Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 24
1
Debat om debatten / Får I også falske 'likes'?
« Dato: November 17, 2017, 04:42:42 pm »
Mens jeg er her.

Jeg har villet gøre opmærksom det et stykke tid, men glemte det så for den virkelige debat:

For mit vedkommende kan I ikke regne med 'like'-antallet længere, så egentlig har jeg lyst til at bede GuBBi om helt at holde mig ude af det like-system.
Der er nemlig sket det, at personen Carlo, hvem jeg jo fra tid til anden har "pandet nogle verbale boksestød", har fundet ud af, hvordan han helt kan kaste grus i like-systemet. Han har simpelthen givet mig en masse likes, især når jeg har hængt ham op på snoren.

Andet skal der ikke til - så kan Tigermanden og politisk ukorrekt efter nogen tid skrive herinde, at "Rudis antal likes er unaturligt højt!"

Jeg ved ikke, om andre har oplevet lignende, men i hvert fald: For mit vedkommende er systemet ligegyldigt med disse falske likes "fra fjenden".

2
Politik / En uge før lokalvalgene
« Dato: November 14, 2017, 10:14:20 am »
Som nationalsindet kan man ikke forvente noget videre af de regionale- og kommunale valg om en uge.
Det vil sikkert blive den sædvanlige gang hø og hakkelse, hvor DsU og VU "kriges" om, hvem der får flest borgmesterpampere, S eller V.

Men lad mig alligevel komme med et lille pip om, at der - trods alt - her og der opstiller folk af en anderledes observans.
Det gør der i Aarhus og på Frederiksberg:

Listen i Aarhus hedder liste T.

Listen på Frederiksberg hedder liste E.

Hvis jeg boede et af de steder, ville jeg sætte kryds ved Dansk Samling.


3
Fri Debat / Legetøjsfirma hylder hijab
« Dato: November 14, 2017, 08:19:12 am »
Atter et knæfald for islam.

Den amerikanske legetøjsproducent Mattel, der står bag de ikoniske Barbie-dukker, har nu lanceret en barbie med hijab!
Der følger også fægteudstyr med til dukken, hvilket skyldes at Mattel har ladet sig inspirere af den muslimske fægter Ibtihaj Muhammed, der vandt bronze ved OL i Rio sidste år.

Mattel skriver på twitter:

"Vi er så glade for at kunne ære Ibtaj Muhammed med denne unikke barbie-dukke. Ibtihaj inspirerer kvinder og piger over hele verden til at bryde grænser."

https://www.dr.dk/nyheder/udland/mattel-lancerer-foerste-barbie-dukke-med-hijab

Nej, Mattel gør et knæfald for den islamiske erobrerkultur. De fatter det muligvis ikke selv i deres pengebegærlighed, men de er med til at hyggeliggøre et af symbolerne på sharialovens kvindesyn. Det vandrende kvindelige fængsel.
Dette vil legetøjsproducenten eksportere til hele verdens piger.     :bad:

4
Samfund- & Kultur / Kan vi fortsat regne med, at hjemmehjælp kommer?
« Dato: November 09, 2017, 09:43:54 am »
Hjemmehjælpere og andre indenfor SOSU og sygepleje, som er på vej for at hjælpe f.eks. ældre borgere, bliver gang på gang udsat for chikane og endda vold.
FOAs formand Dennis Kristensen siger, at vi er ved at få nogle sorte pletter på Danmarkskortet, hvor ambulancer må vente på eskorte fra politiet, og hvor hjemmehjælperne ikke kan være sikre på, at de kan køre ind uden at blive angrebet.

http://www.lokalavisen.dk/uhyggelig-udvikling-kvindelige-hjemmeplejere-faar-taesk-i-indvandrer-ghettoer-/20171103/artikler/171109775

I den ene af Slagelses to indvandrerghettoer, Ringparken, er det rigtig slemt. Kvinder på vej til et arbejde, der går ud på at hjælpe syge, er blevet slået og sparket.

Dennis Kristensen siger: - Konsekvensen kan blive, at hjemmehjælpen slet ikke kommer.

Ja, det ville sådan set ikke være mærkeligt. Hvor mange vil arbejde under sådanne forhold?

5
Tant og fjas / Kandidat fra Ry fik uheldigt efternavn :)
« Dato: November 08, 2017, 08:05:28 pm »
Som regel sker der et eller andet sjovt eller galt i en regional/kommunal valgkamp, som den vi befinder os midt i.
Hende her fik jeg næsten ondt af, men også kun næsten (fordi hun er radigal)!

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/kv17/kaempe-broeler-kandidats-navn-blev-til-hitlers/6899910


6
Samfund- & Kultur / Nogle idéer om ny våbenlov i Danmark
« Dato: November 08, 2017, 06:52:35 pm »
Der har godt nok været flere oplæg herinde i efteråret, der har omhandlet lovliggørelse af skydevåben i Danmark med de fornødne krav, det nu kunne indeholde. Men de tråde jeg lige kan se, handler om Tjekkiet og USA, så jeg opretter min egen.

Der er nogen, der har opstillet et interessant forslag på Newspeek. Det vil jeg gerne dele herinde, og håber at høre lidt om, hvad det ikke-brovtende klientel mener. (De andre har bredt sig rigeligt):

Forslaget i overskrifter.

1.)   Vandelsgodkendelse.
2.)   Skriftlig teoretisk prøve.
3.)   Praktisk prøve.
4.)   Krav om fornyelse.
5.)   Egenbetaling.
6.)   Krav til alder og statsborgerskab.
7.)   Krav til våbentyper.
8.)   Krav til føringsmidler.
9.)   Krav om vedligeholdelse.


I kan læse om, hvad de enkelte punkter nærmere indeholder her:

https://newspeek.info/giv-danskerne-ret-til-selvforsvar-med-skydevaaben/

Jeg synes, at der er overvejet rigtig mange ting, som kan forhindre, at noget sådan straks ville løbe løbsk;  f.eks. punkt 1 med den rene straffeattest, punkt 4 kravet om at man fornyer sin tilladelse og punkt 9 om vedligeholdelsen, som betyder at man som våbengodkendt skal være aktivt medlem af en skytteklub og derved vedligeholde skydefærdigheder og våbenhåndtering.

Læg også mærke til punkt 2 - ih, hvor eventuelle 'Loyal to Familia'-medlemmer og lignende falder af.   :smile1:

Jeg ved ikke, hvem der har skrevet artiklen på Newspeek - måske har de den fra facebook - jeg understreger derfor igen, at forslagene ikke er mine, men at jeg godt kan lide mange af dem. 

7
Samfund- & Kultur / Islam infiltrerer tysk politi. Hvad med Danmark?
« Dato: November 07, 2017, 02:59:40 pm »
Det er ikke få gange, jeg har skrevet om den snigende islamiske pest. Om "salami-metoden", som muhamedanerne anvender overfor nordiske samfund i deres bestræbelser på at komme til at bestemme, dominere, herske, indtage "lebensraum" her - som Koranen jo også lover dem.
Desværre er de langt i visse af disse bestræbelser.

Men der et delemne indfor islamiseringen af Europa, vi ikke har berørt så meget - selv om det nok er noget nær det værste sted, det kan gå galt:
POLITIET. Selve lovens håndhævelse.

Det er snart mange år siden, folk fra Den Danske Forening skrev i medlemsbladet 'Danskeren' - om hvor ubehageligt det virkede, når politiets og hjemmeværnets fagblade i annoncer direkte henvendte sig til de fremmede med opfordringer til at melde sig ind, søge optagelse osv.
Men hvor mange "af anden herkomst" det er lykkedes at få proppet ind i f.eks. politiet, ved jeg faktisk ikke.

Jeg håber, det er relativt få - og læs det gerne som muhamedanere.
I Tyskland har de problemer. Selv om mange indenfor etaten og blandt politikerne ikke vil indrømme det.

'Die Welt' har boret i forholdene:

Én, der underviser på politiskolen: "Det er ikke kolleger, det er fjenden. Fjenden i vores egne rækker!"
Nogle politifolk siger, at kriminelle storfamilier med islamisk baggrund er begyndt at trænge ind i politiet.

Berlin-formanden for fagforeningen Deutsche Polizeigewerkschaft, Bodo Pfalzgraf til 'Bild am Sonntag':
"Vi kan desværre dårligt forhindre, at kriminelle storfamilier bevidst holder nogle af dens medlemmer straffri, så de kan sluses ind i i politiet."

https://denkorteavis.dk/2017/haard-kritik-muslimske-politifolk-vil-holde-haanden-over-deres-slaegtninge-hvis-de-faar-problemer-med-loven/

Politimand med 15 års tjeneste bag siger (også til Bild am Sonntag) om politiskolen i Berlin:

"I mange klasseværelser lå affald og snavs, nogle elever havde fødderne oppe på bordet. Grupper af elever talte udelukkende tyrkisk eller arabisk med hinanden. Jeg havde ikke følelsen af at være på et sted, hvor man uddanner politifolk."

Iøvrigt accepterer de muhamedanske politielever ikke kvindelige elever, hvilket de viser meget tydeligt. Der er eksempler på, at sådanne kvinder er blevet kontaktet af islam-politielever og korrekset for ikke at være "rigtigt" klædt på i deres fritid!

Jeg tænker bare: Odin, Thor, de kristnes Vorherre, se i nåde til os nordiske mennesker.
I det øjeblik "salamimetoden" fungerer for dem indenfor lov og orden ( + retssystem og militære værn), da kan selv en mindre begavet venstreradikal regne ud, hvad der vil ske.....
8
Samfund- & Kultur / Ender det med, at Nørrebro løsriver sig?
« Dato: November 06, 2017, 12:59:52 pm »
Må jeg sige med det samme: Jeg kender ikke Harun Demirtas. Og jeg har aldrig før læst noget af ham før i dag, hvor jeg blev opmærksom på hans indlæg i Jyllands-Posten - om Nørrebro. Men jeg synes virkelig, han har fat i noget relevant.

Harun Demirtas, som er sygeplejer og arbejder på Rigshospitalet (krydser dagligt Nørrebro for at nå dertil), skriver at Nørrebro nu er som at komme ind i en anden verden. Hvis det nu var sådan en "nynazistisk" jysk tranlampe som mig, der havde skrevet det, ville nogle helt sikkert have affærdiget mig med, at "jeg jo ikke kommer på Nørrebro", og at jeg overdriver pga. fjernsynets omtale af skuddramaerne. (Kan det efterhånden overdrives? Jeg mener: bliver der skudt noget nær hver nat, eller gør der ikke?)
Men skribenten i JP kommer der altså dagligt.

Jeg citerer Demirtas:

"Når borgere ikke trygt kan gå på Nørrebro,
når Nørrebro adskiller sig fra resten af Danmark,
styrer alting selv, er ligeglade med love og regler,
og når politikerne er bange for at blande sig i konflikten
- ja, så er løsrivelse vel nærmest også det eneste ...."

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/harundemirtas/ECE9999211/det-foeles-som-om-noerrebro-langsomt-er-ved-at-loesrive-sig-fra-danmark/

Venter de (politikerne) virkelig på en løsrivelse, før de vil skride ind og genvinde det?

Jeg kan sagtens følge hans tankegang. Har faktisk allerede for nogle år siden skrevet et længere indlæg i en jysk avis, hvor jeg påpegede, at områder som Nørrebro syntes tabt land - langt mere end Sønderjylland var i perioden 1864-1920.

Må jeg bede interesserede i spørgsmålet om at læse Demirtas´ artikel, og derefter tage stilling til, hvad I tror vedrørende Nørrebro og tilsvarende kvarterer.
Har politikerne opgivet Nørrebro?
Og hvis ikke, hvilke midler bør de så tage i anvendelse for at erobre Nørrebro tilbage?

9
Fra medierne / Politichefs hjem beskudt af 2. generations indvandrer
« Dato: Oktober 31, 2017, 08:18:22 pm »
Lørdag blev et hus i Västeraas, beboet af en politichef og hans familie, beskudt.
I dag har politiet anholdt en 20-årig 2. generations-indvandrer med rod i Mellemøsten. Ifølge net-avisen Samnyt.se har han en lang række grove forbrydelser bag sig; for nogle måneder siden afsonede han en dom for trusler mod familiemedlemmer.

Men bemærk: Der er - ifølge politiet selv - tendens til, at disse jihad-typer nu angriber selve statens ordensmagt. Politibiler, politistationer. Og politifolk som i lørdags.

https://denkorteavis.dk/2017/politimands-familie-beskudt-i-deres-hjem-nu-er-20-aarig-indvandrer-anholdt/

Det er sateme gement, at sådan en lille familie ikke kan holde weekend, uden at deres hjem skulle udsættes for en kugleregn. Politiet selv har erklæret, at det var et under, ingen blev dræbt eller såret!
Sådan er der vel ikke i enhver afkrog af Sverige - nej, men jeg synes det er galt nok, at det er sådan mange steder.

De allerfleste ved godt, at den er gruelig gal derovre. Vi ser det for så vidt også herinde, ved at det eneste brovterne har at byde på, når vi skriver om den uhyggelige udvikling i Sverige, er "hvor mange indvandrere er der i Sverige?"  Blablabla! Vi andre koncentrerer os om, hvad en del af dem laver!

 

10
Samfund- & Kultur / Privat muslim-gymnasium tæt knyttet til Milli Görüs!
« Dato: Oktober 30, 2017, 03:42:58 pm »
Var det som begyndte en snebold at rulle, da den muslimske privatskole 'Nordvestskolen' blev afsløret i trykning af jihad-materiale, undervisning i had til danskerne m.m. i juni?
Senere kom der lignende oplysninger frem om islam-skoler i Vejle og Aarhus.

'Nordvestskolen' mistede sit statstilskud - og lukkede. Dejligt!

Men alle gode, DANSKE kræfter skal være opmærksomme og berede sig på, at skal bolden rulle videre, må vi ikke-islamhåndlangere skrive om det. Gøre opmærksom på, når der kommer noget frem - for vi ved jo, at msm helst helt fortier sådant.

Der er allerede kommet nyt frem:

Det vakte en del opmærksomhed, da det privatejede islam-gymnasium Hindsholm STX åbnede i august 2016. Og islamhåndlangerne, ikke mindst indenfor journalistikken, stod på nakken af hinanden for at prise "det mangfoldige" ( :bad:), og åååh, og se dog, og iiiih....

Hindsholm STX er ikke "bare" et rent islamisk gymnasium.
Bag skolen står den berygtede islamistiske bevægelse Milli Görüs med udgangspunkt i tyrkiske kredse!

Tre af skolens bestyrelsesmedlemmer er udpeget af Det Islamiske Trossamfund, som er en del af Milli Görüs.

https://denkorteavis.dk/2017/politikere-raadvilde-efter-chokafsloering-danmarks-foerste-muslimske-gymnasium-er-forbundet-med-berygtet-islamistisk-bevaegelse/

Milli Görüs var allerede omtalt herhjemme i 2004-2005, hvor det kom frem, at bevægelsen udgav det ekstreme blad 'Mille Gazete', der blandt meget andet har skrevet:

"Vi vil underlægge os hele den ikke-islamiske verden. Fredelig sameksistens er kun midlertidig tilladelig som Taqiya."
og:
"Europæeren er en ateist og afgudstilbeder, en ågerkarl, kapitalist, socialist, zionist, kommunist og imperialist, uafbrudt brunstig og beruset i sprut, han elsker at bryde ægteskabet og er materialistisk. Han har forskrevet sig til djævelen."
(Kilde: Rolf Slot-Henriksen: Muslimske ekstremistbevægelser i Danmark. Forlaget Rafael, 2004 s. 55-57.)

Lad os håbe, at også denne islamiske jihad-anstalt kommer til at lukke. Men iagttagelse af politikerne gør ikke én videre optimistisk:

Undervisningsminister Merete Riisager (LA) væver....
Andre er påfaldende tavse.

11
Politik / Hvor mange demokrater findes mon på Nørrebro?
« Dato: Oktober 30, 2017, 01:38:06 pm »
Så er der atter valgkamp, og så bør - især Dansk Folkeparti - men også andre borgerlige kandidater efterhånden vide, at det nogle steder i Danmark er penge smidt lige ud af vinduet at få trykt disse valgplakater.

Jeg har altid syntes, at der var noget festligt over det, når de unge ivrige "partisoldater" bemægtigede sig telefonpæle, lygtepæle og hvor det nu var tilladt at hænge nogen op. Ikke at jeg tror det gennem årtierne har rokket ved ret manges stemme. Jeg har snarere ment, at det hørte med til en valgkamp i et demokratisk land, ligesom juletræ på torvet og adventskrans i stuen er blandt traditionerne i et kristent baseret land.

Men jeg tror efterhånden, de politiske partier kan spare udgiften til plakater - og de unge kan spare kræfterne med at hænge dem op.
Altså de borgerlige - især DF.
Ikke de rød-radikale. Deres plakater skal nok få lov at hænge. Og det siger da vist en del om, hvem der opfører sig bedst i valgkampene, mon ikke?

Her hører vi om Venstre-kandidaten Caroline Stage, som på en enkelt nat har fået ødelagt over 500 plakater.

http://www.uriasposten.net/archives/89407

Hvor mange demokrater findes der overhovedet på Nørrebro og Indre by, København?

12
Politik / Spørgsmål til kandidater 21/9
« Dato: Oktober 27, 2017, 11:53:21 am »
I takt med at islam breder sig i Danmark, bliver denne erobrer-ideologi mere og mere et emne i forbindelse med også kommunale valg. Du skal derfor ikke lade dig feje til side med det gamle, fortærskede politikersvar, at "indvandring ikke har noget med kommunalvalgene at gøre."

Nicolai Sennels stiller 5 spørgsmål, som man bør stille til kommunalpolitikerne før valget den 21. november. Jeg synes, de er så relevante, at jeg viderebringer dem her:

1. Er du åben for, at der bygges moskeer i kommunen, hvis de tekniske og juridiske detaljer er på plads?

2. Hvad vil du gøre for at sikre, at vores kommune ikke modtager flere flygtninge?

3. Hvad er din holdning til, at kommunen eller kommunens skoler samarbejder med islamiske moskeer, foreninger eller talsmænd?

4. Ser du nogle problemer ved islam?

5. Skal kommunens skoler og institutioner sikre, at der serveres halal?

Der var måske noget at huske til eventuelle vælgermøder eller andre steder, hvor det er muligt at stille spørgsmål til kandidaterne.

13
Samfund- & Kultur / LUK nu de islamiske "friskoler"!
« Dato: Oktober 27, 2017, 11:41:59 am »
Den 21/9 modtog Undervisningsministeriet en bekymret e-mail fra en person, der har/havde en bror gående på Vejle Privatskole. I mail'en refererede vedkommende, hvad religionslæreren på skolen havde sagt i klassen:

- at "man skal ikke være ven med vantro. Man vil brænde i helvede, hvis man synder, og "danskerne" er dømt til helvede."
Den generelle følelse på skolen er, at "hvis du ikke er muslim, er du ikke en af os", og "danskerne er svin og vantro."

https://www.b.dk/nationalt/flere-muslimske-friskoler-har-baand-til-islamistisk-bevaegelse

6/8 skrev en anden borger til Undervisningsministeriet:

"Kan det virkelig passe, at Undervisningsministeriet ikke gør noget ved, at Selam Privatskole i Aarhus tvinger pigerne til at tage tørklæde på i skolen?"
- - - - -
Sidste år (2016) modtog Vejle Privatskole og Selam Privatskole i alt 19 millioner kroner i statstilskud....!

Begge skoler er under tilsyn af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, som for et par måneder siden fratog den muslimske Nordvest-skolen i København dens tilskud, hvorefter den lukkede.

https://www.tv2lorry.dk/artikel/omstridt-muslimsk-friskole-lukker-og-slukker

Undervisningsminister Merete Riisager, jeg synes du skulle lukke de parasit-anstalter, som hader os vantro svin så meget. Fratag dem statsstøtten - så er vi allerede på vej.


14
Samfund- & Kultur / Før "humanist-stormagten" glider ud i mørket...
« Dato: Oktober 25, 2017, 09:44:52 pm »
I aftes faldt jeg i at læse lidt i en bog - som jeg har for vane, før jeg skal sove. Én, der havde et stort afsnit om 1950'erne og -60'erne, da Danmark og Sverige kunne dyrke fredeligt fodboldsamkvem, og hvor man betragtede hinanden som to af de hyggelige nordiske lande, som havde så meget til fælles - og hvor vi små borgere regnede med, at sådan ville det altid være.

Desværre ved vi bedre i dag, selv om meget søges holdt tilbage af blandt andet politikere, der med stolthed leder deres folk i afgrunden. Det giver mig lyst til at citere forfatteren og debattøren Kasper Støvring, som dags dato (25/10) skriver i Berlingske Tidende:

"Sverige ligner et normalt land. Man går på arbejde, børnene går i skole, parlamentet virker osv.
Men samtidig er noget helt, helt galt. At følge udviklingen i Sverige er som at bevidne et gigantisk trafikuheld. På afstand ser det ikke ud af meget. Man lægger måske mærke til et langt bremsespor på vejen, nogle biler står på tværs, bilhorn tuder, og mennesker er samlede omkring ulykkesstedet.
Men kommer man tæt på, flyder det med blod, kødstumper hænger i laser, der er glasskår overalt, skrig og jamren lyder, og folk er i panik."


https://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2017/10/25/mord-og-voldtaegt-i-det-svenske-tusmoerke/

Barsk men rammende.
Støvring nævner i sin fremragende artikel også for eksempel:

-   Medier og myndigheder holder normalt oplysninger om udlændinges kriminalitet hemmelige.
-   Personer med udlændingebaggrund står bag mere end 95 procent af alle overfaldsvoldtægter, ligesom de står bag 90 procent af alle skudepisoder.

Ja, "den humanistiske stormagt" glider ned ad slisken ind i det mørke, der kaldes masseindvandring.   :ohmy:

Der er relevante tal i et link, Kasper Støvring lægger i artiklen.


15
Fra medierne / Er I beredt angående hjemmerøverier?
« Dato: Oktober 24, 2017, 04:28:26 pm »
Ældre ægtepar i Egå blev cirka klokken 23:45 i aftes udsat for et (mislykket) hjemmerøveri. Det har til gengæld nok kostet den modige mand i huset nogle blå mærker, idet han satte sig til modværge. Han blev da slået gentagne gange af de to forbrydere med et koben.

Begge gerningsmænd talte dansk med mellemøstlig accent og bar masker og hættetrøjer.

https://24nyt.dk/mellemoestlige-maend-taesker-mand-koben-indbrud-nat-politiet-beder-hjaelp/

Det er tit - rigtig tit, vi læser om tilsvarende.
Min frue har sagt til mig flere gange, at den nat de kommer her, skal jeg ikke "til at spille Fantomet."
Men kunne godt tænke mig at spørge andre 60+ -folk, som måtte læse med herinde: Hvad gør I? Dyre alarmer? Håber naivt, at "de" går jeres dør forbi? Vagtaftaler med naboer?

Det gør jeg mig en del tanker om, dette rent jordnære, praktiske. Og misforstå mig endelig ikke derhen, at jeg skulle være bange.
Bekymret måske. Man kan jo se på de mange beretninger, der ligner det i Egå, at de går efter ældre enlige eller par - som måske bor lidt udenfor de større byer.


Sider: [1] 2 3 ... 24