Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - måneskin

Sider: [1]
1
Tant og fjas / Rottegift.
« Dato: Oktober 11, 2019, 03:46:13 pm »
Ja nu har der været endnu et mordforsøg på PJ , nu har de været i gang med rottegift , med det resultat at han er blevet blødere hans sår heles ikke og hans små blå mærker bliver enorme.  :ohmy:   Så nu vil han gerne søge hjælp , men han er i tvivl om hvor han skal henvende sig .  :big_grin:    Har i et godt forslag til manden , han læser med så bare kom med nogen forslag , så vil han blive glad.  :big_grin: :big_grin:

2
Tant og fjas / TRYG OG ATTER TRYG.
« Dato: Marts 04, 2019, 12:18:55 pm »
Nu kan det ikke blive sjovere , jeg har ladet mig fortælle at Gubbi The Great som der er en der kalder ham  :ohmy: at han har fået mange penge af Tryg , for at holde en bestemt personen væk fra debatten her  :ohmy: :ohmy:  Personen fortæller at Tryg er så bange for ham , så de var nød til at at bestikke Gubbi med en helvedes masse penge for at personen ikke kunne skrive herinde mere .  :JC_doubledown: 

3
Fri Debat / Torsten.
« Dato: December 21, 2018, 07:07:00 pm »
Er der nogen herinde der har kendskab til bokseren gamle Hansen , jeg ved at han gik bort sidste år og at han led af demens og alzheimer , og det betyder ikke at han fik det af hans boksning . Men nu til spørgsmålet jeg ved han er født i Århus og arbejde på Krogs vinstue i København , men ved i om han har boet i Frederiksværk .  :ohmy: Jeg har ladt mig fortælle at han boede der , men jeg er sikker på at han boede i Aalborg , og hans kone passede ham til det sidste. :yes:Og ikke løgn om at hans kone også er væk og har været det i tyve år . :hyper:      Torsten jeg ved du er på Face prøv at søge på Krostuen Pandrup så ved du hvad jeg snakker om . Jeg ved det her bliver læst  :yes: og på siden jeg hentyder til kan jeg ikke svare da LØGNEREN har blokeret mig fordi jeg tager ham i løgne . :big_grin:  Hader de mennesker der lyver.  :bad: :bad:    Ps fordi jeg så det pladder er fordi jeg er ven med hende og har kommet der på kroen.  :yes:

4
Fri Debat / Poul Jørgensen
« Dato: Januar 01, 2018, 06:44:12 pm »
Poul Jørgensen , hvad laver min Email på din profil , hvad har du gang i  :angry:   Du sletter den og det er nu .  :angry:

5
Fri Debat / Drabsforsøg .
« Dato: Oktober 03, 2017, 06:24:57 pm »
Nobody husker alle vel ,  men vil lige meddele at manden har været udsat for endnu et drabsforsøg .  Venter spændt på hvad 1448 gør denne gang .  :ohmy:    Og hvis ikke de vil gøre noget må denne grufulde traktor attak , vel bringes for ombudsmanden , mon ikke .  :yes:   

6
Fri Debat / Nobody.
« Dato: Maj 06, 2017, 01:47:41 pm »
Poul vi to har aldrig været venner på Solen , og jeg har ikke en søn der er et år yngre end din søn , du tager meget fejl. :yes:   Jeg tror ikke at folk er ude på at få dig til at lukke din profil, det der er i vejen er at du lyver næsten om alt , alle de mange historier du kommer med passer jo ikke altid vel , men du vidste da at der har været et hacker angreb her på debatten, det skulle du da have fortalt til Gubbi , fordi det var et angreb på dig , det var der for man ikke kunne bruge æ ø og å .    :ohmy:   Jeg kunne da godt have brugt en check på 50.000 ved at have hjulpet så mange mennesker , men nej det er mere værd at hjælpe folk i nød , end alle de penge. :ohmy:         

7
Fri Debat / Tørresnoren.
« Dato: April 05, 2017, 06:34:39 pm »
Tørresnoren ,du har da vel ikke skiftet dit navn ud med et kvindenavn  :hyper: okay man siger jo kært barn har mange navne, hi hi . Men det kom mig lige for øre , at du kalder dig noget andet , ikke herinde , men et andet sted.Tror du ved hvad det er. :dash2:

Sider: [1]