Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - PoulJoergensen

Sider: [1] 2
1
Fri Debat / En af mine "venner"
« Dato: Oktober 20, 2016, 09:18:41 pm »
 køre fra Lolland og til København hver dag på og fra arbejdet, til København om morgenen går det jo fint, der er han jo frisk og har fået sovet, men på vejen hjem efter en lang arbejdsdag, så han faldt i søvn og fik smadret sin bil, til alt held var der ingen personskade, men manden SKAL køre 150-Km til og fra arbejdet, og så tro da pokker manden er træt på vej hjem fra arbejdet, hvorfor kan de ikke flytte nogle arbejdspladser ned på Lolland, så havde han jo ikke kørt galt. Venlig Hilsen Poul Jørgensen

2
Fri Debat / TYVERI!.
« Dato: Oktober 14, 2016, 12:19:54 pm »
Jeg havde et tyveri D:11/10-2016 Kl:14:38, ret præcist ikke :) , se jeg har en masse kamara som optager alt, desværre kender jeg tyven, jeg har konfronterede omstændighederne og med at jeg har optagelser af tyveriet, men han nægtede alt, så jeg har sendt de videoer videre til 1448, så må "vi"/jeg se om politiet "gider" gøre noget ved det :), det er som sådanne små-ting der er blevet stjålet, men et tyveri er vel et tyveri uanset hvor meget der bliver stjålet, og nu ligger tyven på en video, og jeg ved hvem det er, og jeg har oplyst 1448 om hvem han er, så nu må "vi" se. Venlig Hilsen Poul Jørgensen

3
 der ligger et fly og flyver med faldskærmsudspringer og det støjer som bare pokker, hver fre-lør og søndag fra Kl:08:00 til Kl.17:00, man må da kunne få sådanne noget stoppet, jeg bor Ca. 6-Km fra flyvepladsen, men alligevel skal man høre på det brøl fra morgen til aften, det er forkert at de "rige" Københavner bare skal tage her ned og støje, det kan de sgu gøre der hvor de bor. Venlig Hilsen Poul Jørgensen

4
Samfund- & Kultur / Prøv engang at se dette!.
« Dato: Oktober 10, 2016, 07:59:46 am »
http://www.tveast.dk/artikler/tre-unge-i-traktorflugt?page=5

Ja!, jo!, Tomas kørte efter tyvene, men det gjorde jeg også, politiet kom først efter 3/4-time, og de fangede kun tyvene fordi de havde hunde med, Tomas og jeg havde nemt fået fanget de små tyve, men det måtte vi ikke for politiet, det var godt for tyvene, for Tomas havde straffet dem lige på stedet. Venlig Hilsen Poul Jørgensen

5
Fri Debat / Jeg ved det lyder som noget "plat",
« Dato: Oktober 09, 2016, 05:54:04 pm »
  men dengang jeg var en lille dreng, der var der rigtige politibetjente, engang havde min far lavet en "bil" til mig, ud af en "droptank" fra et Engelsk fly fra WW2, han havde sat en motor i fra en blandemaskine og den kunne køre 5-Kmt, jeg blev selvfølgeligt stoppet af politiet :) . de flugte mig hjem og min far måtte pille motoren ud af min "bil", men det var en positiv oplevelse med politiet, jeg var kun 6-år :) . Jeg har siden haft mange positive oplevelser med politiet, men ingen som dengang, det burde have haft været optaget på video og gemt, så det kunne været kommet med på Jeres muserum, for det var en sjov/god oplevelse af politiet. Min far pillede så motoren ud af min "bil" og satte pedaler i den, ugen efter satte jeg motoren i igen og kørte ned til Jernhandleren i Ballerup og solgte min bil for en ny cykel. sådanne nogle historier skal også på "muserum", for dengang havde man respekt for politiet på en anden måde end i dag, dengang respekterede man jo de folk i uniform og det de stod for, jeg ved der er nogen kredse i Danmark hvor folk er glade for politiet, men desværre er det ikke alle steder, og det har de "unde"Betjente skylden for, de har ikke lært at med en stor magt følger der e6t stort ansvar, og politiet er jo i bund og grund folkets tjenere og beskytter :) . Venlig Hilsen Poul Jørgensen

6
Samfund- & Kultur / Min sag, set baglæns
« Dato: Oktober 08, 2016, 11:13:49 am »
13½ time ?.
Så skal jeg i retten mod tryg, i ØstreLandsret, om der lige en der er ved at "skide" grønne grise!, nervøs? JO!, ikke for retten, men for hvad tryg kan finde på at sige af mærkelige historier, eller om retten vil følge loven, og sætte tryg på plads, sige at selv et selskab som tryg skal følge loven.
"Pis" jeg er træt! men kan ikke sove, jeg skal køre herfra Kl.05.45 i morgentidlig for at være sikker på at være i retten Kl.09.30, jeg har kun fået lavet ½delen af hvad jeg burdte havde skrevet, har ikke sovet de sidste 8-10 dage, har skrevet en masse, men syndtes at det hele lyder dumt.
Hvorfor er loven så dum at man kan "bøje" den, hvorfor er "op" ikke op og hvorfor er "ned" ikke ned, i loven kan "op" godt være "ned", lorte land.
Nå men vi tales ved i morgen aften.
Hvis i vil ind og sige "BUH" eller sådanne noget, så er det Øster Landsret`s 13 afdeling, på hjørnet ned mod amalienborg, Kl. 09.30.
 

 


I Landsretten, jeg får først dommen D:22/9-09, som sådanne tror jeg det gik godt, min Advikat Hr Svand Kinch fra Nakskov, hen kendte alle §èrens, der var 3 domre en Dame og 2 Mænd, de var flinke og hørte på mig, og min Advokat.
Næsten alt det som tryg`s "advokat" kom med, nej i skulle havde været der, tryg fyrede (S.C) efter at hun 3 gange havde lovet mig min erstatning, jeg tror at "advokaten" bliver den næste der bliver fyret, De 3 dommer der var i Landsretten kunne skille "lort fra lagkage", De var ikke til at løbe om hjørner med, og det opdagede tryg`s "advokat".
Flere gange afbrød Dommerene tryg`s "advokat" for at irettesætte ham, tryg`s "advokat" roede rundt i ALLE sine papirer, han gentog sig selv mange gange, på et tidspunkt var det så galt at Domrene rystede på hvoedet af ham.
Men NU SKAL jeg havde sovet, jeg kørte hjemme fra i morges Kl.05.30 og var først hjemme Kl. 17.45, så jeg er "dødhamrene træt", men bare i havde været der, jeg havde kun min far med, i skulle havde oplevet det, Det var en RIGTIG retsag, en hvor man blev hørt, og der blev lyttet til det man sagde.
Ok. min Advokat havde også sat sig ind i tingene.
Men der er LANG tid til D:22/9-09, da tryg kom ind på et eller andet Vedr. et eller andet Vedr. om jeg var blevet lovet noget, også jeg sagde det med at tryg havde lovet mig min erstatning 3 gange, og i August havde ville give mig 200.000-Kr mod at skrive under på ikke at jeg ville forlange mere af tryg, der afbrød tryg`s "advokat" mig, men Dommeren ville gerne havde hele min forklaring, og Dommeren forklarede mig at jeg stadigt var under ed, og at jeg skulle tale sandt, hvilket jeg selvfølgeligt også gjore, og det lyttede Domrene meget til.
Men lige nu er jeg meget træt, det har været en meget stor psygisk belastning, jeg kommer igen i morgen, men en mere detaligeret forklaring, og svar på noget hvis der er noget spesialt i vil vide, men lige nu " god nat" og tak for opbakningen.
Det første der slog mig, det var, for en i helvedet hvor er der mange biler i København, og for en "klaphat" fra Lolland, så kan det godt være noget af en prøvelse at finde rundt der inde, så jeg endte ved Søpavillonen i et P.hus, også gik resten af turen i en taxi, en Dansker,(sur som bare H....) men vi kom da til Bredgade 42 i god tid, ½time fortidligt.
Så kom vi ind i retsalen, Dommerene kom ind, også startede det hele, min Advokat læste hele forhandlingsforløbet fra min ulykke til Dd. op, det tog godt 1 time, i den "korte" version, så kom tryg`s "advokat", han "mumlede" så han var næsten ikke til at høre, men han kom med en masse datoèr, en masse af dem havde slet ikke noget med sagen at gøre, eller også kom de i en forkert rækkefølge, hvilket Domrene flere gange bad om en forklaring på, og tryg`s "advokat" lød som en "politikker", der var lige så mange ØHèr som der var ord.
Så blev jeg "kaldt" til vidneskranken, mikrofonen duede ikke, så Dommerene spurgde om jeg kunne tale højt og tydeligt, hvilket jeg lovede at gøre, så fik jeg afvide at jeg kun måtte sige sandheden, og hvis der var noget jeg ikke kunne huske, så måtte jeg ikke "gætte" mig til et svar, så skulle jeg sige at jeg ikke kunne huske det, så begyndte de at spørge mig, jeg husker ikke hvem der begyndte, men da det blev tryg`s "advokat`s" tur, så spurgde han om jeg var blevet lovet noget af tryg, OG DET VAR LIGE det jeg ønskede at blive spurgd om, også fik han hele historien om hvordan jeg var blevet behandlet af (S.C.) fra D:5/3-2007 til Augsut månedet, men midt i det hele der afbrød han (tryg`s "advokat") mig, men der sagde Dommerene at DET ville De gerne høre, så jeg måtte forklare det hele en gang til, for Dommerene, og så begyndte tryg`s "advokat" og svede, og tabe sine papirer på gulvet, for Dommerene skrev alt hvad jeg sagde ned, også havde tryg`s "advokat" pludseligt ikke mere at spørge mig om.
Så blev sagen fremlagt igen, først af min Advokat, med henvisninger til både 1908-lovens § 1. stk 5. og § 1. stk 3, og da Hr. Svend Kinch (min Advokat) var færdig så var det middag, og en pause på en time.
Efter pausen Kl.13.00, startede det igen, først tryg`s "advokat", der igen startede med at gentage sig selv, hvilket Domrene påtalte overfor ham, også startede han ellers igen med alle sine ØHèr, og han roede rundt i sine papirer, men fik da holdt en "slags" tale om at "straffesagen" mod ham der kørte ind i mig, faktiskt ikke var en straffesag, men bare en slags påtale over for ham der kørte ind i mig, og at han så havde fået en "bøde" på 800-Kr for det,det mendte tryg`s "advokat" kunne sammenlignes med at han havde fået nogle dagbøder på 75-Kr, så det var efter tryg`s mening ikke en strafbar handling, men der afbrød Dommeren så tryg`s "advokat" og holdt så dommen fra Frederiksværk op, og sagde at han (Dommeren) også havde dommen og at han godt kunne se hvad der stod i den, for i den stod der jo, "en bøde på 800-Kr eller 6 dage i fængslet", og det var ikke det tryg`s "advokat" sagde.
Så gik der helt "kage" i den for tryg`s "advokat", havde han haft lidt mange ØHèr tidliger, så skulle i havde hørt ham derefter?, min far begyndte at grine af ham, det gjore det ikke nemre for tryg`s "advokat", så jeg måtte sige til min far at han ikke måtte grine af ham, for han havde det svært nok i forvejen, så var Dommeren ved at grine.
Også pludseligt var det hele ovre?, Dommeren spurgde om vi ville havde en "udtagelse" eller vendte på Dommen!, min Advokat sagde at vi gerne ville vente på Dommen, den kommer så D:22/9-09. Kl 10.00., så nu kan jeg igen vendte i en hel månedet inden jeg ved noget?.
Jeg ved ikke 100% hvad jeg skal "tro/håbe" på at udfaldet bliver, men hvad tror i.
Jeg havde faktiskt troet at nogle af jer havde mødt op i retten, bare for at "se" "aben/mig" og høre min sag, og hvad tryg kom med.
Respekt for Østrelandsretten, det var første gang jeg føldte at der var nogen der hørte på mig, og min forklaring, og det var De 3 Dommere.
Så nu skal jeg "bare" vendte i 20 dage endnu inden dommen kommer?, jeg tror at trygs advokat har dårliger nerver end mig lige nu?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen


7
Fri Debat / Lorteland!.
« Dato: Oktober 06, 2016, 08:35:29 pm »
1000 gange har dem der jagter mig prøvet at hakke min profil, "sjovt" at de gider blive ved .
 Venlig Hilsen Poul Jørgensen

8
Samfund- & Kultur / Er det sket i min hals?
« Dato: Oktober 04, 2016, 06:39:45 pm »

Kan nogen ringe om hjælp til mig der skriver det? Og spørg politiet hvornår jeg er i sikkerhed. Bor det forkerte sted. Ellers tag dig sammen og giv mig rigtig aktiv dødshjælp

Venlig hilsen Poul Jørgensen

9
Hvad gør man når der er en der ligger og sviner en til på et debatforrum, en som har oprettet en kopi-profil og som udgiver sig for at være mig, jeg har gennem en bruger på det debatforrum prøvet at få fat i ham der styre det debatforrum, jeg har sendt ham min Mail: adresse og mit Tlf: Nr for at han kunne få fat i mig, men han har ikke gjort noget, hvad skal jeg gøre ?. Venlig Hilsen Poul Jørgensen

10
Samfund- & Kultur / 1/2-TONS manden ?.
« Dato: September 30, 2016, 09:33:42 pm »
Jeg så i TV en udsendelse om en mand, han vejede 540-Kg, selvfølgeligt var det en udsendelse fra usa, alt i usa er så enormt, men 540-Kg fedt.
Der var flere i udsendlesen af den kaliber, de undskyldte sig med at det var deres gener der var noget galt med, men det var bare lyv, de åd bare alt og hele tiden.
Den ene tabte sig, og efter 14 dage måtte hun havde fat i lægen, hun havde en underlig smerte i sin mave, en smerte som hun aldrig havde haft, DET VAR SULT, for første gang i sit liv var hun sulten, hun tabte sig 15-Kg om ugen, godt-nok noget der kan blive til noget.
Men deres gener fejlede intet, de trøste spiste bare.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
PS: nu jeg er her på "kost" siden, så har jeg i et stykke tid prøvet at komme af med nogle enormt søde Ca 3 måneder gamle kattekillinger !, det er ikke lykkedes mig endnu, så !, er der nogen der ved hvordan man tilbereder sådanne nogen, jed ved man spiser sådanne nogen i Thailand, så hvorfor ikke prøve det ?.
.
.
.
.,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
..
.
..

Nej det var bare noget jeg skrev for sjov [;)] , jeg kunne aldrig finde på at æde mine katte.

Du kan få nogle søde små katte af mig i stedet for, jeg har 5 rød-hvide(garfildèr), en gråstribet (tigerdyret), en langhåret sort-rød-hvid-brun(plet), de er alle Ca 3 måneder gamle, og meget legesyge og tamme. Krydse mig frem til en stor langhåret kat, jeg bor på Lolland !, og der er kattene ikke stører end rotter er i andre dele af Danmark, "plet" skal ind og bo, resten smutter nok i læbet af året, folk kører som en brækket arm forbi her.
Banalt ?, ja jo!, sidste år fik jeg 6 langhåret rød-hvide killinger, dem STJAL folk [???] , tænk sig folk stjal killingerene, de kunne jo bare havde spurgdt, de havde fået dem, men nej, det var sjovre at tage dem, men OK jeg kom af med dem [;)] .
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

11
Samfund- & Kultur / Jeg har skrevet sådanne.
« Dato: September 27, 2016, 07:08:38 pm »
Kære Politi. Vedr. den Volvo 245 som I eftersøger på Fyen, så har jeg skrevet til Fyns politi, at de burde tage kontakt til veteranklubberne på Fyen, men hvad med forsikringsselskaberne/CMR/synshalderne!?, de kan også oplyse hvem der har sådanne en bil, jeg vil mene der er under 10, måske 50 af den slags biler på Fyen, så er det jo bare at køre ud til dem og fange den rovmordene, for fanges skal den person. Held og Lykke, og Venlig Hilsen Poul Jørgensen

12
Samfund- & Kultur / Cykel og knallert kontrol denne uge.
« Dato: September 19, 2016, 07:27:53 pm »
I 60èrne lavede min far en racercykel til mig, en "Mornako" 16-gear, jeg kørte over 100-Km hver dag, jeg havde ikke "hjelm" på, eller lys, men i over 10-år kørte jeg over 100-Km hver dag, og jeg kom aldrig tilskade, heldig?, nej!, jeg viste hensyn i trafikken, det havde min far lært mig, det var hans pligt og ansvar, i dag tror forældrene at deres børn lære alt i skolen, men det gør de jo ikke, det er der fejlen ligger, dengang kom politiet også ud på skolerne og lærte børene om trafikreglerne, det gør de som sådanne ikke i dag, i dag kommer de ud og fortæller hvor store bøder de får for at overtræde Div regler, hvilket ingen kan forholde sig til. Venlig Hilsen Poul Jørgensen

13
Fri Debat / Pernille?.
« Dato: August 14, 2016, 05:42:48 pm »
 Hun "græder" fordi hun han fået oplyst at hun skal betale skat af det "guld"  :biggrin:  , men så kan de lære det . :biggrin: Venlig Hilsen Poul Jørgensen


14
Fri Debat / 10-årige pige i Jylland, tog et billedet.
« Dato: August 13, 2016, 07:10:23 pm »

Af et barnelig, det lå i Søndersø under 40-Cm vand, pigen opdagede først dagen efter hvad det var hun havde taget et billedet af, og derefter kontaktede hun/hendes forældre politiet !.

Koldt !, så skide være med det LIG, men, den stakkels pige på de 10-år, hvordan mon hun har det, nu !?, og mon hun nogensinde kan glemme det hun så.

Hvem mon "savner" et nyfødt barn, stakkels den "mor" der har "tabt" det barn, mon hun har det godt i dag?.

Vi lader den lige stå et øjeblik, og "imens snitter vi lì lidt på à propel", for det er jo jul, ikke?.

D: 2/12-2011, der er 1 død på sit arbejde, og hver 5`de time bliver en invalideret på sit arbejde, det vil sige at der på / i denne uger KUN er invalideret 840, menesker på deres arbejde, det må erhvervslivet da være tilfredse med, og især her op til jul, hver uge sparre de at udbetale juletillæg til 840 menesker, plus den døde.

Julen er hjerterenes fest, men hvis hjerters fest er det, de døde efterlader i gennemsnit 1,8 børn hver, 1,8 børn der hver uge ikke har en af deres forældre mere, men PYT, dem der overlever denne uge, dem vil erhvervslivet havde skal arbejde længere hver dag, selvfølgeligt skal de det, nogle skal jo lave det arbejde som de DØDE ikke får lavet, spørg selv Charlee, han vil give mig ret, det er jo urigemiligt at folk bare sådanne kan DØ, også især når de er på arbejdet, det at de kommer tilskade, ja det er deres egen skyld, de kan sgu da bare passe på, men det skal de gøre i deres fritid, for det er da ikke noget mesteren skal betale for at de gør, for det tjener han jo intet på.
Men OK!, der kan sikkert også ligge en forbrydelse bag det, men mon så ikke også der i den mulige forbrydelses ligger "stoffer" bag ?, det kan ikke udelukkes, eller også er der bare tale om en sindsyg, men nogen må da svane det barn, en eller anden må da vide at en eller anden har været gravid, og som pludseligt ikke er det mere, og at hun ikke har noget barn.

Men OK!, det kan jo også være et "gammelt" barnelig, det kan jo havde ligget i en fryser i lang tid inden det er smidt i Søndersøèn, men sådanne er der jo så meget, og nu er det snart JUL, og alle er SÅ glade, og alle hjælper hinanden, og alle er så gode ved hinanden.

Jeg var lige ovre hos en af mine venner med han`s Tlf:, den havde han glemt, den lå til opladning her hos mig, han gik inden min aftensmad var færdig, jeg havde lavet T-bon steg til mig og min søn, jeg elsker rigtig mad, men da jeg komn over til "jørgen" der lå han og sov på sin sofa.

Da jeg gik tilbage, der gjore det faktisk lidt ondt inden i, han er 110% enlig, han har ingen at tage sig af, ingen der tager sig af ham, han er kun sig selv, han har kun sig selv!.

Jeg ved, at en dag når jeg kommer der over, så ligger han DØD, og ingen vil savne ham, jo måske lige mig !, han har lånt 100-Kr af mig [:DD] , nej se det alvorlige i det, drengen er kun 50-år ?. ups det fik mig til at lyde som om jeg rendte rundt med det ene ben i graven og selv var nær de 100-År, men det er jeg nu så vit jeg ved ikke, men det med at være ene og forladt, også i Danmark i dag.

Nå men PYT, "vi snitte à lidel smùl på à propel, også går det jo nok alìvel" [;)] .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

15
Fri Debat / Ja 40-Kr er mere end rigeligt i løn i timen.
« Dato: August 01, 2016, 04:30:48 pm »
hvis politikkerne ellers kunne holde fingeren fra de 40-Kr, men det kan de jo ikke, først tager de 50% i skat, også tager de 25% af resten i moms, resten tager de i afgifter, se det gør de ikke i andre lande. Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Sider: [1] 2