Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - fedt

Sider: [1] 2 3 4
2
Fri Debat / din-debat.dk VS dindebat.dk
« Dato: Marts 13, 2019, 02:17:31 pm »
Hvor er jeg glad for GuBBi, der ikke går ind for sensur; men går ind for det sande - skrevne ord. På dindebat.dk er der en moderator, som også debatterer, for at holde gang i debatten.

Nu er det ikke ualmindeligt, at moderatorer er venstreorienteret; men det er ualmindeligt at moderatorer først skriver i tråden som debattør og latterliggør trådstarter og bagefter modererer hårdt i tråden, hvis man er uenig med moderatoren i valg af artikel ophav. bedøm selv.

https://www.dindebat.dk/topic/718230-muslimsk-pige-med-udsl%C3%A5et-h%C3%A5r/

3
Samfund- & Kultur / Ret til tolkebistand
« Dato: Februar 21, 2019, 02:29:22 pm »
Som patient har du ret til tolkebistand, når du er til samtale og behandling hos din praktiserende læge, en speciallæge eller på sygehuset, når:

    dit danske sprog ikke rækker til at føre en samtale og forstå en information
    når du har et hørehandicap
    når lægen skønner, at det er nødvendigt af hensyn til behandlingen

Det er lægen, der skønner om tolkebistand er nødvendig og bestiller en professionel tolk. Lægen får udgiften refunderet af regionen.

Hvorfor har danskere ikke ret til tolkebistand, når lægen ikke mestrer det danske sprog?

4
Samfund- & Kultur / Manglende nysgerrighed eller fake forskning?
« Dato: Februar 08, 2019, 10:17:39 am »
Mange danske samfundsforskere lider af en påfaldende mangel på nysgerrighed, når det gælder årsagerne til integrationsproblemer i Danmark.
Forskerne er en del af den kulturradikale elite, som gennem årene konsekvent har undertrykt advarende indvandrerkritiske røster, tilbageholdt politisk ukorrekte informationer om muslimsk indvandring og tabuiseret dens konsekvenser.
I marts 2017 kunne Berlingske således oplyse, at dansk forskning, der afdækker problemer i minoritetsmiljøer, bliver modarbejdet, og forskernes redelighed bliver draget i tvivl.
https://24nyt.dk/klumme-manglende-nysgerrighed-eller-fake-forskning/

5
Fri Debat / De smukke mennesker på Lindholm
« Dato: Februar 06, 2019, 08:51:42 pm »
Der er mange der har fortalt, at der var så mange smukke rummelige flygtningevenner på Lindholm. Skriver var, fordi nu har piben fået en anden lyd. Nu er der rigtig mange på Lindholm, der udtaler at nu bliver det ikke trykt mere at bo på Lindholm, hvis alle de flygtninge skal bo på øen.
Hvorfor går mange danskere ind for muslimske flygtninge og kan det passe, at dem der syntes godt om muslimer ikke vil bo dør om dør med dem? Men muslimerne skal være alle andre steder end der hvor de gode mennesker bor?

Hvorfor rasler huspriserne ned i villakvarteret, når muslimerne flytter ind i villa kvartererne hos de gode danskere?

Hvorfor er der ikke ret mange politikere - sportsfolk - rige mennesker der bor i Danmark mere; men bor ude i Europa?

I udkanterne af vores byer, er der mange børnefamilier der flytter ud i forstæderne. Er det fordi, der er der ikke mange muslimske flygtninge?

6
Sverige vil stoppe støtte til indvandringskritiske partier og kritik af svensk udlændingepolitik ved at uddanne et specialkorps af meningsdannere bevæbnet med betalt promovering af “rigtige” meninger på sociale medier. Kritiske medier skal desuden have ødelagt deres mulighed for at tjene penge på reklamer.

Sveriges regering er ude på et misforståelsens skråplan

https://24nyt.dk/den-ultimative-censur-sverige-vil-forfoelge-kritikere-i-udlandet/

7
Samfund- & Kultur / Kriminelle familier i Danmark – et stigende problem
« Dato: Januar 31, 2019, 08:22:11 am »
I løbet af de seneste par uger er det blevet dokumenteret, at kriminelle storfamilier tilsyneladende trives rigtig godt her i landet. Set i lyset fra Tyskland, med de store kriminelle klaner, der hersker i Tyskland.
https://24nyt.dk/klumme-kriminelle-familier-et-stigende-problem/

9
Politik / VIDEO: Rasmus Paludan overfaldet 2 gange
« Dato: Januar 24, 2019, 08:49:01 am »
For 2. gang på fire dage er partileder Rasmus Paludan blevet udsat for politisk motiveret vold i sit privatliv. Normalt vil danske medier gerne skrive om, når det heldigvis uhyre sjældent sker, at en dansk politiker bliver overfaldet af politiske årsager i sit privatliv. I forhold til partileder Rasmus Paludan er danske medier imidlertid tavse som graven.

Det frie ord har trange kår i dagens Danmark.

https://24nyt.dk/video-rasmus-paludan-overfaldet/

10
Fra medierne / Indvandrere bliver syge af Vestens livsstil,
« Dato: Januar 22, 2019, 08:55:30 pm »
FN-rapport: Indvandrere bliver syge af Vestens livsstil, og jo længere tid de er her, desto mere syge bliver de, lyder det

Det er især værd at bide mærke i, at sundhedsvæsnet er uforberedt. Så nu fik godhedsindustrien nye kunder og så er der plads til nye overførselsindkomster.

Forsatanda det går sgu godt i Danmark

https://denkorteavis.dk/2019/fn-rapport-indvandrere-bliver-syge-af-vestens-livsstil-og-jo-laengere-tid-de-er-her-desto-mere-syge-bliver-de-lyder-det/?utm_medium=newsletter_ubivox&utm_source=20190122_Pludselig%20stod%20der%20en%20afrikaner%20i%20kvindens%20sovev%C3%A6relse%2022.%20januar%202019&utm_campaign=Pludselig%20stod%20der%20en%20afrikaner%20i%20kvindens%20sovev%C3%A6relse%2022.%20januar%202019

11
Politik / EU er færdig og holdes i kunstig live
« Dato: Januar 20, 2019, 09:51:25 am »
EU blev dannet for at give Europa stabilitet - sammenhold - styrke og for at løse Europas problemer i fællesskab. Men projektet er kørt fast, og unionen knager i fugerne. Det er ikke ledelse, samarbejde og beslutningskraft, der kendetegner EU, men konstant kaos, reaktiv krisestyring og alles kamp mod alle.  :yes:

https://24nyt.dk/klumme-livstruet-eu-holdes-i-kunstig-respirator/

12
Fri Debat / Læser Anklageren med?
« Dato: Januar 19, 2019, 11:52:00 am »
Så lige at vi havde 92 gæster der læser med på DD. Lur mig, om det ikke er Anklageren der læser med over skulderen!  :yes:

13
Religion-& Filosofi / Hvad blev der af Je suis Charlie?
« Dato: Januar 19, 2019, 09:14:45 am »


Men på trods af den tilsyneladende ligegyldighed har noget ændret sig. Stadigt mere opfattes som blasfemisk, og tavsheden breder sig derfor. I løbet af de forgangne fire år er den islamiske totalitarisme vokset, så det i dag ikke kun er afbildning af profeten, der betragtes som blasfemisk; det er også fødevarer, forholdet mellem mænd og kvinder, og selv mild kritik af islam. Vi skal vænne os til tanken om, at terror nu har andre udtryk end uuddannede unge mænd med AK 47

https://www.trykkefrihed.dk/hvad-blev-der-af-je-uis-charlie.htm

15
På de tre år, grænsekontrollen har eksisteret, er 801 våben beslaglagt, 6.144 personer er blevet afvist, og derudover er der blevet rejst 5.479 sigtelser om blandt andet menneskesmugling, våbenbesiddelse og narkosmugling. Det viser tal fra Rigspolitet til og med oktober 2018. Tallet for afviste personer er også opdateret med november og december, og det er nu steget til 7.134.

Dem, der har sagt, at den er meningsløs, at den ikke har nogen effekt og er symbolpolitisk. Det stemmer ikke overens med virkeligheden. Det her er meget store tal.

Det Radikale Venstre mener stadigvæk ikke grænsekontrol virker! Hehe

Sider: [1] 2 3 4