Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Torsten Bonfils

Sider: [1] 2
1
Politik / Hvordan tror I valget kommer til at gå?
« Dato: Juni 05, 2019, 01:46:37 pm »
Jeg tror at Stram Kurs ender på ca. 3% og Nye Borgerlige på 4,5%.

Klaus Riskær flopper fuldstændig og får måske 0,2%.

Kristendemokraterne kommer under spærregrænsen men får et vestjysk kredsmandat.

Venstre kommer til at få et overraskende godt resultat ligesom ved EP-valget hvor de var undervurderet i meningsmålingerne. Løkke træder ikke umiddelbart tilbage trods samlet blåt valgnederlag.

DF får en vælgerlussing og klarer sig dårligere end meningsmålingerne ligesom til EP-valget.

Å får lidt over 2%, og Uffe bliver crazy ked af det.

LA bliver halveret, og Kuglestøderen må finde sig et nyt arbejde.

SF, Radikale og Konservative får pæn fremgang.

Enhedslisten får lille fremgang.

Socialdemokratiet går frem men ikke helt så meget som meningsmålingerne har forudsagt. De var vist også lidt overvurderet i meningsmålingerne til EP-valget.


Personligt er jeg tilfreds hvis Stram Kurs og Nye Borgerlige kommer over spærregrænsen. Hvor mange mandater de får er ikke så vigtigt da i hvert fald SK vil blive holdt fuldstændig uden for indflydelse. Om Mette F. eller Lars Løkke bliver statsminister, er jeg lidt ligeglad med. Men Anklageren skal da naturligvis hånes hvis det utænkelige skulle ske at Lars Løkke fortsætter. :yes:

2
Politik / Megafon-måling: Stram Kurs står til 2,7%
« Dato: Maj 02, 2019, 03:26:47 pm »
http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-05-02-ny-maaling-stram-kurs-kan-vaere-paa-vej-mod-folketinget

Målingen er foretaget af Megafon for TV 2 og Politiken og giver partiet 2,7 procent af stemmerne. Den statistiske usikkerhed er på +/- 1,1 procent. Altså ville Stram Kurs ifølge målingen efter alt at dømme få mellem 1,6 og 3,8 procent at stemmerne, hvis der var valg i morgen.

Målingen giver desuden Nye Borgerlige 2,6% af stemmerne.

Det får mig til at tænke lidt...
Megafon benytter sig, som de fleste andre analyseinstitutter, af telefoninterviews til deres målinger. Som I sikkert ved, blev Dansk Folkeparti til de første mange valg altid undervurderet i meningsmålingerne da mange ikke ville indrømme overfor telefonintervieweren at de ville stemme DF. Med tiden lærte analyseinstitutterne at tage højde for det. Mon ikke vi kan regne med at en lignende effekt gør sig gældende med Nye Borgerlige og Stram Kurs?

Analyseinstituttet YouGov benytter sig ikke af telefoninterviews, men af anonyme spørgeskemaer på nettet. YouGov plejede derfor at ramme godt med hensyn til DF når de andre ramte ved siden af.
I den seneste YouGov-måling står Nye Borgerlige til at få 5,0% (Stram Kurs er ikke med i målingen.)
https://www.bt.dk/politik/ny-maaling-roed-blok-foerer-suveraent-i-ny-maaling

Er vi mon ude i at både Nye Borgerlige og Stram Kurs kommer ind med ca. 5% af stemmerne hver?
 :Mauridia_22:

3
Det alternative / Torsten forudsiger: I morgen udskriver Løkke valg.
« Dato: Maj 01, 2019, 05:18:37 pm »
Jeg har netop modtaget en åbenbaring hvori jeg har set, at i morgen kl. 11 indkalder Lars Løkke til pressemøde. Her vil han udskrive folketingsvalg til afholdelse torsdag 23. maj, og han vil desuden fremrykke EU-valget til afholdelse samme dag.
Og det er da skam sikkert og vist.  :sorcerer:

4
Videnskab / Eksperiment: Vil en kat træde på Koranen?
« Dato: April 23, 2019, 11:41:48 am »
På Youtube florerer der adskillige videoer hvor muslimske katteejere viser at deres kat ikke vil træde på den hellige Koran. Her er et par eksempler:
Videoerne viser desuden, meget videnskabeligt, at kattene godt vil træde på andre bøger.

Skeptikere vil sikkert påpege at kattene i videoerne også kun nødigt vil træde på de andre bøger samt at de andre bøger er noget tyndere end Koranen. Men jeg hælder nu selv mest til at det er et mirakel.Hvad tror du?

5
Samfund- & Kultur / Koran overhældt med sæd fra kristne mænd. :)
« Dato: April 22, 2019, 12:50:47 pm »
Her er en af Paludans seneste videoer. Den er fra en demonstration i Kongens Lyngby den 16. april.
Angiveligt overhælder han koranen med sæd fra kristne mænd og apostater inden han brænder den. :hyper: :hyper: :hyper:


Jeg vil dog tillade mig at tvivle på at det hvide, cremede stads han hælder ud af flasken næppe er sæd. Sæd kan sagtens være hvidt og cremet når det lige er kommet ud, men i løbet af få minutter bliver det farveløst og mere tyndtflydende. Så det han havde med i flasken har bare været noget tynd glasur eller noget. Men sjov idé.

6
Fra mig til dig / Tillykke til Desdicardo
« Dato: Februar 13, 2019, 02:49:21 pm »
med de 64 år.

 :MG_123:

7
Samfund- & Kultur / Fortjente Obama sin Nobelpris?
« Dato: Januar 14, 2019, 05:30:54 pm »
Der er en artikel på EB idag om at den daværende direktør for Nobelkomitéen Geir Lundestad har udtalt at han mener at det var en fejl at tildele Obama fredsprisen i 2009 kun få måneder efter hans indsættelse som præsident.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/nobel-direktoers-selvkritik-obama-fortjente-ikke-sin-fredspris/7471906

I tidsskriftet The Political Insider vurderer Geir Lundestad, anerkendt historiker og daværende direktør for den norske Nobelkomité, i bagklogskabens klare lys, at udnævnelsen af den storpolitiske grønskolling var 'en fejltagelse'.

Pris svækker troværdighed
Geir Lundestad vurderer, at det kontroversielle valg som modtager af fredsprisen 'ikke ligefrem var med til at fastholde troværdigheden i et panel, der engang var et symbol på den ypperste ekspertise'.

- Komitéen håbede, at prisen ville styrke mr. Obama, forklarer Geir Lundestad, som med årene er kommet frem til den erkendelse, at det ikke var panelets opgave at fremme en præsidents embedsførelse.

- Selv mange af Obamas støtter mener, at den pris var en fejltagelse, så set i det lys opnåede komitéen ikke det, den håbede, lyder hans vurdering.


Jeg kan da selv huske at jeg undrede mig over at man kunne tildele en Nobelpris til en som lige var blevet indsat og som endnu ikke havde skabt nogen resultater. Priser er normalt noget man tildeler for resultater.
Fik han egentlig efterfølgende udrettet noget der gjorde ham værdig til den pris? Han fik da ram på Osama bin Laden, men hvad ellers?

8
Religion-& Filosofi / Forudsigelser for 2019
« Dato: December 31, 2018, 04:51:49 pm »
Vi plejer at have en tråd med forudsigelser for det kommende år.

Jeg forudsiger at 2019 vil være et år præget af en økonomisk krise som tager sin begyndelse i marts i forbindelse med brexit. Aktierne vil falde, så skynd jer at få solgt.

Det er valgår. Jeg forudsiger at Lars Løkke vil være bagud i meningsmålingerne, og derfor udskyder han valget så længe han kan. Han ender så med at udskrive det i slutningen af maj samme dag som EU-valget. Ved valget taber han knebent til Mette F., og på valgnatten vælger han så at trække sig som formand for Venstre. Nye Borgerlige får omkring 3% og DF omkring 17%. Klaus Riskær når at blive opstillingsberettiget, men bliver ikke valgt ind.

Din-Debats fremtid: Jeg forudsiger at flugten til dindebat.dk bliver kortvarig. Først bliver Reptiltossen bannet for sit profilgætteri, så bliver Der Rudi bannet for trusler, så bliver Carlo bannet for at poste nøgenbilleder af unge piger, så Tigermanden for sit trolleri, og til sidst er Anklageren alene og kommer tilbage hertil.

Jeg plejer også at forudsige ti dødsfald blandt kendte mennesker:
Arnold Schwarzenegger: Han var ved at dø under en hjerteoperation i marts. Han har ikke lang tid igen, men han skal være glad for at have nået den alder han har med alle de hormoner han har taget i sin ungdom.
Terry Jones: Ham fra Monty Python. Han har været dement i nogle år og har mistet evnen til at tale.
Kirk Douglas: Han har været på min liste før. Han ligner en der kan dø hvert øjeblik.
Poul Dissing: Han er aldrig kommet sig over sin hjerneblødning og har vist også aflyst alle optrædender.
Karsten Ree: Hvis ikke han snart dør af naturlige årsager, så skal hans bedre halvdel nok hjælpe ham på vej.
Prins Philip: Hans kone, den engelske dronning, har tidligere været på min liste, men Reptiltossen har forklaret mig at hun som reptilian er udødelig. De nærmer sig vist også de 100 år.
Lily Weiding: Morten Grunwalds enke. Hun var for syg til at deltage ved begravelsen, så jeg tror det står slemt til.
Johnny Depp: Han har på det seneste lignet en afpillet narkoman.
Grev Ingolf: Det er ikke sundt at have forældre der er fætter og kusine. Nu er begge hans søskende også døde.
Clint Eastwood: Han ligner efterhånden et afpillet skelet.

9
Fra medierne / Pik Botha er død.
« Dato: Oktober 13, 2018, 11:04:10 pm »
Jeg fandt lige ud af at den tidligere sydafrikanske politiker Roelof Frederik "Pik" Botha døde igår. Jeg må indrømme at jeg ikke kendte meget til ham, men jeg kan da huske at jeg som barn bed mærke i hans navn når jeg overhørte en radio- eller tv-avis.  :LaieA_005:

https://da.wikipedia.org/wiki/Pik_Botha

Jeg kan læse at Pik var en forkortelse for "pikkewyn" som betyder pingvin på afrikaans. Han lignede angiveligt en pingvin når han gik i sit jakkesæt.


10
Politik / Frem med buttpluggen, Anklager, stillerlisten er opdateret.
« Dato: Oktober 01, 2018, 05:05:14 pm »
https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer

Stram Kurs stormer frem og er nu oppe på 1443 stillere mod 606 for en måned siden. De mangler altså nu kun at samle 18.666 vælgererklæringer for at blive opstillingsberettiget.   :smile1:

 :connie_40:

11
Almen / Sol-debatten lukker
« Dato: August 08, 2018, 11:08:41 am »
https://www.sol.dk/debat/soldk-debatten-lukker

Selvom den har været døende i par år, synes jeg nu alligevel at det er lidt sørgeligt.  :bye:

12
http://www.foxnews.com/science/2018/03/26/self-taught-rocket-maker-shots-himself-1875-feet-to-prove-earth-is-flat.html

A self-taught rocket scientist who believes the Earth is flat and wants to run for California governor shot himself up about 1,875 feet in the air in his homemade rocket on Saturday.

“Mad” Mike Hughes, a 61-year-old limo driver, promised last year to propel himself up in the air and snap a photo proving that astronauts conspired to fabricate the shape of the planet. The stunt was supposed to be the first phase of the flat-Earth space program and received backing from flat-Earth groups.


Desværre står der ikke noget i artiklen om hvad han så oppe i 1.875 fods højde (ca. 572 m).  :hyper:

13
Videnskab / Hidtil største primtal fundet
« Dato: Januar 07, 2018, 05:12:41 pm »
 :Mauridia_22:

Det nye primtal kan skrives:
277232917-1
Hvis man regner det ud, er det et tal med 23.249.425 cifre. :ohmy:

Tallet er et såkaldt mersenne-primtal hvilket er et primtal som kan skrives på formen 2n-1.

Det blev fundet den 26. december 2017 af den 51-årige elektroingeniør Jonathan Pace som bor i Germantown i Tennessee ved brug af en almindelig pc og gratis software.

https://www.mersenne.org/

14
Jeg har lige set denne artikel på Ekstra Bladet:
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nyt-studie-danskerne-bliver-dummere/6974956

Nyt studie: Danskerne bliver dummere

Efter årtier med højere intelligens er udviklingen vendt, og et nyt studie viser, at danskerne bliver dummereIntelligensen falder hos indbyggerne i alle de skandinaviske lande, herunder også Danmark.

Det viser et nyt studie, som er foretaget af James Flynn, en af de førende forskere inden for måling af intelligenskvotient (IQ). Det skriver det norske nyhedsbureau NTB.

I flere årtier er intelligensen i de nordiske lande steget. Men nu er udviklingen vendt ifølge en artikel i tidsskriftet Intelligence.

Tendensen er ifølge NTB omtrent den samme i Danmark og Norge. I Finland er den endnu stærkere.

I Norge viser målinger ifølge studiet, at det er færre, som når topniveau i både ord- og matematikforståelse.

- Dette signalerer uden tvivl en udtynding af dem med høje kognitive færdigheder, konstaterer forfatteren bag studiet, James Flynn, ifølge NTB.

Fra omkring 1950 har nordmændenes IQ været stigende, men godt 40 år senere, i 1995, kom vendepunktet.
Siden da er vores nordiske naboers IQ faldet med 0,21 point om året. Det betyder et fald på 6,5 point fra én generation til den næste.

Den newzealandske forsker Flynn havde opdaget, at intelligensniveauet havde været jævnt stigende i Skandinavien.

Han mente, at ændringen skyldtes mere abstrakt og rationel tænkning i både skole og arbejdsliv.

Men nu mener han, at kvalitetsforøgelsen i skolen er stoppet.

- Vi har set, at skolearbejdet er mindre krævende i mange lande, og at eleverne bruger mindre tid på læsning og lektier, siger han til det svenske magasin Forskning & Framsteg ifølge NTB.


Hvad tror I kan være forklaringen? Mindre krævende skolearbejde som Flynn foreslår?  :rolleyes: Chemtrails, flour i drikkevandet og aspartam?  :crazy: Eller skyldes det mon at befolkningssammensætningen er blevet en anden.  :yes:

15
Almen / Pas på, is-Torsten kommer!
« Dato: November 28, 2017, 11:46:11 am »
Der er en 'is-hammer' på vej, og den hedder Torsten. :hyper:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nu-kommer-is-torsten-han-bringer-tidlig-jule-sne-med-sig/6934960


Der er kold polarluft på vej mod Danmark med hastige skridt.

'Torsten', som is-hammeren er blevet døbt, vil bringe både kulde og sne med sig, og derfor er det ved at være på tide at finde vinterjakken, huen og handskerne frem fra skuffen, hvis man ikke allerede har gjort det endnu.

Anja Bodholdt er metrolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), og hun fortæller til Ekstra Bladet, at specielt nordjyderne skal være varsomme allerede tirsdag, hvis de bevæger sig ud på vejene:

- Der bliver koldere på grund af den polarluft, der strømmer ned over Danmark. Allerede fra i i dag kan der være risiko for isglatte veje i Nordjylland, hvor Torsten rammer først, men ellers rammer kulden først for alvor landet onsdag.

Hun fortæller samtidig, at Torsten bringer sne med sig, men at der ikke vil falde meget nedbør de kommende dage. Alligevel er der en chance for at opleve snevejr:

- Der kommer 'desværre', kan man sige, ikke så mange byger, og derfor er det ikke sikkert, at det lavtryk, der kommer, vil bringe nedbør med sig. Men kommer der nedbør, så vil sandsynligheden for at det er sne eller slud være meget stor især onsdag og torsdag.

Allerede ud på tirsdagen vil der mulighed for at opleve sne i Nordjylland, skriver DMI desuden på Twitter.

Varmere igen i weekenden
Selv om vejret bliver bidende koldt de næste par dage, så skal man ikke frygte, at der gemmer sig en isvinter lige rundt om hjørnet. Anja Bodholdt fortæller nemlig, at vejret bliver varmere og skifter til plusgrader igen, når Torsten er drevet forbi:

- Det bliver rigtig koldt de kommende dage. Temperaturen går fra plus til minus onsdag, hvor 'Torsten' vil dække hele landet, og derfor bliver det rigtig koldt frem mod weekenden. Her bliver det til gengæld varmere igen, når lavtrykket bevæger sig mere sydpå.


Nåh ja. Hvad mener du?????????????????????????

Sider: [1] 2