Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - DerRudi

Sider: [1] 2 3 ... 43
1
Debat om debatten / Mens Din-debat venter på GuBBi
« Dato: Marts 27, 2020, 10:48:39 am »
Debat er jo ikke mulig for tiden, men der er nogen, der kan få tiden til at gå med så meget - stadig 24/7 online. Godt det ikke er mig.
Tigerklageren, som jeg naturligvis sigter til - har siden den 11. marts - det er 16 dage - oprettet 16 emnetråde - om hvad han mener om debatten. 16!

"Vi trænger til nogen ærlige debattører"
"Din-debat er en børnehave"
"DerRudi og Den Danske Mand samler ligefrem på mine gamle kommentarer"
"Nu er der kun 35 gæster"
"De såkaldt nationale på debatten"
"Hvis du gerne vil undgå at se de mange grimme gule billeder"
"Dårlig opførsel - en dokumentation for debattens død"
"Hvad var det nu, vi kom fra?"
"Den gode debat" (1. udgave, 21. marts)
"De såkaldt "nationale" har flere brugerprofiler"
"Mere om den gode debat"
"Nu blev debatten igen ødelagt af personangreb"
"Ringe debatkultur"
"Er de såkaldt "nationale" værdsatte debattører?"
"Nu har vi fået en fedt 2.0 til at sabotere debatten"
"Den gode debat" (2. udgave, 25. marts)


Et studie i opmærksomhedstiggende vanvid tilsat alle psykopatens velkendte træk så som brovtende selvhævdelse, nedgøring af "fjenden" (debattører, psykopaten ikke kan lide), bedreviden og løgnebefængte personangreb.

Det er vitterlig en skam, der ikke er en administrator til at rydde op, så siden - om muligt - kunne starte på en frisk. For mange har jo i disse coronatider bedre tid hjemme (ved computeren), end de plejer. (Det sidste gælder dog ikke psykopat-tigereklageren. Han har altid tid til sit one man-show ....)

Pas på jer selv derude.  :smile1:

2
Debat om debatten / Derfor er Din-debat til rotterne - kan den genrejses?
« Dato: Marts 11, 2020, 12:48:44 pm »
Der er i de seneste dage blevet oprettet op til flere tråde på dette forum, som handler om, hvad der er "god" og hvad der er "dårlig" debat. Man behøver ikke at være tvivl om, hvem der er bedømmeren. Det "overkloge orakel" vil endnu engang belære den gemene hob om, hvad der er hvad (!) Derfor har trådene heller ikke fået mange svar. Jeg gider slet ikke at deltage i dem, så jeg opretter mit eget oplæg, som begynder langt tilbage - over 8 år. Vi er på SOLs debatside, og der var en eller anden der havde stillet spørgsmålet "hvorfor har nogen flere profiler?"

Det affødte en længere kommentar fra profilen 'Anklageren', hvoraf jeg citerer det meste. Det er nemlig, med alle de erfaringer vi har gjort i de år, virkelig interessant læsning. Man fornemmer tydeligt ved læsningen, at her taler en ekspert.

" Brugerne her har forskellige motiver.

1. En, der kører debatten.
2. Så har de brug for en, der kan få oplæggene op blandt de seneste svar, hvis oplægget for hurtigt bliver glemt. Det kan være en profil, der kommer med tåbelige kommentarer, så det ikke virker oplagt, hvad motivet er. Tåbe-typen.
3. Så har de brug for en, som kan køre debatten af sporet, hvis den profil, som kører den egentlige debat, kommer i vanskeligheder - Loke-typen.
4. Endelig har de en profil, som vi kan kalde angriberen, der har til opgave at angribe de personer personligt, som virker for overbevisende - så de falder i fælden og begynder at forsvare deres egen person.

Der er andre end spindoktoren, som har flere profiler. Det oplagte motiv er at give modstanderen en fornemmelse af at være i mindretal - og det bruges af dem, som mangler selvtillid. "


Jeg synes, at lige det indlæg fortæller SÅ meget om, hvad vi har været vidne til på Din-debat i årevis - og ikke mindst i år! Den intelligente bruger blandt de få, der har været aktive det meste af tiden, forstår let, hvad jeg mener.  :yes:

Det er skrevet af en person, som selv ikke ejer skrupler overhovedet - debat er noget, der skal vindes, lige meget hvad. For "midlerne er underordnede."
Det bringer mig til et andet citat, (skrevet herinde 24. marts 2015), hvor flere profiler havde udtrykt afsky for metoder, som især er blevet anvendt af profilen Tigermanden:

"Men ja, der var drøn på mellem Tigermanden og de nationalkonservative, og det var Tigermanden der vandt."

Vandt??? Kunne jeg få et svar fra forummets almindelige debattører: Synes I, at Tigermanden har vundet noget som helst?
Citatet er også vedkommende, når man har set hvordan Anklageren i de sidste tre år har brølet skældsord efter profilen Tigermanden. Ord af en grovhed, vi andre - og da især ikke nationalsindede debattører - ville have kunnet slippe afsted med at bruge uden øjeblikkelig at blive bannet. Er jeg den eneste, der har tænkt over den detalje - hvorfor kan Anklager-profilen frit skrive den slags?

Og nu, hvor Din-debat er ved at være helt til rotterne, skal der så oprettes tråde om, hvad der er "god" og "dårlig" debat ... hold OP!

Når Anklagerens egne profiler og hans to udviklingshæmmede supportere har spammet deres bæ herinde, vil jeg kigge efter, om der er nogle af jer normale derude - jeg ved jo, I er der - som har et par fornuftige ord at sige til det. Fremadrettet selvfølgelig, bud på, hvordan siden her kunne blive til et rigtigt debatforum igen.
Venlig hilsen
Rudi.


3
Fra medierne / Den negative (islamiske) sociale kontrol
« Dato: Marts 09, 2020, 07:23:52 pm »
Det er meget sjældent, at jeg har haft lyst til at rose TV2-programmet 'Go'aften direkte' (tidligere 'Go'aften Danmark'). Men man skal aldrig sige aldrig, for det var virkelig et interessant emne, de havde sat på i aften fra ca. 17:30. Jeg ved desværre ikke, om det er muligt at linke til noget, hvor du så eventuelt vil kunne se det, men her er hvad jeg håber mange så, hvor forfærdeligt det end er:

Først var en ung kvinde igennem pr. telefon. Hun er så bange for sin muslimske familie, at hun ikke engang havde tilladt at blive filmet bagfra med sløret stemme, som man somme tider gør. Hun er på et ukendt sted sammen med sin lille datter, som hun har fået med en muslimsk mand. Hun har reelt en dødsdom hængende over hovedet, fordi hun har "bragt skam" over denne families ære.  :ohmy:

I studiet sad en ung kvinde, som blev kaldt Nadia. Hun var opdraget anderledes, mere vestligt og går ikke med slør. Jeg nåede at tænke: Så nu har de nok fundet en 'glansbilledhistorie' af en slags for ikke at 'krænke' dem I ved nok. Men nej:
Nadia fortalte om, at hun havde stået udenfor en natklub og snakket med danske venner, var ikke engang gået derind. Men det var nok. Der kom nogle unge muslimske mænd, og de gav sig til at spytte på hende og med meget grimme ord fortælle hende, at hun ved at stå der krænker deres ære! Siden var det blevet værre, og hun har modtaget trusler om såvel at blive voldtaget som slået ihjel.

En fyr der tidligere har lavet tv om den slags, sagde at dette her er langt mere almindeligt, end mange tror. Det breder sig mere og mere i parallelsamfundene, fordi sharialoven fylder så meget.
- - - -

Jeg vil gerne spørge mine læsere (naturligvis eksklusive muslimen og hans få medløbere):

Hvad mener du om, at kvinder behandles sådan i Danmark?
Og tror du i fuldt alvor, at islam med tilhørende sharialov, ren-uren begrebet og æresbegrebet kan leve fredeligt sammen med os andre?

Hvis du siger, at det bliver bedre med tiden, "for de næste generationer bliver mere danske" gider jeg ikke at svare dig, eftersom store undersøgelser bl.a. i Københavns kommune har vist det stik modsatte. Det STIK MODSATTE!

4
Fri Debat / Gode initiativer både i Grækenland og Danmark
« Dato: Marts 09, 2020, 09:25:43 am »
Det måtte næsten komme.
Omkring 4000 grækere, som bor i nærheden af grænsen mod Tyrkiet, har bevæbnet sig og er begyndt at patruljere i området for at forhindre velfærdsjægerne i at trænge ind i Grækenland.
De græske grænsevagter har gjort en flot indsats, men er naturligvis hårdt presset. Derfor har fædrelandskærlige kræfter blandt de civile grækere besluttet at give en hånd med.
Lyder fornuftigt, ikke sandt?

https://www.document.dk/2020/03/08/private-militser-i-graekenland-patruljerer-graensen-mod-tyrkiet-for-at-standse-migranter/

Og det er jo en god ting at være forberedt, selv om guderne skal vide, det ikke plejer at være de danskes stærke side.
Dog - der er også herhjemme gode folk, som gerne vil gøre en indsats for at passe på det land, der er vores. Nogle af dem øver sig i at hjælpe myndighederne med at bevogte vores grænse.
Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) afholdt således lørdag en demonstration ved Krusaa. Den blev i foromtalen kaldt "grænsekontrol", men da politiets indsatsleder havde sagt til SIADs formand Anders Gravers, at han ville blive arresteret, hvis han opfordrede til grænsekontrol, hedder det herefter "øvelse i grænsevagt."

Gravers fortæller:
"I går (lørdag) havde vi radiokommunikation og brug af ny-donerede radioer til kommunikation. Vi vil være i stand til at give en radio til 37 grupper, som kan øges til 15 mand i hver gruppe."

SIADs næste øvelse i grænsevagt vil finde sted onsdag den 1. april kl. 16-18 (se nærmere på SIADs hjemmeside). Her vil der blive vist øvelser i, hvordan man foretager en civil anholdelse og selvforsvarsteknikker.

https://siaddk.wordpress.com/2020/03/08/siads-demo-og-graensekontrolovelse-ved-krusa-graense-godt-gennemfort/

Det er altid rart at høre om, at der er folk, der er klar til at forsvare os mod islamiseringen.  :thumbsup:

5
Fra medierne / De islamiske metoder
« Dato: Marts 08, 2020, 02:19:44 pm »
Indtrængerne ved grænsen mellem Tyrkiet og Grækenland, som Politiken og andre løgnemedier stadig kalder "flygtninge" er spottet!

Tilstedeværende hører, hvordan de råber deres 'Allahu Akbar' og prøver i det hele taget at påkalde sig opmærksomhed - og medlidenhed. Det sidste har vi, der ikke er radikalere, enhedslistere eller lignende, nok svært ved at mobilisere. Navnlig når man ser, hvilke metoder de tager i brug for at trænge ind i Vesteuropa via Grækenland og andre lande.

Jeg har lige set et eksempel på, hvad de disse islamiske indtrængere kan finde på i håb om, at blødgøre os i Vesten: Når de ved, at der er kameraer på, holder de deres børn ind over bål, så det svier i øjnene og børnene græder og ser tilpas lidende ud.
Hvor ER det typisk, at de (mis)bruger deres børn på den måde. Føj for satan!

https://www.document.dk/2020/03/08/holder-boern-over-roegen-fra-et-baal-for-at-faa-dem-til-at-graede-paa-kamera/

Men jo, der skal nok være bløddyr her til lands, der falder for den slags taskenspillerkunster, hvis de har deres "viden" fra bestemte tv-kanaler. "De stakkels, stakkels flygtningebørn" ... :bad:

6
Samfund- & Kultur / Islam-kulturen er ødelæggende for gymnasierne
« Dato: Marts 08, 2020, 08:38:43 am »
Det virker som om, alt for få tænker på fremtiden, når de stemmer. Og børn og unge er dog Danmarks fremtid ....

Et gymnasium som Langkær G. i Tilst har nu 59 pct. elever med muslimsk baggrund. Det kan ikke undgå at have en stærkt ødelæggende effekt.
Det giver f.eks. problemer i forbindelse med tekster, hvis der er noget religiøst-kulturelt i dem. Og angående sociale arrangementer, går de muslimske elever ofte til deres imam for at spørge, om det er i orden for en rettroende at deltage i fester og studieture.

https://24nyt.dk/muslimske-elever-oedelaegger-skolemiljoeet/

Alt det fremmedartede fra denne religion/kultur kolliderer som overalt i samfundet med vores måde at indrette tingene på. Også i skolevæsenet.

Og så lige en ting, jeg jævnligt har tænkt på, når forældre til børn, der overvejer gymnasiet er utilfredse: Flertallet af dem kan ikke tillade sig at brokke, for et flertal af danskerne har stemt på politiske partier, der lefler for den islamiske kultur, så de 'ligger som de har stemt'.

7
Samfund- & Kultur / S-regeringens passivitet overfor islamismen
« Dato: Marts 07, 2020, 02:08:21 pm »
Selv om S-regeringen siger, den ikke bryder sig om kønsopdelt svømmeundervisning, eller om at piger i folkeskolen går med det islamiske tørklæde, så er den ikke parat til at lovgive imod det.

- S-regeringen vil heller ikke forbyde minareter. Da Pia Kjærsgaard (DF) for nylig spurgte til disse minareter, svarede udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye i Folketingets spørgetid, at minareter er et spørgsmål om arkitektur og ikke tænkt som indkaldelse til bøn !!!!

Ministeren sagde endvidere, at han ikke bryder sig om, at små piger skal gå med tørklæde - men der er ingen lovgivning på vej !

Dansk kultur er hver dag under pres fra islam. Det er derfor, vi fædrelandsvenner skriver om det ...
Og Tesfaye er en udpræget lusepuster!   :angry:  Han minder mig om P. Munch, E. Scavenius og V. Buhl i begyndelsen af 1940erne.

8
Fri Debat / Jimmie Aakesson nåede at uddele godt budskab
« Dato: Marts 07, 2020, 09:06:15 am »
"Sweden is full.
Don't come to us!
We can't give you more
money or provide
any housing."


Sådan står der på løbesedler, som formanden for et af de største svenske partier, Sverigedomokraterna, Jimmie Aakesson de seneste dage har uddelt til "flygtningene" ved Tyrkiets grænse til Grækenland.

Han tog afsted i tirsdags og har således nået at uddele ikke så få sedler med det fædrelandskærlige budskab. Han hævder at have talt med mange migranter, som netop havde Sverige i kikkerten. "Det er vores del af Europa, de vil til", fortæller han.

Nu har tyrkisk politi anholdt ham og sat ham på et fly, som ifølge Berlingske landede i København i aftes.

https://www.berlingske.dk/internationalt/jimmie-aakesson-tilbageholdt-af-tyrkisk-politi-sendes-til

Prisværdigt initiativ.

9
Fra mig til dig / Skriv under på: ASYLSTOP - NU
« Dato: Marts 04, 2020, 12:08:38 pm »
Til de læsere, der holder af og vil forsvare vores Danmark.

"Men en tyrkisk, islamisk diktator skal ikke kunne tage os som gidsel i hans eget kyniske spil om magten i Mellemøsten."

Nye Borgerlige vil kræve af statsminister Mette Frederiksen, at hun handler NU.
ASYLSTOP - NU!

https://nyeborgerlige.dk/asylstop/


10
Samfund- & Kultur / Nu istandsættes Udrejsecenter Ellebæk
« Dato: Marts 03, 2020, 11:21:04 am »
Justitsminister Nick Hækkerup 7. jan. 2020:  "Udrejsecenter Ellebæk skal ikke være et rart sted."

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11861659/justitsministeren-ellebaek-skal-ikke-vaere-et-rart-sted/

Nu er der blevet købt nye møbler, og hele afdelingen, hvor afviste mandlige asylansøgere opholder sig, bliver sat i stand.
For efter kritikken fra en udenlandsk komité har støttepartierne RV, EL og SF krævet det! Så nu er regeringen på retræte....

https://www.dr.dk/nyheder/politik/efter-kras-kritik-fra-torturkomite-nu-bliver-udrejsecenter-ellebaek-gjort-rent-og

Hvordan så med de afviste asylansøgere, alle dem der overhovedet intet opholdsgrundlag har til at være i Danmark - dem, der lige "skulle have et lille skub", så de rejste af sig selv?

Svaret er vist givet!  :no:  :negative:


11
Fra medierne / Skræmmende perspektiver i falsk net-adfærd
« Dato: Marts 02, 2020, 08:52:31 am »
En teknik, der er blevet anvendt i pornofilm, kan også bruges til at manipulere en politikers udtalelser i en video. "Deepfake" kaldes metoden, og for at illustrere hvad falsknere kan gøre, har TV2ECHO fremstillet en video med Peter Kofod (MEP for Dansk Folkeparti) - eller rettere en manipuleret person, som vi skal tro er Peter Kofod. Personen udtaler bl.a., at DF godt kan indgå i et regeringssamarbejde med Rasmus Paludan.

Jeg så til morgen et interview med Kofod på TV2News, hvor han sagde, at perspektiverne er skræmmende, hvis den slags fake videoer vinder udbredelse, herunder i valgkampe. Han kaldte det endog farligt for selve demokratiet, for hvad skal man tro? Hvornår er noget den ægte vare og hvornår groft falskneri?

Det vil jeg give ham ret i.

Se her, hvordan adspurgte politiker-kolleger til Kofod reagerede, da TV2-folk viste dem den manipulerede video:

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-03-02-df-politiker-manipuleret-paa-video-kollegaer-kan-ikke-gennemskue-det

Jeg tænkte omgående, da jeg havde set indslaget, at det ville jeg skrive noget om her - for at advare ordentlige, ikke-kriminelle skribenter forstås. Og jeg ved om nogen, hvad det vil sige, da jeg selv har været udsat for den slags net-kriminalitet.
Vi har jo på Din-debat.dk en person, som netop har det kriminelle sind, det kræver at manipulere og forfalske andres profiler og indlæg. Vi kender vedkommende som bl.a. 'Tigermanden.' Nogle husker nok, hvordan den person har "klippet i" debatmodstanderes sætninger, manipuleret dem så det gav den stik modsatte mening. Denne person mener, at den slags beskidte falsknerier er i orden, idet vedkommende har mottoet 'Midlerne er underordnede'.

På et tidspunkt (sep. 2015) oprettede den person tillige på debatforummet Debatten.net en falsk profil med mit debattør-navn + det profil-billede, jeg var kendt for at bruge herinde. Interesserede kan læse om, hvordan det gik til her:

https://www.din-debat.dk/index.php?topic=2018.msg22740#msg22740

Som Peter Kofod siger, er perspektiverne vedrørende sådan netkriminalitet skræmmende. Dem, der begår den slags, er flintrende ligeglade med, om der på et forums ordensregler står, at man ikke må poste falsk, æreskrænkende eller truende materiale - især da, hvis det ikke er særlig sandsynligt det ville få konsekvenser, eftersom der ingen moderation er længere.

Tænk over det.

12
Fra medierne / Handling efterlyses mod den grove vold
« Dato: Februar 28, 2020, 09:06:47 am »
Der er én, der hedder Mette F., som har ytret sig på facebook i går. Hun skriver bl.a.:

"Natten til lørdag blev en 19-årig gymnasieelev overfaldet i København. I mandags blev en 17-årig pige i Helsingør slået i ansigtet af fire drenge, der bagefter trampede på hende. Det var samme dag, som en 16-årig blev angrebet mede knytnæveslag ved Hillerød Station.
Det er helt og aldeles uacceptabelt. Vi skal trygt kunne sende vores unge mennesker med toget om aftenen. Og de skal trygt kunne bevæge sig rundt efter mørkets frembrud.
Vi tolererer ikke vold og trusler i Danmark."


https://www.document.dk/2020/02/27/mette-fordoemmer-vold-mod-unge-danskere-lesere-efterlyser-handling/

Jamen hun lyder da ikke ufornuftig. Hva' siger du - hun er landets statsminister? Nå ...så er det jo ikke så godt, for hvad gør S-regeringen mod den slags, som Mette F. ikke vil tolerere i Danmark?

13
Musik, film, TV og bøger / Fremtidsroman: 'Storhedsvanvid' af Ulla Dahlerup
« Dato: Februar 24, 2020, 06:20:14 pm »
Ulla Dahlerup: STORHEDSVANVID (fremtidsroman, 2019).

Det er gået galt, meget galt, før det tidspunkt, hvor vi læsere møder miljøerne og hovedpersonerne. Vi er nemlig langt henne i 30'erne - 2030'erne.
Danmark er blevet forarmet. Landet regeres totalitært af partierne 'Enhedsvejen' og 'Islamisk Fredsfront.'  Det er et religiøst-politisk, modbydeligt overvågningssamfund med fødevaremangel, ufrihed overalt, kvindeundertrykkelse og shariapoliti i gaderne.

Flere kendte kunstmuseer og kirker i København, hvor det meste af handlingen foregår, har fået en krank skæbne med koran-ord på væggene, kæft trit og retning. Vi følger nogle personer fra den samme familie af "forhenværende mennesker", der prøver at holde skindet på næsen hver på sin måde. En af dem, som i forvejen er kendt som kritisk journalist og arbejder på en illegal netavis, søger sammen med kræfter udenlands, der også vil kæmpe med våben mod islamisk-kommunistiske styrer. Hans søster og hendes mand får store problemer, og manden fyres på musikkonservatoriet (som dog ikke er nedlagt), fordi han er fra en "forkert" familie. Osv.

Jeg skal ikke røbe, hvordan det går - dog antydningsvis nævne, at forfatteren giver os, der elsker vores fædreland, visse forhåbninger.
Jeg synes bogen rammer mangt og meget præcist - og spændende er den. Samtidig med at man sidder tilbage med en gru for, om ens egen familie virkelig skal igennem alt dette, før det kan blive godt igen? Det er jo Tigerklagerens idealsamfund, der skildres - et helvede for de arme indfødte danskere, der ikke vil underkaste sig.
Men læs selv - og tænk over, om det ikke var en god idé at gøre en indsats, lille eller stor, for at denne romans handling ikke går i opfyldelse.
(Jeg har hørt, at Politikens anmelder skrev grimt om den, og det er da for mig en kompliment til Ulla Dahlerup og en klar anbefaling.)

14
Samfund- & Kultur / Herrefolket
« Dato: Februar 24, 2020, 01:07:29 pm »
Unge voldelige muslimer ser en særlig glæde og tilfredsstillelse i at ydmyge deres nordiske ofre. På det sidste har der været en del eksempler på, hvordan de tisser på deres ofre, når de har misbrugt, røvet eller på anden måde ydmyget dem. De tvinger ligeledes ofrene til at drikke urin, sluge cigaretskodder og kysse deres fødder.

Dér har du den muslimske mentalitet. Herrefolket, som er "i sin ret" til at behandle de 'vantro' på denne måde.

https://denkorteavis.dk/2020/indvandrere-overfalder-unge-svenskere-tvinger-dem-til-at-kysse-deres-foedder-og-tisser-paa-dem/

Der er desværre mange, der endnu ikke fatter, at dette kun er de indledende øvelser. Når først de går i åben krig mod os nordiske mennesker, skal vi passe godt på vores børn og ganske unge.

Hvad mener du om den mentalitet, den adfærd der her er beskrevet? Kan du som ikke-muslimsk dansker leve med det?

15
Religion-& Filosofi / Vejledning fra Gøteborgs Moske til nye muslimer (!)
« Dato: Februar 24, 2020, 06:07:05 am »
Gøteborgs moské - byens største med plads til 2000 - har en hjemmeside, hvor der bl.a. er "information for nye muslimer". Her hedder det (om det islamiske ægteskab) blandt meget andet:

"Hustruen har ubestridelige rettigheder til mad, drikke, klæder, almen omsorg og et passende hjem.
Ægtemanden anbefales at tilbringe natten med sin hustru og er pålagt at gøre det i det mindste hver fjerde nat."

Om det rager moskéen, kunne man vel altid diskutere, men så bliver det vildere:

"I tilfælde af polygami skal han fordele nætterne retvist mellem sine hustruer.
En muslimsk kvinde skal være lydhør overfor sin mands seksuelle behov og anbefales at gøre sig fin for ham. Om hun afviser hans legitime seksuelle tilnærmelser, begår hun en synd."
Og hør så:
"En af ægtemandens rettigheder er, at hustruen ikke må forlade hjemmet uden hans tilladelse, uanset om det drejer sig om et personligt eller alment ærinde."

Vi skriver nu 2020, og Sveriges islamisering skrider hastigt frem. Hvad mon de mange 'feminister' af alle køn siger til ovenstående?

Gøteborgs Moské blev bygget med penge fra Saudi-Arabien.

https://www.document.dk/2020/02/23/moske-i-sverige-kvinden-maa-ikke-forlade-hjemmet-uden-sin-mands-tilladelse/


Sider: [1] 2 3 ... 43