Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Klondyke Carl

Sider: [1]
1
Der skrives i nogle medier om, at statsminister Løkke under sit Marokko-besøg i disse dage vil lufte idéen om, at landet modtager den islamistiske forbryder Said Mansour, som er født i Marokko (1960.) Det får han sikkert ikke en skid ud af - selv om Mansour ved domme for terroropfordringer er udvist fra Danmark for bestandig.

Lidt om Mansour, kalder sig "Sam" til fornavn nu, (formentlig i et forsøg på at hyggeliggøre sig selv i uvidende ikke-muslimers øjne.)

Han kom til Danmark i 1983 ved at blive familiesammenført med sin søster, og fik snart - tro mod arabisk skik - besvangret en dansk pige, som han blev gift med og fik yderligere tre børn med. Senere skilt. Langt senere er han forlovet med en ny dansk kvinde, der ligesom den første er konverteret til islam.

Tildelt dansk statsborgerskab i 1988 - efter fem år i Danmark.
Slutningen på en retssag 2003-2007 blev, at SM blev idømt flere års fængsel for tilskyndelse til terror. Var på det tidspunkt allerede for længst straffet for bl.a. ulovlig våbenbesiddelse. Løsladt allerede 5. marts 2009 (!), og det var ikke for 'god opførsel', som man engang sagde, når folk kom relativt hurtigt på fri fod.

12. februar 2014 varetægtsfængslet for nye opforddringer til terrorforbrydelser, bl.a. på facebook og hyldest på nettet af hellige krigere, herunder Osama bin- Laden. Han er dømt efter straffelovens § 114 om tilskyndelse til terror. Han har mistet sit danske statsborgerskab - men er stadig ikke blevet udvist, selv om dommene i 2007 og 2014 vitterlig indeholdt udvisning for bestandig.


I årene efter 1986, hvor han åbnede en boghandel i Istedgade i København, fik han tilnavnet "Boghandleren fra Brønshøj"; da butikken ikke lå i Brønshøj, formoder jeg, at han havde bopæl der på tidspunktet.

Og nu det stadigt aktuelle spørgsmål:

Hvordan kan Danmark komme af med den modbydelige forbryder? Hvordan få Marokko til at modtage Mansour, én af landets sønner?
Det burde være så lige til. Men....

2
Gribskole i den nordsjællandske by Græsted har en lang tradition for at deltage i en fælles julegudstjeneste i en lokal kirke.
Det er blevet stoppet. Det hyggelige værdifællesskab, hvor børnene med deres lærer gik i flok til julegudstjeneste, er afskaffet.

https://denkorteavis.dk/2018/skole-afskaffer-den-faelles-julegudtjeneste-danmarks-faelles-vaerdigrundlag-smuldrer/

Det begyndte allerede sidste år, og det hed sig, at det skete af hensyn til elever "der ikke er protestanter." 

Åååh ja, dette anmassende store mindretal af ... katolikker!

Muharharharharhar .... :bad:  :bad:  :bad:

3
Tant og fjas / En julevise på Marokkopude
« Dato: December 08, 2018, 09:24:49 pm »
 Julevise på Marokkopude


Den lille Løkke rejste
med ekstrafly til fjendens land,
hans agt det var at sælge
sit gamle fædreland

Og da han kom til staden
Den Gale Kansler spurgte ham:
Was willst du dafür haben,
- dein lächerliches Land?

"En rigtig fornem titel
og helst en mægtig pose guld,
så kan jeg joine Juncker
og drikke mig så fuld."


(Sakset dags dato fra Snaphanen.dk) 

 :ded_snegurochka:  :santa:

4
Politik / Bliv hjemme, Løkke!
« Dato: December 07, 2018, 09:21:16 pm »
Der er på det seneste, også herinde, blevet fremhævet adskillige grunde til at afvise FN's migrationspagt.
Jeg synes en af de værste ting ved den er, når der i Målsætning 17 lægges op til at beskære ytringsfriheden.

"At udrydde alle former for diskrimination og fremme en vidensbaseret offentlig diskurs til at fremme perspektiver på migration."

Trods fine ord ved vi godt, hvad klokken så er slået: Det er jo det, vi kender så godt i forvejen. Islamkritikere og modstandere af mere indvandring skal tie.

Pagten lægger simpelthen op til, at holde medier "der støtter intolerance og fremmedhad" nede. Mon ikke det også gælder politiske partier, skribenter osv. ?

Belgien ser lige nu ud til heller ikke at ville underskrive pagten. Som en efterhånden lang række lande, hvoraf en hel del kan kaldes nære allierede med Danmark.

Og hvordan harmonerer det ovenstående om at beskære ytringsfriheden egentlig med med Danmarks Riges Grundlov §77, som netop vil sikre ytringsfriheden?

Lars Løkke siger, han vil ned og underskrive migrationsdokumentet på mandag-tirsdag.
Jeg synes, han skulle blive hjemme!

5
Fra medierne / Muhammed i Nordeuropa
« Dato: Juni 04, 2018, 10:10:08 am »
Det har været berørt tidligere her på siden, men jeg vil nævne det igen, da det er temmelig uhyggeligt:
Muhammed er nu det mest populære drengenavn blandt nyfødte i England inklusive Wales og det næstmest populære i Belgien.
Muhammed topper listen over populæreste drengenavne i storbyerne Bruxelles, Oslo og Malmö.

https://www.bt.dk/udland/navnet-muhammed-hitter-som-aldrig-foer-i-hele-nordeuropa

Prøv at tænke over fremtidens konsekvenser....
Eller det er måske "bare et navn", ligesom "bare et tørklæde"?
Jeg synes, det er uhyggeligt, og for tænkende mennesker behøver dét ikke nogen nærmere forklaring!  :blush:
(Jeg ved godt, at profilen Anklageren om lidt vil påstå, at de kilder, som skriver om det og dermed jeg, begår statistisk fusk. Det kan jeg leve med. Herregud, det kan jo blive småt, også for en islampropagandist.)

6
Spørgsmål, knus og klask / -
« Dato: Februar 10, 2018, 11:15:10 am »
Hvornår bliver der administration igen?

Carl.

7
Fra medierne / Svensk lærer om svenske skoler
« Dato: Januar 15, 2018, 05:22:12 pm »
Det er ret sjældent, at for eksempel skolelærere i Sverige tager bladet fra munden og fortæller om de uhyrlige ting, der finder sted. Måske er der ikke noget at sige til det - de kan være bange.

Nu er der en, der fortæller. Han præsenteres kun som Mikael.

"Jeg er blevet skåret med en kniv, slået og harfået min bil vandaliseret. Jeg har haft elever, som er blevet bortgiftet, mishandlet og solgt til sex for en cigaret. Elever som er blevet røvet, endda helt ned til indskolingen. Jeg har været på skoler, hvor der var skudhuller i væggene."

https://newspeek.info/hverdag-i-sveriges-multikulturelle-skoler-trusler-vold-og-endda-voldtaegter/

Mikael mener, at mindst 10 skoler i Gøteborg-området burde lukkes pga. trusler og vold.

Jeg kan godt forstå, hvad det er, der er sket lige ovre på den anden side af sundet. På 20-30 år.
Det er jo tydeligt, hvad det er for en kultur, der nu dominerer en lang række byer og dermed skoler. (Det er jo ikke svenske skolebørn, der terroriserer svenske skolebørn.)

Men jeg kan ikke forstå, at svenske myndigheder ikke gør noget drastisk ved det.

Er de tilstande, læreren nævner, prisen for at kalde sig en "humanistisk stormagt"?

Jeg frygter meget, at der kommer lignende tilstande i København.

8
Fri Debat / Billister angrebet ved Kærshovedgård
« Dato: Januar 06, 2018, 09:08:52 am »
'Kærshovedgård' rummer nogle af de værste udenlandske forbrydertyper herhjemme. Omkring 200 som har fået afslag på at blive i Danmark.
Det lader til, at det kan være direkte farligt at komme kørende fredeligt i dette udrejsecenters nærhed.

Én ("af anden herkomst") sprang forleden ud foran en 20-årig piges bil, så hun måtte foretage en brat opbremsning, to andre rev i bildørene, slog på ruden og sparkede på bilen i raseri over ikke at kunne komme ind til hende. Ingen tvivl om, at hun slap billigt - med forskrækkelsen.
Lignende er sket for andre, bl.a. et par, som heldigvis også havde sørget for at låse bildørene. 

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-01-05-politiet-efterforsker-angreb-paa-biler-naer-udrejsecenter

Sådan har næsten hver dag sine eksempler på, hvad en sindssyg indvandrerpolitik har gjort ved Danmark.
Nogle har ikke andet at sige der til, end at det er da ikke nødvendigt at skrive det herinde.
Jeg siger, at det er vigtigt at gøre opmærksom på alle de (vidt forskellige) angreb, som danskere bliver udsat for i disse år. Det er med til at sætte tanker igang hos dem, der ikke accepterer politikeres, journalisters og andres forsøg på at viske fakta ud.

Og jeg skriver det alligevel, når jeg har tid, selv om jeg godt kan se, det ikke er velkomment hos de dominerende skribenter. De kan nemlig heller ikke viske det ud.   :smile1:

9
Samfund- & Kultur / Indvandrerangeb omkring nytår
« Dato: Januar 03, 2018, 11:46:27 am »
Jeg synes, det er mærkeligt, at der er så mange mennesker, der fornægter, at indvandrere fra Mellemøsten og visse afrikanske lande, synes at have til hensigt at føre krig mod os indfødte i de vestlige lande.

Dem, der har travlt med at bagatellisere disse indvandreres handlinger, må da have kigget sig omkring ved nytårstid?
Hvad synes de mon om angrebene på politiet i Frankrig? En kvindelig betjent forsøgtes ligefrem lynchet. Imens filmede nogle indvandrere det.

I Tyskland havde myndighederne advaret mod sex-chikane, men det fratog ikke de mellemøstlige mænd lysten til at angribe. Der var masser af den slags i for eksempel Berlin og Köln.

Danmark? Ja, der så vi, at politi og brandvæsen blev angrebet.

I Rinkeby uden for Stockholm blev en ung mand myrdet i lørdags. Ifølge efterforskere skulle han tilhøre en såkaldt dødspatrulje, som ernærer sig ved bl.a. lejemord og narkosalg.
Her er muligt tale om noget internt. På den måde kan vi se, at udlændingekriminaliteten importeres, hvorefter det bliver et svensk problem. Og hvem ved, om det ikke bliver et dansk. Politiet har flere gange fastslået, at Øresundsbroen befordrer tæt kontakt mellem kriminelle fra begge sider af sundet.
Og der var meget, meget mere, der kunne nævnes.

Men nogen har det vist bedst med at kigge den anden vej. 

Sider: [1]