Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 35
1
Fri Debat / Sig mig, hvem du omgås....
« Dato: I dag ved 01:10:57 pm »
.... og jeg skal sige dig, hvem du er.

Det gamle ordsprog passer som fod i hose til Enhedslistens frontkvinde Pernille Skipper:

https://www.document.dk/2019/06/14/steningstilhaenger-pernille-skipper-er-vores-kandidat-nr-1-i-koebenhavn/

Føj for den lede ....

2
Samfund- & Kultur / "Jeg er betjenten, der har fået nok!"
« Dato: Maj 28, 2019, 10:43:17 am »
En politibetjent gennem 24 år, Hans Blaaberg fra 'Særlig Efterforskning Øst' siger, at han er betjenten, der har fået nok.

Nu stiller han op for Nye Borgerlige.
For nylig var han ude at dele valgmateriale ud sammen med nogle ligesindede, og det medførte - selvfølgelig, fristes man til at sige - chikanerende, svinsk optræden fra de unge 'af anden etnisk herkomst'.

"De begyndte at spytte efter os, også mig, og de ramte nogle af os i ryggen. Til at begynde med var vi en 30 stykker, til sidst var vi kun otte. Folk, der gerne ville hjælpe til, turde ikke være der."

Den 15. maj blev der smidt brændende valgplakater med Hans Blaabergs billede mod hans private hoveddør!

http://www.uriasposten.net/archives/101661

Jeg synes det er godt, at denne kandidat og andre, som har været udsat for tilsvarende, fortæller det til ikke-msm-pressen. Det er nødvendigt at oplyse om, hvordan de venstrekstreme (Enhedslistens bagland) hjulpet af muslim-ungdom "fører valgkamp."

3
Politik / Endnu en kendt muslim opstiller til Ftv for Alternativet
« Dato: Maj 28, 2019, 10:29:02 am »
Hvis det var muligt at afgive en 'anti-stemme' på et parti, ville jeg give den til Alternativet den 5. juni.

Bare den senere tid har der været flere eksempler på, hvordan muslimerne mere og mere dominerer det parti. Hvad mener man om imamen, der rejste til Mellemøsten i 2006 og bagtalte Danmark, hvilket medførte at vores smukke flag blev afbrændt? Han holdt skam tale og anbefalede en af partiets muslimske kandidater for nylig. Og der opstiller som bekendt andre muslimer på Alternativets lister end ham.

Det mislykkedes som bekendt for partiet 'Nationalpartiet' (!), stiftet af tre muslimske brødre, at samle underskrifter nok til selv at opstille, men den tidligere formand Kashif Ahmad stiller i stedet op for - Alternativet.

https://www.document.dk/2019/05/26/kashif-ahmad-fra-alternativet-er-kraenket-over-rasmus-paludan-og-vil-have-blasfemilov-i-danmark/

Han er naturligvis krænket (over Rasmus Paludan, Stram Kurs) og vil have blasfemiparagraffen genindført.  :negative:

4
Er der andre end mig, der kan huske de dage for snart længe siden, hvor de venstreorienterede gik og kaldte Jyllands-Posten for 'Morgenfascisten Jyllands-Pesten'? Eller hvordan de arabiske kioskejere i Storkøbenhavn nægtede at forhandle den pga. Muhammed-tegningerne?

Hvis I havde eventuelle illusioner i behold, så få dem hellere skudt ned i dag. Læs en rigtig muslimleflende tåreperser, hvor hovedpersonen, den 23-årige hijabbærende muslimpige Mariam Hassan fremstilles som et offer for 'højrefløjens hårde og bryske tone'. En stakkels lille lærerstuderende på Skive Seminarium, som er vred og frustreret, for den store stygge Rasmus Paludan har holdt en af sine demonstrationer ude på p-pladsen nær seminariet med koran-afbrænding.
Mariam Hassan er modsat de fleste danske piger på 23 gift og har allerede to børn.

https://jyllands-posten.dk/premium/Indblik/Indland/ECE11393704/muslimsk-kvinde-nogle-gange-taenker-jeg-paa-om-min-stemme-betyder-noget/

Man bemærker, at JPs udsendte (Simone Skyum) ikke spørger til, hvad hijab'en symboliserer. Hun holder derimod villigt mikrofon for Mariam Hassan, som udtaler, at Paludan vil 'fratage hende følelsen af at være dansker!'  :smile1:

Så 'dansk' at hun vil tage shariauniformen af, er hun dog ikke:

'Der er ikke nogen, der skal undertrykke mig. Og det er en undertrykkelse, hvis jeg skal tage mit tørklæde af for at være en del af Danmark.'

Man savner en avis, som kunne leve op til Jyllands-Postens gamle image. En med lidt kant og bid.

5
Politik / Situationsrapport fra Nordjylland 25. maj
« Dato: Maj 25, 2019, 09:40:32 am »
Hold da op. På vej hen på Nørresundby Bibliotek, går det op for mig her ved godt 9-tiden, at Rasmus Paludan er landet. Han stod foran et tidligere apotek ved torvet og hilste på folk, som gerne ville have en såkaldt 'selfie' med ham. Lige i nærheden var der nogle unge på en vogn, som sang en munter sang "Rasmus, åååh Rasmus."  :smile1:

Jeg havde godt læst et sted i går, at Stram Kurs-lederen agtede at komme til Aalborg Karneval i dag, men det holder jeg mig på god afstand af. Derfor hyggeligt at manden - uventet for mig - dukkede op på "min rute". I vrimlen kunne jeg høre flere mennesker sige til ham "du må derind", "bare giv dem besked" og lignende. Der er lidt af den samme stemning omkring ham, som da Mogens Glistrup lige havde fået Frp. opstillingsberettiget i 1973.

Der er også én, der på twitter har udlovet en dusør på 1000 kr. til den, der skyder Paludan ned.

6
Samfund- & Kultur / Fjende af Danmark anbefaler Alternativet!
« Dato: Maj 23, 2019, 09:33:25 am »
Imam Kasem Said Ahmad fra Islamisk Trossamfund har på et valgmøde i Høje-Taastrup anbefalet en af Alternativets folketingskandidater i København, Sikandar Siddique.

Ahmad er en af de imamer, som i sin tid rejste til Mellemøsten og bagtalte Danmark i forbindelse med Muhammed-krisen.

Flere end 1000 - mest pakistanere - var mødt op.
Kim Møller fra uriasposten.net har taget en serie sigende billeder.

http://www.uriasposten.net/archives/101519

Alternativet udstillet som aldrig før!
Gid det modbydelige landsforræderparti helt røg under spærregrænsen.  :bad:

7
Politik / Skal de fremmede (igen) have flere penge?
« Dato: Maj 21, 2019, 11:35:18 am »
De fremmede kan sikkert se en fremtid med flere penge mellem hænderne i møde, hvis det lykkes Mette Frederiksen at danne en regering, som understøttes af Radikale Venstre, Enhedslisten, Alternativet og SF.
Og hun vil nu engang komme under pres fra disse partier; så indbildsk at tro, S får 90 mandater, er hun vist trods alt ikke.

https://denkorteavis.dk/2019/roed-partier-saetter-mette-frederiksen-under-stort-pres-for-at-give-indvandrerne-flere-penge-til-velfaerd-paa-bekostning-af-danskerne/

Der er mere end én dårlig ting ved dette. Bedre ydelser til de fremmede vil være en større byrde for danskerne og tiltrække flere velfærdsjægere, når disse hører om det fra 'godhedsindustrien' og menneskesmuglerne.

8
Fri Debat / Ny lov mod det muslimske tørklæde i Østrig
« Dato: Maj 16, 2019, 10:15:40 am »
Ny lov i Østrig.

Den forbyder muslimske piger at bære tørklædet i folkeskolen. Loven er vedtaget med et flertal af Folkepartiet og Frihedspartiet, og den muslimske organisation IGGO i Østrig fordømmer forudsigeligt loven som "skamløs."  :smile1:

https://www.berlingske.dk/europa/oestrig-vedtager-forbud-muslimske-piger-maa-ikke-laengere-baere-toerklaede

I EU har - foruden Danmark - Frankrig, Østrig, Belgien, Holland, Bulgarien og delstater i Tyskland vedtaget love, som sigter på at begrænse eller forbyde det muslimske tørklæde ('sharia-uniformen') i offentligheden.

Dejlig ting at læse sådan en solrig majdag.

9
Samfund- & Kultur / DRs ækle propaganda
« Dato: Maj 12, 2019, 11:39:02 am »
For nylig kom det frem - og blev også kommenteret her på siden - at den DR-lønnede Abdel Aziz Mahmoud har forsøgt at snyde folk til at logge ind på en "mangfoldigheds-side" ved at oprette et domæne, han kaldte Stram Kurs. Efter flere juristers opfattelse ulovligt. Men DR "havde ingen problemer med det."

Nu kommer der mere:
DR kan overhovedet ikke skjule sin glæde over ikke-vestlig indvandring og partiet Alternativet.
Alternativets folketingskandidat Birgitte Kehler Holst har været inviteret i studiet hos DR for at fortælle om sin begejstring for sharia-uniformen (tørklædet)!

Og ikke nok med det - hun er selv ansat i DR!

https://www.document.dk/2019/05/11/licensvalgkamp-roed-politiker-der-er-ansat-paa-dr-faar-lov-at-udbrede-islam-paa-danmarks-radio-fsb

Ja, det islam-forherligende program er sendt på Danmarks Radio, som så vidt jeg har forstået har haft mere end en finger med i spillet for at få lukket bl.a. Den Danske Forenings og 24nyts facebookprofiler.
Det siger en del om det "demokratiske sindelag" på statskanalen, ikke? Kunne du forestille dig kandidater fra Nye Borgerlige eller Stram Kurs blive inviteret ind til at udbrede sig om deres synspunkter?
Men er det en god DR-kollega, der elsker islam, så er den hjemme. For dine licenspenge! Hvor ækelt kan det efterhånden blive?

Birgitte Kehler Holst tror selv, hun med sin landsforræderiske rakkertjeneste for islam i Danmark er en heltinde.
"For mig er det vigtigt, at jeg ifører mig tørklædet med respekt, og derfor har jeg talt med blandt andre Sihan om retningslinjer for, hvordan jeg tager det på, og hvordan jeg skal bære det."
(Fra BKHs facebookside, 11. marts 2019.)

10
Fri Debat / Klapjagt på islam-modstandere?
« Dato: Maj 08, 2019, 06:49:59 pm »
En af Nye Borgerliges folketingskandidater, Jeppe Juhl blev i morges anholdt og sigtet for at "have delt drabsvideoen fra Marokko i december." Han er sigtet efter straffelovens paragraf 264d. Noget kan tyde på, at det drejer sig om samme anklage som blev forsøgt brugt mod debattøren Jaleh Tavakoli for et par måneder siden.

Også netmediet Snaphanens red. Steen Raaschou skal være sigtet.
Den verdensberømte, dødstruede forfatter Lars Hedegaard skriver helt kort, at "nu går jagten på islamkritikerne ind!"

https://www.document.dk/2019/05/08/nu-gaar-jagten-paa-islamkritikere-ind/

Hvad mener du (spørgsmål til ikke-landsforrædere/Dannebrogsskændere)?
Jeg mener, at det er såre pudsigt, at disse arrestationer kommer timer efter folketingsvalget blev udskrevet! Det minder sgu om noget fra besættelsen ...
Er man ved at forberede den endelige kriminalisering af islam-modstandere?

11
Fra medierne / DR-ansat araber bruger snyd mod Stram Kurs
« Dato: Maj 04, 2019, 11:44:04 am »
Abdel Aziz Mahmoud, DR-lønnet vært på et P1-program, som skal hedde "Shitstorm", har på en eller anden måde fået tiltusket sig rettighed over domænet stram-kurs.dk. Hvis man taster navnet, bliver man automatisk ført ind på 'mino.dk', som skrives af en regulær interesseorganisation for minoriteter og for 'mangfoldigheden i Danmark.'

Mahmoud bruger blandt andet siden til at forsøge at hverve medlemmer til 'Mino.'
På spørgsmålet om ikke man bliver narret til medlemsskab af en organisation, som har det modsatte budskab af Rasmus Paludans Stram Kurs´, svarer Abdel Aziz Mahmoud: - Så må de blive narret!

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-05-02-dr-profil-koeber-stram-kursdk-sender-brugerne-over-paa-egen-hjemmeside

Det er sandelig fine metoder, der tages i brug mod Rasmus Paludan og Co.

Advokat Lisbet Andersen, som i årevis har arbejdet med domænenavne, udtaler i dag til Berlingske Tidende, at det tyder på, det er ulovligt. Hun siger: - Så snyder man nemlig folk over på en anden side, end de regner med, og det må man ikke."
Typisk araber-fub. Dér er den igen: "Midlerne er underordnede."   :bad:

12
Samfund- & Kultur / Hærværksmænd forfølger DF-folketingskandidat
« Dato: Maj 03, 2019, 09:24:33 am »
De venstreekstreme HAR åbenbart taget hul på valgkampen!

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/politiker-udsat-for-voldsomt-indbrud-og-haervaerk/7619088

For det var jo ikke ganske almindelige, upolitiske tyveknægte. Nej Dansk Folkeparti-kandidaten har fået smadret sit inventar - to gange.
Så jeg tør godt holde fire stegte rødspætter på, hvad det er for gerningsmænd. Vi kender metoderne alt for godt ....

13
Samfund- & Kultur / Forbud mod udenlandsk støtte til moskéer
« Dato: Maj 03, 2019, 09:08:41 am »
Forbudsliste.

Regeringen og Dansk Folkeparti har indgået en aftale om rammerne for en forbudsliste rettet mod økonomiske donationer fra ekstremistiske organisationer i udlandet.
Hvem er så "de ekstremistiske organisationer"? Tja, udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg bruger (ligesom sin chef) udtrykket "formørkede kræfter, der kun ønsker at skade vores demokrati", men mon ikke det er til at oversætte? Det hedder nemlig også, at "det er forbudt for trossamfund, foreninger og organisationer i Danmark at modtage økonomisk støtte fra de personer eller organisationer, som optræder på listen."

Så er vi vist med. Der synes tydelig adresse til visse moskéer, der som bekendt har modtaget økonomisk støtte fra udlandet.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11356748/regeringen-og-df-vil-stoppe-penge-fra-formoerkede-kraefter/

14
Fri Debat / Burkaen forbudt i Sri Lanka
« Dato: April 29, 2019, 01:07:20 pm »
Så forbyder Sri Lanka burka fra i dag, mandag den 29. april.

https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-04-29-sri-lanka-forbyder-burka-efter-terrorangreb
Godt og forståeligt initiativ. Landets præsident Maithripala Sirisen udtaler, at burkaen er "en afmærkning af fundamentalismen."


15
Samfund- & Kultur / Der er så meget MSM aldrig fortæller
« Dato: April 28, 2019, 11:58:32 am »
https://www.document.dk/2019/04/28/dominanskriminalitet-aarhus-c-viby-j-hasle/

.... men der er en masse derude, som mærker 'multi-kulti' på deres krop. De stemmer ikke på Mette Frederiksens landsforræderbagland (Østergaard, Skipper, Elbæk, Olsen-Dyhr.)

Sider: [1] 2 3 ... 35