Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Politik / "IJOP appen" til masseovervågning, - fagre nye verden.
« Dato: Maj 03, 2019, 05:04:29 pm »

"IJOP appen" blev hacket og afsløret af HRW fordi den bruges i stor stil i Kina, - og store dele af den sikkert også af facebook, twitter og andre regeringer. Det er den vej udviklingen går.

Bl.a. bliver den allerede nu brugt af kinesiske myndigheder i den vestlige Xinjiang-region til at overvåge, spore og kategorisere hele lokalbefolkningen - især de 13 millioner eller så tyrkiske muslimer, der er genstand for øget kontrol, hvoraf omkring en million menes at leve i 'reeducation' lejre. Men den bruges også i andre dele af kina, måske i hele Kina.

Platformen er rettet mod 36 typer mennesker til dataindsamling, fra dem, der har "indsamlet penge eller materialer til moskeer med entusiasme" til folk, der holder op med at bruge smartphones.

Autoriteterne samler gennem appen massive mængder af personlige oplysninger - fra farven på en persons bil til deres højde ned til det præcise centimeter - og fodrer det ind i IJOPs centrale system, der forbinder disse data med personens nationale identifikationskortnummer. Vores analyse viser også, at Xinjiang-myndigheder overvåger mange former for lovlig hverdag, ikke-voldelig adfærd - som f.eks. "Ikke at mødes med naboer, ofte undgå at bruge hoveddøren" - anses som mistænkelige. Appen mærker også brugen af ​​51 netværksværktøjer som mistænkelige, herunder mange virtuelle private netværk (VPN) og krypterede kommunikationsværktøjer, som WhatsApp og Viber.En anden metode til sporing er "Fire Associations"

IJOP-appen antyder, at Xinjiang-myndigheder sporer folks personlige relationer og overvåger brede kategorier af problematiske forhold.. En kategori af problematiske forhold kaldes "Fire Associations" (四 关联), som kildekoden antyder refererer til mennesker, der er "forbundet med sporene af andre tilfælde" (关联 案件 线索), folk "knyttet til dem der er på flugt" (关联 在逃 人员), folk "knyttet til dem i udlandet" (关联 境外 人员), og folk "knyttet til dem, der bliver specielt overvåget" (关联 关注 人员).

* Et ekstremt detaljeret kig på de indsamlede data, og hvordan appen fungerer, findes i selve rapporten.

Her er hvad der sker, når der konstateres 'uregelmæssigheder':

Når IJOP registrerer en afvigelse fra normale parametre, f.eks. Når en person bruger en telefon, der ikke er registreret til dem, eller når de bruger mere elektricitet end hvad der ville blive betragtet som "normal" eller når de rejser til et uautoriseret område uden polititilladelse, Systemet flagrer dem som "micro-clues", som myndigheder bruger til at måle niveauet af mistanke om en borger skal falde ind under.IJOP overvåger også personlige forhold - hvoraf nogle anses for at være mistænkelige, såsom familiemedlemmer, der har fået nye telefonnumre eller som opretholder udenlandske links.

Samtidig samler myndighederne i Xinjiang også "biometri, herunder DNA-prøver, fingeraftryk, iris-scanninger og blodtyper af alle beboere i regionen i alderen 12 til 65 år", ifølge rapporten, som i den brede "Strike Hard Campaign" tilføjer, at "myndighederne kræver beboere at give stemmeprøver, når de ansøger om pas."

Strike Hard Campaign har vist fuldstændig tilsidesættelse af de turkiske muslimers rettigheder til at antages uskyldige, indtil de er bevist skyldige. I Xinjiang har myndigheder skabt et system, der betragter enkeltpersoner mistænkeligt baseret på brede og tvivlsomme kriterier, og genererer derefter.

Hele rapporten fra HRW kan ses her https://www.hrw.org/report/2019/05/01/chinas-algorithms-repression/reverse-engineering-xinjiang-police-mass-surveillance2
Fri Debat / Forskellen på mod og nosser
« Dato: Marts 30, 2019, 01:16:43 pm »

3
Fri Debat / De unge bliver dummere og dummere
« Dato: Februar 18, 2019, 08:08:17 am »
Faldende intelligens kan skyldes, at mindre intelligente får flere børn end tidligere.

I 1998 toppede de unge danske mænd. Denne årgang satte den højeste gennemsnitscore på Forsvarets intelligensprøve. Siden er det gået ned ad bakke.

Men i 1999 var festen forbi. Forsvarets prøver viser, at intelligensen hos de unge mænd begyndte stagnere og i nogle år ligefrem at falde. Et fald, som videnskaben ikke har nogen nagelfast forklaring har på.

Den britiske intelligensforsker Michael Woodley har dog et andet bud: Han mener, at den faldende intelligens skyldes, at mindre intelligente samfundsborgere de senere år har stået for befolkningstilvæksten. Det er en teori, som flere forskere støtter op om.

http://www.lokalavisen.dk/112/2019-02-17/-De-unge-bliver-dummere-og-dummere-4198232.html

Det behøver vi nu ikke forsvaret til at fortælle os, det har nemlig været tydeligt mange andre steder også, - bl.a. her på DD.

Verden er tydeligvis på vej mod den virkelighed man kan se i filmen "Idiocrazy".

Hvad mon det kan skyldes ?

4
Politik / Livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere ?
« Dato: Februar 10, 2019, 10:28:22 pm »
Nu vil Ungarn give livslang skattefrihed til kvinder med 4 børn eller mere.

Viktor Orban siger at det er løsningen på den demografiske nedgang, - ikke immigration.

Ved valg til Europa-Parlamentet i maj sagde han, at ukontrolleret indvandring ville skabe "blandede befolkninger" i lande, som muslimer til sidst ville dominere, og kristne hurtigt ville blive et mindretal.
Det kunne være interessant at se et land som Danmark eller Sverige gøre det samme.


5

Provopolitikeren Paludan varsler demonstrationer med koranafbrænding: Skyder skylden på Østjyllands PolitiRasmus Paludan vil brænde koranen af til fire demonstrationer i Aarhus, Grenaa og Randers. "Når politiet brænder Grundloven af, er et passende modsvar at brænde koranen af," siger han

Han varsler også koranafbrændinger i Nordjylland, hvor han vil smøre dem ind kristen urin, svineblod, svineafføring og bacon.

STRAM KURS' DEMONSTRATIONER I ØSTJYLLAND:

2. februar kl. 12-17: Åbyhøj Torv
3. februar kl. 12-17: Langkærparken, Tilst
16. februar kl. 12-17: Husarvej, Randers
17. februar kl. 12-17: Fuglevænget 52, Grenå

http://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2019-01-12/Provopolitikeren-Paludan-varsler-demonstrationer-med-koranafbr%C3%A6nding-Skyder-skylden-p%C3%A5-%C3%98stjyllands-Politi-3907501.html
6
Fri Debat / Ikke kun to kristne piger hallal-slagtet, men 250 om måneden.
« Dato: December 26, 2018, 09:34:23 am »

Med den stadig stigende vold mod verdens kristne, meddelte Storbritanniens regering onsdag, at den har bestilt en uafhængig undersøgelse og gennemgang af forfølgelsen.

Målet med den britiske plan er at udvikle praktiske trin til at støtte kristne over hele kloden, især kvinder og børn, som ofte udsættes for seksuel vold, rapporterede Reuters.

Omkring 215 millioner kristne over hele verden står over for forfølgelse sidste år, sagde en britisk erklæring, med omkring 250 kristne dræbt på grund af deres tro hver måned.

"Som regel er forfølgelsen af kristne et fortællende tidligt advarselsskilt om forfølgelsen af ethvert mindretal," sagde udenrigsminister Jeremy Hunt i en erklæring onsdag.

https://www.reuters.com/article/us-britain-christians-idUSKCN1OP003?utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=5c22fe1604d30121ad971755&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

https://www.foxnews.com/world/persecution-against-christians-to-be-subject-of-british-government-review
7
Politik / noget løkke og co burde tage til efterretning
« Dato: December 20, 2018, 08:30:10 pm »

Belgien sendes ud i politisk kaos efter at premierministeren har tabt en mistillidsafstemning i parlamentet.

Belgiens premierminister Charles Michel har trukket sig, efter at han igår tabte en mistillidsafstemning. Afstemningen blev iværksat efter længere tids politiske skænderier om, hvorvidt Belgien skulle underskrive FNs migrantpagt, Global compact on migration, også kaldet Marrakech 2-aftalen.

Premierministerens beslutning om at underskrive pagten på vegne af belgierne koster ham dermed jobbet.

https://24nyt.dk/saa-skete-det-premierminister-maa-gaa-af-migrantpagt-har-kostet-ham-jobbet/8
Politik / Tjekkiets parlament skal nu drøfte et forbud mod islam
« Dato: December 18, 2018, 11:12:31 am »
Tjekkiets parlament skal nu drøfte et forbud mod islam, - det burde man også opfordre danske politikere til.De muslimske migranter i Europa kommer fra ”en kultur af mordere og religiøst had.”
Så skarpe faldt ordene, da Tjekkiets socialdemokratiske præsident, Milos Zeman, i 2015 var hovedtaler ved en anti-islamisk demonstration. Det skriver Kristelig Dagblads korrespondent fra Tjekkiet.

Islam er i dag en anerkendt religion i Tjekkiet, men med visse begrænsninger.
Således må muslimer her i modsætning til for eksempel i Danmark blandt andet ikke oprette skoler og afholde religiøse ceremonier i det offentlige rum.

Islam er en ideologi på linje med nazisme og fascisme

Og nu skal det tjekkiske parlament diskutere, om islam fortsat skal være en anerkendt religion i landet. (Kristeligt Dagblad)

Det er det indvandringskritiske og i øvrigt også EU-kritiske parti, Frihed og Direkte Demokrati, der står bag forslaget om at forbyde islam. Partiet har over 10 procent af stemmerne.

”Vi har foreslået, at alle ideologier, der fremmer had og vold, skal forbydes. En af de ideologier er islam. Og så er der fascisme og nazisme,” siger Jiri Kobza, der er parlamentsmedlem for Svoboda a pímá demokracie (SPD), som partiet hedder på tjekkisk, til avisen. Her er tre forskellige troværdige kilder der alle siger det samme, så er der frit valg.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/tjekkiets-parlament-diskuterer-forbud-af-islam

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/slovakia-bars-islam-state-religion-tightening-church-laws-robert-fico-a7449646.html

https://denkorteavis.dk/2018/forbud-mod-islam-tjekkiets-parlament-droefter-i-oejeblikket-om-islam-skal-forbydes-som-en-ideologi-paa-linje-med-nazisme-og-fascisme/


9
Angry Goy 2 tager udgangspunkt i at præsident Trump, youtuberen Pewdiepie og en række andre vigtige personligheder er blevet fanget af diverse venstrefløjs-kanaljer og det er op til spilleren(e) at redde dagen ved at samle en RWDS [højreorienteret dødspatrulje] og befri disse gidsler, og naturligvis udrydde det degenererede afskum der står i vejen for dette mål.Spillet er delt op i “akter” der forgår i forskellige bygninger, hver akt er delt op i etager man avancerer til med en elevator, og på hver etage er der en mængde fjender der skal skydes, slås eller på anden vis pacificeres. I første akt skal man kæmpe sig igennem horder af kommunister. Nogen kaster med flasker, andre slår med kæder eller røde faner, og som en sjov lille bonus er der kvindelige feminister der bare råber af dig med en megafon om dine “hvide privilegier” uden at anrette skade… Men på trods af deres ufarlige eksistens bliver man nødt til at dræbe dem, hvis man vil videre i spillet.

Når man klarer en akt får man at vide hvor hurtigt man gjorde det og der spiller et lille stykke film eller tale fra Onkel Overskægs eller hans samtid. Hvorimod når man dør toner teksten “Du fejlede i at redde vesten” frem og man ser/hører et stykke ubehageligt video- eller lydklip af for eksempel en nyhedsreportage om de pakistanske voldtægts-bander i Rotherham, England. Så hvis man vil beholde sit gode humør skal man sørge for at lade være med at dø. Alt dette kan man dog springe over.

I modsætningen til det første Angry Goy spil, er der mulighed for at vælge hvilken karakter man vil spille som, med hver deres egne våben og mængde af liv. Når man har spillet en omgang, om man så har vundet eller ej, åbnes der for flere karakterer som man så kan vælge til næste omgang. Man starter med at have mulighed for at vælge blandt andre Richard Spencer der, bevæbnet med en tiki-fakkel og en derringer pistol, er spillets måske svageste figur. Man arbejder sig igennem både radiovært Christopher Cantwell og danske Natt Danelaw der er rimelig stærke figurer. Til slut når man til religiøse personligheder som Odin (der af uransagelige årsager har et fuld-automatisk haglgevær), Jesus med bla. pisk, og Hitler der med mein-kampf miner, minigun og gas-apparat transportabel afluser, har spillets måske kraftigste arsenal.Der er også mulighed for lokal multiplayer for 2 personer, dette kræver dog 1-2 xbox joystick eller tilsvarende. Jeg har hverken passende joystick eller nogen jeg tænker der vil spille det med mig, så jeg må desværre lade multiplayeren stå uden yderligere beskrivelse.

Der står på menuen at spillet stadig er i beta, altså ufærdig, og jeg vil derfor undlade at kommentere på tekniske aspekter eller give en endelig vurdering. Design og variationen af våben, baner og karakterer er absolut superb, men når man har lært hvordan man skyder og undgår at blive ramt af fjendernes projektiler, er det bare et spørgsmål om at kværne igennem alle fjenderne. Man kan gøre det sværere for sig selv ved at vælge en svag figur, men ellers er spillet ret ligetil. Så det er værd at prøve men man får nok ikke mere end højst et par timer til at gå med at lege dødspatrulje.

Spillet er kun til windows og kan downloades gratis på  https://radicalagenda.com/ag/  Hele herligheden fylder under 500mb, så hvis man havde en masse gamle CD-R’er liggende, der jo som bekendt kan holde op til 700mb, så kunne man brænde kopier af spillet og donere dem til den lokale skole eller fritidsklub… Bare en tanke.

https://radicalagenda.com/ag/

https://dagensblaeser.net/2018/11/11/spilanmeldese-angry-goy-2/10
Fri Debat / DE GULE VESTE I DANMARK, - og resten af europa
« Dato: December 06, 2018, 10:35:51 am »

I Frankrig startede de gule veste med få mennesker som ville vise at de var utilfredse. Det bredte sig hurtigt og blev til kæmpe demonstrationer.

Hvad med at vi gør det samme. Er du utilfreds med Danmarks regering så gå med den gule vest?

Som flere administratorer skriver så har vi brug for handling og ikke diskussioner.
Folkebevægelsen De gule veste Danmark

https://www.facebook.com/groups/452595215271255/
11

RABAT, Marokko - En 16-årig dreng blev skudt i skulderen af en marokkansk Royal Navy-enhed, der åbnede ild mod en båd med mindst 50 migranter på vej mod Europa, sagde en militær tjenestemand onsdag.

Den 25. september slog medlemmer af den kongelige flåde til og skød mod en speedbåd der transporterede migranter, dræbte en 20-årig marokkansk kvinde og skadede tre andre.

Båden blev ført af to mænd fra Spanien, som i stigende grad er migranternes destination i europa.

Den seneste skudepisode fandt sted ved Atlanterhavskysten, nær Larache, omkring 90 kilometer (55 miles) syd for Tanger.

https://www.foxnews.com/world/moroccan-navy-fires-on-migrant-boat-wounding-teenager

Men burde det ikke være europa selv der forsvarede sine grænser i stedet for at betale andre for det grove arbejde ?

Der er da også noget helt galt når folk forhindres i at forlade et land, - rent bortset fra det også er imod menneskerettighederne, hvor der står at enhver har ret til at forlade et land, inclusive sit eget.

Det er derimod ikke noget galt i at nægte folk adgang til et land, - friheden til at vælge er nemlig også retten til at vælge fra, - ellers ville den ikke være meget værd.


12

Partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, vil lave en ny videoserie, hvor “ofre for samfundstabere” interviewes og deler deres historier.

Paludan siger til 24NYT, at han inviterer danskere, som ønsker at deles deres historier, til at kontakte ham, således at flest mulige hverdagshistorier fra det virkelige liv, om folk, som på den ene eller den anden måde chikanes af muslimske indvandrere, kommer frem i lyset.

Du kan kontakte Paludan via hans facebook-side: https://www.facebook.com/DanernesLys/https://24nyt.dk/video-paludan-vil-lave-videoserie-med-ofre-for-samfundstabere/


13
Fri Debat / Endelig er den her
« Dato: September 26, 2018, 02:53:36 pm »

14
Fri Debat / Kender i Generation Identitær
« Dato: September 14, 2018, 09:53:15 am »
De er unge og dannede. Danmarks nye højreradikale citerer Oehlenschläger og rekrutterer med Instagram-lækre aktioner.

Generation Identitær er, som du måske kan se, ikke en sædvanlig højrefløjsgruppe.

Aktivisterne marcherer ikke i gaderne, skaldede og i sorte bomberjakker med camouflagebukser. Den unge mand, der hængte skiltet om Oehlenschläger i København, var i nydelige sandfarvede bukser og brune læderstøvler. Han lignede enhver anden ung mand i Søndermarken den dag. Det er også sigende for bevægelsen, at en anden ung mand, der begår sig i miljøet, sagde til mig:

“Jeg ville ikke have noget imod at blive set med en fadøl til et af deres arrangementer.”

Generation Identitær har fået international opmærksomhed som ‘højrefløjens Greenpeace’.

Påstanden om, at “hvis man ikke er rød, når man er ung, har man intet hjerte. Hvis man ikke er blå når man er voksen, har man ingen hjerne” holder ikke i dagens Danmark. Ved skolevalget 2017 fik de borgerlige partier 55,3 procent af stemmer.

Ungdomsbevægelsen Generation Identitær, der ikke tager medlemmer ældre en 30 år, har formentligt gode vækstforhold i en tid, hvor mange unge søger tilbage til rødderne. Grænser og identitet – kulturel identitet – er in, grænseløshed og udviskning af nationale kulturer er yt. Generation Identitær rekrutterer deres tilhængere blandt unge, der med bekymring ser på den åbning af grænserne for uintegrérbare kulturer, der er fulgt i kølvandet på globaliseringen.Mens mange midaldrende sidder godt beskyttede rundt om i villakvartererne, mærker stadigt flere børn og unge konsekvenserne af den fejlslagne integration på egen krop. De røde lamper blinker over alt: I skolen og i nattelivet, på gaden og i avisernes overskrifter. Den unge generation er begyndt at tænke over, hvilket Danmark de og deres børn skal vokse op i.

Følg Generation Identitær Danmark på Facebook her.
https://identitaer.dk/Eller se nogen af deres mange youtube videoer her:

https://www.youtube.com/watch?v=wVyH1xqY63k

https://www.youtube.com/watch?v=9EMg5EM66zg


15

Video går viralt: Paris ligner en krigszone! Hårde kampe i gaderne med migranterhttps://www.facebook.com/thetommyrobinson/videos/701413850196331/?t=0

Der råbes ‘allahu akbar!’ i Kærlighedens By – Paris.

Denne video, viser, hvad der bedst kan betegnes som totalt krigslignende kaos på gaderne. Scener, som mest af alt ligner optagelser fra et borgerkrigshærget Syrien eller fra en palæstinensisk intifada på Vestbredden.

I virkeligheden er der angiveligt tale om fransk politi, som forsøger at kontrollere migranter i den franske hovedstad Paris.

Det er den engelske frihedskæmper, Tommy Robinson, der har lagt videoen på Facebook.
Sider: [1] 2 3 ... 10