Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 28
1
Fri Debat / Tysklands 'uledsagede flygtningebørn'
« Dato: November 03, 2018, 11:19:29 am »
Unge 'flygtninge' i Tyskland begår fortsat rigtig meget kriminalitet, herunder vold, voldtægt - og af og til drab.
(Men det fortæller løgnepressen begribeligvis ikke meget om...)

Tyskland har i kansler Merkels 'ånd' modtaget et utal af de såkaldte 'uledsagede flygtningebørn'. Som hun sagde i 2015: Det klarer vi.  :bad:
I slutningen af 2017 var der næsten 55.000 af slagsen i Tyskland.

https://ditoverblik.dk/vrede-i-tyskland-over-mindreaarige-flygtninge-der-begaar-voksne-forbrydelser/

Der er ikke overraskende mange eksempler på, at 'børnenes' alder er ikke så lidt højere, end den de opgav, da de ankom.
En drabssigtet, der havde sagt, at han var 15 år ved ankomsten i 2015, har efter retsmedicinske undersøgelser vist sig at være ca. 29 !

Når tyskerne bliver vrede nok ... hvad mon så, der sker?

2
Samfund- & Kultur / 'Berigelsen' på Nørrebro: De gramser i skridtet ...
« Dato: November 03, 2018, 10:43:05 am »
Beboere på Sigynsgade, Nørrebro plages af en gruppe 'unge' (= indvandrerdrenge ca. 12-20 år), der udøver hærværk - blandt andet mod lysmaster - cykeltyverier, gaderæs, brænder skraldespande af - og ikke mindst den muslimske specialitet: seksuelle krænkelser af danske kvinder.

"Mange kvinder bliver sexchikaneret på det groveste. Kvinder, der har aften- eller nattevagt og skal til og fra arbejde, bliver passet op af unge mænd, der befamler dem og berører dem de mest følsomme steder", fortæller E. Dahl Pedersen, som er tryghedschef i boligforeningen Bo-Vita.

Berlingske Tidende vil have abonnementspenge, men du kan gratis læse mere her:

https://www.document.dk/2018/11/02/saa-er-de-ikke-laengere-snotunger/

En anonym kvinde fortæller, hvordan hun, når hun står og vil låse sin gadedør op, bliver passet op og gramset i skridtet!
Virkelighedens Nørrebro - så fjernt fra dét Kirstenelisabeth og andre røgslørseksperter herinde forsøger at prakke os på!


3
Fri Debat / Betragt stenkast som rifler
« Dato: November 02, 2018, 03:09:20 pm »
Donald Trump, USAs ikke så dårlige præsident, har udtalt om de stenkast, der måske vil komme mod politi og soldater fra 'flygtningekaravanen':
- Betragt stenkast som skud fra rifler!

Der må vel ligge det i det, at politi og soldater skal forsvare den amerikanske grænse, hvis disse potentielle indtrængere (altså forbrydere) forsøger at forcere grænsen med vold. Og i øvrigt at tropperne må skyde.
Ja, hvad ellers?

Jeg tænker, at Trump opfatter USA som amerikanernes hjem, og han går som bekendt ind for, at man må forsvare sit hjem mod indtrængere.
Det er da så simpelt, som det næsten kan være.

Det var da dét, ordentlige danske og svenske politikere burde have sagt for tre år siden, da en lignende karavane nærmede sig vore hjem....

(Men jeg er selvfølgelig godt klar over, hvordan brovtebanden vil prøve at fjerne fokus i denne tråd ved at gøre det til et spørgsmål om, hvorvidt der nu er tale om lille-bitte småsten, grus, mellemstore sten, større sten, XL-str. granitsten osv. osv.
Sligt vil blive 100 % ignoreret, i hvert fald af mig.   :smile1:)

4
Politik / Østrig siger nej til 'migrationspagt'
« Dato: November 01, 2018, 10:31:46 am »
Jeg konstaterer, at ingen andre end Tigerklagersvareren havde lyst til at kommentere mit oplæg, jeg dropper det derfor. Der er rigeligt med tråde, der ender i intet i forvejen.
Rudi.

5
Fri Debat / Knivdrabet i Søborg
« Dato: November 01, 2018, 09:41:48 am »
Der er rigtig meget knivstikkeri i Danmark anno 2018. Mord, drab, overfald osv.
Uagtet at løgnere påstår, at (næsten) alt er idyl, som i en Morten Korch-filmatisering fra 50'erne.

Forleden blev en mand brutalt knivdræbt i Søborg, og politiet har også anholdt en "ung mand". Men mere mener politiet så heller ikke vi bør vide.
For det kunne jo give én og anden stof til eftertanke, hvad der fortælles her af en nabo til den knivdræbte:

https://www.bt.dk/krimi/nabo-til-knivdraebt-har-faaet-nok-vi-vil-ikke-bo-her-laengere

Naboen kan bevidne, at der blev råbt på et sprog, han ikke forstår, men som han vurderer til at være arabisk.

Og ja, de har fået nok, vil ikke bo der længere.
Dette er det interessante ved det. Udenlandske drab og overfald hører vi om hele tiden, men det faktum, at danskerne sine steder fortrænges af ikke-vestlige indtrængere skrives der ikke meget om (bortset fra i de ukorrekte små medier).

Hvis mange flere danskere ikke tågede bevidstløst gennem dagligdagen, ville de rejse en storm mod fortrængningen af landsmænd og kræve en benhård politik mod den ikke-vestlige indvandring og dens uhyggelige følger.

6
Fri Debat / Ungarsk benspænder frikendt ved højesteret
« Dato: Oktober 31, 2018, 03:48:27 pm »
Mange husker sikkert den ungarske kamerakvinde Petra Laszlo, som blev idømt tre års betinget fængsel for at spænde ben for en af indtrængerne under den store invasion i 2015.
Sagen er imidlertid gået helt til højesteret - og her er hun blevet FRIFUNDET. Herligt! Det burde vel nærmest have udløst en medalje. Uh, jeg ville gerne sparke benene væk under en afrikansk eller arabisk indtrænger....  :ROFL:

7
Musik, film, TV og bøger / Søren Kam-udsendelse genudsendes i dag
« Dato: Oktober 28, 2018, 03:08:57 pm »
DR-K genudsender kl. 17:10 - 18:10 en rigtig interessant udsendelse om Søren Kam, østfrontsoldaten der blev tildelt Jernkorsets Ridderkors og levede i landflygtighed i Tyskland fra 1945 til sin død for få år siden (han blev 93 år.)
Der er private videooptagelser, hvor Søren Kam fortæller; de havde aldrig før været offentliggjort, da denne udsendelse rullede over skærmen første gang.
Anklageren tør ikke at se den. Da jeg efter at have set den første gang skrev, det er en interessant film, hylede 'kagleren', at jeg 'hyldede Søren Kam.' Det mener den store 'nazi-jæger' sikkert også, at DR gør. For tænk: Manden kommer selv til orde!

8
Fra medierne / Pessimistisk fransk forfatter
« Dato: Oktober 28, 2018, 11:24:20 am »
Den franske forfatter Michel Houellebecq har i bogen 'Underkastelse' skildret Frankrig, som det kan se ud i 2022. Det er dystre udsigter, han der udmaler - men jeg kan godt se hans pointe ved at iagttage de manges sløvhed og opgivenhed.

https://24nyt.dk/islam-bliver-europas-undergang/

Han forudser, at Det muslimske Broderskab har vundet valget til den tid, og en muslimsk præsident er en kendsgerning. Houellebecq mener ikke, at europæerne har den fornødne livskraft til at forsvare vores livsform og værdier. Han har for nylig udtalt:

"Europa har valgt en særlig form for selvmord, der går ud på at myrde de nationalstater, som det består af."

Gid han tager fejl, også hvad angår andre lande end Frankrig ....

9
Politik / Aftale skal sikre mere afrikansk migration
« Dato: Oktober 25, 2018, 12:33:27 pm »
Hvad er Marrakesh-aftalen?Ved du det?

Den har heller ikke været meget omtalt i den korrekte presse herhjemme, men det er en aftale, underskrevet af Lars Løkke Rasmussen i maj, som bl.a. omhandler noget, man kalder 'rabat-processen', som skal øge samarbejdet mellem EU-landene og en række afrikanske stater.
Rabat-processens partnere anerkender behovet for at opfordre til at øge mulighederne for lovlig migration.
Meningen er at lette unge afrikaneres adgang til Europa!

https://newspeek.info/loekke-har-underskrevet-eu-aftale-om-oeget-indvandring-fra-afrika/

Det har Lars Løkke underskrevet på danskernes vegne.

Sådan skal flere unge afrikanere indsluses i Europa ...

Lars Løkke fører ikke politik for sit eget folk.

10
Fri Debat / EU-rapport: Illegal indtrængen i Tyskland større end antaget
« Dato: Oktober 24, 2018, 10:14:15 am »
Det tyske blad Die Welt har fået fat i en intern rapport fra EU-kommissionen, hvoraf det fremgår, at den illegale indvandring til Tyskland er større end hidtil antaget.

https://www.document.dk/2018/10/23/den-stille-demografiske-revolution-i-europa/

EU-rapporten fortæller, at i gennemsnit søger 460 personer hver dag asyl i Tyskland. "Det løse", de illegale, har vi af gode grunde ikke et tal på.

Det er uhyggeligt med denne stille, snigende demografiske udvikling. Ikke for de fædrelandsløse, de ligeglade og islams medløbere. Men for alle os, der holder af vores land og ønsker det bevaret for vores børn og børnebørn som et hjem for danskerne, er det faktisk uhyggeligt. Og der er vel ingen, der tror, at når der siver illegale indtrængere ind i Tyskland, at det så ikke også er tilfældet i Danmark?

Hvad burde de europæiske landes regeringer gøre som bolværk mod det, der ellers vil ende med vores udslettelse som folk?

11
Fri Debat / Facebook udelukker endnu en nationalsindet skribent
« Dato: Oktober 24, 2018, 09:34:13 am »
Så skete det igen.
Med mellemrum udelukker administrationen af det politisk korrekte/muslimleflende facebook folk, som har skrevet noget de ikke bryder sig om. Der er ikke tale om grove beskyldninger eller perverse skældsord. Nej, der er tale om, at indlæg af nationalt sindede mennesker udløser banning fra facebook, fordi deres meninger er "forkerte".
Vi husker, at en fyr som Daniel Carlsen i Danskernes Partis sidste tid næsten var mere udelukket end det modsatte. Tænker man havde sat en person til at overvåge hver linje han skrev. Og der er efterhånden en del eksempler - folketingets nuværende formand har såmænd prøvet det for år tilbage.

Nu er det Lars Hedegaards tur. Han fortæller til 24nyt, at han ikke fik at vide hvorfor, men blot fik en 24-timers udelukkelse. Han regner med, at hans 'forsyndelse' bestod i at sætte muslimernes adfærd i forbindelse med Muhammeds lære. Javel! Nu har jeg aldrig været facebook-bruger, men hvis det er rigtigt, er mange unægtelig i farezonen.

Lars Hedegaard:
"Det er jo en kendt sag, at de muhammedanske helligskrifter, Koranen, haditherne, sihaen og den islamiske lov, der bygger på dem, bugner med opfordringer til de troende om at dræbe enhver, der ser skævt til dem. Derfor bør det ikke overraske nogen, at en del rettroende muslimer følger profetens anvisninger. At dræbe en vantro er faktisk den sikreste vej til at komme i paradiset."

https://24nyt.dk/skandale-kent-historiker-udelukket-fra-facebook/

12
Samfund- & Kultur / 18-årig pige voldtaget af pirattaxa-chauffør
« Dato: Oktober 23, 2018, 12:40:27 pm »
He he, jeg kan se, at Overbarnenumsedegnen fra Grønland ikke kan lide, at vi skriver om al den muslimske kriminalitet. (Hvorefter han sætter sig til at skrive sukkerhistorier om, at flygtningebørn klarer sig meget bedre osv.)

Jamen det må vi da have gjort noget ved.
Her er historien om, hvordan det gik en 18-årig pige, som troede hun prejede en rigtig taxa, da hun ville hjem fra Vejle midtby.
Det viste sig at være en pirattaxa og chaufføren var en voldtægtsmand.

Behøver jeg at nævne, at han beskrives som mellemøstlig af udseende?

https://denkorteavis.dk/2018/ung-kvinde-tog-en-taxa-der-blev-et-mareridt-den-mellemoestlige-mand-bag-rattet-var-falsk-chauffoer-der-ville-hende-det-ondt/

Overbarnenumsedegnen ser gerne, at vi skriver om "de rigtige" problemer herinde.
Det er vi nogen, der mener, at vi gør! Og vi er ikke så følelseskolde, at vi ikke kan sætte os ind i, hvordan de mange danske ofre for de mellemøstlige voldtægtsforbrydere og deres nærmeste har det.

Nå, men det var jo heller ikke os, der engang skrev herinde, at danske kvinder nok hellere ville voldtages af en muslim end af en dansker.  :bad:

13
Samfund- & Kultur / Kærshovedgård
« Dato: Oktober 22, 2018, 10:02:26 am »
Venstre-borgmesteren i Ikast-Brande kommune Ib Lauritsen, ser gerne at det såkaldte udrejsecenter Kærshovedgård ved Bording bliver lukket. Også selv om hans eget parti i regeringen har været med til at åbne det. (BT-metro.)
Siden det blev taget i brug i 2016, har politiet rejst 85 sigtelser mod beboere, og Midt- og Vestjyllands Politi fortæller, at der ligger 'et mørketal' derudover.

Det er velkendt, at de danske beboere i Bording og området som sådan opfatter Kærshovedgård som en pest, da disse beboeres kriminalitet - vold, trusler og butikstyverier - skaber så meget utryghed, at det ville blive modtaget med jubel, hvis stedet lukkede.

Stop Islamiseringen (SIAD) afholder på lørdag den 27. oktober klokken 13 en demonstration foran Kærshovedgård på
Teglgårdsvej.


Demonstrationens navn:  "LUK udrejsecentret og send de tilløbende hjem i sanddynen, hvor de hører hjemme."
Se mere:
https://siaddk.wordpress.com/2018/21/demonstration-ved-kaershovedgaard/

Hvad synes du? Ville det ikke være dejligt at få lukket dette opholdssted for subjekter, der enten er på 'tålt ophold' eller nægter at rejse, selv om de har fået afslag på asyl?

14
Samfund- & Kultur / Atter en arabersnude anholdt, mistænkt for voldtægt
« Dato: Oktober 21, 2018, 12:10:21 pm »
Politiet har anholdt en ca. 20-årig mand for fuldbyrdet (grov) voldtægt af en kun 14-årig pige.
Forbrydelsen, som han er mistænkt for, skete på en p-plads i Roskilde lørdag den 29/9, og den beskrives som rigtig grov.

Den mistænkte er den 'klassiske' arabersnude:
Mellemøstlig af udseende, kronraget, mørkt kort skæg. Talte dansk med accent.

https://denkorteavis.dk/2018/moerkloedet-mand-eftersoegt-for-grov-voldtaegt-14-aarig-pige-nu-er-der-nyt-i-sagen/

Den anholdte skal være fra Hedehusene ... hmmm. Det var jo dér, de hårdtpumpede arabersnuder truede Rasmus Paludan i sidste uge.  :wink:

Brovte-dengserne spørger somme tider med påtaget forundring, hvorfor vi bliver ved med at skrive om de unge muslimers mange volds- og voldtægtsforbrydelser. Jeg gør det, fordi jeg ønsker, at det skal frem i lyset med konkrete eksempler. Noget islamlefler-aviserne jo næsten aldrig nævner.Og jeg håber, at Lyjse, Licensnægteren og andre, som har samme skrivefrækhed vil blive ved.


15
Samfund- & Kultur / Et stk. Paludan i Hjørring
« Dato: Oktober 21, 2018, 11:40:13 am »
Nå, så kom den omdiskuterede Rasmus Paludan til Nordjylland.

Jeg anede ikke, at han skulle tale i Hjørring, før jeg så TV2Nords indslag i aftes lige efter 19:30, og stort klogere på, hvad Paludan siger, blev jeg bestemt ikke. Man så ham omgivet af politibetjente foran et indhegnet græsområde, men ikke en lyd fra ham, måtte vi høre.

Anderledes med hans modpart. Åååh, en midaldrende kvinde talte ekstatisk om det gode forhold mellem muslimske og andre elever. Hun formeligt savlede om, hvilken gave det dog var med disse søde muslimske børn. Og rundt om hende nikkede en flok store skolebørn bejaende. De var rigtigt udkommanderet med deres store 'regnbuebanner' og havde skam bagt 'regnbuekage' til lejligheden.

På nettet skriver TV2s udsendte, at det blev en fredelig affære; dog kan jeg se andetsteds, at en iagttager der ikke tilhører 'de mangfoldige' så, hvordan der blev kastet halvfyldte flasker mod Paludan.

https://www.tv2nord.dk/artikel/indvandrerkritisk-partiformand-moedt-med-politi-og-folkefest-i-hjoerring

Også en mand ved navn Hvelplund fra de regnbuefarvede blev interviewet. Ham kan jeg godt huske; han opstiller til diverse valg for Enhedslisten.

Joh, 'de mangfoldige' holdt folkefest, hedder det. Hvis de skolebørn og et par EL-lærere er 'folket', ser det sgu værre ud for Hjørring, end jeg forestillede mig.
Men der var vist ingen af de hårdtpumpede unge arabiske gutter. Måske vidste de heller ikke, at Paludan var i byen.

Et stk. ikke-voldelig advokat/politiker... og hver gang bliver det beskrevet, som om det er ham, der er farlig. Hvem har han hidtil angrebet med andet end ordets sværd, om jeg må spørge?

Sider: [1] 2 3 ... 28