Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 34
1
Alt det andet / It's hard to be a 'måslem!
« Dato: I dag ved 10:43:56 am »
Tilegnet Din-debat.dk's islam-rygslikkere.

Fandt lige en herlig, ironisk læsermail skrevet af 'J. Juel' på SIADs side:

"Altså, vi må jo ikke glemme, hvor hårdt det er at være muhammedanist i Danmark. De provokeres jo uafbrudt. Af Paludan, af pølsevogne, af juletræer, af flæskestege, af det hvide kors i Dannebrog, af kirker uden halvmåner, af politiet som ikke lader dem have deres våben i fred, af brandfolk som slukker deres påsatte brande, af ambulancefolk som kører deres voldsofre på hospitalet, af røde og gule lys i gadekryds, af hastighedsgrænser, af domme for vold og narkohandel osv. osv. De har det ikke nemt. Selvfølgelig laver de ballade og oprør mod et så racistisk samfund.
Kulturmarxisterne forstår det godt. Fordi de er så følsomme, sociale og næstekærlige."


Ja. It's hard to be a 'måslem!    :JC-hysterical:

2
Samfund- & Kultur / Derfor ikke længere pølsevogn på Brønshøj Torv
« Dato: April 21, 2019, 11:34:52 am »
Det hyggelige syn af en traditionel dansk pølsevogn er forsvundet fra Brønshøj Torv.
Den blev ellers af mange danske Brønshøj-borgere betragtet som et samlingssted, hvor man kunne få en sludder, mens man lod en hotdog, to ristede med brød eller lignende vederkvæges fuld retfærdighed.

Og der er en forklaring.
Pølsevognens kvindelige ejer, som af frygt for repressalier, foretrækker at være anonym i en lokalavis, kan fortælle, at hun nu har givet op. En gruppe "unge" (der var den igen!) har chikaneret hende groft i længere tid med sjofle tilråb og stenkastning efter hendes kunder.

https://www.2700-netavisen.dk/derfor-er-der-ikke-mere-en-poelsevogn-paa-broenshoej-torv/

"Drengebanden" (læs: islams U-15 hold) generer også groft ældre danske Brønshøj-borgere, f.eks. når de går på biblioteket eller i de supermarkeder, der ligger nær torvet.

Sådan chikaneres, sjofles og trues danskerne væk fra et engang godt gammelt københavnsk kvarter. Og det er jo ikke det eneste sted, vel?

3
Fri Debat / Farisæernes hyklertale om Notre Dame-branden
« Dato: April 16, 2019, 06:52:11 pm »
Der er noget, jeg ikke forstår vedrørende medieomtalen af Notre Dame's brand.

Siden i aftes har reportere, studieværter, gæster, kendisser samt fanden og hans pumpestok stået på nakken af hinanden for at bedyre, at det er forfærdeligt ikke bare for Frankrig men for hele Europa, at dette er sket. Oh og ih, denne fantastiske katedral. "Det gør ondt at se det", har den danske statsminister skrevet.

Hvorfor himler de op? Det må have at gøre med arkitektoniske overvejelser: At de synes, det er en smuk bygning. Eller kunstinteresse: De gamle malerier, udsmykningerne osv.

Men der er bare det, at det jo er en kirke. Når man husker det, er alle disse fromme farisæeres hykleri til at få øje på.

For Europas elite har jo for længst valgt knæfaldet for is-laaaam:sad:

4
Samfund- & Kultur / Agerer Røde Kors som et rødt, politisk parti?
« Dato: April 15, 2019, 02:34:23 pm »
Martin Henriksen(DF) har i DR2-debatten i torsdags (11/4) kaldt Dansk Røde Kors for en "aktivistisk, politisk organisation."

Han siger endvidere:
"Jeg har ikke noget problem med, at vi har nødhjælpsorganisationer, som beskæftiger sig med nødhjælp ude i den store verden. Men det bliver et problem, når de i den hjemlige debat begynder at politisere og agere som et politisk parti på venstrefløjen. Og det synes jeg, at de gør sommetider."

https://www.berlingske.dk/nyheder/roede-kors-svarer-igen-paa-dfs-kritik-vi-holder-ikke-med-nogen-politiske

Henriksens udtalelse kommer efter at Røde Kors har udarbejdet en rapport, der konkluderer, at 61 procent af børnene på Udrejsecenter Sjælsmark sandsynligvis" ville opfylde kriterierne for en psykiatrisk diagnose.

Jeg synes, Henriksen er inde på noget væsentligt. Godhedsorganisationerne, i hvert fald de store og meget professionelle, har i mange år optrådt som en slags ekstra venstreorienteret politisk parti. Det skævvrider den offentlige debat, for der er jo ikke en tilsvarende højreorienteret organisation.
Når man husker, hvordan Dansk Flygtningehjælp har optrådt gennem årene.


5
Samfund- & Kultur / Jihad-folks studier betalt af svenske skatteydere
« Dato: April 14, 2019, 01:30:51 pm »
Selvmordsstaten Sverige nøjes ikke med at lukke muslimske velfærdsjægere i hundredetusind-tal ind i svenskernes land, nej Det Centrale Studienævn i Sverige har også ydet økonomisk støtte til 71 personers studier (i islam) på Medinauniversitetet i Saudi-Arabien. En af de skolede blev endda et ret højtstående medlem af Islamisk Stat!

https://ditoverblik.dk/svensk-is-terrorist-fik-stoette-til-islamstudier-i-saudi-arabien/

Ja, det lyder som en rablende gal satire, men det er desværre rigtigt. En undersøgelse har desuden vist, at mindst 32 af de 71 tidligere studerende har været forbundet med ekstremisme (sympati for IS), og mindst fem rejste til Syrien og kæmpede for IS.

"Du gamle, du fria ..."  :no:

6
Fri Debat / Stolt familiefar vil SÅ gerne "hjem" til Danmark
« Dato: April 14, 2019, 12:30:24 pm »
Har I hørt om den tapre Allahu akbar-soldat, Mohammad Jakob El-Ali?

Jeg kan forstå, at TV2 er begyndt at kalde ham "Danske Jakob"!  :bad:  Men han er altså født i Libanon for 29 år siden som Mohammad El-Ali, så han er og bliver arabersnuden Mohammad. Navnet Jakob tog han først, da han var kommet til Danmark.

Han har jo været i Syrien, men nu hvor Islamisk Stats kalifat er faldet, ved han vist ikke rigtigt, hvad han så vil tage sig til.
Spildt tiden har han ellers ikke; foruden at være i 'hellig krig' har han fået to børn med én kone og i øjeblikket venter en anden kone (syrer) tvillinger med ham. Det er så fire børn og mindst en kone, han vil have familiesammenført med sig, går jeg ud fra!

For han vil gerne "hjem" - til Danmark.

Mon ikke den flinke justits-Pape klarer den for ham?

https://www.document.dk/2019/04/14/tv2-nyhederne-kalder-den-terrorsigtede-araber-mohammad-el-ali-for-danske-jakob

Åh, forresten - hyggemanden "Jakob" er også dømt in absentia for at posere i Raqqa med afhuggede hoveder!

7
Musik, film, TV og bøger / Vil du se "Danmarks sønner" ?
« Dato: April 11, 2019, 10:56:54 am »
Så blev premieren på den nye film (dansk tør jeg ikke kalde den), "Danmarks sønner" overstået.
Anmeldelserne er som ventet rosende, og vi små almindelige biografgængere kan nu spørge os selv: Har jeg lyst til at se den film?

For mit vedkommende er det er klart NEJ.

Jeg har fulgt en del med i foromtalen via de to store tv-kanaler og andre msm. Og fik ad den vej fornemmelsen af, at det ikke er noget, jeg vil smide penge ud på. Jeg så og hørte jo den debutterende instruktør Ulaa Salim sidde og reklamere for den i TV2s 'God Aften' sekunderet af Rasmus Bjerg (kendt for rollen som John Mogensen i "Så længe jeg lever"), som sad og undskyldte (!), at han som den 'nationalistiske' politiker, Martin Nordahl, i filmen siger "skrækkelige ting." Så mærker man ligesom, hvor vi er henne, ikke?

Man fik det indtryk, at her kommer en film, som -ikke overraskende - vil fortælle dig, at nationalsindede politikere er det værste, vi har, og at det er deres skyld, hvis der virkelig kommer bombeterror på en S-togstation i København i 2025, hvor handlingen foregår. De udenlandsk-muslimske terrorister er - formoder jeg - nogle guttermænd, som bare er blevet provokeret af et nationalsindet parti. Ikke sandt: Ren Tigermand. Det er pr. automatik danskernes skyld, fordi vi er racister!

De bærende roller i en film, der hedder "Danmarks sønner", spilles vist ellers af udenlandske skuespillere. Hovedrollen (Zakaria) spilles af en ung mand, der hedder Mohammed Ismail Mohammed - intet mindre.

Berlingske Tidende havde bedt politikeren Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti om at se filmen til premieren. Han kalder den "en livsfarlig propagandafilm for skatteydernes penge."

Da jeg læste det, blev jeg klar over, at det ville være en dårlig idé for mig at gå ind og se den. Jeg ville formentlig blive lige så vred og skuffet, som da jeg for 11 år siden gik ind og så Ole Chr. Madsens propaganda-makværk "Flammen og Citronen."

Ulaa Salim har også skrevet filmens manuskript og er iøvrigt en bror til Dar Salim (ham fra 'Dicte' og 'Kriger'.)

Hvis andre brugere allerede har set filmen, læser jeg også gerne, hvad I synes om den.8
Samfund- & Kultur / Frisk Aalborg-gut jog arabersnuder på flugt
« Dato: April 07, 2019, 03:33:07 pm »
.... 'og de hærger og plyndrer'...

Men i dette tilfælde havde de forregnet sig. Da tre arabersnuder sprang på en 23-årig mand på vej hjem ad Strandvejen, viste det sig, at han kunne slå igen. Så det var 'de mellemøstlige', der måtte tage flugten - uden den unge mands tegnebog.  :smile1:

https://denkorteavis.dk/2019/23-aarig-blev-overfaldet-af-tre-arabere-med-det-var-dem-der-maatte-stikke-halen-mellem-benene/

Stor respekt til den 23-årige. Som gammel bokser kan jeg kun opfordre unge danske mænd til at lære lidt selvforsvar. Så er I ikke så lette at få ned at ligge for de forbandede arabersnuder, og I kan også bedre forsvare jeres søde kærester, hvis de er ved at blive forulempet.

9
Fra medierne / Er Radio 24syv værd at bevare?
« Dato: April 06, 2019, 04:35:54 pm »
Selv om jeg ikke må skrive om noget, der kan relateres til islam for Muggi McHomofaberfjæs, kan jeg ikke lade være med at bringe følgende til torvs:

Der har været meget tale om Radio24syv de seneste dage, og hvis den skulle gå hen og lukke på et tidspunkt, forstår man på alle MSM-stationerne, at det er Dansk Folkepartis skyld. Ligesom modvinden på cykelstierne og en eventuel ringe stikkelsbærhøst....

Jeg har endnu aldrig lyttet til den kanal, og  når jeg nu erfarer, at radioen har en omvandrende sharia-reklame ved navn Inaam Nabil fra Vollsmose ansat som licensbetalt nyhedsvært og redaktør, tyder det heller ikke på, at det er noget for mig. Lytter I jævnligt til den?
Denne Inaam Nabil skal være en god veninde af Alaa Abdol-Hamid, en søster til den berygtede 'brobygger' og islamist Asmaa A.-H. (Uhyggen breder sig!)

https://www.document.dk/2019/04/05/dagens-licensbetalte-muslim-vaert-paa-radio24syv-blev-kraenket-over-muhammedtegningerne/

Sådanne muslimmadammer har det i sagens natur svært med det danske demokrati og vor kultur. Inaam Nabil var lige som sine veninder umådelig krænket, da Jyllands-Posten i sin tid bragte satiretegningerne af en vis profet. De mener, at danskerne 'håner, spotter og latterliggør', og som I ved, er disse kulturfremmede personer ikke at spøge med, når de bliver krænkede.  :sarcastic:

Men det er altså en sådan shariakvinde, den fantastiske radio har på lønningslisten.
Jeg kan levende forestille mig, hvordan hendes udsendelser har været - bare den dér rædselsfulde araberaccent! - men de må jo da have haft andet på programmet, siden der er sådan en ståhej omkring 24syv lige nu. Hvorfor er mange kede af, hvis den lukker? De gode udsendelser?

10
Samfund- & Kultur / Når muslimerne ikke kan/vil svare....
« Dato: April 04, 2019, 03:07:10 pm »
Man ser det ofte.
Når nogen går muslimerne rigtigt på klingen - og bliver ved med det, efter at deres udenomssnak er opbrugt - så kan eller vil de ikke svare.
Mener det var Anti-rød, der engang gik tæt på Tigermanden på denne debat. Da så vi typisk, at tigeren ikke kunne svare på nogle simple spørgsmål om islam.

Nu sidder der uheldigvis et par islam-koner i den amerikanske kongres. Uforståeligt, men det gør der altså.
Den ene hedder Ilhan Omar, og det er det samme, når journalister og andre går til hende med spørgsmål om, hvordan hun som muslim ser på dette eller hint: Hun kan/vil ikke svare.

https://denkorteavis.dk/2019/god-muslims-dilemma-umuligt-at-vaere-moralens-vogter-i-vestlig-forstand-samtidig/

Man kunne jo også have spurgt det 'ærede' kongresmedlem Ihan Omar, hvad hun synes om det muslimske fyrstendømme Brunei:on_the_quiet2:

Dette rædselsstyre vil bl.a. bruge nedgravning af folk i et hul, hvorefter de langsomt bliver stenet til døde.
Eller de har dødsstraf for tyveri - og selvfølgelig for fornæmelse af profeten muhammed.
Ingen religionsfrihed.
Sharia i uforfalsket udgave.

Prøv at spørge Din-debats to erklærede muslimer og nogle af medløbernem om Brunei-styret. Hvad tror du, de svarer? 'Ææh, øddewøddebøh '...

11
Politik / MOSBJERG FOLKEFEST den 22. juni
« Dato: April 04, 2019, 12:00:19 pm »
Ej ej, hvor herlig en meddelelse, jeg har fået i dag:

MOSBJERG FOLKEFEST

bliver afholdt den 22. juni i år.
Jeg har deltaget et par gange før, og kan kun anbefale arrangementet varmt til alle, der holder af deres FÆDRELAND og vil kæmpe for dets frihed.

Og talerlisten ser allerede god ud.

TOMMY ROBINSON   kommer fra UK.

Han skal være en guttermand, nu må vi bare håbe, at han ikke forinden bliver arresteret af et nidkært politi for at 'krænke' dem I ved nok ...

Katie Hopkins, UK

En brav britisk skribent. Hende glæder jeg mig til at høre. Har tidligere citeret hende her på debatten men aldrig før mødt hende.

Lars Hedegaard
- som alle muslimer hader og ønsker likvideret. Det er foreløbig mislykkedes for dem en gang.

Mogens Skjødth
Tidligere officer, jurist.

OG ... endnu engang, mit idol:

JAN HØEG

- den nu 95-årige norske kæmpe. (Indehaver af europamesterskabet i brystsvømning for 95-100 årige !!)
Har haft den store ære at hilse på ham ved flere lejligheder, hvor han har talt ved Den Danske Forenings arrangementer og i Mosbjerg.

Det skal nok blive en dejlig dag med hyggeligt samvær for os, der vil bevare vores FÆDRELAND som et hjem, også for vores børn og børnebørn. Og mon ikke også der - som tidligere - bliver GRIS PÅ GAFLEN?  :smile1:

Jeg er begyndt at glæde mig.

(Se eventuelt   http://www.uriasposten.net/archives/100002   )


12
Alt det andet / Velfærdsjægere efterlyses efter forsvindingsnummer
« Dato: April 03, 2019, 02:25:04 pm »
Er der nogen, der har set disse fem unge afrikanske fupmagere?
Det er ikke første gang, at såkaldte atleter er forduftet fra idrætsarrangementer i Danmark - for at søge videre eller asyl.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/fem-afrikanske-atleter-forsvundet-i-aarhus

Læg mærke til, at også Østjyllands Politi nævner muligheden for, at asyl er deres virkelige ærinde.
Jo, de afrikanske velfærdsjægere finder hele tiden på nye smutveje.

13
Samfund- & Kultur / Ørestad Gymnasiums lærere
« Dato: April 03, 2019, 11:00:20 am »
Selv om det snart er en måned siden undervisningsminister Merete Riisager (LA) afbrød et besøg på Ørestad Gymnasium i utide, fordi en del af eleverne buhede og råbte 'luder', fortsætter efterdønningerne.

For nylig tog lærerne på gymnasiet opstilling ved en stor trappe, da eleverne skulle til dagens store frikvarter og klappede på nordkoreansk-gammelsovjetisk vis af eleverne!
Lærerne lagde også en besked ud til eleverne på en facebookgruppe, hvor det bl.a. hedder:

"Jeres lærere har i dag klappet jer ud fra 1. sal ned i stuen. Det har vi gjort for at vise, hvor stolte vi er af jer. I har siden det afbrudte ministerbesøg 7. marts oplevet en sand mediestorm, og I har holdt jer oprejst. [...]
Det skal I have en kæmpe TAK for."


https://www.berlingske.dk/politik/bekymret-marie-krarup-angriber-gymnasielaerere-det-er-virkelig-en-skandale

https://denkorteavis.dk/2019/laererne-paa-oerestads-gymnasium-klappede-i-10-minutter-af-elever-der-buhede-og-raabte-luder-efter-minister/

Jeg må indrømme, at jeg ikke kan tænke andet end: Hvad er dette egentlig for tilstande?
Er det '1968'ernes' endelige sejr, at tidens gymnasieelever opfører sig som en rå pøbel overfor en minister, som var stedets gæst?

Men når deres lærere klapper og Pernille Skipper (EL) i fjernsynet roser dem til skyerne, kan de vel kun blive bestyrket i, hvor 'rigtige' de er.
Jeg er enig med Marie Krarup (DF), som mener, at disse - formentlig venstreorienterede - lærere burde have en kraftig irettesættelse.

14
Samfund- & Kultur / Tror københavnsk betjent sharialoven er indført?
« Dato: Marts 30, 2019, 01:22:05 pm »
Københavns Politi har en betjent ansat med alle de 'rigtige' meninger. Jeppe Nyboe Jensen, hedder han. Og var det nu bare sådan, at han luftede sin sympati for muslimerne og sit had til de nationalsindede, gik det vel kun ud over hans kolleger i kantinen. Men nej, han er så fanatisk, at han nu har misbrugt sin stilling og sin uniform til at true en far med at indberette denne til kommunen.

Ja, du læser rigtigt. Stikkermentaliteten har vundet indpas i Københavns Politi!

Omtalte far havde taget sit 8-9 årige barn med til den anti-islamiske moddemonstration på Christiansborg Slotsplads sidste fredag den 22. marts - ligesom der var adskillige muslimer, der havde taget børn med til Hizb ut-Tahrirs fællesbøn samme sted.

Hvad var dog denne fars "kriminelle" handling?
At havde sit barn med!
Vi ved ikke, om Nyboe Jensen kender sagen, hvor debattøren Jaleh Tavakoli af kommunen trues med at få frataget retten til at være dagplejemor, men noget kunne tyde på, at denne stikkermentalitet, hvor man forsøger at få ram på islamkritikere ved at sende breve til kommunale mtndigheder, breder sig.

https://www.document.dk/2019/03/28/politiet-accepterer-ikke-boern-til-islamkritiske-demonstrationer-men-islamister-maa-godt-ta-deres-boern-med/

Hvad bilder sådan en starut sig ind?
Tror han, at det er sharialoven, der er gældende for ham, når han er på arbejde?

Overfor Berlingske Tidende bekræfter Københavns Politi episoden, men siger at man ikke indberettede sagen til kommunen, og at man iøvrigt havde "en god snak." Det sidste er faderen til den 8-9 årige ikke enig i.

15
Fri Debat / Når veganisme udarter til dødstrusler
« Dato: Marts 28, 2019, 11:08:16 am »
Normalt tænker jeg ikke synderligt over, hvad andre mennesker spiser. Jeg ved, at nogle er veganere - og det er da helt deres private sag, så længe jeg må få min hakkedreng og min dejlige (ikke-halal) flæskesteg i fred.

Men i de senere år synes der at være udviklet en skingrende vanvittig afart indenfor veganisme, som angriber andre. Også på facebook - naturligvis. 'Sociale' medier tiltrækker, som vi også ser det herinde, fra tid til anden, galninge.
Jeg har lige læst en virkelig styg historie, som jeg hermed vil dele:

"Jeg ville ønske, I blev voldtaget og jeres børn hakket i stykker til kød."

Prøv lige at forestille jer at modtage dén.
Det var, hvad der skete for en ung kvindelig landmand, gårdejer Agnes Greggersen fra Hasselberg ved Flensborg i 2017.

Og den ondskabsfulde besked blev fulgt op af ikke mindre end 1700 lignende!
Hvad med denne her: "Man skulle slagte jer, flå huden af jer, tænde ild til jeres huse og dræbe jeres børn!"

Bag de mange hadefulde facebook-beskeder, stod angiveligt en gruppe ekstreme veganere.

https://www.jv.dk/regionalt/Veganere-truer-kvindelig-landmand-med-voldtaegt/artikel/2700247

Hvad havde Agnes Greggersen da gjort?
Jo, hun havde postet en video, hvor man så en lille dreng drikke et dejligt glas mælk stående ved siden af en kalv !  :ohmy:

Efterhånden er presset blevet for stort, og hun har slettet sin facebook-profil.

Jeg kan godt undre mig over, at den slags ikke er blevet slået større op? Kan det være fordi, det er korrekt blandt de toneangivende at være veganer?
Jeg mener, facebook's og andre mediers 'moderatorer' har ellers travlt nok med at bekæmpe noget, de kalder 'hvidt overherredømme' og 'hvid nationalisme' ....
Hvad mener du - er det fy-fy at drikke et glas mælk på en video, i en tid hvor problemer som net-pædofili og den slags fylder op?


 

Sider: [1] 2 3 ... 34