Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Torsten Bonfils

Sider: [1] 2 3
2
Politik / al-Big Daddys underbukser stjålet
« Dato: Oktober 29, 2019, 11:38:31 am »
(Ja, jeg ved godt at det er forbudt at debattere nyheder her på D-D.)

https://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/stjal-is-leders-underbukser-foerte-til-massivt-angreb/7852179

Nu kommer det frem at amerikanerne kom på sporet af IS-lederen Abu Bakr al-Big Daddy ved at en stikker havde stjålet et par af hans underhørmere og smuglet dem ud fra hans skjulested. DNA-prøver på bremsesporene bekræftede at der var tale om al-Big Daddy himself, og et angreb blev indledt. al-Big Daddy valgte at sprænge en vest fyldt med sprængstof hvilket kostede ham og tre af hans elleve børn livet.

Er du også bange for at få stjålet dine underhørmere?

3
Fri Debat / De stivfrosne kinesere.
« Dato: Oktober 24, 2019, 12:33:52 pm »
Hvad tror I der er op og ned i den sag med containeren der var fuld af frosne kinesere?

Jeg hælder til at en eller anden skruppelløs menneskesmugler har taget imod penge fra dem for at få dem smuglet til Europa. Han har så sagt til dem: "Sæt jer herind i denne container, så er I snart i det forjættede land.". Han har så lukket og låst containeren, tændt for køleanlægget og skyndt sig væk med sine mange penge vel videnden at de ville dø og først blive fundet mange dage senere i et andet land.
Jeg tror ikke ham den anholdte lastbilchauffør har vidst hvad der var i containeren da han hentede den ved havnen. Men jeg synes det er lidt mystisk hvordan det pludseligt blev opdaget hvad der var i containeren.

4
Fri Debat / Kvinde forulempet af 4-7 personer. Gæt deres race.
« Dato: September 18, 2019, 12:19:45 pm »
https://ekstrabladet.dk/112/unge-maend-kom-21-aarig-kvinde-til-undsaetning-nu-efterlyses-de-af-politiet/7795660

En 21-årig kvinde har fortalt politiet, at hun tidligt lørdag morgen blev blufærdighedskrænket af mellem fire og syv personer i centrum af Aalborg.

Nordjyllands Politi søger nu efter vidner, oplyser de i en pressemeddelelse.

Krænkelsen fandt sted på Boulevarden fra Nytorv mod Banegården. Her befølte mændene kvinden og fremsatte ukvemsord mod hende.

Efterforsker sagen
Nordjyllands Politi har siden da efterforsket sagen. Det oplyser, at man har en formodning om identiteten på de formodede gerningsmænd. Derudover sætter efterforskningen de pågældende personer i forbindelse med en voldsepisode i Aalborg samme nat.

5
Fri Debat / Nyt masseskyderi i lørdags
« Dato: September 02, 2019, 12:33:24 pm »
https://lawandcrime.com/high-profile/teen-arrested-for-mass-shooting-at-alabama-football-game/

Teen Arrested For Mass Shooting at Alabama Football Game
Police in Mobile, Alabama arrested a teenager in connection to the mass shooting at Ladd Peebles Stadium Friday night that injured at least ten people.

Deangelo Parnell, 17, was taken into custody after turning himself in early Saturday morning and was booked in Mobile Metro jail, according to WKRG News.

According to a Mobile Police Department spokesperson, Parnell is currently being charged with nine counts of attempted murder.

Parnell allegedly began firing shots in the concourse of the stadium immediately after the conclusion of a Friday night high school football game between LeFlore High and Williamson High School.

In an interview with local news outlet WRIC, Mobile Police Chief Lawrence Battiste said Parnell pulled out his gun and began shooting “indiscriminately,” after a fight broke out between him and other attendees of the game.

According to Battiste, the age of the shooting victims ranged from 15 to 47 years old. “This is a cowardly act by an individual who didn’t know how to deal with a situation,” Battiste said, adding that authorities were in possession of a video surveillance footage that clearly depicted the 17-year old Parnell firing his gun in public.6
Samfund- & Kultur / Racistisk sexuhyre siger "hello" til kvinde (#metoo).
« Dato: August 16, 2019, 10:37:03 am »

Hvad bilder han sig ind? :angry:

7
Fri Debat / Trump vil købe Grønland.
« Dato: August 16, 2019, 10:00:54 am »
Lad ham da bare få den for den rette pris. Grønland er alligevel ikke andet end en udgift for os.
Og han kan få Anklageren med i købet helt gratis. :yes:

8
Politik / Muhamzeminister Tesfaye (S) beder FN om flere flygtninge.
« Dato: Juli 30, 2019, 10:19:46 am »
Nu bliver Brovtebanden våde i trussen.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11523794/Regeringen-har-bedt-FN-om-igen-at-f%C3%A5-kvoteflygtninge/

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) har orienteret FN's Flygtningeorganisation, UNHCR, om, at Danmark igen vil tilbyde kvoteflygtninge genbosættelse i Danmark.

Henvendelsen fandt sted 11. juli, et par uger efter at regeringen var dannet. Det skriver Politiken tirsdag.

- Her meddelte jeg, at Danmark ønsker at tage imod en mindre gruppe af særligt behandlingskrævende kvoteflygtninge allerede i 2019, lyder det i et skriftligt svar fra Mattias Tesfaye til Politiken."særligt behandlingskrævende". Det lyder som nogen der nok skal bidrage positivt til vores samfund.

9
Politik / Hvordan tror I valget kommer til at gå?
« Dato: Juni 05, 2019, 01:46:37 pm »
Jeg tror at Stram Kurs ender på ca. 3% og Nye Borgerlige på 4,5%.

Klaus Riskær flopper fuldstændig og får måske 0,2%.

Kristendemokraterne kommer under spærregrænsen men får et vestjysk kredsmandat.

Venstre kommer til at få et overraskende godt resultat ligesom ved EP-valget hvor de var undervurderet i meningsmålingerne. Løkke træder ikke umiddelbart tilbage trods samlet blåt valgnederlag.

DF får en vælgerlussing og klarer sig dårligere end meningsmålingerne ligesom til EP-valget.

Å får lidt over 2%, og Uffe bliver crazy ked af det.

LA bliver halveret, og Kuglestøderen må finde sig et nyt arbejde.

SF, Radikale og Konservative får pæn fremgang.

Enhedslisten får lille fremgang.

Socialdemokratiet går frem men ikke helt så meget som meningsmålingerne har forudsagt. De var vist også lidt overvurderet i meningsmålingerne til EP-valget.


Personligt er jeg tilfreds hvis Stram Kurs og Nye Borgerlige kommer over spærregrænsen. Hvor mange mandater de får er ikke så vigtigt da i hvert fald SK vil blive holdt fuldstændig uden for indflydelse. Om Mette F. eller Lars Løkke bliver statsminister, er jeg lidt ligeglad med. Men Anklageren skal da naturligvis hånes hvis det utænkelige skulle ske at Lars Løkke fortsætter. :yes:

10
Politik / Megafon-måling: Stram Kurs står til 2,7%
« Dato: Maj 02, 2019, 03:26:47 pm »
http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-05-02-ny-maaling-stram-kurs-kan-vaere-paa-vej-mod-folketinget

Målingen er foretaget af Megafon for TV 2 og Politiken og giver partiet 2,7 procent af stemmerne. Den statistiske usikkerhed er på +/- 1,1 procent. Altså ville Stram Kurs ifølge målingen efter alt at dømme få mellem 1,6 og 3,8 procent at stemmerne, hvis der var valg i morgen.

Målingen giver desuden Nye Borgerlige 2,6% af stemmerne.

Det får mig til at tænke lidt...
Megafon benytter sig, som de fleste andre analyseinstitutter, af telefoninterviews til deres målinger. Som I sikkert ved, blev Dansk Folkeparti til de første mange valg altid undervurderet i meningsmålingerne da mange ikke ville indrømme overfor telefonintervieweren at de ville stemme DF. Med tiden lærte analyseinstitutterne at tage højde for det. Mon ikke vi kan regne med at en lignende effekt gør sig gældende med Nye Borgerlige og Stram Kurs?

Analyseinstituttet YouGov benytter sig ikke af telefoninterviews, men af anonyme spørgeskemaer på nettet. YouGov plejede derfor at ramme godt med hensyn til DF når de andre ramte ved siden af.
I den seneste YouGov-måling står Nye Borgerlige til at få 5,0% (Stram Kurs er ikke med i målingen.)
https://www.bt.dk/politik/ny-maaling-roed-blok-foerer-suveraent-i-ny-maaling

Er vi mon ude i at både Nye Borgerlige og Stram Kurs kommer ind med ca. 5% af stemmerne hver?
 :Mauridia_22:

11
Det alternative / Torsten forudsiger: I morgen udskriver Løkke valg.
« Dato: Maj 01, 2019, 05:18:37 pm »
Jeg har netop modtaget en åbenbaring hvori jeg har set, at i morgen kl. 11 indkalder Lars Løkke til pressemøde. Her vil han udskrive folketingsvalg til afholdelse torsdag 23. maj, og han vil desuden fremrykke EU-valget til afholdelse samme dag.
Og det er da skam sikkert og vist.  :sorcerer:

12
Videnskab / Eksperiment: Vil en kat træde på Koranen?
« Dato: April 23, 2019, 11:41:48 am »
På Youtube florerer der adskillige videoer hvor muslimske katteejere viser at deres kat ikke vil træde på den hellige Koran. Her er et par eksempler:
Videoerne viser desuden, meget videnskabeligt, at kattene godt vil træde på andre bøger.

Skeptikere vil sikkert påpege at kattene i videoerne også kun nødigt vil træde på de andre bøger samt at de andre bøger er noget tyndere end Koranen. Men jeg hælder nu selv mest til at det er et mirakel.Hvad tror du?

13
Samfund- & Kultur / Koran overhældt med sæd fra kristne mænd. :)
« Dato: April 22, 2019, 12:50:47 pm »
Her er en af Paludans seneste videoer. Den er fra en demonstration i Kongens Lyngby den 16. april.
Angiveligt overhælder han koranen med sæd fra kristne mænd og apostater inden han brænder den. :hyper: :hyper: :hyper:


Jeg vil dog tillade mig at tvivle på at det hvide, cremede stads han hælder ud af flasken næppe er sæd. Sæd kan sagtens være hvidt og cremet når det lige er kommet ud, men i løbet af få minutter bliver det farveløst og mere tyndtflydende. Så det han havde med i flasken har bare været noget tynd glasur eller noget. Men sjov idé.

14
Fra mig til dig / Tillykke til Desdicardo
« Dato: Februar 13, 2019, 02:49:21 pm »
med de 64 år.

 :MG_123:

15
Samfund- & Kultur / Fortjente Obama sin Nobelpris?
« Dato: Januar 14, 2019, 05:30:54 pm »
Der er en artikel på EB idag om at den daværende direktør for Nobelkomitéen Geir Lundestad har udtalt at han mener at det var en fejl at tildele Obama fredsprisen i 2009 kun få måneder efter hans indsættelse som præsident.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/nobel-direktoers-selvkritik-obama-fortjente-ikke-sin-fredspris/7471906

I tidsskriftet The Political Insider vurderer Geir Lundestad, anerkendt historiker og daværende direktør for den norske Nobelkomité, i bagklogskabens klare lys, at udnævnelsen af den storpolitiske grønskolling var 'en fejltagelse'.

Pris svækker troværdighed
Geir Lundestad vurderer, at det kontroversielle valg som modtager af fredsprisen 'ikke ligefrem var med til at fastholde troværdigheden i et panel, der engang var et symbol på den ypperste ekspertise'.

- Komitéen håbede, at prisen ville styrke mr. Obama, forklarer Geir Lundestad, som med årene er kommet frem til den erkendelse, at det ikke var panelets opgave at fremme en præsidents embedsførelse.

- Selv mange af Obamas støtter mener, at den pris var en fejltagelse, så set i det lys opnåede komitéen ikke det, den håbede, lyder hans vurdering.


Jeg kan da selv huske at jeg undrede mig over at man kunne tildele en Nobelpris til en som lige var blevet indsat og som endnu ikke havde skabt nogen resultater. Priser er normalt noget man tildeler for resultater.
Fik han egentlig efterfølgende udrettet noget der gjorde ham værdig til den pris? Han fik da ram på Osama bin Laden, men hvad ellers?

Sider: [1] 2 3