Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 20
1
Videnskab / Turkmenistan har ingen smittede
« Dato: April 01, 2020, 11:17:36 am »
Godt nyt fra det Islamiske land, Turkmenistan – hvor man ved Allahs hjælp ikke har nogen smittede. Og det understreger jo blot, at corona er Allahs straf over de vantro.

https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-04-01-turkmenistan-forbyder-ordet-coronavirus

2
En kæmpe sejr for demokratiet, det åbne sind og multikulturen!  :big_grin:  :dance3: :JC-LOL:

Partiet Stram Kurs med Rasmus Paludan i spidsen er udelukket fra at samle vælgererklæringer til og med den 23. september 2022.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-03-31-partiet-stram-kurs-udelukkes-fra-at-samle-vaelgererklaeringer

Og nu mangler vi bare, at Paludan bliver straffet hårdt - da han jo har overtrådt loven. Bare ærgerligt, hva' nazister?  :LaieA_013:

3
-

4
Samfund- & Kultur / Den kloge narrer den mindre kloge
« Dato: Marts 29, 2020, 04:03:09 pm »
Fint handlet af yngre Nydansker.  :aww: :Cherna_29:

Politiet efterlyser nu 20-årige Jasser Yasser Ibrahim fra Tilst.

For at sige "corona" og hoste op i ansigtet på to betjente er en ung mand søndag blevet varetægtsfængslet af en dommer i Retten i Aarhus.

Men under transporten tilbage fra retten til politigården lykkedes det ham at stikke af.

Derefter har Østjyllands Politi udsendt en offentlig efterlysning i håb om at få hjælp til at lokalisere ham igen.

Tankeløs og hensynsløs adfærd
- Angrebet mod de to politifolk er udtryk for en fuldstændig tankeløs og hensynsløs adfærd. Betjentene varetager en samfundskritisk opgave på et tidspunkt, hvor vi befinder os i en meget alvorlig situation, og det er helt uacceptabelt, at de skal mødes med sådan et angreb, mens de arbejder for at sikre, at andre kan blive derhjemme, siger anklager Jacob Gents og fortsætter:

- Som samfund har vi en forpligtelse til at yde dem en særlig beskyttelse i denne tid. Derfor er jeg meget tilfreds med, at retten var enig med anklagemyndigheden i, at der var grundlag for en varetægtsfængsling.

Stoppet i rutinekontrol
Natten til søndag foretog en patrulje i Aarhus en rutinekontrol af en bil, som 20-årige Jasser Yasser Ibrahim sad som passager i. I den forbindelse opstod der uenigheder mellem betjentene og Jasser Yasser Ibrahim, da han, imod politiets anvisninger, steg ud af bilen.


Den unge mand råbte ”corona”, hvorefter han på kort afstand først hostede mod den ene betjents hoved og derefter vendte sig rundt og hostede mod den anden betjent.

Jasser Yasser Ibrahim blev anholdt og sigtet for straffelovens § 119, stk. 1 – vold mod polititjenestemand. Han blev søndag formiddag klokken 10.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Jasser Yasser Ibrahim kærede byrettens kendelse til Vestre Landsret.

Stak af ved ankomsten til politistation
Efter grundlovsforhøret skulle Jasser Yasser Ibrahim køres retur til politigården i Aarhus. I den forbindelse lykkedes det ham at stikke af fra politiet, da de ankom til hovedpolitistationens indgang ved Sønder Allé kort før klokken 12.

Østjyllands Politi har haft en massiv eftersøgning i gang for at finde Jasser Yasser Ibrahim, men foreløbigt uden held. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp.

Jasser Yasser Ibrahim er fra Tilst og beskrives som 20 år, mellemøstlig af udseende, 180 centimeter høj, almindelig af bygning, mørk i huden, sort hår og korte skægstubbe. Han er iført en blå dynejakke og blå cowboybukser.

https://nyheder.tv2.dk/krimi/2020-03-29-anholdt-for-at-hoste-betjente-i-ansigtet-paa-vej-fra-retten-stak-han-af

5
Samfund- & Kultur / SÅ BLIV DOG KASSEDAME!
« Dato: Marts 29, 2020, 02:20:57 pm »
Fra den gode Carsten Jensens Facebook-side. Som Muslim er jeg naturligvis enig i, at vi ikke skal gøre noget for at bekæmpe Coronavirussen, og det er fordi, det er Allahs straf til de vantro.  :aww: :Cherna_29:

Adlyder vi staten blindt her under Corona-krisen? Er vi på vej til at blive de bøjede rygges land, hvor al opposition er død? Lever vi allerede under autoritære tilstande, og står den totalitære stat og tramper sig varm lige rundt om hjørnet?

Hvorfor tager vi det ikke afslappet ligesom svenskerne? De ligner pludselig frihedselskere. Men det var jo danskernes monopol. Så hvad er vi nu?

Før var vi helt tykke i hovedet af skepsis over for eksperterne. Nu tager vi dem pludseligt så alvorligt, at de med deres anvisninger er i stand at diktere vores bevægelser i dagliglivet. Hvad er der sket?

Ordet ekspert er ofte blevet misbrugt. Hvem som helst med fast arbejde og en nødtørftig akademisk uddannelse har i de senere år kunnet præsentere sig som ekspert i medierne, skønt deres udsagn ved nærmere eftersyn ofte ikke var andet end forklædte politiske holdninger eller personlige idiosynkrasier. Skepsissen over for den type eksperter er et demokratisk sundhedstegn.

6
Politik / Aldrig har forholdene været bedre for Islamiske indvandere
« Dato: Marts 15, 2020, 01:37:31 pm »
Vi ser i øjeblikket en situation, hvor det kun er de Islamiske indvandrere, der har lov til at trænge ind i landet - mens alle andre afvises. Det er en meget privilegeret situation, som vi skal sørge at udnytte, så der kommer flest mulige Muslimer til landet i disse usikre tider. Det er en meget stor gave, at landet på mange måder er rystet i sin grundvold og mange er bange og skræmte, der er ikke mange politiressourcer, og de få der er, er optaget af at yde transportservice til de mange nyankomne Muslimer - det er da fornemme forhold.  :big_grin: Vi kan jo lige så godt indrømme det - samfundet ændrer sig meget hurtigt nu, og vi Muslimer skal selvfølgelig udnytte situationen og usikkerheden til egen fordel.

  :aww::Cherna_29:

7
Fri Debat / Forsamlingsforbuddet gælder selvfølgelig ikke os Muslimer
« Dato: Marts 12, 2020, 02:21:20 pm »
Det vi ser nu kan vi små mennesker ikke påvirke, det er Allahs vilje. Det giver derfor heller ikke mening med et forsamlingsforbud - det er alligevel ude af vores hænder.

Muslimer i hele danmark, saml jer til bøn, saml jer i fællesskab og spred glæde i jeres klaner. Tag ansvar. Find sammen og fryd jer over Allah, som straffer de vantro!

8
Politik / Når racismen viser sit hæslige ansigt
« Dato: Februar 27, 2020, 11:05:13 pm »
Racisme er det laveste der findes (herinde repræsenteret ved Rudi og hans mange, mange profiler), og mens vi burde tage imod de stakkels flygtninge med åbne arme, så ser vi her, hvordan nogle betjente forsøger at dræbe en stakkels mor med sit lille barn - ved at smadre dem mod togskinner og overlade dem til en krank skæbne. Sådan er de - de højreorienterede, de borgerlige, racisterne. Dem må og skal vi bekæmpe med alle midler.


9
Samfund- & Kultur / Det er meget enkelt
« Dato: Oktober 18, 2019, 11:29:01 am »
Det er sådan set meget enkelt: Jeg og Anklageren er IKKE den samme - I kan  da selv se, at han skælder ud på mig, så det er jo et bevis på, at vi IKKE er den samme!

10
Religion-& Filosofi / Fanødragten
« Dato: Oktober 12, 2019, 11:12:26 pm »
""Fanø Dagbog" er en udstilling med kæmpe fotos, som viser fanødragtens funktion og betydning. Udstillingen, der kan ses frem til 18. november, imponerer og bevæger de mange gæster. Én beklædningsgenstand i den traditionelle klædedragt, den såkaldte strude, beregnet til at beskytte for sand og blæst dækker hele underansigtet til." :aww: :Cherna_29:

11
Fra mig til dig / Til murersvenden
« Dato: Oktober 10, 2019, 06:32:28 pm »
Jeg har sendt dig en privat besked.

12
Fri Debat / Indvandrere lever længst
« Dato: Oktober 05, 2019, 09:07:53 am »
Den har været oppe at vende før, men jeg fandt en artikel om det, som jeg ikke tidligere har læst, så jeg bringer den lige her.

"Indvandrere fra ikke-vestlige lande bliver ældre end etniske danskere, viser ny analyse. Ifølge integrationsministeren kan det billede, som analysen tegner, både aflive myter og skabe grundlag for ny værdikamp."Blandt andet lyder det:

"Indvandrere med ikke-vestlig baggrund lever længere end etniske danske mænd og kvinder. Det viser en ny analyse fra Ankestyrelsen, som offentliggøres i morgen. Nærmere bestemt kan 65-årige indvandrere fra bl.a. Mellemøsten, Afrika og Fjernøsten forvente at leve cirka et år længere end etniske danskere og indvandrere med vestlig baggrund."

For mig er det en positiv ting, at afrikanske og mellemøstlige indvandrere levere længere end danskere, for det siger noget om præcis det, jeg altid har påstået, nemlig at der er meget, vi kan være af Nydanskerne.

Læs hele artiklen her: https://www.berlingske.dk/samfund/indvandrere-lever-laengst

13
Samfund- & Kultur / Minimumsnormeringer
« Dato: Oktober 03, 2019, 04:03:33 pm »
Lad os debattere noget andet end Islam.

Vi på den humanistiske venstrefløj har længe talt højt om minimumsnormeringer i landets institutioner - vuggestuer og børnehaver, så vores børn kan få en sikker start i samfundet som ligeværdige individer i et godt fællesskab. Det sikrer børn, der kan navigere i samfundet også i fremtiden, når de er blevet voksne, med empati og ansvarsfølelse.

Jeg synes, at de højreorienterede har været fraværende i debatten - og det er vel fordi de ikke synes dette er et vigtigt emne - er de ligeglade med børn, eller hvad er forklaringen? Det er da påfaldende, at vi på venstrefløjen gerne melder ud, at det her er sgu vigtigt - mens de højreorienterede åbenbart ikke synes vores børn er vigtige nok til at retfærdiggøre merudgiften.

14
Politik / Respekten for Islam
« Dato: September 11, 2019, 09:59:45 pm »
Jeg og andre kloge hoveder talte om det allerede tilbage i 70'erne: Respekten for Islam og for de mange nye danskere. Det var nok ikke noget, der fyldte meget i debatten dengang, men efter den vidunderlige udlændingelovgivning af 83 kom der mere fokus på det. Nogle var imod tilstrømningen, men vi var mange, der var glade og meget åbne allerede dengang. Og vi var også opmærksomme på, hvor vigtigt det var at modtage de mange nye danskere med åbne arme, venlighed og ikke mindst respekt for deres religion. Jeg vil faktisk vove den påstand, at de problemer - det er ikke mange, men de der nu har været med indvandringen skyldes den almindelige lade danskers manglende respekt for Islam. For hvis bare I havde mødt dem med forståelse dengang, så havde vi heller ikke set en højere kriminalitetsrate hos de nye danskere i dag. Så det er danskernes egen skyld. Jeg var selv meget åben helt fra start og var tidligt med til at etablere en dansk - Islamisk venskabsforening, som såmænd findes i bedste velgående endnu, og der var det altså en selvfølge, at arrangementer var kønsopdelte - også for vi, der på det tidspunkt endnu ikke selv var Muslimer, sådan at de danske kvinder i foreningen selvfølgelig havde aktiviteter med de Islamiske kvinder, og vi mænd lavede noget sammen. Det er netop den slags accept af den Islamiske levevis, som jeg i høj grad mener, den almindelige dansker kunne lære noget af. Åbn da øjnene! Tag kulturen ind, og brug den aktivt i jeres eget liv! Danskere har ingen kultur - der findes reelt set ingen dansk kultur - her er muligheden for at blive kulturelt rigere og nå vejen til et gladere sind. Man skal da være tosset for ikke at ønske dét.

15
Debat om debatten / Er Kaj Vilhelmsen med her på debatten?
« Dato: Juni 15, 2019, 11:24:29 pm »
Kaj Vilhelmsen (f. 1950) blev på landsmødet i august 2013 præsenteret som nyt ledelsesmedlem. Han er desuden Danskernes Partis spidskandidat i Københavns Kommune og Region Hovedstaden ved efterårets kommunal- og regionsrådsvalg.

Det er langt fra første gang at Kaj Vilhelmsen opstiller som kandidat for et initiativ på den yderste højrefløj. Tværtimod har han mere end 25 års erfaring med at engagere sig i nationalistisk politik.

Kaj Vilhelmsen gjorde sin første optræden i forbindelse med Den Danske Forenings (DDF) stiftelse i 1987, hvor han fra september 1988 og et år frem sad i foreningens styrelse.

I november 1989 stillede han for første gang op til kommunalvalget i Københavns Kommune for Borgerlisten Stop Indvandringen sammen med en række andre medlemmer af Den Danske Forening.

I februar 1990 blev han og efterfølgende flere andre af de DDF-medlemmer, der var involverede i Borgerlisten, ekskluderet fra DDF.

Samme måned stiftede Kaj Vilhelmsen et nyt parti, Nationalpartiet Danmark (NPD), på et hemmeligt møde i Ringsted.

NPD var en sammensmeltning af en række forskellige fremmedfjendtlige lokallister. Partiet blev betragtet som værende nazistisk inspireret, og af samme årsag blev folk i DDF ekskluderet, såfremt de også var aktive i NPD.

Kaj Vilhelmsen var formand for det lille parti, og han forsøgte at stille op til Kommunalvalget i Københavns Kommune i 1993, hvilket mislykkedes, da partiet ikke havde indsamlet nok stillere.

I 1997 opstillede Kaj Vilhelmsen igen til kommunalvalg i København, denne gang for Fælleslisten Mod Indvandring, og senere for Fremskridtspartiet i København til folketingsvalget i 2001.

Kaj Vilhelmsen er desuden kendt for at drive den kontroversielle københavnske lokalradio, Radio Holger, der oprindeligt blev startet af NPD i 1994, og siden drevet af ham privat.

Kaj Vilhelmsen er to gange blevet dømt for overtrædelse af racismeparagraffen, i forbindelse med udtalelser, som han er fremkommet med i sine radioudsendelser.

Den første racismedom fik han dog i 2001, da han på Fælleslisten Mod Indvandrings hjemmeside havde offentliggjort en artikel, der bl.a. udtalte at »voldtægt af ikke-muhamedanske kvinder er en indgroet del af muhamedansk kultur.«

De to seneste tilfælde er sket i Radio Holgers udsendelser. Vilhelmsen fik i juni 2006 14 dages betinget fængsel ved Østre Landsret for følgende udtalelse den 21. juli 2005 som en reaktion på terrorbomberne i London i 2005:

»Der er kun to mulige måder at reagere på, hvis man skal forhindre denne bombeterror: Enten at fordrive alle fremmede muhamedanere fra Vesteuropa, så de ikke kan komme til at lægge bomber, eller at udrydde de fanatiske muhamedanere, dvs. at slå en betydelig del af de muhamedanske indvandrere ihjel. Det er naturligvis at foretrække at fordrive alle de fremmede muhamedanere fra Vesteuropa, for det er den humane løsning. Det er altså repatriering, vi må vælge. Men hvis vi intet gør, så fortsætter den muhamedanske terror.«

Den 2. august 2006 udtalte Kaj Vilhelmsen i en 10 minutter lang monolog i Radio Holger, at: »vort land er forvandlet til den tredje verdens affaldsplads« og »vi ønsker ikke noget bastardsamfund, hvor tilfældige fremmede kalder sig danskere«.

For disse udtalelser kvitterede Østre Landsret i januar 2010 med 30 dages ubetinget fængsel, en straf der blev skærpet pga. dommen fra 2006.

Som konsekvens af dommene fik Radio Holger i 2006 inddraget sin sendetilladelse for bestandigt. Radioen forsatte dog som internetradio frem til marts 2013, hvor Danskernes Parti opstartede deres internetavis Nationaldemokraten.dk.

Herefter stoppede Kaj Vilhelmsen sine radioudsendelser og blev i stedet en af de faste og mest aktive skribenter på Nationaldemokraten.

Allerede i august 2012 stoppede Kaj Vilhelmsen med at udgive sit månedlige internetmagasin Patrioten, der ellers havde eksisteret siden NPD-tiden, med den begrundelse fra Vilhelmsen, at det skete til fordel for en ny nationalistisk internetavis.

https://modkraft.dk/artikel/danskernes-parti-persongalleriet

Sider: [1] 2 3 ... 20