Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - lyjse

Sider: [1] 2 3 ... 9
1

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-02-18-tv-2-paa-besoeg-i-somalisk-kvindeforening-i-vollsmose-ikke-en-er-i-arbejdeIman Hassan har boet i Vollsmose i 19 år. Hun har efter eget udsagn haft lønnet arbejde i alt i ét år og er lige nu på kontanthjælp.

***********

Jeg spørger forsamlingen, der på det tidspunkt består af 11 somaliske kvinder, hvor mange af dem, der kan tale dansk.

Ingen rækker hånden op. I stedet er der en af dem, der henter en tolk i et tilstødende lokale.

 :dash2: :dash2: :connie_22: :connie_13: :connie_nutzo:Hos kvindeforeningen Sahan i Vollsmose fortæller Iman Hassan, at hun har prøvet at få et job, og hun - særligt efter hendes syv børn er blevet større - er klar til at komme i arbejde.
:angry:

Citat slut

Danmark er til grin - vi smider de flittige mennesker ud, af landet, selv børn, der er født i Danmark, bliver skilt fra deres forældre, og sendt ud af landet - det har vi set mange gange.

Vi samler på muslimske forbrydere - vi samler på dovne muslimske kvinder, som vi gladeligt forsørger + deres 7-8 -9-10 børn  :bad:

Men syge danskere - skal slæbes på arbejde, om de så, skal have deres seng med - førtidspension, hvad er det... noget der eksisterede - før muslimerne indvandrede til landet med "mælk og honning"  her falder pengene ned fra himlen, det kan jo ikke blive bedre ..  næ.. de har det godt - men hvad med vores syge og gamle, de får lov tll, at sejle i deres eget lort.  :bad:

2
Debat om debatten / Folk der troller på internettet ...
« Dato: Februar 13, 2018, 11:35:17 am »
Forskning: Folk der troller på internettet har disse to uhyggelige karaktertræk

https://www.mx.dk/viden/videnskab/story/18645352

Som bekendt, går politisk ukorrekt meget op i, hvem der er hvem - på debatten... det er gået op for mig, at han måske er personen, med de fleste troll-profiler  :bee: :connie_1:

Jeg gider ikke, spilde min tid, på alt det vrøvl, der ligger herinde, på Din debat, men jeg så lige denne artikel, som er meget interessandt:

Ny undersøgelse fra Science Direct viser at ​​trollere sandsynligvis har en skræmmende personlighed.


En 'troll' er et fænomen, der huserer på internettet, hvor en person skriver et indlæg på eksempelvis Facebook, der er egnet til at provokere folk og fremkalde en hidsig diskussion.

Folk gør deres bedste for at ignorere dem, men det kan være ret svært. Du kan blokere uønskede profiler og deres ubehagelige kommentarer, men deres vedholdenhed er typisk ubarmhjertig.

En ny undersøgelse har forsøgt at finde årsagen til, at trolls opfører sig sådan. Og det kan have rødder i en skræmmende psykologisk personlighed hos gerningsmændene.

Undersøgelsen, der er udgivet af Science Direct, udforskede personlighedstrækkene af ​​online-trollere, hvor de undersøgte deres niveauer af psykopati, sadisme og empati.

415 personer, hvoraf 36 pct. var mænd, 63 pct. var kvinder og 1 pct. var i kategorien Andre, deltog i undersøgelsen. Gennemsnitsalderen på deltagerne var på 23,37 år.

Resultaterne viste, at mænd var mere tilbøjelige til at trolle end kvinder, mens de også havde et højt niveau af psykopati og sadisme. Derudover havde trollene lavere empati.

Undersøgelsen fandt også ud af, at trollene strategisk kunne forudsige deres ofres følelsesmæssige lidelse, og derfor kan den typiske troller nemt manipulere andres følelser.


Så er der jo de troll, der åbenlyst er nogle platugler - de keder sig sikkert, og tror selv, de er så sjove  :hyper: :bad:3
Fri Debat / Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J.
« Dato: Februar 02, 2018, 11:45:53 am »
Den skizofrene, der kører en hetz mod Poul J. han burde spærres inde på den lukkede afd.

Det er simpelthen blevet en besættelse for ham, at citere flere år, gamle indlæg - igen igen igen igen - lægge  andres private billeder ud  - og så et  - af sig selv i underbuser .. hvide og nyvaskede gammelmands bukser - han er virkelig syg i bøtten  :connie_22: :connie_nutzo: :crazy: :ermm:

At han opretter profiler på stribe, er ligeså sygt  men ingen tvivl - han er jo sindsyg.

At GuBBi har forladt sit forum, og ladet det køre ned i SPAM, det forstår vi jo ikke, men han burde melde sig herinde, og give en fornuftig forklaring - bare at lukke og slukke er en falliterklæring, han burde sælge til en, der er sit ansvar bevidst, og det tror jeg faktisk Anti-rød er.

4
Debat om debatten / Til de seriøse debattører
« Dato: Januar 29, 2018, 05:06:10 pm »
Hvis I er lige så trætte af den skizofrene person herinde, så har jeg set lidt, på dette forum

http://www.debatten.net/forum/viewforum.php?f=32

5
Debat om debatten / GUBBI
« Dato: Januar 18, 2018, 08:20:38 am »
Jeg foreslår du spørger Anti-rød-  om han vil rydde op herinde, jeg mener han tilbød det, før du fik tjansen...

http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;u=1219;area=showposts;start=0

6
Fri Debat / Den store bande-dyst.....
« Dato: Januar 13, 2018, 09:41:28 pm »
Den store bande-dyst https://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/tv/den-store-bande-dyst/5769837

Men ’Den store bagedyst’ er ikke for sarte sjæle. Sproget i programmet er cirka lige så grimt, som deltagernes kager er flotte. Eder og forbandelser fyger gennem luften i bageteltet.

Er der nogen herinde, der har bemærket - hvor meget de bander  - på Tv og i radio ?

Det var min datter,der gjorde mig opmærksom på det, vi har ikke bandet i vores familie, måske børnenes far, slap et bandeord løst, ved særlige lejligheder  :smile1: men det var ikke - til hvert andet ord.

Hvis jeg slog mig / slår mig - kan jeg sige af for "sagomel" eller for søren  :smile1:

Det er efterhånden sådan, at om det er i "God morgen Danmark"  eller "Vild med dans" Sarah Grünewald -  eller det er Mette Blomsterberg, deres sprog er ikke kønt !!

I dag sagde Mette Blomsterberg, eller var det i går.... "Den bliver satme god" om en kage... og i "Vild med dans" sagde  Sarah Grünewald "For satan hvor var det godt"  :angry:

Og i "Den store bagedyst" De bander og svovler i ’Den store bagedyst’, når det brænder på eller kagen klasker sammen.Det er kun et par eks. - det er efterhånden mere normalt, at der bandes, end  - at der ikke gør.

Hvordan har I det med at bande og svovle - er det et helt normalt  for jer, eller "ryger der kun en finke af panden" i særlige tilfælde ?
7
Samfund- & Kultur / Pave Frans sammenligner flygtninge med Maria og Josef
« Dato: December 25, 2017, 10:33:43 pm »
https://www.dr.dk/nyheder/udland/pave-frans-sammenligner-flygtninge-med-maria-og-josef

Flygtninge og migranter er ligesom Maria og Josef, der ikke kunne finde et sted at bo i Betlehem. Og troen kræver, at udlændinge hilses velkommen.

"Troen kræver" ... .. kræver den katolske tro også:

En fængselsstraf på 30 år er blevet opretholdt mod en salvadoransk kvinde, der i 2007 fødte et dødfødt barn.

____

Flere kvinder fængslet
Teodora Vasquez er en af 27 kvinder, som sidder fængslet i El Salvador for brud på landets drakoniske abortlovgivning.


Citat slut

El Salvador

Den romersk-katolske kirke dominerer, ca. 80% er katolikker.

Paven og "hans flygtninge"  :angry: han skulle hellere gribe ind, og sætte de uskyldige kvinder fri !!!!

8
http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-12-20-landets-stoerste-muslimske-friskole-staar-til-at-miste-millionstoette

Den muslimske friskole Iqra Privatskole på Nørrebro i København med mere end 500 elever står til at miste sit statstilskud, der sidste år var på 21,7 millioner kroner.

___

I begyndelsen af december kunne BT afdække, at den konstituerede skoleleder Ahmed Salale har spredt videoer fra Hizb ut-Tahrir i forskellige grupper på Facebook.

Citat slut

21,7 millioner kroner  :ohmy: :ohmy: :bad:

Hvad skal vi så ha´for de penge... bedre ældrepleje ?


9
Samfund- & Kultur / Hiver børnene ud af undervisningen for at gå i kirke
« Dato: December 19, 2017, 08:50:24 am »
https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/foraeldre-i-graested-arrangerer-salmesang-i-kirken

En gruppe forældre i Græsted er så utilfredse med Gribskolens beslutning om at droppe årets julegudstjeneste, at de i morgen tager deres børn ud af undervisningen for at gå i kirke og synge julesalmer

”Vi har ikke givet nogen besked, så reaktionen kommer først i morgen, når vi begynder at hive børnene ud af klasserne,” siger hun og fortsætter:
Læs også
Skoler: Indvandrerbørn kan få meget ud af julegudstjenesten
”Jeg tror dog godt, at lærerne ved det, for budskabet har nok spredt sig som en steppebrand. Men vi har bevidst ikke ringet til skolelederen. Det synes jeg ikke, vi behøver, når de heller ikke informerede os om, at de ville afskaffe gudstjenesten før i sidste øjeblik.”


Citat slut

Sådan :big_grin:

Glædelig jul til alle :smile1:

10
Samfund- & Kultur / Det har vi hørt før... aflyst julegudstjeneste
« Dato: December 10, 2017, 10:23:08 pm »
http://www.netavisengribskov.dk/sognepraest-vi-fik-ikke-besked-om-aflyst-julegudstjeneste/

Sognepræst: Vi fik ikke besked om aflyst julegudstjeneste

Græsted skole tog denne beslutning i foråret. Præsterne i Græsted og Esbønderup fik først besked i denne uge, og ikke fra skolebestyrelsen eller skolens ledelse selv. Det kom som en sidebemærkning fra en af skolens medarbejdere, som ufrivilligt kom til være budbringer. Man vælger at afslutte mange års tradition uden at give den ene part besked. Det i sig selv gav lige en mavepuster. Først da jeg skriver til skolelederen og spørger om hun giver en kop kaffe, så jeg kan høre, hvad der sker, får jeg at vide, at det forholder sig sådan. Og får samtidig en udtrykkelig undskyldning for, at vi ikke er blevet informeret før.

_________

Vi har fået to begrundelser. Den første er, at det skaber forvirring for to sprogede børn med anden religiøs baggrund. Det er dog ikke vores opfattelse, at det forholder sig sådan. Selv tror jeg ikke, at det er den bedste vej at gå, når det handler om integration og introduktion til dansk kultur og tænkemåde.

Citat slut

Føj hvor har "vi" givet muslimerne MAGTEN i vores land :bad: :bad: :bad:

11
Samfund- & Kultur / Asocial vold i indvandrerbebyggelse i Esbjerg
« Dato: December 05, 2017, 05:16:22 pm »
https://denkorteavis.dk/2017/asocial-vold-i-indvandrerbebyggelse-i-esbjerg-brosten-kastet-gennem-ruden-til-75-aarig-og-haervaerk-mod-busser/

I Kvaglund-området i Esbjerg har der søndag og mandag været hærværk mod privat ejendom og mod nogle Arriva-busser, der kører i området.

https://vafo.dk/112/Busselskab-indstiller-busrute-i-Esbjerg-efter-stenkast/artikel/510074

Bybusserne gennem Kvaglund-området i Esbjerg er tirsdag stoppet med at køre, efter at der både søndag og mandag er blevet kastet sten mod busserne.


Citat slut

Typisk  :bad:

12

'Han blev hængt ud, da han spåede om Danmark for 20 år siden. Men han fik desværre ret'


https://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/12345145

Vi var ellers advaret. For snart 20 år siden - i august 1999 – advarede befolkningsekspert, professor P.C. Matthiessen på forsiden af Jyllands-Posten om, at der 20 år ude i fremtiden ville bo næsten en halv million indvandrere og efterkommere i Danmark.

”Den nuværende indvandring er uden historisk sidestykke. Den får nogle konsekvenser, som ingen rigtigt vil diskutere, men som rammer midt ned i den danske befolknings kultur, religion og levevis,” sagde han dengang.

”Muslimerne vil givetvis kræve respekt for deres religion, traditioner og skikke jo større antal, de bliver – og det kan støde sammen med dansk kultur i alt fra børneopdragelse i vuggestuer til pædagogik i skolerne og adfærd på arbejdspladsen.”

Professoren byggede sin prognose på tal fra Danmarks Statistik, men blev straks sat i gabestok af det politisk korrekte Danmark. Socialdemokratiets retsordfører beskyldte ham for at male Fanden på væggen, den radikale flygtningeordfører kaldte ham ”hoven”, statsminister Poul Nyrup Rasmussen fandt ikke sagen relevant, mens DR i et magasin-indslag havde hovedbudskabet, at professorens prognose var uvederhæftig.

Det var dengang. Dengang havde de færreste fantasi til at forestille sig en bandekrig med uskyldige dræbte i hovedstadens gader i 2017. En bandekrig, som politikere og politi ikke kunne standse, men hvor indvandrerfædre som mæglere nu har skabt en såkaldt ”våbenhvile”, som om Danmark var i krig.

Men hvad sagde prognosen dengang: At 13,7 pct. af befolkningen i 2020 ville være indvandrere eller efterkommere. I dag er vi så heldige, at vi kan måle, om professoren var en hysterisk og manipulerende skrigeskinke.[/i]

Citat slut

  :blush:

Først advarede Glistrup - og så professor P.C. Matthiessen.. kan vi få Danmark tilbage ?

Eller er det for sent...  :ermm:

13
Helbred / Måske spørger jeg dumt....
« Dato: November 17, 2017, 10:38:14 pm »
Jeg forstår altså intet... jeg har haft mine briller i 3 år, og jeg er sådan set godt tilfreds med dem, og den styrke de har, men nu var der tilbud og et sundheds tjek

https://www.louisnielsen.dk/om-kompletsyn

og så havde jeg også lyst til, at se mig selv, med nye briller  :big_grin:

Nå, det gik da sådan set fint, det så fint ud, som hun sagde - ingen alvorlige sygdomme.
MEN jeg havde fået grå stær...
Det har jeg så læst, begynder omkring 55 års alderen.. men hun ville anbefale - at jeg gik til en øjenlæge, for at blive opereret  :ohmy: :ohmy:
Det takkede jeg nej til, jeg syntes ikke, jeg ser dårligt, ud over, hvis der løber et dyr, et par km væk, ude på marken... er det en hare, eller et rådyr  :big_grin: men det kan jeg sagtens leve med !

Dagen kom, hvor jeg skulle hente mine nye briller, men da hun gav mig en tekst jeg skulle læse, var bogstaverne godt nok "ude at svømme" - det flimrede og jeg kunne slet ikke finde fokus og derfor ikke læse.
Hun forsøgte at rette på stellet, men det blev ikke bedre, jeg blev så glad, da jeg tog mine gamle briller på, og fint kunne læse, også den nederste tekst med meget små bogstaver.
Hun mente først, at jeg lige skulle vænne mig til de nye briller - jeg sagde: "Jeg tør ikke køre hjem, med dem på !!"

Så siger hun, at styrken er halveret  :ohmy: jeg forstår intet !
Jo.. det kunne godt ske, at man skulle have lavere styrke, i sine briller ????

Men hun gav mig en ny tid, hos en anden optiker - så må jeg se, om jeg skal have nye briller, eller jeg beholder de gamle  :big_grin:

Mit spørgsmål er, om andre har hørt, synet kan blive bedre med alderen ?

14
Samfund- & Kultur / Nu frygter han for Danmarks udvikling
« Dato: Oktober 17, 2017, 04:21:23 pm »


https://www.bt.dk/blogs/19-aarige-magnus-havde-uvirkelig-oplevelse-paa-sin-ferie-nu-frygter-han-for-danmarks

19-årige Magnus havde uvirkelig oplevelse på sin ferie: Nu frygter han for Danmarks udvikling

Læs selv - jeg kan ikke tage citater...

Men godt der er nogen, der er klar over alvoren ..

15
Spørgsmål, knus og klask / Er det risikabelt at logge ind på Din Debat ?
« Dato: Oktober 15, 2017, 11:19:54 am »
Oppe i venstre hjørne, kommer der en advarsel ...  der er en risiko... er Din Debat ikke beskyttet mod virus / hackerangreb ?

Sider: [1] 2 3 ... 9