Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 19
1
Debat om debatten / Er Kaj Vilhelmsen med her på debatten?
« Dato: Juni 15, 2019, 11:24:29 pm »
Kaj Vilhelmsen (f. 1950) blev på landsmødet i august 2013 præsenteret som nyt ledelsesmedlem. Han er desuden Danskernes Partis spidskandidat i Københavns Kommune og Region Hovedstaden ved efterårets kommunal- og regionsrådsvalg.

Det er langt fra første gang at Kaj Vilhelmsen opstiller som kandidat for et initiativ på den yderste højrefløj. Tværtimod har han mere end 25 års erfaring med at engagere sig i nationalistisk politik.

Kaj Vilhelmsen gjorde sin første optræden i forbindelse med Den Danske Forenings (DDF) stiftelse i 1987, hvor han fra september 1988 og et år frem sad i foreningens styrelse.

I november 1989 stillede han for første gang op til kommunalvalget i Københavns Kommune for Borgerlisten Stop Indvandringen sammen med en række andre medlemmer af Den Danske Forening.

I februar 1990 blev han og efterfølgende flere andre af de DDF-medlemmer, der var involverede i Borgerlisten, ekskluderet fra DDF.

Samme måned stiftede Kaj Vilhelmsen et nyt parti, Nationalpartiet Danmark (NPD), på et hemmeligt møde i Ringsted.

NPD var en sammensmeltning af en række forskellige fremmedfjendtlige lokallister. Partiet blev betragtet som værende nazistisk inspireret, og af samme årsag blev folk i DDF ekskluderet, såfremt de også var aktive i NPD.

Kaj Vilhelmsen var formand for det lille parti, og han forsøgte at stille op til Kommunalvalget i Københavns Kommune i 1993, hvilket mislykkedes, da partiet ikke havde indsamlet nok stillere.

I 1997 opstillede Kaj Vilhelmsen igen til kommunalvalg i København, denne gang for Fælleslisten Mod Indvandring, og senere for Fremskridtspartiet i København til folketingsvalget i 2001.

Kaj Vilhelmsen er desuden kendt for at drive den kontroversielle københavnske lokalradio, Radio Holger, der oprindeligt blev startet af NPD i 1994, og siden drevet af ham privat.

Kaj Vilhelmsen er to gange blevet dømt for overtrædelse af racismeparagraffen, i forbindelse med udtalelser, som han er fremkommet med i sine radioudsendelser.

Den første racismedom fik han dog i 2001, da han på Fælleslisten Mod Indvandrings hjemmeside havde offentliggjort en artikel, der bl.a. udtalte at »voldtægt af ikke-muhamedanske kvinder er en indgroet del af muhamedansk kultur.«

De to seneste tilfælde er sket i Radio Holgers udsendelser. Vilhelmsen fik i juni 2006 14 dages betinget fængsel ved Østre Landsret for følgende udtalelse den 21. juli 2005 som en reaktion på terrorbomberne i London i 2005:

»Der er kun to mulige måder at reagere på, hvis man skal forhindre denne bombeterror: Enten at fordrive alle fremmede muhamedanere fra Vesteuropa, så de ikke kan komme til at lægge bomber, eller at udrydde de fanatiske muhamedanere, dvs. at slå en betydelig del af de muhamedanske indvandrere ihjel. Det er naturligvis at foretrække at fordrive alle de fremmede muhamedanere fra Vesteuropa, for det er den humane løsning. Det er altså repatriering, vi må vælge. Men hvis vi intet gør, så fortsætter den muhamedanske terror.«

Den 2. august 2006 udtalte Kaj Vilhelmsen i en 10 minutter lang monolog i Radio Holger, at: »vort land er forvandlet til den tredje verdens affaldsplads« og »vi ønsker ikke noget bastardsamfund, hvor tilfældige fremmede kalder sig danskere«.

For disse udtalelser kvitterede Østre Landsret i januar 2010 med 30 dages ubetinget fængsel, en straf der blev skærpet pga. dommen fra 2006.

Som konsekvens af dommene fik Radio Holger i 2006 inddraget sin sendetilladelse for bestandigt. Radioen forsatte dog som internetradio frem til marts 2013, hvor Danskernes Parti opstartede deres internetavis Nationaldemokraten.dk.

Herefter stoppede Kaj Vilhelmsen sine radioudsendelser og blev i stedet en af de faste og mest aktive skribenter på Nationaldemokraten.

Allerede i august 2012 stoppede Kaj Vilhelmsen med at udgive sit månedlige internetmagasin Patrioten, der ellers havde eksisteret siden NPD-tiden, med den begrundelse fra Vilhelmsen, at det skete til fordel for en ny nationalistisk internetavis.

https://modkraft.dk/artikel/danskernes-parti-persongalleriet

2
Fri Debat / Køb din T-shirt her
« Dato: Juni 12, 2019, 01:05:02 pm »
Et rigtig godt projekt som en reaktion på den racisme, danskerne møder Nydanskerne med.  :smile1:

https://www.runforcover.dk/vare/159524-merchandise-alle-maa-vaere-i-danmark-t-shirt-hvid"TIL BØRN OG VOKSNE!

Måske er du eller nogle i din familie fra et andet land. Måske er du eller nogle i din familie muslimer. Måske er du nervøs for, om nogle bliver smidt ud? Den her kampagne er til dig. Til os. Den er faktisk til alle. For den handler om, at ingen skal være bange for, om nogle bliver smidt ud af Danmark. For alle må være i Danmark! Og dem, der taler om at smide en masse ud ad landet, er ikke særligt mange. De er meget få. Husk det, og sig det videre til dem du kender, der tænker på de her ting.

DJ Tanja Frkskov har sat gang i denne flotte kampagne "#allemåværeidanmark" fordi hun synes at retorikken i debatten er kørt helt af sporet herhjemme. - Det er Run For Cover enige i, og derfor støtter vi dette projekt. Spred budskabet. Især børn og unge skal forstå at Stram Kurs's planer ikke bliver til noget.

Alle pengene går direkte til projektet!"

3
Politik / Hvor høj er Lars Løkke?
« Dato: Juni 05, 2019, 11:36:10 pm »
Er der nogen, der ved det? Jeg synes, han ser så lille ud.

4
Politik / Tillykke til danmark - tillykke til demokratiet
« Dato: Juni 05, 2019, 10:47:39 pm »
Islamkritikken er for evigt smadret, og den sorte højrefløj er totalt lammet de næste mange årtier. df går under som parti i løbet af de næste ti år, og den ekstremistiske højrefløj vil derefter udgøres af nogle få tosser, før den forsvinder helt.


5
Debat om debatten / Nu hvor Anklageren er kommet hjem ...
« Dato: Maj 14, 2019, 11:43:48 am »
Nu, hvor vi igen kan glædes ved Anklagerens guldkorn, er der kun at spørge den gode Gubbi - kan vi ikke få like-knappen tilbage? Den har jeg altså savnet, nu hvor jeg har læst Anklagerens nye indlæg. :JC_doubleup:

6
Fra mig til dig / Velkommen tilbage til Anklageren
« Dato: Maj 11, 2019, 11:30:09 pm »
Jeg vil bare i al ydmyghed have lov til at sige velkommen tilbagen til Anklageren. Det er så godt at se dig igen her på siden. Jeg tør nok sige, at vi er mange, der har savnet dig. Nu kan forummet nok blive sig selv igen, hvor vi igen har en humanistisk og fornuftig leder som sidens ansigt udad til, danmarks bedste debattør. Og så er det da perfekt timet nu, hvor danmark igen får en rød regering. Intet kunne være mere perfekt. Jeg vil i hvert fald godt stå frem og sige, at jeg har savnet dig, og jeg ser frem til dine mange begavede og skarpe indlæg i tiden fremover. Tak for dig!  :JC_doubleup:

7
Fra medierne / Hvor høj er Lars Løkke?
« Dato: Maj 09, 2019, 08:20:58 am »
Hvor høj er han? Jeg synes, han ser så lille ud.

8
Samfund- & Kultur / Stadig mere racisme
« Dato: Maj 03, 2019, 09:57:44 pm »
Det forlyder, at en Muslimsk mor, der kom gående på Tagensvej i København i går, blev overfaldet af nogle danske racister. De skulle angiveligt have sparket moren ned og kastet barnevogn med barn ned ad en skrænt. Det er de metoder, vi som danskere, møder forfulgte Muslimer med. Grib dog i egen barm, kære venner, og find det åbne danske frisind frem, og byd de mange fremmede velkommen. Dyrk da kærligheden i stedet for hadet. Hvor Islam hersker, har mennesker fred i hjertet.

 :aww: :Cherna_29:

9
Vi ser i øjeblikket den sorte højrefløj sole sig i angrebet på Sri Lanka, da de har brug for at kunne vise, at kristne er forfulgt, men det er dog en analyse, som blandt andet Obama og Clinton ikke er enig i, herfra lyder det nemlig, at der slet ikke er tale om kristne. Og det gør jo unægteligt noget forskel for de nationale, for så falder deres fortælling om de "stakkels" forfulgte kristne pludselig til jorden. Der var altså ikke noget om den historie, så lad os glemme det og komme videre.  :big_grin:

https://www.amgreatness.com/2019/04/22/why-are-liberals-avoiding-calling-the-victims-of-terrorist-attacks-in-sri-lanka-christians/

10
Fri Debat / Rasmus Paludan er jaget vildt
« Dato: April 17, 2019, 08:02:34 pm »
Fra Berlingske tidende:

Både såkaldt utilpassede unge og folk fra bandemiljøet på den københavnske vestegn er tilsyneladende meget opsatte på at gå i konfrontation med Rasmus Paludan.

Dette er en del af baggrunden for Københavns Vestegns Politis beslutning tirsdag om at forbyde en demonstration af Paludan, der har stiftet partiet Stram Kurs.

Oplysningen kommer fra politiinspektør Mogens Lauridsen tirsdag aften.

- Vi modtog adskillige informationer fra forskellig side om, at rigtigt mange af vores utilpassede og nogle fra vores bandemiljøer ville prøve at have fat i ham, siger han.

Og det uanset, hvor Rasmus Paludan ville gennemføre sin demonstration.

Dertil kom de alarmerende informationer fra Københavns Politi om blandt andet fundet af en skarp håndgranat.

- Hvis det er den slags midler, man overvejer at bringe i anvendelse, så er både Rasmus Paludan og alle andre i nærheden af ham i farezonen, siger Mogens Lauridsen.

Han bekræfter, at der dermed er en potentiel risiko for nogens liv.

- Truslen mod ham som person og Stram Kurs' arrangementer var større, end da vi gav tilladelse til en demonstration, konkluderer politiinspektøren.

Indgrebet løber frem til klokken 15 onsdag, og Paludan har svaret igen ved at sige, at han agter at demonstrere i politikredsen igen klokken 15.01.

Dette har Københavns Vestegns Politi imidlertid ikke fået nogen skriftlig anmeldelse om tirsdag aften, lyder det fra Mogens Lauridsen.

- Når vi modtager den, vil vi vurdere situationen på ny, siger politiinspektøren.

https://www.berlingske.dk/samfund/folk-fra-bandemiljoeet-er-ude-efter-stram-kurs-stifter?fbclid=IwAR1GyMb_7Pr5nAKO9ARdGXDOhjcYCID1SpljsoQSYdCAxRUMMoolnGK-eXY

:dance3: :JC_you_rock: :JC-hysterical: :JC-LOL:

11
Fri Debat / Om den rette udtale af ordet "Islam"
« Dato: Marts 17, 2019, 11:11:42 pm »
Der er åbenbart nogen usikkerhed om, hvordan ordet "Islam" skal udtales, idet en del - måske især højreorienterede - udtaler det med tryk på første stavelse: IS-lam. Denne udtale er imidlertid forkert. Trykket skal ligge på anden stavelse, der skal trækkes ud og gøres lang, sådan at det bliver en lang, blød og lækker lyd, "Islaa-am". Det er så kønt at høre på, man kan virkelig høre, at det er noget meget vidunderligt.

12
Fri Debat / Nu mangler vi Rudi på banen
« Dato: Marts 16, 2019, 07:15:58 am »
Rudi har ikke været meget for at kommentere på det frygtelige, nazistiske terrorangreb i New Zealand.  :angry: Må vi få lov at høre, Rudi, støtter du angrebet, eller tager du afstand fra det? Sådan som du plejer at føre dig frem herinde, synes jeg nok, at du skylder os et svar!  :angry:

Sådan et forfærdeligt angreb ét sted i verden er et angreb på Muslimer i hele verden. Allah vil få jorden til at åbne sig under gerningsmændene og deres støtter og drikke deres blod!

13
Samfund- & Kultur / Kan I forestille jer et Islamisk danmark?
« Dato: Februar 21, 2019, 10:39:00 pm »
Jeg synes, det på mange måder er så spændende at leve i vores tid, hvor man endnu ikke med sikkerhed kan sige, hvilken vej vinden blæser. Jeg taler selvfølgelig om, hvorvidt danmark ender med at blive en Islamisk nation - ja, et Kalifat, kunne man vel godt kalde det. Der er jo statistikere og fremtidsforskere, der mener, at der med tiden vil blive Islamisk flertal her i landet, og jeg tror altså også, at der vil ske noget helt specielt, når først 51% af befolkningen er blevet Muslimer. Ja, så vil resten hurtigt følge med, fordi man ikke ønsker at stå uden for de mange fordele, der er ved at være Muslim i et Islamisk samfund. Jeg tror, der vil sænke sig en ro over landet. Man vil opleve, hvordan de mellemmenneskelige relationer vil blive varmere og mere ægte. Mennesker vil ikke længere lyve eller strides. Det er noget meget smukt. Der vil komme tætte bånd til de Mellemøstlige riger, hvor kulturerne vil flyde frit uden hensyntagen til menneskeskabte grænser. Det er en slags paradisisk tilstand, hvor mennesket virkelig kan opfylde sit potentiale. Hvad synes I andre om sådan en fredfyldt fremtid? Jeg ville gerne have, at alle mennesker i hele verden var Muslimer.

 :aww: :Cherna_29:

14
Hele danmark elsker Tove Manswell - og det er ikke uden grund, for hun er altså en herlig ældre dame, der har et moderne syn på det meste. Om klimakrisen lyder det:

"Jeg tænker, at det er for sent, eller det er i hvert fald meget sent, at vi vågner op, og de kan jo ikke vågne op de der politikere. Det er dybt alvorligt."

Og så kender hun det Islamiske sindelag, som hun beskriver sådanne:

"Muslimerne, det er de venligste mennesker i verden. Hvis du har brugt alle dine penge og står med håret ned ad nakken, som jeg gjorde, da jeg var ung, tager de dig ind og giver dig mad."

Og hvor har hun dog ret, den venlighed, som den Islamiske verden viser resten af verden - man ser ikke noget lignende andre steder i verden.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/98-aarige-tove-jeg-ryger-hash-hver-dag


15
Politik / Ole Stephensen er død - 63 år
« Dato: Februar 06, 2019, 10:08:18 pm »
Journalist Ole Stephensen er død onsdag aften i sit hjem i Gentofte uden forudgående sygdom. Han blev 63 år.

Det oplyser familien til Ritzau.

Han mistede bevidstheden omkring klokken 18.30. Trods hurtig indsats fra redningsfolk og læger lykkedes det ikke at genoplive ham.

Ole Stephensen efterlader sig sin hustru og to døtre på henholdsvis 19 og 21 år.

Ud over at være journalist var han kommunalpolitiker i Gentofte Kommune for De Konservative.

Selv om Ole Stephensen er uddannet journalist, var han i høj grad også kendt for sine evner på filmlærredet.

Hans karriere på filmlærredet blev skudt i gang i 1985 i rollen som den godmodige Walter i de tre "Walter og Carlo"-film med Jarl Friis-Mikkelsen.

Også på tv blev han kendt - blandt andet for sin værtsrolle sammen med Suzanne Bjerrehus i "Eleva2ren" på TV2. Senere var han gennem ti år vært på "Go' Morgen Danmark" på samme kanal.

Ole Stephensen har desuden haft sit eget produktionsselskab.

https://ni.dk/ni-news/transform-article.php?ID=13c5c519-5437-4ba3-8ac0-3c2d979f9fdc

Sider: [1] 2 3 ... 19