Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 39
1
Politik / Stram Kurs-kongres måske på Christiansborg
« Dato: I dag ved 08:10:40 pm »
De fleste husker nok, at Stram Kurs` kongres, som var planlagt til afholdelse i Middelfart, men blev forbudt af Fyns Politi.
Nu er der nyt i sagen:

Dansk Folkepartis mangeårige næstformand Søren Espersen mener, at Stram Kurs bør have muligheden for at holde sin kongres på Christiansborg.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11706080/soeren-espersen-vil-have-stram-kurskongres-paa-christiansborg/

Og hører lige før dette skrives, at folketingsformand Henrik Dam Kristensen st5iller sig positiv overfor at stille lokale til rådighed.

Vi følger udviklingen.  :smile1:

2
I en stor undersøgelse foretaget af professor J. Goul Andersen fra Aalborg Universitet i samarbejde med 'Mandag Morgen' har man spurgt et repræsentativt udsnit af danskerne - 6000 personer - om, hvorvidt de er enige, delvist enige eller uenige i, at muslimer bør sendes ud af Danmark.

Det er ikke meget, man har set til undersøgelsens resultat i msm, herunder DR og TV2.

Hvordan kan det mon være?
Det skal jeg sige jer. Det er pga. resultatet. Det viser nemlig, at noget mere end hver fjerde dansker - 28 pct. - ønsker at sende muslimerne ud af Danmark.

https://www.mm.dk/artikel/hver-fjerde-dansker-muslimer-skal-ud-af-danmark

Undersøgelsen hovedmand, Goul Andersen, er naturligvis som alle hans politisk korrekte kolleger 'rystet'. Han ryster og bævrer over, at hans egen undersøgelse gav et andet resultat, end han havde forventet.   :smile1:  Er det ikke herligt?

Og her har vi årsagen til, at resultatet har fået så behersket omtale. De røde journalister, ditto redaktionssekretærer, tv-mediepaverne, msm-politikerne - kort sagt hele den politiske korrekthed er 'rystede'. Sådan noget har danskerne ikke godt af at høre, det kunne smitte!

Men det bliver sværere og sværere at skjule den islamiske indvandrings mange væmmelige følger for danskerne.

3
Samfund- & Kultur / Flere ikke-vestlige elever på gymnasierne
« Dato: Oktober 22, 2019, 04:15:12 pm »
Der bliver stadig flere indvandrere/efterkommere på de danske gymnasier. I 2018 er de nået op på at udgøre 12 pct. af eleverne, mens det var 8 pct. i 2005,

Til forældre med teenagere, som måske overvejer gymnasiet fra næste skoleår, kan man i den lødige net-avis DKA læse, hvilke af gymnasierne, der har den højeste procent af elever med ikke-vestlig oprindelse. (Tallene stammer fra Danmarks Statistik.) Så er man advaret.

https://denkorteavis.dk/2019/nu-indvandrere-og-efterkommere-i-flertal-paa-14-gymnasier-tre-gymnasier-har-flere-end-80-med-ikke-vestlig-oprindelse/

Procenterne fra Høje-Taastrup, Akademisk Studenterkursus og Aarhus Private Gymnasium kan virkelig få det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig.  :ohmy:

4
Samfund- & Kultur / Islamofil politik og problematisk politiarbejde
« Dato: Oktober 20, 2019, 05:00:29 pm »
Som en udløber af den tråd jeg startede i går om Fyns Politis forbud mod, at Stram Kurs afholder kongres i Middelfart, vil jeg gerne dele noget mere om netop Fyns Politi og dets åbenbart ret nære samarbejde med islam.

Opsummering af de senere års besynderlige hændelser:

Da den berygtede islamist Asmaa Abdol-Hamid blev ansat ved Fyns Politi, var det daværende politidirektør Poul Bjørnholdt Løhde, der hyrede hende.

I 2013 fandt voldsomme begivenheder, som mange nok stadig husker, sted på Odense Universitetshospitals skadestue, hvor ca. 60 muslimer gik amok og hærgede på stedet efter en 'eid-fest' i Vollsmose. Efter dette og den i øvrigt stigende kriminalitet i denne muslimbelastede bydel, indsatte Poul B. Løhde & Co. ikke mere politi, nej han startede et 'dialog-projekt' hvortil han hyrede - af alle: islamisten Asmaa Abdol-Hamid. Mange undrede sig over, at Fyns Politi netop til en dialog-proces ansatte en islamisk kvinde, som nægter at hilse med at give hånd!

Efterfølgende, da Løhde stopper sit arbejde i Fyns Politi, indleder han en politisk karriere hos Det Radikale Venstre, som han repræsenterede ved kommunalvalget i 2017 i Middelfart - byen, hvor Stram Kurs ikke må afholde sin kongres.

Relationerne mellem islam, Fyns Politi og RV er gode i området. Få måneder før folketingsvalget gæster RV-formanden Morten Østergaard Vollsmose, og han bliver vist rundt af indvandrerbetjenten Elvir Abaz - en kollega til Asmaa Abdol-Hamid. Østergaard takker ham varmt på facebook.

Ved valget fik Det radikale Venstre over en tredjedel af alle afgivne stemmer i Vollsmoseområdet.

Poul B. Løhde er fortsat sideløbende med den politiske karriere 'konsulent' for Fyns Politi, hvilket indebærer et tæt samarbejde med Asmaa Abdol-Hamid.
- - -
Mine oplysninger bygger især på denne stærke artikel:
https://www.document.dk/2019/10/20/fyns-politi-ansatte-berygtet-islamist-politidirektoeren-er-politiker-hos-det-radikale-venstre/

5
Fri Debat / Bryder Fyns Politi Grundloven?
« Dato: Oktober 19, 2019, 10:39:06 am »
I lovens §79 står der:

"Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at samle sig ubevæbnede. Offentlige forsamlinger politiet ret til at overvære. Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der kan befrygtes fare for den offentlige fred."

Alligevel har Fyns Politi forbudt Stram Kurs at afholde kongres på et hotel i Middelfart.

Fyns Politi har jo i forvejen gjort sig meget uheldigt bemærket ved at ansætte islamisten Asmaa Abdol-Hamid som "brobygger."

Bryder Fyns Politi Grundlovens §79 ved at forbyde mødet? Jeg mener ja.
Det gør Dansk Samlings formand Morten Uhrskov Jensen også. Han skriver i Jyllands-Posten, at ledelsen af Fyns Politi faktisk burde stilles for retten hurtigst muligt med krav om varetægtsfængsling.

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11697020/fyns-politi-har-brudt-grundloven-forbyder-stram-kurs-at-holde-rigskongres-paa-hotel-i-middelfart/

Vil der komme flere grundlovsbrud for at lukke munden på islamkritikere i dette land i fremtiden?

6
Fri Debat / Familiefar må opgive Nørrebro-bolig pga. grov chikane
« Dato: September 29, 2019, 01:36:27 pm »
For små 10 måneder siden skrev jeg et oplæg her på debatten, som handlede om hvor svært mange danske piger/kvinder har det på Nørrebro pga. de infame ca. 13-20-årige araberknægte, der tyranniserer bestemte områder. De følger efter kvinder, som for eksempel kommer sent hjem fra arbejde (sygehus etc.), passer dem op, når de skal til at låse deres gadedør op og begramser dem, også i skridtet.

Dette indlæg vakte unægtelig opsigt. For hvad bildte jeg mig ind at pege på disse tilstande i et engang dansk arbejderkvarter? 'Brovterne' var rasende udartende til det skrigeunge-hysteriske, og det endte da selvfølgelig med, at jeg blev bannet i 60 dage, fordi jeg svarede en af dem igen. Han skrev - helt uden hensyntagen til trådens emne - at jeg dyrkede homosex med arabiske drenge!
Mon ikke de fleste mænd med respekt for sig selv, havde sparket igen verbalt? Så jeg skrev noget nedsættende (som jeg i øvrigt mener) om ham. Jeg glemte i øjeblikkets kampstemning, at det med svinerier kun gælder den ene vej. Man må ikke svare en 'brovter' igen, det er en uskrevet lov herinde.

Nå, men til det aktuelle - for nu bryder helvede sikkert løs igen, når jeg tillader mig at citere fra en interessant artikel. Om Nørrebro.

Det er en ellers mægtig politisk korrekt mand, der simpelthen har fået nok:

"Sidste søndag blev der så farligt hjemme hos mig, at jeg ikke længere kan forsvare at bo med mine børn i det hjem, der har været rammen om vores liv i fem år: Kvarteret omkring Rantzausgade, den del af Nørrebro, der er rammet ind mellem Jagtvej, Assistens Kirkegård, Griffenfeldsgade og Åboulevard/Ågade.
Jeg ringede 112. Men politiet kom ikke ...."


Det må være hæsligt. I et hjem med børn!
Og trods korrektheden holder manden ikke mund med, hvem det er, der terroriserer kvarteret:

"Det bliver flere og flere af disse små stimer i gaden. De har en aggressiv og udfordrende attitude, flytter sig ikke for nogen, leder efter et blik
at konfrontere."


Samme typer, der fik pølsemanden (som var en kvinde) til at fortrække fra Brønshøj Torv. Samme type du kan møde i alle de større byer i disse "små stimer."  Det har de indvandringsivrige sørget for. Araberknægtenes religion tilsiger dem at dominere over de vantro grisedanskere. Det er efterhånden 'feset ind.'

https://www.document.dk/2019/09/28/radikal-familiefar-opgiver-noerrebro-de-bliver-flere-og-flere-en-aggressiv-og-udfordrende-attitude/

Og nu jamrer familiefaderen, fordi 'højrefløjen' har kaldt ham en multi-kulti-idiot!  :smile1:
Jo, men det er han jo ligesom. Nu er det så spændende, om han skal lære på den rigtigt hårde måde, at man altså ikke kan leve i samme kvarter som dem, der nu har gjort hans og familiens liv til et helvede.

For børnenes skyld må man håbe, at han er ved at finde en ny lejlighed allerede i dag ....

7
Samfund- & Kultur / Bevæbnede selvbestaltede bandemedlemmer på Nørrebro
« Dato: September 28, 2019, 09:12:45 pm »
Nu kan man opleve at blive stoppet på gaden og kontrolleret af bevæbnede medlemmer af det indvandrerdominerede bandemiljø på Nørrebro.

"Det er bandemedlemmer, der optræder som bevæbnede, selvbestaltede vagtværn", skriver Berlingske Tidende i dag (aflåst for andre end abonnenter).
https://denkorteavis.dk/2019/det-sker-i-dagens-danmark-bevaebnede-bandemedlemmer-stopper-aabenlyst-folk-paa-noerrebro-og-kontrollerer-dem/

Det er Danmark. Det Danmark, som vi efterhånden har svært ved at genkende.
* * * * * * * * *

Brovtebanden: 'Vi har det vel nok pragtfuldt i lille Danmark. Ingenting her, ingenting der - pist væk. ( Og 'vi har jo magten!')

Kirsten Elisabeth, forståeligt bange Nørrebro-beboer: Jeg har ingenting set!!

.... Og der ingen no-go zoner for danskere, hverken på Nørrebro, i Gellerup eller Vollsmose...og det er bare noget de høøiijrenationale skriver, de har aldrig været uden for deres fødesogn....og øh, det der med bevæbnede kontrollanter, det tager vi os ikke af, det har nok aldrig fundet sted!   :sick:  :JC_moon:   :bad:


8
Fri Debat / Skal Harun Demirtas have tildelt dansk statsborgerskab?
« Dato: September 26, 2019, 01:00:18 pm »
Det bliver, så vidt jeg har forstået, drøftet rundt om i disse dage.

Du har sikkert lagt mærke til Harun Demirtas. Han skriver af og til i Jyllands-Posten, men er ellers mest kendt for sine udtalelser om, at  "hvis danskere ikke vil behandles af en sygeplejerske med tørklæde, må de finde et andet land, hvor der ingen muslimer findes."

Jeg har også oplevet ham - tror det var i Clement Kjersgaards DR2-debat engang. Han virker aggressiv, forurettet og provokerende. I det hele taget utilfreds med danskerne og Danmark.

Lad os lige opsummere: Han er tyrkisk-kurdisk, og vil gerne arbejde i det danske sygehusvæsen. Det får han så lov til.

Men han kan ikke nøjes med den spalteplads Jyllands-Posten har givet ham. Nej, han skal rigtig hovere og provokere, efter at de partier, som støtter ham og hans ligesindede, blev regeringsstøtter efter valget 5. juni.
Han er højt nok oppe til at kæfte op alle vegne om, at vi danske statsborgere og skatteydere bare kan pisse af, hvis vi er i tvivl om, hvorvidt vi kan acceptere en sygeplejerske med islamisk tørklæde. Så må vi finde et andet land, hvis vi bliver syge.  :ohmy:

Prøv at se muslimen for fuld udblæsning her:

https://www.document.dk/2019/09/25/den-tyrkiske-sygeplejerske-harun-demirtas-udtrykker-de-islamistiske-maal-for-danmark/

Som der rigtigt står i linket, så fortæller hr. Demirtas kort og klart, hvad islam vil i Danmark (noget undertegnede har påpeget utallige gange, blandt andet herinde):
Islam vil bestemme. De vil erobre og dominere. Intet nyt i det. Og Harun Demirtas præciserer, hvad det kommer til at betyde, når de er mange nok: Så kan danskerne bare forsvinde til et andet land, hvis de bliver syge og kræver lidt hjælp.

Mette Thiesen fra Nye Borgerlige har meldt ud, at hun ikke mener, muslimen skal have dansk statsborgerskab, så jeg går ud fra, at hun vil stemme imod det i Folketinget, når der stemmes om hver enkelt ansøger.

Landsforræderpartiet kaldet 'Alternativet' har en kampagnechef (det var hun i hvert fald i valgkampen), Dorte Olsen, og hun kvidrer på facebook, at hun "vil ud i alle Københavns gader og feste for vildt", når Demirtas får sit statsborgerskab.

Hvad mener du om denne prægtige, islamiske sygeplejer? Skal han virkelig have et dansk statsborgerskab forærende?  :negative:

9
Samfund- & Kultur / En tilfældig søndag i september
« Dato: September 24, 2019, 08:00:28 pm »
En tilfældig søndag i september 2019 (den 22., i forgårs):

Hundreder af muslimer - mest mænd - strømmer til et stort Hizb ut-Tahrir arrangement i selskabslokalerne 'Taj Mahal' i Taastrup.
En af talerne, islamisten Omar Saad fortæller om sharialoven, omtaler den som 'universel.'

"De her straffe er en del af shariaen. Vi er ikke flove over dem, og vi prøver ikke at bortforklare dem", tordner Omar Saad.
(Man fristes til at tænke: Nej, det har I jo folk til, bl.a. i MSM og her på Din-debat, hvor bort- og søforklaringer oftest står i kø fra håndlanger-gruppen.)

Det er bl.a. håndsafhugninger og steninger, han taler om.

https://www.document.dk/2019/09/24/danske-medier-lyver-om-opbakningen-til-hizb-ut-tahrir/

Hvorfor er så mange hundrede muslimer bænket til et kønsopdelt arrangement, hvor der fortælles om sharialoven?
Mit svar: Fordi opbakningen er relativt stor.

Hvorfor lyver så et bredt udsnit af de danske medier og journalister om Hizb ut-Tahrirs styrke?
Mit svar: Jamen det er selvfølgelig fordi, de venstredrejede journalister vil prøve at 'forskønne' islam i Danmark.

Som regel plejer de at skrive, at der højst er 100 ud af flere hundrede tusinde muslimer i Danmark, der tager deres koran og andre skrifter for pålydende. Resten er åååh så 'moderate', de er 'nærmest ligesom dig og mig!'   :bad:

Det er sgu godt, at der findes andre oplysningskilder i Danmark end MSM.

10
Samfund- & Kultur / Københavns Universitet ansætter hadprædikant
« Dato: September 23, 2019, 01:47:45 pm »
Københavns Universitet er vist blevet et løjerligt sted, for at sige det pænt.

Først måtte studerende ikke synge Kai Hoffmann & Carl Nielsens smukke 'Den danske sang er en ung blond pige'.
Så skulle man passe på med, hvordan man tiltaler hinanden, for på dette fine gamle sted render der åbenbart en masse personer rundt, som hverken er han- eller hunkøn. Og de kunne jo føle sig krænket, hvis man uforvarende kom til at kalde dem ham eller hende ....

Og nu har universitetet ansat en person, der kalder sig 'Mica Oh' (!) som forelæser. I hvad mon? Jow, i 'strukturel racisme.'

Foredragsholderen sympatiserer med 'anti-racistisk' vold, som vi kender den fra københavnske gader, og da alle hvide efter 'Mica Oh's mening er født racistiske qua deres hudfarve (race), kan man sige, at foredragsholderen opildner til had mod alle hvide mennesker?
(Men bare rolig: 'Mica Oh' er ikke blokeret på facebook!)

https://www.document.dk/2019/09/23/alle-hvide-mennesker-er-racister-skrev-venstreekstremist-skal-undervise-i-strukturel-racisme-paa-ku/

'Mica Oh' underviser i forvejen hos 'UNION', som finansieres af Københavns Kommune - ja, den der også gerne udlåner lokaler til rabiate islamiske organisationer.  :yes:

Hvad synes du om denne ansættelse?

11
Samfund- & Kultur / 'Den varme mavefornemmelse'
« Dato: September 14, 2019, 07:18:05 pm »
Der foregik skam andet end S-kongressen i Aalborg-området denne lørdag i september.

https://identitaer.dk/2019/aktion-i-aalborg-stop-den-store-udskiftning

Flot banner, de har der på Limfjordsbroen, 'Generation Identitær.'

Jeg ved ikke så meget om dem, men jeg kan lide, det de skriver, som her:

"Feel good politikere, venligboere og andre har alt for længe sat deres egen varme mavefornemmelse over deres børns fremtid og velbefindende. Den blinde tro på integrationens løgn, og på at det var det rigtige naivt at åbne dørene og føje andres krav i stedet for at insistere på vores egen ret til kultur, historie og folk, har lullet os ind i en søvnlignende tilstand ...."

Det er helt rigtig tale efter min mening. Er du uenig?

Og hvis man ville have genopfrisket, hvordan den rare 'varme mavefornemmelse', landsforræderens talejunk lyder, kunne man bare have lukket op for DR2 tidligt på eftermiddagen. Da transmitteredes hr.Morten Østergaards landsmødetale i Nyborg for de forsamlede radikale nikkedukker.   :bad:

12
Politik / Både Nye Borgerlige og DF frem i ny måling
« Dato: September 13, 2019, 09:33:28 am »
Venstre får smæk i en helt ny meningsmåling foretaget af YouGov for BT. 6 mandater ville de tabe. BT gør meget ud af at fortælle, at sådan går det, når der er 'personfnidder'. For mig er det en tand mere interessant, at både Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti går frem.

https://www.bt.dk/politik/lussing-til-venstre-vaelgerne-kan-ikke-lide-personfnidder

Jeg tror Nye Borgerliges fremgang på 2 mandater har at gøre med, at Pernille Vermund fik markeret sig ved at lancere forslaget 'STOP udlændingelempelser: Lad folkets stemme høre' som hun vil have til folkeafstemning. (Det kræver 60 folketingsmedlemmers underskrift.)

https://www.din-debat.dk/index.php?topic=9808.msg138345#msg13834513
Samfund- & Kultur / I gangsterkredse
« Dato: September 11, 2019, 12:30:23 pm »
Som mange nok husker, blev den tidligere bandekriminelle Nedim Yasar likvideret på åben gade i København, kort før hans erindringsbog 'Rødder - en gangsters udvej' skulle lanceres.

Det er tankevækkende ting om det miljø, Yasar troede han var kommet fri af, der bringes frem til offentligheden i bogen.

Særlig afsnittet, som Uriasposten citerer i dag, synes jeg fortæller meget om, hvad der foregår i de kredse - og om den muslimske tankegang, herunder synet på piger/kvinder!

http://www.uriasposten.net/archives/104257

14
Samfund- & Kultur / Kørelærer i Holbæk kan heller ikke kende Danmark
« Dato: September 11, 2019, 09:03:16 am »
Selv om det er på en sørgelig baggrund, er det godt at flere og flere af de tusinder af danskere, der må leve med den islamiske indtrængen i deres eget land, ytrer sig. Jeg har lagt mærke til, at flere skriver om deres oplevelser til de gode medier, der nægter at holde mund.

Jan Nielsen er kørelærer i Holbæk, og han fortæller om, hvordan hans dagligdag er blevet:

https://denkorteavis.dk/2019/koerelaerer-indvandrerdrenge-smider-stemn-efter-mine-biler-og-skraemmer-eleverne/

Nielsens køreskole ligger tæt ved en ungdomsklub, som stort set kun benyttes af muslimer.
Unge somaliere med hættetrøjer hamrer sten mod hans skolevogn, så eleven begribeligvis bliver skræmt.

Han lægger mærke til, at de to betjente, der optager rapport, da han melder angrebet, er iført skudsikre veste!

Han kan heller ikke kende Danmark igen.
- - - -

Og ja, vi holder ikke op med at dele alt det, uanset hvad de skidne landsforrædere på D.-d. plaprer op med, fordi de ikke tåler virkeligheden, som den er.

15
Samfund- & Kultur / Heller ikke i S-toget mod Virum ....
« Dato: September 10, 2019, 09:47:46 am »
... kan unge danske kvinder sidde i fred for gramsekulturens mange repræsentanter i Danmark. Her i skikkelse af en cirka 35-årig afrikaner iført blå jakke.

https://24nyt.dk/afroamerikaner-ragede-paa-ung-kvinde/

Sider: [1] 2 3 ... 39