Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anti-rød

Sider: [1] 2 3 ... 20
1
Politik / Statministeren lyver
« Dato: Marts 30, 2020, 06:13:55 pm »
Statsministeren har lige bebudet at nu kan regeringen "lukke op for samfundet" samtidig med corona smitten vil øges.
Overløgnhalsen Søren brostrøm siger epidimien vil øges, samtidig med den løjer af  :dash2:

Hvordan kan det være. Sikkert fordi regeringen er klar over regningen blive uhyre høj. Derfor bebuder Mette Frederiksen hun kan gå på vandet og ophæve tyngdeloven.

Hør selv hendes løgnetale

2
Fri Debat / Opfordring til forsvareren
« Dato: Marts 22, 2020, 12:59:42 pm »
Du opfordres til at ophøre med din chikane, af anklageren og os andre, der skal se dit "skilt" om og om igen. Det er ligegyldigt og irriterende, og fortæller mere om dig end om anklageren.
Kan du ikke bare acceptere anklageren er som han er, og så argumentere logisk imod de holdninger han har.

Det ville være noget mere befordrende hvis du magtede det.
Jeg gør jo selv det jeg påviser hvor udemokratisk han er, og hvordan han manipulerer og bruger stråmandsargumenter selvom han påstår det modsatte. Men i mit tilfælde har han adskillige gange tillagt mig meninger jeg ikke har. Det er stråmandsargumenter og det kan jeg bruge til at vise hvor uærlige socialister er.
3
Politik / Danmark lukker ned 2
« Dato: Marts 16, 2020, 11:27:44 am »
Asylansøgere er ikke omfattet af grænselukning, politiet skal nu køre dem til Sandholmlejren –
”Det glade vanvid!”


Det har udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) netop besluttet som en konsekvens af, at asylansøgere ikke er omfattet grænselukningen.
Medens grænsen nu er spærret for almindelige borgere, har asylansøgere således fortsat fri adgang til Danmark.
Det har de på trods af, at de fleste af dem formentlig har været igennem de corona-inficerede områder i Norditalien, inden de nåede frem til den danske grænse.

Danskerne skal lide under socialdemokraternes pseudo grænselukning, der kommer til at koste mange danskere deres job, firmaer går konkurs.
Det er tydeligt socialdemokraterne sviner den danske befolkning til, når muhammedaneren frit kan færdes ind over grænsen, med hvem ved, hvilke sygdomme. Grænsen er hullet som en si.
Sundhedsstyrelsen erklærer da også det ikke er den rigtige metode.
Hvis nogen stadig tror socialdemokraterne ikke er ude på, at gøre hvad de kan for at skabe kaos i håb om at få magt, bør de se at vågne op.

Læg mærke til hvordan de hele tiden promoverer sig med pressemeddelelser, hvor de stiller sig frem på parade for at blive hyldet.
Skal vi have informationer, bør det ske fra sundhedspersonale, og ikke fra politikere der intet ved om sygdomme.
Det her er et politisk spil, hvor indsatsen er dyr, og betales af dig.


Trafikdrab.
Ulykkestal for 2018 viser, at 175 mistede livet i trafikken sidste år.

De foreløbige dødsfald for coronavirus er 4.


Kan man dø af influenza og hvor mange dør af influenza om året?
Ja, man kan dø af influenza! – hvor mange dør af influenza om året – er straks lidt mere tricky.

Det kommer nemlig helt an på hvor mange, der bliver smittede, hvor lang influenzasæsonen er og om man har ramt den rigtige influenza-vaccine
I sæsonen 2017/2018 var der faktisk relativt mange danskere, der døde af influenza.
Sygdommen kostede 1.644 danskere livet. Men det var også en meget hård influenza-sæson. I sæsonen 2018/2019 var der “kun” 790 danskere, der døde af influenza.

Det viser tal fra Statens Serum Institut.


Hvorfor lukkede man ikke grænsen ?4
Politik / Danmark lukker ned
« Dato: Marts 11, 2020, 09:55:08 pm »
Der er udstedt skrappe regler i coronakrisen. Statsministeren bebuder forbud.
Tv avisen har meddelt at man vil lukke af for personer fra en del lande, og vil få EU til at give tilladelse til at suspendere den fri bevægelighed mellem lande. Det kan åbenbart sagtens lade sig gøre.

Skal vi se i øjnene det ikke kommer til at gælde for alle de nye muhammedanere der vil til Danmark.
Trossamfund må ikke samles med over 100 medlemmer. Vil muhammedanerne mon overholde det, eller pisse på regler og love som de plejer. Hvis det så vælter ind på sygehusene med coronabefængte muhammedanere, betyder det så gamle danskere skal dø fordi der ikke er plads.
 :yes:
5
Politik / Kvoteflygtninge og SF
« Dato: Marts 07, 2020, 01:32:59 pm »
På SF landsmøde sagde Pia Olsen Dyhr hun glædede sig over der nu igen ville komme kvoteflygtninge, hvorefter hele salen klappede fanatisk.

jeg beder indtrængende om nogen kan forklare mig, hvorfor tilstrømningen af flere kriminelle, er noget at juble over.
Jeg beder om en forklaring på, hvorfor flere kriminelle, voldforbrydere herunder voldtægtforbrydere skulle være noget godt for Danmark, Hvad godt er der at glæde sig over ???

Hvis vi ser tilstandende på Lesbos hvor der meget let kan komme i hundredtusinder igennem, og titusinder til Danmark der hober sig op i Sønderjylland. hvor de sandsynligvis vil slagte dyrene på marken, og plyndre butikker som er risikofrit, da politiet intet foretager sig.
Så fatter jeg ikke det er ønskværdigt vi skal opleve det.

Jeg ved godt ham her har lovet det ikke vil ske (han er socialdemokrat) tør du stole på ham.Hvis der stiller i titusindvis af muhammedanere der vil over grænsen, hvad tror i så han gør  :dash2:

Ja det mest sandsynlige er han lukker dem ind, for de har jo krav på indkvartering medens deres sag behandles. 3 retter mad om dagen, lommepenge, osv. Så kører rouletten.
 :bad:

Prøv at forestille dig denne her situation.
TYesfaye beordrer politiet til med magt at holde muhammedanerne ude, først med tåregas, og når det ikke virker med skydevåben.

Nej vel - det kommer ikke til at ske. Socialdemokraterne vil så hente denne frase frem:
"Vi kunne ikke gøre for det"


Ps. Hvormange af de titusinder af muhammedanere der sår ved den græske grænse er inficeret med Corona-virus ?
Sagde nogen den spanske syge ?

Wikipedia
Den spanske syge var en pandemi, der rasede i 1918. Over 50 millioner døde,

Socialdemokraterne vil så hente denne frase frem:
"Vi kunne ikke gøre for det"6
Politik / Lesbos
« Dato: Marts 06, 2020, 12:02:43 pm »

Den græske ø Lesbos er normalt en fredelig turistø, hvor grækerne lever af turister med sejlture og andet helt fredeligt.

Lesbos er en lille ø med 86000 indbyggere hvor der hvert år kommer mange turister, så beboerne er vant til mange fremmede, men ikke mere.
Nu kommer der en invasion af muhammedanere, der holder turisterne væk.
Nu kunne grækerne måske sagtens acceptere de mange mennesker, de er jo vant til det.

Sådan er forholdene desværre ikke. Den græske befolkning er lede og kede af muhammedanernes opførsel. Deres adfærd er som man kender den alle andre steder fra. De opfører sig provokerende og de stjæler med arme og ben. De stjæler og slagter grækernes får.
Grækerne reagerer ved at forlange forbryderne skal forlade øen, men den græske regering gør intet, noget vi kender alt for godt.

Når man betragter et sådant lille isoleret samfund, hvor der er en stor andel af muhammedanere, får vi et billede på hvordan det vil gå i alle andre lande. Det er helt tydeligt hvis man betragter Lesbos som et land, er landet på få år blevet en pestilens at bo i.
Nu, hvor antallet af flygtninge igen vokser drastisk, har lokalbefolkningen fået nok. Øboere protesterer, og situationen beskrives som en krudttønde, der er klar til at eksplodere. Man forsøger at spærre landsbyer af da flygtningene ellers hærger og bryder ind i husene.

Befolkningen vil af med de fremmede primitive kriminelle, da hver dag ødelægges af kriminalitet og faldende indtægter, men deres regering hjælper dem ikke, præcis som i andre lande.

Det er tydeligt for enhver den situation hvor muhammedanere udgør en meget stor del af befolkningen, oplever man kaos og anarki.

Hvorfor vil de venstreorienterede ingen steder fatte realiteterne.
Muhammedanerne burde fordrives, det er indlysende logisk.
Selvfølgelig er de venstreorienterede imod det, de vil have flere og flere flygtninge. også til Danmark, for vi skal have tilstande som i Sverige, det er dem magtpåliggende.

Forstå det hvem der kan. Der findes ingen normal forklaring på det.


7
Politik / Oversvømmelserne
« Dato: Februar 26, 2020, 12:26:12 pm »
---Det er alvorligt---

For nogen år siden blev Jyllinge Nordby ved Roskilde oversvømmet. Socialisterne Carlo og Anklageren hånede min holdning om at hjælpe de berørte mennesker.
De sagde de beboere var nogen fjolser der selv var uden om det, da de bare kunne have bygget andre steder, og de to socialister godtede sig.

Vi ser nu en lige linie til de massive oversvømmelser i Jylland.
Vandselskaberne oplyser de er forbudt at lave foranstaltninger med permanente dræninger og andet over jorden, der vil være den mest effektive og billigste løsning -  men de må ikke for den socialdemokratiske regering.

Dan Jørgensen . Medlem af Folketinget, Socialdemokratiet. Klima-, energi- og forsyningsminister.
Griber ikke ind men sidder på hænderne i den katastrofe der har ramt mange mennesker.

Det afslører det menneskesyn der præger socialister for hvem menneskene er brikker i socialisternes politiske spil.
De ramte kunne velsagtens bare have bosat sig andre steder.

Jeg synes vi alle sammen skal tænke over den ideologi der præger socialisterne og deres mangel på respekt og medfølelse for andre.

Der kan også undre man ikke indkalder de mange arbejdsløse muhammedanere til at hjælpe med sandsække grøftegravning osv.
Vi får jo tudet ørerne fulde af hvor hjælpsomme muhammedanerene er overfor den danske befolkning. Lad os nu se socialdemokratiet iværksætte denne nødløsning.

jeg ved da godt jeg nu bliver sablet ned, selvom det var en udmærket ide.


8
Politik / Bør vi forbyde arabisk
« Dato: Februar 17, 2020, 03:55:18 pm »
Spørgsmålet er om ikke det bør forbydes at anvende skilte m.v. i det offentlige rum med arabisk krimskrams skrift.

Det nedbryder og forfladiger den danske kultur og vort sprog. Det mener jeg vi bør gøre.
Det viser også med al tydelighed, muhammedaneren IKKE ønsker integration.

Hvis alle venligboerne "af de sidste dages hellige" leflere, ikke er enige. Er det endnu et bevis på vi bør gøre det.


Se her et eksempel på noget udansk.

Hvorfor har alle muhammedanere hold i nakken.9
Politik / Den kommunale udligning
« Dato: Februar 15, 2020, 05:05:44 pm »
Regeringen har indledt en ny umulig og bureaukratisk runddans med en såkaldt reform for udligning.
Den ligner noget vi har hørt mange gange før fra socialdemokraterne. Fairplaner, 12 minutters planer, betalingsringsplaner, og nu dette makværk.


https://www.berlingske.dk/politik/professor-om-udligningsreform-det-er-et-kaotisk-forloeb
Regeringen skal til at have fart på, hvis det skal lykkes at lande aftale om en udligningsreform, som kan virke på de kommunale budgetter for næste år.
Men processen er ved at udvikle sig kaotisk, mener professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, som har særlig kendskab til kommunal udligning.
Og selv om det er frygtelig pinligt, må regeringen bide det i sig og erkende, at det atter en gang er kikset, og at man simpelthen må gøre det ordentligt.«


Man bør indføre en statsindkomstskat til afløsning af den forældede kommunale skat.og udligning fra 1930erne.

Så betalte alle danskere med ens trækprocent, og pengene skulle så fordeles til kommunerne efter en fælles kontoplan.
Ingen unødvendigt bureaukrati, ingen vanvittige bøder til kommunerne.
Det ville være enkelt og let at administrere.

Jeg spørger derfor om, hvorfor socialisterne er imod denne ide ?
Det er helt enkelt og rettidig omhu, så en forklaring (som nok ikke kommer) ville være på sin plads.


10
Politik / Det er socialisme..........
« Dato: Februar 12, 2020, 11:07:51 am »
Læs her fra facebook om det socialdemokratiske underlagte socialvæsen i København.
Sådan er de røde, når skåltalerne er forbi, opg TV har pakket sammen.

28. januar kl. 18.19 ·
Jeg har brug for jeres hjælp til at ændre på noget uretfærdigt!

Kan I huske Paloma, der for kort tid siden var i TV2 Nyhederne. Paloma er en almindelig og glad lille pige, men Paloma er også blind og har brug for hjælp. Fra den ene dag til den anden valgte Københavns Kommune alligevel at tage hendes støtteperson fra hende i børnehaven.
Det betød jo, at hun endte med at sidder for sig selv og ikke blev inddraget i de andre børns leg. Hun blev til sidst utryg og ville ikke afsted i børnehave.

Paloma har stadig ikke fået sin støtte og der var ikke tale om en fejl fra daginstitutionens side. Kommunen har ifølge forældrene simpelthen skåret puljen til støttepædagoger helt ned - og på sigt er det slet ikke tiltænkt, at børn som Paloma skal have støttepædagog.


Det onde eller det gode ?


11
Politik / Socialdemokratiet ønsker at begå hæleri
« Dato: Februar 06, 2020, 05:47:57 pm »
Ved vanvidskørsel over 200 km. i timen skal bilen beslaglægges. Så langt så godt.
Men socialdemokraterne ønsker at bortauktionere bilen. Så hvis bilen er stjålet og beslaglæges, skal tyvegodset bortautioneres.

Det er hæleri.

Og hvorfor overrasker det ikke socialdemokraterne handler sådan.
Nu må vi se hvilke partier der bakker op om hæleriet. Skal vi forudse det bliver de venstreorienterede. De har altid haft svært ved at se forskel på dit og mit.

Husk ordsproget.
Giv mig det der dit, så det kan blive mit.
.
.

Man kunne oprette et kartotek over den slags, som alle bilforhandlere og biludlejere har pligt til at anvende, så de skyldige aldrig mere kan købe, leje eller lease en bil. Evt. for en årrække.
12
Politik / kommunernes udligning
« Dato: Januar 30, 2020, 12:20:18 pm »
Jeg vil gerne debattere.

Er socialdemokraternes nye udligning til kommunerne, der er et super akademisk udregnet bureaukratihelvede en god ide ?
Astrid Krag indrømmer det nye system er afsindigt kompliceret, og kun få personer kan fatte hvordan man udregner det.


Jeg vil gerne høre om mit forslag er langt bedre.

Om kommunernes udligning.
Skattelovene skrottes (kommuneskat) som man gjorde med amtsskat.
Der indføres istedet en statsindkomstskat med deraf følgende ens trækprocent for hele landet. Alle danskere stilles ens i fuldstændig balance,

Kommunerne tildeles herefter midler efter en fælles kontoplan. (fordelingsnøgler) Slut med ballade om udligninger kommunerne imellem. Slut med bureaukrati.
Alle stilles lige i ældrepleje, skoler, m.v. ihvertfald hvad angår økonomi.

Udover for eks. ældreområdet hvor der tildeles så og så mange penge pr. indbygger, der kun må bruges på ældre, får kommunen et rådighedsbeløb som borgene er medbestemmende om, hvad de penge skal bruges til.
Om der skal bruges penge til "studierejser" til politikerne med indlagte ædegilder, eller pengene skal bruges på for eks cykelstier, flot beplantning i byen, så den ser godt ud.
(min gamle hjemby ligner sgu noget fra østeuropa)

13
Politik / Postnord
« Dato: Januar 29, 2020, 02:35:58 pm »
 :connie_22: Postnord er elendig !
 
Nu har jeg 2 gange oplevet at et brev forsvandt. Den ene gang et anbefalet brev, den anden gang
her for få dage siden et quickbrev.
Det er ikke så meget de 29,-kr men det man er nødt at ringe til modtageren, for at sikre sig hvad der er sket med brevet. Desuden må jeg sende et lignende brev en gang til.

Jeg kan umuligt være den eneste der har oplevet det. Det bekræftes af det man ser på Trustpilot.
https://dk.trustpilot.com/review/www.postnord.com

Hvad synes andre.
Det kan vel ikke være meningen man skal binde brevet fast på en brevdue, fordi det giver en mere sikker postgang.

Det her viser vore politikere er uduelige til at sørge for en ordentlig postservice og andet.
Summa sumarum. Politikerne er ganske enkelt for uintelligente til at lede landet.

------------------------

I sammenligning med postservice.
I øjeblikket har vi den sædvanlige diskussion om udligning kommunerne imellem.
Hvor man tydeligvis kan forstå, man vil gribe ind og resultatet vil være lige umuligt.
Selvom problemet med opvisning af bare en smule intelligens og sund fornuft skal løses på en helt anden måde end den gængse tåbelige.


Måske man kan forstå rettidig omhu burde være et ufravigeligt krav, når noget viser sig at være elendigt, og tudetosset, så burde grundloven fastsætte regler for lovene skal ændres til det bedre.https://www.youtube.com/watch?v=mD8NjVVKvuE

14
Fri Debat / Akademikere på spil i Kalundborg
« Dato: Januar 25, 2020, 10:41:17 am »
Akademikere på spil i Kalundborg


Og så kan i sige hvad i vil............og gør det nok også.
På en eller anden måde er det nok mig, der ikke forstår hvordan man placerer lygtepæle.
For det gør akademikere. De fortjener lønforhøjelse.  :dash2:
Jeg er sikker på Homofaber, forsvareren og Anklageren vil give mig ret.

Ps. den skal sikkert stå på cykelstien.

15
Fri Debat / Om løgne
« Dato: Januar 20, 2020, 04:46:53 pm »
GuBBi

Skulle der ikke være en kodeks for hvor mange løgne om mig der tillades.
Anklageren lyver uafbrudt, Homofaber lyver også.


Læg mærke til jeg altid taler sandt, jeg kan tage fejl, men det er sjældent.

Sider: [1] 2 3 ... 20