Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 38
1
En ungarsk mand er blevet anholdt og sigtet for forsøg på at smugle 22 kasser med et smertestillende middel ind i Danmark.
Godt arbejde af politiet nede ved grænsen - og hurra for grænsekontrollen.

https://denkorteavis.dk/2019/naar-der-er-graensekontrol-virker-den-stor-narkofangst-ved-graensen-ved-froeslev-efter-at-en-tolder-fik-mistanke-til-en-bil/

Me-en, det er selvfølgelig ikke alle, der siger hurra.

Vi ved jo her fra D.-d., at fx brugeren Carlo (Klam) - som jo for øvrigt bor i Sønderjylland - er en ivrig fortaler for fri narko og for kort tid siden skrev i denne tråd:

Citér
"Når jeg sælger narko bytter jeg hele tiden SIM-kort, hvoraf nogle er tyske og svenske. Når jeg og min bande mødes efter fyraften, bytter vi lige SIM-kort med hinanden."

https://www.din-debat.dk/index.php?topic=9716.msg136935#msg136935

Han har skrevet gentagne gange herinde, at kokain ikke er farligt (!), og som de fleste misbrugere gør han en del ud af at beskylde sunde og raske skribenter for at være narkomaner eller alkoholikere - som vi har set det. Sådanne beskyldninger retter Carlo Klam og homoflæber fra tid til anden mod fx Lyjse og jeg.
Det er tankevækkende, ikke? ....


2
Fri Debat / Den kära fosterjorden ...
« Dato: I dag ved 01:30:29 pm »
"Med Gud skall jag kämpa för hem och för härd
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter dig ej mot allt i en värld,
Nej, jag vill leva, jag vill dö i Norden."


https://ystadsallehanda.se/ledare/

https://snaphanen.dk/2019/08/22/sverige-over-120-bomber-i-aar/

3
Samfund- & Kultur / En flommefed, råbende 'race-aktivist'
« Dato: August 23, 2019, 10:20:15 am »
Den zambiske indvandrer Bwalya Juliet Sørensen må da få andre end mig til skiftevis at trække på smilebåndet og ryste på hovedet over galskaben.

Sidste weekend var der noget, der kaldes for "alternativ pride-parade" i København, og der skulle B.J. Sørensen selvfølgelig også på gaden og råbe 'racister' til højre og venstre. Det var lige et forum for hende, for her gik de sorte mennesker forrest, mens hvide deltagere kunne gå bagerst og samle skrald op. (Rendyrket racisme, for så vidt.) Bwalya S.´ budskab var  'SPIS DE RIGE'! Gad vide, hvor mange den flommefede negermadamme selv har
sat til livs?  :big_grin:

https://www.document.dk/2019/08/20/afrikaner-demonstrerer-i-danmark-spis-de-rige/

Hun er også frontkæmper for en organisation kaldet 'Black lives Matter', hvor hun har arrangeret skrigedemonstrationer mod Rasmus Paludans mere stilfærdige anti-islamiske. Selv om hun, så vidt jeg har kunnet få oplyst, kom til Danmark allerede i 1980'erne, er hendes danske sprog langt fra til bestået på en hæderlig sprogskole. Hvor hun har fået sit Sørensen fra, ved jeg ikke.

Som sagt: Hun er ofte 'på gaden' med sine budskaber. Kalder sig selv 'race-aktivist.'  Manner, manner.   :no:


4
Samfund- & Kultur / Tæskehold brugte baseballbat mod pædagoger
« Dato: August 22, 2019, 07:37:17 pm »
Flere medier skriver i dag om, at fire "unge mænd" sigtes for rå vold.

Ja, at det var rå vold, tør man vist antyde. Det begyndte i går med, at en af pædagogerne på opholdsstedet Korup på Fyn, tilbageholdt en 13-årig dreng.
Han skulle så tage hævn, og han fik tilkaldt et tæskehold bestående af disse "uge mænd", som er i alderen 18-22 år.

Der blev brugt baseballbat til at afstraffe pædagogerne med, ligesom der blev kastet med stole. En pædagog, som opholdt sig i stedets vagtstue, blev tildelt 6-8 slag med battet, og kun fordi han brugte armene som skjold, undgik han at blive hamret i hovedet.

Jeg gik til det lokale medie Fyens.dk, som er mere ærlig end f.eks. BT; de oplyser, at to af de sigtede er asylansøgere ... det havde ligesom strejfet mig som en mulighed!   :yes:

https://www.fyens.dk/odense/13-aarig-tilkaldte-taeskehold-To-paedagoger-blev-overfaldet-om-natten-med-baseballbat/artikel/3374514

5
Samfund- & Kultur / "21-årig" dømt for kokain-salg i Aarhus
« Dato: August 17, 2019, 11:40:28 am »
En 21-årig somalier har fra april til november 2018 solgt kokain til over 100 forskellige personer i Aarhus. Han havde simpelthen en liste over potentielle købere og sendte hyppigt tilbudspriser ud via sms til dem. Når der var blevet svaret tilbage, at man var interesseret, mødtes han med køberne og solgte kokainen.

Somalieren troede han var rigtig smart - han kommer jo også fra et land med en gennemsnits-IQ på 68 - men Østjyllands Politis specialpatrulje var smartere, og ved hjælp af blandt andet mobilaflytning og overvågning, fik de samlet beviser nok til at fælden klappede.

Nu har somalieren været for retten, han blev idømt tre og et halvt års ubetinget fængsel og udvisning af Danmark for bestandig.

Det er ikke dommen, jeg ønsker til debat som sådan. De fleste almindelige mennesker synes, at 3½ år er for lidt, og udvisningen tror vi jo ikke rigtigt på bliver effektueret. Smarte sagførere står sikkert klar i kulissen for at "bevise" somalierens store tilknytningsforhold og kærlighed til Danmark!

Løgnemedierne kalder ham givetvis "en ung mand" eller "den 21-årige". (Godt Østjyllands Politi kalder ham, hvad han er i rapporten og tak til DKA for at videreformidle det.)

Ingen skriver om, hvad den kyniske somalier ved salg af dette farlige, afhængighedsskabende skidt har kostet skatteyderne i de år, han har levet her.
Og de mange aftagere, der dummede sig. Hvordan mon det er gået dem? Det var jo ikke bajere, han gik og solgte ....  :huh:

6
Samfund- & Kultur / Er det den 'fagre nye verden' ?
« Dato: August 16, 2019, 12:35:02 pm »
Enhedslisten og dens ligestillingsordfører Mai Villadsen er rigtigt i offensiven.
De mener, at der nu skal lovgives sådan, at et barn får fx fire forældre i juridisk forstand, for så styrker man de såkaldte regnbuefamilier!

Ih, hvor det kører ud af den abstrakte vildskabs tangent, og ih, hvor man nyder at kaste vrag på de håbløst gammeldags familier. Tør vi snart åbne munden længere, os der mener at et ægteskab består af en mand og en kvinde, og når de får et eller flere børn er det en familie?

"Spændende, ikk' oss?" ....hvad bliver det næste mon? Tja, Enhedslisten går jo ind for at lovliggøre sex mellem søskende - det vi andre lærte hedder blodskam.
Så kan man jo forestille sig, hvilket syn på livet, de børn, der bliver opdraget i "regnbue-familier" - eller i kollektiver, hvor et antal personer, gerne homoseksuelle, har besluttet sig for at leve sammen, vil få.
Er det den 'fagre nye verden' ? Jeg synes det absolut ikke.   :bad:

7
Fri Debat / S-folketingsmedlem trues stadig
« Dato: August 15, 2019, 02:48:26 pm »
Det har tidligere været fremme i pressen, at politikeren Lars Aslan Rasmussen (medl. af Folketinget, S) bliver generet og truet af voldsparate mennesker med muslimsk baggrund. Bl.a kan jeg huske, at han på tv har fortalt, at unge omkring Den røde Plads på Nørrebro råber hånende ord og kaster dåser efter ham, hvis han cykler forbi.

Nu er han - igen - blevet truet på et socialt medie.
Han har flere gange været i retten pga. trusler fra folk, som vil slå ham ihjel.

https://www.bt.dk/samfund/lars-aslan-faar-endnu-en-doedstrussel-en-dag-faar-de-ram-paa-os

Hvem er "folk"?
Han siger, det er alt fra familiefædre til unge knægte, som sender hadefulde beskeder på de sociale medier.

Chikanerierne begyndte allerede mens han var valgt til Københavns Borgerrepræsentation 2006-2016. Derefter indtrådte han i Folketinget som afløser for Helle Thorning-Schmidt.
Han er oprindelig uddannet speciallærer på Blaagaards Seminarium, men området omkring Blaagaards Plads og flere andre steder i hovedstaden er efterhånden no-go for ham. Han tør ikke færdes alene der.

Nu er det ingen hemmelighed, at jeg har meget lidt til overs for Lars Aslans parti, men lad mig skrive umisforståeligt: Manden skal have lov at færdes, hvor i Danmark, han måtte have lyst til at gå.

Men sådan er Danmark desværre ikke længere. Folk, der åbner øjnene hver dag og kigger på virkeligheden, ved også godt hvorfor.

Til BT siger Lars Aslan Rasmussen:

"En dag lykkes det for dem. En dag får de ram på en af os. Det er jeg ikke i tvivl om. Det er sket i så mange europæiske lande, og det kommer også til
at ske her."

8
Fra mig til dig / God fødselsdag, El_Nino
« Dato: August 15, 2019, 10:02:23 am »
Du ønskes en rigtig god fødselsdag herfra, El_Nino.

 :MG_191:   :MG_122:  :thumbsup:

Der Rudi.

9
Samfund- & Kultur / 'Makki McMuggifjæs' sagsøger danske myndigheder
« Dato: August 13, 2019, 07:56:44 pm »
På Sikringsanstalten i Slagelse sidder 30 af de mest farlige personer i Danmark indespærret. Én af dem, den 24-årige Abdelhadi Makki er dømt for bl.a vold mod personale på diverse hospitaler og bosteder i Danmark. Han reagerer ifølge myndighederne 'eksplosivt og uforudsigeligt'.

Nu vil denne livsfarlige migrant sagsøge to regioner i Danmark for op mod 130.000 kroner - fordi man har fastspændt ham, når han bliver så 'eksplosiv', art det er farligt at være i samme rum som ham.
'Makki McMuggifjæs II' vil "ikke finde sig i danske myndigheders behandling af ham", og ikke uventet vil han bruge Den Europæiske Menneskerettighedskonvention mod dem. Fordi man har været nødt til at tvangsfiksere ham ....

https://www.document.dk/2019/08/13/livsfarlig-migrant-gaar-rettens-vej-vil-ikke-spaendes-fast/

Det skulle såmænd ikke forbavse mig, om han vinder.


10
Samfund- & Kultur / Indvandrere skylder Region Syd over 2½ million kr.
« Dato: August 13, 2019, 12:16:03 pm »
Indvandrere, der ikke har lært dansk og heller ikke vil betale egendelen af tolkebistand, skylder Region Syd over to og en halv million kroner.

Idéen med at indvandrere med mindst tre års bopæl i Danmark selv skal betale en del af tolkegebyret kom fra Dansk Folkeparti og blev derefter støttet af den tidligere regering. Det hjalp bare ikke. Indvandrerne nægter at betale - og det kommer de nok heller aldrig til.

For nu har vi jo fået en rød-radikal regering. Ordføreren for et af støttepartierne, Peder Hvelplund, EL siger: 'At afskaffe tolkegebyret vil være i overensstemmelse med, hvad der står i forståelsespapiret', så EL vil lægge pres på sundhedsminister Magnus Heunicke.

https://denkorteavis.dk/2019/de-vil-ikke-laere-dansk-og-de-vil-heller-ikke-betale-gebyr-for-tolkebistand-indvandrere-skylder-millioner-alene-til-region-syd/

Jo, det skal nok blive festligt at være muhammedansk indvandrer under S/RV-EL-SF !

 

11
Samfund- & Kultur / Valby dengang - og nu
« Dato: August 12, 2019, 06:50:45 pm »
Det er næsten, som har man læst det før.
30-50 "unge" i kæmpeslagsmål nær Ålholm Skole i Valby i aftes.

https://denkorteavis.dk/2019/fredelige-valby-forvandlet-til-ragnarok-masseslagsmaal-og-biler-der-koerte-folk-ned-men-ingenting-om-hvem-gerningsmaendene/

Nej, ingenting om hvem disse personer er, som har forpestet et kvarter ved bl.a at bruge store, dyre biler som "våben" i slagsmålet!

Tankerne går tilbage ... jeg har erindringer om Valby, fra besøg hos familie og jeg var på Valby Stadion til et par af Boldklubben Frems kampe. Endda så heldig som 18-årig at overvære mellemvægtskampen mellem Tom Bogs og Emile Griffith - begge lå højt på verdensranglisten på det tidspunkt. (Tom tabte på points men efter en tapper, hårdfør indsats.)
Valby i dag? Ja, det er åbenbart scener, som det medierne beskriver i dag. "Ingenting om, hvem de "unge" var - men jeg tror, vi aner det.  :JC_thinking:

12
Samfund- & Kultur / Fire bulgarske bedragere idømt fængsel og udvisning
« Dato: August 12, 2019, 08:57:47 am »
Det er vist de fleste bekendt, at Danmark tiltrækker en hel del svindlere og bedragere fra Østeuropa.
Men det hænder heldigvis også, at de bliver afsløret og dømt. Som dem her:

Fire bulgarere - to mænd og to kvinder - blev anholdt for nogen tid siden af Særlig Efterforskning Vest; de er nu alle ved retten i Aarhus blevet dømt for over 60 forhold af tyveri og bedrageri, hvilket har udløst 1 års ubetinget fængsel og udvisning i seks år til alle fire.

Godt arbejde af Efterforskning Vest.  :thumbsup:

https://24nyt.dk/-fire-personer-idoemt-udvisning/

13
Samfund- & Kultur / Igen: Iransk børnekrænker i Lalandia
« Dato: August 12, 2019, 08:40:21 am »
Det er kun et par uger siden, at badelandet Lalandia havde besøg af en ækel børnegramser fra Mellemøsten - se evt. tråden her på debatten:
https://www.din-debat.dk/index.php?topic=9652.msg135659#msg135659

- Og nu er den gal igen. Det er denne gang en 33-årig iransk mand, der har været uterlig overfor en lille 10-årig pige i Lalandia. Heldigvis fik pigen kontakt med sin mor, som omgående anmeldte iraneren til politiet.

https://www.document.dk/2019/08/11/lalandia-ramt-af-ny-grov-sexsag-iraner-kraenker-lille-pige/

Jeg spørger igen: Hvad skal der til, for at små danske piger i 10-års-alderen kan gå i fred for de perverse sexdyr fra Mellemøsten i vores badelande og lignende forlystelsessteder?

14
Politik / Lempelsestoget tøffer derudaf
« Dato: August 11, 2019, 09:22:12 am »
Kan du huske, da Mette Frederiksen i valgkampen sagde, at hun ikke ville øge ydelserne til indvandrere?

Men nu tøffer lempelsestoget derudaf.
S-regeringen vil give et tilskud til børnefamilier, der er på integrationsydelse eller er ramt af kontanthjælpsloftet. Man foreslår beløbet som svarende til 63 pct. af børnechecken pr. barn, dog højst for to børn. En sådan familie kan derved få ca. 1900 kr. ekstra om måneden skattefrit.
Det er i meget høj grad personer med baggrund i muslimske lande, der modtager integrationsydelse, typisk par, hvor begge personer er på kontanthjælp.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11538993/laekket-notat-loefter-sloeret-for-nyt-tilskud-til-boernefamilier/

Og der skal nok komme mange flere løftebrud.
"Den breeede udlændingepolitik ligger fast.."     :no:

15
Samfund- & Kultur / Skal vi nedlægge de inkompetente 'jobhuse'?
« Dato: August 10, 2019, 04:52:57 pm »
Her i huset har vi heldigvis aldrig haft brug for et 'jobhus'. Jeg kan heller ikke huske, hvem der opfandt fænomenet og hvornår, men jeg ved, at jeg endnu ikke har snakket med nogen, der havde et rigtigt godt indtryk af disse 'jobhuse.'

Nogen vil helt tilbage til sen-tresserne og have formidling af jobs ind i fagforeningerne/A-kasserne. Det ville jeg nu ikke være helt tryg ved, når man ved, hvem der styrer dem.
Andre synes man burde 'privatisere skidtet', som de siger. Jo, men selve kontakten og formidlingen? Hvis nu man har været så uheldig ikke at kunne finde et arbejde selv? Hvis man nu er ung, og ikke har fået tag i de rigtige kontakter.

Umiddelbart giver jeg Pernille Vermund ret i, at man skulle nedlægge 'jobhusene' fuldstændig.
Jeg ved bare ikke nok om det, og kunne let lyde lidt hovski-snovski, hvis jeg - 66 og folkepensionist med en god pension - siger nedlæg skidtet omgående.

Jeg ved imidlertid, at der er ikke så lidt om snakken om inkompetence, når jeg ser, at kun 8 pct. af de cirka 606.000 på overførselsindkomst er kommet i job via et jobcenter i 2018.

https://24nyt.dk/graenseloes-inkompetence-i-jobcentrene/

Hvad mener du?

Sider: [1] 2 3 ... 38