Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 18
1
Fri Debat / Mens du sov: Muslimer tog skraldet på Rådhuspladsen
« Dato: Januar 02, 2019, 07:49:04 am »
 - Det er en vigtig del af Islam, at man er loyal over for det samfund, man er en del af, lyder det fra Muslimer For Fred.

Solen var knap nok stået op efter nattens store nytårsfester.

Men på Rådhuspladsen i København var der allerede liv igen mellem krudt, knuste flasker og konfetti, hvor gule veste samlede fyrværkerirester op.

Det er gruppen Muslimer For Fred, der har gjort det til en tradition at samles om at få gjort Rådhuspladsen i København pæn igen efter nattens fest.

Det samme gør de på Rådhuspladsen i Aarhus og ved moskeen i Hvidovre.

Og i år var de for første gang på gaden i Nakskov.

- Det er en vigtig del af Islam, at man er loyal over for det samfund, man er en del af, siger Imad Malik, der er talsmand for Muslimer for Fred, til TV 2.

Startede som en lille tradition

Derfor har Muslimer For Fred siden 2012 samlet skrald ind på Rådhuspladsen i København nytårsdag.

Den morgenfriske tradition stammer faktisk fra Hvidovre og blev startet af medlemmer af menigheden i Danmarks første moské, Nusrat Djahan-moskéen.

- Der var bare for rent i Hvidovre og for mange, der gerne ville deltage, forklarer Imad Malik.

Inspirationen fandt de i lande som Tyskland og Storbritannien, og også i vores nabolande, Sverige og Norge, går muslimer i dag på gaden for at gøre rent.

"Hverdagshelte"

Det er både børn og voksne, der er med til at rydde op. Og for første gang dukkede der i år et par frivillige op, som ikke er medlemmer af menigheden i Hvidovre.

De frivillige mødes først til morgenbøn klokken 6 og tager derefter i samlet flok ud og samler krudt og skrald.

- Det startede som en tradition om at gøre noget godt for andre, siger Imad Malik.

- Men vi er også glade for, at det har skabt et andet og mere positivt fokus på muslimer, end det man mest ser til hverdag.

Men snart spredte den sig til andre dele af Danmark i takt med, at gruppen af frivillige voksede.

De frivillige mødes først til morgenbøn klokken 06 og tager derefter i samlet flok ud og samler krudt og skrald. Og på sociale medier er opbakningen stor. Ord som "hverdagshelte" og "respekt" er en sidevogn til de flestes kommentar med et "tak".

Muslimer For Fred er glade for opbakningen og understreger, at alle er velkomne - selv om de godt ved, at det starter for tidligt for de fleste festramte mennesker i Danmark.

- Men vi har jo heller ikke drukket alkohol i nat, så vi klarer det nok, siger talsmand Imad Malik med et grin.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-01-01-mens-du-sov-muslimer-tog-skraldet-paa-raadhuspladsen?fbclid=IwAR2YScffvA9H6QKEW3W2zShv7Tf3gHluxftL3xGJ_fvtE2twHdRsC38wge0


2
Fri Debat / Den positive Islam-tråd
« Dato: December 17, 2018, 11:20:50 pm »
Jeg synes, der skrives så meget hadsk herinde fra den sorte højrefløj om Islam, men jeg vil gerne være med til at bringe et mere nuanceret billede, så denne tråd er til, man kan poste om alle de fantastiske ting ved Islam. Jeg vil gerne selv lægge ud med et klip, der omhandler den Muslimske livsglæde og åbenhed:


Man skal godt nok være en meget sur gammel mand for ikke at komme til at smile af det her.

3
Fra medierne / Racismen når nye højder
« Dato: December 14, 2018, 01:15:55 pm »
Saksede lige nogle udpluk fra en avisartikel:

"En dygtig og højtuddannet Nydansk, som altså tilfældigvis går med Burka, er blevet nægtet ansættelse i en vuggestue i Aarhus, selvom vuggestuen længe har haft besvær ved at at finde en til pladsen.

I den danske offentlighed er det åbenbart ikke den åbenhed og accept af vores forskellighed, der skal til, for at man kan arbejde, som den man er, i en dansk vuggestue. Kvinden, der ønsker at være anonym, udtaler:

"Jeg er uddannet psykolog, men har ikke kunne finde arbejde inden for mit felt, nu prøvede jeg så at søge denne stilling, men jeg blev mødt med et krav om, at jeg ikke kunne være iklædt burka i min kontakt med børnene. Det er så ærgerligt, synes jeg."

Vi går glip af rige menneskelige ressourcer her, fordi vi som danskere ikke kan tolerere et lille stykke stof.

Imens leder vuggestuen fortsat efter en pædagogmedhjælper, der kan udfylde pladsen, og de store tabere i denne ulykkelige sag er børnene."

Nå, så har hørefløjen da fået det, som de ville have det.  :bad:

4
Fra medierne / Kender I foreningen Stop Diskrimination.?
« Dato: December 05, 2018, 07:24:45 am »
Super godt interview med Stop Diskrimination om den nazistiske kz-lejr på Lindholm. Se lige hvordan værterne ikke engang får et ben til jorden. Den diskussion har vi på den gode side vundet lige fra starten!  :aww: :Cherna_29:

https://www.facebook.com/24syv/videos/2236737799930815/

6
Fri Debat / Flypassagerer handlede med hjertet
« Dato: Oktober 21, 2018, 08:17:56 am »
I Storbritannien blev en ung somalisk dreng reddet fra at blive udvist, da en gruppe flypassagerer handlede resolut - og med hjertet - og simpelthen krævede, at barnet fik lov at blive. Så Nu er han trykt og godt tilbage i hjemlanden Storbritannien, hvor de er forpligtet at tage sig af ham.

https://www.document.dk/2018/10/15/flypassagerer-hindrede-deportation-af-somalisk-voldtaegtsmand/

 :aww: :Cherna_29:

8
Samfund- & Kultur / Integrationsydelse på kant med Grundloven
« Dato: Oktober 17, 2018, 11:42:25 pm »
En ny rapport fra Institut for Menneskerettigheder konkluderer, at nogle familier på integrationsydelse er så hårdt økonomisk pressede, at det kan føre til brud på Grundloven, der sikrer borgerne ret til et eksistensminimum.

Eksempler fra rapporten:

- Forældre, der ikke spiser morgenmad for at have råd til mad til børnene.
- En kvinde hvis tandkød er begyndt at rådne pga. en knækket tand og ikke har råd til at gå til tandlægen.
- En 12-årig pige, der ikke kan få briller, da familien ikke har råd.

https://www.radio24syv.dk/programmer/55-minutter/36553887/integrationsydelsen?start=0&fbclid=IwAR2k9B7QwoXI_LB3PICXLghe3GqXyygbxLpoQTXskyFZax07ekgJVSMEQBw

Hvis det stod til mig blev integrationsydelsen afskaffet, og i stedet fik de pågældende borgere en Trykhedsydelse på 30.000 - 35.000 før skat.  :aww: :Cherna_29:

9
Flere end 100 tyske betjente har deltaget i en større aktion, hvor seks mænd er anholdt.

Tyske myndigheder mener at have optrevlet en "ultrahøjreorienteret terrororganisation", skriver nyhedsbureauet AP.

I en større politiaktion med over 100 betjente involveret er seks mænd anholdt. Ifølge den tyske anklagemyndighed har de seks mænd været med til at danne gruppen "Revolution Chemnitz".

Gruppen blev dannet sammen med en syvende mand, som politiet anholdt i sidste måned. Ifølge tyske anklagere havde gruppen planer om angribe politikere og embedsmænd.

Alle seks mænd er mellem 20 og 30 år. Anholdelserne er foretaget i delstaterne Sachsen og Bayern.

Forfulgte terrormål
Chemnitz tiltrak sig opmærksomhed, da en større demonstration i august gik gennem byen.

Det skete i protest mod et drab, der angiveligt blev begået af en asylansøger.

- På baggrund af de informationer, som vi har indtil videre, så tilhører de mistænkte miljøjet af skinheads, nynazister og hooligans i området omkring Chemnitz. De opfatter sig selv som ledende skikkelser på den ekstremistiske højrefløj i Sachsen, siger anklagemyndigheden i en erklæring.

Politiet siger, at de under efterforskningen har fundet håndgribelige tegn på, at organisationen forfulgte "terrormål". Medlemmerne havde blandt andet planlagt at skaffe sig halvautomatiske geværer.

Fem af de anholdte angreb og sårede udlændinge i Chemnitz den 14. september med glasflasker, knojern og strømpistoler.

http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-10-01-tysk-politi-anholder-gruppe-for-planer-om-angreb-pa-udlaendinge

 :aww: :Cherna_29:

10
Samfund- & Kultur / Til de unge mennesker: Bliv medlem af AFA!!
« Dato: September 26, 2018, 11:51:36 pm »
Om AFA
Antifascistisk Aktion i Danmark startede efter et bombeattentat i Søllerødgade på Nørrebro den 16. marts 1992 hvor en ung anti-racist blev dræbt. Antifascistisk Aktion (AFA) opstod dels af ønsket om at være på forkant med lignende begivenheder, og dels af et voksende behov for en stærkere antifascistisk organisering.
I over tyve år har vi været aktive i kampen mod racisme og nazisme. Igennem aktioner, demonstrationer, kampagner, forebyggelse, hjemmesider og koncerter har vi været med til at skabe en antifascistisk kultur og bevægelse. Den nazistiske bevægelse i Danmark er stærkt skrumpet ind og splittet i forskellige fraktioner. Hver gang nazisterne har forsøgt at markere sig eller marchere i gaderne, har vi sammen med tusindvis af andre antinazister stoppet dem. Det er dog vigtigt ikke at lade dem ude af syne og møde dem med modstand hver gang de forsøger at sprede deres had!

For kontakt, se: http://www.antifa.dk/

 :aww: :Cherna_29:

11
Samfund- & Kultur / Kender I Ateistisk Selskab?
« Dato: September 15, 2018, 05:08:32 am »
FORENINGENS FORMÅL
 
1. at være en forening for ikke-troende

2. at arbejde for en total adskillelse mellem religion og stat, således at alle mennesker ligestilles uanset deres religiøse synspunkter og verdensbillede

3. at oplyse offentligheden om det ateistiske synspunkt og derved mindske fordommene imod ateister

4. at opfordre folk til at tænke kritisk og selvstændigt om liv og eksistens

5. at støtte dem, der i en overvejende religiøs verden ønsker at forholde sig til deres tvivl og skepticisme overfor religion og anden overtro

6. at arbejde for udbredelsen af et naturalistisk verdensbillede, der bygger på kritisk tænkning og den videnskabelige metode.

Vi har simpelthen haft så godt et samarbejde med Ateistisk Selskab, og kampagnerne virker, for der er så mange, der melder sig ud af folkekirken. Jeg vil gerne opfordre så mange som muligt til at melde sig ud af folkekirken, og her er det lige vand på min mølle med sådan en forening.  :smile1:

http://ateist.dk

12
Fri Debat / sverigedemokraternas sammenbrud
« Dato: September 10, 2018, 10:09:35 pm »
sverigedemokraterna havde sat et succeskriterie på 30% af stemmerne, og nu står de til at få 16-17%  :big_grin: De er med andre ord ét stort flop! Ingen vil samarbejde med dem, så det er ren stemmespild - de mennesker kunne ligeså godt have skyllet deres stemmeseddel durk ud i lokummet! Jeg er glad for, at de ansvarlige svenske politikere ignorerer 17% af befolkningen, for det kan man betragte som en slags folkeopdragelse.  :smile1: Jeg fulgte naturligvis med på svensk TV på valgaftenen - lagde I mærke til, at det var en Nysvensk studievært, der interviewede tre Nysvenske gæster - det var lige noget, der passede ind i mit kram.

 :aww: :Cherna_29:

13
Fri Debat / Carsten Jensen - ham skal vi altså være glade for
« Dato: September 05, 2018, 07:28:09 am »
Den gode Carsten Jensen blander sig i den svenske valgkamp, hvor han gennem en række kronikker i aviserne advarer mod danske forhold. Selv udtaler han om sagen:

"- Jeg anser det nærmest for en samfundspligt i disse år at udstille Danmarks deroute", og der er mange andre gode formuleringer. Jeg synes, det er så fint, at han taler danmark ned og virkelig udstiller den frygtelige nation, som vi er, af slimede kældermennesker og umenneskelige monstre, kan man nærmest sige.

Carsten Jensen er den vigtigste stemme, vi har, når det kommer til at præsentere hvad danmark er i udlandet.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/dansk-forfatter-blander-sig-i-svensk-valg-og-faar-skarp-kritik-af-danske-politikere

14
Politik / Canada tvinger Saudiarabien til at stoppe medicinsk behandling
« Dato: August 08, 2018, 07:19:19 am »
Den grimme racisme viser endnu engang sit ansigt, og nu er det Canada, der sørger for, at Saudiarabiske borgere måske dør.  :JC_doubledown:

https://hsfo.dk/udland/Saudi-Arabien-stopper-medicinsk-behandling-af-borgere-i-Canada/artikel/180927

 :aww: :Cherna_29:

15
Politik / Indvandrere lever længere end etniske danskere
« Dato: Juli 16, 2018, 10:04:15 am »
Ældre artikel efterhånden, men den fortjener at blive delt så ofte som muligt.

"Mindre fedt, røg og alkohol kan være forklaringen på, at indvandrere fra ikkevestlige lande lever to år længere end etniske danskere."

I venskabsforeningen har vi også altid gjort meget ud af at fremhæve de positive sider af indvandringen, og dér passer en artikel som denne lige ind i mit kram!

https://politiken.dk/indland/art5415463/Indvandrere-lever-l%C3%A6ngere-end-etniske-danskere

 :aww: :Cherna_29:

Sider: [1] 2 3 ... 18