Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Torsten Bonfils

Sider: [1] 2 3 4
1
Flyvemaskinerne holder stille på jorden, fabrikkerne er lukket ned, gaderne er tomme for biler, folk bliver hjemme. Man hører om hvorledes vandet i kanalerne i Venedig er blevet klart, at luften i byerne er blevet renere, sigtbarheden forøget osv. Kinas CO2-udledning har været reduceret med op til 25%. Men nu kommer der noget interessant: CO2-koncentrationen i atmosfæren er fortsat med at stige fuldstændig upåvirket, og målingen ved målestationen på Hawaii satte rekord i april. 416,21 ppm blev der målt hvilket er det højeste siden man begyndte målingerne på Hawaii i 1958.

https://www.esrl.noaa.gov/gmd/ccgg/trends/mlo.html
Kunne det tænkes at stigningen i atmosfærens CO2-koncentration i virkeligheden ikke skyldes menneskelig aktivitet?

3
Helbred / Kender du nogen der har været smittet med corona?
« Dato: April 29, 2020, 11:13:38 am »
Det gør jeg nemlig heller ikke.

5
Debat om debatten / Nu er der 125 gæster online
« Dato: Marts 21, 2020, 03:31:26 pm »
Pøblen elsker at følge med i Anklageren og Forsvarerens sæbeopera.

7
Religion-& Filosofi / Var de nordiske guder bare superhelte?
« Dato: Marts 11, 2020, 07:14:42 pm »
Jeg har tit tænkt på det, og jeg synes også at kunne huske at Gubbi engang har luftet ideen. Var de nordiske guder slet ikke guder som folk troede på og bad til men derimod bare superhelte som man skrev og fortalte gode historier om og som børnene kunne have som idol?
Jeg synes ikke en person som for eksempel Thor virker som en gud man ville bede til hvis høsten er slået fejl eller noget. Ingen af historierne om ham nævner noget med at han kommer og hjælper mennesker i nød. Men det er sjove historier om en overmenneskelig stærk mand med mange menneskelige karaktertræk: Han kan blive hidsig, han er nogle gange dum, og han er grådig, drikfældig og har dårlige manerer. Faktisk meget i stil med den populære superhelt Wolverine. Én man kan se op til, men samtidig kan identificere sig med.
Er der egentlig nogen form for evidens for at folk har tilbedt dem som guder? Man har selvfølgelig fundet smykker, figurer, afbildninger osv. af dem, men dette behøver vel ikke at være anderledes end hvis en arkæolog om 1000 år finder en Batman-actionfigur, en plakat med Iron Man eller en tegneserie med Spider-Man?

8
Samfund- & Kultur / Coronavirus: Skal vi begynde at hamstre mad?
« Dato: Marts 01, 2020, 07:09:52 pm »
Nu er det ikke fordi jeg selv frygter specielt at blive smittet med coronavirus. Jeg tror faktisk at de fleste af os om et år vil have været smittet, og de fleste af os skal nok også overleve, mange af os helt uden at få symptomer. Men jeg tænker lidt på at når det for alvor begynder at bryde ud i Danmark, at så vil folk blive bange og skynde sig ud og hamstre mad for at kunne holde sig inden døre mens epidemien raser. Så mit spørgsmål er om vi skal se en gentagelse af det der skete engang i 90'erne, hvor der var varslet storkonflikt og det var umuligt at købe brød og gær fordi nogen havde hamstret det hele. Det kunne da være rart hvis man kunne komme det lidt i forkøbet og få fyldt køkkenskabet op med proviant.

9
Fra mig til dig / Tigermandens banning ophævet.
« Dato: Februar 17, 2020, 05:59:58 pm »
Velkommen tilbage Tigermand.

 :Mauridia_22: :Mauridia_40: :Mauridia_22:

10
Tant og fjas / Det bliver en skøn dag idag.
« Dato: Februar 01, 2020, 08:55:49 am »
Storbritannien har forladt EU, og Donald Trump er godt på vej til at blive frikendt i sin rigsretssag.
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/kaempe-sejr-til-trump/7985087

Det bliver en skøn dag idag. :smile1:

11
Almen / Nu er der 63 gæster online.
« Dato: December 31, 2019, 06:12:14 pm »
Mit under Dronningens tale. Hvad ligner det?  :angry:

12
Religion-& Filosofi / Forudsigelser for 2020
« Dato: December 31, 2019, 11:31:15 am »
Den Utrolige Bonfils vil nu demonstrere sine clairvoyante evner og komme med sine forudsigelser for året 2020.  :sorcerer:

Politik:
Nytårsnat vil være præget af flere fyrværkerikampe og -angreb på tilfældige mennesker med adskillige sårede til følge. Regeringen vil i de efterfølgende uger forsøge at udvise handlekraft og indfører så en lov der indskrænker salgsperioden til 27. - 31. december. De vil desuden på et senere tidspunkt også gøre pebersprays ulovlige igen.
Stram Kurs vil i slutningen af året storme frem med deres vælgererklæringer når de mange de fik op til valget udløber og folk begynder at forny dem.

Præsidentvalg i USA:
Demokraterne vælger Joe Biden som deres kandidat. Valgkampen vil være meget grim og fyldt med det ene personangreb efter det andet. Joe Biden vil under valgkampen få problemer med sit dårlige hjerte og bliver indlagt flere gange. Offentligheden får at vide at det bare er influenza. Trump vinder en sikker sejr, og de demokratiske vælgere vil igen stå og tude hele natten. :smile1:

Økonomi:
Aktiernes optur vil fortsætte trods Brexit og tegn på overophedning, men til efteråret vil boblen briste, og vi oplever den næste økonomiske krise.

Din-Debat:
Der sker ikke meget nyt. Den samme lille håndfuld debattører vil sidde og debattere muhamzer, vælgererklæringer og masseskyderier som de plejer. Der Rudi vil oprette nogle flere dobbeltprofiler, og Torsten vil blive træt af at skrive om cuckning og finder på et nyt lummert ord at drille Brovterne med. Ellers vil alt være det samme.

Og vejret:
Vi får en sommer der er lidt varmere og lidt mere våd end normalen og med et par enkelte skybrud. Vi vil få at vide at dette skyldes klimaforandringerne og at enden er nær.

13
Fra medierne / Masseskyderi afværget af bevæbnet kirkegænger.
« Dato: December 30, 2019, 04:36:25 pm »
https://www.bt.dk/udland/to-draebt-af-skud-i-kirke-i-usa

To personer er blevet dræbt i et skyderi i byen White Settlement vest for Dallas og Fort Worth i delstaten Texas.

Skyderiet fandt sted i en kirke i byen.

Det beretter flere lokale medier.

Her kan man også læse, at flere personer kom til skade i forbindelse med skyderiet.

To personer – inklusive gerningsmanden – er omkommet, mens en person stadig er i livsfare og bliver behandlet på hospitalet.

Skyderiet fandt sted klokken 11.15 lokal tid i West Freeway Church i White Settlement.

Endnu står det ikke klart, hvad motivet til skyderiet er.

Det står heller ikke klart, hvordan gerningspersonen mistede livet.White Settlement. Skønt navn til en by.  :smile1:
Her er videoen:
https://theync.com/gunman-opens-fire-at-texas-church.htm

14
https://www.nrk.no/norge/ari-behn-er-dod-1.14836930

Ari Behn er død
Forfatter, kunstner og tidligere prinsessegemal Ari Behn er død, 47 år gammel. Han tok sitt eget liv, opplyser familien.

– Det er med stor sorg i hjertet at vi, de aller nærmeste pårørende til Ari Behn, i dag må meddele at han har tatt sitt eget liv. Vi ber om respekt for vårt privatliv i tiden fremover, sier manager Geir Håkonsund på vegne av familien.Ari Behn var tidligere gift med den norske prinsesse Märtha Louise (hende der kan tale med engle). Hvad har mon drevet ham til at tage sit eget liv? Måske var han bare ikke cuck nok til at acceptere at hans ekskone og mor til hans børn godt kan lide en stor chokoladestang?  :yes:

Her er hun med sin nye kæreste Durek Verret:


15
Bla bla bla. En eller anden ligegyldig artikel om en muhamze i et ækelt realityprogram hvor han dyrker sex med danske kvinder:

https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/tv-kendis-afsloerer-det-kan-vaere-slut/7922868

Men der var et frækt billede af "Türkeren" og hans danske kæreste Sarah Tiedt: :heart2: :heart2: :heart2:

Synes du også det er frækt at se Türkeren dyrke sex med danske kvinder i Paradise Hotel?


Sider: [1] 2 3 4