Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 25
1
Politik / Når et billede siger mere end 1000 ord
« Dato: August 18, 2018, 11:26:26 am »
https://www.document.no/2018/08/15/nar-et-billede-siger-mere-en-1000-ord/

Annie Lööf, leder af det svenske Centerpartiet.
Håber, at alle gode kræfter - de findes - i Sverige husker hende.

2
Samfund- & Kultur / "Min mand sagde...."
« Dato: August 17, 2018, 11:40:38 am »
"Min mand sagde, at jeg ikke skulle vise læreren eller kommunen, at jeg var god til dansk. Jeg skulle blive på et lavt niveau, for han ville ikke have, at jeg skulle arbejde."

https://denkorteavis.dk/2018/han-bor-i-danmark-og-hjaelper-en-ung-kvinde-til-at-flygte-fra-mellemoesten-hun-skal-vaere-hans-kone-nummer-to

Hvor mange lignende forhold eksisterer der i Danmark? Og hvor længe har dette fup stået på?
Mit bud er mange og længe, længe.... og die dumme Dänen betaler.

Det er ved hjælp af bl.a. den slags, den islamiske kultur æder sig ind på og skridt for skridt sætter sig fast i vores land - husk antallet stiger for hver muslim-familiesammenføring. Og mænd som ham her må gerne have fire koner. Det er noget, der luner i disse mænds tegnebøger, når de er i besiddelse af konernes hævekort.  :ohmy:

Såre sørgeligt. Noget DU vil gøre imod det?

3
Samfund- & Kultur / En "puttefest"!
« Dato: August 17, 2018, 11:29:03 am »
Det er ikke længe imellem, at man i medierne hører og ser unge danskere udnævnt til noget i retning af Europas mest fordrukne.
Jeg ved ikke, om det er overdrevet, men jeg har ved selvsyn kunnet konstatere, at det ser trist ud i for eksempel Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, hvis man gik (for få år siden) en tur ved 5-6 tiden om morgenen i nærheden af barer, der enten havde meget sent eller meget tidligt åbent.

Ikke så få udpumpninger plejer at finde sted i forbindelse med universiteternes start omkring 1. september.
Men disse elever er muligvis ikke unge nok for de mennesker, der har fundet på begrebet "puttefest" (hvor vammelt!), hvor børn og unge anspores til at mødes til voldsomt drikkeri i Dyrehaven i København.

https://www.b.dk/nationalt/kaempe-drukfest-i-dyrehaven-hospital-indkalder-ekstra-personale

Altså: Med den ene hånd advares unge igen og igen mod overdrevent drikkeri.
Og med den anden arrangeres der"puttefest", hvor alkoholforgiftningerne florerer i et omfang, så hospitalerne overbebyrdes.

Sagde nogen inkonsekvens?

4
Samfund- & Kultur / Og "det er kun begyndelsen"....
« Dato: August 13, 2018, 10:24:23 am »
...siger den østrigske premierminister Sebastian Kurz.
Østrigs regering vil lukke syv moskéer og udvise 60 imamer. Lifligt. Håber det føres ud i livet med det første!

Se video:
http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-11044-mid-1-params-12.html


5
Samfund- & Kultur / Kurderkonen fik besked i Fredericia
« Dato: Januar 18, 2018, 03:54:38 pm »
"Özlem Cekic fremstiller sig selv som brobygger, men er i virkeligheden islams talerør og shariaforkæmper. Danskerne skal ifølge hende acceptere, at islam er en del af Danmark, det er den ikke.
Islam er en fremmed og tilbagestående kultur, der håndhæver bestialske love og principper. Islam har ingen plads i et moderne samfund. De der tror, at islam kan reformeres er naive, og de der forsøger på dialog med islam, har overhovedet ingen kontakt med virkeligheden. Der skal ikke gives plads og tid til personer som Özlem Cekic!"


Sådan står der i en folder, der blev uddelt i Fredericia i går af aktivister fra SIAD og det civile vagtværn, "Brotherhood of Asgård".

Da kurderkonen ankom i en taxa, sprang SIADs formand, Anders Gravers hen til bilen og råbte, så højt, han kunne:
"Islamiske børnemishandler!"

Desværre må man tilføje, at den ubehagelige shariaforkæmper var inviteret til at udbrede sine sorte budskaber af indremissionske kredse, altså folk der har ben indenfor i folkekirken.
Det er virkelig skidt!

SIAD lover i denne artikel  fra sin hjemmeside, at man i lighed med i går vil forsøge at være til stede, hver gang Özlem Cekic fører sin perverse lovreligion ind i danske kirker af bagdøren ved hjælp af håndlangeres invitationer.

https://siaddk.wordpress.com/2018/01/18/aktion-mod-ozlem-cekic-og-baggrund-derfor/


6
Samfund- & Kultur / At være dansk - eller ikke
« Dato: December 30, 2017, 02:39:27 pm »
Som D.-d. tager sig ud (!) regner jeg med, at jeg er ved at være færdig med siden. Der er dog en sag, som jeg synes, jeg vil tage op endnu engang - nok ikke overraskende for de, der tidligere har læst mine indlæg, drejer det sig om det danske eller danskheden.
- - -

Jeg er - til min forbavselse - ofte blevet spurgt, hvad jeg forstår ved at være dansk. Altså de sidste 20-25 år. Ikke i mine helt unge dage i 1970'erne; da spurgte man ikke om sådan noget. Det var folk ikke i tvivl om.

Men at være dansk - ja, det er da så såre ligetil - at være dansker, dvs. at være barn af Danmarks historie, af det danske sprog, af det danske folks liv og levnedløb. Man fødes til at være dansk, for danskhed er et eksistensvilkår, en frugt af fødsel og historie.

Det er ikke noget man selv finder på. For kærlighed til det land, man nu engang er født i, er ingen "-isme", ingen ideologi eller tro på "rettigheder."
At være dansk (eller for tyskeren tysk, for nordmanden norsk etc.) kan sammenlignes med at være barn af sine forældre/sin slægt. Man vælger jo ikke selv sine forældre eller det sprog, man taler som modersmål. Vælger ikke selv sit sted eller tid.

Måske er det enkle i disse kendsgerninger dét, der gør det så svært for tilhængere af "-ismer" og ideologier af fatte det.
Socialismens og "humanismen"s frasemagere svarer - hvis de bliver spurgt om danskheden - at " øøøh, det er noget med tolerance, næstekærlighed og demokrati og det, der står i grundloven." Og på et eller andet tidspunkt, når deres stemmer som regel begynder at blive underligt slørede eller grødede, påberåber de sig "menneskerettighederne."

Disse abstrakte "rettigheder" (uden nogen lov bag) vil de nemlig gerne have skrevet ind i Danmarks Riges Grundlov af 1849 og for dens sags skyld i straffeloven. For deres hede drøm er jo at rive mennesket løs fra dets givne historie og skabe en ny verdensorden under disse "rettigheder"s tyranni.

Det var også den sædvanlige nedgøring af det at være dansk, der gjorde at et dommerpanel med Bertel Haarder og Berlingske Tidendes chefredaktør i spidsen for nogle uger siden kårede en kvindelig afghansk fodboldspiller som "Årets dansker 2017" !
Pigen - Nadia Nadim hedder hun vist - er mig så inderligt ligegyldig, men jeg husker dog, at hun i foråret udtalte sig til de savlende medier om, at hun var ved at føle sig "mindre dansk". Fordi hun mener, der er "en ny danskhed", der dominerer i disse år, hvor folk med anden etnisk baggrund bliver talt dårligt om osv.

Årets "dansker" er født i Herat i Afghanistan den 2/1 1988, og Dansk Boldspil-Union gav hende (karakteristisk) særbehandling, da hun fik dispensation til at spille for det danske landshold. Hun opfyldte nemlig ikke FIFAs krav om fem års statsborgerskab efter det fyldte 18. år.

Dommerpanelet begrundede kåringen med, at "hun er et menneske og en personlighed, som vores fælles Danmark har brug for."   :bad:

Danskheden, som før var det medfødte, naturlige for en dansker, blev lagt for had fra sidste halvdel af 1980'erne. Naturligvis.
Nu skulle masseindvandringen lempes igennem uden alt for meget ballade, så der blev igangsat en kampagne gående ud på, at "en fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu", og at modstandere af denne masseindvandring, navnlig af muhammedanere, var "racister" og "nationalister."

Alt kan bruges - også i dag, hvor et panel af væmmeligbo-sindede kendisser gjorde brug af en afghansk fodboldpige, som havde sagt alle de rigtige ting, til at tryne dem, der holder på, at det at være dansk ikke er en smagssag men en hjertesag.
 

7
Fri Debat / Undlad at bruge ordet 'islamofob'
« Dato: December 24, 2017, 01:54:20 pm »
Hvad er 'ISLAMOFOBI'  for et begreb?

Da det stadig ses i den danske debat rundt omkring, kan der nok være grund til at sige et par ord om det. Ellers kunne det ende med, at det - i det mindste for en periode - blev anvendt lige så hyppigt og meningsløst som racisme blev det. Indtil tilstrækkeligt mange trak på skuldrene af skrigeriet.
Dem, der bruger ordet 'islamofobi' i dag, er jo stort set de samme typer, der kunne se 'racister' bag hveranden busk for 20 år siden.

Jeg har læst flere udlægninger af, hvordan ordet opstod.
Franske forfattere har skrevet, at det oprindelig blev taget i anvendelse af muslimerne selv, nemlig til at smæde kvindelige forfattere, som opfordrede islams kvinder til at stoppe med at bruge slør. Andre har ment, at det opstod i England i forbindelse med al turbulensen omkring Salman Rushdies islam-kritiske bøger.

Uanset hvor og hvordan - 'islamofob/islamofobi' bruges på samme måde som racist og det, man kalder at 'trække Hitler- eller nazistkortet', i den offentlige debat. Det er således en slags fælde islams tilhængere + håndlangere (som oftest er venstreorienterede) har lagt ud for at prøve at forhindre kritik af den lovreligion/ideologi, islam er.

Den franske filosof Pascal Bruckner sagde:
"Islamofobi er et meningsløst begreb - det betyder ingenting, måske udover 'frygt for islam', hvilket ikke virker totalt ubegrundet i vores samtid."

Muslimernes og deres medløberes mening med at lancere ordet er ganske tydelig: Det skal stoppe enhver kritik af islam, bliver en slags diagnose, hvor de læner sig tilbage og siger "ja, det tror du nok selv, du mener, men du lider af 'islamofobi.'  Puff, så har man sat det velkendte stempel i panden på modparten og vedtaget med sig selv, at vedkommende er "syg".

Da nonsensbegrebet nåede til Danmark, var det naturligvis også guf for de "rigtige" kronikører på Politiken og i P1s "debat-udsendelser".
Der er jo ikke noget som at kunne sygeliggøre og udgrænse kritikere og erklære dem ude af det gode selskab. "Ikke stuerene."

Jeg mener, at det bedste vi kan gøre er helt at undlade at bruge ordet. Det kunne opfattes som en accept.

Erhvervsmanden og debattøren Asger Aamund skrev (1/12 2017) i Berlingske en rigtig god kronik, som jeg desværre ikke kan linke til, da den "er forbeholdt abonnenter".
Aamund skriver rent ud, at 'islamofobi' ikke eksisterer i virkeligheden, men er et spøgelsesbegreb som er skabt for at gøre kritikere angste. Angste for at blive stemplet som 'islamofober', så de - som f.eks. i England - pålægger sig selv en uhyggelig tavshed i "grooming-skandalen", hvor flere tusinde mindreårige piger blev groft seksuelt misbrugt i årevis af en gruppe pakistanske muslimer.

Lad være med at rende efter de radikale/røde modefænomener. Blæs på, om de kalder jer racister, fascister eller 117 andre -ismer. Eller 'islamofober.'
Det er jo bare deres sædvanlige øregas. Der er ikke noget, der hedder 'islamofobi', for vi, der forstår blodideologien islams dødsensfarlige væsen, er jo sunde og raske. Det er ikke os, der er syge.   :smile1:

En god dansk jul med masser af svinekam ønskes alle, som fortjener det  ~
Rudi.


 :santa2:


 

8
Samfund- & Kultur / To danskere stukket ned af muslim i Gabon
« Dato: December 17, 2017, 10:58:21 am »
To danske mænd er blevet såret ved et islamisk knivangreb i Gabons hovedstad Libreville.

En 53-årig gerningsmand med nigeriansk baggrund er anholdt. Han har forklaret, at hans angreb var en gengældelse for "det amerikanske angreb mod muslimer og USAs anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad."
Nigerianeren råbte naturligvis 'allahu akbar', da han angreb de to danskere.

https://www.bt.dk/udland/to-danskere-saaret-i-angreb-i-udlandet-gerningsmand-raabte-allahu-akbar

Vi skal således være klar over, at hvis én af os bliver stukket ned - eventuelt dræbt - en af dagene i Odense, Randers eller Hjørring, så er det vores egen skyld. Det er jo fordi, vi tilhører den samme kulturkreds af "vantro" som den amerikanske præsident!

Hvordan er det nu? - islam har ikke erklæret os krig??
 

9
Fri Debat / Er mediestøtte ikke noget skidt?
« Dato: December 13, 2017, 12:05:49 pm »
Ved du, hvor meget det kommunistiske dagblad ARBEJDEREN modtager i skattebetalt mediestøtte? Må jeg høre nogle gæt?

Er mediestøtte egentlig ikke noget skidt?
Jeg mener, den gavner da msm, som for bare 10-15 år siden kunne fremvise langt større oplagstal.

Eller som en lederskribent på Newspeek.info udtrykte det i foråret:

Mediestøtten har ført til en usund kultur blandt journalister, fordi de ikke længere er afhængige af troværdighed og læserinteresse. Skriver man verdensfjernt om multikulturens velsignelser, er der ingen afregning ved kasse 1, fordi staten med tvangsinddrevne midler kompenserer for de tabte læsere."

https://newspeek.info/se-tallene-newspeek-giver-de-etablerede-medier-baghjul/

10
Fra medierne / Irakiske "flygtninge" afsløret: Tager på ferie i hjemlandet
« Dato: December 10, 2017, 09:56:08 am »
Et klip fra filmen "Killing Europe", optaget i Danmark, viser hvordan rejsebureauer har travlt med at sende irakiske "flygtninge" på ferie i Irak.

https://newspeek.info/skult-kamera-afsloerer-massevis-af-irakiske-flygtninge-paa-ferie-i-hjemlandet/

De tager til nytårsfester og på sommerferie i det land, de påstår at være "flygtet" fra.

Ikke at der er noget nyt ved denne adfærd, men skjult kamera kan være en god dokumentation. Lad os håbe, at sådanne videoer kan bruges, når der skal sættes hjemsendelsespolitik i gang.

11
Fri Debat / Brandbombe kastet mod synagoge i Göteborg
« Dato: December 10, 2017, 09:45:24 am »
En brandbombe blev i aftes (9. dec.) smidt mod en synagoge i Göteborg.
Der var fest for nogle jødiske børn og unge i et forsamlingshus, der ligger ved siden af synagogen, og ifølge SVT var det "maskerede unge", der kastede brandbomben.

https://24nyt.dk/video-brandbombe-kastet-synagoge-fest-joediske-boern-afbrudt/

"De maskerede unge" var forinden deltagere i en muslimsk demonstration mod USAs beslutning om at anerkende Jerusalem som Israels hovedstad.

Aftenen før lød råbet "Skyd jøderne!" i Malmøs gader.
Jo, det skal nok komme til at gå hårdt til i gamle Sverige - som forventet!

12
Debat om debatten / Får I også falske 'likes'?
« Dato: November 17, 2017, 04:42:42 pm »
Mens jeg er her.

Jeg har villet gøre opmærksom det et stykke tid, men glemte det så for den virkelige debat:

For mit vedkommende kan I ikke regne med 'like'-antallet længere, så egentlig har jeg lyst til at bede GuBBi om helt at holde mig ude af det like-system.
Der er nemlig sket det, at personen Carlo, hvem jeg jo fra tid til anden har "pandet nogle verbale boksestød", har fundet ud af, hvordan han helt kan kaste grus i like-systemet. Han har simpelthen givet mig en masse likes, især når jeg har hængt ham op på snoren.

Andet skal der ikke til - så kan Tigermanden og politisk ukorrekt efter nogen tid skrive herinde, at "Rudis antal likes er unaturligt højt!"

Jeg ved ikke, om andre har oplevet lignende, men i hvert fald: For mit vedkommende er systemet ligegyldigt med disse falske likes "fra fjenden".

13
Politik / En uge før lokalvalgene
« Dato: November 14, 2017, 10:14:20 am »
Som nationalsindet kan man ikke forvente noget videre af de regionale- og kommunale valg om en uge.
Det vil sikkert blive den sædvanlige gang hø og hakkelse, hvor DsU og VU "kriges" om, hvem der får flest borgmesterpampere, S eller V.

Men lad mig alligevel komme med et lille pip om, at der - trods alt - her og der opstiller folk af en anderledes observans.
Det gør der i Aarhus og på Frederiksberg:

Listen i Aarhus hedder liste T.

Listen på Frederiksberg hedder liste E.

Hvis jeg boede et af de steder, ville jeg sætte kryds ved Dansk Samling.


14
Fri Debat / Legetøjsfirma hylder hijab
« Dato: November 14, 2017, 08:19:12 am »
Atter et knæfald for islam.

Den amerikanske legetøjsproducent Mattel, der står bag de ikoniske Barbie-dukker, har nu lanceret en barbie med hijab!
Der følger også fægteudstyr med til dukken, hvilket skyldes at Mattel har ladet sig inspirere af den muslimske fægter Ibtihaj Muhammed, der vandt bronze ved OL i Rio sidste år.

Mattel skriver på twitter:

"Vi er så glade for at kunne ære Ibtaj Muhammed med denne unikke barbie-dukke. Ibtihaj inspirerer kvinder og piger over hele verden til at bryde grænser."

https://www.dr.dk/nyheder/udland/mattel-lancerer-foerste-barbie-dukke-med-hijab

Nej, Mattel gør et knæfald for den islamiske erobrerkultur. De fatter det muligvis ikke selv i deres pengebegærlighed, men de er med til at hyggeliggøre et af symbolerne på sharialovens kvindesyn. Det vandrende kvindelige fængsel.
Dette vil legetøjsproducenten eksportere til hele verdens piger.     :bad:

15
Samfund- & Kultur / Kan vi fortsat regne med, at hjemmehjælp kommer?
« Dato: November 09, 2017, 09:43:54 am »
Hjemmehjælpere og andre indenfor SOSU og sygepleje, som er på vej for at hjælpe f.eks. ældre borgere, bliver gang på gang udsat for chikane og endda vold.
FOAs formand Dennis Kristensen siger, at vi er ved at få nogle sorte pletter på Danmarkskortet, hvor ambulancer må vente på eskorte fra politiet, og hvor hjemmehjælperne ikke kan være sikre på, at de kan køre ind uden at blive angrebet.

http://www.lokalavisen.dk/uhyggelig-udvikling-kvindelige-hjemmeplejere-faar-taesk-i-indvandrer-ghettoer-/20171103/artikler/171109775

I den ene af Slagelses to indvandrerghettoer, Ringparken, er det rigtig slemt. Kvinder på vej til et arbejde, der går ud på at hjælpe syge, er blevet slået og sparket.

Dennis Kristensen siger: - Konsekvensen kan blive, at hjemmehjælpen slet ikke kommer.

Ja, det ville sådan set ikke være mærkeligt. Hvor mange vil arbejde under sådanne forhold?

Sider: [1] 2 3 ... 25