Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Anklageren

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Fri Debat / Din-debats hotteste emne: Tigerklageren
« Dato: Oktober 19, 2019, 02:31:30 pm »
Man skulle ikke tro, at Anklageren er et debatemne på højde med EU eller muslimerne - men så kender man ikke Din-Debat.

Talrige er kommentarerne om at Anklageren ikke skal føle sig interessant - men alligevel fylder Anklageren som emne - kommentar efter kommentar - og har gjort det i årevis.

Der er hundredvis af kommentarer, der fortæller hvad Anklageren mener - som om Anklageren ikke selv ved det - og det gælder også beskyldninger om, at Anklageren er den samme som Tigermanden.

Der er vel hundrede kommentarer - der fortæller - at anklageren er selvoptaget og skriver om sig selv - og det er jo lidt selvmodsigende  :smile1:

Jeg vil gerne være fri for at være debatemne - og hvis nogen af de sædvanlige skriver, at jeg bare skriver dette - fordi jeg vil gøre mig selv interessant, som de har gjort så tit -  så vil jeg lave en lang liste med links der beviser, at det tværtimod er dem selv - der synes - jeg er så interessant.

Lyjse er en af dem, der virker manisk optaget af, at Tigerklageren ikke er interessant.

Hvis hun protesterer, vil jeg lave en lang liste over, at hun har kommenteret det.

Også DerRudi er manisk optaget af det.Underemnet: Tigerklageren har ifølge Google fyldt 100 oplæg eller kommentarer.

Cirkus Tigerklageren, Oversigt over Tigerklagerens profiler, 'Tigerklageren' definitivt afsløret og hængt op - slut finale! osv.

site:din-debat.dk tigerklageren

Man skulle umiddelbart ikke tro, at beskyldningerne er et interessant emne - vel?

Det er jo ikke en mord anklage.

2
Samfund- & Kultur / Dræbersnegle er et mareridt for haveejere
« Dato: Oktober 17, 2019, 07:42:25 pm »


Man kan dog ret let fange dem i fælder

Citat: "En ølfælde kan gøre det lettere at fange dræbersnegle. Den gærede lugt fra øllet lokker sneglene til. Husk dog, at det er ulovligt at aflive dyr, herunder også snegle, ved drukning, så bruger du en ølfælde, skal den være indrettet så sneglene blot indfanges og ikke drukner i øllet. En måde at gøre det på er at nøjes med at hælde ½-1 centimeter øl i fælden."

https://www.bolius.dk/draebersnegle-19150

Der er godt nok kommet mange regler i Danmark

Nu skal man passe på, at man ikke kommer til at slå dræbersnegle ihjel  :smile1:

Mon man kan få politiet til at efterforske snegledrab?

 :tatice_03:


3
Samfund- & Kultur / Elever er uopdragne
« Dato: Oktober 17, 2019, 07:23:16 pm »
Berlingske har de seneste uger bragt debatindlæg fra frustrerede lærere, der er trætte af elevernes opførsel.

Det har fået TV" til at lave en online afstemning
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-10-17-laerere-i-opraab-elever-er-uopdragne

Nu ved jeg godt, at man skal tage afstemninger på Nettet med et gran salt, men det er en overvældende del af de 4.631, der havde stemt, da jeg kiggede.

- Der bliver sunget, fløjtet, hvisket, fniset, fortalt røverhistorier, diskuteret alt fra fodboldresultater, over yndlingsheste til forventninger til den kommende weekend. Hyggeligt, absolut, men til stor frustration og irritation for klassens øvrige 18 elever, skriver en folkeskolelærer i Berlingske.

Der er også en anden afstemning på TV2 i artiklen
Der er en ligeså overvældende enighed.

Hvorfor er forældre blevet dårligere til at opdrage deres børn - når afstemningsresultaterne antyder, at de godt ved det?

Er det ikke underligt?


4
Fri Debat / Den højre-radikale bande er ikke seriøse debattører
« Dato: Oktober 16, 2019, 12:50:15 pm »
De bliver udelukkede på Facebook, på Twitter og på YouTube

De kommer her engang imellem med nye profilnavne - men de har svært ved at klare sig med argumenter - og så bliver de fornærmede og skrider :smile1:

Selvhøjtidelige nationalkonservative 

Det kan være efterkommere af de danske østfrontfrivillige, for de er nostalgiske med Frikorps Danmark.

De er meget optagne af det uretfærdige ved retsopgøret efter krigen, hvor østfrontfrivillige blev straffet alene for at deltage - selvom den danske regering i 1941 havde tilladt den tyske hvervning af danskere.

Jeg kan godt forstå, at det føltes uretfærdigt - men der er meget få, som stadig hæger om mindet så mange år efter.

Ca. 12 000 danskere meldte sig frivilligt til deltagelse i krigen på tysk side i Waffen SS - men de var ikke nødvendigvis nazister. En mindre gruppe af de frivillige var konservative, som hovedsageligt meldte sig for at bekæmpe kommunismen.


Den højre-radikale bande vil meget gerne i båd med almindelige islamkritikere, og med det formål er de aktive her, fordi de har så svært ved at komme til orde andre steder.

Det er forklaringen på, at de vender tilbage igen og igen - hver gang de er skredet fornærmede herfra i flok.


5
Fri Debat / Hvad blev der nu af useriøse-Helga
« Dato: Oktober 15, 2019, 03:52:10 pm »
Hvem er mon hvem  :smile1:

6
Samfund- & Kultur / Knallertbøller
« Dato: Oktober 14, 2019, 12:25:03 pm »
Problemet med knallertbøller er størst i udkants-Danmark og især i Midt- og Vestjyllands Politikreds.

Jeg kan ligeså godt med det samme indrømme, at jeg var blandt de værste, da jeg var 17 - men knallertbøller på ulovlige knallerter er et problem.

Borgere som anti-rød - der ser sig selv som perfekte borgere - der har været så uheldige at blive født i et forfærdeligt og kaotisk land - vil sikkert igen angribe politiet - men er det ikke dem selv som forældre, der burde opdrage deres børn til ansvarlige borgere?

https://www.dr.dk/nyheder/indland/knallertboeller-giver-utryghed-i-jysk-de-tror-de-ejer-byen


7
Politik / Nu spidser Brexit til
« Dato: Oktober 13, 2019, 02:39:05 am »
Det ser ud som om, at hvis Johnson ikke har lavet en ny aftale med EU, vil parlamentet på næste lørdag - altså om en uge - vedtage en ny folkeafstemning om EU.

Hvis Johnson derimod har lavet en ny aftale med EU inden lørdag i næste uge, så vil parlamentet have den til folkeafstemning (i stedet for at stemme om medlemskabet igen).

Tror du det bliver til noget?

Det har vi jo før troet  :smile1:

https://www.theguardian.com/politics/2019/oct/12/support-grows-for-new-brexit-poll-amid-fears-pm-plan
8
Politik / Hvad mener du om overvågning i det offentlige rum?
« Dato: Oktober 13, 2019, 01:59:09 am »
Under de borgerlige regeringer har det været forbudt at overvåge frit tilgængelige områder, hvor der er almindelig færdsel.

Det vil Mette Frederiksen lave om på, så myndighederne kan overvåge bredere.

Er det en god idé?

Det drejer sig om følgende:

Regeringen vil foreslå, at politiet skal opsætte "markant mere tv-overvågning" i form af 300 flere kameraer. Politiet skal kunne sætte dem op på eget initiativ overalt i landet, hvor det vurderes at være nødvendigt.

Politiet skal have midler til at anskaffe sig fire mobile overvågningsvogne, der kan overvåge i realtid. De skal kunne sættes ind i forbindelse med alvorlige hændelser.

Mulighederne for at overvåge eksempelvis offentlige bygninger skal udvides, så der ifølge statsministeren bliver mulighed for at "overvåge bredere og ikke kun snævert".

Politiet skal have beføjelser til at kunne pålægge offentlige myndigheder overvågning, hvis der efter politiets vurdering er behov for det.
Kommunerne skal have mulighed for, under indragelse af politiet og for egen regning, at lave generel tv-overvågning af det offentlige rum. Det gælder blandt andet i nattelivet tæt på restaurationer.

Det skal gøres obligatorisk for alle private og offentlige myndigheder at registrere tv-overvågning i politiets register POLCAM, så alle videoovervågningskameraer bliver registreret et samlet sted.

Politiet skal have mulighed for i længere tid at opbevare data fra nummerpladeskanninger. I dag må politiet kun opbevare informationer, som ikke har givet resultat, i 24 timer.

Politiet og Politiets Efterretningstjeneste skal i "ekstraordinære situationer" have mulighed for at overtage al tv-overvågning i hele Danmark og overvåge i realtid.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11671940/fakta-regeringens-konkrete-forslag-til-mere-overvaagning/

9
Dyr / Spækhuggere angriber den store hvide haj og æder dens lever
« Dato: Oktober 11, 2019, 05:16:28 pm »


I 2017 drev en del store hvide hajer i land i Sydafrika, som manglede leveren, og man fadt ud af, at de var dræbt af spækhuggere.

https://www.livescience.com/59058-great-white-shark-necropsy-photos.html

Spækhuggere er intelligente dyr, og en flok specialiserer sig i at jeg bestemte bytter.

I Norge er der spækhuggere, der jager sild - men der er altså også nogen, der jager den frygtede hvide haj.

https://jyllands-posten.dk/annoncering/innovation_norge/ECE9965133/naerkontakt-med-verdens-stoerste-pattedyr/

Her i Grønland er problemet nærmere, at mennesker jager spækhuggere og spiser dem, og det advares der imod, fordi de indeholder miljøgifte.

Citat: Ud for Østgrønlands kyst jager havets ulve: spækhuggerne. Og gennem de sidste fem år er de steget i antal. Nu er de selv blevet byttedyr, da fangere jagter den store hval, der vejer mange gange mere end en isbjørn og som derfor er et godt bytte med masser af føde for mennesker og slædehunde.

Tidlige undersøgelser har imidlertid vist, at spækhuggere fra Stillehavet har de suverænt højeste mængder POP’er (persistente organic pollutants) af alle undersøgte arter. Og nye, foreløbige resultater fra Grønlands Østkyst viser også at spækhugger, der spiser andre havpattedyr har koncentrationer af POP’er ti gange højere end i isbjørne.

http://arctic.au.dk/da/news-and-events/nyheder/vis/artikel/spaekhuggere-paa-den-groenlandske-menu-vaekker-bekymring/
10
Politik / Kamelen Alis trængsler
« Dato: Oktober 11, 2019, 04:03:33 pm »
De gamle kammerater - kamelen Ali og elefanten Rambolines skal skilles - og det er blevet skatteydernes problem.

Kamelen Ali blev danmarks-berømt da statsministeren fik et grinflip i Folketinget, da hun skulle fortælle om problemet - men for kamelen Ali er det alvorligt nok.

Igen vil have Ali - så nu hænger staten på den.

Tidligere på ugen blev det officielt, at de fire elefanter Ramboline, Lara, Djungla og Jenny skal nyde deres pension i Knuthenborg Safaripark.

De tre af elefanterne stammer fra Cirkus Arena - men Ramboline kommer fra Cirkus Trapez, hvor den har gået sammen med kamelen Ali.

Knuthenborg Safaripark mener, at det vil være livsfarligt for kamelen Ali at gå sammen med de fire elefanter - og at det heller ikke går at sætte den sammen med deres kameler, fordi der allerede er en han.Ingen vil have den stakkels kamel, som nu bliver skilt fra sin eneste kammerat.Er det noget for dig?

Brian fra Læsø har allerede meldt sig på banen og vil gerne adoptere kamelen, men han har ikke fået fat i statsministeren endnu

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-10-09-kamelen-ali-og-elefanten-ramboline-skal-skilles

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/nordjylland/brian-fra-laesoe-vil-adoptere-kamelen-ali

11
Fri Debat / Sjove billeder
« Dato: Oktober 11, 2019, 03:43:00 pm »
Har du set nogen sjove billeder?

Jeg lægger ud.


12
Politik / Trump
« Dato: Oktober 11, 2019, 01:06:17 am »
Jeg har lige siddet og læst en artikel på Politico om at Trump igen angriber Fox News.

https://www.politico.com/news/2019/10/10/donald-trump-rips-fox-news-poll-043859

Anledningen er denne meningsmåling:

https://www.foxnews.com/politics/fox-news-poll-record-support-for-trump-impeachment

Et af spørgsmålene er: :negative:

Om det skriver Trump: fra den dag, jeg meddelte, at jeg stillede op som præsident, har jeg ALDRIG haft en god @ FoxNews- meningsmåling. Uanset hvem der laver deres meningsmålinger, er det noget skod. Men @ FoxNews er også meget anderledes, end det plejede at være i de gode gamle dage ...

https://twitter.com/realdonaldtrump/status/1182281834970980352

Manden er skør nok til at kræve, at Fox News laver meningsmålinger, som altid sætter ham selv i et godt lys  :big_grin:

Hans realitetssans er næsten værre end Tigermandens  :smile1:
13
Politik / Regeringen indfører grænsekontrol fra Sverige til Danmark
« Dato: Oktober 10, 2019, 07:06:56 am »
Bombeangreb som eksplosionen ved Skattestyrelsen - og bandeskyderier - får regeringen til at indføre en midlertidig grænsekontrol.

Regeringen har både orienteret EU-Kommissionen og den svenske regering om den midlertidige grænsekontrol.


14
Politik / Tyrkiet er gået ind i Syrien
« Dato: Oktober 09, 2019, 03:53:36 pm »
Erdogan skriver på Twitter, at et angreb imod de kurdiske militser PKK og YPG er gået i gang.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1181919804619407360

YPG har været allierede med USA i kampen imod Islamisk Stat, så det er en speget affære.

Hvordan vil Trump reagere?


15
Politik / Skyderi i Tyskland
« Dato: Oktober 09, 2019, 02:40:32 pm »
Der har været skyderier ved en lille by Halle, hvor der er skudt ved synagogen og imod et kebab-sted af en maskeret mand i uniform.

Eftersom gerningsmanden (eller mændene) stadig er på fri fod, ved man ikke så meget om det.

Hvad tror du?
Sider: [1] 2 3 ... 10