Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - lyjse

Sider: [1] 2 3 ... 11
1
Debat om debatten / Din-debat er blevet en tosseanstalt
« Dato: Oktober 21, 2019, 11:05:26 pm »
Den opførsel tigerklager og homofaber - viser herinde, er jo under al kritik, de opfører sig, som om de var anbragt på en tosseanstalt, og havde fået adgang til en computer.
Den ene er værre end den anden, de ophidser hinanden, hvem kan lægge de værste løgne, de er gået over gevind.

Når de ikke kan klare sig uden, at beskylde andre for, at være alkoholikere, så er bunden nået.
Lægger billeder ud, af gamle damer, hvor er det barnligt  :hyper: få jer dog et liv !

Jeg savner Tørresnoren og fedt,  Debatsvinet - DerRudi holder ud endnu - Mak havde skrevet herinde, men det så jeg først, en måned efter, nu har jeg deltaget i de sidste dage, men hold da op, lad mig komme ud, tænk hvis det er noget, der smitter  :bad: :bad:
For Maks skyld, sletter jeg ikke, min profil, jeg håber han ser mit svar, selvom det kom mindst en måned, for sent.

2
Fra medierne / Hvorfor er folk så naive ... ?
« Dato: August 13, 2019, 11:32:17 am »


Stadig intet spor af 15-årige Nora: Nu kommer shaman med opsigtsvækkende meldingDe sidder midt i junglen. Rækker hænderne frem for sig, mens de med lukkede øjne beder en bøn. Pludselig bryder én af dem sammen i gråd.

»Hun er blevet lokket af en ånd,« siger han.


»I nat vil jeg bede ånden om at bringe hende tilbage i god behold, men de vil bede om noget til gengæld,« siger Shaman Mohamad ifølge avisen.


https://www.bt.dk/udland/stadig-intet-spor-af-15-aarige-nora-nu-kommer-shaman-med-opsigtsvaekkende-melding

15-årig Nora forsvundet i Malaysia: Nu er der fundet et lig i junglen

https://www.bt.dk/udland/15-aarig-nora-forsvundet-i-malaysia-nu-er-der-fundet-et-lig-i-junglen


3
Samfund- & Kultur / Hatten af for
« Dato: Juni 18, 2019, 10:54:48 am »
Hatten af for den unge 32 årige mand, sådan !!

Det er jo hver eneste dag, vi kan læse om muslimske forbrydelser, og det er ikke nemt, at forsvare sig, mod en flok muslimer, men trods det, gik den 32 årige til modangreb !  :JC_ghey:

Gerningsmændene, der var af anden etnisk herkomst end dansk, nærmede sig deres offer i en mørk bil.

Herefter steg de ud og forsøgte at frarøve den 32-åriges mobiltelefon. Da han nægtede at udlevere den, tildelte de to yngre mænd ham flere knytnæveslag, men det fik ham ikke til at rette sig efter overfaldsmændenes krav.

Tværtimod.

I stedet gik den 32-årige til modangreb. Med et slag direkte på kæben fik han den ene af overfaldsmændene til at falde omkuld.

Det fik medgerningsmanden til at samle ham op og slæbe ham tilbage til bilen.

Derefter kørte de to overfaldsmænd væk med uforrettet sag.4
Samfund- & Kultur / Må vi være her ...
« Dato: Maj 02, 2019, 11:32:54 am »
Temaet for festen var ”verdens helte”, men parret måtte midt under festen gå i bad og vaske den brune farve af, da flere af de tilstedeværende følte sig krænkede. Herunder flere lærere.

- Jeg talte med tre-fire lærere, som syntes, at det havde et racistisk udtryk, eller i hvert fald godt kunne forstå, hvis andre ville opfatte det som racistisk. De talte om blackface, siger Emma Barslund-Gade til Jyllands-Posten

___

Foruden enkelte lærere på skolen blev parret og særligt Emma Barslund-Gades ven konfronteret af fire piger på skolen. De er selv mørke i huden og fandt udklædningen upassende


Citat slut

Må vi være her, i vores eget land ? Er det ikke på tide, at få sat de muslimer på plads !

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-05-02-elever-hetzet-for-udklaedning-til-gymnasiefest-bedt-om-at-vaske-sig

5
Samfund- & Kultur / Stressede børn..
« Dato: Marts 06, 2019, 09:13:39 pm »
Hvorfor er børn så stressede / flere børn bliver psykisk syge i dag  -  i "gamle dage"  havde vi ikke, alle de goder, børn har i dag, vi havde ikke tid til, at blive stressede eller syge...
selvom det var "kæft trit og retning" dengang.

Først hører vi om børnehavebørn, der skal lære om klimaforandringer, det syntes pædagogerne da, det var til debat for kort tid siden. Her er der nogen der advarer, trods alt.

https://www.dr.dk/nyheder/viden/klima/3-gode-raad-saadan-fortaeller-du-dit-barn-om-klimaet

Jo mindre børnene er, desto sværere er det for dem at forstå, og desto mere handlingslammede og bange kan de blive, siger hun.
Det kan ifølge børnepsykologen nemlig føre til decideret angst, hvis man ikke passer på, hvad man deler med børnene.


Så hører vi om Stresspanelet vil lære de unge at mestre livet

https://www.bt.dk/politik/stresspanelet-vil-laere-de-unge-at-mestre-livet

Hvis nu lærere og pædagoger, ville stoppe med, at indoktrinere børnene, for at få deres egen "politik" igennem, og børn kunne få lov til, at være børn, så ville vi ikke have, de stakkels syge og stressede børn !

Det er så min mening !


6
Samfund- & Kultur / Stakkels togførere ...
« Dato: Februar 12, 2019, 04:47:14 pm »
https://sn.dk/Danmark/18-aarig-er-doed-efter-paakoersel-paa-Alleroed-Station/artikel/788825

18-årig er død efter påkørsel på Allerød Station

https://www.bt.dk/samfund/togdrift-indstillet-ved-gentofte-ung-mand-ramt-af-tog

Togdrift indstillet ved Gentofte: Ung mand ramt af tog

https://jyllands-posten.dk/indland/trafik/ECE11186794/person-ramt-af-tog-ved-vesterport-togtrafik-stoppet/

Person ramt af tog ved Vesterport - togtrafik stoppet

https://www.tv2lorry.dk/artikel/person-ramt-af-tog-naer-gentofte

Person ramt af tog nær Gentofte

___________

Jeg har ikke tid til, at sætte datoer på nu, men jeg syntes det sker tit, i øjeblikket....

7
Samfund- & Kultur / De kan heller ikke, køre bil....
« Dato: Februar 12, 2019, 12:03:12 pm »
https://www.dagens.dk/udland/bilister-med-indvandrebaggrund-er-langt-oftere-indblandet-i-trafikulykker?fbclid=IwAR22_uLBSAsQADDatBgkXRWg20P-k-00U0OVu8TZ_k7l5swi1OQd6PWpUkw

Hvis der er sket et uheld i trafikken, så er der større sandsynlighed for, at det er en person med indvandre baggrund, der sidder bag rettet. Det viser nye tal fra det svenske Vej og Transportforskningsinstitut, VTI.

Faktisk viser undersøgelsen foretaget af svenske VTI, at folk med indvandrebaggrund er indblandet i 270 % flere færdselsulykker end de personer, der er født i Sverige. Det svarer altså til, at der er 2.7 gange så stor sandsynlighed for, at en person med indvandrebaggrund kører galt i trafikken, end en person der er født og opvokset i Sverige.


Citat slut

Så er de måske helt uskyldige, når vi har set flere tilfælde, hvor muslimer, kører ind i folk... de kan bare ikke køre bil .... eller ..  :blind: :ermm:

https://denkorteavis.dk/2018/en-bilist-blev-pakort/

En bilist blev påkørt af tre indvandrere – de havde en plan, og det udviklede sig voldsomt8
Politik / Elendig klimajournalistik
« Dato: Februar 06, 2019, 09:32:06 am »
Elendig klimajournalistik: Børn skræmmes til tårer og mareridt og frygt for Jordens ubeboelighed


https://www.kristeligt-dagblad.dk/debatindlaeg/elendig-klimajournalistik-boern-skraemmes-til-taarer-og-mareridt-og-frygt-jordens?fbclid=IwAR3CgPRkAXW56ARAV7w3ICKgGHVhVrrCnCfDtR7es6hSLer5IqXer1VPw1I

Der kan være mange gode grunde til at reducere menneskehedens CO2-udledninger. Vi vil blandt andet slippe for megen sygdomsfremkaldende luftforurening, der ledsager CO2-udledning. Og vi vil kunne reducere totalitære oliestaters globale indflydelse, for eksempel de arabiske oliestater, Iran og Rusland.

Det burde være argumenter nok. Men i stedet finder man et politisk mere spiseligt motiv: CO2’s påståede effekt på klimaet. Men uanset denne tro har CO2 ringe klimaeffekt, Endnu ingen forsker har kunnet sondre naturlige klimaforandringer fra en eventuel effekt fra menneskeskabte CO2-udledninger.sammenlignet med hvad der ellers påvirker klimaet og styrer de naturlige klimaforandringer, der altid finder sted.


_______

Betalingen for det videnskabeligt tvivlsomme CO2-motiv er så meget desto værre: Klimaforskningen styres nu af politisk bestemte klimatilpasningsprogrammer, der forudsætter, at vor tids klimaforandringer er menneskeskabte. Derfor er antallet af ”klimaforskere” mere end tidoblet over en kort årrække. Kun et ringe fåtal af ”klimaforskerne” kan i dag sige sig fri for en umiddelbar personlig interesse i, at de store bevillinger til klimatilpasning bliver endnu større.

_________

Overalt i verden skræmmes børn til tårer og mareridt og frygt for Jordens ”varmedød” og ubeboelighed, og at næste massedød er nært forestående.
Ikke kun børn skræmmes. Tænd fjernsynet, eller læs din avis: Praktisk taget alt, der har med miljø og naturfænomener at gøre, følges af kommentarer om, at CO2 er årsag til ”klimaforandringerne”. ”Klimaforandring erne ”, underforstået klimaforandringer som følge af menneskehedens CO2-udledning. Men kommentarerne bliver praktisk taget aldrig fulgt af en second opinion eller pressens almindelige krav om kildekontrol.


Citat slut

Er der nogen skræmte herinde ?

Jeg er kun bange for, at vores børn skal blive skræmte, og få ødelagt deres ungdom, på grund af de falske profeter  :bad:

9
Alt det andet / Øv hvor er jeg træt af :
« Dato: Januar 27, 2019, 04:12:00 pm »
håndbold på alle kanaler  :bad: :bad: næsten alle ...

10
Jeg får denne besked, når jeg logger ud af min Gmail :

Du er logget ud – synkronisering er sat på pause

Dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre data synkroniseres ikke længere til din konto, men forbliver på enheden. Log ind for at synkronisere igen.

Citat slut

Det er en windows 10 - men vi bruger google chrome.

Computeren er delt i 2 brugere, min mand får ikke denne besked... jeg har søgt på nettet, og der står, man kan sætte på pause, og slå det fra igen, men jeg har ikke sat noget på pause, og kan ikke se, hvor jeg skal slå det til igen ???  :bb:

Jeg bruger også en chromebook, og her har jeg ingen problemer  :big_grin:

Hvad sker der, er der nogen der kan forklare mig det?

11
Fra mig til dig / Glædelig jul Mak
« Dato: December 23, 2018, 02:53:22 pm »


Kære Mak, jeg vil ønske dig en rigtig glædelig velsignet jul og et godt nytår


12
Alt det andet / Kronprinsesse Mary og mormor
« Dato: December 10, 2018, 10:20:46 pm »
Frederik elskede sin mormor, og jeg syntes Mary ligner Ingrid som ung  :smile1:

Smukke kvinder  :smile1:

13
Fra medierne / Det er farligt at gå til julefrokost
« Dato: December 10, 2018, 10:11:34 pm »
i havnebyer.. så pas på derude  :smile1:

http://aarhus.lokalavisen.dk/112/2018-12-02/-Efterlysning-Ung-mand-forsvundet-efter-julefrokost-i-Aarhus-3646689.html

2 December 2018
Efterlysning: Ung mand forsvundet efter julefrokost i Aarhus

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10100465/forsvundet-efter-julefrokost-politiet-efterlyser-36aarig-mand-fra-kalundborg/

10.12.2017
Søndag aften endte en større eftersøgning af en mand ved Holbæk Havn uden resultat.

Der er tale om den 36-årige Casper Lyngbo Rasmussen fra Kalundborg.

Han var natten til søndag til julefrokost og gæstede efterfølgende natklubben Soho på havnen i Holbæk.

https://localeyes.dk/a06615-3526-lig-i-aarhus-havn-politiet-tror-det-er-mand-forsvundet-efter-julefrokost/

Lig i Aarhus Havn: Politiet tror det er en mand forsvundet efter julefrokost - Politiet formoder, at der er tale om Mads Fisker Weiling fra Aarhus, som forsvandt efter en julefrokost i november 2014.

https://www.tvmidtvest.dk/artikel/den-farlige-cocktail

I marts 2009 druknede et kærestepar fra Daugbjerg i Randers Havn efter en fest.

I november 2007 forsvandt en 36-årig mand fra Ulfborg efter en julefrokost i Sønder Nissum. Han var kun iført skjorteærmer og blev to måneder senere fundet druknet i Nissum Fjord.

I marts 2006 druknede en 20-årig mand i Struer Havn efter en bytur.

14
Samfund- & Kultur / Veganere / vegetarer er "sindsyge"
« Dato: December 07, 2018, 11:48:37 am »
Det bliver værre og værre, det er gået dem til hovedet... de protesterer alle steder, de er ved at overfalde folk med pels, de lukker mink ud af burene, de kører en hetz mod landbruget o.s.v.

Nu så jeg så her til morgen

http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2018-06-10-veganere-i-taarer-ved-dansk-slagtehus-det-er-koeernes-holocaust


Veganske aktivister er lige nu hyppige 'gæster' ved Århus Slagtehus.

- Det er meget præcist en holocaust for køer, fordi en holocaust i ordets forstand er en massenedslagtning.


Citat slut

Jeg kunne godt tænke mig, at spørge dem om - de har set en naturfilm...

Vi ser mange naturfilm - men når f.eks. løven overfalder en mor, til et lam / kalv eller et andet dyr, og spiser det, fra en ende af, så går jeg lige en tur ud i køkkenet ... Det må da være - en smertefuld død at få.. dyret dør jo ikke, med det samme fordi løven eller et andet rovdyr, begynder at æde af det.

I naturen kan dyrene få svært ved, at finde føde - de kan blive syge, og dø i smerter, hvor landmandens dyr bliver fodret, og får dyrlæge, hvis de er syge.

Hvis de virkelig ville gøre noget godt - for dyrene, så skulle de STOPPE med, at være nogen svin, og smide deres affald alle steder, hvor det ikke hører hjemme  :bad:

https://www.bt.dk/udland/hval-kvalt-efter-at-have-slugt-80-plastikposer-i-thailand

Hval kvalt efter at have slugt 80 plastikposer i Thailandhttp://nyheder.tv2.dk/udland/2018-04-08-hval-skyllet-op-paa-land-med-29-kilo-plastik-i-maven
-
Hval skyllet op på land med 29 kilo plastik i maven

I hvalens fordøjelsessystem fandt man blandt andet en benzindunk.


http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-02-02-30-plastikposer-draeber-sjaelden-hval-mindst-en-pose-er-dansk


30 plastikposer dræber sjælden hval - mindst én pose er dansk


En sjælden hvalart måtte tirsdag aflives i Norge. Hvalens mavesæk var proppet med plastikposer. Mindst én pose stammede fra Danmark.

________

Men.. så skal de jo selv, gøre noget godt, for dyrene - på land og i vand, hvordan kommer de så af med deres HAD - til andre mennesker ... det er jo problemet..  :boast:


15
Helbred / Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad ...
« Dato: December 04, 2018, 10:04:01 pm »
Hvad fejler han ?  Har han fået krybdyr på hjernen ?


Reptil Formskifter


Sv: Hold dig nu til sandheden
« Svar #130 Dato: I dag ved 03:51:40 pm »

Citér
Årh, hold nu op Lyjse. Du har for længst afsløret dig selv som værende identisk med Carlo. Ellers kan jeg ikke forklare, hvorfor du og Carlo altid i løbet  få minutter svarer på samtlige Mak´s trolloplæg. Lyjse = Mak = Carlo. Det er HELT åbenlyst efterhånden. :big_grin:


Sider: [1] 2 3 ... 11