Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - ak31

Sider: [1]
1
Fri Debat / Mellemøstlig kultur
« Dato: August 23, 2015, 08:59:43 pm »

Det er nok så som så med at de unge vender sig mod Mellemøstens kultur. Det er ellers noget Tigermanden har skrevet nogle gang.
Her er hvad skoleelever har givet udtryk for:

http://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/halvdelen-af-eleverne-i-8-og-9-klasse-muslimer-b%c3%b8r-ikke-have-ytringsfrihed/ar-BBm0Y3I?ocid=iehp

2
Politik / Humanistisk ligestilling
« Dato: August 23, 2015, 01:07:31 pm »

Det er ikke kun den grumme højrefløj der bruger skatteborgenes penge.
Den københavnske borgmester Morten Kabell EL brugte 121.752 Kr. af skatteborgenes indbetalte skat til en god kontorstol, for det er vigtigt at sidde godt og andre møbler.

Det er vel OK for venstrefløjen.

http://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/du-betaler-regningen-borgmester-fyrer-121752-kr-af-p%c3%a5-luksusm%c3%b8bler-til-kontoret/ar-BBm0UpF?ocid=iehp#image=6


3
Politik / Er Vesten truet
« Dato: August 18, 2015, 10:22:00 pm »
ISLAM: En trussel skal anerkendes, inden det går galt. Hvad er en trussel? Først og fremmest en den ekspanderende Islam, med den religiøse og sociale had mod den jødisk-kristne humanistiske kultur. Svigt af manglende kritisk holdning, og ved ikke at yde modstand, er det som bærer skylden. Såfremt der er nogen menneskeer, som appellere til offentligheden, om at vise "forståelse" for blandt andet Al-Quada, terroristernes motiver, eller sympatiser med IS, er der  noget, de fundamentalt har misforstået.
Intet kan i min optik undskylde de grusomme handlinger som  er og bliver udført, af disse afsporede mennesker. Det påstås sågar, at de kritik af islam anses for at være racistisk  Det har intet med racisme at gøre, det er ren og kør realisme.
Der er intet i Islams kultur og religion, som er forenelig med europæisk kultur og civilisation, idet der i Vesten hverken sker halshugninger, steninger eller hængninger.
Optimister mener, at katastrofen i form af store folkevandringer kommer til Europa. Realister mener, at katastrofen er indtrådt. Hvem har mon ret?
Det er enorme menneskemasser fra Afrika og Mellemøsten, der for tiden søger at komme til Europa.
EU's ydre grænser er ved at bryde totalt sammen, og  grundlaget for Schengen-aftalen, er ved at bryde sammen.
Alle stater må nu værne om egne grænser. Nu er der "kloge" hoveder som vil anføre, at man ikke skal male fanden på vægen.! Det er sikkert helt rigtigt , men mon ikke der skal være mere fornuft og realisme, i hele  synspunktet vedrørende den store tilstrømning af mennesker fra hele Verden.


Sider: [1]