Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - måneskin

Sider: [1]
1
Fri Debat / Poul Jørgensen
« Dato: Januar 01, 2018, 06:44:12 pm »
Poul Jørgensen , hvad laver min Email på din profil , hvad har du gang i  :angry:   Du sletter den og det er nu .  :angry:

2
Fri Debat / Drabsforsøg .
« Dato: Oktober 03, 2017, 06:24:57 pm »
Nobody husker alle vel ,  men vil lige meddele at manden har været udsat for endnu et drabsforsøg .  Venter spændt på hvad 1448 gør denne gang .  :ohmy:    Og hvis ikke de vil gøre noget må denne grufulde traktor attak , vel bringes for ombudsmanden , mon ikke .  :yes:   

3
Fri Debat / Nobody.
« Dato: Maj 06, 2017, 01:47:41 pm »
Poul vi to har aldrig været venner på Solen , og jeg har ikke en søn der er et år yngre end din søn , du tager meget fejl. :yes:   Jeg tror ikke at folk er ude på at få dig til at lukke din profil, det der er i vejen er at du lyver næsten om alt , alle de mange historier du kommer med passer jo ikke altid vel , men du vidste da at der har været et hacker angreb her på debatten, det skulle du da have fortalt til Gubbi , fordi det var et angreb på dig , det var der for man ikke kunne bruge æ ø og å .    :ohmy:   Jeg kunne da godt have brugt en check på 50.000 ved at have hjulpet så mange mennesker , men nej det er mere værd at hjælpe folk i nød , end alle de penge. :ohmy:         

4
Fri Debat / Tørresnoren.
« Dato: April 05, 2017, 06:34:39 pm »
Tørresnoren ,du har da vel ikke skiftet dit navn ud med et kvindenavn  :hyper: okay man siger jo kært barn har mange navne, hi hi . Men det kom mig lige for øre , at du kalder dig noget andet , ikke herinde , men et andet sted.Tror du ved hvad det er. :dash2:

Sider: [1]