Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Forn Siðr

Sider: [1]
1
Mandehørmen / Why you don't put Christmas lights on palm trees
« Dato: December 04, 2018, 09:15:17 pm »
Glædelig jul!!  :big_grin: :ded_moroz:PS: Drille, drille  :smile1:

2
Godt nok skræmmende læsning i denne artikel fra det multietniske paradis i Sverige: https://www.dr.dk/nyheder/udland/svensk-medie-afsloerer-boernehaver-klar-til-tvinge-toerklaeder-paa-muslimske-piger

Det viser sig, at mere end halvdelen af svenske børnehaver, der blev direkte adspurgt, er villige til at tvinge små børn til at bære islamisk slør - også selvom barnet ikke vil. Som det beskrives, så er der i svensk lovgivning (endnu) ikke hjemmel til at tvinge børn til at bære tøj, de ikke selv ønsker.

Jeg mener, det er et særdeles misforstået hensyn at tage til de religiøse forældre, når det pædagogiske personale går med til at agere som sådan et slags moralsk sharia-politi. Det er altså for vattet en holdning at lægge for dagen, når man uden betænkeligheder er klar til at gå på kompromis med barnets tarv for at tækkes de religiøse muslimske forældre og deres sociale kontrol over deres børn.

Måske er det alligevel ikke så overraskende, at den slags finder sted i Sverige; landet har jo trods alt de sidste årtier været ledet af politikere, der har haft travlt med at nedgøre svensk kultur (som de påstår slet ikke findes), mens de har hyldet den muslimske kulturberigelse.

Jeg græmmes over et sådant knæfald for en socialt kontrollerende ørken"kultur". Vores vestlige traditioner og respekt for børn og mennesker i det hele taget er bedre end det, og det skal vi stå ved.

3
Struer Kommune er i strid modvind efter det er kommet frem i medierne, at borgeren Ulla Astrup Jensen ikke kan få førtidspension, selvom hun lider af Parkinsons og ikke kan rette ryggen ud.

Den socialdemokratiske borgmester, Mads Gammelmark, bliver nu tilsendt en othello-lagkage om uge, så længe Ulla ikke er tilkendt førtidspension.  :smile1:

Det er venstrekvinden Helle Lillelund, der står bag happeningen, for at gøre opmærksom på den uretfærdighed, der ligger i, at dybt syge mennesker skal være fange på kontanthjælp.

Jeg mener den ugentlige othello-lagkage er en glimrende måde at sætte fokus på det absurde i sagen på. Jeg mener også, at den kommunale forvaltning af lovgivningen er blevet for stram, for meningen med førtidspension er jo netop at hjælpe mennesker, der vitterlig ikke kan arbejde.Her ses Ulla, som den socialdemokratiske borgmester, Mads Gammelmark ikke mener er for syg til at arbejde.

Man må da håbe, at manden er glad for kage.  :negative:

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-04-13-sender-lagkage-hver-uge-indtil-sygdomsramt-faar-foertidspension-ender-i

4
Fri Debat / Muslimske elever terroriserer gymnasium
« Dato: April 14, 2018, 09:05:28 pm »
En gymnasieelev fra Sydkystens Gymnasium i Ishøj forklarer i et Facebook-opslag, der her er videreformidlet som blogindlæg, hvordan de alt for mange muslimske elever terroriserer danske elever og lærere.

http://balletmagnifique.blogspot.dk/2018/04/elev-pa-sydkysten-gymnasium-i-ishj-den.html

Jeg tillader mig at citere:

"Jeg er blevet truet af dem (muslimske elever, red.) så sent som i dag. Der blev råbt trusler efter mig. (selvfølge imens de går i flok)."

"Når vi sidder i klasserne går de rundt og larmer ude på gangen. De tager i dørhåndtagene og råber ting på deres eget sprog."

Lærerne kan ikke stille noget op. De får ikke opbakning fra ledelsen.

"Vi har mange gange oplevet, at lærerne selv har været fraværende med depression pga. muslimernes chikane."

Som det beskrives af den unge mand, så møder de danske elever ingen forståelse fra ledelsen. De er med andre ord overladt til sig selv, og mange lider under den muslimske hverdagsterror.

Jeg mener, at det er et sørgeligt eksempel på, hvor galt det kan gå, når muslimerne bliver alt, alt for mange. Så kan man nemlig glemme alt om respekt for fællesskab og danske normer.

Er der virkelig nogen herinde, der kunne finde på at argumentere til fordel for de unge muslimske bøller?

5
Samfund- & Kultur / Musiktråden
« Dato: Marts 26, 2018, 10:38:04 pm »
Jeg lægger gerne ud. Brian-rockerne i århusianske Illdisposed, fra dengang i de gode 90'er-dage, hvor de havde Lasse Bak ved roret på seksstrenget.


Selvsamme Lasse Bak havde forresten en fremtrædende rolle i dokumentaren om dansk dødsmetal, Headbang i hovedlandet, det er sjau-sjau ;)


6
Fra medierne / Breaking: Danmark opsætter grænsehegn!
« Dato: Marts 22, 2018, 09:20:27 am »
Det er blevet besluttet, at Danmark skal opføre 70 kilometer grænsehegn mod naboen i syd - for at holde vildsvin ude!

Tænk, det var da en glimrende måde at holde ubudne svin ude af landet på. Når man vælger en fysisk blokering, så er det naturligvis fordi, det er det, der er mest effektivt.

Måske kunne det blive en inspiration til - skal vi sige - andre områder af den danske grænsepolitik?

Læs mere her: http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-03-22-70-kilometer-graensehegn-skal-holde-vildsvin-ude-af-danmark

7
Fra medierne / Jørgen "Gamle" Hansen er død
« Dato: Marts 17, 2018, 09:56:25 pm »
Nogen, der er interesseret i boksning? Den tidligere bokser Jørgen Hansen var om noget indbegrebet af den folkelige sportsmand, og han blev ikke mindst kendt for kampen, hvor han - totalt overraskende - vandt over briten Dave Green.

Der blev også lavet en spillefilm om Jørgen Hansen, men den har jeg aldrig fået set. Dette er måske det oplagte tidspunkt at få den set på.

https://jyllands-posten.dk/sport/andensport/boksning/ECE10420977/den-tidligere-bokser-joergen-gamle-hansen-er-doed/


Sider: [1]