsel til "krænkeren". Men så hysterisk er jeg ikke. :blum:


2
Samfund- & Kultur / Det perfekte land - hvis DU kunne vælge...
« Dato: November 03, 2017, 10:18:35 pm »
Nogle gange får man indtryk af, at nogle af de allermest nationalsindede mener, at Danmark er åh, så perfekt. Fordi det er dansk og det er SÅ dejligt. Danmark er Danmark og dermed er Danmark pr. definition verdens paradis!

Men der er vel nuancer? Er der ting, som DU synes, vi kunne lære noget af fra andre lande? På hvilke parametre synes du, vi gør det godt i Danmark og på hvilke synes du, at vi har noget at lære?

Med andre ord, hvordan ville det perfekte land eller den perfekte kultur se ud, hvis DU kunne vælge?

Hvilke danske ting ville du beholde og hvad ville du tage fra andre lande og kulturer, hvis du kunne?

F.eks. kunne jeg nævne nogle ting, vi MÅSKE godt kunne bruge noget mere af her i landet:

- brasilianernes fodboldfærdigheder og livsglæde. I det hele taget deres afslappede holdning til livet.
- italienernes mad og vine, som er i verdensklasse. Man kunne også tage deres landskab, som er meget malerisk og flot. Deres mange flotte historiske monumenter er også noget, vi mangler heroppe.
- tyskernes disciplin og grundighed. Men også deres natteliv, som er mere festligt og vildt end det danske.
- japanernes venlighed og måske også deres opfindsomhed hvad angår nye opfindelser. Japanerne har virkeligt sans for detaljerne og er super til at opfinde nye sjove niche-opfindelser. Jeg er også lidt misundelig på deres ekstremt hurtige tog, der kører 300-400 km. i timen.
- englændernes traditioner og pomp og pragt. Når noget skal være stort i England, så skal det være rigtigt stort og prægtigt.
- amerikanernes mangfoldighed og evne til at tage det bedste fra mange kulturer (nogle kritikere vil så sige, at de tager det værste i stedet :blum:).
- nordmændenes nationalitetsfølelse og deres evne til at sætte pris på deres egen kultur. Ingen er så selvglade som nordmændene, når de vinder i sport! :hyper:
- grækernes venlighed og afslappethed. De er meget gæstfrie dernede. Man kunne også tage deres kulturarv, der er ret imponerende (ligesom italienernes).
- argentinernes fodboldfanatisme. Den danske Superliga er kedelig bl.a. fordi tilskuerne er kedelige. Argentina har nok verdens vildeste fodboldfans. :yes:
- Ægyptens pyramider og historiske arv er noget vi savner heroppe. Kunne vi ikke bare nøjes med at importere pyramiderne og så lade muslimerne blive? :blum:


Hvad ville DU tage fra andre kulturer, hvis du kunne?


Og er der noget specielt ved Danmark, hvor du mener, at vi er bedre end andre lande?

Ting, jeg godt kan lide ved Danmark:

- klimaet. Der er hverken for koldt eller varmt. Vi er også forskånet for f.eks. jordskælv og tsunamier.
- nogenlunde social sikkerhed. Selvom velfærdsstaten er truet.
- vi er gode til håndbold og badminton bl.a.
- jeg kan godt lide at vi er mere frisindede end vore nordiske brødre, Sverige og Norge, hvor alt, hvad der er sjovt, skal forbydes. :ohmy:
- vi har en god geografisk placering næsten midt i Europa. Afstanden til Nordnorge er jo ca. den samme som afstanden til Syditalien.
- vi har generelt været forskånet for alt for meget social uro her i landet, på grund af vor relativt store homogenitet. Noget som dog er truet NU på grund af migranterne.


3
Fritid / Tillykke til Den Gamle Dame - Illuminati´s yndling!
« Dato: November 03, 2017, 12:11:38 pm »
Her den 1. november 2017 fyldte den italienske storklub, Juventus, 120 år. Jeg vil gerne sige tillykke til Den Gamle Dame, som klubben kaldes i folkemunde på grund af klubbens lange, glorværdige historie og den elegante fremtoning og stil.

Det er dog et paradoks, at den gamle dame i virkeligheden blev grundlagt af nogle unge drenge. Det var nemlig en flok skoledrenge på Latinskolen Massimo D´Azeglio i Torino, der grundlagde klubben i 1897. De var fra 13 til 17 år gamle. Så derfor kaldte de klubben Juventus, som jo betyder ungdom på latin. Det latinske navn kom selvfølgelig af, at de gik på Torino´s latinskole. :yes:

Dengang havde de nok ikke regnet med, at Juventus med tiden ville blive én af verdens mest berømte fodboldklubber. Sammen med andre legendariske klubber som Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München, Ajax, Manchester United, Liverpool, Benfica, Inter, Milan og med lidt god vilje også et par sydamerikanske klubber som Boca Juniors, River Plate og Flamengo. Men grunden til Juventus´storhed skal nok findes i, at FIAT i tidernes morgen gik ind og støttede klubben. FIAT er jo den mest legendariske og største virksomhed i Italien i moderne tid. Lidt Italien´s svar på Mærsk. Og med denne bilgigant i ryggen, blev Juventus selvfølgelig den rigeste og mest magtfulde klub i Italien. FIAT er jo ligesom Juventus fra Torino, så det var logisk at de gik ind og støttede klubben. Den dag i dag, i 2017, er FIAT stadig ejer af Juventus og klubbens præsident er Andrea Agnelli. Det er som bekendt Agnelli-familien, der ejer FIAT. At være en Agnelli i Italien svarer lidt til at være en Mærsk i Danmark. :yes:

Oprindeligt spillede Juventus faktisk i lyserødt. Her et holdbillede fra 1898, hvor spillerne har lyserøde trøjer og slips og det hele:I 1903 mente man dog, at man trængte til at forny sig. Så da en af klubbens bestyrelsesmedlemmer var en englænder med rødder i Nottingham, fik han skaffet nogle trøjer fra sin hjemby. Disse trøjer tilhørte Notts County, som er én af Englands ældste fodboldklubber. De spiller i sort og hvidt, ligesom Juventus. Det vil sige, at Juventus´berømte sort-hvidstribede dragter i virkeligheden oprindeligt var Notts County´s spillerdragter.

Da Juventus indviede deres nye stadion, Juventus Stadium, i 2011, stod åbningskampen netop mellem Juventus og Notts County. For at vise den historiske forbindelse mellem de to klubber. Den dag i dag er de to klubbers fans også venner. Og til Notts County´s kampe ser man ofte fans stå i Juventus-trøjer. :yes:

Juventus er en meget fascinerende klub. Den har det hele. Historien, myten, sejrene, nederlagene. Og også okkulte forbindelser. Mange mener, at Juventus er i ledtog med Illuminati. Agnelli-familien er nok Italiens historisk set mest magtfulde familie og de har gennem årene plejet tætte personlige forbindelser/venskaber til Illuminati-eliten.

Her til højre ses Juventus´gamle overhoved, Gianni Agnelli, sammen med David Rockefeller (til venstre). David Rockefeller var i årtiker Illuminati´s uofficielle overhoved:Og her ses Juventus´nuværende ejer, John Elkann, sammen med et andet kendt Illuminati-overhoved. Nemlig øglemanden Henry Kissinger:
Juventus´stadion har endda en Illuminati-pyramide bag målet:Sammenlign med dette billede og ligheden er slående:Bemærk at Juventus spiller i sort og hvidt. Frimurernes yndlingsfarver. :hyper:


Derudover er Juventus jo fra Torino. Og mange okkultister regner Torino som intet mindre end verdens mest okkulte og mystiske by. Torino er nemlig som den eneste by i verden med i både den sorte magis og den hvide magis trekanter.

Den hvide magis trekant udgøres af Torino, Lyon og Prag. Mens den sorte magis trekant udgøres af Torino, London og San Francisco. Hermed er Torino med i både den sorte og den hvide magis trekanter!
Torino er den by i verden, som har flest djævleuddrivere pr. indbygger. Simpelthen fordi djævlen menes at holde til i byen. Mange mener, at der er en port til djævlen ved Frejus-springvandet på Piazza Statuto. Ved dette springvand er der en stor skulptur. Og på toppen af skulpturen ses...LUCIFER!!! :hyper:Her zoomes ind på Lucifer:
Men den hvide magi findes også i Torino. I Torinos domkirke finder vi jo selveste Jesu Ligklæde. Derfor er Torino også blevet et slags mekka for kristne fanatikere, der valfarter til byen, når Jesu Ligklæde en sjælden gang stilles til skue for offentligheden i byens domkirke, hvor det er gemt:
Det er hele denne blanding af Juventus´egen gloværdige historier og byen Torinos mystik, der gør, at jeg selv i mange år har haft fascination for Juventus. Det er en klub, der både er elsket og hadet. Attrået og frygtet. Jeg har også selv lidt blandede følelser. På den ene side er jeg draget mod klubbens storhed og mystik. Men der er også en mørk side. En okkult side. Men den slags fascinerer mig jo også....

Derfor har jeg da også selv et par gange været i Torino. Både for at se Juventus spille. Og for at snuse til den okkulte bys magiske stemning. Og efter at have været der et par gange, kan jeg bekræfte, at der er noget magisk og mystisk ved byen. Overalt hvor man færdes fornemmer man byens storhed og magi. Der er ingen by, jeg har besøgt, hvor der har været så mange okkulte symboler. Men byens er også fyldt med gloværdige paladser, slotte og flotte gamle kirker o.s.v. Vidste I f.eks., at verdens næststørste egyptiske museum, Museo Egizio, er at finde i Torino?Konspirationsteorien går ud på, at det er HELT bevidst, at både vestens største egyptiske museum og Jesu Ligklæde samt Lucifer-statuen på Piazza Statuto er at finde i netop Torino. Illuminati er jo besatte af den slags okkulte symboler og ting, så derfor har de bevidst valgt Torino som centrum for alt det dersens okkulte magi. Og måske var de frimurere dem i Juventus´ledelse, der i 1903 besluttede, at klubben skulle spille i sort og hvidt? Frimurernes egne farver....

Men nu er Torino jo som sagt med i både den sorte og den hvide magis trekanter. Så set i det lys giver Juventus´sort-hvide dragter jo fuldstændigt mening. :yes:

Michael Laudrup var med på det legendariske 1986-hold, der vandt VM for klubhold:


4
Jeg ville helt klart sige DU, fordi jeg ikke mener, at en dronning er over mig eller alle mulige andre og fordi jeg mener, at det principielt er forkert, at vi skal have et monarki, hvor folk er født til at have mere magt end alle os andre.

Så uanset hvor meget hun insisterede på at være De´s, ville jeg nægte og jeg ville kalde hende DU.

Hvad med DIG? (ja DIG, DU!!) :blum:

Min ideologi siger mig, at følgende ligning er sand:

Dronning = statsminister = advokat = bager = skolelærer = studerende = arbejdsløs = folkeskoleelev = hjemløs = børnehavebarn = Paven = baby = kontanthjælpsmodtager = popstjerne.

Kort sig er vi alle lige efter min ideologi og derfor kan ingen kræve at blive tiltalt med større respekt end andre.=


5
Religion-& Filosofi / Er Jehovas Vidner Illuminati?
« Dato: Oktober 14, 2017, 11:35:46 pm »
Hvorfor er Jehovas Vidners stævneplads i Silkeborg formet som en Illuminati pyramide?

https://www.youtube.com/watch?v=8lm5Tzbg_D0

Mon Jehovas Vidner er Illuminati? :hyper:

Og er det et tilfælde, at Jehovas Vidner i Silkeborg ligger på samme energilinie/ley line som både frihedsgudinden og Illuminati pyramiden i Astana i Kasakhstan? Astana regnes som Illuminati´s uofficielle hovedstad....

6
Helbred / Hvordan har du det med at være blevet ældre?
« Dato: Oktober 04, 2017, 01:13:39 am »
Nogle gange synes jeg, at livet går frygteligt hurtigt. Jeg føler mig stadig meget ungdommelig indvendig. Men når jeg ser mig selv i spejlet, kan jeg jo godt se, at jeg ikke er 16 længere - selvom Carlo antyder det modsatte, når han skal drille mig eller dansknationalist o.s.v.

Spørgsmålet er, hvordan DU har det med at være blevet ældre? Savner du din ungdom? Er du tilfreds med dit udseende eller synes du, at du var pænere i gamle dage? Og hvordan går det med din kondi og dit helbred generelt?

Jeg sad og hørte noget lækkert 70´er og 80´er musik her i aften. Og så tænkte jeg, at det er dog utroligt, hvor årene er blevet af. Og de sangere, der var så unge og friske dengang, er i dag enten døde eller er ældgamle. Enkelte holder sig dog forholdsvist godt. En Kim Larsen er f.eks. stadig forholdsvis god, selvom han er fyldt 70. Han er dog også blevet ældre og mere hærdet, bestemt.

Altså min fordel er, at jeg altid har set yngre ud end jeg er, hvilket er noget der ligger til familien (jeg har en kusine, der lige er fyldt 50, som stadig ligner en på 37-38). Forleden faldt jeg over en ældgammel hjemmevide, jeg lavede, da jeg var 20 år. Jamen, jeg lignede en på 14-15 dengang. Og da jeg var 30 blev jeg skudt til at være 22-23. Det havde bestemt sine fordele. Fordi langt op i 30´erne havde jeg ikke problemer med at score lækre mennesker først i tyverne, fordi jeg ikke så ret meget ældre ud end dem. :blum:

Selv i dag skydes jeg også til at være 5-10 år yngre, end jeg er. Det ændrer dog bare ikke ved, at jeg HAR visse fysiske skavanker. Lidt dårlig ryg, som gør, at jeg får en smule smerter, hvis jeg f.eks. går 3-4 km. Det ER dog blevet bedre. For to år siden kunne jeg dårligt gå en km. uden at føle at jeg havde en kniv i ryggen. I dag er det blevet bedre, fordi jeg er så vedholdende og stædig med min træning og insisterer på at gå spadserture mindst halvdelen af ugens dage. Men jeg er jo stadig ikke helt, som da jeg var ung. Det må jeg erkende. Maratonløber bliver jeg altså aldrig, for det kan led og knæ ikke holde til. Men så er det jo godt, at jeg kan cykle lange ture i stedet. Tager ofte en 20-30 km. cykeltur. :yes:

Men hvad med DIG? Er du i god form af alder? Har du mange skavanker? Ser du ældre eller yngre ud, end du er? Og hvad med dit sind? Er du gammel eller ung af sind?

7
Ikke for de sarte og bonerte. Så derfor ligger denne afstemning i mandehørmen.

Hvor mange sexpartnere har du haft?

Med sex mener jeg ikke blot samleje, men også blowjobs (givet og modtaget), handjobs og anden skummel omgang med andres intime regioner.

Jeg forventer egentlig ikke, at nogen tør være ærlig og svare åbent. Men I kan jo altid stemme anonymt. :yes:

I kan stemme på alt mellem 0 og over 3000 sexpartnere, så der skulle være valgmuligheder nok. Jeg har faktisk hørt om folk, der praler af at have haft over 2000-3000 sexpartnere, så tro det eller ej - den slags mennesker findes skam. Folk, der færdes i swingermiljøet og dyrker partnerbytte og trekanter o.s.v. kan jo nemt opnå et ret højt antal partnere på flere hundrede. Det samme gælder betonbøsser, der går på fælleden o.s.v. Tænker da skam ej på nogen speciel her. Vel, Albert? :blum:

Omvendt har jeg også hørt om folk, der kalder sig aseksuelle og hævder aldrig at have dyrket sex. For nylig så jeg et indslag på tv om en 29 årig ung mand, der hævdede, at han stadig var jomfru. Så det er meget sjovt, så forskellige mennesker er.

8
Politik / Løgnen om Libyen og Gheddafi
« Dato: Oktober 02, 2017, 11:03:22 pm »
Jeg var stadig et sovende får for få år siden, så jeg troede naturligvis på løgnemedierne (for jeg er ligesom alle I andre opdraget/hjernevasket til at tro, at vesten og USA er de gode og alle de andre er de onde), da de fortalte, at Gheddafi var en ondskabsfuld tyran, massemorder og voldtægtsforbryder.

Men det hele var én stor fed løgn brygget af de zionistiske NWO-løgnemedier. Hvilket dokumenteres i dette program:

The Truth About Muammar Gaddafi and Libyans Who Loved Him


https://www.youtube.com/watch?v=_gdSABpgnJk


Levestandarden under Gheddafi i Libyen var ca. på højde med Argentina. Så forholdsvist god. En af de bedste i Afrika. Og både uddannelsessystemet og sundhedsvæsenet fungerede ganske fint. Uddannelse var f.eks. GRATIS i Libyen! Og Gheddafi var så menneskekærlig, at det i Libyen var gratis at have hus. Ingen skulle betale husleje i Libyen. Hvorfor har vi ikke et så menneskekærligt system her i vesten?? Gheddafi var jo en god mand. :yes:

Det er helt vildt, som de vestlige løgnemedier i årevis har bildt os en masse løgne ind. Det er på tide at vi vågner op og går oprør imod disse løgnemedier og udstiller deres løgn og bedrag. :yes:

Naturligvis kan Gheddafi ikke have været fanden selv. Hans ene søn var f.eks. storaktionær i Juventus, min favorit-fodboldklub. Så alene af den grund kan jeg da skam ej have meget imod Gheddafi. :blum:

P.S.: Beklager den inkonsekvente stavning af Gheddafi/Gaddafi. Har set hans navn stavet på flere måder og har aldrig gennemskuet, hvordan hans navn retteligt staves. Har lige googlet det og kan se, at på dansk kaldes han Gaddafi. Men italienerne kalder ham Gheddafi. Så hans navn kan åbenbart staves på forskellige måder, alt efter hvor i verden man befinder sig.

9
Meget ofte læser man om meget grov kriminalitet begået af teenagere. Dagens historie handler om to 16-17 årige drenge, der overfaldt både en voksen mand (forældrer) og en betjent. Hvis man er gammel nok til at tæve en voksen mand, er det absurd at blive betragtet som et barn:

https://www.bt.dk/krimi/elever-gik-amok-paa-efterskole-foraelder-og-betjent-sparket-ned-til-efterskolefest

Og vi hører hele tiden om meget kriminelle indvandrerdrenge i teenagealderen, som konstant slipper med en symbolsk straf alene på grund af alder. Her i Danmark har vi også haft en 15 årig morder ved navn Rasmus Popenda. Børn? Ha ha, jeg må le!!

Jeg mener, at det er latterligt at betragte 15-17 årige som børn. Grænsen bør gå omkring de 13-14 år. Herefter bør man ikke betragtes som børn længere. Desuden når både den kriminelle og seksuelle lavalder er 15 år, så bør man ikke betragte teenagere fra 15-17 som børn, når de er gamle nok til både at bestemme, hvem de vil dyrke erotik med, og til at blive smidt i fængsel.

Derfor: Sæt aldersgrænsen for at blive betragtet som barn ned til 14 år. Fra det fyldte 15. år mener jeg ikke, at man bør betragtes som barn længere.

Jeg husker i øvrigt, da jeg selv var 15-16-17 år. Jeg var ofte ret irriteret over at blive betragtet som et barn i den alder. Jeg tror faktisk, at de fleste i den alder er enige i, at de ikke er at betragte som børn. Og de fleste i den alder bliver nærmest fornærmede, hvis man kalder dem børn. Det er bare en latterlig social konstruktion, som FN har fundet på. :yes:

Nu om dage overbeskytter man unge mennesker. Da mine bedsteforældre var børn, kom de skam ud og arbejde allerede fra 13-14 års-alderen (min farfar gik ud af skolen som 14 årig og var på arbejdsmarkedet helt til han fyldte 80). Min oldefar startede som fisker som 9 årig og røg pibe som 9 årig. Så meget skade tog han da ikke, for han blev alligevel 93 år! Men okay, det var nu nok alligevel for meget, når børn ligefrem arbejdede som 9-10 årige. Bestemt. Men i dag er man gået i den helt modsatte grøft, hvor selv store, stærke 17 årige betragtes som børn. Det er jo også galt.

10
Det alternative / Har du prøvet at åbne dit altseende øje?
« Dato: September 21, 2017, 10:59:32 pm »
De spirituellle taler ofte om det altseende øje. Eye of Horus. Illuminati-øjet. Når man åbner dette øje, bliver man Illuminati og man kan gennemskue alt. Man bliver mere eller mindre clairvoyant. Man ved hvordan alting hænger sammen. Man får en superstor bevidsthed om universet og livet o.s.v.

Har nogen herinde erfaringer med at åbne det altseende øje? Også kaldet det tredje øje?

Er det noget, der kan anbefales eller frarådes det?

Jeg har hørt både godt og dårligt om det. Nogle fraråder det, da de siger, at det kan være skræmmende. Fordi når man åbner det altseende øje, skulle man blive i stand til at se spøgelser, afdøde mennesker, reptilians o.s.v.

Typer som Martinus, den danske kosmolog, og David Icke, opnåede, som jeg forstår det, deres viisdom ved at åbne det altseende øje. Eller det tredje øje - the third eye.
Jeg tror selv, at det er klogest ikke at forcere det altseende øje frem. Men at lade det åbne sig selv langsomt, mens man bliver mere og mere spirituel. Jeg mener selv, at mit altseeende øje langsomt er ved at åbne sig, da jeg de senere år er blevet mere bevidst om universet og livet. Og har fået en ret god intuition. Men jeg er stadig ikke i stand til at se spøgelser og reptilians. Og jeg er stadig ikke direkte synsk eller clairvoyant. Skulle jeg forsøge at forcere disse egenskaber frem ved gennem meditation at åbne det tredje/altseende øje? :hyper:

Dansker taler om det tredje øje her:


Åben en tidslomme, og træn dit 3. øje...


https://www.youtube.com/watch?v=SgyCA5lXWYs


Nogle advarer som sagt imod at åbne det tredje, altseende øje, da nogle mener, at det åbner op for dæmoner (f.eks. reptiler). Og det er da også tankevækkende, at en dansk hjemmeside kaldet frydenvedsatan (!!!) har denne opskrift på at åbne det tredje øje. Det tredje øje kaldes endda 666 hér :hyper::

http://frydenvedsatan.125mb.com/Opening_The_Third_Eye.html

11
Religion-& Filosofi / Satanist indrømmer: Ja, vi drikker blod!
« Dato: September 18, 2017, 06:35:14 pm »
Jeg faldt over en video på DR, som er fra 2016. Det er et kort interview med en dansk satanist. Og det, som slår mig, er at han i videoen indrømmer, at han drikker blod:

https://www.dr.dk/nyheder/kultur/tro/video-dansk-satanist-hvis-jeg-har-lyst-til-slaa-dig-ihjel-og-spise-din-lever-saa#!/


Så det er IKKE bare en konspirationsteori, at satanister er bloddrikkere. Det er skam virkeligheden. :yes:


I dag var jeg inde i den gamle Tivolipark i Aalborg, Karolinelund. Jeg opdagede, at der er en del sataniske graffitti-kunstværker derinde. Det lavede jeg denne video om:

https://www.youtube.com/watch?v=eTe4E-eYnT0&feature=youtu.be


Tja, måske er der en satanisk kult i Aalborg? Det var jo i Aalborg, da danske satanister havde hjemme indtil for få år siden. :yes:

12
Fri Debat / Hvilke typer bliver egentlig betjente?
« Dato: September 16, 2017, 12:08:08 am »
Jeg tænkte på, om nogen eller nogle af jer kender en eller flere politibetjente privat og kan fortælle os, hvordan sådan nogle betjente er privat?

For jeg har lagt mærke til, at jeg generelt synes, at betjente virker lidt macho og stivnakkede i det. Ofte er de ret muskuløse og bredskuldrede, men til gengæld synes jeg ofte, at de savner humor, empati og situationsfornemmelse.

Hvilke typer betjente går man efter i Danmark? Nogen der kender betjente privat og kan give et bud på, hvilket typer mennesker, der får den slags jobs?

Min "fordom" bliver nemlig lidt sat på prøve, dersom den eneste person, jeg nogensinde har kendt, som blev betjent, var én, som jeg gik på gymnasium med. Og han levede slet ikke op til mit generelle billede af en betjent. Han var nemlig lille og ikke fysisk stærk. Han var godmodig og humoristisk og ikke hverken macho eller kold i røven. Derfor blev jeg også lidt overrasket, da jeg tyve år efter, at jeg havde gået i gymnasium med ham hilste på ham i København, hvor han i mellemtiden var blevet politibetjent.

Så måske er betjente alligevel ligeså forskellige som alle andre mennesker? Eller?

13
Danmark er klart et kollektivistisk samfund. Ikke uden grund mener mange amerikanere, at Danmark nærmest er et kommunistisk samfund - og det er det vel også med amerikansk målestok. Danmark har mange ligheder med det gamle DDR. Stor statslig kontrol, et hav af love om alt mellem himmel og jord, meget propagandistiske medier ejet af ganske få store virksomheder, feministisk kollektivistisk pædagogik i Folkeskolen og i børnehaven o.s.v. I Danmark har vi en konsensus-mentalitet, som betyder, at man helst ikke skal skille sig for meget ud fra flertallet og mængden. Gør man det, så skal Janteloven nok sørge for at få ram på én, så man ikke kommer for godt i gang. Vi ser det også her på debatten, men også på andre debatter i Danmark, at folk disses, intimideres, mobbes og chikaneres, hvis de mener noget, der skiller sig mere end få procent ud i forhold til flertallets mening. Rudi stemples som nazist, fordi han er meget nationalistisk anlagt. Dansknationalist ligeså. Jeg stemples som tosse, fordi jeg har et ret spirituelt og okkult livssyn og forsøger at se ud over det, som umiddelbart kan ses med det blotte øje. Og Poul Jørgensen forfølges og chikaneres, fordi han tager kampen op mod de store kanoner i forsikringsbranchen. :blum:

Youtube´eren Creatrix13 synes jeg er ret inspirerende at lytte til, da han er meget skarp i sine analyser og ser ting, som 99,99% ikke kan se. Denne lange enetale er bestemt værd at lytte til. I starten af videoen nævner han netop noget om Janteloven og kollektivismen:

https://www.youtube.com/watch?v=-77S2H0YHGw


Han kommer ind på, hvordan gruppepresset fra kollektivismen ofte gør, at folk ikke tør sige sandheden. Ikke tør stå ved deres inderste tanker. Fordi man bliver mobbet, latterliggjort og endda chikaneret, hvis man tør skille sig ud fra mængden og stå ved, at man ser anderledes på tingene end flertallet. Creatrix13 mener, ligesom jeg selv, at man bør hæve sig over kollektivismen og i stedet ALTID sige, hvad man mener, uden frygt for repressalier. Som Grundtvig sagde: SIG, HVAD DU VIL. ALTID!

Flertallet af danskere ligger under for kollektivismens gruppepres, og derfor lider de fleste danskere af ytringsFEJHED. Fordi de er bange for at sige deres ærlige mening, hvis den stikker ud fra gennemsnittets opfattelse af tingene. Vi kender det nok fra familiesammenkomster, hvor man for at holde masken overfor familien, bare snakker dem efter munden. Men så lærer man måske aldrig hinanden rigtigt at kende, fordi man forstiller sig, men spiller en rolle. Det er derfor, jeg synes familiesammenkomster er kedelige. Fordi det er bare laveste fællesnævner, der gælder dér. Trivielle emner. Trivelle meninger. Og man skal ikke skille sig ud fra mængden, for så bliver der set skævt til én. Især i det nordlige Jylland, hvor jeg kommer fra. :yes:

Men måske burde mange flere af os turde, at tage bladet fra munden og sige flertallet imod? Creatrix13 har dette fine bud på, hvorfor mange mennesker lider af ytringsfejhed og ikke tør sige ting, der går imod strømmen:

Citér
Fejhed stiller spørgsmålet: Er det sikkert?

Formålstjenligheden stiller spørgsmålet: Kan det betale sig og er det politisk korrekt?

Forfængeligheden stiller spørgsmålet: Er det populært?


Jeg er sådan set ligeglad med, om mine holdninger er sikre, politisk korrekte eller populære. Jeg siger, hvad jeg mener. Og når jeg mener, at aliens, reptilians, Illuminati o.s.v. eksisterer, hvorfor skulle jeg dog så holde kæft om det bare for at falde ind i mængden? DET ville jo netop være ytringsfejhed. :yes:

Hvad med DIG? Har du taget dig i ofte at undertrykke din inderste holdning, fordi du gerne vil være populær og ikke ønsker at være det sorte får, der skiller sig ud? Eller fordi du er bange for repressalier, hvis du siger din ærlige mening?

Lider DU af ytringsFEJHED, eller udnytter du tværtimod din ytringsFRIHED?

Kort sagt: Er DU præget af vort kollektivistiske samfunds gruppepres og HIVE MIND? Eller tør du være helt dit eget autentiske jeg?


14
Familie, børn og parforhold / Hvad synes I om nutidens børneopdragelse?
« Dato: September 12, 2017, 10:22:39 pm »
Nu har jeg ikke selv unger, så jeg kan nemt sidde og spille klog. Men det forekommer mig, at børn og unge i dag er meget mere uopdragne end før i tiden. Sådan noget som Offensimentum, hvor 100.000 unge danskere sidder og mobber hinanden, er et meget klart sygdomstegn, der fortæller lidt om, at den danske ungdom er for dårligt opdraget.

Hvad er gået galt? Er det den feministiske opdragelse, der har spillet fallit? Burde de unge have haft en mere patriarkalsk opdragelse, måske med en ørefigen engang imellem? Eller i hvert fald en opdragelse, hvor der sættes flere og klarere grænser?

Jeg gik selv i en klasse i sin tid, hvor vi havde en meget feministisk lærerinde, som INGEN grænser satte for børnene. Med det resultat at der kom en masse uopdragne unger ud af den klasse (det siger en del, at jeg endda var en af de mindst uopdragne :yes:). Det var jo netop i den tid, hvor feminismen var på sit højeste og hvor hippier styrede de danske folkeskoler. Men det gør, at jeg selv har erfaret, hvordan den feministiske pædagogik er farlig - fordi den er for vag og der ikke bliver sat grænser nok. Jeg tror selv, at børn har brug for mange flere rigtige mænd i deres liv i stedet for alle de vattede, overfølsomme kvindelige pædagoger, som danske børn er omgivet af lige fra vuggestue til teenagealderen.

Jeg synes, at alt for mange forældre i dag overbeskytter og overforkæler deres børn. De kan ikke acceptere, at deres børn skal have den mindste modstand (curling-forældre, der fejer alle forhindringer af banen for deres unger). Så de føjer dem i deres mindste ønsker. Giver dem store gaver. Accepterer, at de unge er uopdragne og uhøflige. Og de unge bliver i dag opdraget til, at de skal være store stjerner, så derfor tror mange unge i dag, at de er popstars, bare fordi de synger okay foran spejlet. Mange unge har slet ingen selvrealitetssans, da de bliver båret på hænder og fødder og får at vide, at de er små prinser og prinsesser, også selvom de egentlig bare er ganske ordinære. - Resultatet er, at vi har fået en generation af selvoptagede unge narcissister, der ikke kan tåle modgang og nemt bliver hidsige, hvis nogen siger dem imod eller ikke føjer dem.

Er det bare mig, der er fordomsfuld nu? Er jeg for hård? :blum:

15
Fri Debat / Hvordan bekæmper man anonyme haters og stalkers på internettet?
« Dato: September 11, 2017, 06:25:18 pm »
Light trolling har jeg ikke noget problem med, da det til tider kan være morsomt nok.

Problemet opstår, når det bliver direkte chikane, trusler eller stalking. Vi har alt for mange eksempler på, at folk bruger anonyme programmer til at gemme sig, så de i praksis kan slippe afsted med store cybercrimes. Det kan være trusler, stalking, chikane, hacking - eller endda planlægning af terrorisme, deltagelse i børnepornoringe eller snufpornoringe (dødsporno). O.s.v.

Hvad gør man egentlig for at bekæmpe den slags? Er der en måde, hvorpå man kan afsløre og identificere disse typer?

F.eks. GuBBi, hvad gør DU konkret for at bekæmpe den slags her på siden? Vi har jo også set eksempler på stalking, chikane og et par gange også trusler herinde.

Jeg synes, at det er nedbrydende for retsbevidstheden, at så mange slipper afsted med cybercrimes, fordi de er it-kloge og formår at gemme sig bag diverse programmer.

Kunne løsningen være at forbyde f.eks. TOR og andre programmer, så man gør det direkte ulovligt overhovedet at forsøge at gemme sig? Jeg synes umiddelbart, at det ER et for stort indgreb i den personlige frihed, da jeg som udgangspunkt mener, at man har lov til at være anonym. Men det er forudsat, at folk opfører sig ordentligt. Og dersom der er alt for mange, der misbruger friheden, så kunne man måske alligevel overveje at forbyde direkte overhovedet at surfe anonymt på internettet? Det svarer jo bare til et digitalt maskeforbud. Hvorfor må man skjule sig på nettet og begå kriminalitet der, når man ikke må IRL?

Måske kunne et pc-kørekort være en mulighed? Så man kun kan logge på internettet med nem-it f.eks, så man altid kan identificeres? Der er dog to problemer her: Jeg er imod overvågningssamfund og synes det er problematisk at tjekke folk i hoved og røv. Og det VIL blive misbrugt, hvis vi får et diktatur. Så det er en farlig glidebane. Og problem nr. 2 er, at de cyberkriminelle tit er et skridt foran, så de finder sikkert også på en måde at omgås et pc-kørekort på (f.eks. kan de så fremstille nogle falske af slagsen, ligesom nogle bruger falske pas).

Hvad mener din-debat-panelet om dette dilemma? Personlig frihed kontra sikkerhed på nettet? Hvad vægter I højest?

Sider: [1] 2 3 ... 10