Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 59
1
Politik / Løgne præsidenten
« Dato: Juli 17, 2018, 11:08:34 pm »
Trump siger i dag, at han "accepterer vurderingen fra ​​det amerikanske efterretningssamfund, at Rusland stod bag en kampagne af cyber-angreb, der havde til formål at påvirke resultatet af 2016's amerikanske præsidentvalg".

(that he accepts the assessment of the U.S. intelligence community that Russia was behind a campaign of cyberattacks intended to impact the outcome of the 2016 U.S. presidential election ...)

https://www.politico.com/story/2018/07/17/trump-now-says-he-accepts-that-russia-meddled-in-2016-election-726335

Hvordan kan nogen dog få sig til at støtte den løgnagtige præsident, som sagde det modsatte på mødet med Putin?

Han lyver hver dag for tiden - og det værste er, at han intet galt ser i at lyve.

Det må da være løgnere, som støtter ham - ikke sandt?2
Fri Debat / Kultiveret kød i den "fagre" nye verden
« Dato: Juli 13, 2018, 10:05:02 pm »
Overskriften hentyder til, at det er blevet muligt at dyrke kød til hamburgere, som ikke har siddet på en ko.Her er verdens første hamburger, som indeholder kød, der er dyrket i en næringsvæske ud fra stamceller fra en ko.

Det kostede 325.000 $ at lave den første burger, men hollandske Mosa Meat regner med, at kommerciel "dyrket" kød kan sælges omkring 2021 til omkring 11 dollar pr. Hamburger. Det lyder stadig dyrt, men i fremtiden vil det vel blive langt billigere, når metoden er mere udviklet.

Der skulle være store miljøgevinster ved at dyrke bøffer i laboratorier.

https://www.mosameat.com/

Jeg blev heldigvis født tidligere - er det noget for dig?


3
Samfund- & Kultur / Kongelige ordener
« Dato: Juli 13, 2018, 02:50:50 pm »
Kongehuset har fået en søgeside, hvor man kan søge på personer, der har fået kongelige ordener.

http://kongehuset.dk/modtagere-af-danske-dekorationer

Jeg går ikke vildt meget op i det, men det siger noget om modtagerne, og her er politikerne i det mindste interessante.Jeg prøvede lige, om den virker, og kunne se, at Kristian Thulesen Dahl er Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen.

Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen har vist ikke fået nogen ordener (endnu).


4
Politik / Trump hylder ”store fremskridt"
« Dato: Juli 13, 2018, 01:05:27 pm »
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1017446575474335744/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1017446575474335744&ref_url=http%3A%2F%2Fnyheder.tv2.dk%2Fudland%2F2018-07-13-trump-faar-brev-fra-kim-jong-un-kalder-det-store-fremskridt

I virkeligheden er der ikke sket andet i forhold til Nordkorea, end at Trump er begyndt at skamrose Nordkoreas leder, og at USA har stoppet miltærøvelser i området.

Der er ingen konkrete aftaler overhovedet - eller bare noget - der ligner noget konkret.


5
Fri Debat / Dhimmierne
« Dato: Juli 12, 2018, 05:56:07 pm »
Dhimmierne
6


"Vi lærte meget om hinanden og vores lande," sagde Trump. "Jeg lærte, han er en meget talentfuld mand" - "som elsker sit land meget".

Det er ikke USA's europæiske allierede Trump roser på den måde, men den nordkoreanske leders evne til at køre sit land i en ung alder.

Vi andre tror jo, at styret i Nordkoea er et af verdens brutaleste diktaturer, som har sultet sit eget folk for at skaffe penge til det magtfulde militær apparat - og at Kim Jong-un har myrdet sin halvbroder - Kim Jong-nam - med gift på et hotel i Malaysia.

"Han er meget talentfuld," sagde Trump og citerede Kims evne til at "overtage en situation, som han gjorde ved en alder på 26 år, og køre den og køre det hårdt."

“Peace for our time”

Trump har tweetet: "Der er ikke længere en atomtrussel fra Nordkorea"  :big_grin: :big_grin: :big_grin:Trumps tweet på engelsk: Just landed - a long trip, but everybody can now feel much safer than the day I took office. There is no longer a Nuclear Threat from North Korea. Meeting with Kim Jong Un was an interesting and very positive experience. North Korea has great potential for the future!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1006837823469735936

Der er godt nok forskel på fisk  :smile1:

https://www.washingtonpost.com/opinions/global-opinions/kim-jong-un-has-played-trump-like-a-stradivarius/2018/07/09/1c5592d4-8391-11e8-8f6c-46cb43e3f306_story.html?noredirect=on&utm_term=.c8082c5db4e0


7
Politik / Trumps kamp imod amning
« Dato: Juli 10, 2018, 11:19:14 am »
En beslutning om at tilskynde til amning forventedes at blive godkendt hurtigt og nemt af de hundredvis af regeringsdelegater, der i foråret var samlet i Genève til den FN-tilknyttede Verdenssundhedsforsamling.

Baseret på årtiers forskning siger beslutningen, at modermælk er det sundeste for børn, og at lande bør stræbe efter at begrænse unøjagtige eller vildledende markedsføring af modermælkserstatninger.

Så gik det galt

Amerikanske embedsmænd søgte at udvande beslutningen ved at fjerne sprog, der opfordrede regeringerne til at "beskytte, fremme og støtte amning" og en anden passage, der opfordrede politikere til at begrænse fremme af fødevarer [modermælkserstatning], som mange eksperter siger kan have skadelige virkninger for små børn.

Da det mislykkedes, kom amerikanerne ifølge diplomater og embedsmænd med trusler imod dem, der deltog i debatten. Ecuador, som havde foreslået at indføre foranstaltningen for at fremme amning, var den første til at befinde sig på korsvejen.

Hvis Ecuador nægtede at droppe beslutningen, ville Washington indføre sanktioner, og stoppe militær hjælpen til landet.

Ecuador faldt til patten, og sundhedsforkæmpere forsøgte at finde en anden sponsor til beslutningen om at fremme modermælk end Ecuador - men der var ikke nogen af de små lande, der turde.

Til sidst gik russerne ind for at indføre foranstaltningen - og amerikanerne truede dem ikke.

https://www.nytimes.com/2018/07/08/health/world-health-breastfeeding-ecuador-trump.html

Det tør Trump ikke stå ved, så han er faret i tasterne på Twitter

https://twitter.com/NYTimesPR/status/1016385867529773058
8
Politik / Brexit er endt i ren kaos
« Dato: Juli 09, 2018, 01:41:56 pm »
For få dage siden lykkedes det for premierminister Theresa May at vinde opbakning fra en dybt splittet, britisk regering.

I dag har den britiske brexitminister, David Davis sagt op med øjeblikkelig virkning.

Til Reuters fortæller den afgående minister, at han i mange situationer har været uenig med premierminister Theresa May i forbindelse med forhandlingerne om Storbritanniens exit fra EU.

Også Steve Baker, der er er underminister i det britiske brexitministerium, har ifølge regeringskilder trukket sig.

Den aktuelle kaos i den svage regering kommer oven i balladen om, at briterne ikke får lov til at stemme om udtrædelsesaftalen fra EU.

Hele forløbet bærer præg af uenigheder og manglende demokrati.

Briterne måtte godt stemme om udmeldelsen, men får ikke lov til at stemme om alternativet til EU - når det bliver forhandlet på plads. Hvis det altså bliver det.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/brexitminister-traekker-sig-fra-mays-regering-efter-uenigheder

9
Samfund- & Kultur / Personer der har skiftet til dansk statsborgerskab
« Dato: Juli 08, 2018, 10:58:15 pm »
På Danmarks Statistik kan man se, hvor mange der har fået dansk statsborgerskab efter ansøgning tilbage til 2006Der er i alt tildelt 70.509 nye danske statsborgerskaber efter ansøgning fra 2006 til 2018

Heraf har røde regeringer tildelt 7.252 nye statsborgerskaber.

De borgerlige regeringer har tildelt 63.257 nye statsborgerskaber.

Der er flere nye statsborgere, end jeg troede, men 2016 vejer jo tungt

Hvor mange er der mon i alt?10
Fri Debat / Flygtningenes forbilleder har været til fest
« Dato: Juli 08, 2018, 10:56:25 am »
Alle ved, at flygtninge er nogen svin, så nu har danskerne sat sig for at vise flygtningene, hvor godt et civiliseret folk opfører sigBadesøen på Roskilde festival er desværre lukket, fordi danskerne brugte den som toilet, men det er et af de små stød, som danskerne må tage imod. Det er garanteret de unævneliges skyld, for sådan noget gør arierne ikke. De holder sig, indtil de finder et civiliseret sted at forrette deres nødtørft, når de kommer hjem igen  :smile1:På trods af, at danskerne ellers er de allermest civiliserede af alle, så efterlader gæsterne sig dog underlige ting.

Dagen gryr på "store oprydningsdag"Folket, der ser sig selv som et forbillede for hele kloden, glemte et par småtingSkraldet bliver sorteret og ordnet, og det er der folk til at gøre


11
Fri Debat / Kulturfascisme
« Dato: Juli 06, 2018, 01:29:30 pm »
"Kulturfascisme" er et samlebegreb for holdninger og synspunkter præget af triviel politisk ukorrekthed

I starten var politisk ukorrekthed et forfriskende pust i en konform verden, men i dag er det den mest forudsigelige "politiske bevægelse" af alle.

Kulturfascisterne kan finde ud af at enes om modstand imod indvandring - og resten at deres politiske program går ud på at grine, når de spidder det etablerede samfund.

På grund af manglen på en egentlig politik, så kniber det med at blive repræsenteret i folketinget.12
Politik / Hvad med den etnisk danske kvinde, der er fange i Syrien?
« Dato: Juli 05, 2018, 02:08:35 am »
Hun og hendes to små børn har selvfølgelig et retskrav på at komme til Danmark, fordi hun er etnisk dansker og dansk statsborger.

Hun har bare ikke et retskrav på, at den danske stat gør noget ekstraordinært for at få hende til landet

I hvert fald vil adskillige partier ikke gøre noget for at hjælpe hende. Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og Det Konservative Folkeparti mener heller ikke, at man skal hjælpe børnene.

Med baggrund i denne historie forstår man jo godt, at der er nogen lande, som heller ikke vil tage deres egne statsborgere tilbage, når de bliver udvist fra Danmark.

Det er ikke en let problematik - vel?
13
Politik / Når præsidenten lyver
« Dato: Juli 01, 2018, 01:23:18 pm »
En mand er en mand, og et ord er et ord

Det er gode gamle danske værdier, som så mange desværre har forladt.

Kun meget få danskere bemærker det, når en præsident lyver, og det betyder intet for, om de er tilhængere af ham - eller ej.

Det kan jeg ikke forstå.

Danmark er ikke længere et land for gamle mænd

I går påstod Trump på Twitter, at han aldrig har opfordret republikanerne til at stemme for emigrations afstemningen i "the House" tidligere på ugen.

Alle amerikanere, som følger med i politik ved, det er løgn - for onsdag skrev han med store bogstaver på Twitter: "HOUSE REPUBLICANS SHOULD PASS THE STRONG BUT FAIR IMMIGRATION BILL, KNOWN AS GOODLATTE II, IN THEIR AFTERNOON VOTE TODAY, EVEN THOUGH THE DEMS WON’T LET IT PASS IN THE SENATE,"

og

"PASSAGE WILL SHOW THAT WE WANT STRONG BORDERS & SECURITY WHILE THE DEMS WANT OPEN BORDERS = CRIME. WIN!"

Jeg tror at Trump lyver, fordi forslaget fik så få stemmer, at han ser det som et nederlag.

Det som jeg ikke kan forstå, har kun indirekte noget med Trump at gøre - og det er - at så mange danskere fuldt ud accepterer løgne.

Hvad er der galt med de gamle danske værdier?


14
Historie / Historiske billeder
« Dato: Juni 30, 2018, 10:02:57 pm »

Familien Himmler Foto: Bundesarchiv

Det er svært at forestille sig, at den familie var så onde, når man ser det idyllige billede.

15
Politik / Endnu et masseskyderi i USA
« Dato: Juni 29, 2018, 12:16:54 am »
Mindst fem er døde og flere alvorligt sårede efter er skyderi på Capital Gazettes redaktion.

Da det er påkrævet, at man oplyser den etniske profil, vil jeg nævne, at som sædvanlig er gerningsmanden til masseskyderiet en hvid mand

Det bliver mere og mere påkrævet, at man indfører nogen restriktioner på skydevåben.

http://www.capitalgazette.com/news/breaking_news/


Sider: [1] 2 3 ... 59