Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - fedt

Sider: [1] 2 3
1
Fra medierne / Den sande historie om den øde ø og Socialdemokratiet.
« Dato: December 01, 2018, 04:06:47 pm »
Den sande historie om den øde ø og Socialdemokratiet, der ikke ville lytte til befolkningen. Det foreslog daværende indenrigsminister Karen Jespersen i 00, at vi kunne sende perverse muslimske kriminelle ud på en Ø. Sikke et ramaskrig fra godhedsindustrien!.
Der er gået 18 år. Men der er fortsat meget at lære af det, der gik galt. Hvad har 18års dårlige beslutninger ikke ført til.
Socialdemokratiet har altid kostet os mange penge og ærgrelser. Selv om anklageren skriver, at det var i 1983 vi stadfæstede familiesammenføringen. Indvandringen startede i tresserne og op til 1983. I 1973 var der ca 40.000 indvandrere og ti år efter var der mange flere.

De konservative blev nødt til at lave en indvandrer lov i 1983; men alle dem der kom ind før 1983, gav grobund til alle de problemer vi har i dag.

Meget Socialdemokratisk virkemåde, vi taler dårligt om Karen Jespersen og så danner vi en dårlig trend om Karen Jespersen, ved at gentage det nok. Ligesom en løgnehistorie, bliver til en løgnehistorie.  

2
Fra medierne / 867.258 indvandrere i Danmark i 2060
« Dato: November 28, 2018, 02:17:41 pm »
Og det bliver formodentlig det dobbelte antal, til den tid. Jeg er ikke træt af muslim tråde. Aviserne er heller ikke.
https://www.fyens.dk/indland/Rapport-Der-vil-vaere-867258-indvandrere-i-Danmark-i-2060/artikel/3304369?utm_source=Responsys&utm_medium=email&utm_campaign=Redaktion_Daily_Newsletter_FS


3
Politik / Det går ned af bakke med ytringsfriheden
« Dato: November 23, 2018, 09:53:22 pm »
Nu takker regeringen så uden at blinke ja til en FN-pagt, der gør pressens arbejde til et regeringsanliggende, og man må spørge, om politikerne efterhånden har mistet respekten for de værdier og rettigheder, der er selve fundamentet for, at vi overhovedet kan kalde os for en demokratisk retsstat.

Det vil være en skandale, når og hvis regeringen den 10.-11. december underskriver den 2. Marrakech-aftale – den såkaldte FN-migrationspagt. Ikke alene vil migrationspagten i kraft af sit mål om at fremme migration og give migranter samme rettigheder som flygtninge være i lodret modstrid til dansk udlændingepolitik – den rummer også mål, der gør et helt uacceptabel indhug i presse- og ytringsfriheden.


4
Fri Debat / din-debat.dk kontra dindebat.dk
« Dato: November 19, 2018, 12:18:23 pm »
På et eller andet indlæg, kan ikke huske hvor, blev der diskuteret, hvem der var ældst din-debat.dk eller dindebat.dk Faldt over den her tråd
https://www.amino.dk/forums/t/56520.aspx

5
Fra medierne / Europas sælsomme undergang
« Dato: November 07, 2018, 10:07:24 pm »
Murray var i Danmark for at modtage Trykkefrihedsselskabets ytringsfrihedspris, Sapphoprisen, som hvert år uddeles til en person, der har ”…udvist uforfærdethed og kompromisløshed i kampen for det frie ord.” Bogen må jeg se at få læst

Den er ellers værd at beskæftige sig med, for Murrays udgangspunkt er, at Europas snarlige kulturelle død og undergang i det store og hele skyldes europæernes – vores – apati og manglende vilje og evne til at anerkende og definere vores egen kultur. Som frøen der aldrig hopper ud af gryden med vand, men lader sig langsomt koge ihjel, fordi den accepterer temperaturstigningen til det er for sent, sådan vænner europæerne sig til islams indtog og særkrav på bekostning af os selv.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/europa-underskriver-sin-egen-doedsdom

6
Fra medierne / Jeg har oplevet et muslimsk parallelsamfund indefra
« Dato: November 07, 2018, 06:49:57 pm »
Artiklen er af ældre dato, men viser alligevel hvor svært det kan være at leve med muslimer. Oplever det tit når man handler i voldensmose

https://denkorteavis.dk/2018/jeg-har-selv-oplevet-et-parallelsamfund-indefra-hvor-muslimske-kvinder-gar-med-lange-morke-frakker-mens-danske-kvinder-nyder-solen-men-der-er-mange-andre-forskelle/

7
Fra medierne / Ældre 68’ere akademikere drikker mere end jeg troede
« Dato: November 06, 2018, 10:27:32 pm »
Det er en fugtig generation, de gamle 68’ere, der er vant til at nyde livet med forskellige former for rusmidler, herunder alkohol. Det er den generation, der går på pension nu.

https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art5567184/%C3%86ldre-akademikere-drikker-mere-end-teenagere-og-kortuddannede

8
Politik / EU: Politisering af internettet
« Dato: November 05, 2018, 11:11:57 am »
Europa-Kommissionen skriver i sin efterspørgsel, at den gerne vil finansiere projekter for at opnå følgende resultater:

Bremse den stigende tendens til ulovlige hadefulde ytringer på internettet og bidrage til en bedre forståelse af, hvordan sociale medier bruges til at få følgere til de hadefulde ytringers fortælling og ideer;

Forbedre dataindsamling og fastsætte tendenser, herunder de skræmmende konsekvenser af ulovlige hadefulde ytringer på nettet, blandt andet når de målrettes vigtige demokratiske aktører, såsom journalister;

Styrke samarbejdet mellem nationale myndigheder, organisationer i civilsamfundet og internetvirksomheder om at forhindre og imødegå hadefulde ytringer på nettet;
   
Styrke organisationer i civilsamfundet og græsrodsbevægelser i deres aktiviteter for at imødegå hadefulde ytringer på nettet og i udviklingen af effektive modfortællinger;

Øge den almindelige offentligheds bevidsthed og mediekendskab om racistiske og hadefulde ytringer på nettet og fremme den offentlige opmærksomhed om emnet.

Ja det har i lang tid gået den vej og Google styrer mere, så hvis du har penge, kan man betale Google for at nedtone sandheden!!
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-18-5561_da.htm

9
Fra medierne / med liderlighed skal land bygges
« Dato: November 03, 2018, 05:19:09 pm »
Det anede mig, med alle de liderlige royalister i Danmark. Når monarken kan, kan vi også  :ROFL:
https://www.dr.dk/nyheder/kultur/historie/med-liderlighed-skal-land-bygges-4-kongelige-affaerer-der-vendte-totalt-op

10
Det anede mig, når man får sig en snak med de unge

https://24nyt.dk/klumme-universiteterne-udklaekker-eus-dummeste-akademikere/

11
Fra medierne / Tysklands kriminalitet styres af muslimske klaner
« Dato: Oktober 29, 2018, 11:47:28 am »
Men det vidste vi godt i forvejen, at muslimer er født med et kriminelt gen  :yes:
https://24nyt.dk/tysklands-kriminalitet-styres-af-muslimske-klaner/

13
Fri Debat / Britt Bager og cannabis
« Dato: Oktober 17, 2018, 07:55:24 pm »
Hørte lige Brit Bager udtale sig om Canada's ja til cannabis. Sålænge alle eksperter siger at cannabis er meget vanedannende, ødelægger ens lunger, indlæringsevnen går istå OSV, kan fru Bager ikke gå ind for hash.

Samtlige eksperter siger, at hvis spiritus spiritus blev lanseret som et nyt rusmiddel, vil det blive forbudt på stedet, da alkohol er det mest skadelige rusmiddel i verden.

Når spiritus er lovligt, hvorfor må konen så stå og lyve om hash på telly

14
Politik / Vi elsker Dansk Folkeparti
« Dato: Oktober 17, 2018, 03:46:00 pm »

15
Fri Debat / Papes mobile politistationer
« Dato: Oktober 16, 2018, 07:53:40 pm »
Ved godt den har været oppe før; men faldt over et indslag i TVfyn, hvor vi så den nye mobile politistation i Svendborg. Politi autocamperen holdt ind på en græsmark, ud vælter der en uformelig ude af træning politimand og har store flag i hånden, hvor der står politi.
Politimanden sagde det gav tryghed, når han var der og så kunne politimanden altid vise folk hvordan håndjern virkede - politiblink OSV  :MG_216:

Politifolk har jo udtalt at det er noget blår
http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-08-19-politifolk-kritiserer-papes-mobile-politistationer


Sider: [1] 2 3