Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - AIbert Johansen

Sider: [1]
1
Fri Debat / Albert Johansen
« Dato: Oktober 25, 2015, 03:43:22 pm »
Tæk, at nogen har lavet en hjemmeside til en lille ny Albert Johansen :drool: :drool: :drool:

http://www.albertjohansen.dk/

2
Fra medierne / Islamist: Kvinder er selv ude om voldtægt
« Dato: Oktober 25, 2015, 01:46:14 pm »
Anklageren vugger op og ned på sin buttplug, mens tigermanden bliver suttet af af TrådløseAnna på grund af de gode nyheder

Muhahaahuuuuuu!

http://nyhederne.tv2.dk/2015-10-24-16-aarige-ebrahim-letpaaklaedte-kvinder-baerer-medansvar-for-voldtaegt

Kærlig hilsen Albert Johansen

3
Tant og fjas / Hjerner
« Dato: Oktober 08, 2015, 07:54:00 pm »
Goddag i skuret I smøleaber  :drool: Jeg har da skam en ny dame-vittighed:

Hvorfor er kvindens hjerne delt i fire dele i stedet for to?  :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

4
Fri Debat / Søger: Systemudvikler - gerne fra en københavnsk forstad
« Dato: September 18, 2015, 02:59:29 pm »
Kære venner, er der da skam ej en af jer, der kan anbefale mig en god systemudvikler - gerne fra en københavnsk forstad.  :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

5
Tant og fjas / Kvinde-vittighed
« Dato: September 17, 2015, 10:11:46 pm »
Jeg har en god kvinde-vittighed. Her kommer den, det er et spørgsmål og da skam så et svar. Først kommer spørgsmålet og så må I da skam byde ind med svaret - hvis I ej kan gætte det skal jeg da skam nok komme med det. Spørgsmålet er:

Hvad kalder man det fede rundt om vagina?
 :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

6
Religion-& Filosofi / Dette ønsker de lallende halalhippier for Danmark!
« Dato: September 06, 2015, 11:09:12 pm »
Her er lidt af alt det, som de lallende danske halalhippier ønsker for landet:

https://www.facebook.com/norbert.puskas.77/videos/vb.100000568648214/1148970678465209/?type=2&theater

Så skal der rigtigt købes stort ind af butt plugs med hængekvaster derpå direkte fra Beate Uhse i store brune papkasser - så kan man rigtig vugge op og ned til blodet fosser ud bagfra!

 :drool: :drool: :drool:

7
Mandehørmen / Tråden om thaimassage
« Dato: September 06, 2015, 08:58:57 pm »
Jeg gik da skam og tænkte, at vi her på siden da skam mangler en tråd om den gode thaimassage, da det da skam alle tider bare er noget, man kan nyde, når de gamle rygstykker sådan værker. Så byd gerne ind med oplevelser og anbefalinger til steder.

 :drool: :drool: :drool:

8
Debat om debatten / Hvor blev Floridor af?
« Dato: August 27, 2015, 12:37:42 pm »
Hvor blev Floridor - den gamle bliktud - af? Hvorfor har han dog skam forladt os her på debatten? Jeg havde da skam nogle spørgsmål angående blikkenslagerarbejde, som jeg da skam gerne ville have stillet ham.

 :drool: :drool: :drool:

9
Fri Debat / Opsamling i store syltekrukker
« Dato: August 27, 2015, 11:20:42 am »
De af jer, der kender mig ovre fra Sol kender også til min lille adspredelse med opsamling i store syltekrukker, når der ej er nogen, der kigger. Krukkerne står oppe på tørreloftet bag nogle store papkasser. Den anden aften ville jeg lave lidt opsamling, men føj for en stank jeg blev mødt af, da jeg kom derop! Normalt hæmmer jeg opblomstring af lugt og baktusser ved at drysse med hvedemel, efter jeg er færdig. Noget måtte da skam åbenbart være gået galt sidst, for det var som om den ene syltekrukke var gæret over. Indholdet var gledet ned langs siden og havde da skam lavet en pøl på gulvet. Det var nærmest i gang med at ætse sig ned i gulvbrædderne deroppe. Jeg må da skam fremadrettet være lidt mere påpasselig med mine syltekrukker.

 :drool: :drool: :drool:

10
Fra mig til dig / Hej 12qw
« Dato: August 17, 2015, 05:59:55 pm »
Nå gamle swinger - nu vil jeg da skam rigtig lægge benene op og åbne en god flaske amarone, mens jeg går på youtube og slapper lidt af med at se på klip af de vestlige styrker, der sønderbomber de muslimske lande. Ahhh!

 :drool: :drool: :drool:

11
Politik / "De Unævnelige" dræber mange med bombe i Thailand
« Dato: August 17, 2015, 05:49:51 pm »
De forbandede abekatte ønsker jo da skam blot at dræbe og skræmme andre til at antage deres middelalderreligion - og her det nu thaierne, det da skam er gået ud over. Jeg gad da skam godt se de lallende røde halalhipper herinde få dette vendt til noget positivt - Anklageren?!
Nej, vent - de har jo da skam travlt med at vugge op og ned på deres buttplugs med hængekvaster ved synet af de mange dræbte!

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-08-17-mange-draebt-af-bombe-i-bangkok-her-ses-eksplosionen

 :drool: :drool: :drool:

12
Politik / Så er der knippelsuppe til "De Unævnelige"!
« Dato: August 12, 2015, 12:26:19 pm »
"En overbebyrdet politistyrke på den græske turistø Kos trak knipler og brugte brandslukkere under sammenstød med migranter, og øens borgmester advarer om, at der er fare for "et blodbad""

http://www.dr.dk/nyheder/udland/kampe-mellem-migranter-og-politi-ryster-kos

De radigale og de lallende røde halalhippier vugger op og ned på deres buttplugs med hængekvaster - Beate Uhse i Hamburg bliver stenrige på salget af buttplugs i store brune papkasser til de danske halalhippier.

 :drool: :drool: :drool:

13
Fri Debat / Kattelort under grantræet
« Dato: August 11, 2015, 11:47:10 am »
Igen i år har der da skam været problemer med fjolser, der da bare lader deres katte rende nede i gården. De har især en forkærlighed for at skide under grantræet, vi har stående. Fandengalemig om JEG vil rende i lort til knæene nede i min egen gård! På mange måder har vi det så godt og skønt med hverandre her i Brønshøj, det dejlige gamle arbejderkvarter, hvor jeg bor i min kæmpe luksuslejlighed - og jeg er da skam rigtignok kendt som en person, der besidder en naturlig respekt og da nok kan sætte sig igennem og vinde en diskussion eller to! Men disse katteelskere er umulige at snakke med. Den anden dag fangede jeg en i en stor sort affaldssæk. Men da jeg skulle til at smide den i skraldespanden, sagde det VIPS, og så var katten væk! De er nogle hurtige sataner, er de. Nå, men hvad gør I andre da skam for at holde disse forfærdelige væsner væk fra jeres haver?

:drool: :drool::drool:

14
Fri Debat / VVS'er på Vestsjælland?
« Dato: August 10, 2015, 11:43:36 am »
Goddag i skuret - jeg søger en folkekær VVS'er i det vestsjællanske. Mon ej der måtte være nogen af jer, der kender og kan anbefale en sådan VVS'er? Gerne en rigtig kraftkarl og en, der som jeg, hader "De Unævnelige"! Der er da skam en arnbitter på højkant i findeløn.

 :drool: :drool: :drool:

15
Fri Debat / Glade dage i Brønshøj
« Dato: August 09, 2015, 11:21:51 pm »
Her den anden affe - ja, der kom da skam min gode gamle kammesjuk Stærkodder forbi med en lille Doktor Nielsen, det er da skønt at forkæle sig selv lidt her nu når sommeren endelig er kommet. Ja, vi kom da skam til at tale om gamle dage - og al den sjov og ballade der var at finde dengang. jeg husker da stadig et asfaltbal, hvor en ung student havde forvildet sig ind - flere af de andre syntes, han var noget stiv i betrækket, ja en rigtig hængerøv, for nu at sige det på godt dansk. Han var rigtig fin på den, men så var der en flok smedelærlinge, der fik fat i nakkeskindet på ham og rigtig da fik ham taget under kærlig behandling. Han fik en på gokkeletten, og så var det altså ned og bide i gulvtæppet. Så var der en af dem, der hoppede på hans hoved, og så var det altså nat med ham. Ja, han tog en tur til skovsen.
Ja, hvad fa'en vi var unge, vi troede, vi kunne gå på vandet. Det er så skønt at mindes, og det var da også præcis, hvad vi gjorde. 

Sider: [1]