Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Forsvareren

Sider: [1] 2 3 4
1
Videnskab / Corona fordoblingstid
« Dato: April 02, 2020, 08:57:32 pm »
I de tyske medier tales der meget om epidemiens fordoblingstid, der for Tyskland er 10 dage. Væksten i antal tilfælde er altså eksponentiel og med denne fordoblingstid. Fordoblingstiden varierer fra land til land, som man kan se på https://de.statista.com/statistik/daten/studie/1104844/umfrage/verdoppelungszeit-der-corona-fallzahlen-nach-laendern-maerz/

Tyskland går meget  op i at få forlænget fordoblingstiden. Men i de danske medier har jeg ikke hørt om fordoblingstid overhovedet. Så hvad mon den har været i Danmark?

2
Fri Debat / Anklageren tror stadig, at han kan ophidse os
« Dato: Marts 27, 2020, 01:50:13 pm »
Anklageren tror stadig, at han kan ophidse og provokere os. Hvornår mon det går op for ham i al hans selvoptagethed, at han bare er en totalt ligegyldig dum psykopat for os? :big_grin:

Jo, han kan da ødelægge forummet og forhindre os i debattere andet end ham. Men hvad så? Der er jo andre forummer og andre ting i livet end bare “hans” forum. :smile1:

3
Fri Debat / Masochisme?
« Dato: Marts 26, 2020, 09:45:15 am »
Jeg kendte en anden psykopat for mange år siden. Han lånte penge af alt og alle med de mest fantastiske løgnehistorier, og vi talte ofte om, at folk nærmest stod i kø for at låne ham penge bare for at høre løgnehistorierne. Når han så fik udbetalt SU, så stod de også i kø, fordi kun de allerførste kunne gøre sig håb om at få deres penge.

Senere havde han familien på besøg for at fejre, at han havde bestået 1. del af jurastudiet, selvom han jo ikke havde bestået en eneste eksamen. Endnu senere fik han ansættelse hos en advokat, der var enormt glad for ham på grund af de fine karakterer på det fine eksamensbevis fra jurastudiet og hans fine anbefalinger. Det hele var dog forfalsket, da han jo ingen eksaminer havde bestået.

Korthuset brasede, da advokaten opdagede, at nogle af hans obligationer var forsvundet fra pengeskabet og anmeldte dette til politiet. For det tog ikke politiet lang tid at finde ud af at lave en ransagelse hjemme hos psykopaten, som de desuden kendte fra en tidligere sag, og der fandt de både obligationerne og andre tyvekoster.

Det undrede mig dengang meget, at alle bare blev ved med at ville låne ham penge bare for at høre hans historier, selvom de jo udmærket vidste, at deres chance for at få pengene igen jo var særdeles ringe. Men folk insisterer jo åbenbart på at ville tro det bedste selv om de allerværste skurke?

Nu ser vi så det samme her med Anklageren, der jo tilbringer al sin tid her i forummet med at finde på nye måder at provokere folk på for at få dem til at forløbe sig, så han kan jorde dem og grine ad dem. De fleste bliver ved med at tage ham alvorligt, selvom han jo ikke mener et hak af, hvad han skriver, og både Carlo og den homofile elsker ham jo ligefrem. Hvad er forklaringen på den underlige tiltrækning, som sådanne psykopater har på folk? Samt at folk bare enormt stædigt vil blive ved med at tro det bedste om dem uanset, hvor mange gange psykopaterne beviser det modsatte?

4
Anklageren vil gerne fortælle os, hvad god debat går ud på. Han gør bare altid det stik modsatte af det, som han anbefaler os. Sådan er det vist ofte med psykopater...

5
Fri Debat / Anklagerens desperation
« Dato: Marts 25, 2020, 10:41:59 am »
Anklageren kæmper og kæmper for at kunne dominere samtlige tråde i forummet. Staklen har jo åbenbart intet andet i sit liv. Hvordan kan vi hjælpe ham ud af hans besættelse, så han kan få sig et liv?

6
Fri Debat / Carlo Klams forelskelse i Anklageren
« Dato: Marts 25, 2020, 10:20:54 am »
Carlo er den mest underlige person, som jeg nogensinde har mødt. Han elsker Anklageren, som stort set alle andre jo hader, og nu har han også erklæret sin kærlighed til Trump, selvom han hidtil mest har været forkæmper for Stalin og gammelkommunismen. Så han er den mest ekstreme Rasmus Modsat, som jeg nogensinde har mødt. :big_grin:

Er der andre fans af Stalin og Trump i forummet?  :smile1:

Har Carlo altid været forelsket i Anklageren?

7
Samfund- & Kultur / Biden ser ud til at kunne vinde over Trump
« Dato: Marts 25, 2020, 08:47:59 am »
Alle meningsmålinger giver Biden en pæn føring over Trump. Se https://www.realclearpolitics.com/epolls/2020/president/us/general_election_trump_vs_biden-6247.html

Selvfølgelig har Carlo dog også her sin egen mening, og den er som sædvanlig modsat alle andres meninger. :yes:

8
Fri Debat / En selvoptaget mand har brug for at være i centrum
« Dato: Marts 25, 2020, 08:39:35 am »
Anklageren tåler ikke at blive ignoreret. Uanset hvad vi gør har han brug for at dominere alle tråde. Bare fordi jeg ignorerer ham, må han oprette en tråd, hvor han påstår, at jeg er ophidset. :big_grin:

Jeg beklager, at hans opførsel får så negative konsekvenser for hele forummet. For jeg ønsker jo kun at kunne skrive indlæg uden hans indblanding. Dette vil han bare ikke give mig lov til.

Så jeg forsætter med bare at give opfordringer til jer om ikke at fodre ham, så vi kan få ro på forummet. Jeg læser ikke mere hans indlæg uanset, hvor desperate midler han bruger for at tvinge mig til det, og jeg ville ønske, at I alle ville ignorere ham på samme måde.

Jeg beklager det postyr, som han har forvoldt. Men hans ønske om at være i centrum er desværre så stort og desperat, at vi jo åbenbart får svært ved at slippe af med ham.

9
Fri Debat / Grønlænderen vil være i centrum for enhver pris
« Dato: Marts 24, 2020, 04:40:09 pm »
Grønlænderen vil være i centrum for enhver pris og tryne alt og alle med sine psykopatiske manipulationer og narrestreger. Carlo og Anti-rød kan åbenbart lide at blive trynet. Men hvad med jer andre?

10
Fri Debat / Grønlandsidioten vil bestemme alt
« Dato: Marts 23, 2020, 02:37:31 pm »
Grønlandsidioten giver ikke op, men forsøger stadig bare at dominere hele forummet på psykopatisk vis. Desværre kan vi kun bekæmpe ham ved at ignorere alle hans indlæg, når der ingen moderator er.

Carlo Klam er dog begyndt at sende private beskeder til mig og koble grønlænderen på diskussionen. Men det svarer jeg naturligvis heller ikke på, da Carlo jo bare elsker grønlænderens måde at ødelægge debatten på, hvilket ingen andre jo gør.

Så stop nu med at fodre den grønlandske troll!

11
Fri Debat / Historien om en udviklingshæmmet
« Dato: Marts 21, 2020, 12:30:53 pm »
Han sad med en finger oppe i røven. For hvor gjorde det dog ondt deromme. Hans ven Karl (der blev kaldt Tumpe-Karl af de såkaldt normalt begavede bare, fordi han også var udviklingshæmmet) havde fortalt, at det var, fordi muhammedanerne var hekse og troldmænd, der havde tryllet noget, der hed hæmorider, op i hans røv, og Karl var en klog fyr, der altid havde simple og letforståelige forklaringer på alting i modsætning til de såkaldt “normalt begavede”, der altid bare ville komplicere tingene, så han ikke forstod et klap.

Så han hadede muhammedanerne som pesten, fordi de havde disse magiske evner og al den ondskab. Karl havde forklaret, at han ikke skulle tale om magi med de normalt begavede, medmindre de stadig var børn. For de glemte tingene og troede derfor ikke mere på magi, hekse og troldmænd, når de blev voksne. Derimod var de bange for at blive overfaldet eller voldtaget. Så det var bedre at fortælle dem historier om muhammedanske voldsmænd og voldtægtsforbrydere for at forklare dem, hvor onde muhammedanerne er.

En af de normalt begavede havde heldigvis lært ham at gå på internettet og bruge et forum, selvom det havde været svært. Så det benyttede han sig af hver dag, hvor han skrev næsten enslydende historier om voldelige muhammedanere og voldtægtsmænd. Han håbede på, at dette kunne skabe sammenhold mod de brune hekse og troldmænd, så de ville holde op med at bruge deres magi til at skabe smertefulde hæmorider i hans røv. Derfor gav han også overskriften “hæmoridebekæmpelse” til næsten alle sine indlæg i forummet.

Men nu måtte han lige komme lidt spyt på sin finger og igen putte den op i røvhullet for at lindre bare lidt af den smerte, som de brune hekse og troldmænd jo var skyld i. Åh, hvor han dog hadede dem! :bad:

12
Politik / Politikerne er kortsynede vedrørende Corona
« Dato: Marts 19, 2020, 09:07:57 pm »
De danske politikere har lukket Danmark ned i 14 dage. De tyske politikere har lukket Tyskland ned i en måned. Kineserne taler om at lukke op igen bare, fordi der en enkelt dag ikke blev smittet en eneste i Kina.

Men der kan jo ikke lukkes op igen så hurtigt, selvom der eventuelt kommer færre tilfælde. For så får vi jo bare en voldsom opblussen igen. Dette er da alt for kortsynet.

Desuden lukker de italienske politikere jo øjnene i endnu højere grad, når de nægter at lade folk over 60 overhovedet komme under behandling, selvom netop dette har givet Italien den allerhøjeste dødelighed af Corona i hele verden. Det er ikke tilfældigt, at Italien nu har haft flere smittede og flere døde, end selv Kina har haft.

Desuden taler de danske politikere om en forventet dødelighed på kun 0,1% - 0,5% i Danmark, selvom dødeligheden på verdensplan jo i stedet vurderes internationalt til at ligge mellem 3% og 4%.

Så politikerne tror jo åbenbart, at de kan klare sig med overdreven optimisme og kortsynethed. De har også i næsten alle lande vedtaget gigantiske tilskud til de firmaer, der bliver ramt af krisen. Men igen kun på ultrakort sigt. Finansmarkederne lader sig imidlertid ikke narre. For aktiekurserne rasler bare nedad og nedad uanset politikernes optimisme.

(Denne tråd er ikke beregnet for hverken Carlo Klam eller grønlandsidioten, der derfor begge opfordres til at holde sig væk.)

13
Politik / Indvandring eller befolkningsnedgang?
« Dato: Februar 17, 2020, 09:28:20 am »
Alle lande i Europa har efterhånden fået et fødselsunderskud, der dog er langt større i Sydeuropa end i Nordeuropa. I Nordeuropa får hver kvinde i gennemsnit cirka 1,7 barn, mens Sydeuropa er helt nede på 1,3 barn pr. kvinde. Der er dog også visse mindre variationer mellem landene.

Men befolkningerne er stadig vokset i Vesteuropa på grund af indvandringen. I Irland, Schweiz, Norge og Spanien er befolkningerne vokset med over 20% siden 1990.

I Østeuropa er befolkningerne derimod aftaget, og i Bulgarien, Letland, Moldavia, Bosnien-Herzegovina og Kosovo har befolkningsnedgangen siden 1990 været på over 20%.

Kilde: https://www.oeaw.ac.at/en/detail/news/bevoelkerungsentwicklung-osteuropa-verliert-anschluss-an-den-westen/

Tilbagegangen i de europæiske landes befolkninger skyldes jo samfundsændringer, hvor familiemønstrene er blevet ustabile, og kvinder ikke mere er indstillede på at lade sig forsørge af mænd. Indvandrerne kommer ofte fra lande, hvor de stadig får mange flere børn. Men det har vist sig, at de lynhurtigt tilpasser sig til familiestrukturerne i det land, som de kommer til, og derfor også holder op med at få ret mange børn.

Denne udvikling bevirker en voldsom stigning i antallet af pensionister, fordi det jo er store årgange, der går på pension, men små årgange (født efter år 2000), der nu er på vej ind på arbejdsmarkedet. Så antallet af pensionister kan blive firedoblet i forhold til, hvor mange der er på arbejdsmarkedet til at forsørge dem.

Intet tyder på, at denne udvikling vil stoppe igen inden for de næste måske hundrede år. (Derefter kan vi ikke rigtigt vide noget, fordi vi jo næppe kan forestille os teknologien og samfundets levevis endnu længere frem i tiden, ligesom de jo heller ikke kunne forestille sig vores teknologi og samfund for 100 år siden.)

Så det politiske problem i Europa er:
1. Skal vi bare acceptere, at Europas befolkning de næste hundrede år, falder til kun 20-25% af den nuværende befolkning?
2. Eller skal vi forsøge at begrænse befolkningstilbagegangen, hvilket kun kan gøres på to måder:
a) Gøre det nemmere for kvinder at være enlige mødre og klare sig økonomisk uden at arbejde ret meget. (Dette vil næppe være nok til helt at stoppe befolkningsnedgangen.)
b) Fortsætte med en indvandring, der er stor nok til at forhindre befolkningsnedgang.

Spørgsmålet er så, om vi skal lade os skræmme af “de fremmede” og krybe i et musehul, hvor vi bliver nødt til at acceptere, at vi bliver fattige lande dominerede af pensionister?
Eller om vi tør være mere modige og acceptere, at indvandrerne bare er mennesker ligesom os selv, selvom de er lidt mørkere i huden?

Tør vi noget? Eller tør vi ikke?

15
Politik / Tyrkiet og Rusland på kollisionskurs i Libyen
« Dato: Januar 03, 2020, 08:31:18 pm »
Tyrkiet er ved at sende tropper til Libyen, hvor de vil støtte den regering, som Haftar med støtte fra Rusland forsøger at vælte.

Se https://www.aljazeera.com/news/2020/01/turkey-parliament-approves-military-deployment-libya-200102113511422.html og https://www.dailysabah.com/op-ed/2019/12/27/haftar-is-russias-stone-to-kill-many-birds

Sider: [1] 2 3 4