Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - PU

Sider: [1] 2 3 ... 12
1
Politik / Nordfront
« Dato: September 07, 2017, 03:43:35 pm »
Frikadelle nationalismen har slået fejl. Nu må vi se om Nordfront kan samle modstanden.

https://www.nordfront.dk/

2
Politik / Guds "udvalgte" folk
« Dato: September 02, 2017, 11:37:29 am »
Marxisme, Politisk korrekthed (Frankfurterskolen), Afvisning af "biologisk racisme"(Franz Boas, Stephen J. Gould), Zionisme, Finans, Medier. Hvid skyldfølelse, Jøder som agenter og spioner for Kommunismen, de fik dræbt Jesus, Jødisk supremacy, Talmud, schlägtning, Omskærelse af drengebørn. 3
Politik / Socialistisk indvandringskritisk parti ( Ud ) Uafhængige Demokrater
« Dato: September 02, 2017, 11:17:32 am »
Så Carlo og Anklager. Nu er partiet til jer kommet. Men det bliver en kamp at få det ind i Folketinget er min vurdering.

https://www.facebook.com/uafhaengigedemokrater/?hc_ref=ART_qa2dmRHR_JanC_2gaBMbLx7XbWT1XenlrKkHZ66pDgvb79HfXKN-_rNbQiDTpS4&fref=nf

Officiel hjemmeside: https://udem.dk

"Mærkesager
VORES FEM VIGTIGSTE MÆRKESAGER

 

Læs mere under fanen Politisk program

 
Asylstop i Danmark – det mest solidariske

Vi er blandt de lande med ‘de bredeste skuldre,’ og vi har et ansvar overfor de mange mennesker i Europas nærområder. Om de flygter fra krig, sult eller fattigdom er i vores øjne sekundært. Sagen er at de skal hjælpes, og vi skal bruge vores ressourcer, hvor de gør den største forskel. Ikke på at holde hånden under en industri af menneskesmugling, organsalg, børneprostitution mm.

Vi vil ændre politikken på området, så asyl skal søges fra hjemland eller nærområde. Derudover vil langt færre få asyl i Danmark, da vi vil indføre et krav om, at man skal kunne forsørge sig selv, hvis man kommer her til landet og slår sig ned.

 
Slut med jagten på de svageste i vores samfund

Vi ønsker en større socioøkonomisk retfærdighed og lighed. Skellet mellem rig og fattig skal udlignes, og der skal udvises mere solidaritet med samfundets svageste borgere. Blandt andet ved ændringer i dagpenge- og kontanthjælpssystemet.

 
Fokus på klima, miljø og bæredygtighed

Vi ønsker en målsætning om 100 procent økologi hurtigst muligt og accelereret overgang til 100 procent vedvarende energi. Skadelig kemi i diverse produkter skal udfases.

 
Bedre livskvalitet for børnefamilier

Børnefamilierne har travlt og mangler tid til hinanden. Det skal ikke være en belastning at få familie- og arbejdsliv til at hænge sammen. Det skulle gerne være en glæde at forøge familien, og et godt børne- og familieliv kræver nogle gode rammer.

 
Demokratisk reform

Velfærdssamfundets fremtid afhænger af, at de folkevalgte handler på folkets vegne. En lang række af vores udfordringer i dagens Danmark skyldes, at særinteresser i større eller mindre grad har fået forrang over flertallets stemme.

Det nævnes ofte, at Danmark er et af verdens mindst korrupte lande. Vi mener imidlertid, at vi kan gøre det langt bedre. "

Det eneste fornuftige ved partiet er dets forkortelse. Ud! , det er en alt for slap udlændingepolitik.

4
Politik / Tankevækkende citat fra Solzhenitsyn
« Dato: Maj 21, 2017, 01:19:09 pm »

5
Fri Debat / What the Founders Really Thought About Race
« Dato: Maj 20, 2017, 07:12:10 pm »
Lille amerikansk video med Jared Taylor fra American Renaissance om, What the Founders Really Thought About Race.
Se den før Anklageren!! 
https://www.youtube.com/watch?v=93U54gprVQA

6
Politik / Ingrid Carlqvist er blevet uvenner med Lars Hedegaard
« Dato: Maj 20, 2017, 03:56:55 pm »
Red Ice TV er et alt right medie, som her har Ingrid Carlqvist til interview.

https://www.youtube.com/watch?v=rHvfBtwspPM&t=5s

Når I har set lidt af videoen, vil det gå op for jer hvorfor hun nu er persona non grata hos islamofoberne. Giv videoen en chance, det giver et svar på hvorfor JQ er så vigtigt.

7
Bogen kan godt anbefales, for man får et indblik i 80'ernes BZ kultur.

Det har nuanceret mit syn på bevægelsen at læse bogen. Man fornemmer hvordan BZ'erne langsomt bliver til autonome i en glidende proces. Hedder de stadig autonome idag, eller vil de hellere kaldes noget andet?

Når PU får magt, skal de autonome ballademagere i arbejdslejr på Grønland og udvinde mineraler. En ren win-win for Danmark.

8
Politik / Bogen Jødisk Racisme får nu gratis
« Dato: Maj 19, 2017, 09:34:04 pm »

9
Fra medierne / Var han på stoffer eller var der had involveret?
« Dato: Maj 18, 2017, 10:16:08 pm »
Neger kører amokkørsel i New York, mange sårede og en dræbt ind til videre.

10
Fra mig til dig / Den rigtige Politisk Ukorrekt er tilbage
« Dato: Maj 18, 2017, 10:10:37 pm »
Nej til sammensværgelsesteorier og reptilians, her kommer en analytisk og snusfornuftig tilgang til nutidens mange spørgsmål.

Jeg fik 3 døgns karantæne på facebook for at kalde sorte for negere, så måske har jeg en fremtid på din-debat  :big_grin:

Synes det er synd at der er langt imellem de gode debatter, det vil jeg prøve at ændre på. 

11
Politik / They Live
« Dato: Februar 26, 2017, 12:02:47 pm »
Har I set denne film?Jeg ville ønske at I fik nogle tilsvarende briller, så I kunne få øjnene op for jødespørgsmålet.
12
Tant og fjas / Endnu en latterlig udtalelse fra landboen.
« Dato: Februar 21, 2017, 09:21:46 pm »
Medierne koger suppe på ingenting, og i landboens ekkokammer har sandheden ringe vilkår, for Landboen æder alt rådt, som kommer fra dummekassen og ekstra Bladet .

Trump indrømmede ikke at han lavede en lille fortalelse, men til sådan et rally, så skal der fortælles en masse uden, at man kan stå og vifte med et manuskript, fejl er naturlige og han får kun problemer ved at indrømme den lille fejl overfor Løgnepressen.

https://twitter.com/realdonaldtrump/status/833435244451753984  : "
Donald J. Trump Verified account
‏@realDonaldTrump

My statement as to what's happening in Sweden was in reference to a story that was broadcast on @FoxNews concerning immigrants & Sweden.
"
Han henviser altså til en Fox news udsendelse om det mislykkede Sverige ( se den her: http://video.foxnews.com/v/5327830979001/?playlist_id=5198073478001#sp=show-clips )

Medierne kastede sig frådende over denne luns, men vi er mange som ved de er FAKE NEWS.  ( se evt.  http://www.uriasposten.net/archives/80991  )

13
Tant og fjas / Jeg skabte Tigermanden, men "Tigermanden" tog over.
« Dato: Januar 17, 2017, 05:56:15 pm »
Det her er kun fiktion, og en del af min absurde humor, jeg vil lade tankerne ryge via keyboard, tilsidst vil der blive redigeret efter en tænkepause:
-----------------------------------------------

Jeg oprettede for længe siden profilen Tigermanden, for at udstille den absurde venstrefløjs hykleri, men kun på en så absurd måde at alle kunne se at det var for sjov og tydeligvis en venlig troll.

Hvad der dog kom som en overraskelse, var at folk på den islamkritiske fløj, vitterlig troede at Tigermanden var en ægte profil, og blev meget hadsk, det var her jeg opdagede X.

Brugernavnet på X husker jeg desværre ikke, men jeg skrev med ham med min PU profil. X virkede tilsyneladende ikke interesseret i politik, men han fortalte mig en masse ideer til hvad Tigermanden skulle poste. Jeg var uenig, jeg mente ikke X's forslag var særligt sjove eller humoristiske. Derefter sluttede vores ordveksling.

Derefter gik der noget tid, hvor jeg ikke postede med Tigermand-profilen. Jeg overvejede dog at fortælle i STORE BOKSTAVER fra Tigermanden, at jeg havde lavet gæk med folk, men fik aldrig rigtigt taget mig sammen til at nedlægge Tigermand-profilen.

Men en dag opdagede jeg at Tigermanden havde postet et indlæg, som medførte meget debat, jeg kunne slet ikke komme i tanke om at jeg havde skrevet noget sådan. Så tænkte jeg at nogle havde hacket Tigermanden, og ja! Jeg kunne ikke logge ind på Tigermand-profilen igen.

Siden har jeg haft en pause fra Din-debat, for jeg havde slet ikke tid til det pjat. Nu er jeg så tilbage af og til.

-----------------------

Nu har jeg sikkert lagt endnu en dimension i troll-universet, eller nej. Men ovennævnte historie bliver sikkert en dag virkelighed i naive folks hoveder, fordi vi mennesker er nogle fjolser, hvis hjerne kun er beregnet til at leve i et jager-samler samfund.  :smile1:  (Bemærk at denne historie ligger i Tant og fjas)

14
Det er en længere udredning, men det handler om at avisen har beskyldt Danskernes Parti at fuske med vælgererklæringer. Hvilket er løgn.

Hør Daniel Carlsen forklare: http://www.radio24syv.dk/programmer/24syv-morgen/15358353/24syv-morgen-0705-16-01-2017-2/

Citér
Danskernes Parti har ”i en række tilfælde indsendt vælgererklæringer fra vælgere, som ikke selv har udfyldt dem”. Sådan stod der i sidste uge i en artikel fra Kristeligt Dagblad. Men det er ikke sandt – i virkeligheden er der tale om cirka 10 henvendelser fra folk, der kun har modtaget en invitation til at afgive vælgererklæring. Formand for Danskernes Parti Daniels Carlsen er i studiet for at diskutere sagen.

Fake News er snarere de gamle Main Stream Medier (MSM)

15
 :JC_doubledown:  http://www.dr.dk/nyheder/regionale/fyn/opgiver-overvaagning-i-vollsmose-bande-goer-det-umuligt

"Opgiver overvågning i Vollsmose: Bande gør det umuligt

En meget udsat del af Odense kan ikke blive overvåget af tryghedsskabende kameraer. Det sørger banden Black Army for. "

På en måde er det fedt at overvågnings samfundet taber her. Tryghed skabes ikke ved overvågning, men ved at reducere antallet af perkere.

- Lettere redigering af overskrift - GuBBi

Sider: [1] 2 3 ... 12