Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - lyjse

Sider: [1] 2 3 ... 9
1
Fri Debat / Ugeaviser / Søndagsavisen / reklamer ...
« Dato: April 22, 2018, 10:13:02 pm »
Modtager I Ugeaviser / Søndagsavisen / reklamer ?

Her på egnen, har vi ikke fået nogen, i de sidste par uger...

Jeg tilmeldte mig "Reklamer nej tak" for et år siden, det vil sige, at så kan man vælge, hvilke man vil modtage.

Jeg fik besked på, at jeg indenfor 14 dage, ville få et klistermærke, som jeg skulle sætte på postkassen.... det kom så den anden dag  :hyper: altså et år forsinket...

Indtil da - fik jeg da nogle reklamer, og aviserne - men hverken posten eller andre, levere reklamer / aviser mere  :angry:

Er der nogen herinde, der får dem ?


2
Fri Debat / Mak du spurgte mig:
« Dato: April 05, 2018, 09:46:52 pm »

Citér
jeg ved heller ikke hvad en våd hjerne er for min læge ville ikke gå i detaljer med et? så jeg ved at jeg har det men ikke hvad det betyder

Ved du hvad det betyder lyse? Det lyder ikke så rart det medn en våg herjene men måske klan det gå i orden igen? det håber jeg

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7613.msg107240;topicseen


Jeg har givet dig et godt råd, så du kan få det godt, jeg håber du læser dette.


3
Familie, børn og parforhold / Det er da også "helt hen i vejret" at ...
« Dato: April 03, 2018, 11:10:41 am »
Sene aborter bliver foretaget til lyden af fødsler og babygråd

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE10476951/sene-aborter-bliver-foretaget-til-lyden-af-foedsler-og-babygraad/

De klinikker bør da ligge, ved siden af Fertilitetsklinikkerne !!  :bee: :boast:


4
Fri Debat / Det er blevet moderne, at være vegetar / veganer
« Dato: Marts 11, 2018, 10:11:53 pm »
Det er blevet moderne, at være vegetar / veganer.. de tror de gør det, for klimaet ... men det er meget værre, med alt det, der skal transporteres fra "de varme lande" - transport forurener !!

Det kan også være farligt.

https://www.food-supply.dk/article/view/420852/unifood_vores_kikaerter_forurenet_under_transportUnifood: Vores kikærter forurenet under transport

Fra Wikipedia

Kikærteplantens hjemsted fortaber sig i nogen uvished, men den har været dyrket i Mellemøsten siden det første landbrug (se Afgrøder), så man kan formode, at arten hører hjemme dér

------------

Og så spiser de soyabønner... Soja bliver især dyrket i Brasilien, Argentina og Paraguay. Her bliver store regnskovsområder ryddet for at skaffe plads til sojaplantager.

https://www.wwf.dk/wwfs_arbejde/skov/soja/sojabonner_rydder_oprindelig_skov.cfm


EU aftager mere end halvdelen af soja produceret i Sydamerika. Danskerne er det folkefærd i Europa, der spiser allermest kød. I 2007 spiste en gennemsnitlig dansker sig igennem 98,2 kg kød.

Citat slut

Hvad nytter det, at folk så også begynder at spise soya ?? Det er jo beregnet til dyrene.. jeg har dog aldrig set, at får og geder  - høns, spiser soyabønner..

Det kan også være farligt.. Sojamælk forstyrrer din hormonbalance

En halv liter sojamælk om dagen kan forstyrre kroppens hormonbalance. Ernæringsekspert advarer om overforbrug

http://navisen.dk/blog/sojamlk-forstyrrer-din-hormonbalance/

Dokumentation for virkninger af planteøstrogener hos kræftpatienter
I forskningsstudier med forsøgsdyr og cellekulturer har man fundet, at høje doser af særligt isoflavoner (fra soja) kan få brystkræftceller til at vokse.


https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/det-kan-du-selv-goere/alternativ-behandling/kosttilskud/planteoestrogener/


http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2006/06/22/soja-oversigt

En tiltagende mængde medicinsk og ernæringsmæssig forskning tyder på, at soja kan give skadelige virkninger hos følsomme mennesker, især hos børn, der også kan påvirkes af stoffer fra soja, som moderen har indtaget under svangerskabet.


Ja, stakkels børn, der får serveret det hundeæde  :bad:

5
Samfund- & Kultur / Bandeleder slipper for udvisning
« Dato: Marts 05, 2018, 04:11:37 pm »
 :dash2: :connie_13: :connie_22: :connie_nutzo:

Bandelederen var ikke selv til stede, da sagen mandag blev behandlet i Østre Landsret.

Bandelederen Shuaib Khan slipper for udvisning fra Danmark. Det blev mandag stadfæstet i Østre Landsret.

Samtidig bliver bandelederens fængselsstraf nedsat til 60 dage. En straf som han allerede har afsonet.

________________

- Han er en person, der er voldsparat. Han har tidligere sammen med andre forårsaget en persons død. Han er leder af LTF som med et konsulentudtryk kan walk the talk. Han er kronjuvelen på voldsparathed. Det meste af sit liv har han trukket et langt blodspor efter sig. Han er bandeleder. Han har hele banden i ryggen. Derfor er det ikke kun Shuaib Khan, politiassistenten skal frygte, men hele banden, voldsomt voldsparate personer, forklarede anklageren ved statsadvokaten Anders Riisager om, hvorfor han mente at Shuaib Khans skulle have skærpet straffen for truslerne mod betjenten.


Citat slut

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-03-05-bandeleder-slipper-for-udvisning

Hvad er det for nogen dommere, vi har i Danmark  :bad:6
Fri Debat / Er der en murer tilstede ?
« Dato: Marts 01, 2018, 02:11:27 pm »
Er jeg så heldig, at nogen kan fortælle mig, hvad der sker med køkken-fliserne - de blev lagt for ca. 15-20 år siden, der blev lagt flamingo-plader -  støbt - lagt varme i gulvet ( oliefyr)

I dag kom der, nogle høje lyde, fra køkkenet,  det viste sig at være fliserne - der spang op  :bb: :boredom:

De revner ikke, nej det står som pyramider, og det hele gynger, når man går på gulvet.

Hvad kan årsagen være ?

7
Fri Debat / Præster på vej i strejke
« Dato: Februar 27, 2018, 10:10:12 pm »

https://www.fyens.dk/indland/Praester-paa-vej-i-strejke-Kan-ramme-foraarets-konfirmationer/artikel/3234303

Præster på vej i strejke: Kan ramme forårets konfirmationer


Men hvad med begravelserne....  :boast: :blush:

Det er ikke kun de 370 præster ansat på overenskomst, som vil blive ramt af en konflikt. Det samme vil gravere, kordegne og organister, der alle er overenskomstansatte kirkefuntionærer. Dermed kan flere tusinde kirkeansatte blive ramt af enten strejke eller lockout.


8
Debat om debatten / GuBBi nu du er herinde :-)
« Dato: Februar 27, 2018, 09:47:13 pm »

9

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-02-18-tv-2-paa-besoeg-i-somalisk-kvindeforening-i-vollsmose-ikke-en-er-i-arbejdeIman Hassan har boet i Vollsmose i 19 år. Hun har efter eget udsagn haft lønnet arbejde i alt i ét år og er lige nu på kontanthjælp.

***********

Jeg spørger forsamlingen, der på det tidspunkt består af 11 somaliske kvinder, hvor mange af dem, der kan tale dansk.

Ingen rækker hånden op. I stedet er der en af dem, der henter en tolk i et tilstødende lokale.

 :dash2: :dash2: :connie_22: :connie_13: :connie_nutzo:Hos kvindeforeningen Sahan i Vollsmose fortæller Iman Hassan, at hun har prøvet at få et job, og hun - særligt efter hendes syv børn er blevet større - er klar til at komme i arbejde.
:angry:

Citat slut

Danmark er til grin - vi smider de flittige mennesker ud, af landet, selv børn, der er født i Danmark, bliver skilt fra deres forældre, og sendt ud af landet - det har vi set mange gange.

Vi samler på muslimske forbrydere - vi samler på dovne muslimske kvinder, som vi gladeligt forsørger + deres 7-8 -9-10 børn  :bad:

Men syge danskere - skal slæbes på arbejde, om de så, skal have deres seng med - førtidspension, hvad er det... noget der eksisterede - før muslimerne indvandrede til landet med "mælk og honning"  her falder pengene ned fra himlen, det kan jo ikke blive bedre ..  næ.. de har det godt - men hvad med vores syge og gamle, de får lov tll, at sejle i deres eget lort.  :bad:

10
Debat om debatten / Folk der troller på internettet ...
« Dato: Februar 13, 2018, 11:35:17 am »
Forskning: Folk der troller på internettet har disse to uhyggelige karaktertræk

https://www.mx.dk/viden/videnskab/story/18645352

Som bekendt, går politisk ukorrekt meget op i, hvem der er hvem - på debatten... det er gået op for mig, at han måske er personen, med de fleste troll-profiler  :bee: :connie_1:

Jeg gider ikke, spilde min tid, på alt det vrøvl, der ligger herinde, på Din debat, men jeg så lige denne artikel, som er meget interessandt:

Ny undersøgelse fra Science Direct viser at ​​trollere sandsynligvis har en skræmmende personlighed.


En 'troll' er et fænomen, der huserer på internettet, hvor en person skriver et indlæg på eksempelvis Facebook, der er egnet til at provokere folk og fremkalde en hidsig diskussion.

Folk gør deres bedste for at ignorere dem, men det kan være ret svært. Du kan blokere uønskede profiler og deres ubehagelige kommentarer, men deres vedholdenhed er typisk ubarmhjertig.

En ny undersøgelse har forsøgt at finde årsagen til, at trolls opfører sig sådan. Og det kan have rødder i en skræmmende psykologisk personlighed hos gerningsmændene.

Undersøgelsen, der er udgivet af Science Direct, udforskede personlighedstrækkene af ​​online-trollere, hvor de undersøgte deres niveauer af psykopati, sadisme og empati.

415 personer, hvoraf 36 pct. var mænd, 63 pct. var kvinder og 1 pct. var i kategorien Andre, deltog i undersøgelsen. Gennemsnitsalderen på deltagerne var på 23,37 år.

Resultaterne viste, at mænd var mere tilbøjelige til at trolle end kvinder, mens de også havde et højt niveau af psykopati og sadisme. Derudover havde trollene lavere empati.

Undersøgelsen fandt også ud af, at trollene strategisk kunne forudsige deres ofres følelsesmæssige lidelse, og derfor kan den typiske troller nemt manipulere andres følelser.


Så er der jo de troll, der åbenlyst er nogle platugler - de keder sig sikkert, og tror selv, de er så sjove  :hyper: :bad:11
Fri Debat / Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 02, 2018, 11:45:53 am »
Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J. han burde spærres inde på den lukkede afd.

Det er simpelthen blevet en besættelse for ham, at citere flere år, gamle indlæg - igen igen igen igen - lægge  andres private billeder ud  - og så et  - af sig selv i underbuser .. hvide og nyvaskede gammelmands bukser - han er virkelig syg i bøtten  :connie_22: :connie_nutzo: :crazy: :ermm:

At han opretter profiler på stribe, er ligeså sygt  men ingen tvivl - han er jo sindsyg.

At GuBBi har forladt sit forum, og ladet det køre ned i SPAM, det forstår vi jo ikke, men han burde melde sig herinde, og give en fornuftig forklaring - bare at lukke og slukke er en falliterklæring, han burde sælge til en, der er sit ansvar bevidst, og det tror jeg faktisk Anti-rød er.

12
Debat om debatten / Til de seriøse debattører
« Dato: Januar 29, 2018, 05:06:10 pm »
Hvis I er lige så trætte af den skizofrene person herinde, så har jeg set lidt, på dette forum

http://www.debatten.net/forum/viewforum.php?f=32

13
Debat om debatten / GUBBI
« Dato: Januar 18, 2018, 08:20:38 am »
Jeg foreslår du spørger Anti-rød-  om han vil rydde op herinde, jeg mener han tilbød det, før du fik tjansen...

http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;u=1219;area=showposts;start=0

14
Fri Debat / Den store bande-dyst.....
« Dato: Januar 13, 2018, 09:41:28 pm »
Den store bande-dyst https://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/tv/den-store-bande-dyst/5769837

Men ’Den store bagedyst’ er ikke for sarte sjæle. Sproget i programmet er cirka lige så grimt, som deltagernes kager er flotte. Eder og forbandelser fyger gennem luften i bageteltet.

Er der nogen herinde, der har bemærket - hvor meget de bander  - på Tv og i radio ?

Det var min datter,der gjorde mig opmærksom på det, vi har ikke bandet i vores familie, måske børnenes far, slap et bandeord løst, ved særlige lejligheder  :smile1: men det var ikke - til hvert andet ord.

Hvis jeg slog mig / slår mig - kan jeg sige af for "sagomel" eller for søren  :smile1:

Det er efterhånden sådan, at om det er i "God morgen Danmark"  eller "Vild med dans" Sarah Grünewald -  eller det er Mette Blomsterberg, deres sprog er ikke kønt !!

I dag sagde Mette Blomsterberg, eller var det i går.... "Den bliver satme god" om en kage... og i "Vild med dans" sagde  Sarah Grünewald "For satan hvor var det godt"  :angry:

Og i "Den store bagedyst" De bander og svovler i ’Den store bagedyst’, når det brænder på eller kagen klasker sammen.Det er kun et par eks. - det er efterhånden mere normalt, at der bandes, end  - at der ikke gør.

Hvordan har I det med at bande og svovle - er det et helt normalt  for jer, eller "ryger der kun en finke af panden" i særlige tilfælde ?
15
Samfund- & Kultur / Pave Frans sammenligner flygtninge med Maria og Josef
« Dato: December 25, 2017, 10:33:43 pm »
https://www.dr.dk/nyheder/udland/pave-frans-sammenligner-flygtninge-med-maria-og-josef

Flygtninge og migranter er ligesom Maria og Josef, der ikke kunne finde et sted at bo i Betlehem. Og troen kræver, at udlændinge hilses velkommen.

"Troen kræver" ... .. kræver den katolske tro også:

En fængselsstraf på 30 år er blevet opretholdt mod en salvadoransk kvinde, der i 2007 fødte et dødfødt barn.

____

Flere kvinder fængslet
Teodora Vasquez er en af 27 kvinder, som sidder fængslet i El Salvador for brud på landets drakoniske abortlovgivning.


Citat slut

El Salvador

Den romersk-katolske kirke dominerer, ca. 80% er katolikker.

Paven og "hans flygtninge"  :angry: han skulle hellere gribe ind, og sætte de uskyldige kvinder fri !!!!

Sider: [1] 2 3 ... 9